Jump to content

BWC E-Fed: "HAVE THE HEART?" - (Episode 5)


Recommended Posts

HAVE THE HEART?

Пояснение: Това е новият формат, който ще ви предложи BWC през следващите няколко месеца. 8 "независими звезди" ще се борят за договор с компанията, минавайки през серия от мачове, предизвикателства и изпитания. Само ЕДИН ще има честта да излезе на най-голямата pro wrestling сцена в света и да заслужи мястото си сред BWC големците, но докато това се превърне във факт очаквайте свирепа и невиждана борба за престижната позиция. Ето и избранниците от ръководството на BWC:

ВОДЕЩ: Световният шампион на BWC - G

Name: MainEventer

Finisher: Main Impact (Indian Deathlock Surfboard into a Modified Flapjack)

Представяне/Gimmick: Има всички предпоставки да бъде топ звезда в BWC някой ден: Looks, Charisma, Техника на ринга, Mic Skills & увереност.. MainEventer наричащ себе си “The All Rounder” е една от най-перспективните независими звезди в новият формат на BWC – “Have the heart?”!

Name: ShwN

Finisher: ShwN of the dead (Mic Check)

Представяне/Gimmick: “Mr. Loudmouth” ShwN, известен с острия си език винаги може чрез изказите си да изкара извън нерви и най-търпеливият човек. Едва ли промо уменията на независимата звезда ще му бъдат в минус точно в този формат. Считан от мнозина за следващият “Loop” в BWC вселената, ShwN спокойно може да се превърне в Brakeout звездата на компанията!

Name: Petioо09

Finisher: The 09 (Twist of Fate), Moonsault

Представяне/Gimmick: Една от най-атрактивните независими cruiserweight звезди в света! Petioo09 (или P09) е обиколил независимите компании в Мексико и Япония и сега желанието му е да пробва своя шанс на най-голямата възможна сцена за изяви… BWC!

Name: BlackKing

Finisher: Coronation (Package Piledriver)

Представяне/Gimmick: Зъл, мистичен heel покорявал досега Американската и Мексиканската “indy” кеч сцени. Бившият световен шампион в Мексико се зарича, че размерите и персоната му ще изпълнят със страх и ужас сърцата дори на най-силните участници в “Have the heart?”

Name: go go

Finisher: Go Hard (Gator Roll)

Представяне/Gimmick: Adrenaline Rush суперзвезда, чието мото в живота е „Винаги върви напред и не спирай”! Самият stage nickname “go go” добре описва независимата звезда и показва на феновете, какви са убежденията му преди още да е дебютирал. Бързите комбинации и движения, както и атрактивният lifestyle на този младок ни подсказват, че той ще създаде доста проблеми за останалите участници, по пътя си към върха.

Name: Reppotswohs

Finisher: Feel My Pain (Go 2 Sleep)

Представяне/Gimmick: Изгубил родителите си като малък, както и повечето си роднини, от които се е отдалечил след този трагичен инцидент.. „Repp”, както му викат из кеч средите, е свикнал да се оправя сам и да не се доверява на никого. Въпреки тежкото си и проблемно детство той успява да намери баланс между светлината и мрака чрез книгите, които обогатяват познанията и речевата му култура. Repp обича да кара опонентите си да страдат използвайки психологически атаки, манипулация и на моменти дори садизъм!

Name: itzo1994

Finisher: Burning Star Driver (Torture Rack into an Spinning Olympic Combination)

Представяне/Gimmick: Тежка мисия чака itzo, който винаги гледа да се доказва в pro wrestling бизнеса. Като бивш Backyard Wrestling шампион и Hardcore wrestler из най-долнопробните „федерации”, всички негови колеги се съмняват в уменията му на performer и смятат, че той не е за този спорт. Работейки усилено всеки ден, идващият от „улицата” младеж гледа да ги опровергае чрез дедикация и упоритост!

Name: cskar4eto

Finisher: With Authority (Tiger Driver)

Представяне/Gimmick: Тежкарче, завършило университетът “Princeton” с отличие. Бивш капитан на футболният отбор, но и перспективен адепт с високо самочувствие за себе си. Въпреки, че започва работа за баща си в престижна международна фирма след завършването си, тръпката на cskar4eto е друга, след като изглежда изданието на Apocalypse от 2009 г. на Pay Per View. С любими кечисти като Radox & Loop едва ли е трудно да се предположи, по чии стъпки ще иска да поеме този млад атлет.

................

OFFICIAL THEME SONG

ЕПИЗОД 1

„Началото”

*Note - Reality "Изблиците" се водят в специална стая с вградена камера, където суперзвездите могат да споделят мислите си в периода на работа!

Осемте перспективни и независими звезди навлязоха в празният, прашасал салон, след което моментално започнаха да обикалят наоколо, разглеждайки уредите, апаратурата и най-вече разположеният в средата масивен „кеч” ринг. Помещението бе оборудвано, както с уреди за силови тренировки, така и с приспособления за кардио и аеробна подготовка. Само след няколко минути през вратата, облечен в wrestling attire-a си, навлезе самият световен шампион на BWC – G!! G, оставяйки титлата си на една пейка се изправи срещу новаците и извика към тях, за да му бъде обърнато внимание.

G

„Така, спрете това което правите и се изправете срещу мен да ви видя.. Хайде, по-бързо!”

CAMERA ROOM Изкази

Reality „Изблици”

Cskar4eto

„Когато видях, че G ще води този формат.. няма да ви лъжа, леко се разочаровах! Имам предвид, този късметлия ли точно ще ни научи на нещо!? Да, все още смятам, че победата му бе някаква огромна сполука и не се базираше на качества и издръжливост на този ринг. Аз искам да бъда BWC звезда повече от всичко друго и очаквах ветеран от сорта на Loop или Radox да бъде тук тази вечер... но какво да се прави, явно ще се наложи да се примиря, нали!?”

...

G

„Вече може да спрете да се кикотите като ученички, защото сте далеко от „страната на чудесата”! За да преминете този обучителен курс, за да се представите успешно пред очите на специалното ни жури и публиката, ще се наложи да работите както НИКОГА до сега! Дано това ви е било пределно ясно, преди да попълните молбичките за участие...”

Cskar4eto (С нагла усмивка)

„Както кажеш „шампионе”! Все пак за това си тук нали.. да ни учиш! Да получим знания за този бизнес от теб.. хъх!”

G (Спирайки се пред Cskar4eto и поглеждайки го в очите)

„Какво каза новако? Имаш някакъв проблем с присъствието ми тук ли?”

Cskar4eto

„Просто си говоря, няма защо да се натягаш...”

G

„Виждал съм много отворковци като теб и ще ти кажа едно, въобще не съм впечатлен! Като те гледам така.. май мога да си заложа левия тестис, че няма да издържиш и една седмица в BWC. Виж се, конте такова.. имаш още мляко по устата от богатата цица на г-жа "важна клечка", а плюнката, с която баща ти ти е зализал косицата преди да излезеш от увас тази сутрин все още се стича по челото ти, червей такъв. (Тръгвайки назад, докато другите удържат Cskar4eto, който ядосан се опитва да достигне до световният шампион). Вие все още сте нищо приятелчета, дано го осъзнавате.. колкото и да ми се правите на интересни нито това ще ме впечатли по някакъв начин, нито ще ви осигури място в компанията. Фактът е, че аз съм световният шампион и то В НАЙ-ГОЛЯМАТА КЕЧ КОМПАНИЯ в света – BWC... няма по-кадърен водещ и треньор от мен на планетата! Ясен ли съм...”

