Jump to content

Extreme Rules: Bobi's guest booker


Here_Comes_The_Pain

Recommended Posts

Here_Comes_The_Pain

Правя тази статия, защото бих искал да видя според вас как би трябвало да протече booking-а към Extreme Rules. Бих искал да представя и моя. :)

Story about the WWE Championship

04.04.11 Monday Night Raw

В началото на шоуто става, каквото стана. Излизат The Rock и Сина и си уреждат мача, след което Скалата си тръгва под овациите на публиката. Сина продължава да говори, като казва, че има право на още един мач за титлата, а ако няма право, иска да си го заслужи. Тогава излиза The Miz, перчещ се с титлата си. Когато влиза на ринга, taunt-ва още „по-яко” пред погледа на Сина. След това той казва, че историята му със Сина е свършила и, че иска „ново предизвикателство”. Тогава се чува музиката на Ренди Ортън, който излиза на ринга и казва на Miz, че щом иска ново предизвикателство, да се бие с него. Шампионът отвръща с думите, че вече два пъти е побеждавал “The Viper” и няма смисъл да го прави отново. Тогава излиза и CM Punk. Миз се съгласява, че лидерът на The New Nexus е „ново предизвикателство”, но също казва, че Пънк не е заслужил мача си. И четиримата са близо да се сбият, когато получаваме съобщение от GM-то. Той ни казва, че тази вечер ще видим elimination 4 men match между Сина, Ренди Ортън, CM Punk и скрит участник. Който спечели мача, ще се изправи срещу Миз на Extreme Rules за титлата на шампиона.

Към средата на шоуто има сегмент на Triple H, в който той казва, че явно не достатъчно добър, за да победи The Undertaker на WM и започва да хвали мъртвеца и да му благодари за страхотният мач. Хиксовете, обаче казва и, че сега ще остане във федерацията и ще преследва целта си – wwe championship-a. (Май разбрахте кой е „скритият участник” :D)

Преди ME-та, The Miz има мач със Zack Ryder. Бърза победа за шампиона, като след мача допълнително пребива Zack.

Е, идва време за ME-та. Тримата, обявени излизат един по един, след което чуваме Motorhead и под овациите на публиката излиза Triple H. Самият мач е доста добър за седмично шоу и получава оценка 3. Пръв бива туширан Randy Orton от CM Punk след удар със стол, невидян от съдията. Вторият отстранен е точно Punk – чрез pedigree. Трета елиминация няма, защото Сина и Triple H остават извън ринга за 10 секунди и решението на съдията е double count out. Следва побой от Миз и Райли за хиксовете и Джон. Тогава отново получаваме съобщение от GM-то – че мачът на Extreme Rules ще бъде Triple Threat – The Miz vs John Cena vs Triple H. Докато Миз се чуди на решението, The Game го атакува в гръб и му прави pedigree, докато AR бяга уплашен по рампата. Шоуто завършва с taunt-ващия, вдигнал високо титлата Triple H.

04.04.11 Raw matches:

- The Miz def. Zack Ryder

- Elimination Battle Royal for the No 1 contender – John Cena (count out), Randy Orton (pinned by CM Punk), CM Punk (pinned by Triple H), Triple H (count out)

11.04.11 Monday Night Raw

Следващото шоу започва с Triple H, който показва кадри от миналата седмица, когато той приложи pedigree на The Miz и как вдига титлата и казва, че това ще се случи и на турнира „Extreme Rules”. Тогава излиза Миз, явно несъгласен. Той казва, че миналата седмица случилото се е било плод на късмет и подла атака от страна на Triple H., че било просто случайност и, че никога няма да се повтори. Triple H се усмихва за кратко, след което казва „хайде да видим” и напада Миз и AR, но GM-то чрез съобщение им казва да спрат и обявява мач за тазвечершното шоу – The Miz and Alex Raily vs Triple H and John Cena.

Преди мачът Сина изнася безинтересно промо, в което както винаги говори за респект, уважение и така нататък…

Идва време за мачът. През цялото време Миз и AR доминират на John Cena, но Сина все пак успява да се смени с The Game, който набързо натръшва и двамата си опоненти и завършва с pedigree върху AR и победа за The Cerebral Assassin. Шоуто завършва със Сина, който подава ръката си на Triple H, но получава pedigree. Играта отново доминира в шоуто.

11.04.11 Raw matches:

- Triple H and John Cena def. The Miz and Alex Raily

18.04.11 Monday Night Raw

В началото на шоуто няма поява от нито един от тримата. Разбираме, обаче, че и на тримата им предстоят двубой – Triple H срещу CM Punk, John Cena срещу Alex Raily и Randy Orton срещу The Miz.

Преди двубоят на The Game със CM Punk той изнася кратко, но страховито промо, в което заплашва Миз, че той няма да участва на турнира, защото „един голям батко ще го пречука от бой преди ppv-то”. Самият мач се получава интересен с няколко обрата, но накрая победител излиза Triple H. След мача има подъл опит за атака от AR, но Играта се справя и с него, като му прави “chair-to-chair shot”. Отново ясно послание от The King of the Kings.

