Popular Post The Pain Posted April 24, 2011 Popular Post Share Posted April 24, 2011 (edited) Една мащабна продукция на "Педо G продъкшънс" и "БГ тревоманчетата"... "HIGH"school Героите Ученици The Pain-дилърчето Bizkit-пияницата Yo the real-шизофреник, има две личности Final-wannabe рапър Dani_be-наркоман Heartbreaker-стероиден маняк retwerts-расист и вандал Headmaker-падауан на Heartbreaker Macho man-модел Socki-социопат radoslav1948-женчото lita_fan-дъщерята на Olimpic и най-желаната путка в даскалото mcups-училищния побойник reni89-мацка Remus-хакерчето batistaheel-турчин Born2BeGod-хубавец, с леки гейски наклонности tanchii-яка пичка Училищен персонал parcaleste-директора и даскал по БЕЛ neshev-озлобения чистач Jericho-психолога Външни лица Radox-кмета на София G-сводника на училището Olimpic-боса на шефа на дона на мафията wohov-автокрадец, продава оръжия reppotswohS-бодигард на Olimpic djihad-горд български патриот HEIDENREICH-татко сводник R.I.P. Loana EPISODE I "Едно време си броихме стинките и се дрогирахме с яките дъвките "Турбо", а сега пълно с малки наркоманчета дето шмъркат бело и пушат зелено." -Radox Radox, новият кмет на град София слезе от лимузината си и стъпи на тротоара.Изтупа няколко прашинки от лъскавия си черен костюм и се изхра- чи яко на земята.Това бе първият му ден като кмет на столицата и той вече се беше захванал с първата си задача, която беше обещал на общест- вото, че ще изпълни ако гласуват за него.Щеше да избере най-долнопробното и продаднало училище в града и до края на учебната година щеше да го превърне в най-елитното такова.Огледа сградата пред него.Неговият избор.Училище "???".На външен вид нищо не подсказваше за злото, което витаеше в него.Но Radox беше чувал историите, които се разказваха за това долно място.Но това не го плашеше.Щеше да изпълни обещанието си. Защото той обичаше софиянците.Обичаше София.Той бе човек на думата си!Той бе гражданин!Той бе столичанин! Radox "Кур за селяците!Мамка ви ебавам!" Мощният вик на софиянски кмет накара хората около него да изпаднат в ужас.Няколко човека се проснаха на земята и се хванаха за главите,зад него на пътя два трамвая се забиха мощно челно един в друг и няколко гарвана паднаха мъртви в краката му. Radox необезпокоен от хаоса, който бе създал тръгна с наперена походка към входа на училището, когато погледът му се спря върху уникална и фрапираща гледка.Точно до входната врата на училището бяха наредени 10 руси момичета с къси поли, 50 сантиметрови токчета и огромни цици. Но това не беше най-лошото!До тях бе застанал най-необикновения човек, който Radox някога бе виждал. Radox "Епааа, к'во е тва ве, мамицата му?!?" До яките пички на черно бастунче с диамант на върха се бе облегнал младеж.Той бе облечен в бяло пухесто елече, много тесен черен панталон( закопчан с колан, на чийто център имаше табелка с буквата G).На главата си беше нахлузил лилаво бомбе и носеше големи розови слънчеви очи- ла.Непознатият също погледна Radox и му се усмихна.Блесна ослепителна светлина идваща от сребърните му зъби и това бе последното, което Radox видя преди да припадне... *** Radox се свести и усети как някои го рита яко в ребрата. The Pain "Ставай уе, костюмарче!" Radox се стресна и бързо се изправи и погледна човека пред него.Някакво лапе с яко гелосана прическа и с гърди, които биеха по размери тези на кучките наредени пред училището, му се смееше. The Pain "Бая си зле, бро.Трябва ли ти нещо да те повдигне?Тревица, ала-бала?Или нещо по-яко?Амфетки, гг?Гъби?LSD?Имам почти всичко.Е, да цената е малко солена, онва копеле от съседното даскало ги дава по-евтино та ми краде клиентите ама ше му еба майката скоро, само да гепя пищака на майка от шкафа у нас и ше му наредя мозъка на тротоара ти каам!Та к'во ти тряя викаш?" Radox ядосан хваща The Pain за ухото и започва да му го извива. The Pain "Ей, ееее, стига ве, мамка ти, долен тъпак, ебах ти майката ти каам!Пусни ме ве!Набивам ти канчето, злетак!Гръдната ми е 125, бицата 45, късам ти пръстите от ръцете и ти ги завирам в задника, тру стори!Пускай ве!" Radox "Откъде дойде ти ве, келеш малък?А?От кое село?Селянче, мамка ти еба!Много ви мразя ве, вашта майка селска, мърсите ми града, идвате ми тука и надувате Алисия и Преслава да бучат из целия град, продавате си гадната стока, епа продавайте си я на село на ретардските ви майки!