Jump to content

Кой е най-любимият ви кечист?


X_Layer

Recommended Posts

1. Кой е любимият ви кечист? - Kane.

2. Кой е най-омразният ви кечист? - Не съм се замислял, вероятно Hogan. Triple H също намира място в класацията.

3. Кой е любимият ви вид мач? - TLC и Elimination Chamber. Hell in a Cell също се класира.

4. Коя година ви е оставила най-приятни спомени? - Щом става дума за спомено => 2001 година.

5. Оптимистично настроени ли сте за бъдещето на кеч в PG-ерата? - Не. В смисъл той ще си оцелее, имало го е преди PG, ще го има и след него, но дотогава няма да е кой знае какво.

6. Кой е най-талантливият от новото поколение кечисти според вас? - Зависи кой се брои от новото поколение. В засимост от това, може да се каже CM Punk, а може и Sheamus и Jack Swagger.

7. Кой шампионски пояс ви привлича най-много с външен вид? (ако може и снимка) (въпросът е за всички пояси, които ги е имало в WWE) - Световната титла и особено Интерконтиненталната. Втората ми е дори любима, даже я имам вкъщи (без бъзик!). Undisputed титлата също си я биваше.

8. За или против кръвта в кеча сте? - В зависимост от ситуацията - и да, и не. Пример: Случаен мач на седмично шоу - не, мач в клетка - да.

9. Кой е най-добрият кечист за всички времена според вас? - Под най-добър разбирам като качества на ринга => Bret Hart.

10. "Хийл" или "фейс" кечисти предпочитате? - Зависи от кечиста. Някои ги бива само като фейс, други само като хийл. Като цяло май предпочитам хийловете, защото по принцип им се позволява повече свобода на действие, един вид. Докато като фейс си ограничен, защото винаги трябва да гледаш да се харесаш на публиката. Абе най-добре си е tweener, нито едното, нито другото. :D

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

1. Кой е любимият ви кечист? - Chris Jericho, тоя човек винаги ще ми е любимец номер 1. Иначе също така бих добавил и John Morrison, и на него му се кефя много.

2. Кой е най-омразният ви кечист? - Не мразя никой, уважавам всеки, да уважавам дори и Cena.

3. Кой е любимият ви вид мач? - HIAC и TLC, те са ми любимите видове.

4. Коя година ви е оставила най-приятни спомени? - 2000-2001, тогава всичко беше супер, Jericho, Rocky, Austin, Kane и други кечисти правеха много добро шоу.

5. Оптимистично настроени ли сте за бъдещето на кеч в PG-ерата? - Ами да, не мисля че PG ерата е скучна, просто в момента в WWE я правят скучна, но иначе може да е много интересна.

6. Кой е най-талантливият от новото поколение кечисти според вас? - Тук мога да дам много хора. Punk и Danielson (да броя ги към новите) са много добри кечисти, и мисля че те са може би най-добрите новаци в WWE. Бих добавил Dolph Ziggler, който също показа че може добри мачове, мачовете му с Danielson бяха добри. John Morrison е добър като спайдър мен, определено е интересен да се гледа, как прави откачени номера. Sheamus също ще добавя, той и Morrison направиха 1-2 добри мача, това доказа че и в него има талант, макар и малко го има. За други не се сещам, но може би и изпускам.

7. Кой шампионски пояс ви привлича най-много с външен вид? (ако може и снимка) (въпросът е за всички пояси, които ги е имало в WWE) - Ето тук отговарям без да се замислям, Undisputed титлата и WHC титлата, те са ми любимите на вид титли.

8. За или против кръвта в кеча сте? - Ами, за кръвта съм. Не че той прави кеча по-добър но е хубаво да се види, от време на време малко кръвчица.

9. Кой е най-добрият кечист за всички времена според вас? - Chris Benoit, Kurt Angle и Chris Jericho. Според мен те са най-добрите. Дори и след това което направи Benoit, аз все още мисля че той е един от най-добрите. Angle е ясно защо е тук, Jericho също мисля че е ясно.

10. "Хийл" или "фейс" кечисти предпочитате? - Ами, и аз не знам чесно, не се кефя нито на едните повече, нито на другите.

