Jump to content

Modern Wrestling Championship


Recommended Posts

Modern Wrestling Championship

След като се завърнах към кеча, ме присърбяха пръстите да пиша дневник, а и активността към другите дневници определено ме накара да си припомня любимите си мачове, защото разбира се като всеки негледал 2 години кеч, не помня особено добре как се разказваше мач, имената на хватките и т.н. Може би някой си спомня CMWF, който писах първо през 2008 ако не се лъжа, след което го прекъснах и дневника се завърна отново през 2009. За съжаление темата от първия CMWF не я намерих. Но пък ако търсите темата “CMWF – Back in Pink” ще схванете за какво става дума и как пиша.

Ако искате да се запишете, пратете ми на ЛС :

- Име (по избор и прякор)

- Финишър(и)

- Theme Song

- Pre-finisher(и) (signature хватки, като например elbow-а на Майкълс, People’s Elbow... сещате се.)

PPV-тата ще бъдат обявявани постепенно чрез новини. Разбира се когато идва по-голямо PPV, ще има хайп.

Титлата за момента ще бъде само една, при разрастване на ростера ще се добавят и таг титли, а ако нещата станат големи, ще се добави и още някоя титла.

Edited by Blackened
Link to comment

Roster • Chris Killer – Killer Slam (T-bone suplex), Killa-Spea’ (Spear)
 • Runner – Wasteland (Stabber), Sharpshooter
 • Mr. Ass – Hellride (Last Ride), Bottle Bottom (Rock Bottom)
 • Pete Apple – Apple Driver (Omega Driver), Rotten Apple (Sole Food)
 • ‘Extreme Threat’ Michelle Arden – Fuckin’ Beautiful Sunset (SSP), French Bomb (Gutwrench Powerbomb)
 • ‘Psycho’ CJ Punked – Butterfly Effect (Codebreaker), CJ Clutch (Koji Clutch)
 • Mike Pear – Russian Roulette (Rolling Cutter)
 • John Light – Light Lock (Arm-tap Crossface), Brainbuster
 • Warren Peace - Peace Plunge (Canadian Destroyer), WARren Revenge (Kawada Driver)
 • Joker - Joke Driver (Tombstone Piledriver), Ankle Lock
 • Joe O'Conner - Stairway to Heaven (Sliced Bread #2)
 • Vorg Zangieff - Wolf Hunt (Reverse vertical suplex into Stunner)
 • Knox Johnson - Blade's Edge (Dominator)

Modern Wrestling Championship World Champion

30tnzgi.jpg

Michelle Arden 27.03.2011 ->> ??

Edited by Blackened
Link to comment

Надявам се да бъде интересно, а от колко човека г/д трябва да е ростъра ?! :cool:

Edited by Barzaka_vt
Link to comment

Има вече шестима записани, още двама-трима-четирима ако се запишат до неделя, ще напиша шоуто идната седмица. Шоутата ще бъдат във вторник.

 • Upvote 2
Link to comment

Така, ростера вече наброява осем души, мисля че ще успея да напиша шоу. Все пак, има време да се запише още някой.

Понеже някои от вас ми бяха дали или само измислени имена на хватки, или само истинското име на хватката, или пък сте си написали много звучно име, съм направил промени, но разбира се няма да имате проблеми да разберете кой сте.

Та, във вторник очаквайте шоу.

Link to comment

Така, шоуто е написано, но разбира се ще го получите утре в 20:00 (точен до секундата или зависи дали ви е верен часовника :D).

 • Upvote 3
Link to comment

168aao3.jpg

Шоуто започва с пироефекти, камерите обикалят залата, която е разпродадена и 1500 фена на кеча са тук, за да приветстват новата компания. Светлините изгасват, започва лека симфония, която бавно се надига, след което веднага започва Blackened на Metallica, при което на ринга излиза собственика на MWC Yo The Real, носещ титлата на федерацията на рамото си. След като поздравява феновете, той влиза на ринга, а анонсърът му подава микрофон.

-Добър вечер, здравейте и моите благодарности, че сте тук! Обещавам да не останете разочаровани от това, което предстои. – Той сваля титлата от рамото си. – Това е титлата, за която всеки в тази федерация е дошъл. Всеки един от хората, които са в съблекалнята в момента искат тази титла да е на рамото им. Но...

Председателят е прекъснат от The wind beneath my wings на Sonata Arctica, при което на лицето му се изписва изненада, докато по рампата пристъпва неговият стар познат „Extreme Threat” Michelle Arden. Французинът, който стана известен с престоя си в CMWF изглежда състарен. Веднага с влизането си той е посрещнат горещо от председателя.

-ПАК ЛИ ТИ БЕ?!?!!?

-Млъквай. Не съм дошъл за теб, а заради това, което е на рамото ти. То трябва да бъде на МОЕТО рамо. Както това на CMWF трябваше да бъде на моето, но така и не стана, защото си недодялан идиот, и като всичко, което започваш – свърши много бързо. – На лицето на Real е изписано безмълвие. – Колкото и да ме мразиш, и двамата знаем, че АЗ съм най-добрият в този бизнес, и понеже ми е писнало някой да излиза и да казва „тая титла е моя”, направо ще ти кажа нещо – дай ми предизвикателство, нека ти докажа, че аз съм истински шампион.

-Значи все пак не си толкова наивен. Ти БЕШЕ най-добрият, но дали и в момента си? Всеки един кечист, който влезе в тази федерация, мина през мен. Показа ми какво може, дали може да бъде лицето на тази компания. Освен ти. Последния път, когато бях на един ринг с теб, беше преди две години. Когато ти ми заяви, че си по-добър от мен, и аз те предизвиках, като хардкор легендата на този спорт – в хардкор мач. И ти ме победи. Не те харесвам, ненавиждам те, но ти доказа, че си достоен. Докажи и днес, че все още си такъв. Днес ти ще се изправиш срещу John Light, а Pete Apple ще срещне Chris Killer, в полуфиналите на турнира, който ще ви отведе на първото PPV на компанията Stairway of Destiny. – След тези думи в залата отново започва музиката на председателя и той си отива, оставяйки Arden видимо доволен на ринга.

Бързо видео ни показва кадри от мача между Yo The Real и Michelle Arden през 2009 година.

След края на това видео се пренасяме на ринга, където първият мач в MWC ще започне. На ринга вече е Mr. Ass, а веднага след него по рампата бавно излиза CJ Punked, след което гонга бие.