CAMERA ROOM Изкази

Reality „Изблици”

Main Eventer (През смях)

„Пич, когато G „смели” словесно това богаташче.. щях направо да падна от смях! Другите се втурнаха да го държат, да го усмиряват, a аз едвам се сдържах. Какво щеше да направи? Щяха да му подуят задника от бой, само това знам.. Беше епичен момент, определено! И.. и.. да още нещо, да дойдеш с КОСТЮМ на подобно място (визирайки Cskar4eto).. пич, още от сега можеш да си направиш простата равносметка, че това контенце не заслужава място BWC, по дяволите дори не заслужава да участва в този reality format! Дано ме изправят скоро срещу него...”

...

Petioo09

„Наистина G успя да влезе под кожата на Cskar4eto още с първият си монолог към нас. Точно и в този момент установих колко много мога да науча от човек като G, ако си изиграя картите както трябва разбира се!”

G (Държейки някакъв списък в ръцете си)

„Така.. след като приключихме с мелодрамите искам да се огледате наоколо!! Това ще бъде тренировъчната ви зала и ще идвате тук ВСЕКИ БОЖИ ДЕН. Това ще ви бъде като „втори дом” на практика през следващия месец и нещо. Ако желаете едногодишният договор, за който сте дошли тук, ще трябва да минете през тежките тренировки, които аз и екипа ми сме планирали за вас. А в този списък, който държа в ръцете си са записани мачовете, в които сте book-нати да участвате през изданието на “Have the heart?”. Тези определени мачове ще се проведат във формата на турнир, в който ще бъдете елиминирвани един по един.. докато НАЙ-ДОБРИЯТ, най-силният и най-отдаденият от вас не застане с високо вдигнати ръце в средата на ринга и не сбъдне мечтата си!! Не се безпокойте, този етап от престоят ви тук няма да се проведе в прашния ми салон.. тук САМО ще тренирате! Когато реша, че сте готови да поемете следващата стъпка в развитието си.. ще излезете пред публиката на BWC и ще се изявите. Дано този момент да дойде скоро.. защото от пръв поглед не виждам нищо впечатляващо!! Дано ме опровергаете бързо новаци! ИМАТЕ ЛИ НАИСТИНА СЪРЦЕТО за тази работа.. или сте поредните самозванци, които просто искат да се покажат по телевизията? През следващият месец и нещо ще разбера това!”

...

CAMERA ROOM Изкази

Reality „Изблици”

Reppotswohs (Навел глава)

“Не ми трябва мотивационна реч, не ми трябва шикозен салон с уреди... не ми трябвате и ВИЕ! Не ми трябва някакъв балък като G да ми казва как да се оправям в живота и какво се иска от мен за да сбъдна мечтите си... МОГА И САМ ДА ГО НАПРАВЯ!! Тази болка, тази злоба вътре в мен.. хъх.. докторите ми казаха, че тя само ще ми спъва развитието, че трябва да се отърва от нея на всяка цена! А защо никога тя не ме предаде, защо черпя силите си от нея... НЕЯ!! Не се безпокойте, ще запозная всеки който се изпречи на пътя ми с „НЕЯ”! Хахаха!”

G (Представяйки новаците с екипа си от треньори и журито от специалисти и съдии, които ще ги оценяват от тук нататък)

„Това ще са хората, които ще следят развитието ви освен мен и още сега ще видим на какво сте способни с една лека 45 минутна тренировка... или по-скоро както аз я наричам „проверка на възможностите”! (Усмихвайки се) Е какво чакате дами, покана за танц ли!?”

CAMERA ROOM Изкази

Reality „Изблици”

G

„Трябва да ви кажа.. след като станах свидетел на тренировъчните навици на повечето от новаците останах леко разочарован, но това хлапе BlackKing определено за размерите си се движи като “Cruiserweight”! Виждал съм доста неща в този бизнес, но на моменти си признавам, останах втрещен от възможностите му на ринга, отскоците му.. бързината! Ако има необходимите charisma & умения пред микрофона, бог знае до къде може да стигне това хлапе.. Също така трябва да отбележа таланта и техниката на MainEventer. Според мен някой от тях ще се озове на финала по един или друг начин! Но хей, както знаете в BWC всичко може да се случи в най-неочаквания момент!”

BlackKing

„Ясно е кой ще вземе този договор, няма какво да се лъжем! Виждам СТРАХ в очите на останалите когато ме погледнат, когато забелязват на какво съм способен на този ринг.. дори G остана изумен. Впечатлих световният ви шампион още с първата си изява, какво говори това за мен?... Помислете си добре!”

G (Привиквайки изпотените и изморени „breakout” звезди пред себе си)

„(Намусен) Не съм особено доволен за пореден път ще кажа.. наистина очаквах повече от някои от вас! Очаквах утвърдени донякъде кечисти, а вие момци имате още дълъг път да извървите, но хей това е само моето мнение! Все пак кой съм аз, неразбиращият от нищо Джи.. нали така Cskar4eto, защо издъхна на колелото на последните няколко минути? Ако не можеш да работиш на това ниво, май няма особен смисъл да си тук въобще? Или пак не съм прав? Така.. ще продължим с пробният период утре сутринта, но все пак ще ви прочета списъка, който държа в ръцете си за да се подготвите поне психически за следващото предизвикателство по пътя ви към „върха”!”

CAMERA ROOM Изкази

Reality „Изблици”

Itzo1994 (Усмихнат)

„Тренировките са страшно изискващи.. няма да ви лъжа, получихме си го! Надявам се издръжливостта и дедикацията ми да помогнат за да впечатля журито и световият шампион през тази подготвителна седмица..”

G най-сетне обявява мачовете на новаците и ето как засега стои елиминационният турнир, в който ще вземат участие:

“HAVE THE HEART? Tournament”

Round1

Cskar4eto vs MainEventer

Round1

BlackKing vs itzo1994

Round1

ShwN vs Reppotswohs

Round1

Go go vs. Petioo09

Round2

Winner 1 vs Winner 2

Round2

Winner 3 vs Winner 4

Round3/Final

Finalist 1 vs Finalist 2

Край на 1-ви епизод

Edited by G
Link to comment

HAVE THE HEART? Допълнение

- "Сезонът" на "Have the heart?" ще се състои от 10 епизода, като от трети нататък ще започне елиминационният турнир. Форматът ще съдържа по един мач на епизод, като елиминираните ще отпадат само от турнира, но ще остават в шоуто за да продължат обучението си.

Edited by G
Link to comment

Хареса ми шоуто. Форматът наистина е интересен и определено е >NXT. Всички тези реакции в 'специалната стая' внасят допълнително към reality усещането и го правят наистина по-добро. Засега май аз и MainEventer се откроихме най-много, зради което не бях изненадан, че ще бъдем и един срещу друг в първия рунд на турнира. Получи се доста добре тази *почти*конфронтация. От другите най-интересен ми се видя психарския образ на Reppotswohs. Общо взето до момента всички са фаворити и ако трябва да съм честен, си нямам ни най-малка идея как ще бъдат развити нещата, което е gg, спомага супер много за интереса към формата. Като цяло:останах прияно изненадан от формата, хареса ми, има тръпка, радвам се, че съм от 'избраните', gg! :)

Link to comment

Много добър формат, очаквах да има нещо като Battle Royal като за начало, но с тези промота/сегменти се получи по-добре, защото започна от началото да развиваш образите на rookie-тата, които бяха представени по добър начин.

