nWoHulkster Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Спомняте ли си първата кеч видеоигра, която сте играли? Коя е тя? outkast and dexim 2 Quote Link to comment
dexim Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 WWF SmackDown! в една плейстейшън зала Много се ядосвах, че не знаех нищо и не ме биваше, но пък беше голям кеф да гледам кратките ентранси, пък дори и като компютъра ме биеше :D outkast 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 WrestleFest. Хълк Хоган, Индианеца и Ченгето ми бяха любимците. :) outkast 1 Quote Link to comment
Petioo09 Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 WWF 2001 за PC. Мисля, че това е единствената игра за компютър, официално на WWF. Откъм качество е добре за PC, може да се забавлявате, докато биете опонента си с метални кутийки от газирано например . dbrm and outkast 2 Quote [center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center] Link to comment
koleda321 Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 WCW Nitro PC - в сравнение с кеч игрите на WWE, като графики, опции и тем подобни, е на по-слабо ниво. Но пък ми е любимата. Може би точно защото ми е първата. Аз дефакто чрез нея се запознах с WCW, истинското WCW, не това, което Винс ни представи през 2001. От нея ми направиха впечатление кечисти като Macho Man, Sting, Ultimo Dragon, които сега са ми от фаворитите за всички времена. От нея разбрах, че едно време е имало второ кеч шоу в понеделник, че Джерико, Беноа, Гереро, Big Show са били в WCW. Също така, преди да си купя от "Славейков" филмът на WWE "WrestleMania Flashback", заради тази игра си мислех, че Hogan винаги и само си е бил в WCW. Естествено даже не знаех, че е бил и кечист, знаех го само от "Гръм в рая". Като цяло до ден днешен тази игра ми навява мили спомени. И най-важното - има най-култовите и велико-фамозно-феноменално-bad-ass клипове, които някога съм виждал в кеч игра. http://www.youtube.com/watch?v=b3DOH2HucR4 Това е трябвало да бъдат интротата и на телевизионните програми на WCW!!! :D Rocky Maivia, outkast, dexim and 2 others 5 Quote Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
impressiv33 Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Не помня как се казваше ама беше за Sega. Вътре бяха Papa Shango, Shawn Michaels, Bret Hart и май Undertaker. Имаше и още някои, но ми бяха не познати и за това не съм ги запомнил :D Brock_Lesnar and outkast 2 Quote Link to comment
Nick_Blade Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 (edited) WWE RAW 2002 С лек мод , където Били Гън беше направен на Джон Сина , Екс-Пак - Шон Майкълс и Джънстин Кредибъл - Немаскираният Кейн. Часове наред си губих времето в опити да спечеля шибаната Intercontinental title и все не успявах. Накрая най-после спечелих женската титла ... с Грамадата .. ех спомени.. спомени.. Edited April 20, 2011 by Nick_Blade C_3_C_1 and outkast 2 Quote If you wake up in a hospital and wonder what happened... The Brothes of Destruction has passed you by Link to comment
Brock_Lesnar Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 И на мен първата ми кеч игра беше за SEGA, даже май е горната. Казва се WWF Royal Rumble, имам я на компютъра, и има кечисти като Shawn Michaels, IRS, Hulk Hogan, Papa Shango, Bret Hart, The Undertaker, Razor Ramon, The Narcissist Lex Luger и др. Играта е от 1993 и един съученик ми я беше дал като бях пети клас (значи преди 10-11 години) и се счупих да играя, обаче си я взе не след дълго. Много култова игрица, а след нея за рожденния ден ми подариха WWF Wrestlemania Arcade, на която ги имаше Shawn Michaels, Razor Ramon, The Undertaker, Yokozuna, Doink The Clown, Lex Luger, Bam Bam Bigelow & Bret Hart. И на нея яко съм играл. :w00t: MainEventer and outkast 2 Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
parcaleste Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 (edited) > All. Ама Jericho нали умре напоследък и нема кой да газа като валяк презрял пъпеш. Edited April 20, 2011 by parcaleste reppotswohS, VSB, ТНЕ DEADMAN and 3 others 6 Quote Link to comment
