Jump to content

Имате ли кеч тениски?

nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Е? Притежавате ли някакви кеч тениски? Ако отговорът ви е да - какви са тези тениски? Има ли някаква по-специална история около тях?

Имам четири тениски. Тази, с която най-много се гордея е на AJ Styles:

aj.3.jpg

Имам на CM Punk първата тениска:

AAAAAvboNroAAAAAACjdRw.jpg

И като член на WWE Street Team, имам още две. Ето тази, плюс шапката:

199018_10150111939432479_748972478_64572

И ето тази, с която ще бъда на шоуто утре:

217417_2022302800407_1329084448_2392883_

P.S. Трябваше да имам и тениска на Elimination Chamber (не, че ми трябва), тъй като спечелих една trivia, но не са ми я пратили още.

Challenger1

Имам две кеч тениски. :)

Първата, която си купих е от времето, когато бях голям фен на Main Event Mafia. Тениската е на Kurt Angle:

nqs38o.png

Наскоро си взех и любимата ми кеч тениска в момента:

bones_shirt.jpg

[center][img]http://img607.imageshack.us/img607/8464/31332710.jpg[/img][/center]

Сори за off-topica , но може ли да попитам от къде ги копувате тези тениски? От сайта на WWE или има някакъв български сайт за подобни работи?

Here_Comes_The_Pain

Имам четири кеч тениски. Една на Nexus (оригинал), една на Sheamus, една на Stone Cold и една на DX. Ето images:

wwe-nexus-t-shirt-0166-1010-06-moresales

sheamus.jpg

wwe-stone-cold-steve-austin-3-16-retro-t

2w5j1q9.jpg

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

The LEGEND KILLER

WWE Street Team:

2it1qub.jpg

Royal Rumble 2010:

dvq3bn.jpg

Tables, Ladders And Chairs 2010:

j8pndg.jpg

Elimination Chamber 2011:

ea5dg9.jpg

Качеството е лошо, защото снимах с телефона. А иначе всичките тениски съм ги получил от Street Team-a. Надявам се утре в Букурещ, в залата някъде да има щанд за тениски и ако има някоя по-хубава, ще си взема. :)

CageSig.jpg
4x WWE Prediction Champion
4x Universal Prediction Champion 

Много искам фланелка на Пънк, ако може пратете ми линк на лс от някакъф сайт, мерси предварително :beer:

cm_punk___straight_edge_lifestyle___sign 

Моята е култова! Undertaker от Wrestlemania X, на която съм горд притежател вече 14 години! През 90те имах и още една на Тейкър и на Брет Харт, но са се загубили през годините.

post-2211-0-18353600-1303380016_thumb.jp

post-2211-0-75920200-1303380027_thumb.jp

[center][img]http://i41.tinypic.com/4kttsg.jpg[/img][/center]

• 2 weeks later...

Имам на Еди Гереро, подарък от батко ми. За съжаление мъжка, а и надписа не е много подходящ за момиче. ;D

eddie-guerrero-tribute-show.jpg

.. И на WreslteMania XXIV, която спечелих от игра на GTV.. Естествено мъжка и размер L, така, че мога да се размотавам с нея само вкъщи. :ph34r:

a20792a12e637554578c76_m.JPG

(Отдолу има надпис кога и къде се е провела (Orlando, Florida) , но не можах да намеря друга снимка из нета).

nov5o0.jpg
 inpunkwetrust.com // cmpunkphotos.com // nikki-bella.com // carmella-photos.com // eva-marie.org 

Точно така и аз искам много фланелка на Джерико и Пънк, но от сайта на WWE не мога нещо да ги поръчам за жалост ще си поръчам от английски сайт :ph34r:

cm_punk___straight_edge_lifestyle___sign 

impressiv33

^ Не знам от кой град си, но един приятел си направи тениска занесе снимка и му я направиха и си беше като оригинални и му взеха 20-25 лв ако си поръчаш от wweeuroshop ще излезе по - дебело.

Имам три. Nexus, nWo и Wolfpac. Нито една не е оригинална, но въпреки това са хипер афвфвфвфтентични и ги земах за изключително малко пари.

The LEGEND KILLER

Ето я и най-новата ми. Отново от Street Team-a:

15rkx00.jpg

CageSig.jpg
4x WWE Prediction Champion
4x Universal Prediction Champion 

Този път са ни изпратили различни тениски от Street Team-а. Моята пак е на WrestleMania XXVII, но изглежда ето така:

FRONT:

0365.jpg

BACK:

0366w.jpg

impressiv33

^ Какъв е този STREET TEAM и мога ли премерно аз да се включа в него ?

Този път са ни изпратили различни тениски от Street Team-а. Моята пак е на WrestleMania XXVII, но изглежда ето така:

FRONT:

0365.jpg

BACK:

0366w.jpg

Прилича на обложка на ДВД :2funny:

• 3 weeks later...
Metzgermeister

Ето че се оказа, че тениската ми на Ракиши, която получих за 10-ия си рожден ден, не е била изхвърлена :w00t: Скъсана е под мишниците и затова не мога да я дам на някое чаве (то дори и да гледа кеч, едва ли знае кой е човекът на нея). Затова пък разбрах, че майка ми я ползва за парцал, с който бърше прозорците (Миро, ако четеш това, моля те, не казвай на своя сенсей за какво използва тениската с лика му майката на негов фен, че ще получи удар :2funny: ). Ако изключим скъсаното, като цяло се е запазила и вчера я щракнах с телефона.

post-4389-0-68366000-1306176480_thumb.jp

post-4389-0-88436200-1306176749_thumb.jp

• 4 months later...

Надявам се да не се счита за bump и това да е "вечна" тема. А пък и нямам на кого да се похваля :D

6dwq2s.jpg

За съжаление не е новата, но пък е спечелена и е с автограф. А тази си я купих днес:

bmkot.jpg

На живо изглежда доста по-добре :happy:

• 4 months later...
PhillipBrooks

Може ли да ми кажете някакъв сайт или магазин където мога да си взема и аз , ако не е проблем?

• 2 months later...

Имах като малък потник на Ледения и блуза с дълъг ръкав на Трите Хикса и Стефани Макмеън. Забутани са някъде на село, а в детската градина имах чорапи на Трите Хикса. :lol:

[img]http://prikachi.com/images/794/4784794u.gif[/img]

Rise of Thunder

Имах тениска,на която бяха Stone Cold,The Rock & Chyna.Сега е някъде на село.

Още навремето, когато точно те бяха на мода, от Русе си бях взел първата такава на Stone Cold. Беше просто синя с лика на Austin и под него пишеше "Ледения". Така и не помня каква се случи с нея. След това си бях взел един потник на Undertaker, отново не беше оригинална, но беше готина, все още я пазя някъде тук. Нарисуван Taker, мисля, че в нещо като позата за туш след Tombstone + логото на SmackDown.

Тази, която пазя и съм снимал е оригинална тениска на The Undertaker от WWF още, която спечелих от вестник кеч, до колкото си спомням. Имаше конкурс за най-добра рисунка на кечист, пратих 4 рисунки - Kane, Taker, Jericho, Rikishi и ми пратиха тази тениска на Undertaker.

k32dky.png

[center][img]http://img340.imageshack.us/img340/9691/ravendaffneysigbycarnag.jpg[/img][/center]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...