Двамата започват да обикалят ринга, след което се спречкват в центъра му. Пускат се, след което Punked се засилва и е преметнат през ръка от Ass, нещо което се повтаря три пъти. Punked не изглежда доволен от това, след което отново се засилва, но отново е преметнат през ръка от Ass, което се оказва грешка от негова страна, защото CJ го обръща в arm-lock. Захвата е пуснат, CJ изблъсква противника си, след което го посреща със саблен удар, последван от още един. Двамата спират за момент, след което Punked прави още един опит за саблен удар, този път ръката му минава над Mr. Ass, който го изблъсква в ъгъла и започва да го налага. След серия от удари го запраща в другия ъгъл и забива мощен splash тяло в тяло. От удара Punked тръгва да пада по лице, но Ass го хваща и бързо забива DDT. Веднага имаме опит за туш, който е спрян още на едно. Ass вдига опонента си, след което го запраща в горния десен ъгъл на ринга, засилва се, но CJ се отмества и Mr. Ass отива право в ъгъла, след което е последван от roll-up, от който той успява да се повдигне. Двамата са на крака и Punked започва да го удря, след което Господин Гъз е запратен във въжетата и посрещнат с мощен страничен ритник. Публиката дава своето одобрение за CJ Punked, при което той се надъхва допълнително и се засилва към въжетата, след което прави lionsault на опонента си, след което има опит за туш. 1..2.. и повдигане. CJ не се е отказал и се засилва отново за legdrop, при който обаче Ass се отмества и Punked has been punked! Ass бързо осъзнава възможността и със засилка забива low dropkick право в лицето на противника. Веднага имаме покриване за туш, което е спряно на второто отброяване. Ass вдига противника си и го запраща в ъгъла на ринга, след което следва clothesline, Punked прави нестабилни крачки назад, обръща се и там го чака моментален MOONSAULT ВЪРХУ НЕГО! Последван е от туш, но CJ обръща опита, след което имаме ново обръщане от Ass, след което и двамата се изправят и се самоунищожават с двоен clothesline. Публиката на първите редове става и започва да надъхва двамата да се изправят. Те го правят по-бързо от очакваното и се започва с ожесточен brawl в центъра на ринга. Ass нанася няколко фатални удара, след което рита противника си в корема, засилва се и го рита право в лицето. След което го хваща и го подготвя за Hellride! Момент... Punked контрира! Той изнизва краката си и това е BUTTERFLY EFFECT! Публиката е изумена от контрата на CJ. Двамата лежат на ринга, а Punked протяга ръка за да покрие туша – едно, две и три! CJ Punked печели първия мач в историята на тази федерация, но е съмнително до колко го осъзнава. Съдията го изправя и вдига ръката му, след което CJ напуска ринга, обирайки ръцете на феновете. Mr. Ass се изправя, видимо раздразнен, след което следват цветущи псувни по посока на Punked, които очевидно не се харесват на публиката.

Отиваме зад кулисите, където нашият интервюиращ Гошо от Почивка е с Pete Apple.

-YOOOOOOOO, yoyoyoyoyo! Аз съм Гошо от По-по-по-почивка и Ко-ко-ко-коледа мина, а този до мен не е Митко Бербатов, НО все пак трябва да му взема интервю?! Пешо, к’во ста’а брат?

-МЛЪКВАЙ, варненски боклук! Да не те напсувам на майка, без да сложа запетайка? Искам само да кажа, че съм сред четиримата, които нашият шеф е решил, че могат да бъдат лицето на тази компания, и мога да ти обещая, че е точно така! Ще го докажа още в следващия мач, защото АЗ съм по-добър от ВСЕКИ един от хората, които са в съблекалнята. Да, Michelle Arden е име в този бизнес, но аз съм ЛИЧНОСТ в този бизнес! Ще го докажа още в следващия си мач срещу Chris Killer, ще докажа че имам място в тази федерация и това място е на върха! Аз ще ида на Stairway of Destiny и ще спечеля, можете да бъдете сигурни в това!

На ринга под своята музика излиза Chris Killer, който гледа устремено към ринга и дори не отмества поглед. След като минава зад въжетата, той се оттегля в ъгъла си, без да има дори емоция на лицето му.

След което започва музиката на Pete Apple и публиката дава своя pop за него, след като очевидно е успял да ги убеди, че той ще бъде лицето на компанията.

Мачът започва, Apple изглежда поуплашен от липсата на каквато и да е емоция на лицето на Крис, който вместо да чака веднага се мята в атака и започва да удря , след което Апъл го отблъсква и гледа в недоумление жаждата на Killer. Все пак изглежда, че Pete ще играе по неговите правила и двамата започват луда размяна на удари, която е спечелена от Chris, който запраща противника си в ъгъла, но при опита да го смачка, Apple се отмества и хваща противника си в roll-up, като съдията дори не успява да удари едно, а Крис веднага нанася dropkick. Видимо раздразнен от контрите на Пийт, след наддигането му Killer нанася здрав ритник в гърба, от който Apple се сгърчва на топка от болка. Следва нов удар, а лицето на Killer е изписано с гняв. След това идва нов ритник право в лицето на Apple! Опит за туш – едно, две и повдигане. Крис изправя противника си и го засилва във въжетата, след което обаче Пийт минава под сабления му удар, обръща се и започва да го налага, но един от ударите бързо е хванат от Killer и със силен прав в главата, Apple отново е на земята, а Chris забива коляното си в главата на Пийт. Нов опит за туш, но отново повдигане на две. Killer изглежда видимо раздразнен за това, че не може да тушира противника си и отива в ъгъла, дебнейки. Apple бавно се изправя, Крис се засилва и е готов за Killa Spea, но Apple успява да се отмести и Killer се забива в ъгъла! Моментален roll-up, който е прекъснат на две. Killer, макар и с явни болки в главата става бързо и забива невероятен ритник в главата на още нестаналия Apple! След което Chris започва от нерви да тресе въжетата, а ако преди да започне мача е нямало емоция в него, сега определено има емоция и тя е ГНЯВ! Той излиза зад въжетата сякаш бесен, защото Apple не се предава отново и отново! Той отива зад коментаторската маса и взема един стол, с който започва бясно да удря по пода, докато съдията се опитва да го успокои. Следва мощен удар в кола на ринга, а публиката буквално се страхува от това какво може да последва. Психическото състояние на Killer изглежда изключително нестабилно, след което Крис нахлува на ринга където сигурно трябва да пребие Pete Apple, но вместо това получава SUPERKICK ПРЕЗ СТОЛА! Реферът няма как да бие дисквалификация за това, а стола пада от ринга! Опитът за туш е факт – едно, две и ТРИ! Pete Apple все пак успява да спечели, въпреки че цял мач беше размятан като брашлян чувал! Apple лежи на земята, но вероятно е наясно, че си спечели правото да се бие за титлата на федерацията! Остава да разберем срещу кой ще бъде – Arden или Light!

Зад сцената е показан именно Light, който е с микрофон в ръка.

-Скъпи ми французине Ардън, искам само да кажа, че АЗ ще направя всичко за да те победя, и бъди сигурен – ще успея, за да докажа на себе си и за да докажа на всички, че аз съм истински шампион! Дошъл съм тук за това, и ще го постигна. Защото аз съм по-добър! По-добър от теб, по добър от тях, по-добър от ВСИЧКИ! И скоро ще го разбереш, френски палячо.

Light се оттегля и през гръб показва среден пръст на камерата.

На ринга вече са Mike Pear и Runner, а гонгът е бит.