Едно време си броихме стинките и се дрогирахме с яките дъвките "Турбо", а сега пълно с малки наркоманчета дето шмъркат бело и пушат зелено." The Pain "Къв селянин, тъпак?Аз съм от тука ве!Воин от запад!West coast forever!Виж ми татуса на гъза ве, шибаняк!Ритам ти краката, чупя ти гръбнака, куц и гърбав те правя, чу ли ме!Пусни ми ухото ве!" Radox "На колко си години, келеш?" The Pain "На 17 дядка, ама ръката ми е по-голяма от твоята, нп, ок?" Radox "Тук ли учиш, ретардак?" The Pain "Много ясно!Аз съм звездата, ебача, продавача на това училище!Всеки знае за мен, всеки го зная и аз!Имам такива познати, че ще ти ебат майката-фитнес маняци, пистолет маняци, сумисти, киГ боксьори, растамани, метъли с вериги!Мъртъв си ве!Аз съм Болката!Ааааааааааааа!" Radox извива още повече ухото на The Pain, който почва да вие от болка. Radox "Ебах те в болката!Аехехеха!Аре да те водим у дирекцията, миндил!" И Radox повлича The Pain за ухото по стълбите на училището.Но цялото това нещо се наблюдава от мистериозния човек с бомбето,който носеше звучния прякор "G".Той се обръща към сексавите пички до него и щраква с пръсти. G "Кучки!Сводникобрание!Веднага!" G тръгва с бастунчето и повежда кучките си в непозната посока... *** Radox отваря с трясък вратата на дирекцията все още хванал ухото на The Pain.Задремалия на на бюрото директор на училището Parcaleste се изправя стреснат. Parcaleste "Господин кмете!Подранил сте!Никой не ме осведоми, че ще дойдете толкова рано!Ако знаех щях да дойда и да ви посрещна както подобава и..." Radox "Стига приказки, дългокоско!Ей тоя келеш тук се опита да ми продаде дрога преди малко!Що за селско даскало е това, мамицата му!" Parcaleste "Офффф, пак ли ти ве, утайкееее!" Parcaleste вади изпод бюрото си една изцапана със засъхнала кръв бухалка и тръгва към The Pain. The Pain "Аааааа, не пак ве, не пак вееее!" Parcaleste замахва с бухалката и започва да бие The Pain яко по главата. Parcaleste "Какво ти казах, бе!!!Няма да продаваш повече дрога, мамка ти проста недоносена!" Radox "Чакай ве, спри ве, коуега!" Radox се опитва да вземе бухалката от ръцете на Parcaleste при което и той отнася един як удар в лицето. Parcaleste "Господин кмете, съжалявам, много съжалявам!Простете..." Radox "Яж кур, ве селяниииииииииииин, МАМКА ТИ ЕБАВАМ!" Radox започва да налага Parcaleste, The Pain все още лежи в безсъзнание на пода, а вратата на дирекцията се отваря с нов трясък и вътре влиза G с бастунчето си, водейки след себе си курвите си. G "Господа, господа!Правете секс, а не война!Кучки!Знаете какво да правите!" Кучките се втурват към стреснатите Radox и Parcaleste и започват да ги разсъбличат. Radox "К'во е тва даскало ве, мамицата му!?!?!?!Само побърканяци веееееее!" Radox се мъчи да вземе панталона си от една цицореста пичка. Parcaleste "Бий се с океана и ще се удавиш,брадър!Отпусни се, не се съпротивлявай, яко е, ще видиш.Не за първи път съм в тая ситуация." През това време G свестява The Pain. G "Как си, батка?Бая са те натупали пак, а?Ма добре, че е G да спаси деня отново." The Pain "Ти си най-любимото ми копеле!Аре да се махаме, докато тея се ебат тука!" G и The Pain се насочват към вратата, когато застават лице в лице с два насочени към тях пищака.В стаята бавно влиза черния войн, тихият автоджамбаз, продавача на пушки и най-заклетият им враг wohov! wohov "Спипах ли ви, мамка ми мръсна!Е ся ви пръснах кофите, мухахахаха!" The Pain "Чакай, брато, чакай!Можем да се помирим, нали?Ето, давам ти всичката си стока ако не ни гътнеш!" wohov "Плюя ти на дрогата, наркоманизаторе!Никога нема падна на твойто ниво!wohov се занимава с почтен бизнес!" G "Това е много почтено, wohov!Много!Кур за дрогата!Ти искаш кучки нали?Да!Сладки путки!Като моите няма никъде!Е, да, някои са бъгнати.Стефка има един бая гаден цирей между циците, ама изглежда сякаш има три цици с него!А Румянка е малко болна, СПИН или сифилис едно от двете май беше.Чек, може да бяха и двете, нз.Ама са твои сичките, wohov!" wohov "Хуй за твойте путки, wohov не му трябват путки, той има ръце!А сега вие копедалци ще погивате сегиз!" The Pain "G, свирка ти правим ако ни измъкнеш!" G "Нз, ве,мамицата му...сетих се вееее!" G показвай най-великата си усмивка евър и вади на показ всичките си сребърни зъби,като по този начин ослепява wohov!Той пада назад, а G и The Pain хукват навън, оставяйки кметаRadox да вика зад тях. Radox "Дий ма, сливо!Дий маааа!" G и The Pain бягат като бесни софийски кучки и спират да си поемат дъх чак извън училището.' The Pain "Копеле, отново ме спаси!Обичам те!" G "Така е.Искам си свирката!" The Pain "Се еба у тъпее наркоман, пак ли се преебах..." КРАЙ НА ЕПИЗОД 1 Edited April 29, 2011 by The Pain G, mass1v3, THE ENEMY and 50 others 53 Quote Link to comment
