Jump to content

Клетката на RADOX 6


Radox

Recommended Posts

Май отдавна не бях писал - ето че май дойде време.

Напоследък се насъбраха доста интересни теми за разговор - ECW, "лотарията" и новите таланти, подписани от компанията. Време е за промяна, време е за нещо ново. И ето че засега изглежда, че Винс за първи път няма да съсипе нещата. Драфта върви доста добре, и въпреки че само 3 от 10 смени се направени засега, мога с чиста съвест да кажа, че те бяха повече от успешни. Кечистите, които засега са изтеглени, определено се бяха изчерпали напълно на шоутата си и доста добре ще им се отрази промяната...

Колкото до ECW - 2 перфектни турнира за 1 седмица - WOW! - не го бях очаквал, но съм доволен, защото участваха 90% от всички кечисти, борили се някога за ECW, което определено е голям плюс. Според мен до "възкръсване" на тази компания едва ли ще се стигне, но по няколко такива "екстремни" турнира всяка година няма да се отразят никак зле на бизнеса в Америка като цяло.

Относно новите борци, подписали с WWE, съм със смесени чувства - от една страна те са много добри кечисти, но от друга се опасявам, че могат да доведат до "разводняване" на шоутата с прекалено много дебютанти, както през 2003-та ... :?

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал.

Link to comment
30secondstomars

За ECW само да спомена нещо, никога не бях гледал шоута на тази компания, но това PPV беше уникално и много се изкефих да го гледам! Най-доброто тази година, Стефани наистина трябва да си вземе бележка за това как се прави шоу!

[img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...