Jump to content

Кой беше първият кеч мач, който си изтеглихте от интернет?

nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Тъкмо мернах темата в друг форум и ми се стори любопитна, така че я да видим какво е положението тук. :) Е? Помните ли първият кеч мач, който си изтеглихте от интернет и ако да - кой беше той? Има ли някаква по-конкретна причина защо сте изтеглили точно този мач?

П.С. Ако не е бил мач, а цяло шоу пак може да кажете кое е било и евентуално защо точно то.

Edited by nWoHulkster™

Доста яка и носталгична тема ;)

Честно казано аз не помня със сигурност, но е било по всяка вероятност през 2003-та, когато си прокарах кабелен интернет (той беше мизерен де, с около 60K свалях). Освен това със сигурност е било от data.bg от акаунтите или на Vichix, или на Brock_Lesnar, които тогава май бяха единствените хора, качващи оскъдната в БГ кеч-медия в датата. Торенти още нямаше.

Edit: Сетих се! Първия ми свален мач беше Royal Rumble 2000 от Vichix! На следващия ден свалих и RR2001 и RR2002, а малко по-късно и адската клетка от Armageddon 2000, онзи клип с ужасното качество, който обаче тогава беше единственият запис на този мач в БГ :D Всеки от тези мачове ми отне по над час да го свалям :D

Edited by Radox

35izpu1.jpg

Много добра тема!

Първия мач който си изтеглих беше мача Kane vs Triple H когато Кейн си свали маската.

Тогава бях голям фен на Машината :P

Edited by mladen1313
  • Upvote 3

RAW_1019_Photo_042_crop_exact.jpg?w=650&

Често да си призная, не си спомням изобщо. Но пък знам защо го изтеглих. Гледах много кеч в периода, където го даваха по BTV. И когато го спряха, спрях и аз. Не знам колко време не бях гледал... но случайно един приятел ме пита дали още гледам кеч... И така се започна пак, той ми обясни, че го има и в интернет и, че той го тегли.

Веднага побързах да проверя, и какво да видя, толкова много мачове, толкова много материал... Едно нещо си спомням на 100% и това, че първото шоу, което изтеглих беше по време на враждата на Харди и Пънк. И първото ми впечатление беше, колко е як Пънк.

Нещата доста се бяха променили, но аз реших, че няма да се дам лесно, и почнах да дърпам raw и smackdown като обезумял. :lol:

И така, изгледах всичко, което бях пропуснал. Доста шоута и PPV-та, но пък се заслужаваше. Разбира се, научих, че има и други федерации, освен WWE и се насочих към тях.

Особено много се радвам, че намерих този форум, че и аз бях някакво фенче, дето си мисли, че всичко е for real и че, лошия чичко ще натупа мой любимец. Малко off topic минах, но пък това е, Интернет RULZ. :)

Edited by BlackKing

Ако трябва да съм честен като осъзнах какво е интерент, торенти и лайна и започнах да влизам често по арена и торент линкус (както се казваше замунда преди) си свалих SummerSlam 2005. Веднага след това намерих този форум и първото нещо, което си свалих беше Hell in a Cell мачът от Armageddon 2000, който и до днес си ми остава най-любимият. Веднага след това изтеглих и повечето неща, които беше качил Brock Lesnar в акаунта си в датата.

• Upvote 1

Първият мач, който си истеглих беше през Hell in a cell мача от Армагедон 2000. Беше 2004 като си прекарах нета. Други от първите мачове, които теглих бяха Survivor Series 2001 5 vs 5 мача и TLC-то от Мания 17.

[img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img]
I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling!

Rocky Maivia

Не помня точно, защото беше преди 9 - 10 години :D Определено беше нещо с Brock Lesnar. Свалях със Soulseek - една peer to peer програма, която ми служеше вярно във времето, когато спряха кеча. Свалях и от data.bg разбира се ;)

• Upvote 1

HeaDMaKeR™

Ааааа, това го помня! Годината е 2006, бях огромен фен на Hardcore мачовете и всеки ден с влизането му в замунда проверявах дали има качен мач от ECW или какъвто и да е въобще Match да си дръпна.Шоута не можех да тегля, защото тогава нета ми беше с 2 думи - EPIC FAIL.Така, един ден влизам си в замунда и търся в търсачката нещо свързано с кеч и какво да видя? Jeff Hardy vs Matt Hardy (Hardcore Title Match).Супер много се зарадвах и веднага го пуснах да се тегли.Е, за има-няма 2-3 часа се дръпна, но пък го изгледах няколко пъти и съм запомнил всеки детайл от него. :D Мачлето беше от 2000 година, 1 или 2 седмици преди Backlash.Няколко дена след това ми направиха DC++ и от там имаше качени 5-6 мача, които гледах цял ден.Дори помня част от тях. Kane & The Undertaker vs Dudely Boyz (Tables Match), Undertaker vs Great Khali (JD 2006) и CD2 на WrestleMania 18 (само то беше качено :D).Общо взето така беше, но за кратко. :) Средата на 2006 всичко се оправи.