Не ми хареса това, че ShwN нямаше изява, но го очакваме на второто шоу с победа срещу Reppotswohs, макар и ще е доста трудно, след като втория си заяви, че няма да говори, а ще действа, което може би накланя везните в негова полза.

Cskar4eto реши да се направи на голЕм и беше нареден. Доста познато, но няма нищо лошо в това. На първото шоу според мен се наблегна главно на неговия образ, но мисля, че доста бързо ще си отиде. Нямам търпение да видя следващата седмица promo-то на “Mr. Loudmouth”, на който образът му явно ще се набляга повече на интервюта и сегменти, в което няма лошо. Надявам се ShwN наистина да се превърне в следващия Loop.

Само един от осемте ли ще получи договор с BWC?

И един съвет. Ако може "ShwN" да е първите букви от името на образа ми, просто такива random букви си е тъпо.

 • Upvote 3
Link to comment

Като дебютно шоу се получи много добре. Още в началото едно нещо ми направи впечатление – „CAMERA ROOМ-a”. Идеята е страхотна и ще бъде един голям плюс за шоуто. Малко в стил Big Brother, но е много разчупено. Кой знае какви изказвания ще има там. Това, което никак не ми хареса е, че някои хора попаднаха във „фокуса на камерата” още от първото издание, а други не получиха достатъчно внимание. Но няма как иначе. :D Хареса ми конфронтацията между cskar4eto и G макар че, на моменти ми се стори малко пресилено. Все пак, може да послужи като основа за някой по-нататъчен конфликт. Нещото, което ми харесва най-много е, че нищо не се споменава за бъдещите събития. Често да си призная, нямам никакво идея какво следва. Нито знам кога ще е. Като цяло е важно, че образите започват да се изграждат. Вече горе-долу знам кои ще са най-сериозните ми конкуренти. :D Тук е момента да кажа, че моя gimmick страшно много ми допада. Благодаря. Itzo1994, знай, че ще те смачкам. :D Само се шегувам де, надявам се, нещата да продължан да се развиват по този начин. Евала за това издание.

Edited by BlackKing
 • Upvote 3
Link to comment

^^ Само да те поправя за нещо, няма дадените мачове да се проведат в другия брой на куп всичките. Написал съм допълнение, в което се обяснява, че ще има по мач на издание (и то от третото нататък). Тоест вашият мач с Repp се пада чак в 5-ти епизод! :)

А за ника, знам че не е от най-креативните избори.. но Radox използва имената на никовете във форума, не борави с измислени такива.

Edited by G
 • Upvote 3
Link to comment

Одобрявам формата, много ми харесва - страшно лесен за четене. Има елементи от NXT, но като че ли повече са тези от Tough Enough, с всичките тези уреди, тестове и т.н. Допада ми това, че сякаш започваме от самото начало кеч кариерите си, затова и образите на участниците не са на някакви ултра прота с хилядолетия опит зад гърба си. :) Reppotswohs имаше много добро промо, той изпъкна най-много след това шоу. Cskar4eto, въпреки конфронтацията си с G не очаквам да спечели (сори бъди :( ), но има цели 9 епизода до края, ще видим какво ще стане. Моя човек е някакъв адски добричък, а BlackKing го build-на като доста способен атлет, като нищо ще загубя. Има си плюсове и да има underdogs де, по-реалистично изглежда, също одобрявам.

Link to comment

Шоуто има интересен формат. Като цяло някои елементи го правят по-скоро риалити шоу, а има и няколко добри, иновативни идеи, които също са в плюс, като т.нар. camera room, която до някаква степен ми напомня за изповедалнята на Big Brother. Чете се лесно

Cskar4eto веднага се заяде със Световният шампион, което моментално го изтласка нагоре като възможен победител, макар че би било прекалено предвидимо, ако той спечели.

До момента само 2-3 човека изпъкват от останалите и те са 1. Reppotswohs; 2. BlackKing и донякъде 3. ShwN. Всички останали са ми някак си безразлични, образите им не излъчват достатъчно индивидуалност, а знаем, че ще спечели този, който на първо място има индивидуалност и още от малката информация, която е написана за него, той трябва да изпъква от останалите. MainEventer е човекът, който пък май няма абсолютно никакъв образ до момента за мен. Останалите пак до някаква степен се различават, но не достатъчно, за да си помисля, че някой от тях би спечелил.

Ако няма някакви големи изненади в предстоящите мачове, то за мен е грешка, че постна още от сега всичките мачове от първи рунд на турнира. Може би трябваше след/по време на всяко шоу да се обявява мачът, който ще се състои на следващото и така по-бавно да стават нещата, за да не можем още от началото да правим прогнози за всички мачове и за предстоящите рундове. Пак казвам, това е само, ако няма някакви изненадващи победи.

Ами, като че ли това е засега, слабо коментарче, но напоследък яко ме е обхванал мързел...

 • Upvote 2
Link to comment
reppotswohS

Добра работа с първото издание, много ми хареса как си представил reality format-а с ''изблиците''. Чете се лесно и се радвам, че го зачетох още отсега. Няма какво толкова да се каже за това първо издание, беше добро и толкова. Свежо е. :)

Между другото, да, моя образ и този на cskar4eto изпъкнаха най-много, останалите засега наистина са безлични, но точно това е хубавото, защото съм сигурен че няма да ги оставиш така и ще ги развиеш по интересен начин. Ако беше нахвърлил по нещо за всеки, което да го отличава толкова рано щеше да се загуби тръпката и нямаше да е интересно оттук нататък.

О, и хубав theme song. :)

Edited by reppotswohS
 • Upvote 2

7♣

Link to comment

HAVE THE HEART?

OFFICIAL THEME SONG

ЕПИЗОД 2

„Paintball”

...

Шоуто започва с flashback от миналата седмица, когато breakout звездите бяха представени в шоуто.. както и техните тренировъчни навици. В клипът също така бива наблегнато на взаимоотношенията между Cskar4eto-G-MainEventer, както и стряскащите in-ring възможности на BlackKing, който според G ще се добере до финала без проблем. В края на мултимедията е показан и списъкът с елиминационните мачове, чрез които ще се реши в крайна сметка кой ще получи договор с BWC (както и други, на този етап необявени награди). Време е 2-ри епизод на увлекателната и новаторска концепция "BWC: Have the heart?" да започне...

CAMERA ROOM Изкази

Reality „Изблици”

go go

"Вече няколко дни сме само в тренировъчната зала, която G ни предостави за ползване.. и хах, без да ви лъжа ще ви споделя, че понякога чак не мога да запаля колата за да се прибера вкъщи от умора. Но за това е всичко, нали!! Този договор с BWC.. На този етап опонентите ми се усмихват и ръсят майтапи по между си, но в края на деня, заспиваме с мисълта "Ами ако аз съм човекът на когото е писано да вземе договора?".. "Какво трябва да направя за да достигна върха, как да се справя с конкуренцията?".. Хах.. за другите не знам, но аз мога да си отговоря на този въпрос лесно, защото философията в живота ми е в насока да продължавам винаги НАПРЕД каквото и да се случва.. Винаги режим "GO", без да обръщам глава! Последствията не са важни точно в този момент, защото единствената поставена пред мен цел е да достигна до финала и да взема този договор.. и то на всяка цена! Няма по-належащо нещо за мен!"

