Jump to content

Българин в света на wrestling бизнеса


Here_Comes_The_Pain

Recommended Posts

Here_Comes_The_Pain

В този дневник ще ви представя възхода и падението на един български кечист в wrestling business-a.

Договорът - сбъдната мечта или поход към гибелта?

6.07.2012 година... Велик ден за моята кариера... щях да се изправя срещу шампиона на ROH за неговата титла и бях изключително напрегнат. Впрочем, да се представя. Казвам се Борислав Александров и съм на 20 години. Пробих в ROH още на 18 години и оттогава съм една от звездите им, като ме смятат за голям талант. В кеча бях познат като "Ice-Breaker". Ето я и моята история:

Денят дойде... денят, в който щях да получа шанс да спечеля световната титла на ROH най-после дойде... залата бе препълнена както обикновено. Зад сцената аз бях изключително притеснен. Говореше се, че на шоуто присъстват и агенти на WWE. За бога, такъв шанс не е за изпускане! Бях решен да дам всичко от себе си, за да бъда забелязан. И ето, че този момент дойде. Пръв на ринга излезе шампиона, бурно освиркван от феновете в залата (по това време той играеше ролята на heel). След това излязох и аз. Цялата зала стана на крака, защото приветсваше своят герой (бях face). След обичайното ми taunt-ване, мачът започна. Противникът ми взе предимство в началото, но аз успях да се освестя и поех контрола. След около 15 минути бой, шампионът беше на земята... а аз му заключих boston crab, но той успя да се освободи, заби ми ритник и ме тушира. Бях разочарован, но просто не ми бе отредено да стана шампион. Все пак мачът бе определен като "изключително качествен" и феновете бяха на крака в края на шоуто. След като се прибрах в съблекалниите, сестра ми (Елена), която ми помагаше в кеча, дойде при мен да ме успокоява и ми каза, че съм си свършил работата перфектно. Аз отвърнах с "Супер", но всъщност не ми беше много до "супер". На излизане от залата, обаче ми се случи нещо невероятно. Точно когато се качвах в колата си, пред мен застанаха трима мъже и ми казаха:

- Борислав Александров, ние сме агенти на WWE. Бяхме изпратени да те наблюдаваме и останахме доста доволни. Предлагаме ти договор с компанията.

КАКВО??? Не може да бъде! Беше ми предложен договор?!

- Не не не, хора, бъзикате ли се с мен??? Скрита камера ли има тук за бога?

Усещах, че ще получа удар.

- Не се шегуваме, Борислав. Даваме ти 5 дена да помислиш, след което се обади на този номер и ни кажи решението си.

- За какво да мисля, разбира се, че...

Тогава се намеси и сестра ми:

- До 5 дена ще ви се обадим, благодаря за жеста, който направихте към моя брат.

След това ме дръпна и аз се качих в колата.

- Ели, какво правиш? За какво да мисля, разбира се, че приемам договора!!!

- Боби, ти въобще мислиш ли? Не се ли сещаш, че има възможност, когато подпишеш с WWE, да те пратят първо в FCW, където може да не те харесат? Или пък да те забутат и да станеш jobber? Мисли малко, братле.

- Е, права си донякъде. Но все пак, WWE ми предложиха договор!!! Да ходим да празнуваме.

И така, до 6 часа сутринта купонясвахме заради договора. Бях на седмото небе, но все повече се замислях в думите на сестра си. Безспорно, да се състезаваш за най-голямата wrestling компания в света би било страхотно, но не и ако кариерата ми върви надолу...

Edited by Here_Comes_The_Pain

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

Link to comment

Много интересно начало! Ще се следи :beer: !

 • Upvote 2

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Link to comment
silvestarbg

Имам чувството, че съм го чел някъде това, което пишеш.Има вероятност да е просто съвпадение, иначе ми харесва, ще се опитам да бъда редовен читател.