• Upvote 3

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

UNDERTAKER*

Май по-лесно ще отговоря кой е първият мач, който съм гледал в нета.

Интернет си прекарах някъде есента на 2000-та година и първият сайт, който посетих, естествено беше wwf.com Разбира се, тогава нямаше нищо общо със сега, беше много по-прост, а и по-приятен, честно казано. Сега като го отворя, колкото и рядко да става, не знам къде се намирам, всичко мига, всичко светка... Та, тогава имаше 3-4 менюта, едно от които беше история на миналите турнири като за всяка година си имаше по няколко снимчици от турнира + видео на избрани мачове. Да гледаш обаче видео по нета в ония времена си беше трудна задача. Все пак помня, че криво-ляво изгледах Yokozuna vs Undertaker първият casket match, но след такива мъки скоро не се наех да гледам пак видео по интернет. По-късно съм намирал по сайтове кратки клипчета по мах 2-3мб за download-ване, но нищо повече, нет връзката не позволяваше.

След като сложих вече неограничения и по-бърз нет през 2005, свалях мачове и шоута на воля, но кой е бил пърият, честно казано, не помня.

• Upvote 4
Brock_Lesnar

Струва ми се, че е имало такава или подобна тема преди.

Първият мач, който си изтеглих от интернет не съм 100% сигурен кой точно е беше. Но е един измежду Rock-Austin WM XIX, Brock-Angle WM XIX или WrestleMania 17 - Stone Cold Steve Austin vs The Rock. Това трябва да е станало някъде лятото на 2004-та. И съм го изтеглил или от free.evro.net, или от датата от един потребител arsenal или нещо от този сорт. Той беше качвал мачове в нашето интернет пространство и свалих каквото видях друго. Имаше Elimination Chamber 2003 с Goldberg, Summerslam™ 2003 - Kurt Angle Vs Brock Lesnar, Armageddon 2000 HIAC 24 MB с шибаното качество, години след това го открих с нормално качество този мач да си го презапиша. Разни такива по-култови мачове. Гадното беше, че почти всички бяха Pt1 и Pt2 - те по 20 мегабайта на две части :lol: . Но иначе първите два мача са ми най-любимите и до ден днешен и може би те ме накараха да се върна към кеча и да гледам какво се е случвало, когато са го спрели по телевизията.

Edit: Ето темата, която ми се въртеше в главата - клик. И не съм преписвал от там мнението си, не знам как съм използвал същите епитети :2funny: .

Edited by Brock_Lesnar
  • Upvote 3

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

HeaDMaKeR™

^Април месец 2005.

• Upvote 1

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

Когато почнах да ползвам нет и да свалям кеч изобщо не съм теглил отделни мачове, даже в началото нямах представа, че такова нещо се качва. Гледах само по цели шоута и след малко повече от година стана време за TNA Unbreakable 2005... но шоуто беше качено без последните два мача, които трябваше да тегля отделни и така се превърнаха в първите мачове, които съм свалял. Това бяха Raven vs. Rhino за NWA World титлата и (you know it) прословутия AJ Styles vs. Christopher Daniels vs. Samoa Joe за TNA X Division титлата.

Причината: Oчевидно – защото не бяха част от шоуто.

Иначе първия мач, който нарочно съм свалял самостоятелно, без шоу, защото съм търсил само него е... честно казано, нямам ясен спомен. Или е един от мачовете от трилогията CM Punk vs. Samoa Joe (третия, който гледах първи... и така си прецаках повечето удоволствие от враждата им), или е Samoa Joe vs. Kenta Kobashi, около който се вдигна бая шум из форумите, или Samoa Joe vs. Bryan Danielson от 2003-а (май) в някаква доста дребна компания, публиката едва ли беше повече от 20-на, може би 30 души. Убеден съм, че един от тия мачове е един от най-ранните, които съм гледал самостоятелно, защото не помня изобщо шоутата, на които са били (което е рядкост, ако не невъзможно) и най-много клоня към третия.

Причината: Първите два мача са теглени след тежки препоръки, а и дотогава бях гледал съвсем малко ROH (която също ми беше тежко препоръчвана, въпреки че шоутата от 2005, които бях гледал, не ме впечатляваха чак толкова). Третият мач – Joe vs. Danielson – единствено не съм теглил по препоръка, просто по това време бях чул за първи път за Bryan Danielson и исках да изтегля един мач с него, за да видя що за животно е.