...

ShwN

"Мерси мноо`, BWC! Сложихте ме още в първият кръг срещу безмозъчен и опасен за околните психопат. Хъ-хъ, погледнете само името идиоти такива, Reppotswohs!!!?? Що за име е това, що за псевдоним е това.. само като го разбиете на срички можете да си направите простичката равносметка, че тоя не е за тук, а за някой психодиспансер -> Rep (развратник); Pot (Трева), Swohs.... (предполагам това е някакъв Death Metal израз, заменящ фразата "ще ти разпоря тялото с нож" или нешо` такова!).. По дяволите BWC, вижте този sad face, който ви демонстрира в момента "Лошото Момче" Ес Ейч ДиЮ Ен.. това означава, че promo богът на "Have the heart?" не е доволен!! Не бъдете хейтъри, грижете се за хората си! :("

...

- G е показан да влиза в залата, където всички вече тренират на различни уреди и места (Cskar4eto & MainEventer са се дистанцирали един от друг, вкарвайки си по някой лош поглед от време на време)..

Cskar4eto (Към BlackKing, който блъска 120 кила на лежанката)

"Чух какво е разправял ето онзи нехранимайко за мен (Сочейки с жестове MainEventer), мислел си е че няма да разбера, хах! Представяш ли си, точно той да ме соли.. изглежда така все едно вчера е излязъл от някой долнопробен катун. Ако трябва да знаеш, аз имам много връзки в реалният живот, човек с твоята репутация лесно може да се възползва от това.. стига да почешеш моя гръб, аз ще почеша твоя, разбираш ли за какво ти говоря?"

BlackKing (Отегчен, след като завършва последната си серия)

"Много говориш, малко се потиш... само това разбрах за теб досега!"

Cskar4eto (Имитирайки изражението на BlackKing, докато вторият заминава към друг уред)

"(Тихо за да не бъде чут) Бла бла бла, всички ми се събрахте големите тарикати тук! Нямам търпение да взема договорът и да ви натрия носовете..."

G (Към всички)

"Ок, хайде стройте се, да направим бърза проверка! Дам.. всички са на лице да не повярва човек. ТА, момци.. днес ще направим нещо различно. Няма да ви мъча цял ден в тази прашна и тъмна зала, вместо това искам всички да си вземат нещата и да се запътят към бусa, който чака отвън. Ще направим едно интересно състезание днес (през усмивка)...”

...

CAMERA ROOM Изкази

Reality „Изблици”

MainEventer

„Пич, най-накрая малко “извънкласна дейност”, мисля че щях да се побъркам ако бях останал дори и още ден, два в тази проклета зала. Световният шампион, знае как да се грижи за учениците си, това е сигурно! Ако Cskar4eto не провали всичко с мрънкането си, мисля че ни чака приятен следобед!”

Itzo1994

„Отначало си казах „СУПЕР!”, но после като видях самодоволната усмивка на лицето на G, разбрах че определено тук има нещо гнило! Да ни беше оставил да се потим в залата май, хаха.”

ShwN

„Хъ-хъ! Браво „рокерче”, най-сетне да се сетиш, че не сме ти някакви животни от селото на бабчето ти и имаме нужда от слънце..”

...

- След като всички се натоварват вътре, бусът бързо отвежда „звездите” на няколко километра извън града, до едно от най-добре изградените Paintball игрища/местонахождения в страната. Още със слизането си 8-те кечиста изразяват възхищението си от идеята на BWC, те да прекарат един тренировъчен ден на “Paintball Arena-та”...

G (Показвайки на учениците си от къде могат да вземат екипировка)

„Ето от къде може да се запасите с екипировка, днес ще се повеселим малко.. хе хе! Разпределил съм отборите по този начин: Cskar4eto, ShwN, BlackKing & Reppotswohs vs. MainEventer, go go, Itzo1994 & Petioo09! Наградата за отборът победител е парична.. и то каква! Спонсорите ни са готови да отпуснат 10,000$ за отборът победител, разпределяйте ги както намерите за добре!! Хайде, сега се обличайте..”

MainEventer (Гледайки предизвикателно Cskar4eto, докато се облича)

„(Към Petioo09) Гледай сега как ще му разбия кофата на този отворко, само да ми се открие в играта..”

Petioo09

„Яко сте се „хванали за гушите” с него май?”

MainEventer

„Ами виж го бе човек, не е за тук!! За пореден път ще го кажа.. просто трябва някой да го прати вкъщи, да му бършат устата с лигавник в "Princeton". Изправиха мен срещу този фукльо и ако се замислиш общо взето, просто си върша работата.”

Petioo09

„Внимавай тази ти мисия, да не ти коства мястото в турнира. Не прави нещата лични и на сила...”

- itzo1994, вече екипиран се запътва към игрището, когато BlackKing се изпречва на пътя му усмихнат!

Itzo1994 (Поглеждайки учуден BlackKing в очите)

„Застанал си на пътя ми „гиганте”...”

BlackKing (Продължавайки да се усмихва)

„Не, ти си застанал на пътя ми! Застанал си на пътя ми в турнира и много скоро ще изгладим това недоразумение... наслади се на последните си дни, като активен участник тук! Продължавай да се усмихваш, да си вярваш.. само знай, че времето тече сравнително бързо и това не са „задните дворове” на приятелите ти, хаха!”

- Itzo продължава напред без да реагира на това и насочва вниманието си върху играта..

CAMERA ROOM Изкази

Reality „Изблици”

Itzo1994

„Добре разбрахме, ял си повече като малък.. няма нужда да го изтъкваш! Хъхх... дадоха ми едно от най-големите предизвикателства и то още в първата фаза. Но не мога да се откажа сега, не и след целият този път, който извървях до тук, изпълнен с болка и упорство. Тръгнах от ши*аните задни дворове, за да се озова на най-огромната кеч сцена в света.. никой не може да ми отнеме това! Дори и ти BlackKing!”

...

Reppotswohs (С наведена глава)

„Paintball!? Доведохте ни тук, за да играем Paintball!?!? До миналият месец рових „лайната” по строежите, G... и в днешно време разбери, че въобще не се плаща добре за подобен труд! За разлика от всички натегачи тук аз мога да оцелея и сам, като не ми дреме особено какво ще се случи докато се грижа единствено и само за себе си. Нямам богати родители, по дяволите нямам никакви роднини, нямам приятели.. няма хора които да ме връщат назад! Това поне малко ме доближава до понятието "Безчувствен", нали!!? Затова увъртайте BWC, увъртай и ти G.. правете се на тарикати „колеги” мои, но в крайна сметка за най-силният вълк ще остане стадото, а този вълк ще бъда АЗ!”

