Jump to content

UFC: Физическото състояние на Brock Lesnar


Recommended Posts

Вчера UFC свикаха извънредна пресконференция, която щеше стовари на феновете поредния "major annoucement". Имаше много спекулации, като сделка на UFC със CBS, контузия на някое голямо име, или просто поредните всекидневни новини. За съжаление става въпрос за боец, а именно Brock Lesnar.

Причината за болестта му е пределно известна. Lesnar отново е развил diverticulitis, възпаляване на дебелото черво. Същата контузия, която за малко не прекрати кариерата му. Ето, какво казаха на пресконференцията:

= Lesnar е твърдо уверен, че няма да се пенсионира и чака изследванията от Mayo Clinic.

= Симптомите [повръщане и болки в корема] са се появили преди три месеца и е трябвало да се справя с тях по време на записите.

= Възможностите пред Lesnar са две. Или операция, или ще се наложи да се справя с болестта до края на живота си [болестта може да се контролира с правилна диета].

= Все още не се знае за колко време евентуално Lesnar ще отсъства, като допълни, че е бил на 85-90% срещу Carwin, а срещу Velasquez летвата е била вдигната още по-високо.

Link to comment
L.P.F.C.1926 !

Много кофти новина,както за него,така и за нас феновете.Ако,реши да направи операция,му пожелавам да мине успешно!Надявам се това възпаление да не се задълбочи и най скоро да се върне в мач,но разбира се най важно е здравето! :)

Link to comment

Наистина доста лоша новина, странно защо бе казал в интервю, че напълно се е излекувал. Кой знае каква е истината всъщност, все пак му пожелавам бързо възстановяване. Dos Santos vs Carwin ще е уникално интересен, имайки се предвид колко добри striker-и са и двамата. Почти 100% ще видим KO и евентуално огромна заплаха за титлата на Cain.

Link to comment
elcaliente

Този вид болести немогат да се излекуват напълно:(Ако има стеснясване на дебелото черво би трябвало с операция да се пооправят нешата.ама все пак болните от този тип болести немогат да се излекуват напълно.Оше пък повече приемът на протеини и хранителни добавки е почти невъзможен, с правилна диета може да се живее пълноценно :(:( Но чак за спортист от UFC :(:( То и в WWE няма да му изнася заради постоянните пътувания :( Не се правя на голям специалист.....да не казвам от личен опит :(:(:(

Link to comment
  • 3 weeks later...
Според последна информация, Brock Lesnar се е подложил на операция, като са му отстранили хирургически 12 инча (~30 сантиметра) от дебелото черво. За завръщане се посочва първата половина на следващата година.
  • Upvote 2
Link to comment
Brock_Lesnar

Много сериозни проблеми за този човек. 30 сантиметра са много и дано да успее да се възстанови и да живее нормален живот. За битките той винаги е готов и няма да се откаже. Това му е в кръвта и щом преди не се предаде, няма да го стори и сега. Пожелавам му леко възстановяване и завръщане на ринга в още по-добра форма.

  • Upvote 2

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...