 • Upvote 3

[center][img]http://i56.tinypic.com/2rh9v2h.gif[/img][/center]

Link to comment

Интересна идея и слаба реализация за мен. Малко трябва да наблегнеш на това, че все пак случващо се на ринга също е обмислено предварително, защото така, както е написано, излиза точно обратното (гледай The Wrestler, ако не си). Също така потренирай малко върху разговорите, които са някак си леко изкуствени. Съмнява ме, че в реалността агенти на WWE изскачат пред теб до изхода на залата, казват ти 1-2 приказки и ти предлагат договор. Това е от мен, вложи малко повече внимание на детайлите, защото те правят едно нещо добро. ;)

PS: Толкова ли е трудно да измислите нещо по-различно от "възхода и падението". Вече във всеки втори дневник я чета тая глупост...

Link to comment

Като за начало - добре. Но както каза go go трябва да оформиш разговорите. Опитай се да изглаждаш колкото може повече нещата преди да пуснеш нов епизод. Иначе откъм идея не е нещо ново, има още един или два такива дневника. Но тук има ново нещо - вече даденият кечист е българин. Пожелавам ти успех занапред.

 • Upvote 2

[center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center]

Link to comment
Here_Comes_The_Pain

damon, Едва ли не се кълна, че дневника ми си е чист оригинал, измислих го, докато ми беше развален компа. :D Ще се опитам следващата част да я направя по-добре. :)

 • Upvote 2

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

Link to comment
silvestarbg

damon, Едва ли не се кълна, че дневника ми си е чист оригинал, измислих го, докато ми беше развален компа. :D Ще се опитам следващата част да я направя по-добре. :)

На мен ми е ясно, че ти си го измислил, но просто както казах имам чувството, че вече някъде съм чел подобно на това :)

 • Upvote 3

[center][img]http://i56.tinypic.com/2rh9v2h.gif[/img][/center]

Link to comment
Here_Comes_The_Pain

Втора част.

Подготовка за голямо бъдеще?

Вече бе 11 юли. Не бях спал цяла нощ, за да мисля за договора си с WWE. От една страна си казвах "какво го мисля, веднага трябва да звъня и да подписвам", но от друга си мислех "ами ако не успея да се реализирам?". Към 11 часа сутринта реших да проверя какво мислят феновете за евентуалното ми преместване в компанията на Винс. Всички бяха добре настроени и вече "чакаха дебюта ми". Други, обаче бяха на мнението на Ели (сестра ми), че ще бъда набутан в трета глуха, ако подпиша с WWE. Бях тотално раздвоен. Не знаех какво да правя. Тогава телефонът ми звънна. Бяха агентите на WWE:

- Ало, Борислав?

- Да, аз съм.

- Можеш ли да пристигнеш до 3 часа в Стамфорд? Винс Макмеън пожела да говори с теб.

Това вече наистина си бе шок. Наистина ли бях толкова талантлив, че да се стигне до разговор със собственикът на компанията?

- Разбира се, че ще дойда. Веднага тръгвам. - казах аз и си приготвих багажа.

Преди да тръгна взех телефона и звъннах на сестра си. Тя, обаче не отговори. Казах си: "може и да е на късмет". Заминах. След около 2 часа и половина пристигнах в Стамфорд и стигнах до седалището на WWE. Минути ме деляха от среща с Винс Макмеън! Вече бях пред вратата, чувствах се изключително притеснен. Почуках и отвътре един доста познат глас ми каза:

- Влез.

Е, отворих вратата и застанах очи в очи с Винс! Буквално треперех.

- З..з..з..дравеййтте, господин Макмеън, може ли да вляза?

- О, ти ли си, Ice-Breaker, влизай.

Седнах на едно от диванчетата (:D) му и той започна да говори.

- Както разбра, имам за какво да говоря с теб. На последното шоу на ROH имаше агенти на WWE, които те следяха и доста те харесаха. Аз, също те гледах и признавам, останах впечатлен. Имаш голям талант, напомняш ми на младият Paul, или както ти го познаваш - triple h. Бил ти е предложен договор и срок от 5 дни, в които да помислиш приемаш ли, или не. Е, тези дни изминаха. Извиках те при мен, за да разбера решението ти. Какво е то?