Двамата започват плахо, спречкват се след което Пиър премята Runner през рамо и с изправянето го заключва в захват на ръката, който не трае дълго, Runner го обръща и запраща противника си във въжетата, след което го посреща с лакът, Pear се вдига бързо и премята отново Runner през рамо, след което има запращане в ъгъла и саблен удар там. Веднага след него следва стабилна поредица от удари по главата на Runner, а след нея той е запратен към другия ъгъл. Pear опитва нов саблен удар, но е посрещнат с big boot в лицето. След него Runner бързо се осъзнава, качва се на второто въже и от там забива лакът в тила на противника, който въпреки всичко не пада, поне докато не получава ботуш в главата си. Runner започва да обикаля в кръг и да дебне противника си. Mike се изправя и Runner е готов да забие Wasteland, който обаче е обърнат и следва uppercut в главата на Runner, засилка от въжетата на Пиър и bulldog! Сега пък Mike започва да дебне, хваща противника си и ще последва Russian Roulette! Обаче рулетката попада на празен слот и Runner обръща с Wasteland в лицето на противника! Момент! Mike Pear успява да хване противника си преди да удари земята и зъбите му да изхвърчат (Wasteland = Codebreaker/Backstabber-а на Карлито). Runner не знае какво да прави, а Pear очевидно знае! Той захвърля противника си с вариация на powerbomb в ъгъла, след което Runner тръгва да пада, но е хванат и RUSSIAN ROULETTE този път успява! Опитът за туш е мигновен и победата отива в Mike Pear!

Yo The Real е показан пред камерите:

-Време е да разберем какъв ще бъде мачът за титлата на първото ни Плати па гледай – Stairway of Destiny. Време е да видим кой ще се изправи срещу Pete Apple... абе тоя що се казва Ябълка? Както и да е... представям ви главният мач за тази вечер – John Light срещу Michelle Arden!

Залата се изпълва с музиката на John Light и публиката pop-ва с най-силната си реакция за вечерта. Той излиза по рампата, поздравява протегнатите ръце на феновете, след което се качва на ринга и прави своя taunt на въжетата!

Още преди музиката му да затихне започва Sonata Arctica и от публиката започва освиркване, което отеква в залата. От някъде се започва chant “FUCK YOU FRENCH”, който скоро се пренася в цялата зала. Arden изглежда доволен от това, той се качва на ринга и мачът е готов да започне.

Гонга бие, двамата се спречкват в средата на ринга, Ардън успява да добута опонента си до ъгъла, но скоро е принуден да го пусне след предупреждение от рефера. Light оново се вкопчва в противника си, след което бързо хваща ръката му, обръща го в armlock, последван от headlock, след който обаче е запратен във въжетата, а Michelle го чака наведен, поради което получава мощен ШУТ! в главата. Той се улюлява назад, след което е повален със саблен удар. Arden все пак е корав и се изправя доста бързо, нов опит за саблен удар, но този път французинът успява да мине под него и да забие мощен гръбнакотрошач от който John успява да се задържи на крака, след което е запратен в ъгъла, където следва мощна порция от chops в гърдите му. Запратен е в другия ъгъл, където Arden забива мощен gore в стомаха на противника си. Michelle се отдръпва, а противник му пада на земята. Michelle се оглежда и осъзнава възможността, след което се изкачва на третото въже и... MOONSAULT NO-CONNECTION! John Light успя да се отдръпне по посока ъгъла и сега франсето се гърчи от болка! Съдията започва да отброява докато и двамата са на земята – 1...2...3...4..5...6...7... и все пак Light успява да се изправи, а на 8 и Arden е на крака. Започва безмилостна размяна на удари, въпреки че и двамата трудно се държат на крака след много мощен удар в главата на Light, французина печели единоборството. John допълзява до най-ниското въже на ринга, Arden се засилва и забива адски силен ритник в ченето на Light, който изпада от ринга. Французина дебне противника си да се изправи, а след като го прави веднага се мята със senton bomb над въжетата, който обаче е изблъскан от Light и французина се пребива като куче на пода. Публиката избухва, а реферът започва двойно отброяване! То стига чак до осем, когато двамата едновременно се качват на ринга. След малко лежане двамата се изправят като по магия едновременно, от което и двамата изглеждат очудени, но веднага се започва с нова размяна на удари, която е спечелена от John след няколко стабилни удара в главата на Мишел го поваля. Ардън бърза да се изправи, за да получи още една порция от удари, този път успява обаче да спре един от тях и да отвърне на удара, след което засилва противника си във въжетата, опитва се да го посрещне с лакът в главата, но Light минава под него и се засилва още повече след което с летящ shoulderblock поваля французина. John бърза да се изправи и започва да дебне противника си. След изправянето си Arden веднага е посрещнат от ритник в стомаха и това ще бъде brainbuster! Ала не! Ардън обръща и това ще бъде FRENCH BOMB! Отново не, Light се измъква и хваща и премята през ръка французина! LIGHT LOCK!! LIGHT LOCK Е ЗАКЛЮЧЕН! Има ли къде да бяга Arden? Той се дърпа към въжетата, но Light го придръпва обратно към центъра на ринга! Електричество във въздуха, тълпата очаква ръката на Michelle да удари ринга, той обаче прави нещо съвсем различно! Използва свободната си ръка за да отхлаби захвата, след което прави кълбо и успява да се хване за въжетата! Публиката утихва с едно голямо „OH”. Arden се изправя бавно, държейки се за въжето за всеки случай. След като се пуска минава под удара на Light и започва моментално да го налага, но далеч по-доброто физическо състояние на Light си казва думата и той бързо парира няколко от ударите му и започва отново да го налага здраво, след което го запраща за пореден път във въжетата, протяга ръка, под която Arden минава и го мята с мощен German suplex! Последва втори! След бавно изправяне и третия е факт! Michelle лежи известно време, след което се отдръпва в ъгъла и започва да дебне. John бавно се изправя, получава low-blow и French bomb ще бъде факт! Не! Light се измъква! BRAINBUSTER! Отново не! Arden отново обръща и този път FRENCH BOMB CONNECTS!! Arden все пак успя да забие своя финишър! Протяга ръка за туш – едно, две и ТРИ! Arden успя! Arden спечели тази война, а Light все още лежи в безсъзнание. Французинът ще се бие за титлата срещу Pete Apple на Stairway of Destiny!

След мача на рампата излиза именно Pete Apple, който с жестовете си сочи, че мачът им на Stairway of Destiny ще бъде далеч по-ожесточен и разбира се с далеч по-голям залог!

Ами това е, така ще бъде и занапред. Разбира се малкия ростер ме ограничи доста, даже използвах май прекалено Michelle Arden, ама какво да се прави - като няма хора е така.

Edited by Blackened
Link to comment

Започваме с пироефкти и едва 1500 фена, което всъщност ми хареса. Показва приземяване и яснота къде се намира компанията всъщност. ;)

Интересен сегмент с Michelle Arden. Тъй като не съм следил старата компания, тоя пич си е нов за мен.

И аз директно съм сложен в полуфиналите. Не го очаквах. :cool:

Интервюиращият кърти!