- Двата отбора се подготвят за начало на „битката”, като заемат стартовите си позиции в двата края на игрището, което от своя страна е изпълнено с окопи, барикади и всякакви шантави препятствия. G не закъснява със сигнала, след който участниците от двата отбора моментално започват да стрелят боя един по друг бягайки, залягайки и скачайки. Първият оцелен, за негово голямо съжаление е надменният богаташ завършил “Princeton” – Cskar4eto! Веднага е забелязана и усмивката на MainEventer, който явно е виновен за елиминацията...

MainEventer

„Така очаквай да стане и другата седмица в мача ни!...”

Cskar4eto (Недоволствайки)

„Чист късмет.. ще те видим, отворко! Не съм дошъл да се стреляме с боя, брато! Ще разрешим всичко на ринга, когато най-сетне ти затворя устата!”

- Докато Cskar4eto & MainEventer спорят безсмислено, MainEventer бива оцелен в лицето от Rep, който стреля по отбора му флангово. Rep веднага насочва вниманието си към Itzo & go go, които се прикриват в последния момент зад една от барикадите. BlackKing & ShwN моментално се изправят и започват да напредват по "трасето", за да заемат по-добра позиция, докато Reppotswohs е отнел вниманието на противника. Petioo09 като нинджа изкача от никъде и успява да застреля ShwN и да го елиминира от сблъсъка (BlackKing съумява да се прикрие, след едно кълбо към близкия до него окоп). BlackKing веднага се изправя, докато Petioo презарежда и успява да го нацели в гърдите!! Petioo е елиминиран. BlackKing се позиционирва близо до itzo & go go, чакайки ги да се открият. Двамата най-сетне изкачат (за да стрелят по презареждащия оръжието си, Rep), като успяват да оцелят няколко пъти самия Rep в тялото, елиминирайки го. В този момент BlackKing се засилва и им излиза в гръб, започвайки да стреля на месо!! Go go веднага бива покосен от първите изстрели, но itzo успява да се измъкне на косъм, скачайки пред барикадата. Itzo бързо се връща на крака и двамата с BlackKing си забиват по един „патрон с боя”, елиминирвайки се едновременно. Интересен развой и финал между book-натите да се изправят след две седмици кечисти. Всички остават неподвижно за момент, както и G, докато itzo & BlackKing се гледат предизвикателно в очите...

END

Edited by G
Link to comment
MainEventer

Прочетох и двете шоута наведнъж, защото ме нямаше няколко дни...

Нормално е в тези първи епизоди да се обръща малко повече внимание на първите срещи. Харесва ми засега как се развиват враждите мебду участниците в мачовете. Не съм съгласен с go go, че нямам образ, може би след като прочете 2-ри епизод ще му се изясни донякъде образа. В момента съм като цяло Man on a Mission, вниманието ми е насочено изцяло в отстраняването на на cskar4eto. Съвета, който ми даде itzo за мен е като лек спойлер за това, което ще се случи в мача с cskar4eto - най-вероятно ще загубя заради обсебването от идеята да победя на всяка цена цесекаря.

В другия мач, който се бууква повече засега дори не мога да гадая кой ще е победител. Може би в следващия епизод везните ще се наклонят на нечия страна. Като че ли BlackKing е с малко повече шансове, някак си не ми се вярва "любимецът на шампиона" да отпадне толкова рано в турнира, но пък факта, че загубилите остават във формата прави мачовете непредсказуеми.

За останалите четирима ще се пише повечко в следващите епизоди, когато ще се пише повечко за ситуацията около враждата и мачът им, но най-странен ми е Reppot. Не знам какво ад очаквам от този човек, не мога да си представя и такъв гимик. Ще видим какво ни е приготвил G за неговият образ.

На този етап като сигурен финалист посочвам BlackKing, но най-вероятно ще загуби на финала.

Link to comment

Второто издание беше доста интересно, точно както обеща G. Идеята за paintball-a наистина беше оригинална. Като цяло, точно вкарването на такива идеи прави шоуто толкова интересно и увлекателно. Формата е удобен и лесен за четете, което също е плюс. Враждите се развиват добре. На някои от тях се набляга повече, но това е нормално. Честно да си призная, нямам никаква идея кои ще са победители от мачовете. Конфронтациите между cskar4etо ,който btw е голям бърборкo и MainEvent са най-интересни. ShwN направи силна подигравка с Rep. Тук ми се видя странно, че Reppotswohs не „отговори” по никакъв начин на острите думи на ShwN. Пак ще спомена, че доста ми харесва образа на BlackKing. Изглежда като някой много сериозен тип, който иска победата на всяка цена и е отдаден на 100% на своята цел. Но има и лоша страна... изглежда като едни от главните фаворити още от началото. Това може да му изиграе лоша шега, и той изобщо да не отиде на финал. Само времето ще покаже, но не е добре да се правят прогнози още от сега. Колко до предстоящия мач, Itzo подхожда доста дипломатично и избягва конфликти, докато Кинг изобщо не пести агресия. :D Paintball-a се разви добре, като почти всеки елиминира или беше елиминиран от своя пряк съперник. Краят беше впечатляващ, не очаквах, че ще има равен резултат. Едновременното елиминеране беше добре решение, и внесе още напрежение във враждата. И сега при кой отбор ще отидат паричките, искам си обещания cash-a. :D Това шоу със сигурност беше по-интересно от първото. Хареса ми всичко, беше доста съдържателно. Да се надяваме, че Have the heart? ще върви все нагоре и, че ни очакват още много увлекателни издания и моменти.

 • Upvote 2
Link to comment
reppotswohS

Хаха, супер издание, чак ми се видя кратко, защото се чете лесно. Тук вече се отличиха повечето образи и се вижда, че всеки е различен. ''Избликът'' на ShwN в началото, в който коментираше името ми - просто велико! :2funny:

С нетърпение чакам следващия епизод. :)

Edited by reppotswohS

7♣

Link to comment

Добро шоу. Кратичко, но имаше много интересни неща, хареса ми. Яко е, че не наблягаш само на враждата между cskar4eto и Main Eventer, а имаше развитие между мен и BlackKing. Много добро представяне и от двама ни, но все още съм сигурен, че ще загубя, просто Кралят изглежда много по-силен, способен и прочие, докато аз съм ... някакъв добряк, който лошите мачкат. :D Shwn и Reppotswohs също започват feud, тук двамата са равностойни, интересно ми е кой от тях ще спечели мача им. Не изключвам варианта и да видим draw на някой етап от турнира, прекалено добре изграждаш образите на всички, и има адска конкуренция.

 • Upvote 2
Link to comment

Този път шоуто беше откраднато от ShwN. Невероятни промота, особено първото, образът му наподобява този на най-добрите години на Кенеди в WWE. След този епизод всеки се изяви по някакъв начин, но за мен най-сериозна заплаха са itzo и BlackKing, а и може би ShwN заради добрите промота и интервюта.

Образът на Reppotswohs най-много ми допада. Според мен трябваше да отвърне на ShwN подобаващо и до последно мислех, че ще го направи. Враждата им добре започва да се заформя и се получава един дoбър build за предстоящия им мач.

До сега се получава доста добър build за предстоящите мачове. Най-добре се получава враждата на BlackKing и Itzo1994 до този момент, а тази между Go go и Petioo09 ми се вижда леко постна. Идеята за Pinball беше доста добра, с малко fun елементи се получава доста забавно изграждане на образите. Идеята да добавиш такъв елемент беше свежа и разнообразна. Епизодът ми се видя леко къс, но това е нормално. Чакаме първия мач на следващото шоу!

