dbrm Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Имало е такава тема за кеч, та мисля, че няма да е лошо да има и за ММА.Давайте вие, аз не съм толкова компетентен :) Quote Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
The1948One Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 За мене определено е Lesnar - Fedor или Cro Cop - Lesnar, не съм запознат с останалите дивизии. ShwN 1 Quote Link to comment
RVD & 619 Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Аз ще дам най-желания двубой от всички: Gourge St-Pierre vs. Anderson Silva Quote [center]savag3r.blogspot.com[/center] [color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i] Link to comment
wohov Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 MC Ups vs Fedor SCSA 3:16, jewlephant, batistaheel and 9 others 12 Quote Link to comment
gboy Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Jacare Souza, сегашният шампион на средната дивизия в Страйкфорс би било интересно да направи мач с Деймиан Мая, тъй като и давамата са на топ ниво граплъри в ММА. Ник Диаз срещу GSP също би било много интересно да видим, макар че за мен Диаз е много надценяван и в UFC ще го маризят бая народ в тая категория. Но пък един фюд с Джош Косчек ще е епичен Иначе Федор и Овърийм срещу Леснар, Дос Сантош или Каин Веласкез (както май е правилно да се казва) също са си дрийм мачове. Честно казано се надявам да видя и един мач между Хосе Алдо и Франки Едгар, щото двамата са на близки килограми, Едгар казват, че си е на килограмите за категорията. Та тоя мач ще е сред топ в ПФП. Би ми било интресено какво ще се случи в мач между Антонио Силва и Шейн Къруйн - там голям въргал ще пада . И последно - Гилбърт Мелендез срещу Франки Едгар или Грей Мейнард също ще е лудница Жалко, че по-голямата част от тия мачове вероятно няма да се осъществят. U_think_U_Know_Me, BlackKing and dbrm 3 Quote Link to comment
neshev Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Жалко, че по-голямата част от тия мачове вероятно няма да се осъществят. :) Fegri 1 Quote Link to comment
Recommended Posts