contador9 Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Бих искал да се заформи интересна дискусия на тази тема, тъй като отдавна във форума никой не е споменавал нищо за Deathmatch-овете. Какво ви е мнението за тях? Toper and Petioo09 2 Quote [center][img]http://img143.imageshack.us/img143/5969/31922522.png[/img][/center] Link to comment
ShwN Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Най-добрия елемент в кеча. Petioo09 1 Quote Link to comment
HellziN Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Супер малоумщина! Petioo09 and haxball 2 Quote Който ми даде минус му пожелавам да има Blue Waffle. Link to comment
RcadestickR Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Има един момент, в който се прекалява и става безсмислено. CZW са ми доста странни. При положение, че хората там се замерят с луминисцентни лампи, скачат в стъкларии, режат се с бодлива тел и какво ли още не, и то става редовно, самата концепция се обезсмисля и на мен, лично, ми става безинтересно за гледане. Като хвърлиш някой по глава върху горяща маса с бръснарски ножчета върху нея и после го надупчиш с "инфектирани" спринцовки, какво ще правиш в следващия мач? Край с кариерата ти. Вече си направил всичко, не си интересен, колкото и пъти да си докараш припадане от кръвозагуба след това. Работата е малко като хумора на Рачков: "Казах нещо смешно!!!!! Чухте ли ме? А? А? Да не би случайно да не сте? Ще го повторя!!!!". Прекалено много е и е пресилено, при което колкото и добра да е концепцията, няма как да не се отвратиш. dbrm, U_think_U_Know_Me, VSB and 3 others 6 Quote Link to comment
Recommended Posts