Идва време за мачът на Сина. Raily, обаче не е в състояние да се бие и вместо него срещу „червеният” излиза Mason Ryan. Както обикновено, в мачът превъзхожда Ryan, но в края след AA Cena излиза победител.

Идва време и за ME-та на вечерта – шампионът The Miz излиза срещу Randy Orton. Отново добър мач, в който виждаме ходове като ddt, suplex, superplex. Към края на мача The Viper се готви да забоде ритника си, но Miz го издебва и печели мача чрез skull-crushing final. Изпод ринга излиза, обаче Triple H с чук, който забожда право в главата на шампиона. Вечерта отново завършва с Triple H, държащ световната титла над главата си.

18.04.11 matches:

- Triple H def. CM Punk

- John Cena def. Mason Ryan

- The Miz def. Randy Orton

25.04.11 Monday Night Raw

Шоуто започва с The Miz. Той иска обяснение от GM-то как е позволил да се случи това, което се е случило в последните три издания на RAW. Главният мениджър заявява чрез e-mail, че тази вечер това няма да се случи и обещава на Миз да е здрав за турнира. Тогава чуваме „The Game” и виждаме Triple H, ходещ по рампата. Миз бърза да излезе от ринга и да вземе метален стол, за всеки случай. Играта вече е на ринга и отново започва да говори как ще спечели титлата на турнира. Миз му отвръща с думите, че това ще остане само мечта за Triple H. Тогава на ринга излиза и John Cena. Той казва, че е доста доволен от случките между двамата, които ще му помогнат в двубоя. Шампионът, обаче казва, че Cena не е никаква заплаха и затова той не мисли за него. В следващия момент отново идва съобщение от главният мениджър – разбираме, че МЕ за вечерта ще бъде Triple H – John Cena със специален гост съдия: The Miz.

Идва време и за мачът. През цялото време Миз ръководи по правилата, до края, когато Triple H забива pedigree на John Cena, но шампиона отказва да отброй туша. Докато двамата се карат, някой напада Играта с метален стол, като той пада. След това атаката върху Triple H продължава и завършва с skull-crushing final върху металният стол, но и Миз получава „наказание” – той не вижда как John Cena се готви да му забоде AA и става точно това. Бившият шампион доказа думите си, че враждата на Миз и Triple H ще му бъде в полза.

Защо: За мен е много по-добро решение един Triple H да е в мача, отколкото R-Truth. Първо, ще вдигне качеството на мача, второ, ще вдигне интереса за мача и трето, с него ще бъде осъществен един много по-добър build. Може би се чудите защо в този мач наблегнах на враждата на Играта и шампиона. Това е, защото във враждата на Миз и Сина към WM към самият Миз нямаше голям интерес, всеки се интересуваше какво ще стане с The Rock и Джон. Тук реших да направя обратното – Миз да е във враждата, които всички следят, а Сина да стой „отстрани” и както се видя, да чака грешки от двамата.

Triple Threat match for the WWE Championship: The Miz – John Cena – Triple H

Edited by Here_Comes_The_Pain

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

Link to comment
Here_Comes_The_Pain

Хайде бе, хора, искам да ви видя идеите. :D Е, добре, аз ще си продължа booking-а. :D

World Heavyweight Championship

08.04.2011 Friday Night Smackdown!

Още на първия SD! След WrestleMania, Edge излиза и обявява, че трябва да се оттегли. Теди Лонг излиза, взима му титлата и му стиска ръката. След това, целият roster излиза на рампата и започва да ръкопляска, заедно с публиката. Напред излизат Christian, Rey Misterio, Triple H и The Undertaker. След това Острието си взима „сбогом” с феновете и си тръгва… но Long обявява, че тази вечер ще се състой battle royal между 20 човека за вакантната (вече) световна титла.

Участниците в мача са същите като на истинското такова, единствената размяна е, че вместо Trent Barreta в мача e Alberto Del Rio.

Идва време за мелето. Последни четирима на ринга са Wade Barret, Justin Gabriel, Alberto Del Rio и Christian. Barret и Gabriel се спречкват, като англичанинът успява с хитрост да изхвърли Gabriel, което слага край на The Corre. Тогава, обаче се чува музиката на Гробаря, който излиза на ринга и изхвърля Barret от там. Последни на ринга остават Del Rio и Christian. След ужесточена борба, по някакъв начин Christian успява да изхвърли мексиканецът от ринга и така става новият световен шампион. Шоуто завършва с Edge и Christian, вдигащи световната титла, докато Дел Рио ги гледа от рампата.