След тези думи, се почувствах малко по-освободен. Ето какво казах на Винс:

- Господин Макмеън, аз съм фен на вашата компания от много малък. Само от факта, че искате да подпиша с вашата федерация, това, че ме наричате талант и това, че ме сравнявате с HHH, ме кара да подпиша договора. Но...

- Какво "но"? Защо толкова се чудиш?

- Ами, вижте, при евентуален договор с WWE, аз бих могъл да стана световно-известен кечист, та дори и легенда. Но мога да стана и един от поредните "недоказали се".

- Хм, това ли било? Искаш да си сигурен, че няма да последваш съдбата на други талантливи момчета, които не успяха да се наложат във федерацията? Това ли е?

- Точно така.

- Виж, Борислав, ти не си просто "поредното талантливо хлапе". В теб виждам повече от умения на ринга. Имаш уникална харизма и страхотни умения на микрофона. Качества, достатъчни ти да пробиеш във WWE.

- Откъде мога да съм сигурен, че думите ви са искрени?

- Повярвай, няма смисъл да те лъжа, а и кой ти е позволил да ми говориш така? (аз се притесних, но той леко се усмихна и притеснението ми отмина) Щом пречката към договора е съмнението ти за твоето бъдеще, то аз те уверявам, че те чака добри години. Та, какво е твоето решение?

След тези думи, аз вече бях на 100% сигурен в решението си.

- Да, господин Макмеън, приемам!

След това си стиснахме ръцете.

- Е, Борислав, честито, ти вече си част от главния roster на WWE. Утре, в 3 следобяд, ела тук отново, за да обсъдим дебюта ти, gimmick-a ти, както и всичко останало, заплати и всичко друго. Довиждане.

- До утре, господин Макмеън.

Е, вече е официално - Борислав Александров - Ice-Breaker, подписа с WWE!

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

Link to comment
silvestarbg

Добре беше, но не ми хареса как точно се противопостави на Vince.Уж претиснен, а пък има смелост даже да се пазари за по-добро бъдеще в компанията.Това си е твоя работа и ти си избираш, кое как да е, а аз само коментирам.Като цяло ми хареса :)

 • Upvote 4

[center][img]http://i56.tinypic.com/2rh9v2h.gif[/img][/center]

Link to comment
Here_Comes_The_Pain

Добре беше, но не ми хареса как точно се противопостави на Vince.Уж претиснен, а пък има смелост даже да се пазари за по-добро бъдеще в компанията.Това си е твоя работа и ти си избираш, кое как да е, а аз само коментирам.Като цяло ми хареса :)

Е да, но нали съм голям талант :D, а и Винс си го представям като пич, тоест да мога да си говоря с него спокойно, и за т'ва.

 • Upvote 2

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

Link to comment

Хубав втори епизод. Ще се чака другата част :happy: .

 • Upvote 1

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Link to comment
Here_Comes_The_Pain

Tрета част.

Мотори, шапки, бухалки...

Това е. Подписах с WWE. Чувствах се изключително горд. Исках да го отпразнувам и се прибрах в апартамента си (Лос Анджелис). Вече си бях у дома, взех телефона и започнах да звъня на всички по-важни хора за мен, за да ги уведомя за успеха си. Чух се с майка си, татко си, всички близки приятели и накрая звъннах на сестра си.

- Ало, Ели, имам добри новини. Подиписах с WWE!

- Какво? Защо не ми се обади по-рано?

- Звънях ти, когато тръгнах за Стамфорд, но ти не вдигна?

- За какво си ходил в Стамфорд?

- О, там говорих с Винс Макмеън.

- Шегуваш се!?

- Не се шегувам. Той лично е искал да говори с мен, за да ме убеди да приема. Е, успя.

- Щом си говорил с Винс, имаш и моето одобрение. Честито!

- Благодаря. До скоро.