StyleR Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Нема такъв смех!! :2funny: outkast, pi4agata, The Pain and 4 others 7 Quote Link to comment
G Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 ХАХАХХАХАХАХХАХА, едно от моите талантливи аверчета изсипва слово, гг! Team "G" WINNING.. винаги? Четете селяци! Rated-R-Superstar, Petioo09, MainEventer and 6 others 9 Quote Link to comment
dexim Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Loana-милф учителка WINNING :2funny: Cabin, Rated-R-Superstar, The Pain and 5 others 8 Quote Link to comment
BlackKing Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Големи сте изроди. Много епик. The Pain, G, outkast and 2 others 5 Quote Link to comment
go go Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Ей такива простотиики, като това и "БАКСТЕЙДЖ" да има редовно във форума и просто всичко е на шест. :2funny: outkast, The Pain, Petioo09 and 9 others 12 Quote Link to comment
impressiv33 Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Смях в залата Протестирам искам да бъда включен към roster-a :2funny: HBK_forever, G, MainEventer and 1 other 4 Quote Link to comment
The1948One Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 (edited) Хахаха, якичко е станало, стават мелетата. Имаше някои култажи, като Radox ме радва най-вече :D PS: По-яка роля не можа ли да ми измислиш? Edited April 24, 2011 by radoslav1948 G, MainEventer, Fegri and 2 others 5 Quote Link to comment
BI-WINNING Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Баси WINNING-а тука. ;] Уникално е! Евала. Fegri, HBK_forever, G and 2 others 5 Quote [center][img]http://socialier.com/wp-content/uploads/2011/03/charlie-banner.png[/img] [/center] Link to comment
reppotswohS Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 ''МАМКА ТИ ЕБАВАМ!'' Нема такъв смях, броу! На глас се кефя вече 5 мин., супер яко ми напомня на snatch т'ва. КИЙП ОН!! BlackKing, The Pain, mass1v3 and 2 others 5 Quote 7♣ Link to comment
tanchii Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Жестоко е, просто няма такъв смях ! :2funny: cat_angel_, HBK_forever, Yeah!~ and 3 others 6 Quote inpunkwetrust.com // cmpunkphotos.com // nikki-bella.com // carmella-photos.com // eva-marie.org Link to comment
`Heartbreaker` Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Добра история пичове, но кога ще дебютирам? Styles_fan and go go 2 Quote Link to comment
G Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 ^ Скору! :( go go, mass1v3, Cabin and 2 others 5 Quote Link to comment
Popular Post The Pain Posted April 25, 2011 Author Popular Post Share Posted April 25, 2011 ЕПИЗОД 2 " "От кво се плашат слаботелесните тъпаци?" -The Pain Беше поредния слънчев ден у Софията и поредния зъл ден у "HIGH school".Из въздуха витаеше напрежение заради събитията от миналия ден.Работа- та беше напечена.Сводника G усещаше това.Беше прибрал курвите си и стоеше сам на входа на училището.Знаеше, че wohov му е дигнал мерника и нямаше да го остави докато не му бутне фейса.Докато G гледаше подозрително минаващите второкласнички, мислейки, че wohov може да се е маскирал, като някоя от тях, некой го тупна по рамото отзаде и той скочи у въздуха. G "Млад съм ве, млад съм ве, не ме трепи, плс!" The Pain "Е, не се насирай, уа шашав.Болката съм." G "Пууу, изплюх си ангелите, мамичката ти.К'во стаа?" The Pain "Само нема се насираш.Глей са, измислих плана снощи докат пафках 120-ката.Знам как да се опазим от тоя слаботелесния wohov." G "Как?Казувай ми напушения план." The Pain "От кво се плашат слаботелесните тъпаци?" G "О, нз, нз, не ме питай, не съм ебал неска, мозъка ми е блокнат." The Pain "Грозна работа, ма после ша ебеш.Ся слушаш.Та...слаботелесните се плашат от МАСА!От яко фитнес маняци!И намерих две машини точно за тая работа.И аз мога да бия wohov де, ама те зобят яко и са по-надеждни. The Paim издава яка оригня при което веднага от нищото се появяват двама масивни пичове.