nWoHulkster Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Е? Притежавате ли някакви кеч тениски? Ако отговорът ви е да - какви са тези тениски? Има ли някаква по-специална история около тях? Link to comment
dexim Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Имам четири тениски. Тази, с която най-много се гордея е на AJ Styles: Имам на CM Punk първата тениска: И като член на WWE Street Team, имам още две. Ето тази, плюс шапката: И ето тази, с която ще бъда на шоуто утре: P.S. Трябваше да имам и тениска на Elimination Chamber (не, че ми трябва), тъй като спечелих една trivia, но не са ми я пратили още. Link to comment
Challenger1 Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Имам две кеч тениски. Първата, която си купих е от времето, когато бях голям фен на Main Event Mafia. Тениската е на Kurt Angle: Наскоро си взех и любимата ми кеч тениска в момента: [center][img]http://img607.imageshack.us/img607/8464/31332710.jpg[/img][/center] Link to comment
Konqk Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Сори за off-topica , но може ли да попитам от къде ги копувате тези тениски? От сайта на WWE или има някакъв български сайт за подобни работи? Link to comment
Here_Comes_The_Pain Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Имам четири кеч тениски. Една на Nexus (оригинал), една на Sheamus, една на Stone Cold и една на DX. Ето images: [center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center] [b]Thank you for everything, Edge. [/b] Link to comment
The LEGEND KILLER Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 WWE Street Team: Royal Rumble 2010: Tables, Ladders And Chairs 2010: Elimination Chamber 2011: Качеството е лошо, защото снимах с телефона. А иначе всичките тениски съм ги получил от Street Team-a. Надявам се утре в Букурещ, в залата някъде да има щанд за тениски и ако има някоя по-хубава, ще си взема. :) 4x WWE Prediction Champion 4x Universal Prediction Champion Link to comment
vogues1912 Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Много искам фланелка на Пънк, ако може пратете ми линк на лс от някакъф сайт, мерси предварително :beer: Link to comment
Konqk Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 ^ ако може , като ти го пратят да го препратиш на мен , благодаря Link to comment
The Phenom Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Моята е култова! Undertaker от Wrestlemania X, на която съм горд притежател вече 14 години! През 90те имах и още една на Тейкър и на Брет Харт, но са се загубили през годините. [center][img]http://i41.tinypic.com/4kttsg.jpg[/img][/center] Link to comment
tanchii Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Имам на Еди Гереро, подарък от батко ми. За съжаление мъжка, а и надписа не е много подходящ за момиче. ;D .. И на WreslteMania XXIV, която спечелих от игра на GTV.. Естествено мъжка и размер L, така, че мога да се размотавам с нея само вкъщи. (Отдолу има надпис кога и къде се е провела (Orlando, Florida) , но не можах да намеря друга снимка из нета). inpunkwetrust.com // cmpunkphotos.com // nikki-bella.com // carmella-photos.com // eva-marie.org Link to comment
impressiv33 Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 ^ Сложи снимки на твоите тениски, то така и аз мога да покажа 100. :) Link to comment
vogues1912 Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Точно така и аз искам много фланелка на Джерико и Пънк, но от сайта на WWE не мога нещо да ги поръчам за жалост ще си поръчам от английски сайт :ph34r: Link to comment
impressiv33 Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 ^ Не знам от кой град си, но един приятел си направи тениска занесе снимка и му я направиха и си беше като оригинални и му взеха 20-25 лв ако си поръчаш от wweeuroshop ще излезе по - дебело. Link to comment
Jericho Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Имам три. Nexus, nWo и Wolfpac. Нито една не е оригинална, но въпреки това са хипер афвфвфвфтентични и ги земах за изключително малко пари. Link to comment
The LEGEND KILLER Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Ето я и най-новата ми. Отново от Street Team-a: 4x WWE Prediction Champion 4x Universal Prediction Champion Link to comment
dexim Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Този път са ни изпратили различни тениски от Street Team-а. Моята пак е на WrestleMania XXVII, но изглежда ето така: FRONT: BACK: Link to comment
impressiv33 Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 ^ Какъв е този STREET TEAM и мога ли премерно аз да се включа в него ? Link to comment
MitkoD Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Този път са ни изпратили различни тениски от Street Team-а. Моята пак е на WrestleMania XXVII, но изглежда ето така: FRONT: BACK: Прилича на обложка на ДВД :2funny: Link to comment
Metzgermeister Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Ето че се оказа, че тениската ми на Ракиши, която получих за 10-ия си рожден ден, не е била изхвърлена Скъсана е под мишниците и затова не мога да я дам на някое чаве (то дори и да гледа кеч, едва ли знае кой е човекът на нея). Затова пък разбрах, че майка ми я ползва за парцал, с който бърше прозорците (Миро, ако четеш това, моля те, не казвай на своя сенсей за какво използва тениската с лика му майката на негов фен, че ще получи удар ). Ако изключим скъсаното, като цяло се е запазила и вчера я щракнах с телефона. Link to comment
dexim Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Надявам се да не се счита за bump и това да е "вечна" тема. А пък и нямам на кого да се похваля За съжаление не е новата, но пък е спечелена и е с автограф. А тази си я купих днес: На живо изглежда доста по-добре :happy: Link to comment
PhillipBrooks Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Може ли да ми кажете някакъв сайт или магазин където мога да си взема и аз , ако не е проблем? Link to comment
Primal Ace Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Имах като малък потник на Ледения и блуза с дълъг ръкав на Трите Хикса и Стефани Макмеън. Забутани са някъде на село, а в детската градина имах чорапи на Трите Хикса. :lol: [img]http://prikachi.com/images/794/4784794u.gif[/img] Link to comment
Rise of Thunder Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Имах тениска,на която бяха Stone Cold,The Rock & Chyna.Сега е някъде на село. Link to comment
Carnage Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Още навремето, когато точно те бяха на мода, от Русе си бях взел първата такава на Stone Cold. Беше просто синя с лика на Austin и под него пишеше "Ледения". Така и не помня каква се случи с нея. След това си бях взел един потник на Undertaker, отново не беше оригинална, но беше готина, все още я пазя някъде тук. Нарисуван Taker, мисля, че в нещо като позата за туш след Tombstone + логото на SmackDown. Тази, която пазя и съм снимал е оригинална тениска на The Undertaker от WWF още, която спечелих от вестник кеч, до колкото си спомням. Имаше конкурс за най-добра рисунка на кечист, пратих 4 рисунки - Kane, Taker, Jericho, Rikishi и ми пратиха тази тениска на Undertaker. [center][img]http://img340.imageshack.us/img340/9691/ravendaffneysigbycarnag.jpg[/img][/center] Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.