08.04.2011 matches:

- Christian wins 20 men-battle royal for the vacant world heavyweight title

15.04.2011 Friday Night Smackdown!

Шоуто започва с бесният Alberto Del Rio, който незабавно иска още един мач за световната титла. Излиза Theodore Long и му казва, че испанецът бе предпоследен в мелето и наистина има право на мач, но той ще стане факт чак на Extreme Rules. Обявява се, обаче още един мач за вечерта – избран от Christian „кечист” (superstar) срещу избран от Del Rio кечист, а който спечели ще определи правилата на мача на ppv-то.

В средата на шоуто имаме промо от Christian, първо негово като световен шампион. Той благодари на всички, които са му помогнали да бъде на върха, където е сега. Появява се Del Rio, който започва да се подиграва на канадецът, че той е спечелил първата си световна титла чак след като най-добрия му приятел се е отказал от нея и нарича Кришчан „позор за цяла Канада”. Шампионът не изтърпява това и започва да налага претендентът за титлата му, но реферите успяват да ги разделят.

Време е и за МЕ-та на вечерта. Избранникът на Del Rio, неучудващо, се оказва Brodus Clay. На рампата се появява Кришчан и казва, че е избрал противник, който е по-мощен дори от Brodus Clay. Това се оказва Kane. Голямото червено чудовище печели двубоя, а

”Captain Charisma” обявява, че мачът му с Alberto Del Rio на турнира ще е “TLC”.

15.04.2011 matches:

- Kane def. Brodus Clay, Christian chooses the rules

22.04.2011 Friday Night Smackdown!

В третото шоу се провежда издание на “The Peeps Show”. Гост на Christian е самият му опонент – Alberto Del Rio. На ринга, освен тях двамата, има и няколко бодигарда, които следят двамата да не се сбият. Christian и Del Rio започват да си говорят за предстоящия им мач, като си личи увереността на Дел Рио. Последният въпрос на “Captain Charisma” е следният: „Аз имам опит в TLC мачове, какво те кара, че можеш да ме победиш?”. Del Rio се засмива и отговаря „какво ли”, като в следващия момент Clay събаря Christian със стълба и изхвърля от ринга всички бодигарди, след което боят върху шампиона продължава. „Тhe Peeps Show” завършва с прошепване от мексиканецът към Christian “ето това ме кара да мисля, че ще те победя”, след което Brodus вдига ръката на Alberto.

В края на шоуто има отборен мач – Alberto Del Rio, Heath Slater and Justin Gabriel - Christian, Kane and Big Show. Мачът завършва с победа за тимът на Дел Рио, след като Гейбриел тушира Кейн след 450 splash, докато претендентът за световната титла налага шампиона със стол по рампата. Така завършва и шоуто – с Del Rio, вдигнал с едната си ръка титлата, с другата – стола.

22.04.2011 matches:

- Alberto Del Rio, Heath Slater and Justin Gabriel def. Christian, Kane and Big Show in a six men tag team match

30.04.2011 Friday Night Smackdown!

В това шоу Alberto Del Rio доминира напълно. Първо, в началото на шоуто виждаме двамата да се налагат на паркинга, като по едно време мексиканецът набутва Christian в една кола, подкарва я към една стена и точно преди да се блъсне, той излиза от нея. За радост, на шампиона му няма нищо.

Атаките върху него, обаче не свършват до тук. По време на шоуто, докато “Captain Charisma” се подготвя за мач в съблекалнята си, бива нападнат от маскирани мъже с тръби. Той бива пребит до кръв и не успява да излезе в мачът си.

По-лошото е, че най-ужасното тепърва следва. Докато медицинският екип превързват ръката му (която е била главна цел при „маскираната атака), същите маскирани типове отново се появяват и отново пребиват Christian до кръв, след което го отнасят на ринга при Del Rio. Там те слагат ръката му между метален стол, а мексиканецът започва да нанася удари със стола по уязвимото място на шампиона, както и по главата. Това, обаче не е най-лошото. Christian е отнесен извън залата, където тежкотоварен камион минава през ръката му, а Del Rio отново прошепва „ето това ме кара да мисля, че мога да те победя”. Участието на Кришчан на турнира е заложено на карта.

30.04.2011 matches:

- none

Защо: Честно си казвам, че решението на WWE враждата да е между най-добрият приятел на Edge и мексиканецът много ми харесва. Друг е въпросът, че мисля, че още на първото шоу трябваше да имаме нов шампион и отказването на Edge да беше още тогава, представете си как същата нощ щяха да празнуват титлата с Christian. Самият build е малко в стил attitude, но ако го направя в PG (или по-точно – WWE PG) вариант щеше да излезе супер тъпо.

Tables, Ladders, Chairs match for the World Heavyweight Championship: Christian vs. Alberto Del Rio

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

Link to comment
Here_Comes_The_Pain

Явно ще си пиша сам. :D Голяма работа, дано поне има някой, който да го чете. :D

THE VIPER VS. THE STRAIGHT EDGE

04.04.2011 Monday Night Raw

В началото на това шоу има спор за това, кой да бъде претендент на Miz за Extreme Rules. Пръв Ортън изпраща „покана” към шампиона, но той отказва, като казва, че търси „ново предизвикателство”. Тогава излиза CM Punk и казва, че той ще бъде „ново предизвикателство” за The Miz, но все пак шампиона не приема. Още тогава се усеща, че искри между The Viper и Punk все още има, тъй като те почти се сбиват. В крайна сметка е уреден four men elimination match за края на вечерта между Orton, CM Punk, Cena и таен участник. Който спечели, става претендент за титлата.

