Radox Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Май отдавна не бях писал - ето че май дойде време. Напоследък се насъбраха доста интересни теми за разговор - ECW, "лотарията" и новите таланти, подписани от компанията. Време е за промяна, време е за нещо ново. И ето че засега изглежда, че Винс за първи път няма да съсипе нещата. Драфта върви доста добре, и въпреки че само 3 от 10 смени се направени засега, мога с чиста съвест да кажа, че те бяха повече от успешни. Кечистите, които засега са изтеглени, определено се бяха изчерпали напълно на шоутата си и доста добре ще им се отрази промяната... Колкото до ECW - 2 перфектни турнира за 1 седмица - WOW! - не го бях очаквал, но съм доволен, защото участваха 90% от всички кечисти, борили се някога за ECW, което определено е голям плюс. Според мен до "възкръсване" на тази компания едва ли ще се стигне, но по няколко такива "екстремни" турнира всяка година няма да се отразят никак зле на бизнеса в Америка като цяло. Относно новите борци, подписали с WWE, съм със смесени чувства - от една страна те са много добри кечисти, но от друга се опасявам, че могат да доведат до "разводняване" на шоутата с прекалено много дебютанти, както през 2003-та ... :? outkast 1 Quote Link to comment
30secondstomars Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 За ECW само да спомена нещо, никога не бях гледал шоута на тази компания, но това PPV беше уникално и много се изкефих да го гледам! Най-доброто тази година, Стефани наистина трябва да си вземе бележка за това как се прави шоу! Quote [img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img] Link to comment
Recommended Posts