Jump to content

"HIGH" School

Recommended Posts

ХАХАХХАХАХАХХАХА, едно от моите талантливи аверчета изсипва слово, гг! Team "G" WINNING.. винаги? Четете селяци!

• Upvote 9

Ей такива простотиики, като това и "БАКСТЕЙДЖ" да има редовно във форума и просто всичко е на шест. :2funny:

Хахаха, якичко е станало, стават мелетата. Имаше някои култажи, като Radox ме радва най-вече :D :D :D

PS: По-яка роля не можа ли да ми измислиш?

Edited by radoslav1948

Баси WINNING-а тука. ;] Уникално е! Евала.

[center][img]http://socialier.com/wp-content/uploads/2011/03/charlie-banner.png[/img]
[/center]

reppotswohS

''МАМКА ТИ ЕБАВАМ!'' :2funny: Нема такъв смях, броу! На глас се кефя вече 5 мин., супер яко ми напомня на snatch т'ва. :D КИЙП ОН!!

7♣

Жестоко е, просто няма такъв смях ! :2funny:

nov5o0.jpg
 inpunkwetrust.com // cmpunkphotos.com // nikki-bella.com // carmella-photos.com // eva-marie.org 

^ ХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХА, епичен епизод! Много по-добър от първия, просто историята ще сцепва. Всичките геройчета са култови!

wohov си подава главата от джама на голф-а и започва да стреля по G, но губи контрол над колата и се забива в стената на

физкултурния салон

ВИНТИДЖ, wohov! :D :D :D

HeaDMaKeR™

В тоя форум сме се събрали най-големите образи, ама дефакто сме злетаци.Все едно гледам ECW. :(

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

АХАХХАХА! Много по-добро от първия епизод.. Евала на The_Pain.

FinaL

"Йо, кмете, аз съм рапър силен

мойте рими яки са, текста ми не е е дебилен

пиша и пея само за смислени неща

които идват от моето сърце и душа

влиза ли ти това в твоята глава

Аааа?"

А това ме довърши! :D :D

Edited by BI-WINNING

[center][img]http://socialier.com/wp-content/uploads/2011/03/charlie-banner.png[/img]
[/center]

BoRn_2B_GoD

След втория епизод определено мога да кажа, че не само идеята, но и изпълнението е много добро :D Смях се на първата част, но тази беше с пъти по-добра, дано продължаваш все така. Ако мога само един съвет да дам - псувните са много на място, но може да не ползваш толкова често "вееее". На места ми изглежда излишно. Браво, gg, евала!

"Тогава как може да позволите в българско училище да се обучава резан турчин!"

retwerts посочва театрално batistaheel, който е в края на редицата.

Radox

"И какво искаш от мен?"

retwerts

"Позволете ми да му отнема живота."

AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAA

Не сте хора....

Не сте хора!

batistaheel огледа внимателно празния коридор, извади от джоба червената си чалмичка и си я нахлузи доволен на главата

ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА

Тия сегменти с батистахеел ме убиват всеки път!!