По време на шоуто виждаме сегмент, в който Пънк стой в съблекалнята си, заедно с всички членове на “The New Nexus”. Той започва да им вика, да ги нарича „боклуци, идиоти, слабаци” и да ги пита как са могли да оставят лидера си сам на WrestleMania. Следва лека въздишка от страна на Punk, след което извиква „Вие сте боклуци и не заслужавате да ви водя”, което води до разпадане на stable-а.

В МЕ-та на вечерта тайният участник се оказва Triple H. Първият елиминиран е Ренди Ортън, точно от Punk. След това самият Punk, докато се занимава с елиминирания Ортън, бива елиминиран от Triple H. След това те двамата продължават да се налагат по рампата, поне докато не биват разтървани от реферите.

04.04.11 Raw matches:

- Elimination Battle Royal for the No 1 contender – John Cena (count out), Randy Orton (pinned by CM Punk), CM Punk (pinned by Triple H), Triple H (count out)

11.04.2011 Monday Night Raw

На следващото издание на RAW се случват много интересни неща. Веднага след началният сегмент между Triple H и The Miz, идва време за мачът на CM Punk с бившият си подчинен – David Otunga. Punk печели мача лесно. По-интересното е какво се случва след мача. The Straight Edge вече е в съблекалнята си, когато отваря сака си, а оттам изскача пепелянка, която ухапва Punk. След това над CM се появява Ортон, хваща пепелянката и казва „на Extreme Rules една много, много по-лоша пепелянка, ще те ухапе много, много по-лошо”, след което си тръгва.

Към края на шоуто е време за мач и на The Viper – срещу Ted Dibiase. След един приличен двубой, Ортон успява да тушира Дибиаси след RKO. Докато се радва, обаче, на titantron-a се показва CM Punk, който е на паркинга, където е и tour bus-а на Randy, в който, пък е жената на Randy. :D Той пита Ренди „Може ли да си поиграя с жена ти” и вади нож от ботуша си, след което казва „може? Добре, щом позволяваш” и влиза в буса, след което го заключва. Ортън, пък се устремява към паркинга. Той вече е там и отваря вратата на буса, която е отключена. Жена му, пък седи вътре невредима. Punk, обаче го няма. В следващия момент го виждаме как бута вратата на tour bus-а на Ренди, заключва го и се качва на трактор, като с него избутва возилото на The Viper във водата. Сегментът завършва с думите на Punk “Това е твоят край, пепелянке”.

11.04.2011 matches:

- CM Punk def. David Otunga

- Randy Orton def. Ted Dibiase

18.04.2011 Monday Night Raw

Шоуто започва със CM Punk. Той ни казва, че миналата седмица е убил пепелянката. Хората не вярват, но Jerry Lawler потвърждава, че Ортън не е бил изваден навреме от водата и той и жена му са се удавили. Пънк се смее, а публиката започва да хвърля по него всякакви предмети. Той им казва, че не трябва да се ядосват, а да се радват, че са се отървали от още един загубеняк с душа, потънала в алокохол и вредни вещества като стероиди. След още няколко минути подигравки със смъртта на Ортън, Пънк напуска ринга… но точно когато тръгва да излиза, лампите угасват, уж от „токов удар”. Когато всичко е оправено виждаме „мъртвият” Ренди Ортън да лежи върху Punk, докато The Straight Edge е на земята, заобиколен от пепелянки. Всички се „чудят” как The Viper е оцелял, докато публиката прави супер оглушителен рор към Ортън.

Също така, в началото на шоуто разбираме за два предстоящи мача – Triple H vs. CM Punk и The Miz vs. Randy Orton.

В средата на шоуто виждаме сцени зад кулисите, където на всеки 5 метра лежи кечист с пепелянка върху него. Ясно чия работа е това…

Време е за двубоят на Punk и Triple H. CM не е в най-добро физическо състояние и това се забелязва в двубоя. The Game печели. След мачът няма нов опит за подла атака от Orton.

МЕ-та на вечерта, пък е двубоят между The Miz и Randy Orton. В мача The Viper доминира, но в края Miz го изненадва и печели чрез skull-crushing final. След двубоя на ринга се появява Punk с метален стол. Той започва да налага Orton по главата, краката, гърба, накрая взима микрофон и казва „Е, щом не успях да удавя пепелянката, ще приключа с нея чрез сила. Randy, ти искаш мач на Extreme Rules. Добре, но ще трябва да се съгласиш мачът да е от вида „street fight”. Съгласен ли си, Viper?”, след което напуска ринга.

