Jump to content

Сегмент битка

Recommended Posts

Това е нещо, което ми хрумна скоро и мисля, че на едни почитатели на кеча ще им хареса.Предлагам ако има навити да се уговарят и да си ореждат сегмент ,,битки"...Мисля, че би било интересно.

"Бире, руди пу кенди ас такъв! Излез на ринга веднага, искам да обсъдим ситуацията от миналата седмица, когато бях с братовчедка ти бакстейдж. Това невероятно секси тяло, пръстите ми по него и изведнъж бях нападнат подло в гръб с метален стол!?!? Имам предвид... хъх... безгръбначно ли трябваше да уредим ситуацийката, а!?!? Що за кучка си, ЩО ЗА КУЧКА СИ!? Всички в съблекалнята знаят колко съм добър, дори в радио шоуто на Радокс и Джерико миналата седмица, тези две копленца мамца им, се изказаха мнения от яките слушатели... "Джи ти си дъ бест, брадър!", "Джи, Биров няма нищо срещу теб.", "Джи чукай ме анално.." и тн. Феновете хав споукан! Затова довлечи си дъмбел невидялото телосложение под запрещение на ринга и да приключваме с това!! Райт нау! Болка дръж ми титлата, копеле... ше става въргал!"

Джи маха тениската си и яки косми се показват по силните му гърди...

ОМГ, ДЖЕЙ АР.... ДЖИ е он фаяр! Кво праим сега!? :(