neshev Posted April 26 Author Posted April 26 (edited) Бенефиса на Дъстин, срещу Макс, в Ню Орлиънс. Edited April 26 by neshev Beks 1 Quote
Beks Posted May 1 Posted May 1 Не знам дали тук е мястото, но аз да си питам.. Защо Аспинал продължава да е временен шампион? Джоунс не е контузен и направи една защита. Не трябваше ли да му вземат "титлата" някъде около мача на Джоунс и Стипе? Та дори и Том направи ЗАЩИТА НА ПОЯСА?! Има нещо сбъркано, ясно ми е, че това е рекламен трик за да се държи хайпа покрай британеца, но в моито очи е мега нелепо. Quote
neshev Posted May 1 Author Posted May 1 Няма практика да се "взимат" титли от временните шампиони. Практиката е двамата шампиона да се бият и да излъчат undisputed шампион. Quote
neshev Posted May 14 Author Posted May 14 Най-накрая някакви читави битки, за които може да се хайпне човек. Beks, Jack Bauer, Farest and 1 other 3 1 Quote
Jack Bauer Posted May 31 Posted May 31 @neshev, кво ще кажеш за драмата Джоунс-Аспинал, която в момента върви в пълна сила? Аз не съм сигурен какво става в момента, Джонката май договаря пари, докато прави още пари от реалитита. Мисля, че Динята много се опитва да го изцеди за един последен мач, иначе досега да е стрипнал всеки друг в тази ситуация. Кефи ме, че Джонката най-сетне тотално е приел ролята на хийл и постовете му са култови. Жалко за Аспинал, който на свой ред е страхотен боец й точно в прайма си, има супер малко мачове. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
neshev Posted May 31 Author Posted May 31 (edited) Малко като с Конър е ситуацията. Джонката е от малкото останали звезди на компанията. Предстоят им преговори за нова ТВ сделка и ще го размятат като морков. Пък и може би се надяват, че с хейта който отнася, Джоунс ще му клекне. Почти сигурно става въпрос за пари и Джонката няма много какво да губи. Ако мине, мине, ако ли не поне да протака нещата до август, където официално ще стане най-дълго държащият титлата в историята на тежката дивизия, нищо че се е бил два пъти. Очаквам да минат още няколко месеца и официално да го съблекат, с което да насрочат Аспинал и Ган в края на годината. Edited May 31 by neshev Jack Bauer 1 Quote
Farest Posted May 31 Posted May 31 Не знам що се филмират хората с тоя Аспинал. Къде е Джоунс като качества в клетката и къде е Аспинал… Quote
Jack Bauer Posted May 31 Posted May 31 16 minutes ago, Farest said: Не знам що се филмират хората с тоя Аспинал. Къде е Джоунс като качества в клетката и къде е Аспинал… Реално в потенциален сблъсък и аз мисля, че Джонката ще го смачка. Въпросът е друг, имаме шампион в дивизията, който не е ясно ще се бие ли няма ли, докато Аспинал напълно заслужено си чака мач за реалната титла, даже веднъж вече е защитил временната. Ако Джоунс няма намерение да се бие, редното си е да я оваканти, а в момента дивизията си стои в лимбо и никой не знае какво се случва Явно наистина преговарят за пари, Джоунс се опитва да изстиска един стабилен последен пейдей, няма каква друга да му е играта. По едно време натискаше за мач с Поатан, но след загубата на последния, това тотално отпадна. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Farest Posted May 31 Posted May 31 Ако правиш всичко което е редно ше си останеш беден и в UFC и в WWE и в повечето спортове. Джонката играе играта с Дейна, който винаги прецаква бойците да се бият за малко пари, така че го разбирам. Няма кой да му осигури старините освен самия него. Дейна ще клекне пак на Джони, и преди го е правил и пак ще го направи. Quote
neshev Posted July 23 Author Posted July 23 Нагрухаха го това шоло: 321 също намери своя ME: trubang 1 Quote
trubang Posted July 24 Posted July 24 Gane сигурно сам се чуди как получава битки за титлата още. Quote
neshev Posted July 24 Author Posted July 24 Не е тайна, че HW дивизията е пълен леш, затова и доста хора ще се изредят по няколко пъти. Още две битки за 321, предполагам Волков и Алмейда ще излъчат следващия претендент и ще са евентуална резерва, ако нещо се случи с ME. trubang 1 Quote
neshev Posted July 24 Author Posted July 24 Ночето също започна да се пълни. Лопес срещу Силва ще е бангър. trubang 1 Quote
Jack Bauer Posted October 13 Posted October 13 Цяла карта около малките? Не знам Динята как се е навил. Сехудо не знам защо още се мъчи, или го е закъсал с парите или просто му е фикс идея да се откаже след победа. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
neshev Posted October 14 Author Posted October 14 Мераб е пълен изрод. Четвърта защита в календарна година. trubang and Jack Bauer 1 1 Quote
Recommended Posts