Затворих телефона. Беше 6 часа вечерта и реших да изляза, не ми се седеше вкъщи. Облякох си анцуга и отидох до най-близкото баскетболно игрище. Да, харесвам баскетбол. Там играеха момчета на моята възраст. Едно от тях ме позна и ми иска автограф. Чувствах се като истинска звезда. :D Поиграхме около 2 часа, вкарах около 6, 7 тройки и си тръгнах. Починах си малко и стана 10 часа. Беше време за малко нощен живот. Купонясвахме цяла нощ. Прибрах се в 4 и легнах да спя. Събудих се в 12 и се сетих, че в 3 имам среща с Винс! Набързо навлякох нещо чисто и тръгнах към Стамфорд.

В 2:30 пристигнах. Пуснаха ме да мина и отново бях пред кабинета на Винс. Отново почуках и отново чух така познатия глас "Влез". Вече бях вътре. Винс, обаче не беше сам. До него стоеше един от главните сценаристи.

- Здравей, Борислав. Малко си подранил.

- Тръгнах в 12:30, защото исках да съм сигурен, че няма да закъснея.

- Нека ти представя Майк Хенри (?), сценарист от WWE.

Стиснахме си ръцете, седнах и беше време да говорим за мен.

- Първо, трябва да обсъдим заплатата ти.

- О, парите не ме интересуват много. Готов съм да се съзтезавам за каквато и да е заплата.

- Добре, съгласен ли си на... 7,000 долара на шоу?

Леле, това са доста пари.

- Разбира се, че съм съгласен, дори смятам, че не заслужавам толкова много.

- Добре, уговорихме заплатата ти. Сега да поговорим за твоят образ. Да започнем с твоето ring name.

- Ъм, питах се, ще мога ли да остана с името си Ice-Breaker?

- Не. Ice-Breaker ще е основата на твоето име, но искам да го разнообразим. Давай идеи, Майк.

- Имах идея да включим името му в ring name-a.(?)

- Предложи.

- Например "Борислав "The Ice-Breaker"?

- Не ми харесва. Предложи друго.

- Аз имам една идея.

- Каква е тя?

- "Ice Borislav"?

- Стига, не искам името ти в ring name-a.

- Сетих се нещо. Защо да не пробваме с "Ice-King"?

- Хм, това не е лошо, но искам да чуя още идеи.

- Според мен това ми отива.

- Добре, но искам да чуя още няколко. Майк?

- Ето ги и другите имена, които измислих - "Ice Bee", "Alex The Iceman", просто "Ice" и "BIB". Кое най-харесвате?

- Всъщност се сетих нещо друго. Защо моето ring name да не е "Alex The Ice-Breaker"?

- Това става. Алекс звучи доста по-добре от Борислав. Значи името ти е готово. Вече ще те наричат "Alex The Ice-Breaker". Сега да поговорим за gimmick-a ти.

- И тук имам идеи. След като съм "Ice-Breaker", ще съм облечен в "ледено-синя" тениска и три-четвърти прилепнали шорти в същия цвят.

- Това добре, но говорим за gimmick-a ти.

- Аз имам идеи.

- Дай ги, Майк.

- Мисля, че на Борислав ще му отива образ, близък до този на The Undertaker от 2000 и 2001 година.

- Дай ми подробности.

- Ами ще яхне мотор, но не harley, а kawazaki.

- Това е добре. Дай още.

- В началото ще бъде tweener, ще атакува абсолютно всеки, който му скимне. Няма да уважава никой. Със себе си ще носи и бухалка.

- Ще носи ли нещо на главата си?

- Бих могъл да нося някаква шапка.

- Не мисля, че е добра идея. Ще трябва да си пуснеш малко по-дълга коса, ще я боядисаме в някакъв ярък цвят и ще ти направим някаква екстремна прическа.

- Добра работа, Майк. Съгласен съм с всичко. Е, Борислав, gimmick-a ти вече е уреден. Можеш да си вървиш.

- Чакайте, ами дебюта ми?

- О, да. Няма да можеш да дебютираш на това шоу. Ще направиш дебют чак следващата седмица. През това време ще останеш в Стамфорд и всеки ден ще идваш тук, за да тренираш уменията си на ринга, както и да уточниш с треньорите си кои ще са твойте moves, както и finisher-a ти.

- Ъъъ, добре. Довиждане.