Pete Apple получи промо, а после и доказа делата на думи. Определено успя за съвсем кратко време да покажеш шампионския му потенциал.

"Плати па гледай " - :2funny: Добре, че българите сме муфтаджии и ще гледаме, без да платим.

Жалко, не успях да прекърша това френско келеме. LIGHT LOCK - това име кефи.

Добро шоу се получи. Мачовете са написани страхотно, даже полуфиналите са с голяма дължина за мен.

Колкото и да бяха малко - ми създаде атмосфера за шоу и за интересни образи.

Аз съм доволен като за първо шоу.

Ще ме извиняваш за малкия коментар, но досега писах един ферман и втори не ми е по силите.

 • Upvote 3

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment
ch1kz magnet

Ще коментирам паралелно с четенето за да изкажа първото си мнение от дневника. Надявам се да не бъда твърде критичен.

Публиката прекалено малка ми се вижда, но явно това е целта ти. Не искаш да имаш прекалено голяма компания. Добра начална конфронтация. Нямам никаква идея кой е този Арден, защото не съм чел миналият дневник. Предполагам, че пичът е top drawer-а на компанията, но с новият ростър смятам, че той ще остане на малко по-заден план и няма да бъде отново шампион. Може би той ще играе нещо като "легендата", който млати младите звезди наляво и надясно.

Mr. Ass vs CJ Punked - Много добър опенър и изпипан доста детайлно. Контрата на CJ в краят реши мачът в негова полза. Радвам се, че даде успешен старт на моят герой. Mr Ass вкарва от "характерните" си псувни. Не схващам защо на феновете да не им харесва... ако аз бях там определено някоя мръсна псувня по негов адрес щеше да ми бъде интересна и забавна.

Интервюто с Апъл не беше лошо. След това интервю обаче Апъл ми изглежда като човек, който е много силен на приказки, но не и на действия... Ще видим дали съм се оказал прав като прочета следващите редове.

Apple vs Chris Killer - Не се оказах прав. Да, вярно е че Апъл беше доминиран през по-голямата част от мача, но в края на краищата той си свърши задачата побеждавайки Крис и затвърждавайки думите си. Мнението ми за него вече е съвсем друго. Следващият път, когато Пийт има интервю ще бъда склонен да му вярвам на това, което казва.

Mike Pear vs Runner - Кратко мачле. Контрата на Pear към краят на мача беше повратният момент. От там нататък победата вече беше в кърпа вързана на Майк.

Вторият announcement на Yo The Real грам, ама грам не ми хареса. Разбирам, че си опитал да вкараш хумор и забава в сегмент, но честно да ти кажа... не се получи. "Плати па гледай" звучи прекалено селски, а това с лиричното отклонение спрямо Apple беше не нужно. НЕ КАЗВАМ, че трябва да спреш да вкарваш хумор, но просто те съветвам малко повече да обмислиш къде е нужен хумор, къде не и главно как да ни накараш наистина да се разсмеем.

John Light vs Michelle Arden - Много детайлно описан мач. По едно време се уморих да чета и бях принуден да скипна 2-3 реда за да се осъзная. Арден се повдигна след Брейнбъста' , което лично мен ме впечатли. След това той си реши мача със своят финишър. Как се стигна до този мач за титлата с Apple? Това някакво продължение на вражда от старият дневник ли е? Не знам... На турнира смятам, че титлата отива при Апъл, но да видим.

Не знам какво си замислил за Си Джей, но мога да направя бърз предикт. Пънкд ще бъде замесен във вражда с Mr Ass? Не знам... ще се следи!

Оценка 7/10. Щях да дам поне единица и половина отгоре, ако ростъра беше по-голям. Това беше големият проблем тук. С по-голям ростър бях сигурен, че щеше да стане по-добро шоу. И да питам последно... Щом титлата е овакантена как за бога се стигна до този мач с Апъл така и не разбрах... Нещо турнирче за тази титла няма ли? Ще има ли?

П.С Прочетох отново шоуто и разбрах как се стигна до мачът. Турнирът е бил между Chris Killer, Pete Apple, Arden и Light, а аз се чудя защо щом си спечелих мача не продължавам в турнира... :2funny: :2funny:

Edited by ch1kz magnet

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

Link to comment

Браво Blackened, дебютно хубаво шоу. Мен, също ми хареса това с "1500 фена", показва, че искаш да издигаш федерацията си стъпало по стъпало.

Мачовете ми харесаха доста, дългички са и това е доста хубаво.

Гошо от почивка кърти. :2funny:

Вече очаквам следващото шоу с нетърпение и във връзка с него имам въпрос. Всеки ли вторник ще има шоу, или предварително ще го обявяваш?

За шоуто - 8/10, продължавай в същия дух. :beer:

 • Upvote 1
Link to comment

Абе сигурен съм че го обясних добре това с титлата. Идеята е че председателя е избрал тримата, които най-много са го впечатлили + Arden, който иска шанс. Arden никога не е бил шампион в миналия дневник между другото, даже не беше Мейн ивентър. Ще отбягвам да споменавам периода му в миналия ми дневник, просто мразя да има история, която да не се ползва. Така мачът за титлата е Arden срещу Apple. Турнира беше това - като имаш 8 души на кръст - толкова. Мислех да правя четвърт финали поне, но никой не може да ми обещае, че другата седмица ще имам два пъти по-голям ростър (впрочем да - всяка седмица са шоутата.). Поради малкия турнир, затова и мачовете бяха толкова дълги.

Интересно, че всички отбелязахте това с публиката! Просто не се кефя как някой почва да пише дневник и започва да пише нещо от типа "96583124909814 екзалтирани фена чакат новата федерация" - не, наистина - ако има нова федерация, от къде ще се вземат толкова хора? Стъпало по стъпало.

Колкото до втората ми поява - така пиша, разбира се запазваш правото си да не ти харесва. Колкото до "защо се казва Ябълка" - ами той наистина защо се казва Ябълка? :D

Благодаря за обстойния коментар Chikz Magnet! Радвам се че някой чете от горе до долу, а не клиширан коментар.

Link to comment

Така, доста добро дебютно издание. Изпълни обещанието си шоуто да бъде пуснато точно в 20:00 :D.

Стабилен откриващ сегмент със собственика. Не съм запознат със CMWF, но мисля да го прегледам. Нямах си и идея кой по дяволите е Michelle Arden, можеше да сложиш nick-овете на потребителите след героя, с който са се записали. Двамата направиха една доста добра конфронтация. Коментирам докато чета, така че очаквам Arden да победи и да се класира напред. Стискам палци за моя човек :D.

Очаквах победата на Punked. Като цяло един доста приятен за четене и равностоен мач, достоен за дебютен на MWC. CJ контрира финишъра на Ass в своя финишър, мисля че Mr. Ass ще търси отмъщението си. От този мач Punked поне за мен се очерта като face, особено след обирането на ръце от публиката, а Ass 100% е heel.

Хаха, еми моят човек направи едно страхотно промо. ГП като интервюиращ не е лоша идея. Apple го затапи отвсякъде и остава да се види дали това, което каза, ще изпълни наистина.

