Jump to content

Най-добри и най-лоши кеч тениски/мърчъндайс

TripleSix

Recommended Posts

Със завръщането си, Остин и Скалата довлякоха и нови мърчъндайси с цел кеширане от хайпа на Манията, съответно "I bring it" и "SCSA" тениските (или в техния случай - потници). Тази на Stone Cold ми хвана окото, макар все още да не ми е ясно точно с какво, нито има някакъв groundbreaking дизайн или нещо от този род, та реших да направя тази тема. Кои според вас са най-добрите кеч тениски, кои бихте носили и кои са най-лошите, които биха влезли в употреба само при чистене на стени от влага или загуба на бас? Ако ви се занимава, може да поствате и снимки. За мен:

добри:

- Austin 3:16

- What?

- F*ck fear drink beer

- NWО

- NWО Wolfpac

- DX (оригиналната)

- Blood Stone

- HHH: King Of Kings

- Jericohol

- Undertaker - тази

лоши:

Мързи ме да търся отделни примери, но небезизвестни носители на шитави тениски са:

- Джон Сина

- Хорнсуогъл

- Сантино Марела

- Team Bring It на Скалата (Роко всъщност не помня често да е сполучвал на хубави фланелки, за разлика от Остин)

- Edge-овските

WrestleBragger

Edge-овските тениски ми харесват почти всички без онази, на която му е нарисувана карикатурно физиономията.

Скалата има доста хубави тениски, Леденият също, даже бих се съгласил да нося "Arrive. Raise hell. Leave"

Ако си говорим за истински зле направени тениски:

John Cena - в напълно безвкусни цветове и с меко казано тъпи щампи.

• Upvote 2

snitsky1.jpg

както искате го разбираите :)

Edited by dbrm
  • Upvote 4

Ще вземете брадите, ве, маняци.

silvestarbg

Лично на мен блузите на Triple H най ми харесват.

e4d85f10881b28651341cfce67353ab2.jpg

[center][img]http://i56.tinypic.com/2rh9v2h.gif[/img][/center]

Бих "убил" за някоя подобна тениска, сега ще си щамповам една с ECW логото, но не е същото, като да си имаш оригинал...

HeaDMaKeR™

Тези на Sandman и на nWo са уникат. :)

• Upvote 1

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

U_think_U_Know_Me

Забелязвам,че като всяко друго нещо в WWE и мърчъндайсът е сменил коренно насоката си.Това идва от образите на кечистите де,но все пак не ми се вярва дори и когато съм бил на 12 да съм имал каквото и да е желание да си купя лилава или жълта тениска с анимационен негър с расти на нея.Единствената тениска,която имах беше на Леснър,но я загубих на покерче преди 4-5 месеца и много ме е яд.От артикулите от последните 2-3 години съм проявявал интерес само към една тениска на Острието-черна,с щампована ръка ,която сграбчва сърце,на нея.Догодина имам намерение да мръдна до Англия и евентуално да си купя нещо,дано нещо интересно се появи дотогава.

• Upvote 3

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

Едно време имах една на Taker s biker гимика му която всъщност беше постер на Unforgiven.

Мн готина беше сега е цялата на дупки, но щампата не е мръднала ,а е прана 1000 пъти

• Upvote 1
The Olimpic Hero

За мен лично най-добрата кеч тениска за всички времена си остава класическата nWo. Не обичам тениски, които са прекалено цветни или пък прекалено натруфени, предпочитам по-семпли и по възможност черно-бели. Фен съм примерно на тениските на Beer Money. Също така мога да кажа, че новата тениска на Скалата е супер, от нея се излъчва класа за разлика от тениските на Джон Сина, които всички знаем, че са абсолютно насочени към детската аудитория.

• Upvote 3

Аз също харесвам тази на nWo и по друга причина. Можеш съвсем спокойно да си излезеш с нея навън без никой да я свързва с кеч. ;)

• 2 weeks later...

06597pi.jpg

This is it. :D

Вече сериозно, кефя се на най-новата тениска на The Rock. Харесвам тениските на Austin, както и тези на triple h.

• Upvote 3
Here_Comes_The_Pain

За мое голямо удоволствие наскоро успях да си купя тениска на Nexus (най-старите). Точно те са ми едни от любимите. Други, които харесвам, са на Sheamus и NWO.

• Upvote 2

[center][img]http://i616.photobucket.com/albums/tt246/Banks_GFX/Wrestling%20Sigs/EdgeSig3.png[/img][/center]

[b]Thank you for everything, Edge. [/b]

WrestleBragger

За мое голямо удоволствие наскоро успях да си купя тениска на Nexus (най-старите). Точно те са ми едни от любимите. Други, които харесвам, са на Sheamus и NWO.

Oт къде ?

Иначе към якият merch мога да включа

Nexus Armband:

W02673X.jpg

Shawn Michaels HOF Special T-shirt:

01203X.jpg

Triple H Strength to Rule T-Shirt:

31380X.jpg

• Upvote 2

Не намерих тениската, но поствам щампата.

3372064_o1.jpg

Ще добавя и другите скоро. Има целия ростер изобразени като най-различни животни.

• 3 weeks later...

Това е най-новата тениска на Скалата,която е в лимитирана серия,но много ме кефи,зашото не е толкова натруфена,както тениските на Сина

35323X.jpg

И новата тениска на NEXUS е много добра

W03073X.jpg

Edited by C_3_C_1

[center][img]http://4.bp.blogspot.com/-9rScyWh0wmU/Tz23gRxur0I/AAAAAAAABuE/604zOlH4kFc/s200/wm+29.jpg[/img][/center]