Flam3 Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Virtual Wrestling Federation Roster: Alberto Del Rio – heel - MC Christian – face - ME CM Punk – heel - ME Danyel Bryan – face - LC Drew McIntyre – heel - MC Evan Bourne – face - MC John Morriosn – face - MC Mason Rayan – heel - LC Randy Orton – face - ME The Miz – heel - LC Aj Styles – face - MC The Pope – heel - LC Mr.Anderson – face - ME RVD – heel - ME Samo Jo – heel - MC Suicide – face - LC Bully Ray – heel - MC Chris Daniels – face - LC Sting – heel - ME Hernandez – heel - MC Tag Teams: Team AirBourne – Aj Styles & Evan Bourne Team Mexico – Hernandez & Del Rio Championships: VWF Champion Intercontinental Champion Tag Team Champion Legend: ME - Main Eventer MC - Middle Card LC - Low Card Ще пиша само как са се развивали мачовете и сегменти.Ако е тъпо триите темата. WereWolf, Ponetron and Here_Comes_The_Pain 3 Quote Link to comment
Flam3 Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 Добре дошли на първото издание на VWF.Днес започват турнири който ще определят нашите шампиони. _____________________ Cm Punk е на ринга.Той започва да говори за свойте планове да спечели титлата на федерацията.Джон Морисън обаче излиза на ринга и казва на Пънк ,че заслужава много повече от него.Двамата се сбиват,като биват прекъснати от Главният Мениджър,който казва ,че вместо Пънк да се бие в куалификационен мач,той ще защитава своето място в него. _____________________ CM Punk vs John Morrison Мача е много равностоен.Стига се до превъзходсто на Морисън.Прави опит за Starship Pain ,но пропуска.Пънк използва възможността, забива GTS и печели мача. _____________________ Отбора на Мексико излизат на ринга.Казват ,че ще доминират таг тийм девизияа,колкото и да е постна за сега. ______________________ Danyel Brayan vs Samoa Joe - 1/2 final for the Intercontinental Title В мача Джо показва пълна доминация и печели след своя финишър. ______________________ Suicide vs Bully Ray - 1/2 final for the Intercontinental Title Суисайд успява да победи след много скоци върху Були и направата на 2 финишъра. ______________________ Mr.Anderson vs Randy Orton – 1/2 final for the Federation Title. Мача е много равностоен.Кенеди успява да забие Мик Чек от нищото ,но Ортън си слага крака на въжетата при туша.След това Ортън взима надмощие в мача и успява да спечели след RKO. Коментари моля Master_Chief and Ponetron 2 Quote Link to comment
WereWolf Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 (edited) Flam3, постите свършиха вече ! По-добре прочети някой друг дневник от този тип и тогава пиши ! Edited May 7, 2011 by WereWolf Here_Comes_The_Pain, iMMORTAL!, Cabin and 1 other 4 Quote [center]Ticking away the moments that make up a dull day, Fritter and waste the hours in an off-hand way...[/center] Link to comment
Here_Comes_The_Pain Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Не искам да съм "гаден", но има доста неща, които да оправиш, като първото е да направиш по-голям roster. Вземи пример от други дневници. Mad Dog, big_red_machine and Cabin 3 Quote [center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center] [b]Thank you for everything, Edge. [/b] Link to comment
Recommended Posts