18.04.2011 matches:

- Triple H def. CM Punk

- The Miz def. Randy Orton

25.04.2011 Monday Night Raw

Това шоу не започва с голяма активност от Пънк или The Viper. Чак в средата имаме много късо промо на Orton, в което той казва, че една пепелянка не може да бъде убита, но може да убива, след което приема условието на CM за двубой на Extreme Rules.

В края на шоуто, обаче, преди МЕ-тa, се случва важно нещо във враждата. Докато CM Punk е в мач срещу Sin Cara, изведнъж The Straight Edge започва да се гърчи, след което припада. Съдията прекратява мача, като смята, че станалото с Пънк се дължи на ухапването от змиите миналата седмица. На ринга излизат няколко медицински лица, които започват да лекуват CM. Но когато отварят куфара, в който трябва да има лекарства, оттам изскачат няколко пепелянки и отново налазват Punk! Един от лекарите, пък сваля маската си и се оказва (сами се досещате) Orton. Той взима микрофон и леко прошепва „така става, когато дразниш пепелянка”.

25.04.2011 matches:

- CM Punk vs. Sin Cara

Защо: Аз вече го писах и в статията за Extreme Rules – за мен тази вражда трябва да завърши на ppv-то в gimmick мач. WWE добре продължиха feud-а, но беше ли нужно да намесват The New Nexus отново? Това, според мен бе грешка.

Street Fight match: Randy Orton vs. CM Punk

Edited by Here_Comes_The_Pain
  • Upvote 7

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

Link to comment
Here_Comes_The_Pain

Продължаваме.

The Deadman's New Victim

08.04.2011 Friday Night Smackdown!

В първото шоу след WM се появява The Undertaker. Той казва изключително страховито промо, напомнящо на gimmick-а му The Lord of the Darkness. Феномена говори за победата си на WrestleMania, за оттеглянето на Edge и завършва с думите, че от 2010 все още пази един спомен в главата си, един спомен за човек, заради който Гробаря не е успял да си върне световната титлата и казва, че от сега нататък единствената му цел ще бъде този човек.

В същата вечер преди мелето за титлата се провежда triple threat match за интерконтиненталната титла между Wade Barret, Jack Swagger и Cody Rhodes. С помощ от The Corre Барет има пълен контрол над мача, но тогава се чуват камбаните на… The Undertaker, който тръгва към ринга! Вместо, обаче членовете на Ядрото да го спрат, те го оставят да мине съвсем спокойно. Гробаря се качва на ринга и прави tombstone на Wade, след което слага Swagger върху него. Така имаме нов шампион, а и явно разбрахме коя е жертвата на Феномена.

Идва време и за мелето. Последни на ринга остават Barret, Gabriel, Christian и Alberto Del Rio. С хитрост англичанинът успява да изхвърли Гейбриел и така The Corre се обръща срещу него (stable-a се разпада). Тогава на ринга се появява The Undertaker, отново прави tombstone на Барет и го изхвърля извън ринга, докато Ядрото бягат към съблекалниите.

08.04.2011 Matches:

- Triple Threat match for the Intercontinental Championship: Jack Swagger def. Wade Barret and Cody Rhodes

- Christian wins 20 men-battle royal for the vacant world heavyweight title

15.04.2011 Friday Night Smackdown!

След първият сегмент на шоуто излиза Wade Barret. Англичанинът започва да се оплаква, че в последните дни светът му се е обърнал наобратно. The Corre са спрели да го слушат, загубил е на WM точно заради тях, след това е загубил интерконтиненталната си титла заради The Undertaker и същата вечер е загубил мелето за световната титла и отново заради Мъртвеца. Барет пита какво е направил на Гробаря, че да бъде неговата жертва и призовава The Phenom да излезе на ринга и да каже. Молбата е изпълнена и Гробаря вече е на ринга. Той казва, че Wade явно има къса памет, след като е забравил това: (пуска се на titantron-a buried alive мача между него и Kane, когато Nexus помогнаха на червеното чудовище). След това Barret казва, че явно наистина има основателна причина, но не иска тези атаки, костващи победите му, да продължат и затова предизвиква Мъртвеца на мач. The Undertaker се засмива и само "издумва": "Not Match, Casket Match", след което напуска ринга.

По-късно същата вечер The Phenom се изправя срещу Curt Hawkins. След бърз squash на ринга е донесен ковчег от андроидите на Гробаря, в който ковчег Мъртвеца прибира Хоукинс, докато Барет гледа от рампата.

22.04.2011 Friday Night Smackdown!

Към средата на шоуто камерата ни някаква мрачна пещера. Изведнъж се пали някаква свещ и виждаме Гробаря. Той не обръща никакво внимание на камерата, напълно съсредоточен е в нещото което прави - ковчега за Wade Barret. Феномена изрича всякакви думи и ритуали, а накрая отново изгасва свеща.