Първият полуфинал, между мен и Killer, беше изключително добър. Chris явно ще бъде изграждан като психопат, чието най-голямо оръжие е гневът му. Психическото му състояние наистина му изигра лоша шега. Killer доминираше през повечето време и мислех, че той ще победи, но Pete успя да се съвземе и да забоде брутален dropkick през стола за победата. За образа на Killer вече е ясно, но ми е малко странно след това heel промо на Пийт публиката да го аплодира - това е единственото нещо, което не ми допадна.

John Light също направи едно добро промо, което да хайпне втория полуфинал - мача му срещу Arden по-късно тази вечер.

Pear и Runner също спретнаха един добър мач. Очаквах победата на "Крушата", който е просто жалка моя имитация (no offence, Cobra Killer) :D. Това разбира се беше в рамките на шегата. Доста драматичен финал - двамата се опитаха да забодат финишърите си няколко пъти, ето че Mike надделя и взе победата. Като цяло кратък, но добър мач. Ако победата беше отишла в Runner пак щеше да се получи добре.

Малко се посмях на сегмента със собственика. Плати па гледай - добре измислено. Страхотен Main Event мач, достоен за PPV. Беше лееко натоварващ, но като качество рулира. Ето, че очакването ми се изпълни и Michelle победи. По едно време очаквах победата да отиде в Light, именно когато заключи Light Lock, но Arden хитро се измъкна и успя да обърне нещата в своя полза.

Като цяло ни представи едно страхотно дебютно шоу, keep up the good work!

 • Upvote 2

[center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center]

Link to comment
The_Phenomenon

не съм царя на обстойните коментари, но ще се опитам да не съм много кратък:

Откриването на шоуто като за нова федерация е неочаквано реалистично-1500 души публика, пироефекти, но без много шум и излишни лигавщини.

Началният сегмент е интересен, не е много кратък, но не е и досадно дълъг, и завързва някаква история свързана със другия дневник. "Топлите" чувства между председателя и франсето се усещат от първия момент.

Мачовете са подробно описани и много интересни, с много обрати,но някои моменти са досадно разтегнати във времето.

Сегментите с Pete Apple и John Light са забавни и лека полека завързват историите покрай първото "плати-па-гледай", струва ми се, че се заформя вражда между Arden и Pete Apple.

Дебютното шоу като цяло е добро особено при 8 души ростър, с малко и премерен хумор. 8,5/10

[b][font="Georgia"][size=2]WIW Tag Team Champion[/b][/font][/size]
[b][font="Georgia"][size=2]CMWF Xtreme-Division Champion[/b][/font][/size]

[url="http://vbox7.com/play:d57ea30d"]http://vbox7.com/play:d57ea30d[/url]
[b][font="Impact"][size=4]Не може да има по-тъпо същество от тая булка[/b][/font][/size]

Link to comment

MWC NewsRoom

-Първото PPV на компанията официално бе обявено за 27-ми март. Името на турнира, както бе оповестено на Eclipse е Stairway of Destiny. Постерът на PPV-то също бе обявен :

153to2h.jpg

-Официалният theme song на Stairway of Destiny е Beady Eye - The Roller от първият албум на английската група.

-Високите нива на управата на федерацията са доволни от интереса към компанията.

Това последното го разбирайте като едно "благодаря", макар че смятам че мога да предизвикам и повече интерес към дневника (все още ростера е малък).

 • Upvote 2
Link to comment

168aao3.jpg

Шоуто започва, пироефектите озаряват залата, няколко души са запалени от тях и така – започваме!!

Нека първо си припомним, че на миналият Eclipse беше обявен мачът за титлата на PPV-то Stairway of Destiny, което ще се проведе на 27-ми март – Michelle Arden vs Pete Apple.

Видео ни уведомява, че мейн ивентът тази вечер ще бъде подписване на договор между двамата.

На ринга вече са CJ Punked и Runner, които са готови да започнат своя двубой.

Гонгът е бит, двамата започват да обикалят ринга, след което се вкопчват и Runner забутва опонента си в ъгъла, забива лакътя си в гърлото му и го държи, докато съдията не ги разтървава. Двамата отново започват, Runner опитва удар, но CJ минава под него и хваща опонента си за германски суплекс. Runner не се дава, удря два лакътя на Punked, след което със засилка забива трети жесток лакът. CJ е зашеметен, от което се възпова Рънър, който го рита в стомаха и моментално забива vertical suplex. Става и опитва втори суплекс, ала CJ успява да се спре във въздуха, да контрира и забие DDT, от което обаче Runner се изправя моментално, запратен е в ъгъла толкова силно от CJ, че даже не може да се обърне по гръб и се удря в гърдите, след което пада. Punked го хваща и го катапултира в сглобката, Runner отново пада и е хванат в туш – едно, две и повдигане. CJ го изправя, запраща го във въжетата и го посреща с lariat, Runner се изправя бързо и получава нов lariat, последван от още един. Runner явно се умори да го просват на тепиха и точно преди поредния саблен удар се спира и започва да налага противника си, който пък въобще не е очаквал съпротивата. Боят отива към въжетата, където Runner започва да души протинвика си, но съдията го кара да го пусне. Следва засилка към другата страна на ринга, посрещане с мощен sidekick и опит за туш, който обаче е неуспешен. Runner се нервира и започва да се разправя с рефера, защото според него броял много бавно. В същото време CJ се изправя и замхва да удари в тила Runner, който се отмества в последния момент и удара отива в съдията, който пада. Punked отбягва удара на Runner и го просва веднага с full-nelson slam! CJ е готов за CJ Clutch, подготвя тълпата за него и тя е наелектризирана! Заключва CJ Clutch!! Runner се гърчи, но това не му помага! ...От някъде обаче излиза Mr. Ass със стол в ръка, CJ Punked пуска опонента си за да се захване с Ass, за което обаче получава chairthrow, последван от BOTTLE BOTTOM! Ass слага Runner върху CJ, подбутва съдията и излиза от ринга! Отброяването е факт – едно, две и три! Runner спечели, но по какъв начин! Той се изнася от ринга по възможно най-бързия начин под освиркванията на публиката. Междувремнно Mr. Ass се качва на ринга с микрофон в ръка и застава над главата на CJ Punked.

-АЗ... НЕ... ГУБЯ!

Той мята микрофона и си тръгва под още по-силните освирквания на пубиката!!

Зад кулисите ДЖИ ПИИИИИИИИИИИИИ ма’афаказ е с микрофон в ръка пред Chris Killer, но дори и той не смее да отбели някоя невероятна рима пред психически нестабилният Killer.

-Миналата седмица... миналата седмица... аз изгубих. Изгубих мача, изгубих правото си да се бия за титлата... изгубих вяра в себе си... изгубих всичко, в което вярвах... когато... когато дойдох тук. Но аз ви ОБЕЩАВАМ... ОБЕЩАВАМ... че повече НИКОГА няма да изгубя... обещавам ви, че повече... повече няма да сляза от онзи ринг... онзи ринг... с наведена глава. Че всеки... всеки, който излезе срещу мен... няма да може да ходи след това... още сега, сега... ще изляза и ще победя този, който... се осмели... се осмели да излезе срещу мен. Сега... – Крис напуска интервюиращия, който гледа като гръмнат.

