Jump to content

The Dudleyz Boyz


PyroHunter

Recommended Posts

The Dudleys have cancelled all of their All Japan appearances for the January 2006 tour, stating that they are working for TNA instead. There had been a scheduling conflict several weeks ago that caused them to miss a TNA taping because they were in essence double-booked due to confusion.

Това са много лоши новини за All Japan като се има в предвид последните новини около тях мога да кажа, че федерацията е изправена пред огромна криза!!! :(

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Link to comment

Мдам... и има слухове, че една от главните им звезди Taiyo Kea също щял да се маха и да ходи в King`s Road (новата федерация, която беше направена напук на All Japan). Всичко идва от финансовите проблеми на федерацията. И знаете ли кое е най-тъжното в цялата ситуация? Че тази година беше най-добрата година в креативно отношение за федерацията от златните години насам (тоест от 2000 насам). Mutoh сам си е виновен де. Направи десетки финансови грешки (Kronik, Goldberg, W-1 шоутата), изпусна няколко кечисти (Kawada най-вече) и много късно почна да се сеща да пушва други (Kojima, Kea). Чак през 2004 почна да прави нещата както трябва, а през 2005 всичко беше прекрасно, но вече е късно. Сега само чудо може да ги спаси! Или ще оцелеят, но ще загубят солидната си позиция в Япония и ще станат просто инди федерация :(.

Link to comment

Просто е тъжно. Но това е кеч бизнесът, такъв е бил винаги и такъв ще си остане! Аз все още продължавам да се надявам на някакво чудо, но на този етап такова не се вижда...

Колкото до Дъдлитата според мен не е проблема в сериозноста им, а в това, че нямат възможност да продължават така... Лошото в случая е че момента е неподходящ!

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Link to comment

Еми хората си искат пари, нормално е. Но се въртят и някакви непотвърдени слухове, че в последния момент от ТНА се прибавили нови шоута към януарския график (ключова дума: непотвърдени :) ). Ех, все си мисля, че ще е яко ако Тийм 3Д държат титлите на NWA & AJPW едновременно :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...