 • Upvote 2
Link to comment

Отново хубаво шоу. ShwN тотално размаза с промото си в началото, много добре измислено беше. Очаквам сега и Reppotswohs също да му отвърне по някакъв оригинален начин. Като цяло този път подобаващо се обърна внимание на повечето участници, само Petioo09 и моят нещо не са ми интересни, предполагам следващия път ще им обърнеш повече внимание и на тях. Определено интересна идея бе Paintball-а, спомогна да се изградят още повече враждите, които всички вървят добре всъщност. Най-вече добре изглежда тази между BlackKing и itzo1994 според мен, най-много заради равенството накрая, което според мен ще продължи между двамата в стил TNA, дори и в самия мач от турнира не е изключено да няма победител. Иначе и Cskar4eto vs. MainEventer се изгражда добре, очаквам cskar4eto да спечели в мача и да продължи напред в турнира.

Хайде, това беше от мен. Чакаме новия епизод. :)

Link to comment

HAVE THE HEART?

OFFICIAL THEME SONG

ЕПИЗОД 3

„Мачът”

Разбира се, шоуто бива открито с клипчета от миналата седмица, hype-ващи враждите между конкурентите, поставени един срещу друг в 1-ви рунд от турнира наречен “Have the heart?”, чиято голяма награда засега остава едногодишен договор с компанията BWC. Само един от участниците ще заслужи това отличие, като предварително ще се наложи да премине през всички изпитания поставени на пътя му към реализирането на съкровената мечта. “Paintball състезанието” от миналта седмица също бива отразено в мултимедията! За съжаление то не бе спечелено от никого, след като последните двама „оцелели”, именно BlackKing & itzo1944 (по „ирония на съдбата” и опоненти в турнира) не успяха да излъчат победител по между си, оцелвайки се едновременно и завършвайки наравно. Все пак, времето за ИСТИНСКАТА задача пред избраниците за следваща breakout звезда настъпи! Тази вечер е първият елиминационен мач в турнира между cskar4eto & MainEventer.. две от най-„контроверсиалните” суперзвезди във формата.

...

Live, формата започва с фоерверки в пълната зала на BWC, където ще се състоят мачовете. (трябва да се печели и от билети все пак :() G е показан зад кулисите, „строил” 8-те суперзвезди пред себе си, явно за да ги „смъмри” за пореден път...

G (Леко припотен)

„Така, най-сетне ще си затворите смърдящите, знаещи много, проклети усти и ще докажете защо сте всъщност ТУК! За съжаление не мога спокойно да се усмихна и да се насладя на провала ви, защото ръководството на BWC ме назначи за ваш ментор и треньор, което автоматично ме прави отговорен за всеки ваш гаф... да знам, прецакан съм!”

ShwN (Иронично)

„Наистина вдъхновяващи думи шефе, помагаш ни много...”

G

„Хлапе... млъкни по дяволите!”

ShwN (Намусен, докато другите му се присмиват)

„Малко вероятно...”

G

„За съжаление тази вечер ще имате една от най-тегавите и мъчителни за който и да е кечист задачи, въпреки че протестирах срещу решението и се опитах да ви пощадя предварително. Все пак ето, че се стигна до там, че на световният шампион му бе отказано и вие пънкарчета от най-долната възможна pro wrestling лига, ще трябва да се ПРЕДСТАВИТЕ вербално на публиката за да покажете, че имате поне грам индивидуалност, харизма и умения пред микрофона... да знам, прецакан съм!”

ShwN (Подскачайки наоколо доволен)

„Хахахах, помислих си че наистина ще правим нещо трудно тази вечер... но явно това което всъщност изрече преди секунди, е било единствено и само „бла бла бла.. аз съм Джи и съм douche.. бла бла бла”, а ВСИЧКИ ВИЕ кучки официално вече присъствате на моето парти и аз ще бъда симпатичният домакин, който ще бъде заобичан и обсъждан от всички!”

G (Отегчен)

„Някой друг има ли да пита нещо СЪЩЕСТВЕНО, след като чухме за пореден път лириките на многознайкото ShwN, каквото и по дяволите да означава този псевдоним...”

ShwN

„Означава РЕЙТИНГИ ДжИронимо, само гледай!”

Reppotswohs

„Да аз имам един въпрос към онази природна издънка наречена по погрешка хомо сапиенс ей там в ъгъла (сочейки към ShwN). „Абе” ти наистина ли си толкова малоумен, или просто не си свикнал да си затваряш устата дори и за секунда!? Проблемна челюст ли имаш, какво става? Някакъв неописан в медицинските енциклопедии клиничен случай ли се е проявил при теб? Че G не заслужава някой да му мълчи, така си е не заслужава, но се излагаш доста... явно вашите не са те потупвали по задника като малък, добре че на мен се падна тази чест в турнира! Един път господ да е справедлив...”

ShwN (Леко изнервен)

„Така ли!?... Ти пък... ти пък... ти пък си рецидивист и откачен маниак, проклето извратено копеле такова! Всички те мразим, дори и майка ти сигурно те мрази..”

Repp (Хвърляйки се към ShwN)

„НИКОГА НЕ ГОВОРИ ЗА РОДИТЕЛИТЕ МИ жалък боклук такъв!!”

G (Хвърляйки се заедно с останалите звезди, пред ShwN & Repp за да предотвратят въргала, който се задава)

„ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО, по дяволите!! ИЗЛИЗАЙТЕ ВЕДНАГА на ринга, писна ми от вас... чувствам се като застаряваща госпожа в детската градина. Малки проклети негодници.. ИЗЧЕЗВАЙТЕ на ринга, докато не съм ви съсипал и без това л*йняните кариери, които едвам съществуват!..”

- Само след няколко минути, под овациите на феновете в залата roster-а на HTH се изсипва на ринга, предвождан от гневния G. Това ще бъде интересно...

G (Обръщайки се към шумната публика)

„Всички вие виждате с какво трябва да се занимавам всеки божи ден.. ако знаех, че по този начин ще се развие title reign-a ми, може би щях да откажа мача си срещу HEIDENREICH! Хъъъх.. все пак има една приказка „шоуто трябва да продължи независимо какво се случва” и е невъзможно за мен да загърбя точно шоуто. Този израз описва цялата ми кариера все пак и винаги ме мотивира да се старая повече! Е дами и господа, без повече прекъсвания ето ги... нека ви се представят най-сетне лично breakout звездите на BWC!”

- G извиква itzo1994 до себе си и му подава микрофона, за да направи първата интродукция за вечерта.

Itzo1994

“Мога да ви се представя моментално с помощта на две думи... УПОРИТОСТ И ДЕДИКАЦИЯ! Аз обичам този бизнес и тръгнах от самото дъно за да се стигне до този специален момент. Лол, най-сетне постигнах мечтата си да стоя в средата на BWC ринг и да говоря с вас... най-отдадената wrestling публика в света! Мога да обещая едно още от сега, аз НИКОГА няма да се предам и никога няма да ВИ предам. Itzo1994 най-сетне получи реална възможност да докаже на какво е способен и повярвайте няма да я пропилее просто така... (Good Pop)”

BlackKing (Изтръгвайки микрофона от ръката на Itzo и поглеждайки го в очите)

„Никой не го интересува какво имаш да кажеш! Аз съм BlackKing и това е всичко което трябва да се знае за мен от вас овчици в публиката! Самочувствието ли ти порасна itzo1994? Оцели ме с топче боя и си помисли, че имаш някакъв шанс да спечелиш това състезание? Ти си глупак.. (Обръщайки се към останалите).. ВСИЧКИ вие сте глупаци, ако си мислите, че имате шанс срещу мен.. писна ми да играя игри! Време е да докажа на всички, както и на теб "шампионе" (поглеждайки G) защо аз съм НАЙ-ДОБРИЯТ от избраниците на BWC в този формат!”