Единия е по-масивен от другия, бицепсите му са по-големи от бръснатата му глава,а гърба му по-голям от шкафовете в училището.Другия пич е по-нисък, но по релефен така.Всичките му вени беха на показ и изглеждаше като по-голем наркоман и от The Pain. The Pain "Тъй.Запознавайте се.G, тва са Сърцеразбивача(heartbreaker) и Главоправача(headmaker).Пичове, тва е G.Нашия сводник.Той завърши още преди неколко години ама си остана тука да си продава курвите на избеснялите тийн ебачи." G "Как е хавата?" Heartbreaker и Headmaker само кимват леко. The Pain "Оф, да ве, забравих да кажа.Пичове не говорят много.Не, че не искат ами не могат.Хаповете леко са им повлияли на говорния апарат.Грозна работа ама както и да е.Поне бият яко и сме ГГ.Та пичовете са съгласни да ни пазят от копелдака wohov срещу заплащане естествено. Това означава, че трябва малко да увелича продажбата на стоката, а ти да си пришпориш кучките да се ебат повече от 7 пъти на ден." G "ГГ.Щом ще ми пазят живота съм навит.Имаме сделка." В тоя момент до четиримата тъпаци дотичва пети тъпак.FinaL.Рапърчето на училището.С ланец на врата му, шапка на главата му и яко надрусани дънки на краката му той изглеждаше като насран. Final "Кво става тука негри, кво стоите вдървени като кегли? Не чухте ли, че директора ше ни строява кмета и той е тук и мамата ни ще ебава!" The Pain "Тц, тц, грозна работа.Аре, G браточка, трябва те оставям, после ще се видим, ГГ." The Pain,Hearbreaker и Headmaker оставят G на оградата и той вече по-спокоен пали силна пура. G "Курвииииии!Тук!" *** У двора на училището кмета Radox и директора Parcaleste(който държи един камшик в ръцете) стоят пред няколко наредени ученика. Radox "Това ли е сганта?" Parcaleste "Да, господин кмете.Това са най-големите отрепки на училището.Справите ли се с тях ще оправите и училището.Ама ще ви бъде много трудно от мен да знаете.Тея копелета не поддават, мамичката им.Не можете да ги скапете психически тея утайки.Само със сила!Вашта мама!" Parcaleste започва да замахва като луд с камшика към учениците. Radox "Стой!Казичанец!Мамка ти ебавам! Parcaleste "Простете, кмете!" Radox "Хуй за тебе!Лягай за 1000 лицеви докато ги разпитвам тея!" Parcaleste ляга на земята, а Radox тръга по редицата от ученици.Първи е The Pain, който кмета гледа злобно. Radox "Теб те знам!Хуй за тебе!" В тоя момент се чува кискане идващо от един от учениците.Radox бързо се насочва към него. Radox "Що се смееш, келеш?Миришеш ми на джибри, мама ти деба!" Bizkit "Аз не съм кмет, господин пиян!Аоехеоххааехх!" Radox "Лягай до дългокосия за 1000 лицеви!А ти кой си?Що си облечен така?" FinaL "Йо, кмете, аз съм рапър силен мойте рими яки са, текста ми не е е дебилен пиша и пея само за смислени неща които идват от моето сърце и душа влиза ли ти това в твоята глава Аааа?" Radox прави фейспалм и продължава по редицата и стига до един ученик със затворени очи, с пяна излизаща от устата и който се тресе неудържимо. Radox "Кво му е на тоя бе?!?!?" The Pain "Оф, кво съм му продал ве, мамицата му!" Radox "Шшшш!Ей вие!Яко назобените бичета!Я го водете тоя до сестрата да не вземе да се гътне тука." Headmaker и Heartbreaker само кимват, вдигат дрогирания ученик(Dani_be) и го отнасят.Radox продължава отчаян огледа си на редицата. Radox "На теб какво ти е?" Yo The Real "Нищо.Казвам се Yo The Real, на 15 съм, завърших с 5,80 миналата година и съм един от най-добрите ученици в училището." Radox "Бре!Защо си тука тогава?" Yo The Real само свива рамене. radoslav1948 "Господин кмете!Господин кмете!Ще дойдете ли за малко, много ви моля!" Radox "Стига си циврил ве!Казвай!" radoslav1948 избухва в плач и започва да сочи едрия ученик до него-mcups. radoslav1948 "Тоя ми открадна хамбургера!Уаааааа!" Radox "Ооооооф!" Radox си пляска нов фейспалм и продължава да обикаля редицата.През това време зад него mcups отнася radoslav1948 с мощен spear. retwerts "Здраве желаем, другарю кмете!" Radox "Айдеeee,втасахме го!" retwerts "Кмете!Позволете ми да ви задам един въпрос!" Radox "Казвай." retwerts "Вие горд българин ли сте?Обичате ли страната си?" Radox "Естествено!" retwers "Тогава как може да позволите в българско училище да се обучава резан турчин!" retwerts посочва театрално batistaheel, който е в края на редицата. Radox "И какво искаш от мен?" retwerts "Позволете ми да му отнема живота." Radox "Само луди веееее!