Jump to content

Miro - обща тема

Recommended Posts

vogues1912

Само слушах това, което каза на български :D на английския не обърнах голямо внимание. Много се накефих като каза ''България над всички!'' и се потупа по татуса на България .

Бтв Майка му е треньорката ми по гребане и може се срещна с него някога :D

Edited by vogues1912

cm_punk___straight_edge_lifestyle___sign 

Адски много се зарадвах на промото му, а като заговори на български изтръпнах. Много се радвам, че ще го играе патриот и, че ще говори за България. Сега FCW ще ми е по-интересно от RAW и Smackdown. Пожелавам му успех и дано скоро да го видим в RAW или Smackdown.

Edited by Storm
IHearVoicesInMyHead

Преди време в една от темите, някой беше пускал

спойлери за това какво да очакваме в 3 поредни шоута

в това число и шоуто с Миро, а след това и аз бях ползвал

този списък спойлер (в тази тема на 1-ва страница)

Така, че ако има от къде някой да постне пак такова нещо

да знаем кога да очакваме първия мач на Миро в FCW

[u][i][b]I Hear Voices In My Head...[/b][/i][/u]

Дам, добре ще е ако някой качи инфо за следващите шоута и да се надяваме на участие в мач от страна на нашия човек. ^^

• Upvote 3

5237628U.gif

УМРЕТЕ ПР★С☭ТА

Намерих тука, че пише спойлери от следващите шоута, не знам колко са вярни, но не видях да се споменава Миро - http://www.pwinsider.com/article/58156/florida-championship-wrestling-spoilers-for-june-12th-19th-and-26th-television-shows.html?p=1

Edited by hacky
Nick_Blade

ЕВАЛА НАШИЯ!!!

"НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! ДРЪЖТЕ СЕ ЗДРАВО ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКИ! "

MARK F'N OUT!!

If you wake up in a hospital and wonder what happened...
212si8m.png
The Brothes of Destruction has passed you by

Rise of Thunder

http://vbox7.com/play:m25e925a

Ето го първото интервю на нашия.За всички,които не са го гледали.

Баси изродите има отдолу в коментарите.Няма такива хейтъри като нас българите.

Аз зверски се кефя ,че образът му е на някой горд ,че е българин а идиотите във v-box-a

Иначе як образ,всъщност неговия си само така :)

Давайте линкове като има мачове да гледаме всички как мачка

Баси изродите има отдолу в коментарите.Няма такива хейтъри като нас българите.

Аз зверски се кефя ,че образът му е на някой горд ,че е българин а идиотите във v-box-a

Иначе як образ,всъщност неговия си само така :)

Давайте линкове като има мачове да гледаме всички как мачка

ЕЕ да не беше казал за коментарите, че ги погледнах и се надразних на малоумните хора...тва не е народ..тва не знам какво...никаква подкрепа нямаме един за друг.

Edited by hacky
Rise of Thunder

Аз отначало си мислех да им дръпна един коментар и да им кажа това-онова,но реших,че с тъпи хора не трябва да се занимавам. :dry:

Така не съм се радвал отностно кеча никога може би през живота си, Миро направо ми напълни сърцето с думите, които каза. Подигравките с тъпата страна на американците, думите които каза за страната ни и разбира се, черешката, когато заговори на български. Мачкай Миро, всички сме зад теб. Дано скоро те видим на още по високо ниво, където да размазваш от бой всички, но най-вече гнусното американско геройче с лилави, оранжеви и червени тениски, които Скалата показа, че освен за тоалетна хартия не стават за друго. Миро аз винаги съм се гордеел, че съм българин, но ти ме накара да се гордея още повече. Дано скоро нашите прости и платени медии се сетят за теб и те видим и по нашите телевизии, за живота ти там и т.н., за да научат още повече хора за теб. Още повече успехи и здраве ти пожелавам за вбъдеще!

The1948One

Силно съм надъхан да му видя финишъра!

!!!ИСКАМ MUSCLE BUSTER!!!

Muscle Buster-а е добра хватка, макар че след като Sylvester Terkay я използваше и се получи зверски TNA chant в залата преди няколко години, надали ще я видим отново. За човек като нашият има доста подходящи хватки (Powerbomb, Shoulderbreaker, Belly to Belly/T-Bone/Exploder Suplex, TKO), но надали ще изберат нещо подходящо, силно ме съмнява с тия орязани move set-ове. Като гледам арсеналите на новаците през последните години в най-добрият случай - Powerslam или някакъв страничен Side Slam (Uranage). Макар че по принцип в FCW не се щадят толкова очевадно както в WWE шоутата, но пък....

Edited by radoslav1948

Muscle Buster-а е добра хватка, макар че след като Sylvester Terkay я използваше и се получи зверски TNA chant в залата преди няколко години, надали ще я видим отново. За човек като нашият има доста подходящи хватки (Powerbomb, Shoulderbreaker, Belly to Belly/T-Bone/Exploder Suplex, TKO), но надали ще изберат нещо подходящо, силно ме съмнява с тия орязани move set-ове. Като гледам арсеналите на новаците през последните години в най-добрият случай - Powerslam или някакъв страничен Side Slam (Uranage). Макар че по принцип в FCW не се щадят толкова очевадно както в WWE шоутата, но пък....

Един pounce би прилегнал чудесно на нашето момче :happy:

[quote]знам знам зарад оная Вики Гереро Голямото тъпо 6оу му стъпи на раката ама кво стана после ? реи кунтузен ама изкам да питам некои помогнали му 6тот ина4е 6те6 да умре . Инак 5 от мен брао ве ъп[/quote] - Коментар от Замунда! - Priceless!!!!

parcaleste

Това, мисля, има отношени по темата:

- откакто Triple H стана глава на подготвителната дивизията на WWE, се очаква в близките месци на Florida Championship Wrestling да бъде направена основна "ревизия". Макар и никой да не е сигурен кога ще започнат промените, мнозина очакват ННН да доведе Kevin Nash и Sean Waltman, които да се заемат с ежедневните операции по работа с таланта.

Миро е направил in - ring дебюта си тази нощ. Ето какво написа Рикардо Родригез в Туитър:

Това е било хаус шоу, нали ?

• Upvote 3