Тръгнах си. Честно да си кажа, не бях много съгласен с gimmick-a, който ми дадоха. Не вярвах, че ще се справя с него. Сега ми предстояха тежки дни, в които трябваше да тренирам уменията си на ринга, а на всичкото отгоре трябваше да остана в Стамфорд. Гадост...

Край.

Edited by Here_Comes_The_Pain

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

Link to comment

Епизодът ми хареса :happy: . Няма да е зле пред репликите да сложиш имената на личностите в твоят дневник ;) . Продължавай в същия дух :) !

Edited by WereWolf
 • Upvote 1

[center]Ticking away the moments that make up a dull day,
Fritter and waste the hours in an off-hand way...[/center]

Link to comment
silvestarbg

Хареса ми.Твоето момче определено има самочуствие и в същото време е доста скромен.

...вкарах около 6, 7 тройки и си тръгнах.

Можеше само да отбележиш, че е поиграл малко, пък зел че си тръгнал.Абе това, като цяло няма голямо значение, но просто го забелязах.Колкото до скромността, я показваш пред Vince, а трябва да е обратното.Смисъл, той ти предлага яка пачка, а ти "абе давай няма много значение колко ще е".Иначе гимика ми хареса.Напомня ми нещо между Taker и DDP, абе хич не е зле.Добре се справяш като цяло, но трябва още малко работа.Не ми харесват диалозите много.

- Предложи.

- Например "Борислав "The Ice-Breaker"?

- Не ми харесва. Предложи друго.

- Аз имам една идея.

- Каква е тя?

- "Ice Borislav"?

- Стига, не искам името ти в ring name-a.

- Сетих се нещо. Защо да не пробваме с "Ice-King"?

- Хм, това не е лошо, но искам да чуя още идеи.

- Според мен това ми отива.

- Добре, но искам да чуя още няколко. Майк?

- Ето ги и другите имена, които измислих - "Ice Bee", "Alex The Iceman", просто "Ice" и "BIB". Кое най-харесвате?

- Всъщност се сетих нещо друго. Защо моето ring name да не е "Alex The Ice-Breaker"?

Надявам се да приемеш критиките.

 • Upvote 3

[center][img]http://i56.tinypic.com/2rh9v2h.gif[/img][/center]

Link to comment
Here_Comes_The_Pain

Четвърта част

Така очакваният дебют и заформянето на нови приятелства

19.07.2012

След дълга седмица тренировки, мъки, болки, дойде денят, в който аз щях да дебютирам на живо в WWE! Ето впрочем как изглеждаше визитката ми преди началото на шоуто:

Alex "The Ice-Breaker"; 186cm, 118kg; tweener; Ice-Breaking (modified Rock Bottom), A Lock (Boston Crab)

Тази вечер шоуто гостуваше в Кливланд, Охайо. Всички чакаха моя дебют, което за мен бе учудващо. За сега, обаче беше само 12 на обяд. Отидох на обяд с Елена. Там си поговорихме за много неща и тя буквално ме "оплю", че съм се съгласил на само 7.000 на шоу. Не че ми пукаше...

Към 6 часа ми се случи приятна изненада - в САЩ ме навестиха най-добрите ми приятели от България - Мартин и Дилян. Бях много щастлив. Питах ги защо са тук, а те ми казаха, че са дошли да гледат дебюта ми (бяха си купили билети). Почувствах се много горд и благодарен.

Стана време. 15 минути ни деляха от старта на шоуто. Влязох в залата и видях всички звезди на едно място - CM Punk, Randy Orton, Triple H, Kane, Chris Jerico, John Cena, The Miz, всички бяха тук! Но най-хубавото бе, че в залата бе и любимеца ми Sheamus, който по това време бе световен шампион в тежка категория! Веднага отидох при него:

Боби:Господин Sheamus, може ли автограф?

Sheamus:Разбира се, хлапе. Пожелавам ти успех тази вечер, както и като цяло във федерацията.

Боби:Благодаря ви!

Отидох до съблекалнята си. Пред нея стоеше моят опонент за тази вечер - Husky Harris.