G (Леко обиден)

"Защо всеки слага думата шампион в кавички, когато се обръща към мен... това не е готино!"

Go go (Вземайки друг микрофон)

„(Тръгвайки към BlackKing) Знаеш ли, отдавна трябваше някой просто да направи това...”

- go go яростно забива микрофона в челото на BlackKing и двамата моментално започват да се налагат в средата на ринга. G веднага се намесва за да ги разтърве, но отнася лакът от „полуделият” King, който след това започва да мята go go наоколо! Itzo1994 най-накрая си позволява да се намеси, вземайки предварително един метален стол. Всички слизат от ринга, в момента в който itzo забива стола в сгъвката на коляното на BlackKing! Itzo добавя още два удара в гърба и главата на опонента си и най-сетне виждаме BlackKing в неравностойно положение... и разгромен, след масивните chairshot-ове от страна на “Backyard суперзвездата”! Itzo пуска стола и остава замислен в средата на тепиха, докато останалите кражат покрай структурата. Явно това може да се причисли като поредната издънка на BWC младоците. От главата на BlackKing започва да тече кръв.. той е в несвяст!

CAMERA ROOM Изкази

Reality „Изблици”

Cskar4eto

„Един път аз да не съм в устите на всички с лошо.. като се замисля, един вид дори трябва да ти благодаря BlackKing! Като цяло не мога да не се съглася, че си го заслужи, въпреки че itzo го нападна в гръб като тотален мухльо!”

MainEventer

„Пич, май само на мен не ми прави впечатление колко „добър” е този BlackKing!? Още по време на тренировъчният период изпълних всичко с прецизност и спокойно мога да заявя, че е по силите ми да се съредновавам с „краля”! Но сега е време да се справя сетне с този сополанко cskar4eto и да го пратя обратно в silver spoon средата му... нищо друго не ме интересува. BlackKing ще ме почака до финала!”

ShwN (Намръщен с кръстосани ръце)

"Не ми дадоха да говоря... на МЕН... чувствам се унизен!"

BlackKing (Целият в кръв, успокояван все още от staff-овете)

„Ааааааааа, ти безгръбначно и страхливо същество... как смееш дори да ми посягаш в гръб!? Какво, всички си помислихте, че ме съборихте психически и физически след тази подла атака ли.. нищо подобно, по скоро трябва да ви благодаря, защото ме СЪБУДИХТЕ! Без повече лигавене и простотийки, ще взема този договор каквото и да ми коства, а по пътя към целта си ще ви съборя един по един! (BlackKing разбутва staff-овете и изчезва от стаичката)”

- go go е показан да стяга багажа си в съблекалнята, когато Petioo09 навлиза в помещението...

Petioo09 (Усмихнат)

„Май доста обичаш да се вреш между шамарите, а? Какво беше това, искаш да направиш от BlackKing враг ли.. не мисля, че е добра идея.”

Go go (Вдигайки сака си и тръгвайки към изхода)

„Ти по-добре мисли единствено и само за мача по между ни, защото ако не го направиш, не си и прави труда да се изправиш срещу мен след няколко седмици! И да... това е заплаха "М-р 09".”

- go go потупва Petioo09 по рамото и излиза от стаята, оставяйки втория замислен над думите.

BWC E-FED PRESENTS:

ROUND 1

ELIMINATION MATCH

CSKAR4ETO vs MAINEVENTER

Двамата най-сетне излизат да разрешат проблемите си на ринга на BWC, въпреки че наградата за победителя е далече по-голяма от дребните лични драми по между им. MainEventer е с attire подобен на Chris Benoit, а cskar4eto излиза с аристократичен entrance attire, към който спада и интересно позлатено бастунче с полепени диаманти по него. MainEventer приема с насмешка облеклото на cskar4eto, клатейки отрицателно глава, докато втория се покланя на публиката (Хънтър Хърст си цесекарино :(). Ето, че най-сетне съдията дава наставления на двамата кечисти и обявява начало на първия елиминационен мач в “Have The Heart?”. G е показан да гледа двубоят с интерес, седнал до коментаторската маса.

Двамата гледайки се предизвикателно, tie up-ват в средата на тепиха и започват борба за надмощие. MainEventer бързо извива ръката на cskar4eto технично и бавно го сваля на земята чрез захвата. Cskar4eto отскача на крака секунди след това, но MainEventer го просва с Clothesline от никъде под овациите на феновете и пробва първия туш в мача, без успех. MainEventer вдига гневно cskar4eto на крака, но вторият съумява да го eyerake-не и да му приложи Vertical Suplex за 2 count. Стандартен мач наблюдаваме засега, без кой знае колко излишни рискове. MainEventer бива контролиран за кратко от опонента си чрез захвати на врата и ръцете. Eventer успява да се измъкне, след като контрирва cskar4eto чрез интересен Snapmare, следва High Dropkick в лицето на cskar4eto и поредния опит за туш.. отново ставаме свидетели само на "2-рото отброяване". MainEventer засилва cskar4eto в ъгъла и charge-ва към него, само за да се натъкне на Big Boot контрата от страна на „аристократа”! Cskar4eto се засилва бързо към зашеметения MainEventer и го просва с Huge Lariat!! Cskar4eto вдига останките от опонента си и ги доразмазва в средата на ринга с Fallaway Slam! Добра демонстрация на сила... cskar4eto явно е готов да довърши този мач, защото по всичко личи, че се приготвя за завършващото си движение – With Authority (Tiger Driver)! Cskar4eto butterfly-ва ръцете на опонента си и го вдига във въздуха, но MainEventer с невероятна маневра съумява да преобърне тялото на Eventer в бърз туш чрез Sunset Flip! Лол, дали това ще бъде края? 1,2 и повдигане от страна на Cskar4eto в последния момент.. явно мача ще бъде по-динамичен и драматичен от очакваното! Cskar4eto яростно и моментално успява да се изправи на крака и да посегне към ставащия също MainEventer, чрез Stiff Kick. Вторият успява да се наведе в последния момент, след което екзекутирва перфектно Slingshot High Elbow, отскачайки от второто въже, право в лицето на опонента си! MainEventer бързо Indian Deathlock-ва cskar4eto и опитва да го Surfboard-не явно за финишъра си наречен Main Impact!! За негово съжаление cskar4eto успява да се отскубне от движението и ето, че десния крак на Eventer оставя в ръцете на „аристократа”! Cskar4eto веднага пробва Half Boston Crab, но от никъде MainEventer просто обръща опонента си с помоща на Small Package!!! 1....2....3!!!!!!!! Оууууууу JUST LIKE THAT!! От никъде MainEventer успя да вземе победата в този прекрасен мач и да отстрани cskar4eto още в първия рунд на турнира, чрез стандартно движение като Small Package!

