Popular Post neshev Posted April 8, 2011 Popular Post Share Posted April 8, 2011 (edited) Един от най-влиятелните бойци за всички времена, Жан-Клод Ван Дам ще се завърне на ринга след 30 години пауза. Звездата от "Кървав спорт" и "Универсален войник" ще се изправи срещу боксовия олимпийски шампион Сомлук Камсинг в кик-боксов мач през ноеври, в Бангок, Тайланд. ЖКВД ще се опита да стане първият човек над 50, който се състезава в кикбокса професионално, а той самият споделя, че ще е "опасно, но животът е кратък." Жан-Клод Ван Дам има 22 победи, всичките дошли с нокаут, и две загуби, със съдийско решение. Edited April 8, 2011 by neshev Petrelli, _EDGE_, Rocky Maivia and 18 others 21 Quote Link to comment
axl4o Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Освен успех не знам какво друго да кажа, но искам да попитам дали някой знае клипчета с негови мачове, защото не успях да открия. Мерси. :ph34r: toshety 1 Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Прочетох я днес в "Стандарт" тази новина и казва още: "Ако спечеля, това ще бъде изключително постижение в живота ми. Ще ми даде още 10г. допълнително здраве". И аз му пожелавам успех, но тази възраст е много опасна и дано не ди докара някакви проблеми. toshety and mass1v3 2 Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit vs Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
Unforgiven Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Не се пише така - новината трябва да е в стил "TNA взимат поредната пенсия", все пак Жанчо си е на годинки :2funny: rosniak and Fegri 2 Quote Link to comment
WrestleBragger Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 (edited) Не се пише така - новината трябва да е в стил "TNA взимат поредната пенсия", все пак Жанчо си е на годинки Какво общо има Jean-Claude Van Damme с TNA, че аз съм малко тъпичък ? Иначе успех му желая. PS: Понякога много мразя да пиша чужди имена на български, сори. Edited April 8, 2011 by WrestleBragger Fegri, mass1v3, Master_Chief and 2 others 5 Quote Link to comment
lordlosh Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 С филмите му съм израснал и мога само да се надявам да спечели мача... --------------------------------------------------------------------- Между другото той и Лундгрен се беше бил с Олег Тактаров в боксов мач, не знам от коя година е мача и никъде не пише, но мосля, че и Лундгрен е на много серозна възраст, мача го спечели Тактаров с решение, но ако изгледате мача, ще разбере, че всъщност Лундгрен е истинския победител ... toshety, Yeah!~ and Fegri 3 Quote Link to comment
Kalata Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Ван Дам няма шанс срещу Камсинг. Дано не е уреден мач... Fegri, mass1v3 and toshety 3 Quote Link to comment
RVD & 619 Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 (edited) Не знам за какво му е да се връща. Не казвам, че няма да ми е приятно да го гледам, но просто така ако направи загуби няма да бъде запомнен като човека, който има 22 победи от КО и 2 загуби, а ще бъде запомнен със слабите си мачове. Все пак ще е интересно да го гледам на ринга. Пожелавам му успех! Edited April 10, 2011 by RVD & 619 toshety and Fegri 2 Quote [center]savag3r.blogspot.com[/center] [color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i] Link to comment
Recommended Posts