Harris: Хей, Борислав. Тази вечер ние двамата ще се бием.

Това го знаех...

Harris: Знаеш, че трябва да ме победиш. Ето и планът за мача. Ще взема надмощие в началото, но за кратко. В останалото време ти ще доминираш и ще завършиш с Ice-Breaking и A Lock. Ясно?

Боби: Добре.

Е, това беше плана. Тази вечер аз щях да спечеля дебютният си мач. Яко, а?

След 40 минути

Все още стоях в съблекалнята си и гледах шоуто си. След края на първия двубой някой чукна на вратата ми и извика: "Време е за твоят дебют". Притесних се, но вече беше късно. Облякох ледено-синята си тениска и тръгнах към сцената. Harris вече бе на ринга. Всички чакаха само мен. Видях мотора си, качих се на него, чух музиката си... "хайде, Боби, това е твоят шанс", си казах аз и подпалих мотора с бясна скорост. Когато излязох, реакцията от публиката бе мигновена. Всички ръкопляскаха, а аз успях да видя приятелите си. В същото време карах мотора, докато вече по-дългата ми коса се вееше насам-натам. "Дами и господа, представям ви от София, България, Alex "The Icccce-Breaker" Ето така ме представиха. Човече, беше време за първият ми мач в WWE пред толкова хора! Естествено, бях притеснен, но го прикрих добре. Качих се на ринга и мачът започна. Както бе уговорено, Хъски взе преднина в началото и ме събори с рамо, но при опит за elbow аз контрирах и заключих захват на ръката. Оттам, нататък мачът беше мой. Правех каквото си исках - clotheslines, удари, ритници и така, докато съдията не ми каза тихичко "свършвайте". Нагласих опонента си и му забодох Ice-Breaking(!), при което чухме и чупене на стъкло, получи се доста ефектно. Аз, обаче нали трябваше да правя впечатление и не туширах веднага, а заключих A Lock, при който Харис се предаде веднага. Така спечелих първата си победа. Бях супер щастлив. Качих се на оптегача и направих taunt-a си. Вълшебна вечер за мен, публиката явно ме харесваше. След това слязох от ринга, качих се на kawazaki-то и потеглих към съблекалнята. Там всички ме поздравиха за прекрасното представяне, особено Шеймъс, което много ме зарадва. Прибрах се в съблекалнята си, където седеше Brie Bella??? Какво ли искаше?

Bella: Борислав, искам да те поздравя за страхотният ти дебют.

Боби: Благодаря.

Bella: Ами, аз тази вечер нямам участие в шоуто, твоето свърши, искаш ли да отидем да отпразнуваме чудесното ти начало във федерацията?

Повярвайте, Бри Бела на живо е сто пъти по-готина. Нямаше как да откажа.

Боби: Добре. Само да се преоблека. Чакай ме отвън.

При тези думи тя излезе. След малко аз бях готов и двамата се качихме в колата ми. Тя ме заведе в някаква супер дискотека. Позабавлявахме се. Когато тръгнах да излизам, обаче, ми се случи нещо странно. Вече се качвах в колата си, когато Бела дойде при мен:

Bella: Борислав, да излезем и утре.

Нахално момиче...

Боби: Не зн...

Не успях да се доизкажа... защото тя ме целуна! Не можех да повярвам, че дива, която до скоро гледах само по телевизията, сега ме целуна! Луда нощ, ви казвам, луда нощ...

Край.

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

Link to comment

Усещам, че в тебе има голямо желание за писане на кеч дневници :) . Частите ги изстрелваш една след друга, което от една страна е нехарактерно на фона на другите дневници :), но от друга на фона на написаното се вижда, че не хвърляш много размисъл върху историята си :( .

 • Upvote 1

[center]Ticking away the moments that make up a dull day,
Fritter and waste the hours in an off-hand way...[/center]

Link to comment
The_Rock_WWF

Браво,давай все така!Следя историята с огромен интерес и засега съм доста впечатлен:)Очаквам следващата история!

