Jump to content

Клетката на RADOX 6


Radox

Recommended Posts

Май отдавна не бях писал - ето че май дойде време.

Напоследък се насъбраха доста интересни теми за разговор - ECW, "лотарията" и новите таланти, подписани от компанията. Време е за промяна, време е за нещо ново. И ето че засега изглежда, че Винс за първи път няма да съсипе нещата. Драфта върви доста добре, и въпреки че само 3 от 10 смени се направени засега, мога с чиста съвест да кажа, че те бяха повече от успешни. Кечистите, които засега са изтеглени, определено се бяха изчерпали напълно на шоутата си и доста добре ще им се отрази промяната...

Колкото до ECW - 2 перфектни турнира за 1 седмица - WOW! - не го бях очаквал, но съм доволен, защото участваха 90% от всички кечисти, борили се някога за ECW, което определено е голям плюс. Според мен до "възкръсване" на тази компания едва ли ще се стигне, но по няколко такива "екстремни" турнира всяка година няма да се отразят никак зле на бизнеса в Америка като цяло.

Относно новите борци, подписали с WWE, съм със смесени чувства - от една страна те са много добри кечисти, но от друга се опасявам, че могат да доведат до "разводняване" на шоутата с прекалено много дебютанти, както през 2003-та ... :?

35izpu1.jpg

Link to comment
30secondstomars

За ECW само да спомена нещо, никога не бях гледал шоута на тази компания, но това PPV беше уникално и много се изкефих да го гледам! Най-доброто тази година, Стефани наистина трябва да си вземе бележка за това как се прави шоу!

[img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...