Барет, пък се изправя тази вечер в мач срещу Rey Mysterio. Wade побеждава след един доста добър мач. След двубоя, обаче следва по-интересното. Някакви хора, облечени в тениски, на който пише "The Undertaker Sucks" донасят на ринга ковчег, на който е изписано същото. Барет хваща Мистерио и е на път да го пъхне в ковчега, но когато той бива отворен, от вътре излиза самия Undertaker! Wade се разбягва извън ринга, а Рей става жертва на chokeslam върху ковчега.

22.04.2011 Matches:

- Wade Barret def. Rey Mysterio

30.04.2011 Friday Night Smackdown!

Началният сегмент на шоуто е между The Undertaker и Wade Barret. Те обсъждат мача си и се заплашват взаимно. Мъртвеца пита Барет защо му е трябвало да помага на Kane. Wade се замисля и отговаря "защото си един стар, надут, правещ се на силен, слабак!", след което Гробаря е на път да приложи chokeslam, но англичанинът се освобождава и удря Феномена с микрофон, след което и със стол. Теди Лонг излиза и казва това да се прекрати веднага, или Барет ще бъде изгонен от Smackdown!, след което GM-то обявява мач за по-късно вечерта - The Undertaker and Ezekiel Jackson (tweener) срещу Wade Barret и Kofi Kingston (heel, по това време води вражда със Zeke).

Идва време и за мачът. Барет и Кофи през цялото време доминират, но когато The Big Zeke успява да се смени с The Undertaker, Мъртвеца натупва набързо противниците си. Накрая ги хваща за double chokeslam, но Barret успява да избяга от ринга. Jackson, пък тушира Kingston. След мача излизат андроидите на Гробаря и хващат Wade. Тогава от тавана се спуска огромният знак на The Undertaker. Англичанинът бива завързан за него, запален и издигнат високо във въздуха, докато The Phenom прави своят taunt.

30.04.2011 matches:

- The Undertaker and Ezekiel Jackson def. Wade Barret and Kofi Kingston

Защо: То във враждата си е споменато защо - заради случката по време на двубоя му с Kane. Според мен да се развие вражда с Wade е доста по-добре, отколкото да се продължава тази interbrand вражда между него и Triple H. А и съм сигурен, че биха направили качествен мач.

Casket match: The Undertaker vs. Wade Barret

Edited by Here_Comes_The_Pain

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

Link to comment
Here_Comes_The_Pain

Още три поста хора, спокойно. :D Но хайде поне дайте едно мнение какво харесвате и какво НЕхаресвате?! А, и още нещо. Останалите две вражди няма да ги пиша така шоу по шоу с всички тези разделения, ами ще си е като едно. Абе вие ще си видите.

WWE Tag Team Titles

На първото шоу след турнира е уреден отборен мач за титлите - Big Show and Kane vs. Justin Gabriel and Heath Slater. С помощ от Зик Джаксън досегашните шампиони запазват титлите си, но след мача Гейбриел бива хванат от Кейн и му се прави двойно задушаващо. По рампата, пък се показва Теди Лонг, който казва, че на Extreme Rules ще има още един отборен мач за титлите, който ще е с Extreme Rules!

По-късно вечерта, Уейд Барет защитава титлата си срещу Jack Swagger и Cody Rhodes, когато на ринга се появява The Undertaker, тръшва Barret с tombstone и така англичанинът губи титлата си.

В МЕ-та на вечерта - мелето за световната титла, Big Show и Kane изхвърлят общо четирима човека, но и двамата биват отстранени от Gabriel, Barret и Jackson. По-късно, Барет предава Гейбриел и така със стейбълът The Corre е свършено.

Следващото шоу виждаме Kane и Big Show, говорейки си за това, че отново са отбор и за възможността да спечелят титлите. Пред тях се появяват Trent Barreta и Chavo Guerrero. Чаво пита двамата огромни мъже с какво са заслужили двубоят си на Extreme Rules и ако са, не искат ли да докажат, че са достойни да се бият за тези титли. След това, мексиканецът представя себе си и Trent като най-новия отбор във федерацията и казва, че те имат право на мач за титлата. Когато Грамадата е на път да удари Chavo, между тях застава Theodore Long, който им казва, че тази вечер ще се проведе мач между двата отбора, а отборът победител ще отиде на Extreme Rules.

Мачът е спечелен безапелационно от Big Show и Kane. След мача има опит за подла атака от страна на отборните шампиони, но двата гиганта се справят с опонентите си за Extreme Rules.

По-късно вечерта Кейн се изправя срещу Brodus Clay. Кейн печели мача и Christian определя правилата за двубоя си с Del Rio на Extreme Rules. Срещу Кейн, обаче отново има подла атака от Slater и Gabriel. Те успяват да повалят шампиона, а Justin му прави 450 splash. Шампионите се разбягват, чак когато по рампата започва да тича Big Show.

На третото шоу след WM отборните шампиони Heath Slater и Justin Gabriel изнасят промо, в което показват fun-видео на Kane и Big Show с техните "най-големи" успехи. Кейн и Show не са съгласни с това и излизат да си изяснят нещата с опонентите си. Gabriel и Slater, обаче явно не са на същото мнение и бързо избягват от ринга.

