Jump to content

Най-доброто за 2005 - класация!

nWoHulkster

Recommended Posts

Това може да е малко трудно, но да пробваме :). Kласацията включва всички федерации освен ТNA & WWE

Федерация на годината -

Keчист на годината -

Жена на годината -

Отбор на годината -

Стейбъл на годината -

Мач на годината -

Вражда на годината -

Шоу на годината -

Момент на годината -

Образ на годината -

Нов кечист на годината -

Най-голямо разочарование на годината -

Мениджър на годината -

Да труднично е :) Особено за човек като мен,който гледа само ТНА и WWE :( Затова избирам само Кечист на годината-Брок Леснар :) и най-голямо разочарование на годината-западането на онази японска федерация...не и помня името :(

п.п фил може ли някой сайт за некоя друга федерация като тези двете японските?

Федерация на годината - CMLL - ех, много труден избор. Тази година имаше няколко много добри федерации (CMLL, ROH, AJPW, NOAH, NJPW, HUSTLE, DG), но тази доведе до бум в кеча в Мексико така че...

Keчист на годината - Satoshi Kojima - пак МНОГО сложно, но айде вота ми ще отиде при Коджи по принцип на постиженията, а не на представянето през годината, тъй като той стана първия 4 Crown (Triple Crown + IWGP) шампион в историята на кеча или ако трябва да ви го кажа, така че всички да ме разберете: Kojima все едно беше шампион едновременно на WCW & WWE! Огромно постижение!

Жена на годината - Lacey - I oops.gif Lacey

Отбор на годината - Roderick Strong & Jack Evans - ТРУДНО!

Стейбъл на годината - The Embassy - the best heel stable in wrestling today, period!

Мач на годината - Kenta Kobashi vs Samoa Joe - баси, е това вече е нечовешко, поне 10-тина се сещам, които заслужават това място! Ех, ще го карам наслуки smile.gif

Вражда на годината - The Embassy/Alex Shelley vs Generation Next

Шоу на годината - NOAH Destiny - много труден избор, но това си беше може би най-важното шоу тази година, а беше и добро!

Момент на годината - Brock Lesnar wins the IWGP Heavyweight Title - MARK OUT!~

Образ на годината - Lacey - I heart мъжемразката Lacey oops.gif

Нов кечист на годината - Mistico - верно започна да набира скорост през 2004, но през 2005 избухна!

Най-голямо разочарование на годината - финансовия упадък на АJPW - хмм, тази година извън WWE почти нямаше нямаше разочатования

Мениджър на годината - Prince Nana

Ей, тази година беше страхотна за кеча.

Edited by nWoHulkster™

оффтопик-както казах само него знам от чуждите федерации :) Някак си ми е трудно да запомня тези японски имена дето пишете.Се едни и същи ми изглеждат :) Инфо ми стига,медия от pro wrestling torents.

Това наистина е много трудно. Сигурно ще се изложа, ама все пак ще пробвам. Няма да гласувам във всички категории. Просто ми е невъзможно.

Федерация на годината - ROH

Keчист на годината - ...

Жена на годината - ...

Отбор на годината - Jack Evans and Roderick Strong (просто от тези отбори, които съм гледал, този ми е най-любимия. THEY RULE!!!)

Стейбъл на годината - Generation Next (колебаех се между тях и The Embassy. Аз май само тези два стейбъла съм гледал.)

Мач на годината - Samoa Joe vs Kenta Kobashi (от по-добрите мачове, които съм свалял, този най-много ми хареса)

Вражда на годината - The Embassy vs Generation Next (враждата наистина е добра. Жалко, че не успях да разбера цялата история)

Шоу на годината - ...

Момент на годината - Brock Lesnar Wins The IWGP World Title (мача беше много слаб, но момента наистина беше много изненадващ)

Образ на годината - ...

Нов кечист на годината - Mistico (щом се брои към 2005 :) )

Най-голямо разочарование на годината - ...

Мениджър на годината - Julious Smokes (колебаех се между него и Принц Нана. Аз май само тях двамата съм ги гледал. Е, и Лейси, ако се брои за мениджър :) )

Posted Image