След минутки той вече е на ринга и очаква нечия музика да се обади... и това е музиката на Mike Pear! Той поздравява феновете, след което се насочва към ринга, влиза в него и мачът започва.

Killer въобще не губи време и веднага атакува съперника си, забожда няколко удара, но Pear показва воля и успява поне да избута Chris далеч от себе си. Той му се нахвърля, ала обаче една глава от страна на Killer и Pear се връща 2 крачки назад. Отново опитва офанзива, но е посрещнат със shoulderblock. Killer очевидно не се напряга и е уверен в себе си, противникът му се изправя и той започва да го удря право в главата, следва запращане в ъгъла и smash там. Запращане с нереална сила към другата сглобка, засилка право срещу Mike, който обаче успява да се вдигне, Chris минава под него и Pear забожда German suplex! Изисква се много сила, за да вдигнеш Killer и публиката го оценява с гръмогласни овации! Pear осъзнава, че е добре да държи противника си на земята, след което се качва на третото въже и полита със splash! Опит за туш, който не само че е неуспешен, ами и Mike е толкова силно изтласкан, че сигурно падането му беше по-дълго от туша! Chris Killer се изправя на крака, също и Pear, който този път не опитва офанзива. Chris ходом отива до него и започва да го налага, изпраща го във въжетата и го посреща с брутален LARIAT, който буквално праща Pear в безсъзнание. Killer изправя финално опонента си, последва KILLER SLAM и Крис дори не опитва туш, а оставя съдията да отброи до десет. Той си тръгва по рампата под шокираните лица в публиката.

Backstage се намира Mr.Ass заедно с GP:

-Абе Гъз (същ.собст.име), що го преби оня бе?

-Защото аз съм тук и никой не може да се ебава с мен! Защото аз съм най-добрият, и ще го докажа на всеки! Защото аз съм най-гадното копеле, което можеш да си представиш, този който никога няма да те остави, докато си цял, този който ще те дебне зад всеки ъгъл и този, който ще те РАЗМАЖЕ, ако си на пътя му... CJ Punked, ти си първият... ти прецака дебюта ми, злепостави ме... затова ще бъдеш първият, който ще го отнесе. На Stairway of Destiny, те искам... в Street Rules мач. Нека ти покажа как АЗ се справям с пречките.

Mr. Ass хваща камерата на оператора и я мята на майната си, след което от нея виждаме само тръгването му.

На ринга вече е представеният като Warren Peace, когато в залата гръмва още една непозната музика – тази на още един дебютант Joe O’Conner. Той бавно и самоуверено ходи по рампата, след което стига до ринга и влиза в него.

Мачът започва бързо, с няколко премятания през рамо от страна на Joe, след една от тях Peace прави феноменална hurricanrana от станала позиция, която видимо разгневява Conner. Той хваща Peace за гушата и го мята в ъгъла, след което започва да раздава мощни удари в лицето му. Warren подскача след всеки един от тях. O’Conner се качва на второто въже над главата му и започва да ниже удар след удар право в челото на Peace. Едва когато приключва със серията от удари, той връща жеста с hurricanrana-та. Peace се изправя моментално и минава под удара на противника си, хваща го през рамо и следва reverse atomic bomb. Засилка от въжетата и dropkick в гърба на Joe, който увисва на третото въже, Peace се замисля за секунда след което се мята с ФЕНОМЕНАЛЕН CUTTER НА ВЪЖЕТАТА!! Съмнително кой е по-наранен – обесения O’Conner или гърчещия се извън ринга след невероятното изпълнение Warren Peace, но публиката определено се забавлява с този атрактивен мач! След няколко секунди лежане и двамата се изправят, единия извън, другия в ринга. O’Conner се засилва и се мята със страхотен senton във въжетата, който обаче е хванат от Peace!! Просто да „уловиш мига”, както се казва – последва POWERBOMB В МЕТАЛНИЯ КОЛ! Peace хваща опонента си, качва го на ринга и опитва да го тушира, ала Joe успява да се повдигне на 2. Peace се качва на третото въже и започва да дебне противника си да се изправи, след като го прави скача за west coast pop, но това което получава е улавяне във въздуха! O’Conner го мята точно както той беше метнат преди минута – в ъгъла с powerbomb. Warren прави неуверени крачки напред, хванат е от Joe O’Conner и това е STAIRWAY TO HEAVEN! (Sliced bread #2) Joe започва да се перчи пред публиката, на която това не и се харесва. След това изправя Warren Peace и му забива два шамара! Heat-a в публиката вече достига критични нива, а O’Conner заключва Sharpshooter! Съдията дава край на мача след неминуемите три удара в земята от Peace!

След края на мача O’Conner раздава подигравателни въздушни целувки на публиката, след което се прибира backstage.

*Реклама на автобиографията на МИШО ШАМАРA с оригинален саундтрак към нея!*

John Light вече е на ринга заедно с още един дебютант във федерацията – Joker.

Двамата започват бързо мача с вкопчване един вдруг в центъра на ринга, Joker забутва противника си в единия ъгъл, след което го запраща в другия ъгъл и го смачква там. Следва порция chops и запращане отново в другия ъгъл. Joker се засилва за още един smash, ала Light се отмества, противника му се забива в ъгъла и последва моментален roll-up, който е прекъснат оше на едно. След изправянето му той получава суплекс, който трябва да е последван от още един, ала Joker успява да го контрира и да забие DDT. Joker изправя противника си, запраща го във въжетата и го посреща с удар с лакътя. Моментално изправяне от Light, последвано от още един лакът. При следващият опит за лакът John минава под удара, хваща противника си и забожда Russian legsweep! Joker се обръща по гръб, Light се засилва и се мята за legdrop, който е неуспешен след отдръпването на Joker. Той се изправя заедно с опонента си, започва бърза размяна на удари, запращане в сглобката от страна на Joker и high knee там. Хваща опонента си за булдог, готов е да го изпълни, ала Light го пуска и Joker пада сам! Изправя се бързо, ала е хванат моментално от Light в Light lock!! След няколко болезнени за него секунди Joker се предава!! John Light не празнува победата си дълго и бързо се прибира зад кулисите.

Виждаме как Pete Apple и човек с куфарче приближават...

Секунда след което музиката му гръмва и публиката избухва! Двамата са устремени към ринга, където вече се намират три стола и маса.

Още преди Apple да е преминал въжетата гръмва обаче Sonata Arctica и освиркванията огласят залата за Michelle Arden! Pete дори не му обръща внимание и отива към масата, където сяда на единия от столовете, мъжът с куфарчето на страничния стол. Arden влиза на ринга и сяда на останалия празен стол. Той взима единия от двата микрофона, оставени на масата.

-Значи все пак мислиш, че можеш да ме победиш?? Мислиш, че имаш някакъв шанс да си първият шампион тук? Звучи оптимистично от твоя страна.