Winner: MainEventer via pinfall (Small Package) (13:02)

- Cskar4eto, навел глава е показан да стои на колене в средата на ринга. G е показан да ръкопляска към радостния MainEventer, който празнува с феновете!! Боже каква вечер, току що cskar4eto бе отстранен от турнира... и то толкова неочаквано.

Изведнъж от никъде Cskar4eto вдига главата си и поглежда яростно към MainEventer!! Едва ли това е на добре.. "аристократа" слиза от ринга и засилвайки се изблъсква MainEventer в металната преграда. Eventer наранява лошо рамото си при impact-а, но едва ли нападателя е приключил с побоя над него. Докато охраната не се намесва, cskar4eto вече е запратил наранения MainEventer още няколко пъти в оградата и в един от металните стълбове служещи за опора на ринга. Рамото му отново става цел на атаките! Преди да бъде отведен, cskar4eto псувайки успява да изрита силно Eventer в смазаното вече рамо и да го остави лежащ и агонизиращ на пода... това се казва подлост, дами и господа! Медицински екипи веднага се затичват за да помогнат на нараненият кечист, но по всичко личи, че е твърде късно за неговото рамо. Публиката започва да освирква cskar4eto, докато злосторника бива отвеждан зад кулисите.

END

Edited by G
Link to comment

Има добър билд между Blackking и мен, хареса ми, че героят ми избухна и показа на какво са го научили в backyard средите. Go go и Petioo09 също са равностойни противници, засега обаче само Go go е получил някакъв по-силен spotlight, след като нападна Краля. Няма да е лошо да има някакво развитие в следващия епизод, защото сега ми се струва, че който и да победи, после ще бъде смачкан на полуфиналите. Историята между Reppot и Shwn също е интересна, в нея фаворит ми е Репот, просто образа му много ме кефи, а и изглежда доста стабилен.

Победата на Main Eventer адски ме изненада. Цесекарина имаше пререкания с G и очаквах да се добере поне до следващия рунд, че да има още заяждания с bWc звездата, а сега...не знам какво ще стане, единствено съм сигурен, че полуфиналът на ME ще бъде много труден. :)

 • Upvote 2
Link to comment

Отново шоуто ми хареса доста. Очаквано то беше най-интересното до момента, все пак на него се състоя първият мач от турнира. Съвсем очаквано, та дори клиширано начало, което всъщност бързо се превърна в много интересно такова. ShwN още тогава получи внимание и имаше силни изказвания, хареса ми това "ДжИронимо". После участниците започнаха да се представят и моят човек неочаквано наистина се "навря между шамарите", атакувайки BlackKing. Последвалият въргал беше интересен, а Itzo1994 понатупа King и добави още повече напрежение във враждата им, която върви с пълна сила. После при "изблиците" ShwN отново израдва с казаното, докато BlackKing очаквано беше побеснял от случилото се по-рано. В това шоу наистина предстоящият ми мач с Petioo09 получи повече внимание, а разменените думи между двамата бяха нещо стандартно. Просто образите и на двамата не са нещо ново и от тях не могат да се извлекат кой знае какви идеи за изграждането на враждата между двамата, така че не очаквам нещо повече от "стандартна" вражда. MainEventer шокиращо победи срещу Cskar4eto, но след последвалият финал на епизода, а именно атаката на „аристократа” над Eventer, ми се струва, че MainEventer ще се окаже контузен и няма да може да продължи в състезанието, а Cskar4eto ще вземе мястото му в турнира, което е хитро и не само ще позволи на Cskar-я да продължи, но и ще го направи да изглежда и като силен heel. След началото на шоуто той сподели, че за първи път не е в устите на всички с лошо, а в края на епизода се погрижи подобаващо това да не остане така, интересно. :D

Обърна се внимание на всички вражди, доволен развой на нещата около първия мач... абе, добро шоу стана наистина. :)

Link to comment
reppotswohS

Добро епизодче. :)

Враждите между мен и ShwN, както и itzo/BlackKing се развиват много добре засега, като първите двама са ми най-интересни. Започвам да харесвам образа си все повече. :D Радвам се, че cskar4eto беше отстранен, защото просто на такива образи като неговия сме се нагледали достатъчно.

 • Upvote 2

7♣

Link to comment
MainEventer

Доста добро шоу. Изненада ме малко победата ми, но пък се получи доста интересно. След тоя побой над мен от цскарчето (който впрочем е голям ***** :(), или ще съм някакъв superhero стил Сина дето маже всички, дори да го е прегазил тир, или няма да мога да продължа и цскаря ще ми заеме мястото в турнира. Дано да е първито де :D

Другите вражди доста добре се билднаха като най-после и Черния крал го понатупаха, защото досега изглеждаше едва ли не като кандидат МЕ. Приземиха го на земята и се получи супер. Изведнъж и go go се открои като силен претендент за краен успех в турнира с действията си в съблекалнята. Вече прогнози за крайна победа все пак няма да правя, след като не познах първия мач. И осемте образа се развиват успешно и много, за да изключвам някой от кандидатите за победител.

П.п. Цесекарче, заради такива като тебе намразих ЦСКА и българския футбол :(

Link to comment

Добро беше изданието. Щеше да дойде малко късо, но с мача стана супер. И аз се изненадах от победата на MainEventer. Все очаквах, че cskar4eto ще има някакво развитие с „шампиона” G, но това не се случи, и той загуби доста неочаквано. Краят също беше странен. Явно по някакъв начин ще се наблегне на това пребиване... може би ME ще бъде контузен и все пак ще продължава да се бие. Но цскарчето остава в шоуто и според мен, ще се опита да прецака ME по всеки възможен начин.

Другите вражди също се развиват добре. Следващият кръг е мачът между BlackKing и Itzo. Следователно обръщаш доста повече внимание на него. Същото важи и за ShwN и Repp, но за другия мач беше отделено малко време. Сегмента между Petio и go go беше малко по-приятелски. Не разбрах от какъв зор go go нападна King. Сега той ще бъде още по-ядосан и безпощаден. :D Itzo беше представен в по-различна светлина, което също е +. Хареса ми побоя над BlackK, сега всичко е „на кантар”. Няма да давам прогнози за крайния резултат от срещите, но очаквам да бъде интересно, gg.

 • Upvote 2
Link to comment

Началният момент.. Просто уникален segment! Образът на ShwN ми допада все повече. В началните промота точно моя образ си обра точките с добрите изказвания. Това обаче може би има лоша страна, че беше най-големия фактор в шоуто, защото в първият епизод cskar4eto също се изяви пред останалите и беше елиминиран още в първия мач.

В този епизод се наблегна отново най-вече на образите, а не на предстоящите мачове, което изглежда е по-добрия ход. BlackKing - Itzo1994 получи доста внимание, като мисля, че BlackKing ще победи, но нищо не се знае.

Мачът не беше много къс, но за толкова малък формат се получи доста добре. Може би полу-финалите/финалът ще бъдат малко по-дълги, защото в крайна сметка трябва да се видят качествата на rookie-тата, а това освен в сегменти може да стане и в добри мачове. go go - Petioo09 получава по-малко внимание от останалите и според мен двамата нямат много голям шанс за победа и който отиде на полу-финал с тях ще победи.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...