  • Upvote 8

0ff76bc5f27ad93c.jpg

Link to comment
KILLSWITCH ENGAGE

1. Кой е любимият ви кечист? - The Undertaker

2. Кой е най-омразният ви кечист? - The Miz , но го мразя като ролята му, а не като човек.

3. Кой е любимият ви вид мач? - Casket match, TLC, Elimination Chamber..

4. Коя година ви е оставила най-приятни спомени? - 2000 и 2001

5. Оптимистично настроени ли сте за бъдещето на кеч в PG-ерата? - Принципно НЕ, но знам че ще остане PG-era

6. Кой е най-талантливият от новото поколение кечисти според вас? - Ами зависи има много. CM PUNK, Randy Orton, Dolph Zigler и други..

7. Кой шампионски пояс ви привлича най-много с външен вид? (ако може и снимка) (въпросът е за всички пояси, които ги е имало в WWE) - много ми харесва World Heavyweight титлата също така и Интерконтиненталната, а и също така и тази титла classicwingedmid.JPG забравих и името...

8. За или против кръвта в кеча сте? - Зависи, но определено съм "ЗА"

9. Кой е най-добрият кечист за всички времена според вас? - The Undertaker, Chris Benoit(R.I.P), Stone Cold, The Rock, Bret Hart и т.н

10. "Хийл" или "фейс" кечисти предпочитате? - Фейсове харесвам :D , майтапя се. На някой кечисти много им отива да бъдат Фейсове, а на други Хийл.

Edited by KILLSWITCH ENGAGE

VMVARGA.jpg.f728dc2418c94f23b3c0984530d5985f.jpg

Link to comment

1. Кой е любимият ви кечист? - Shawn Micheals, поради невероятните мачове, които изнася. Не мисля, че друг беше в състояние да изнесе Flair до **** в "последния" му мач. Все пак говорим за човек на близо 70 години. Мачовете му с Тейкър, той изнесе по-голямата част, невероятни спотове, енергия, абе няма слабо място на ринга просто. На микрофона също е от големите, макар и не точно от каймака. След него е Джерико, той сигурно е на същото ниво на ринга и доста по-добър на микрофона, но просто мачовете с Майкълс винаги ще ги помня. А мачовете помежду им и особено ladder match-а от 2008 - priceless.

2. Кой е най-омразният ви кечист? - Не съм много сигурен. Има много хора, на които не съм фен и съм повечко негативно настроен - Тейкър, HHH, Edge, Cena, но чак да мразя някой, съмнявам се.

3. Кой е любимият ви вид мач? - Мача със стълби. Дори TLC-то не ме кефи толкова, тук става дума за невероятни спотове, драма, мятания, страхотни вариации на хватките се правят, абе няма от какво да се оплаче човек. Фен съм и на TLC-тата, но отборните, a в момента липсват отбори, които да изнесат хубаво TLC.

4. Коя година ви е оставила най-приятни спомени? - Сигурно 2008. Доста хора свързват тази година с победата и гаврата на Сина с Royal Rumble мача, но аз въобще не се хващам за това. Силна година за WWE от към мачове и вражди, издигането на Punk, мача на Flair с Майкълс, пък и Сина не излезе шампион от Мания, страхотна вражда и мачове на Micheals и Jericho (мисля че имаше цели 3 мача над ****), издигането на Харди (ако не беше такъв злетак, можеше и в момента да е на върха, ама като уцелиш веднъж вената...), не е като да се оплаче човек.

5. Оптимистично настроени ли сте за бъдещето на кеч в PG-ерата? - Да, децата ще пораснат и ерата ще мине. Пък и продукта в по-голямата си част не зависи от рейтинга на шоуто.

6. Кой е най-талантливият от новото поколение кечисти според вас? - Не знам кое се води ново поколение, но за мен е CM Punk, водя го към младите. Иначе от още по-младите никой не ми се е издигнал в очите.

7. Кой шампионски пояс ви привлича най-много с външен вид? (ако може и снимка) (въпросът е за всички пояси, които ги е имало в WWE) - Сто процента най-добррия колан, който някога са имали WWE - Undisputed Championship.