Лягай за 1000 лицеви!" Докато retwerts отива към Bizkit и Parcaleste крещи с всичка сила към batistaheel. retwerts "Ще те хвана, ве мамка ти!Ще те убия!Ще ти отнема живота в името на България!" batistaheel "Господин кмете, много ви благодаря, че не му позволихте на тоя да ме убие.Той е психопат.Дайте да ви стисна ръката." Radox "НЕ МЕ ПИПАЙ, РЕЗАК!МАМКА ТИ ЕБАВАМ! Radox погнусен оставя турчина зад себе си и стига до Macho Man,който шушне нещо на ухото на reni89. Macho Man "Аре ма, мацо!Кога ше ми пуснеш!Моля те!Ше те чукам много брутално ти каам!" reni89 "Ама аз не съм такаваааа!" Macho Man "Мноу ясно, че не си такава.Ти не си курва.Само аз ше те еба, кво ше кажеш?" Radox не може да чуе разговора и само се усмихва. Radox "Най-накрая нещо хубаво в това училище!Каква сладка двойка!" Кмета продължава огледа си и стига отново до Yo The Real Radox "Теб нали те минах вече,бе?" Yo The Real само поглежда злобно Radox и започва тихо да съска. Yo The Real???? "Не знам за какво говориш.Аз съм Blackened!И съм черна нинджа!Бродя по тези земи от 5500 години.И съм видял много неща от коите ще ти настръхне козината!Ссссссс!" Radox гледа като ударен от гръм, когато един ученик го придърпва към себе си. Socki "Пича има шизофрения.Често превключва от едната си личност към другата.Така че единствения нормален тук оставам аз.Socki се казвам. Приятно ми е." Radox подозрително наблюдава Socki, но не казва нищо и продължава към последните двама от редицата.Remus, силният хакер, който работи на лаптопа си.И Born2BGod, красавецът на училището, който се огледжа за черни точки стиснал огледалце в ръка. В тоя епичен момент сводника G влиза тичайки у двора заедно с 7 от курвите си, следван яростно по петите от Голф 2ка. G "Аааааааа!Болкаааааааааааа!Ше ме трепят вееееее!wohov веееее!Копелето ми сгази 3 от курвитееееее!" wohov си подава главата от джама на голф-а и започва да стреля по G, но губи контрол над колата и се забива в стената на физкултурния салон. Директора Parcaleste приключил с 1000 лицеви идва с камшика и почва да налага G. Parcaleste "Мамка ти, отрепко!Докога ще ми съсипваш даскалото!!!" Radox "Казичанеееееееец!Мамка ти ебавам!Спри се, мамичката ти!" Radox тръгва да бие Parcaleste, The Pain и mcups също скачат у мелето.Socki обаче вади силен пищак от гащите си и стреля във въздуха! Socki "Ще ви изпозастрелям вееееееееее, тъпацииии!" wohov излиза замаян от Голфа с пушка в ръка и започва да стреля по Socki. wohov "Мри в гроба ве!" Настава тотален хаос, когато в двора на училището пристига лъскава черна лимузина и всички затихват в очакване.Вратата се отваря и от лизумината излиза костюмиран човек с пура в ръка. G "Болка, болка, хуй такъв!Знаеш ли кой е този, ве, ОМГ!" The Pain "Кой?" G "Тва е дон Olimpic!Шефа на боса на мафията!" The Pain "OМГ!ГТФO!" КРАЙ НА ЕПИЗОД 2 dr jack levine, BlackKing, go go and 38 others 41 Quote Link to comment
G Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 ^ ХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХА, епичен епизод! Много по-добър от първия, просто историята ще сцепва. Всичките геройчета са култови! wohov си подава главата от джама на голф-а и започва да стреля по G, но губи контрол над колата и се забива в стената на физкултурния салон ВИНТИДЖ, wohov! :D :D MainEventer, CuMu, ShwN and 4 others 7 Quote Link to comment
Cabin Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Невероятен епизод! Няма такъв смях.. :2funny: The Pain, G and mass1v3 3 Quote [center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center] Link to comment
StyleR Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Ако вляза и аз ще ви изпобия! :2funny: outkast and G 2 Quote Link to comment
HeaDMaKeR™ Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 В тоя форум сме се събрали най-големите образи, ама дефакто сме злетаци.Все едно гледам ECW. :( mass1v3, Splin, pi4agata and 5 others 8 Quote I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska Link to comment
