Jump to content

Miro - обща тема

Recommended Posts

Ще е добре някой, който има регистрация в XWT и свали шоуто да изреже момента с нашия човек и да го качи някъде по-дотъпно.

И нямаше да бъде Българин, а? :) И иначе супер беше, само му трябва още малко увереност. :beer:

[img]http://data.whicdn.com/images/3631987/tumblr_l25cc9gSKK1qbkc1no1_500_thumb.png[/img]

Страхотно промо!!! Пожелавам му само успехи и скоро да го видим в някое от големите шоута!!!!

• Upvote 3

Страхотно интервю! Личи си, че Миро е в добра форма, израдвах се много, когато започна да говори на български. Справя се добре и с английския. Дано да дебютира скоро.

[center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center]

Е, дали не умрях от кеф, като го чух да говори на български :) Нямам търпение нашето момче да ги отвее като кьорав делфин шамандура тамошните глезльовци :cool:

Е, поне не е руснак, но не се знае още. До тук, да чукнем на дърво, всичко върви перфектно, дано и продължава така.

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

impressiv33

Много ми е смешно как американците не разбират като говори на български а ние разбираме цялото му промо. :2funny: Определено ми хареса, че не говори само на английски и че няма гаден акцент. Браво NEXT WORLD CHAMPION

СИЛНО! Много при това! Дано само като иде в главния ростер (а, дано!) да не му преебат образа. МАЧКАЙ, МИРО(или Сашо, вече не знам как да се обръщаме към него :unsure: )!!!

Ако този образ бъде запазен и във WWE ,то би имало невероятни вражди.Националист ,който обича страната си различна от САЩ е много добра идея.във WWE може да врътне вражда с "The All American American" Jack Swagger или пък защо не отбор с Козлов?Всичко зависи от WWE, дано нещата около Алексадър се развият напред.БЪЛГАРИЯ над всичко!

IHearVoicesInMyHead

НАЙ-НАКРАЯ!!!

като всички вас, и аз чаках 2 седмици да бъде

качен този епизод на FCW само заради интервюто с Миро!!!

ГОРД СЪМ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН

Много силно интервю...малко притеснен ми се видя,

но е нормално!!!

Много ми хареса как почнаха да викат USA и той им сипа

с големия черпак...

а най-много изтръпнах когато накрая заговори на български!!!

супер много се радвам и се надявам скоро да го видим в

главния ростер на WWE!!!

[u][i][b]I Hear Voices In My Head...[/b][/i][/u]

Lubo Dimitrov

Не съм вярвал, че по време на промо отново ще съм на крак и ще викам "е т'ва е човекът". Е, явно стана. Браво на Миро (Сашо :D), като за първи път беше много добре, дано скоро се бие, защото мен главно ме интересува да видя как е на ринга. Отново му пожелавам успех, дано се включи тази вечер в bwc и да сподели нещо. :)

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Добро промо! Самият факт, че най-накрая чуваме българска реч по време на кеч шоу значи невероятно много! Успех занапред в FCW, Миро, и дано скоро те видим в главния ростер на WWE!

Posted Image

The Olimpic Hero

Нямам какво повече да кажа освен, че беше уникална наслада да чуя българска реч в WWE. Хареса ми промото, английският на "злия българин" е добър. Само успехи на Миро(Александър), като му пожелавам на първо време да спечели титлата на FCW, защото ако това се случи, ще означава, че е спечелил доверието на WWE и със сигурност ще има някакъв пуш в WWE.

Хубаво промо. Накефих се на макс. Единственото което мога да кажа като забележка, мисля трябва да си оправи малко английския... Като произношение, акцент...

• Upvote 6

[img]http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/wsg/image/1346/11/1346117764983.gif[/img]

U_think_U_Know_Me

Хубаво промо. Накефих се на макс. Единственото което мога да кажа като забележка, мисля трябва да си оправи малко английския... Като произношение, акцент...

Че той ще играе чужденец от България.Произношението му е бомба.Имам чувството,че в началото на промото спече малко.Желая му успех и чакам следваща поява :)

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ КАТО ПОЧНА ДА ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ ИЗТРЪПНАХ! Нямам какво друго да кажа, освен, че в такива съм горд, че съм БЪЛГАРИН!!!

Успех Миро, пожелавам ти на първо време да си жив и здрав, а успехите ще си дойдат и един ден да те гледаме в МЕ на WM!

5237628U.gif

УМРЕТЕ ПР★С☭ТА

ТНЕ DEADMAN

Много добро първо промо! Все още не е бог на микрофона, но като за "rookie" много добре се справя, все пак нали затова е в FCW, ще се усъвършенства. Произношението му не е някакво дървено като на Козлов или повечето чужденци в WWE, което го прави да не изглежда като дебил. Това е добре! Нямам търпение да го видя как гази на ринга и развява трибагреника! С теб сме "завоевателю", мачкай! :beer:

Edited by ТНЕ DEADMAN

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Че той ще играе чужденец от България.Произношението му е бомба.Имам чувството,че в началото на промото спече малко.Желая му успех и чакам следваща поява :)

Бла Бла... Знам, че играе чужденец... Той си е чужденец... Просто мисля, че ако иска да пробива нагоре трябва да се опита да говори максимално чисто и разбираемо за американчетата... Хубавите промота са много важни за всеки кечист, това е просто задължително, ако искаш да станеш нещо голямо, особено в Е-то... НЕ го казвам, като нищо лошо, градивна критика като цяло...

[img]http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/wsg/image/1346/11/1346117764983.gif[/img]

Chris_Jericho

Невероятен!!! Изнесе наистина добро промо като за rookie, английския го говори малко не чисто, но това с времето ще се оправи. Инак добре подреди промото си, свърза го с chant-овете на публиката и се представи точно като "завоевател". Евала му, че поздрави българите, не му стискаше да приказва на български и изобщо през цялото време не престана да казва откъде е. Дано по-скоро го пушнат, да му дадат световната на FCW и го чакаме в RAW/Smackdown. :beer:

Изображение

Много добро промо! Беше малко притеснен, но това е напълно нормално. Английският му е на едно доста високо ниво, а за тези, които казват, че трябва да го подобри - отчетете фактора "чужд език" + сценичната треска. Аз съм сигурен, че 90% от нас в подобна ситуация биха почнали да пелтечат на родния си език, да не говорим пък за английски. А когато започна да говори на български - е, няма такъв кеф! Благодарим ти, Миро! Започвай яко да ги газиш! Цяла България е с теб!