8. За или против кръвта в кеча сте? - За. Не ми се изреждат причини, но да видиш как хората до толкова искат победата, че са готови да жертват здравето си, определено те "вкарва във филма".

9. Кой е най-добрият кечист за всички времена според вас? - Кечист? Майкълс. Като умения на ринга. Това е сигурно единствения човек, който може да ти направи ***** мач във всяка епоха на кеча от 80-те насам.

10. "Хийл" или "фейс" кечисти предпочитате? - Фейс. Нека си го кажем. Кой не се кефи, когато излиза любимеца му и чува радостта на тълпата?

Link to comment

1. Кой е любимият ви кечист? - Rikishi

2. Кой е най-омразният ви кечист? - John Cena

3. Кой е любимият ви вид мач? - Buried Alive

4. Коя година ви е оставила най-приятни спомени? - 2000

5. Оптимистично настроени ли сте за бъдещето на кеч в PG-ерата? - Не...

6. Кой е най-талантливият от новото поколение кечисти според вас? - Evan Bourne, за съжаление с тая визия не виждам как ще стигне по-далече от US-титла...

7. Кой шампионски пояс ви привлича най-много с външен вид? - Титлата на WWF от периода 1998-2002 естествено. Снимка няма смисъл да поствам, защото всички я знаят... Най.добре стоеше на рамото на The Rock ;)

8. За или против кръвта в кеча сте? - Естествено, че за. Кечът е насилие, следователно за да е по-качествено насилието, трябва да има кръв!

9. Кой е най-добрият кечист за всички времена според вас? - Доста спорно е тук, но ако говорим за комплексност, бих посочил веднага Chris Jericho. За умения на ринга, може би Bret Hart?

10. "Хийл" или "фейс" кечисти предпочитате? - Heel, просто защото ме кефи как редят. Но не сегашните хийлове-путьовци, а силните хийлове от едно време.

35izpu1.jpg

Link to comment
HeaDMaKeR™

1. Кой е любимият ви кечист?

=Има доста имена, на които се кефя и марквам, но тук трябва да се спомене само едно и това е...Kurt Angle, мдааа, в TNA гледам само PPV-та и просто му се възхищавам, невероятен е на ринга, страхотна фигура, за мен това е перфектния кечист.Друго име и моя нов "идол" (малко пресилено, но...) е John Morrison, преди няколко месеца просто ме радваше, но от скоро този човек се отличи от всички други кечисти и започнах да се радвам всеки път когато се появи за мач, а и това е човека, който никога не е скучен на ринга.Спотовете са му феноменални и не са просто скокове в стил Mysterio, a са нещо повече, нещо, което да те накара да гледаш всеки негов мач с интерес и това се случи при мен.GG Morrison, вземай куфаро и squash-ни Cena! :) Други любими кечисти, на които съм се възхищавал и все още го правя са:Shawn Michaels, Chris Jericho, Goldberg и т.н.

2. Кой е най-омразният ви кечист?

=Randy Orton, преди му се радвах много, но от края на 2009 го хейтвам като луд, абсолютен малоумник, пигмей и etc.Скучен е, а някои хора от WWE си мислят, ч ее голям талат, то John Cena ми е по-интерес на ринга от...Da Viper (give me a break).Тук съм сигурен, че доста хора ще напишат Cena, защото така е модерно нали, но дефакто Сина ми е по-интерес от половината малоумници в WWE. :)

3. Кой е любимият ви вид мач?

=Интересен въпрос, който съм си го задавал няколко пъти, но всеки път отговора ми е различен.Сега избора ми отива при TLC Match-овете, а и един от любимите ми мачове е TLC и по-специално TLC 2 от WrestleMania 17, гледал съм го над 10 пъти :D.Малко off topic, но нп.През 2006-2007 още бях с един изключително слаб интернет и един филм (700 MB) ми се теглеше 10-12 часа, е един слънчев ден отварям си замундата и какво да видя, TLC Match-a от WrestleMania 17, зарадвах се адски много, пуснах го да се тегли и след няколко часа се беше дръпнал.Ее, така не се бях кефил на мач никога! Пускам го, гледам го, мача свършва и го пускам пак. :D Помня, че го бях гледал 4-5 само през този ден, дори накарах майка да гледа част от мача. :D За това много се кефя когато има TLC/Ladder Match-ове, винаги се сещам за тази абсолютна класика и се надявам да видя нещо такова, въпреки че никога няма да видим подобно нещо.Други любими видове мачове са ми:First Blood Match (странно, а?), HIAC, Elimination Chamber, Ultimate X и разни странни с интересни условия... :D

4. Коя година ви е оставила най-приятни спомени?