BI-WINNING Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 (edited) АХАХХАХА! Много по-добро от първия епизод.. Евала на The_Pain. FinaL "Йо, кмете, аз съм рапър силен мойте рими яки са, текста ми не е е дебилен пиша и пея само за смислени неща които идват от моето сърце и душа влиза ли ти това в твоята глава Аааа?" А това ме довърши! :D Edited April 25, 2011 by BI-WINNING G, StyleR, The Pain and 3 others 6 Quote [center][img]http://socialier.com/wp-content/uploads/2011/03/charlie-banner.png[/img] [/center] Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 След втория епизод определено мога да кажа, че не само идеята, но и изпълнението е много добро Смях се на първата част, но тази беше с пъти по-добра, дано продължаваш все така. Ако мога само един съвет да дам - псувните са много на място, но може да не ползваш толкова често "вееее". На места ми изглежда излишно. Браво, gg, евала! MainEventer, Cabin, BlackKing and 4 others 7 Quote Link to comment
reppotswohS Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Tribute, bro! iMMORTAL!, The_Cobra_Killer, MainEventer and 12 others 15 Quote 7♣ Link to comment
G Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 ^ Еба те, реп! :D iMMORTAL!, mass1v3, Triple H (HHH) and 1 other 4 Quote Link to comment
Dani_ebe Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 "Тогава как може да позволите в българско училище да се обучава резан турчин!" retwerts посочва театрално batistaheel, който е в края на редицата. Radox "И какво искаш от мен?" retwerts "Позволете ми да му отнема живота." AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAA Не сте хора.... G, dbrm, MainEventer and 10 others 13 Quote Link to comment
Popular Post The Pain Posted April 26, 2011 Author Popular Post Share Posted April 26, 2011 2рия еп наистина стана бая епик и според мен, което донякъде е лошо, щото прекалено много дигнах летвата ама карай, гг. ЕПИЗОД 3 "Тъпи деца!Мамка ви!" -neshev Дон Олимпик оглежда внимателно всичко в двора на училището.Из небето се вие силен пушек идващ от разбития Голф на wohov, The Pain стои с разбита джука, окото на G е посинено, а косата на директора Parcaleste изглежда като нападнато от птеродактили птичешко гнездо.В тоя момент вратата на мафиотската лимузина отново се отваря и от нея излиза най-яката путка, която някога е стъпвала у "HIGH School"-a.Червената й коса яко се вее от ветъра под смаяния поглед на The Pain The Pain "Мери Джейн! Мацката хваща Olimpic за ръка и двамата тръгват към Radox и Parcaleste. Macho Man "Рени, Рени, глей са!Тоя е на 50 сигурно, а тая нема и 16, а сигурно я дупчи в дупарата сяка нощ!Аре да те еба?" reni89 "Неееее!Не съм такава!Искам романтика!" Macho Man "Аз и на свещи мога да те еба, пача!Аре пусни ми де!" Olimpic и червенокосата пичка стигат до Radox и Parcaleste. Olimpic "Целувайте ръка!" Кмета и директора щат не щат, лепват по една целувка на ръката на шефа на боса на мафията. Parcaleste "Как сте, дон Olimpic?" Olimpic "Мълчи, долнопробен!Как сте, господин кмете?" Radox "Опитвам се да въведа няколко промени в тва училище." Olimpic "Виждам, виждам!Добре се справяте засега.Позволете ми да ви представя моята великолепна дъщеря lita_fan.Бих искал тя да учи тук тази година." Parcaleste "Наистина е яка пичка...така де, великолепно младо момиче!С удоволствие ще я приемем в нашето училище." Докато Olimpic обсъжда детайлите за записването с Parcaleste и Radox, The Pain продължава да се възхищава на красотата на lita_fan. The Pain "Брато, много е яка тая вагина!Дали е червена и отдолу?Искам да разбера!" G "Бе, не е мноо добра идея да се забиваш с дъщерята на шефа на боса на мафията, чуек.Я имам по-добра идея." Вече свършили работата си дон Olimpic и дъщеря му отново се насочват към лимузината. G "Дон Оlimpic!Почакайте!" Olimpic "Казвай, отрепко!" G "Вижте, аз съм ваш фен от много години!Възхищавам ви се на всичко, което сте постигнали.От обикновен сладоледаждия до най-голямата личност у Софията.Искам да работя за вас!" Оlimpic започва да се смее на глас, когато към разговоря се присъединява и злия wohov. wohov "Сър, целувам ви ръка!Не ви трябва тая утайка у вашата империя!Нуждаете се от мен!Добър съм в много неща-коли, оръжия.Мога да съм ви много полезен.Ето дори си пазя ваша снимка у портфейло, мога да ви я покажа ако искате!" Olimpic "Не!Чувайте сега какво ще ви предложа.И двамата сте доста ентусиазирани и на мен винаги ми трябват нови утайки, които да работят за мен. Обаче да влезете в моята честна организация никак не е лесно.Така че ви предлагам туй-който от вас събере и ми донесе повече пари след 1 седмица той ще работи за мен!Капиш?