В края на вечерта се състой 6 man tag team match - Alberto Del Rio, Heath Slater and Justin Gabriel - Christian, Kane and Big Show. Отборът на Del Rio печели, след 450 splash от Gabriel върху Кейн. След мача има още едно 450 splash, този път върху Big Show. Слейтър и Justin доминират напълно над двете чудовища.

Последното шоу преди Extreme Rules на шампионите им предстой двубой - срещу Chavo и Trent Barreta. Мачът е лесно спечелен, но по-интересното е случващото се след мача. След около 15 минути показват Gabriel и Slater, говорещи си в съблекалнята. Тогава вратата се разбива и вътре влизат Kane и Big Show. Става голям бой, като дори се стига до излизане извън залата. След малко, пък четиримата вече се бият в supermarket! След няколко счупени каси, няколко маси, няколко стола, четири витрини и една стълба, Gabriel и Slater отново излизат победители от боя, след като Justin прави на Big Show (лежащ върху каса) 450 splash от стълба(!), докато Kane лежи върху стъклата от витрината, която е счупил.

Защо: Смятам, че тази вражда трябва да продължи и след WM, но тя да бъде на ниво tag teams. Освен това, ако този feud се продължи до Extreme Rules, шамшпионите ще бъдат издигнати още повече (да не забравяме кой стоят срещу тях).

Extreme Rules Tag Team Match for the WWE Tag Team Championships: Heath Slater and Justin Gabriel vs. Kane and Big Show

  • Upvote 4

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

Link to comment
Here_Comes_The_Pain

Story About The USA Championship

В първото шоу след турнира Sheamus излиза на ринга (още в king of the ring gimmick) и ни казва, че отсега нататък титлата му няма да е USA Championship, а Ireland Championship, след което показва новия дизайн на колана. След това се провежда triple threat match за титла - Sheamus vs. John Morrison vs. Dolph Ziggler (в мойта история мачът на Шеймъс с Даниел Браян се е провел на WM, ирландецът е запазил). Получава се един дълъг приятен мач, който Sheamus печели чрез brogue kick. След края на двубоя шампионът взима метален стол и се качва на ринга, където се готви да го забоде в лицето на Morrison, но тогава дебютира Sin Cara, който помага на Morrison, като изхвърля Sheamus от ринга. Така мексиканецът изпраща ясно послание към шампиона на Ирландия.

В следващото шоу Sheamus изнася промо, в което говори за атаката на Sin Cara. Той казва, че това не е било нищо повече от подло нападение и ако мексиканецът си мисли, че е впечтатлил шампиона, той здраво се лъже. Тогава на ринга излиза точно Син Кара. Той проговаря и отвръща на Шеймъс с думите, че иска мач срещу него, за да докаже, че атаката му не е била подла. Шеймъс отказва. Получаваме e-mail от ГМ-то, който казва, че мач ще има, но той ще е на Extreme Rules, и ще е fatal 4-way ladders match for the Ireland Championship между Sheamus, Sin Cara, John Morrison и Dolph Ziggler. По-късно вечерта, пък ще се проведе отборен мач - Sin Cara and John Morrison vs. Sheamus and Dolph Ziggler.

Мачът по-късно се превръща в меле, след като първо Зиглър напада Шеймъс, а Морисън напада Син Кара. В края на крайщата шампиона отново е над всички, след като забожда ритника си и на тримата опонента.

Третото шоу виждаме вербални атаки зад кулисите между Ziggler и Morrison, които се заплашват взаимно, че ще се спукат от бой на турнира и ще вземат титлата.

По-късно вечерта има два мача - Sheamus vs. Dolph Ziggler и John Morrison - Sin Cara. И двата мача са изключително качествени, особено този между Морисън и Син Кара, който получава оценка 3.3/4. Победители в мачовете са съответно Шеймъс и Кара. След двубоя на мексиканецът и Морисън Кара бива атакуван брутално от Ireland шампионa, който го смазва с метална бухалка.

Последното шоу преди Extreme Rules и четиримата участници изнасят промота (не много интересни). След това идва време за двубоят на Sin Cara със CM Punk. След като съдията прекратява мача заради гърченията на Пънк, и тримата останали участници в fatal 4-way мача на Extreme Rules нападат Sin Cara (Шеймъс изпод ринга, Морисън от рампата, а Зиглър от публиката). И тримата се учудват като се виждат и до схватка не се стига. Така завършва и build-up-а на враждата.

Защо: Този мач определено е с най-слаб билд, но съм сигурен, че ако го има в действителност, ще бъде най-добрият на ppv-то. Идеята за мача ми дойде от това, че мач за щатската титла задължително трябва да има на Extreme Rules, за да се повиши престижа на титлата. Включването на Кара в мача бе неизбежно, а това да включа и Морисън, и Зиглър го измислих от факта, че тяхна единична вражда според мен не би била много следена, докато ако бъдат включени във feud за титла, то те двамата, също ще бъдат интересни на публиката.