= Във кеча, всяка година се случва нещо интересно, нещо, което да те накра да се чувстваш "горд" от това, че си фен на този спорт.За това не мога да дам точен отговор, но да кажем 2000. :)

5. Оптимистично настроени ли сте за бъдещето на кеч в PG-ерата?

= Бъдещето на кеча в PG-ерата, ОМГ, тя няма ли да свършва 2012?

6. Кой е най-талантливият от новото поколение кечисти според вас?

= John Morrison & Jack Swagger, другите спокойно може да напуснат.

7. Кой шампионски пояс ви привлича най-много с външен вид? (ако може и снимка) (въпросът е за всички пояси, които ги е имало в WWE)

= Не може снимка.Интерконтиненталната титла винаги ме е радвала на външен вид, също WWF титлата и изненадващо за някои, но Hardcore титлата.

8. За или против кръвта в кеча сте?

= ЗА естествено! Това е кеч, трябва да има кръв, е не като в TNA във всеки мач кървят като свине, но при един Elimination Chamber, HIAC, LMS, дори и някой по-голям Single Match е хубаво да има.Вдига се драмата, адреналина и всичко изглежда по-реално.Даже миналата година на WM 26 в мача на Shawn и Undertaker ТРЯБВАШЕ да има кръв, но уви.

9. Кой е най-добрият кечист за всички времена според вас?

= Спорен въпрос, който няма точен отговор...и няма и да има.За мен това е Kurt Angle, защото съм му един вид марк-че, но има много добри кечисти и просто да кажа само едно име е..тъпо.

10. "Хийл" или "фейс" кечисти предпочитате?

= Предпочитам интересните образи, които стават за гледане. :)

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

1. Кой е любимият ви кечист? - THE MIZ

2. Кой е най-омразният ви кечист? - John Cena

3. Кой е любимият ви вид мач? - TLC,Inferno,Buried Alive,Steel Cage..абе много :д

4. Коя година ви е оставила най-приятни спомени? - PG: 2010 - The Era Of Awesome ; Attitude - 2001

5. Оптимистично настроени ли сте за бъдещето на кеч в PG-ерата? - Не...I WANT ATTITUDE !!

6. Кой е най-талантливият от новото поколение кечисти според вас? - Миз..естествено ;п

7. Кой шампионски пояс ви привлича най-много с външен вид? - Титлата на федерацията (сегашната)

8. За или против кръвта в кеча сте? - Естествено,че да. Но не в всеки мач!

9. Кой е най-добрият кечист за всички времена според вас? - Е, в момента най ми харесва Миз, но иначе Скалата,Ледения,Джерико.. и Ортън малко...

!

10. "Хийл" или "фейс" кечисти предпочитате? - ХИЙЛ ! Фейсовете са смотани !

T H E M I Z I S A W E S O M E ! ! !

Link to comment

Благодаря ви за мненията. Хайде и аз да си отговоря: :D

1. Кой е любимият ви кечист? - Stone Cold Steve Austin, но него съм го гледал в действие само на записи. :( От тези, които съм гледал по тв , бих изтъкнал няколко - Крис Беноа, Ренди Ортън, Тейкър и Батиста.

2. Кой е най-омразният ви кечист? - Отново два избора :D - от тези, които съм гледал на запис, определено не харесвах Mankind, а от тези, които съм гледал по тв - безспорно един - Мат Харди. :sleep:

3. Кой е любимият ви вид мач? - Всеки един, освен обикновения. :D

4. Koя година ви оставя най-приятни спомени? - Ами няколко - 2005! 2007, също, но най-вече 2005!

5. Оптимистично настроени ли сте за кеча в PG-ерата? Интересен въпрос, авторът му със сигурност е пич. :D Оптимистично настроен съм за бъдещето на WWE, но не и за това на PG-eрата, която според мен няма да продължи дълго.