-Ардън, Ардън... познаваме се от две седмици и вече ми е писнало от теб. Говориш, говориш, но нищо не казваш. Защо след като не съм заплаха за теб така скришно ми се молиш да се откажа от мача?

-Ти май нещо си се объркал. Моля ти се? Ти ще ми се молиш, когато дойде време за мача ни. Ще се молиш да не те унижа до толкова, че никой на този свят да не му пука кой си.

-Ах, и говорехме за оптимизъм. Ти, французино, се имаш за голямата работа, но не е така! Аз ще премина през теб звучно и отчетливо, за да не може никой в тази федерация да си помисли, че е възможно да ме победи... по време на ПЪРВИЯТ от много ми рейнове с титлата! И нека ти кажа нещо! Не само че ще те победя. Ако се наложи, ще те победя два пъти...

-Това ми звучи като предизвикателст-

Arden е прекъснат от музиката на председателя Yo The Real. Той се появява на рампата с микрофон в ръка.

-Всъщност и на мен ми прозвуча като предизвикателство! И понеже и от двама ви струи такъв оптимизъм, че можете да се победите, ще трябва да се победите... два пъти! Този мач ще бъде два от три туша! Докажете ми, че сте достойни да бъдете първите, носещи златото!

YTR отново отива зад кулисите, а посредникът вади договора, като дописва “2 out of 3 falls” на него. Той го поднася първо на Apple, който с готовност подписва. Договорът е подаден и на Michelle, който набързо го прочита и слага подписа си. Тримата стават, а Arden подава ръка на Apple, който въпреки съмненията си я хваща... и получава ритник в стомаха, последван от French bomb през масата! Arden излиза от ринга, стига до края на рампата и победоносно вдига ръце в гръб! Мачът за Stairway of Destiny е официален и ще бъде 2 out of 3 falls match!

 • Upvote 2
Link to comment

Доволно второ издание на Eclipse.

Откриващият мач беше приятен за четене. Мислех, че Punked ще победи след заключването на CJ Clutch, но ето че опонентът му от миналата седмица, Mr. Ass, осуети победата му. Със сигурност ще има нещо между тези двамата. Ass търсеше отмъщението си от миналата седмица, когато Punked контрира финишъра му в своя. Щом Ass не губи, ще трябва да го докаже на PPV-то, разбира се ако Punked приеме предизвикателството, отправено му по-късно.

Гошо от Почивка с право не искаше да рапира пред психично болния. Много добре си измислил заекването, което да подчертае образа му на психопат. Миналата седмица го победих доста трудно. А сега той доминираше в мача си срещу Mike Pear и победи по един доста изненадващ и безмилостен начин. Killer демонстрира страхотна сила в този мач и сигурно ще е голямо име в MCW.

Добър сегмент с Mr. Ass. Дано да видим мач между него и Punked на PPV-то и той да затвърди думите си, че е най-добрият и никога не губи.

Третият мач ми хареса. Видяхме две нови лица в MWC, които дебютираха един срещу друг - за мен това е плюс. Joe O'Conner ще се изявява като heel от това, което видях. Той успя да си навлече heat-а на публиката и след мача. Иначе двубоят също беше приятен за четене и не беше натоварващ.

Тук вече очаквах дебютантът да загуби, както и стана. John Light също мисля, че ще е голямо име в тази федерация. Двамата спретнаха един кратък, но качествен двубой, като Light отмъкна победата по доста хитър начин. Джон обаче не отпразнува победата си, явно още съжалява за загубата си в дебюта.

Подписването на договора премина страхотно. И двамата си размениха по няколко обиди, а това, че мачът ще е 2 out of 3 falls, също ми допадна, очаквам да се получи добър мач. Arden прецака моя човек, като коварно му предложи ръкостискане, а след това му заби French Bomb през масата. Добре се hype-на мачът за титлата от този сегмент.

Получи се едно много добро шоу, нямам никакви критики или забележки.

[center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center]

Link to comment

Братле мега неточен си, уж щял да го пост-ва в 20:00, та то се вижда, че шоуто е пост-нато в 19:00, нямам думи... (надявам се схвана, че се базикам :) )

Директно минаваме на първия мач, до него всичко е безгрешно.

CJ Punked - Runner - Добро начало. Мач с доста обрати и много moves. Добре измислена бе и намесата, заформя се яка вражда между Punked и Господин Гъз.

Джи Пито се оказа голям страхливец, не че аз бих направил нещо на The Killer. :D Промото на Убиеца беше добро, показа, че Chris е болен мозък и, че целта му не е победата, а да разрушава.

Chris - Mike Pear - Страхотен мач, докато го четях си го представях и мога да кажа, че изглеждаше доста реално. Харесва ми как си направил моя кечист - мощен, страховит, точно такива кечисти обичам аз. Краят бе много добър.

Уникален сегмент със Mr Ass. Дано CJ приеме предложението за мач.

Peace - O'Conner - Още един добър мач. Имаше прекрасни ходове и публиката видимо се забавляваше. Страхотна победа за дебютанта :D

Задължително трябва да си купя тази автобиография, къде я продават, ще ме насочиш ли?

Light - Joker - Очаквана победа за Light според мен. Отново доста хубав мач, не пестиш откъм красиви изпълнения (което си е похвално)

МЕ кърти. Още когато казаха, че "могат да се победят два пъти" си казах, че ще има нещо интересно. Но признавам си, не очаквах 2 out of 3 falls match, а два мача! Елемента на изненадата го имаше, което говори добре за твоя дневник. Атаката след подписването ми подсказва, че Apple ще бъде шампион.

Добро шоу - 9/10.

Edited by X_Layer
 • Upvote 1
Link to comment

Хареса ми шоуто. Всичко беше написано много добре, без видими грешки и в невероятно лек формат за четене. Ще дам по няколко думи за мачовете.

CJ Punked vs. Runner - Мача си вървеше много добре, и двамата показаха умения на ринга, хареса ми повече образа на CJ, като невероятен атлет, който нанася големи spot-ове и техники върху опонента си. Краят беше много добре измислен, намесата на Ass сигурно е за повече hype и бъдещ мач на турнира за Световната титла. Дано успееш да завържеш историите, защото ти се получава. Думите в края си бяха чудесен завършек, успех!!

Chris Killer vs. Mike Pear - Също се получи добър мач, в който Killer демонстрираше грубост, нанасяйки доста damage. Chris доказа думите си от backstage interview-а и покажа, че може да нанесе поражения върху опонента си и да го накара да страда. Краят ми хареса, тъй като Killer доказа, че може да е най-добрият heel в ситуацията, оставяйки жалка победа на Pear. Един от най-здраво написаните мачове за шоуто.

Warren Peace vs. Joe O’Conner - Хареса ми началото, тъй като показах атлетичната си страна, както и underdog, като успявам да не понеса ударите на опонента и да подксачам тук-там. Краят не беше толкова изпипан, но бъдеща вражда между нас няма да се отрази зле за героя ми. Хубав мач.

