TripleSix Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Със завръщането си, Остин и Скалата довлякоха и нови мърчъндайси с цел кеширане от хайпа на Манията, съответно "I bring it" и "SCSA" тениските (или в техния случай - потници). Тази на Stone Cold ми хвана окото, макар все още да не ми е ясно точно с какво, нито има някакъв groundbreaking дизайн или нещо от този род, та реших да направя тази тема. Кои според вас са най-добрите кеч тениски, кои бихте носили и кои са най-лошите, които биха влезли в употреба само при чистене на стени от влага или загуба на бас? Ако ви се занимава, може да поствате и снимки. За мен: добри: - Austin 3:16 - What? - F*ck fear drink beer - NWО - NWО Wolfpac - DX (оригиналната) - Blood Stone - HHH: King Of Kings - Jericohol - Undertaker - тази лоши: Мързи ме да търся отделни примери, но небезизвестни носители на шитави тениски са: - Джон Сина - Хорнсуогъл - Сантино Марела - Team Bring It на Скалата (Роко всъщност не помня често да е сполучвал на хубави фланелки, за разлика от Остин) - Edge-овските HBK_forever, reppotswohS, Cracker and 5 others 8 Quote Link to comment
WrestleBragger Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Edge-овските тениски ми харесват почти всички без онази, на която му е нарисувана карикатурно физиономията. Скалата има доста хубави тениски, Леденият също, даже бих се съгласил да нося "Arrive. Raise hell. Leave" Ако си говорим за истински зле направени тениски: John Cena - в напълно безвкусни цветове и с меко казано тъпи щампи. Lemmon-714 and Toper 2 Quote Link to comment
dbrm Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 (edited) както искате го разбираите :) Edited March 8, 2011 by dbrm Toper, WrestleBragger, HBK_forever and 1 other 4 Quote Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
silvestarbg Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Лично на мен блузите на Triple H най ми харесват. HBK_forever, tanchii, krapolax and 1 other 4 Quote [center][img]http://i56.tinypic.com/2rh9v2h.gif[/img][/center] Link to comment
The1948One Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Бих "убил" за някоя подобна тениска, сега ще си щамповам една с ECW логото, но не е същото, като да си имаш оригинал... Petioo09, Macho Man, Lemmon-714 and 10 others 13 Quote Link to comment
BlackKing Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Ето няколко неща, които със сигурност няма да си купя: WrestleBragger, VSB, HBK_forever and 15 others 18 Quote Link to comment
WrestleBragger Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Купи ми такава за рожденният ден, моля @BlackKing - Amen, brother. Petioo09, iMMORTAL!, Toper and 2 others 5 Quote Link to comment
HeaDMaKeR™ Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Тези на Sandman и на nWo са уникат. :) HBK_forever 1 Quote I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska Link to comment
U_think_U_Know_Me Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Забелязвам,че като всяко друго нещо в WWE и мърчъндайсът е сменил коренно насоката си.Това идва от образите на кечистите де,но все пак не ми се вярва дори и когато съм бил на 12 да съм имал каквото и да е желание да си купя лилава или жълта тениска с анимационен негър с расти на нея.Единствената тениска,която имах беше на Леснър,но я загубих на покерче преди 4-5 месеца и много ме е яд.От артикулите от последните 2-3 години съм проявявал интерес само към една тениска на Острието-черна,с щампована ръка ,която сграбчва сърце,на нея.Догодина имам намерение да мръдна до Англия и евентуално да си купя нещо,дано нещо интересно се появи дотогава. reppotswohS, outkast and 1010 3 Quote Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!! Link to comment
van Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Едно време имах една на Taker s biker гимика му която всъщност беше постер на Unforgiven. Мн готина беше сега е цялата на дупки, но щампата не е мръднала ,а е прана 1000 пъти HBK_forever 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 За мен лично най-добрата кеч тениска за всички времена си остава класическата nWo. Не обичам тениски, които са прекалено цветни или пък прекалено натруфени, предпочитам по-семпли и по възможност черно-бели. Фен съм примерно на тениските на Beer Money. Също така мога да кажа, че новата тениска на Скалата е супер, от нея се излъчва класа за разлика от тениските на Джон Сина, които всички знаем, че са абсолютно насочени към детската аудитория. reppotswohS, demona1992 and SCSA 3:16 3 Quote Link to comment
YoTheReal Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Аз също харесвам тази на nWo и по друга причина. Можеш съвсем спокойно да си излезеш с нея навън без никой да я свързва с кеч. ;) TripleSix, Metzgermeister, Lemmon-714 and 2 others 5 Quote Link to comment
X_Layer Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 This is it. Вече сериозно, кефя се на най-новата тениска на The Rock. Харесвам тениските на Austin, както и тези на triple h. IVAN_92, Lemmon-714 and tanchii 3 Quote Link to comment
Here_Comes_The_Pain Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 За мое голямо удоволствие наскоро успях да си купя тениска на Nexus (най-старите). Точно те са ми едни от любимите. Други, които харесвам, са на Sheamus и NWO. tanchii and Lubo Dimitrov 2 Quote [center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center] [b]Thank you for everything, Edge. [/b] Link to comment
WrestleBragger Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 За мое голямо удоволствие наскоро успях да си купя тениска на Nexus (най-старите). Точно те са ми едни от любимите. Други, които харесвам, са на Sheamus и NWO. Oт къде ? Иначе към якият merch мога да включа Nexus Armband: Shawn Michaels HOF Special T-shirt: Triple H Strength to Rule T-Shirt: tanchii and rozaLie 2 Quote Link to comment
YoTheReal Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 VSB, Styles_fan, dexim and 2 others 5 Quote Link to comment
Jericho Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Не намерих тениската, но поствам щампата. Ще добавя и другите скоро. Има целия ростер изобразени като най-различни животни. outkast 1 Quote Link to comment
parcaleste Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Копеле, за к'во са ти тениски с автопортрет, не мога разбера? tanchii, Petioo09, iMMORTAL! and 1 other 4 Quote Link to comment
reppotswohS Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Нещо ново, добро: :) Petioo09, outkast and Triple H (HHH) 3 Quote 7♣ Link to comment
C_3_C_1 Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 (edited) Това е най-новата тениска на Скалата,която е в лимитирана серия,но много ме кефи,зашото не е толкова натруфена,както тениските на Сина И новата тениска на NEXUS е много добра Edited April 25, 2011 by C_3_C_1 outkast 1 Quote [center][img]http://4.bp.blogspot.com/-9rScyWh0wmU/Tz23gRxur0I/AAAAAAAABuE/604zOlH4kFc/s200/wm+29.jpg[/img][/center] Link to comment
Recommended Posts