PS: Участието на Samoa Joe във всеки един от двете групи мачове е чисто съвпадение, не съм търсил изрично мачове с него.

• Upvote 3

14vijko.gif

Wrestkemania 22 е първото шоу, което съм гледал благодарение на интернет. Edge vs Mick Foley ми беше оставил трайна следа в съзнанието за няколко дена :D

• Upvote 1

nonoyv.jpg

Кой мач и по каква причина не помня, но се сещам, че нямаше мач от дата.бг акаунта на Brock_Lesnar, който да не бях свалил.:) Мерси,Брок :)

• Upvote 3

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Първия турнир който изгледах на компютъра беше второто седмично PPV на TNA, но той не се брои, щото намерих диска на улицата през далечната 2003-та.

Първия турнир който свалих беше WrestleMania XX, някъде към края на Март 2004-та. Чaках брутални 35 часа, за да се свали. Следващия беше SummerSlam 2004.

• Upvote 3

Kane - Triple H ( mask vs нещо си там ), след 2 часово теглене го изгледах беше преди 7-8 години така че може и да се бъркам

• Upvote 3

Който ми даде минус му пожелавам да има Blue Waffle.

Първо да кажа,че темата е страхотна :)

Да започна от там,че причината,поради която започнах да гледам кеч беше ужасна.Всеки път,когато се сетя за това ми се насълзяват очите.Беше точно след смъртта на Крис Беноа,ден след това прочетох във вестника и шокирана не е думата,която може да опише с-янието ми.Бях решила,че трябва да разбера какво става,да намеря от някъде кеч и да гледам.Първия мач,който си свалих беше SummerSlam 2004 - Randy Orton Vs Chris Benoit за WHC.Мач,който никога няма да забравя,мач на който си изплаках очите,за човек,на когото никога не съм била фенка и човек,който ще уважавам винаги,без значение какво и кога е станало.Първия мач на Рандал,който гледах на компютъра.

Нямам спомен кое седмично шоу съм свалила първо и кога е било то но помня,че първия турнир,който свалих да гледам е SummerSlam 2004,а след това и BackLash 2004.Първите кечисти,които видях изобщо по телевизията бяха Скалата и Ледения през 1999 та мисля че.Първите двама кечисти,които видях по телевизията,когато преди няколко години започнах отново да гледам кеч бяха Ранди Ортън и Джон Сина.Първия ми любим кечист изобщо е Кърт Енгъл,а втория - Ранди Ортън.

Сетих се за шоуто,което първо свалих - беше Raw-a,точно след смъртта на Крис Беноа.

Edited by reni_89

2ii7epd.gif

jerichoholic

Първият мач, който си изтеглих беше 5 vs 5 Winner Take All мача от Survivor Series 2001 през 2005 година от data.bg.

• Upvote 2

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

Еи не помня по БТВ кой точно гледах,но си спомням първия,който гледах по ТВ-то и това беше май Карлито-Крис Майстора(за Карлито съм сигорен ама за Крис) това беше по GTV и се зарибих много и така започнах да гледам всеки ден.ТАка беше докато не ме светнаха за интернет и почнах да тегля от форума на Interbild.

• 3 weeks later...

През 2004 когато започнах да си дърпам шоутата от нета направо бях полудял от кеф. За пръв път от почти две години имах отново възможността да гледам кеч и усилено исках да наваксам изпуснатия материал. Лошото в случая беше, че си нямах никаква идея от къде да свалям допълнителен кеч освен от българските тракери, така че първият ми свален мач (не цяло шоу) беше от data.bg (ще ме извините за рекламата) и беше Elimination Chamber Match for the WHC Title от Summerslam 2003.Все още си го пускам понякога заради невероятния коментар на JR, наистина ме караше да мисля, че мрази Triple H в червата си. Който не го е гледал да се поправи, няма да съжалява.

• Upvote 2

and so it begins... again!

През 2003-та беше, но не помня какво точно теглих първо. Мисля, че беше Wrestlemania от предната година.

Като тогавашен заклет марк на Triple H си изтеглих негов мач от датата. Мисля, че беше от Smackdown 2001 срещу Jeff Hardy за IC титлата. Мач, който всъщност помнех, тъй като го бях гледал по btv.

• Upvote 1
ThePeople'sChamp

Първият турнир,който си изтеглих от интернет,беше Wrestlemania X-7.Турнира е уникален,може би най-великият.

• 3 months later...

Тъкмо ми прекараха интернета и случайно попаднах на някакъв кеч мач.Помня, че беше някаква тъмна зала и беше един много кървав мач.Сигурен съм, че Флеър беше в мачът.

• Upvote 1