6. Кой е най-талантливият от новото поколение кечисти според вас? - Ренди Ортън, още СМ Пънк, Кофи Кингстън за мен има потенциал, а и напоследък ми харесва все повече и Миз.

7. Кой шампионски пояс ви привлича най-много с външен вид? - Smoking Skull пояса на Остин и пояса на титлата в тежка категория са ми любимите.

8. За или против кръвта в кеча сте? - Безспорно ЗА. И аз не знам защо, просто защото е доста по-реално и ти показва, че Сина, дори да е от Левски, има червена кръв. :eek:

9. Кой е най-добрият кечист за всички времена според вас? - Ако съдим по умения - The Undertaker за мен.

10. "Хийл" или "Фейс" кечисти предпочитате? по принцип фейс, но съм се кефел и на "хийл"-ове, ако се справят като такива.

  • Upvote 8
Link to comment
UNDERTAKER*

Малко спам темичка, нема лошо.

1. Кой е любимият ви кечист? - ;)

2. Кой е най-омразният ви кечист? - Труден въпрос, чак омразен не, в момента омръзнал по-скоро - Randy Orton

3. Кой е любимият ви вид мач? - Cage match

4. Коя година ви е оставила най-приятни спомени? - 2000, близко се нареждат 1996 и 1999.

5. Оптимистично настроени ли сте за бъдещето на кеч в PG-ерата? - По-скоро не.

6. Кой е най-талантливият от новото поколение кечисти според вас? - John Cena

7. Кой шампионски пояс ви привлича най-много с външен вид? (ако може и снимка) (въпросът е за всички пояси, които ги е имало в WWE) - Това е титлата:

http://www.ajsbelts.com/classicwingedmid.JPG

8. За или против кръвта в кеча сте? - Зависи. В умерени количества - да, но да кървят като заклани прасета - не, това вече не е кеч.

9. Кой е най-добрият кечист за всички времена според вас? - Bret Hart и The Undertaker.

10. "Хийл" или "фейс" кечисти предпочитате? - Да са талантливи с харизма, няма значение добър или лош.

Link to comment

1. Кой е любимият ви кечист? – Triple H - поради много причини.

2. Кой е най-омразният ви кечист? – John Cena.

3. Кой е любимият ви вид мач? – Hell in a cell и Iron man match.

4. Коя година ви е оставила най-приятни спомени? – 1997 - главно заради качеството на продукта.

5. Оптимистично настроени ли сте за бъдещето на кеч в PG-ерата? - И да, и на. Докато трае PG ерата, нещата няма да се подобрят, ще гледаме една и съща шитня всяка седмица. Но и този период ще отмине, и PG-то ще намери своя край... рано, или късно. :)

6. Кой е най-талантливият от новото поколение кечисти според вас? – Трудно ми е да кажа, при положение, че на повечето не се дава шанс. Давам пример, JoMo имаше един смешен мач на седмично шоу, и това е... При положение, че е много талантлив и има визия, но като не му се дава шанс, няма как да покаже на какво е способен. За Miz се въздържам от коментар, какво и да кажа, няма да е реално, просто коментар от голям фен и марк.

7. Кой шампионски пояс ви привлича най-много с външен вид? (ако може и снимка) (въпросът е за всички пояси, които ги е имало в WWE) – Интерконтиненталната титла винаги ми е била любима, така и ще си остане.

8. За или против кръвта в кеча сте? - Категорично за. Но да бъде малко по-реално, не някой да бъде ударен със стол, и му изтече половината кръв. Това е кеч, трябва да има кръв.

9. Кой е най-добрият кечист за всички времена според вас? - Тук много зависи от гледната точка. Не мисля, че има някой, който е най-велик за всички времена. Всеки е уникален с нещо, няма кечист който притежава всички качества. Все пак за мен, най-добри кечисти са... да кажем Ric Flair, Shawn Michaels и Kurt Angle(тук някои може да не са съгласни, но този човек има феноменални умения на ринга) .

