Here_Comes_The_Pain Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Ами, предполагам при всеки фен на кеча е имало период, в който си е мислил, че кечът е истински - бият се наистина, мразят се наистина и т.н. Та, въпросът ми е, кога вие разбрахте, че кечът не е "истински"? [center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center] [b]Thank you for everything, Edge. [/b] Link to comment
StyleR Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Студено... Отдавна, доста отдавна... Link to comment
triple_H Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Не е моя работа, но като за начало темата според мен трябва да е в General Wrestling раздела. Иначе по темата, може би минаха няколко седмици преди да ми се отворят очите за тази работа, нищо че през 2000-та когато редовно почнах да гледам кеч бях на 11. Въпреки всичко тръпката да гледам кеч тогава беше несравнима, независимо дали знаех, че не е реално или не. and so it begins... again! Link to comment
stani Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Започнах да го гледам и като започнах да чета коментарите по торентите разбрах.Най-много 2 месеца след като започнах да гледам Link to comment
reppotswohS Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 ...People are fake. ... Имам чувството, че винаги съм го знаел. Отдавна ще да е било. 7♣ Link to comment
tanchii Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Няколко седмици след като започнах да гледам по bTV. inpunkwetrust.com // cmpunkphotos.com // nikki-bella.com // carmella-photos.com // eva-marie.org Link to comment
retwerts Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Еми, то след известно време и след чуване оттук-оттам започнах да се съмнявам, но някак си не исках да приема, че всичко е фалш, пък и съм бил малък тогава, не съм можел да осмисля всичко. Но си спомням кое беше това, което окончателно ме убеди, че кечът е имитация. Всички тук над 17-18 години, да кажем, помним колко голям беше кечът по това време в България (2000-2002 година) и как като всяка друга мода в тази страна имаше елементи на силно преексплоатиране и преекспониране на кеча - от прилагане на хватки в училищата до фондации, сдружения и обединения на "загрижени майки" срещу "злия кеч", които явно по това време нямаше за какво друго да протестират. Та тогава имаше и много нововъзникнали списаниица и ред други, които пък специално, хванали вълната на кеч манията, решиха да преориентират временно цялостната си тематика към кеча. Явно зачестилите по това време случаи на дечица, които прилагат "последни причастия" на по-малките си съученици, накараха едно от "най-елитните и компетентни кеч списания" по това време "Хай Клуб" ( на което бях редовен абонат) да пуснат една дълга и широка статия, която окончателно разби илюзията за "истински бой и състезателен елемент в кеча". Имаше тогава леко разочарование ( все едно си разбрал, че няма Дядо Коледа ), но това не ме отказа да гледам и да продължавам да се наслаждавам на шоуто...до момента, в който John Cena излезе на сцената, но това е друга тема на разговор. Link to comment
LegendKiller2011 Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Когато даваха кече по BTV аз го гледах редовно и си мислех че кечистите суперзвездите се бият наистина,но спрях да го гледам след като BTV спряха да го дават.След това през 2007 го гледах отново по GTV и чак тогава дочух няколко слуха,че кечът е нагласен.През 2008 окончателно разбрах че всичко е лъжа,но не спрях да гледам,просто ми харесва да гледам как 2 или повече мъже(жени)уж се млатят на ринга. Link to comment
contador9 Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 От майка ми и баща ми. [center][img]http://img143.imageshack.us/img143/5969/31922522.png[/img][/center] Link to comment
silvestarbg Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Явно, точно когато по-големите от мен започнаха да ми казват, че кеча не е истина. [center][img]http://i56.tinypic.com/2rh9v2h.gif[/img][/center] Link to comment
Jericho Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 97-98-ма. Мача беше Монго срещу Джарет. Хипер фалшив беше. Оттам събрах две и две и така... Link to comment
Loop Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Не е моя работа, но като за начало темата според мен трябва да е в General Wrestling раздела. Уместна забележка, местя. Когато даваха кече по BTV аз го гледах редовно и си мислех че кечистите суперзвездите се бият наистина,но спрях да го гледам след като BTV спряха да го дават.След това през 2007 го гледах отново по GTV и чак тогава дочух няколко слуха,че кечът е нагласен.През 2008 окончателно разбрах че всичко е лъжа,но не спрях да гледам,просто ми харесва да гледам как 2 или повече мъже(жени)уж се млатят на ринга. Без да целя заяждане и изобщо отговор, ама как е възможно да си набор '98 (както пише в профила) и да си гледал кеча по BTV, дето беше 2000-2001 някъде. Вундеркинд си явно, браво на теб. А и няколкото мнения от типа "от тази тема научавам" ги изтрих. Няма нужда от спам, темата не е по-лоша от "кога започнахте да гледате кеч" например. BWC Popularity Promotion (2015) BWC Popularity Promotion (2022) ТЕМАТА ЗА ИСТИНСКИЯ ФУТБОЛ Link to comment