 • Upvote 2

[img]http://www.prikachi.com/images/7/3346007J.jpg[/img]

Link to comment
The_Cobra_Killer

Да, и на мен ми харесва много. И друг път съм казавал, че харесвам такива истории и, ако не я довършиш докрай му мисли. (:D) Разбира се има и малко забележки, но това ти е дебюта така че се справяш отлично. gg

 • Upvote 1
Link to comment

Много добра история! Интересна е за четене, аз обичам точно такива истории.Може да има някакви грешки, но сме хора все пак, затова продължавай да пишеш, страхотна е!

 • Upvote 2
Link to comment
Here_Comes_The_Pain

Благодаря на всички, които изказаха мненията си, но бих искал да пишете и какво не ви харесва, за да знам как да го оправя.

 • Upvote 2

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

Link to comment
silvestarbg

Много си бърз, което е добре.Това може до някъде да ти пречи да оформяш самата част която пускаш.Всичко беше добре, но две неща ми се сториха леко глупави.

Harris: Знаеш, че трябва да ме победиш. Ето и планът за мача. Ще взема надмощие в началото, но за кратко. В останалото време ти ще доминираш и ще завършиш с Ice-Breaking и A Lock. Ясно?

Тука трябваше, просто да му обясниш какъв ти стила на ринга, и какви хватки използваш към края на мача, а от там вече ще се разберете.Все пак никога до сега сте нямали мач, а той знае какви хватки използваш, някак си не върви много добре, ако ме разбираш.Опитай се да влезеш "под кожата" на твоя герой, как той би действал, просто вкарай малко повече реализъм.Както каза един пич преди мен, всички сме хора и грешките са нормално нещо.Другото нещо, което не ми хареса, е как Bella се натискаше.Добре де, тя си е к*рва, но можеше примерно ти да я заговориш, все пак си мъж.Казваш, че ти е любимата diva, малко свалки и накрая я каниш на едно питие.Ти дори, след като свърши вашата среща, тя пак те кани да излезе, малко е смешно.Това не са фатални грешки, мен лично ме интересува развитието в самата компания, а не извън нея, но когато всичко е на 6, то ще е по-приятно за четене.

Edited by Damon
 • Upvote 3

[center][img]http://i56.tinypic.com/2rh9v2h.gif[/img][/center]

Link to comment
The_Rock_WWF

Единственото което не ми харесва е,че на някои герои не им предаваш точен характер.Имам предвид Шеймъс,който трябва да е някакъв във федерацията и да не се харесва много много,а не да ти дава каквото му поискаш.Иначе се справяш отлично!Кога ще е следващата част? :rolleyes:

 • Upvote 2

[img]http://www.prikachi.com/images/7/3346007J.jpg[/img]

Link to comment
Here_Comes_The_Pain

Пета част.

No SummerSlam :(

20.07.2012

Вторник бе свободен за мен ден и реших да говоря с главният сценарист Майк Хенри за бъдещите планове за мен. Отидох до Stamford, където се готвеха за house show-то, на което аз нямаше да участвам. Намерих го:

Боби:Майк, може ли да поговорим?

Майк:Съжалявам хлапе, имам работа. Ела пак в 1.

Боби:Но аз само искам да попитам какви са бъдещите планове за мен.

Майк:Остави ме на мира, Борислав.

Боби:Добре, но ми кажи плановете.

Той остави работата си и на бързо ми каза:

Майк:Виж, ако очакваш на SS да се биеш за световна титла, грешиш. Ти няма да участваш на PPV-то, защото до него има само три седмици и няма как да изградим добър build-up. Но спокойно - на тези три шоута ще си вземеш победите. Ясно?

Явно щях да гледам SummerSlam по телевизията. :(

Боби:Да, ясно...

Бях много разочарован. На всичкото отгоре, когато излизах от залата, видях Brie Bella да се натиска на John Morrison.

- Shit, пак попаднах на курва...

Към 3 часа се видях с приятелите си от България. Те ми казаха, че съм се представил страхотно и според тях съм страхотен на ринга. Gimmick-ът ми, също бил много добър. Зарадвах се.

