Jump to content

Имат ли значение титлите?


HeartBreak`Kid

Recommended Posts

HeartBreak`Kid

Heпрекъснато чувам изказвания от сорта на "Еди кой си кечист не става за нищо,не е печелил нито една сериозна титла" и това ме накара да се замисля до каква степен шампионските пояси играят решаваща роля в кариерата на даден играч?Според вас нужно ли е някой да е 16-кратен Световен Шампион като Рик Светкавицата,за да е наистина добър в развлекателния спорт или титлите не винаги са фактор?! 8)

[center][img]http://i.data.bg/07/11/27/681985_orig.jpg[/img][/center]

Link to comment

Не са чак от толкова огромно значение има кечисти които не са печелили много титли , а са дали много за федерациите в които са се били ;)

[url="http://wwe-bg.info/"]http://wwe-bg.info/[/url]

Link to comment
Карантир

Ще дам пример с един от любимите ми образи- Кейн. Той не е печелил много титли, особено от по- "сериозните" и въпреки това е един от най- добрите и запомнящи се кечисти, които съм виждал.

Титлата не докарва умения и харизма. А именно те са важни, за да сметна един лечист за добър.

Link to comment

Нямат толкова голямо значение титлите,защото сценаристите решават кой да ги държи (пример О.Джордан - бивш US Champ и пълен некадърник),докато таланта си е "вграден" в един кечист и той не зависи от мнението на сценаристите.Абе с две думи,който си го може,си го може,само може да остане недооценен.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

За мен няма никакво значение. Не мисля кой какво е спечелил, а го гледам какво прави на ринга. Титлите да ни влияят е все едно да харесваме някой музикант или група, защото са едни от най-успешните в света.

Link to comment

Титлите за мен нямат никакво значение един кечист е добър и без нея например REY MYSTERIO до няколко дена нямаше титла и пак беше един от най-добрите

Link to comment

Нямат значения просто эдин трофей!Всичко важнато е харизма и умения на ринга!

[img]http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/r/roadwarriors/03.jpg[/img]
THE BEST TAG TEAM EVER!LEGION OF DOOM!

Link to comment

Нямат значения просто эдин трофей!Всичко важнато е харизма и умения на ринга!

Tpчно така. По това сценаристите определят на кой да дадат определената титла.

[img]http://img170.imageshack.us/img170/1434/78ly6.jpg[/img]

Link to comment

Титлите винаги имат значение.Друг е въпроса дали кечиста ги заслужава,или не.Примери за некадърни шампиони и добро джобъри има много.Най-важното е кечиста да има талант,умения,харизма и т.н.

Отговора ми по темата е,че титлите не са най-важни,но имат значение.Гласувах за втория отговор в анкетата.

Link to comment

за ке4истите сигурну има но за мене няма не ми пре4и някои които дори до сега да не е имал титла като го гледам да ме надъхва

Link to comment

Според мен титлите нямат почти никакво значение. Все пак това е шоу и титлите не са истински като в бокса например (имам предвид, че не се печелят наистина). Важни са харизмата и желанието, с което кечиста играе ролята си. Жив пример за това е "Rowdy" Roddy Piper. В WWE той има само една титла (веднъж е бил интерконтинентален шампион за по-малко от три месеца), но това не му пречи да е в Hall of Fame, нали ;)

Posted Image

Link to comment
Shawn_Michaels

Бе има и трети отговор според мен ама както и да е.Ми като имаш титла си доказал на себе си и на другите,че наистина те бива.Все пак сценаристите решават кой да е,обаче титлата е едно оценяване на труда ти и доказване,че си нещо повече от другите,така че гласувах за първото.Но винаги има неодоценени таланти,които просто не им е даден шанс да се докажат

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Имат значение естествено.Едно е да кажеш Рик Флеър,а друго е 16 кратния световен шампион :happy: или "5 times WcW Champion" при Буукър Ти :happy: Но естествено уменията ти също показват че струваш нещо.Жалко че при Сина не е така :(

Link to comment

Според мен ако говори за WWE в момента титлите изобщо не показват колко е добър един кечист сами виждамe колко таланти биват пропиляни и двете главни титли седят от една година и продължават в едни и същи хора това какво ще рече че те са най-добрите ?!

Link to comment

Да, имат значение и то е практическо - просто в повечето случаи дават причина на кечистите да се борят за нещо и в тази борба те се превръщат в звезди. Това е :).

Link to comment
west_side^boy
Да' date=' имат значение и то е практическо - просто в повечето случаи дават причина на кечистите да се борят за нещо и в тази борба те се превръщат в звезди. Това е :).[/quote']да бе мистерио е много добър а има ли титла :lol:

[color="red"]THE CHAMP IS HERE[/color]
I'm ANTI pac members
PAC members-suck

Link to comment
  • 2 weeks later...
-->MAIKULS<--

един кечист може да е и най-добрия и най-недооценения :w във wwe поне бъка от такива примери :lol:

Link to comment
The Olimpic Hero

Разбира се че имат значение,да всичко е сценарии,но все пак титлата си е титла,тази титла след това продава името на кечиста,продава тениските му,продава всичко свързано с него и от това шампионът печели пари.Титлата е и престиж,титлата е и както казаха хора преди мен оценяване на труда ти,спомнете си WrestleMania 20.Така че да,титлите имат значение според мен.

               

Link to comment

Ми аз пък досега дори и не съм се замислял дали имат смисал,защото винаги съм го приемал че са най-важното нещо в така да се нарече бойните спортове.Не че кечът е боен спорт ама все пак винаги трябва да има стимул заради който да се раздаваш докрай.Но естествено титлата не значи само това че си се доказал за себе си,значи повече пари от реклами,още по-голяма популярност,уважение и още какви ли не привилегии.Така че титлите са си неизменна част от спорта и се замислете каква тъпня щеше да бъде ако ги нямаше

Link to comment

имат значение,разбира се,но не са чак толкова решаващ фактор.те са си оценяване на труда на кечистите,ама много рядко се дават на правилните хора,особено напоследък :(

[img]http://www.hardyzfanteam.de/Splash.jpg[/img]

Link to comment

например CENA СИ Я ПАЗИ :P като останалите.За тях има значение :P а за нас няма щото сме зрители ;)

[b]Мень койтья уваЖавя шьо мь къжуья![/b]
[url="http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare.swf"]Поздрав за моите приятелчета[/url]
No stop you must see this,see this.Bewere,bewere.You realy must see this....all for them.....they love me...love is a great thing when it's not in you house...No coment.

Link to comment
  • 5 months later...
parcaleste

според мен е по важно какво си постигнал през Title Reign-а отколкото колко Title Reign-а си имал, щото може и 100 да имаш, ама като си пръчка, големия келепир... в тая връзка с титлите, Майкълс е един от нмай-подценяваните, на фона на някои други палячовци, които парадират колко титли били имали и бла-бла :w някой път даже ми става болно, честно, но пък знам, че моят човек е един от тези, които са дали най-големите пушове НА САМАТА Федерация;

ето това, дами и господа, НИКОЙ не може да му отнеме!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...