Here_Comes_The_Pain Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 Е, моля ти се Loop, нали трябва да се правят на интересни... Мерси, че премести темата, аз пък как не се сетих къде и е мястото . [center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center] [b]Thank you for everything, Edge. [/b] Link to comment
HellziN Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 2006. Още от БТВ Ерата всички ми казваха, че е нагласено ама аз все не вярвах и така докато открих ГТВ канала и се уверих след т'ва. :D Който ми даде минус му пожелавам да има Blue Waffle. Link to comment
Cabin Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Мисля, че беше 2006 когато го даваха по GTV! Преди това всички ми казваха, че не е реално, но аз отказвах да повярвам. :D [center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center] Link to comment
Petioo09 Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Няколко месеца след регистрацията ми тук. Отначало не исках да повярвам, но после всичко ми се изясни. [center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center] Link to comment
reni_89 Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Не съм много сигурна кога разбрах,че кеча не е истински но когато го гледах по БТВ все се чудех какво става,когато шоуто свърши и как кечистите не са се избили един друг Нямало е кой да стопли Помня Беноа,когато беше взел медалите на Кърт Енгъл и как той се бореше да си ги върне и аз все се чудех какво прави Кърт след самото шоу и защо не е отишъл да пребие Крис за това,че му ги е взел Някой ми казвахa,че това е глупост и че не го правят наистина но аз не,вярвах,че е истина и продължавах да си се радвам като ги даваха.Малко преди да почна да го гледам по GTV мисля,че вече бях убедена,че всичко е по-сценарий но това нямаше никакво значение. Link to comment
Xzibit Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Не е ли !?! БТВ :( 3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion Link to comment
Vampire_Girl Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Може би в първия месец съм имала това чусвто, но след като Ледения се завърна прегазен от Ракиши да разследва сам ми стана ясно, че няма как да е наистина. Тогава го пишеха в списания като Хай Клуб и имаше едно 100% хит. И си спомням как пред всички се оправдавах, че го гледам, защото не истинско и не се бият наистина и нищо толкова лошо нещо не правя като уча по-малките братчеди да го гледат :2funny: Никога не подценявай себе си,но позволи на другите да те подценят. И да опиташ-също е победа! Link to comment
iMMORTAL! Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 По време на близо 2 годишния рейн на Cena. Просто се замислих как може един човек да държи година и нещо титлата, след като хвърлят по него всякви кечисти, и просто си помислих че тва няма как да е истина, толкова силен и издръжлив човек няма. Link to comment
nWoHulkster Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Бях втори (или трети? ) клас и колекционирах едни "карти" с екшън герои/филмови образи (снимка: цък). Hulk Hogan беше на една от картите. Нямах си идея кой е този жълто-червен пичага на име Hulk Hogan (името му беше на картата), който си къса тениската и затова попитах баща ми. Не помня точните думи, но разговорът протече горе-долу така: Аз: "Тате, знаеш ли кой е този на картата?" Бащата: "Да, знам го. Кечаджия е." Аз: "А?! Какво е това кечаджия?!" Бащата: "Ами това са едни такива, които уж се бият, но всъщност не се бият наистина." Промоция три в едно - от един кратък разговор научих кой е Hulk Hogan, чух, че има такова нещо, наречено кеч и разбрах, че кечът не е истински. :) Link to comment
Master_Chief Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Малко след като започнах да гледам редовно. Former UFC Prediction Championship (1) Link to comment
dreikk Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 От брат ми,който ме и запали да гледам. [center][size=6][b]MIGHT AND MAGIC : HEROES 3 [/b][/size][/center] Link to comment
wrestlermaniac Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Откакто гледам кеч. Hello Im Foreign Wrestling-Sport maniac Curent BXW Heavyweight Champion Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.