26.07.2012

Дойде време за второто ми шоу. Още от обяд пристигнах в залата, защото исках да потренирам за предстоящия си двубой тази вечер - излизах срещу Chris Masters. Крис е доста здрав кечист и до преди месец беше със злато на рамото си, не мислех, че лесно ще се остави да го победя (какъвто беше планът).

6:00 pm След три часа тренировки отидох до съблекалнята си да взема душ и да се уговоря с Крис. Докато тичах, обаче без да искам блъснах Cody Rhodes, който по това време беше интерконтинентален шампион. Той пиеше кафе и когато го блъснах, цялото се разля по ризата му.

Боби: Много съжалявам, Cody.

Rhodes: Внимавай къде ходиш, бе, глупак.

Боби: Ей брато, не го направих нарочно за бога.

Rhodes: Не си позволявай да ми викаш "брато", български загубеняко.

Тези думи доста ме засегнаха и тръгнах към Роудс да си разрешим сметките. Добре, че около нас имаше хора, които ни попречиха да се сбием. Честно ви казвам, Роудс е голямо копеле, държи се сякаш има статут на легенда, като си спомня гейския му имидж на "Dashing" се чудя как този изрод сега е интерконтинентален шампион...

19:30 Вече си бях взел душ и при мен дойде Крис.

Chris: Здравей, Боби.

Боби: Здрасти, Крис.

Chris: Поздравявам те за миналата седмица, представянето ти беше страхотно. Сега да поговорим за тазвечершният ни мач. Ще бъде по-успорван от двубоят ти с Харис, така че се готви да се изпотиш.

Боби: Никакви проблеми. :)

Chris: Тук съм написал на кратко как ще протече мачът ни. Прочети го и се готви, ще се срещнем веднага след първият сегмент на шоуто.

Got it, Chris. Голям пич беше този човек. Работеше се много спокойно с него, не беше като онзи Роудс...

Time for the match Беше време за моят двубой. Вече не бях толкова притеснен. Не треперех, не си казвах "ами ако се изложа", бях по-сигурен в себе си. Вече бях се подготвил. Музиката ми се чу. Яхнах мотора и право към ринга! Там ме чакаше Крис. Време беше за мачът ни. Вкопчихме се веднага. Аз го преобърнах и опитах туш, но той се повдигна. След това ми заби няколко удара и ме повали с clothesline. Опита да ме тушира, но аз не му позволих. След това ми направи suplex и отново опита да ме тушира, но отново без успех. След това заключи Master Lock! Това го нямаше в сценария за бога. Болката бе много голяма, но чрез въжетата успях да се спася. След това поех контрол над мача. Забодох два clothesline-a, след това го повалих с ddt, последвано от jumping elbow. Когато се изправи го посрещнах със spear! Беше време да приключваме и аз започнах да taunt-вам за предстоящия Ice-Breaking. Masters се изправи, хванах го... и му "счупих леда". Туш и втора поредна победа за мен. Отново започнах да taunt-вам, този път на оптегача. Всички фенове се радваха с мен, явно им харесваше как се бия. След това се прибрах зад кулисите.

Отново всички ми казаха, че съм бил блестящ. Кучката Brie Bella, също. Аз не и обърнах внимание. Само един човек не ме поздрави и това бе Rhodes. Пха, сякаш ми пука за мнението на този пумияр.

След като се преоблякох и си взех нов душ, догледах шоуто и се прибрах. Този път не излизах никъде, защото бях много изморен. Искам само да поспя...

Edited by Here_Comes_The_Pain

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

Link to comment
The_Rock_WWF

Този път също беше много добре!Като гледам си оправил правописа и си изпълнил молбата ми да правиш героите с характерния за тях нрав.Искам само да питам защо го лишаваш от турнира с оправданието,че за три шоута няма да стане билд това не го разбирам и го смятам за недостатък.:)

 • Upvote 3

[img]http://www.prikachi.com/images/7/3346007J.jpg[/img]

Link to comment
Here_Comes_The_Pain

Всичко е work, така че не бих искал да издавам. :)

 • Upvote 1

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...