UNDERTAKER* Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 (edited) Wrestlefest. Помня една година като бяхме на морето беше най-голямата мания тая игра, супер много приятни спомени, ех детство... Що пара за житони се е дало... Иначе вкъщи ето тази беше първата, която играх: Cкоро обмислям да пусна една тема за МАМЕ кеч игрите, които по мои сметки са около 20, плюс-минус 5. Преди години си бях свалял различни пакети на МАМЕ с игри, но винаги доста не тръгваха, което всъщност е съвсем разбираемо (общо игрите за МАМЕ са хиляди, а тези пакети включваха от няколко десетки до 100-200). Аз, обаче, си дръпнах само емулатора, а след това си свалих игрите, които исках. Общо взето съкратих бройката до 80 някъде (всички жанрове, не само кеч) като багодарение на един сайт, който имаше рейтингова система за всяка една игра, си свалих най-добрите игрички. Тия дни като не ме мързи и имам време, може евентуално да пусна една тема с игрите, който иска да си ги дръпне + ревюта на включените кеч игри. Предупреждавам, че ако сте набор след 89, тия игри няма да са за вас :D Edited April 20, 2011 by UNDERTAKER* outkast and reppotswohS 2 Quote Link to comment
koleda321 Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Бреееей, само аз съм някакъв аутсайдер, чиято първа игра не е била на WWE. Повод за гордост! :D outkast 1 Quote Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
Kratos Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 WWF Wrestefest за аркадите После имаше 2 игри за SEGA MD не им помня имената вече, ама едната беше лудница Имаше Шон Майкълс, Гробаря, Йокозуна, Дойнк, Брет Харт... После лудницата Smackdhown 2 за Playstation Maле колко съм играл на тая игра, като поченеме да си правим кечисти и после се млатим с тях :D Quote [img]http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/wsg/image/1346/11/1346117764983.gif[/img] Link to comment
reppotswohS Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 :') Беше на ей такава машина, обаче не беше WestleFest (в последствие и нея намерих отнякъде, де), не си спомням нищо за имена на кечисти, така че сигурно е била някаква неофициална или нещо подобно. Името й май беше просто ''wrestling'' с някакъв жълто-зелен ринг. И после на WrestleFest помня че бях намерил някаква цака при мачовете в клетка, така че другия да не може да се отмести от стената. Quote 7♣ Link to comment
Veetor Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Quake мачкаше :beer: outkast 1 Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry. Link to comment
gboy Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 (edited) WCW Nitro ... мега тъпа. Поиграх я малко и я зарязах. А тогава не бeше като сега - теглиш хиляда игри за час. Купуваш си една игра и раoвай и се там и това е . Ама наисина много зле беше. По-късно с триста зора се добрах до WWF SmackDown! за плейстейшън едно, дето без проблеми си тръгваше и на комп. Е на тая игра толкова съм играл, че ... счупвах се да я играя! После вече ми бяха тъпи другите игри, дето излизаха. Естествено като станах вече голям спец и разбирач и аз бая часове загубих на EWR (нали така беше), дето е мега мания като се зарибиш, но и тя омръзна. Иначе TNA ги бях направил изроди - три шоута на седмица, всички звезди при мене, приходи на шеЗ. Като исках някой кечист, който не подписваше, напрво купувах цялата федерация. Ще ми се сега да има някоя друга такава игричка, тип мениджърска, ама май само EWR си е :S Edited April 22, 2011 by gboy Quote Link to comment
Stasi_Rey Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Първата кеч игра, която играх беше: SvR 2007 за PS2. Готина игрица врътнах я за 2,3 дена. :) Quote [img]http://i40.tinypic.com/29x7u3d.gif[/img] Link to comment
c0ld Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 SmackDown! Here Comes The Pain outkast 1 Quote Link to comment
Steph Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 (edited) . Edited August 25, 2014 by Steph Quote Link to comment
The_Shaman Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 WrestleFest. Ей, голямо нещо беше тая игра. Май че Джейк Робъртс и Тед Дибиаси ми беше любимия тим. Quote Link to comment
Recommended Posts