Еми, като цяло това е build-а за турнира. Смятам, че беше малко по-attitude, но ако трябваше да го правя в WWE-PG вариант, щеше да се получи МНОГО ТЪПО. Тази вечер се надявам да мога да пост-на и турнира, ако не - утре. Сега наистина се УМОЛЯВАМ поне един човек да покаже интерес към статията и да ми каже какво не му харесва и какво - да. :D

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

Link to comment
Here_Comes_The_Pain

Еми, щом никой няма да пише, аз поне ще си довърша турнира. Дано поне след него оставите по едно мааалко коментарче...

extreme-rules1.jpg

EXTREME RULES

wwe-extreme-rules-2011-pc3b3ster-promoci

# С официалната песен на турнира и множество фойерверки е открит Extreme Rules - 2011.

# Jerry Lawler, Booker T и Michael Cole ни приветсват.

Casket Match: The Undertaker def. Wade Barret - След един равностоен мач, Барет тъкмо си мисли, че е свършил с The Phenom, когато Мъртвеца успява да намери сили и след tombstone вкарва Barret в ковчега.

# След мача се появяват андроидите на The Undertaker, които взимат ковчега, подпалват го и го завързват за знака на Гробаря. Още една победа за The Phenom.

# Интервю на Josh Mathews с Randy Orton, в което The Viper казва, че тази вечер ще излее цялата си злоба върху CM Punk и след този мач враждата им ще остане в миналото, защото и Пънк ще остане в миналото...

Extreme Rules Tag Team Match for the WWE Tag Team Championship: Heath Slater and Justin Gabriel def. Kane and Big Show - В този мач се случват какви ли не неща - чупят се маси, стълби, Кейн и Гейбриел биват разкървавени, Big Show, пък счупва ръката си, след като Slater и прави chair-to-chair shot. В крайна сметка след 450 splash от върха на стълба, шампионите запазват титлите, но по вида на Kane и Грамадата, тази вражда вес още не е свършила.

# В backstage segment виждаме Christian, който бива превързван със специален болко-успокояващ бинт по ръката. В съблекалнята му влиза Josh Mathews и пита шампионът ще бъде ли готов да даде 100% от себе в тазвечершния си мач. Кришчан отговаря, че дори с една ръка ще смачка Алберто Дел Рио и така ще му покаже кой е шампионът.

Fatal 4-way Ladders Match for the Ireland(USA) Championship: Sin Cara def. Sheamus, John Morrison and Dolph Ziggler - Безспорно най-добрият мач на турнира. Получава оценка 4.3/4. След невероятни ходове, падания, чупения на стълби и какво ли още не, Син Кара успява да се качи на стълбата и да вземе титлата. Има и множество spot-ове, като най-красивият е от Син Кара - той от стълбава прави moonsault върху Dolph Ziggler, който, пък лежи на коментаторската маса.

# Виждаме клип, в който е показана враждата на CM Punk и Randy Orton.

Street Fight Match: CM Punk def. Randy Orton - Този мач се превръща в изключително кървав и брутален, като се използват всевъзможни предмети. В края Punk печели след като прави GTS на Ортън от върха на titantron-a! Така приключва враждата.

Triple Threat Match for the WWE Championship: John Cena def. The Miz and Triple H - В не много добър мач, John Cena успява да използва враждата на Миз и The Game в своя полза и тушира (вече) бившият шампион. След турнира, пък враждата на The Miz и Triple H продължава.

# Интервю с Alberto Del Rio. Мексиканецът казва, че е сигурен в победата си и дори обещава, че повече няма да иска мач за световната титла, ако не спечели тази вечер.

# Клип, обобщаваш враждата на двамата и показващ премазването на ръката на шампиона.

Tables, Ladders, Chairs Match for The World Heavyweight Championship: Alberto Del Rio def. Christian - Още един добър на турнира. Дори и с една ръка, Кришчан оказва сериозна съпротива, но травмата си казва думата и в крайна сметка, испанецът триумфира. Турнирът завършва с вдигащият високо над главата си титлата, докато седи върху стълбата.

Край.

Edited by Here_Comes_The_Pain
  • Upvote 3

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

Link to comment

Много интересно четиво! Браво, буукингът ти ми допадна. Щях да се пробвам, но мързелът си каза думата отново :D. А иначе този проект ще ти помогне в известна степен за идеите за diary-то. Само една забележка - Дел Рио не е испанец, а мексиканец.

[center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center]

Link to comment
Here_Comes_The_Pain

Много интересно четиво! Браво, буукингът ти ми допадна. Щях да се пробвам, но мързелът си каза думата отново :D. А иначе този проект ще ти помогне в известна степен за идеите за diary-то. Само една забележка - Дел Рио не е испанец, а мексиканец.

Да, де, малка грешка. :D Все пак благодаря, че се престраши и написа нещо. :D :)

  • Upvote 2

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...