Това е." wohov и G започват да се кланят, а Olimpic се качва на лимузината заедно с lita_fan и отпрашва. wohov "Мъртъв сводник си, тъпак!" wohov вади пушката си и я насочва към G, обаче у тоя епичен момент се появяват двете анаболни горили Heartbreaker и Headmaker и започват да бият злия wohov. G "Ще еба майка ти на погребението ти, смотан педал!" И тъй, ръкавицата беше хвърлена, състезанието м/у сводника и автоджамбаза започна.Войната настана! The Pain "Мери Джейн...върни се, моля те!" А The Pain остана да плаче сам.... *** След като приключи с 1000-та лицеви, младия перспективен алкохолик Bizkit стана от земята, изтупа се, оригна се мощно и се зае да търси своето другарче Dani_be.След тежко, но велико клатушкане той стигна до кабинета на училищната сестра, където Dani_be бе припаднал у леглото. Bizkit "Ставай, бро!Аре че тряа си хоим вече, хлъц!" Dani_be "Дека съм?Отговаряй, мамка ти проста или ти чупя главата на пет части и ги пращам на всеки член от семейството ти по пощата!" Bizkit "Ахехехахеаххеа, тъп наркоман си, мамка ти.В "HIGH school-a" си, къде мое да си." Dani_be "Къв е часът?Питам!" Bizkit поглежда въображаемия си часовник. Bizkit "Минава полунощ." Dani_be "Алкохолист, светло е!Няма ли да мре твоя дедо вече, та да не му пиеш от радиоактивната ракия!" Bizkit "Само добри думи за дедо, дебил!Иначе 2012 иде, мноу ясно, че е светло.И по-лоши неща предстоят-слънцето ще падне, врабчетата ще еволюират у динозаври, а-у.Ама не се плашункай." Dani_be "Страховити неща разказваш, Гандалфе.Аре да се махаме.Към Мордор!" И алкохолика и наркомана поеха на епично пътешествие дотам и обратно... *** batistaheel огледа внимателно празния коридор, извади от джоба червената си чалмичка и си я нахлузи доволен на главата.Точно у тоя момент retwerts изникна от нищото и го посече със силен саблен удар. retwerts "Свали чалмата, мамка ти!Свали чалмата!Ей ся загиваш!" retwerts хваща падналия batistaheel за краката и започва да го влачи.Двамата стигат до кенефа на училището и retwerts заключва вратата. retwerts "Ще те давя, мамка ти гадна!Дай чалмата!" retwerts сваля насила чалмата от главата на batistaheel и я пуска у една тоалетна чиния.Пуска водата и чалмата заминава към дълбините на канала. retwerts "Тва щи стане и с главицата сега!" batistaheel "Ооооо, Аллах!Ооооо, Мухамад Хасан!Къде сте?Спасявайте мееее!" retwerts "Млък!Прокълнати да са твоите богове!Исус да ги бие с боздугани в рая!Мамицата им!" Докато благия защитник на българската нация retwerts се опитва да натика batistaheel в тоалетната чиния, от една кабинка тихо излиза с парцал в ръка чистачът на училището neshev. neshev "Тъпи деца!Мамка ви!" neshev започва да бие и двамата ученици безмилостно с парцала като побеснял каратист. neshev "Ше се ебат те у кенефо!Ще ми замърсяват святото ми място със сатанинските си дейности!Така ще ви разпоря дупките от бой, че няма и да помислите повече за гей любов!Яжте парцала, яжте го!" retwerts "Сприиии, откачен дядка!И ти си турчин като всичките!Мамка ви, родоизменници!Нямате ли капка патриотизъм у вените?!Ооооох!" neshev "Млък!Млък рекох, калугер!Никой не се ебава с neshev!Ако знаеш що са видяли моите очи през години в тва адско даскало ще ти окапят космите от пишката и ще се посадят на главата ти!" batistaheel "Ама аз съм невинееееен!Ооооох, оооох!" neshev "Невинен си, да!Майка ти е виновната, че те е пръкнала на тоя свят!Яж бой!" В продължение на 10 минути каленият чистач neshev налага учениците. neshev "Пууу, изпотих се, мамицата му!Аре, утайки, тръгвайте с мен да ви водя у психолога!" *** Докато се разиграва целия този екшън в даскалото, вън на входа стои обещаващия млад Еминем, рапърчето FinaL. FinaL "Ъъъъ!Слушай мойта рима! лириката силна, рапирам аз за трима! София е моя и такава ще си остане на който не му изнася за пишока да ме хване! Всички ще ви мачкам, всички ще ви газя усещам как вече по нервите ви лазя. FinaL копелее, яките рими той ги снася запомни ми името, щото живота ти ще гася! Фани тоя бийт!" Силният рапец на FinaL обаче е долно прекъснат от красавеца Born2BGod. Born2BGod "Кво стаа в гетото, нига?Ъ?G-UNIT!Всички кучета са тукааа, чаткаш ли нига?" FinaL "Усещам, че се ебаваш с мен тъпак ако те подпукам ще ти се стори, че те гази влаааак!" Born2BGod "Ха-хааааааа!Ха-хаааааа!По-добре се откажи, бели.Никога няя да пробиеш.Слушай кво ти казвам.Истини говоря.На това красиво лице не му отива да лъже.Нито си черен, нито имаш добра визия за да станеш известен.