Jump to content

Коя е първата кеч игра, която сте играли?

nWoHulkster

Recommended Posts

WWF SmackDown! в една плейстейшън зала :)Много се ядосвах, че не знаех нищо и не ме биваше, но пък беше голям кеф да гледам кратките ентранси, пък дори и като компютъра ме биеше :D

The Olimpic Hero

WrestleFest. Хълк Хоган, Индианеца и Ченгето ми бяха любимците. :)

WWF 2001 за PC. Мисля, че това е единствената игра за компютър, официално на WWF. Откъм качество е добре за PC, може да се забавлявате, докато биете опонента си с метални кутийки от газирано например :D.

• Upvote 2

[center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center]

WCW Nitro PC - в сравнение с кеч игрите на WWE, като графики, опции и тем подобни, е на по-слабо ниво. Но пък ми е любимата. Може би точно защото ми е първата. Аз дефакто чрез нея се запознах с WCW, истинското WCW, не това, което Винс ни представи през 2001. От нея ми направиха впечатление кечисти като Macho Man, Sting, Ultimo Dragon, които сега са ми от фаворитите за всички времена. От нея разбрах, че едно време е имало второ кеч шоу в понеделник, че Джерико, Беноа, Гереро, Big Show са били в WCW. Също така, преди да си купя от "Славейков" филмът на WWE "WrestleMania Flashback", заради тази игра си мислех, че Hogan винаги и само си е бил в WCW. Естествено даже не знаех, че е бил и кечист, знаех го само от "Гръм в рая". :D Като цяло до ден днешен тази игра ми навява мили спомени. И най-важното - има най-култовите и велико-фамозно-феноменално-bad-ass клипове, които някога съм виждал в кеч игра.

http://www.youtube.com/watch?v=b3DOH2HucR4

Това е трябвало да бъдат интротата и на телевизионните програми на WCW!!! :D

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

impressiv33

Не помня как се казваше ама беше за Sega. Вътре бяха Papa Shango, Shawn Michaels, Bret Hart и май Undertaker. Имаше и още някои, но ми бяха не познати и за това не съм ги запомнил :D

• Upvote 2

WWE RAW 2002 :) С лек мод , където Били Гън беше направен на Джон Сина , Екс-Пак - Шон Майкълс и Джънстин Кредибъл - Немаскираният Кейн. Часове наред си губих времето в опити да спечеля шибаната Intercontinental title и все не успявах. Накрая най-после спечелих женската титла ... с Грамадата :D .. ех спомени.. спомени..

Edited by Nick_Blade
  • Upvote 2

If you wake up in a hospital and wonder what happened...
212si8m.png
The Brothes of Destruction has passed you by

Brock_Lesnar

И на мен първата ми кеч игра беше за SEGA, даже май е горната. Казва се WWF Royal Rumble, имам я на компютъра, и има кечисти като Shawn Michaels, IRS, Hulk Hogan, Papa Shango, Bret Hart, The Undertaker, Razor Ramon, The Narcissist Lex Luger и др. Играта е от 1993 и един съученик ми я беше дал като бях пети клас (значи преди 10-11 години) и се счупих да играя, обаче си я взе не след дълго. Много култова игрица, а след нея за рожденния ден ми подариха WWF Wrestlemania Arcade, на която ги имаше Shawn Michaels, Razor Ramon, The Undertaker, Yokozuna, Doink The Clown, Lex Luger, Bam Bam Bigelow & Bret Hart. И на нея яко съм играл. :w00t:

• Upvote 2

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

> All.

Ама Jericho нали умре напоследък и нема кой да газа като валяк презрял пъпеш.

Edited by parcaleste
UNDERTAKER*

Wrestlefest. Помня една година като бяхме на морето беше най-голямата мания тая игра, супер много приятни спомени, ех детство... Що пара за житони се е дало... :D

Иначе вкъщи ето тази беше първата, която играх:

Cкоро обмислям да пусна една тема за МАМЕ кеч игрите, които по мои сметки са около 20, плюс-минус 5. Преди години си бях свалял различни пакети на МАМЕ с игри, но винаги доста не тръгваха, което всъщност е съвсем разбираемо (общо игрите за МАМЕ са хиляди, а тези пакети включваха от няколко десетки до 100-200). Аз, обаче, си дръпнах само емулатора, а след това си свалих игрите, които исках. Общо взето съкратих бройката до 80 някъде (всички жанрове, не само кеч) като багодарение на един сайт, който имаше рейтингова система за всяка една игра, си свалих най-добрите игрички. Тия дни като не ме мързи и имам време, може евентуално да пусна една тема с игрите, който иска да си ги дръпне + ревюта на включените кеч игри. Предупреждавам, че ако сте набор след 89, тия игри няма да са за вас :D

Edited by UNDERTAKER*
  • Upvote 2

Бреееей, само аз съм някакъв аутсайдер, чиято първа игра не е била на WWE. :D Повод за гордост! :D

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

WWF Wrestefest за аркадите :D После имаше 2 игри за SEGA MD не им помня имената вече, ама едната беше лудница :D Имаше Шон Майкълс, Гробаря, Йокозуна, Дойнк, Брет Харт... После лудницата Smackdhown 2 за Playstation :D Maле колко съм играл на тая игра, като поченеме да си правим кечисти и после се млатим с тях :D

[img]http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/wsg/image/1346/11/1346117764983.gif[/img]

reppotswohS

famicom_biography3.jpg

:') Беше на ей такава машина, обаче не беше WestleFest (в последствие и нея намерих отнякъде, де), не си спомням нищо за имена на кечисти, така че сигурно е била някаква неофициална или нещо подобно. Името й май беше просто ''wrestling'' с някакъв жълто-зелен ринг. И после на WrestleFest помня че бях намерил някаква цака при мачовете в клетка, така че другия да не може да се отмести от стената. :D

7♣

Quake мачкаше :beer:

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

WCW Nitro ... мега тъпа. Поиграх я малко и я зарязах. А тогава не бeше като сега - теглиш хиляда игри за час. Купуваш си една игра и раoвай и се там и това е :) . Ама наисина много зле беше. По-късно с триста зора се добрах до WWF SmackDown! за плейстейшън едно, дето без проблеми си тръгваше и на комп. Е на тая игра толкова съм играл, че ... счупвах се да я играя! После вече ми бяха тъпи другите игри, дето излизаха. Естествено като станах вече голям спец и разбирач и аз бая часове загубих на EWR (нали така беше), дето е мега мания като се зарибиш, но и тя омръзна. Иначе TNA ги бях направил изроди - три шоута на седмица, всички звезди при мене, приходи на шеЗ. Като исках някой кечист, който не подписваше, напрво купувах цялата федерация. :P

Ще ми се сега да има някоя друга такава игричка, тип мениджърска, ама май само EWR си е :S

Edited by gboy

Първата кеч игра, която играх беше: SvR 2007 за PS2. Готина игрица врътнах я за 2,3 дена. :)

[img]http://i40.tinypic.com/29x7u3d.gif[/img]

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
  • 2 weeks later...

WrestleFest. Ей, голямо нещо беше тая игра. Май че Джейк Робъртс и Тед Дибиаси ми беше любимия тим.