Jump to content

ММА: Жан-Клод Ван Дам се завръща на ринга!

Recommended Posts

Освен успех не знам какво друго да кажа, но искам да попитам дали някой знае клипчета с негови мачове, защото не успях да открия. Мерси. :ph34r:

Brock_Lesnar

Прочетох я днес в "Стандарт" тази новина и казва още: "Ако спечеля, това ще бъде изключително постижение в живота ми. Ще ми даде още 10г. допълнително здраве". И аз му пожелавам успех, но тази възраст е много опасна и дано не ди докара някакви проблеми.

• Upvote 2

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Не се пише така - новината трябва да е в стил "TNA взимат поредната пенсия", все пак Жанчо си е на годинки :2funny:

• Upvote 2
WrestleBragger

Не се пише така - новината трябва да е в стил "TNA взимат поредната пенсия", все пак Жанчо си е на годинки :2funny:

Какво общо има Jean-Claude Van Damme с TNA, че аз съм малко тъпичък ?

Иначе успех му желая.

PS: Понякога много мразя да пиша чужди имена на български, сори.

Edited by WrestleBragger

С филмите му съм израснал и мога само да се надявам да спечели мача...

---------------------------------------------------------------------

Между другото той и Лундгрен се беше бил с Олег Тактаров в боксов мач, не знам от коя година е мача и никъде не пише, но мосля, че и Лундгрен е на много серозна възраст, мача го спечели Тактаров с решение, но ако изгледате мача, ще разбере, че всъщност Лундгрен е истинския победител ...

• Upvote 3

Не знам за какво му е да се връща. Не казвам, че няма да ми е приятно да го гледам, но просто така ако направи загуби няма да бъде запомнен като човека, който има 22 победи от КО и 2 загуби, а ще бъде запомнен със слабите си мачове. Все пак ще е интересно да го гледам на ринга.

Пожелавам му успех!

Edited by RVD & 619
  • Upvote 2

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]