John Light vs. Joker - Очакваше се Light да спечели, така и стана. Мача си беше много добър, харесаха ми движенията, както и по-лекият вариант на писане за мача. John го squash-ваше почти през цялото време, прилагаше техники и невероятни комбинации. Все пак добър мач за дебютанта и то в ME, до колкото разбрах. Краят беше добър, както и финалният Light Lock. Браво!

Последният segment/interview също ми хареса. Невероятно шоу и продължавай в същия дух!!!

[center][size="6"][b]Thank you, Edge. U always will be the "Rated-R Champion"[/b][/size]
[img]http://www.clbuzz.com/wp-content/uploads/2009/09/wwe-christian-breaking-point-20091.jpg[/img]
[size="6"][b]R.I.P "Macho Man" Randy Savage!!![/b][/size][/center]

Link to comment
ch1kz magnet

Добре първият път ти беше простено, но този път трябваше да редактираш някои работи. Дневника въобще ама въобще не е подреден. Чета си даден сегмент и вече изведнъж се пренасяме на ринга, където ще станем свидетели на сблъсък за който дори не знаем. Никъде не пише кой срещу кой се бие, има ли ступалция мача... нищо! Окей аз прочитам кои са двамата участници, но толкова ли не може да им изпишеш имената, че трябва директно да се прехвърляме на мач за който нямаме и идея. Началото на шоуто трябва да е надъхващо за да може ти с нетърпение и доста надъхан да следиш какво се случва. А тук нямаме абсолютно нищо.

Видео ни уведомява, че мейн ивентът тази вечер ще бъде подписване на договор между двамата.

Прекалено много се набляга на враждата за Световната титла. Разбирам, че това е най-важното отличие, но във федерацията има и други кечисти нали така? А сега за самите мачове.

Ей така от нищото вече сме подхванали първият мач. Мачът беше добър от към големина, но прекалено много пъти използваш CJ. Може да добавяш пряко като Пънкаря или Пънкд или нещо такова за да не се повтаря постоянно и многократно това CJ. Окей Mr. Ass беше победен от Пънкд, но според мен това не е толкова голяма причина за да го напада в гръб?

Харесва ми, че си представил Килър като психичноболен. Трябва всеки да има отделна пресоналност, защото до този момент почти всички са ми еднакви и блудкави. Наблягаш най-много на враждата за Световната титла, но дори и там не мога да разбера с какво се различават двамата един от друг, освен с факта че единият е французин.

Следващият мач слабичък ми се видя, но Килър доказа че е доста солиден и доминантен в мачовете си.

Ето го отново Мр. Задник. Даде разяснание и поиска мач от Пънкд. Не виждам обаче защо мачът трябва да е Street Rules. Такъв вид мачове означават доста бой, кръв и хардкор, а победата на единия над другият не е причина за толкова солидна вражда. Сега какво да очакваме? Всеки, който победи Mr.Ass да очаква покана за някакъв extreme match? Мачът между CJ и Ass трябваше да си е нормален. На него гимици не са му нужни.

Отново от нищото се появява следващият мач. Този мач не беше лош откъм качество, но просто и за двамата не знам нищо и някак си за този мач не ми пукаше.

Окей, хареса ми че имаше реклама която да даде кратка пауза, но само това? Евала! Един път дебютант да не бие в първият си мач.

Време е за подписването. Не беше лошо и ме надъха за турнира.

Не знам... смятам, че трябва малко по-подреден да изглежда самият дневник. По-лесно да могат да се отделят мачовете. Да има по-интересни и креативни сегменти и промота, а не постоянно да се повтаря как единият ще унищожи другият, но той иначе щял да го нарита като мръсно псе, обаче третият ще ги унищожи и т.н.

 • Upvote 2

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

Link to comment

Не знам дори дали съм длъжен да отговарям, но все пак...

Дневника е неподреден? Не, ти си свикнал на дневници с 19568377 картинки на всяко шоу. Само че аз пиша дневници много преди да започнат да се слагат картинки или такива неща. Защо не пиша поне кой участва? Ами защото е тъпо. Ако те интересува, ще прочетеш мача и ще видиш кой печели. Не просто да прочетеш кои се бият и да видиш кой е победил.

За другото, 90% от коментара е безпочвен хейт (как според теб за 2 шоута всеки ще има образ, ще се различават и т.н.?), другите 10% просто не харесваш моите решения. Няма лошо.

 • Upvote 2
Link to comment
ch1kz magnet

^Ами освен и да ти се извиня за дето си изразих мнението за дневника ти? Искаш критика и я получаваш. Няма да седя и да ти казвам как всичко в дневника ти е розово при положение, че ЗА МЕН не е. Не искам да ми се обясняваш, а да си оправиш дневника? Като не ти харесва критиката другият път продължавай да правиш по този начин дневника ти и пак по същият начин ще се изразя. Това, че не слагаш картинки означава, че не полагаш достатъчно труд. Това, че не може да измислиш едно промо с което аджеба да разберем Си Джей с какво е по-различен от еди кой си пак доказва, че не влагаш достатъчно труд. Когато не влагаш достатъчно труд получаваш такива коментари. Хората, които ти казват, че дневника е супер и всичко е перфектно в него или яко те будалкат или просто ти се мазнят. Не мисля да се занимавам с теб. Щом не ти харесват коментарите ми изобщо няма да пиша окей? А ти си получавай "готините" коментари от Петьовци, X Layerовци и т.н.

 • Upvote 2

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

Link to comment

Яко си се объркал. Никъде не съм казал, че не приемам критика. Твоята просто не е градивна. Искаш за две шоута всички да се отличават един от друг, ами не става, съжалявам. Получавал съм много по-остри коментари, в които просто има смисъл. Колкото до "готините коментари" - ми че то и в тях има критика. Не слагам картинки, защото НЕ ИСКАМ да слагам картинки. Защото не се кефя на шаренийки. Ти ако се кефиш, вече е хептем друг въпрос. Не съм полагал достатъчно труд, защото не съм слагал картинки. :lol: Не се излагай. Ако жестокият ти проблем е, че няма достатъчно картинки и не са отделени мачовете (които са отделени, просто ти искаш отгоре да ти пише кои се бият - не става, не пиша така, мерси), си новият Радокс на форума.

Единственото градивно от коментара ти беше, че има много еднакви образи - е, след още 1-2 шоута няма да са еднакви. Другото (разделение/липса на картинки) се нарича стил. Свиквай с моя.

Link to comment

Айде и аз да коментрирам. Добро шоу се получи като цяло. Мачовете не мисля да ги коментирам по отделно. Харесва ми как са направени,не са нереални и нещо от тоя сорт. Дължината им е перфектна. Заформят се интересни вражди. Хареса ми,че си решил Килър дори да не тушира. Явно той не държи да е победител на хартия,а му стига да разгроми опонента си. Дебютът ми беше добър. Ще видим как ще се развият нещата. Последният сегмент не беше лош. Завършекът беше ясен. Винаги единия предприема офанзива на подписванията на договор.

Като цяло,приятен дневник. Надявам се да се задържи повечко време. :)

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...