10. "Хийл" или "фейс" кечисти предпочитате? - Не мога да определя. Мисля, че тук зависи от самия кечист. Доста хора предпочитат хийловете, просто защото са многоо по-интересни за гледане. Но пак казвам, зависи от кечиста, някои са добри само като хийлове, други – само като фейсове. Все пак харесвам повече the bad guys.

Edited by BlackKing
Link to comment

1. Кой е любимият ви кечист? - Stone Cold Steve Austin.

2. Кой е най-омразният ви кечист? - Е омразен чак нямам.

3. Кой е любимият ви вид мач? - Steel Cage.

4. Коя година ви е оставила най-приятни спомени? 2000 определено и в съвсем по-малка степен 1999.

5. Оптимистично настроени ли сте за бъдещето на кеч в PG-ерата? Не...

6. Кой е най-талантливият от новото поколение кечисти според вас? John Morrison.

7. Кой шампионски пояс ви привлича най-много с външен вид? (ако може и снимка) (въпросът е за всички пояси, които ги е имало в WWE)austin_belt.jpg

8. За или против кръвта в кеча сте? За, но само ако определения мач има нужда от това за да се засили откъм драма и ако е в умерени количества...Не ми се гледат тексаски кланета стил Eddie vs JBL от Judgement Day 2004.

9. Кой е най-добрият кечист за всички времена според вас? Чисто откъм кеч Bret Hart.

10. "Хийл" или "фейс" кечисти предпочитате? Няма толкова голямо значение ако дадения кечист е талантлив и харизматичен ще се справя и с двете.

Edited by SCSA
  • Upvote 5

[img]http://kachi-snimka.info/images/bfi1285527446f.gif[/img]

Link to comment

1. Кой е любимият ви кечист? - Chris Jericho! А иначе на всички времена Raven! За мен, който каквото да ми говори те двамата са най-големите.

2. Кой е най-омразният ви кечист? - Triple H. А ако става дума за най-дразнещ, който направо да ненавиждам Ricky Ortiz и Hornswoggle.

3. Кой е любимият ви вид мач? - Royal Rumble! Иначе Last Man Standing и Elimination Chamber са ми също сред най-любимите.

4. Коя година ви е оставила най-приятни спомени? - 2001! А от по-скорошните години единствената запомняща се беше 2008.

5. Оптимистично настроени ли сте за бъдещето на кеч в PG-ерата? -Зависи, ако продължават както вече сега не цензурират псувните и почнат да пускат кръв и дурги такива работи през оная ми работа е дали се водят ПиДжи или не. SmackDown винаги е било PG show ама винаги, но преди винаги е имало non PG shit на него, така че не е казано да се спазва дори да се водят така. Всичко беше заради някои определени хора.

6. Кой е най-талантливият от новото поколение кечисти според вас? -John Morrison и Daniel Bryan Danielson.

7. Кой шампионски пояс ви привлича най-много с външен вид? (ако може и снимка) (въпросът е за всички пояси, които ги е имало в WWE) - The Big Gold Belt aka The World Heavyweight Championship. Също и сегашната титла на дивите...ъъъ..имах предвид световната титла на TNA на Харди е яка, но му ходи само на него.

8. За или против кръвта в кеча сте? -За, но да не се прекалява. Но със сигурност трябва да я има на много места. Не може да имаш някакъв HIAC или EC и да нямаш кръв. Или някакъв брутален мач за завършване на някоя вражда. Отделно може се използва в някой истории като за брутална атака и други.

9. Кой е най-добрият кечист за всички времена според вас? - Трудна работа. Зависи какво се има предвид под най-добрият. На ринга? На микрофона? Като шоумен? Като дроу? Общо? На ринга според мен са Майкълс, Енгъл и Джерико. Иначе Флеър и Хоган. Човекът, който обаче прави всяка година най-яките мачове, на КечМания винаги обираточките е Шон. Но Флеър, в неговия прайм, също е бил човекът с най-яките мачове и отделно е най-добрият на микрофона някога. С малко пред Флеър, казвам Шон Майкълс, защото за мен той е най-добрият на ринга някога.