А аз съм красив." FinaL "Някво самовлюбено копеле ме поти, нямам миг покой баче, земи я цъкни тая гадна пъпка, че е хванала гной!" Born2BGod "Къде бееее???ОМГ!" Born2BGod вади стреснат огледалцето си и започва да си оглежда притеснен лицето.След като не намира следа от пъпка, се усмихва и намига на себе си. Born2BGod "Как сиииии, сексииииии?Ще те чукааам!" След краткото обяснение в любов на себе си, Born2BGod отново насочва вниманието си към FinaL. Born2BGod "Яж ми ми селския виноградецки кур, пишлеме!Аз съм красота!" Born2BGod оставя събеседника си и си тръгва към селския дом.По пътя продължава да си говори сам. Born2BGod "Огледалце, огледалце, кой е най-красивията на земята?" Оледалцето "Остей ме да спя, ЖЕНА!" *** Обратно в даскалото neshev е завел retwerts и batistaheel в кабинета на психолога Jericho. Jericho "Такааа, какъв биде проблема този път, нешка?" neshev "Хванах тея двама любовчии да си го слагат анално у кенефа!" Jericho "Ехх, това поколение ше ми скъса гъзо от смех.Оставяй ги тук тея башибузуци." neshev удря за последен път двамата ученици с парцала и злобно напуска кабинет. Jericho "Тъй!Наистина ли са ви хванали да си дупчите гъзягите у училщния кенефо?" retwerts "Това е долнопробна лъжа!Исках да го удавя, не да го еба!" Jericho "А оти си искал да го давиш, ако мога да запитам?" batistaheel "Защото..." retwerts "Нямаш думата, мамка ти!Защото е гаден поробител на гордата българска нация!" Jericho "Виждам, че проблема е на етническа основа.Но нема се пуашите, младежи.Бай Джери има лек и за тва!Знаете ли кое е нещото, което обединява българите и турците?Нещото, което обединява всяка една нация у земното топче?" retwerts и batistaheel само поклащат глава. Jericho "Батмано!Най-великият пазител на свето!Най-великите филма са тези за Батмано!Гледа ли сте ги нали?" retwerts и batistaheel "Не." Jericho "КОООООООООООООООООООО РЕКОХТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?Не сте гледали Батмано!Утайки!Сегиз ще я поправим тая дяволита грешка!Седайте у столовете!" Jericho вади няколко касетки от секцията си и мушка една у любимото си видео от 91-ва година. Jericho "Почвате с класиката, първия филм за Батмано, а именно- "Батмано".Епичен филм.След това продължавате със следващите части.И когато се върна утре искам да сте ги изгледали и да сте се помирили!Казах, рекох, сторих, отидох си." Jericho напуска кабинета си и заключва вратата, оставяйки retwerts и batistaheel вътре. retwerts "Е са ти ебах мамата и цялата ти долна нация покрай нея!" *** Великите пътешественици Bizkit и Dani_be влизат у "HIGH" School"-a. Dani_be "Стой!Брато, къде сме, мамка му?Не го познавам тоя град!" Bizkit "GPS-а не работи.Я мисля, че сме на бая долнопробно място." Dani_be "Не думай!Май верно сме у Мордор-а!Някой чува ли мееее?Алооооооо?" Bizkit "Мамата си е ебалооооо, ахахаххаоххаха!" Докато Bizkit се смее необуздано започва да драйфа на пода на коридора.Dani_be за да не остане по-назад от верния си спътник започва и той да наводнява коридора с яка комбинация от телешко,LSD,чушки със сирене и халюцогенни гъби.Докато двамата повръщат надупени, зад тях бавно пристъпва свещенният чистач на училището neshev. neshev "Още говеда!Мамка ви!" neshev отново не прощава и започва да налага Bizkit и Dani_be с непобедимия си парцал. neshev "Долни утайки!Пияндета, наркомани, педерасти!neshev пее кур за всички ви!" Докато чистачът ги налага разгорещено,се хлъзга у повърнатото и пада назад по глава. Bizkit и Dani_be "АЕХАЕХЕАХЕАХХАХАЕХЕХЕА, ЕБАХМЕ ЧИСТАЧА, АЕХХАЕХЕАХЕАХАХЕ!" Двамата заливайки се от смях си тръгват от училището, а neshev спокойно се изправя и се изтупва. neshev "Ще има разплата..." *** Нощта дойде, ветъра задуха още по-силно, вълците нададоха вой, а The Pain все още не мърдаше от двора на училището, където стоеше като зомбиран вече 8 часа. The Pain "Ще те имам, Мери Джейн!ЩЕ ТЕ ИМАМ!" КРАЙ НА ЕПИЗОД 3 tanchii e включена в героите, понеже аз и G смятаме, че е бая яка. ;] Exel, BlackKing, Justin Gabriel and 33 others 36 Quote Link to comment
Dani_ebe Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Не сте хора! batistaheel огледа внимателно празния коридор, извади от джоба червената си чалмичка и си я нахлузи доволен на главата ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА Тия сегменти с батистахеел ме убиват всеки път!! outkast, MainEventer, The Pain and 9 others 12 Quote Link to comment
Recommended Posts