10. "Хийл" или "фейс" кечисти предпочитате? -Хийловете по принцип са много по-яки и всичко. Но зависи от човека, който играе. И просто някои хора не ги бива за фейсове и стават жалки, мазни и еднакви и за това някои хора хейтват фейсовете. И аз сам така с доста от тях. Но има хора като AJ Styles и Tommy Dreamer, които играят ролята перфектно и могат да те накарат да бъдеш емоционално привързан към тях и това е тяхната работа по принцип.

  • Upvote 8

[img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img]
I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling!

Link to comment

1. Кой е любимият ви кечист? - CM Punk и AJ Styles

2. Кой е най-омразният ви кечист? -Сина, но откакто Ортън стана face и той на там върви

3. Кой е любимият ви вид мач? -Elimination Chamber

4. Коя година ви е оставила най-приятни спомени? -2000-2002 г.

5. Оптимистично настроени ли сте за бъдещето на кеч в PG-ерата? -Май не :(

6. Кой е най-талантливият от новото поколение кечисти според вас? -Swagger, Morrison и Punk

7. Кой шампионски пояс ви привлича най-много с външен вид?

wwea.jpg

8. За или против кръвта в кеча сте? -Без кръв Кеч ли е?

9. Кой е най-добрият кечист за всички времена според вас? -Flair, Bret

10. "Хийл" или "фейс" кечисти предпочитате? -Heel ест.

RAW_1019_Photo_042_crop_exact.jpg?w=650&

Link to comment
batistaheel

1. Кой е любимият ви кечист? - Противно на никнейма ми любимият ми кечист е Triple H, а след него и The Undertaker. И двамата са участвали в едни от най-големите мачове и вражди. Излишно е повече да говоря за тях, познавате ги, знаете ги какви са на ринга, а извън него не е моя работа.

2. Кой е най-омразният ви кечист? - Едно време това беше Edge, заради хийл образа му, но тогава все още не познавах термините хийл и фейс. Ако говорим за лична омраза, няма как след като не ги познавам лично и не ги знам какви са в живота. Едно е образа му на ринга, а съвсем друго в живота нали?

3. Кой е любимият ви вид мач? - Elimination Chamber Match, Last Man Standing Match и Iron Man Match. Предпочитам от тези по-старите, че последните години не ми направиха добро впечатление. EC match през 2005г., Last Man Standing Match HBK vs HHH и HBK vs Kurt Angle на един RAW 2006г. И още други, но за тези се сещам като пример.

4. Коя година ви е оставила най-приятни спомени? - 2003г. с Evolution и всички останали ГОЛЕМИ имена си е било мега яко(лично мнение).

5. Оптимистично настроени ли сте за бъдещето на кеч в PG-ерата? - Твърдо НЕ. Тази ера е подигравка с кеча и нейните стари фенове.

6. Кой е най-талантливият от новото поколение кечисти според вас? - CM Punk.

7. Кой шампионски пояс ви привлича най-много с външен вид? (ако може и снимка) (въпросът е за всички пояси, които ги е имало в WWE) - WH титлата.

8. За или против кръвта в кеча сте? - Да, разбира се. Какво е кеча без малко кръв? А в някои мачове той е задължителен, за да придаде по-голямо чувство на реалност.

9. Кой е най-добрият кечист за всички времена според вас? - Kurt Angle.

10. "Хийл" или "фейс" кечисти предпочитате? - Зависи от кечиста и в коя ера сме. От по стария период The Rock фейс и Хънтър хийл, а от последно време само CM Punk хийл.

Edited by batistaheel
Link to comment
Rise of Thunder

1. Кой е любимият ви кечист?-HBK,Bret Hart,The Rock,Stone Cold Steve Austin

2. Кой е най-омразният ви кечист?-The Miz,Maven,Rico Constantino

3. Кой е любимият ви вид мач?-TLC,Hell in a Cell,Elimination Chamber,Buried Alive Match

4. Коя година ви е оставила най-приятни спомени?Attitude Eрата,както и периода 2006-2008

5. Оптимистично настроени ли сте за бъдещето на кеч в PG-ерата?-Няма как да съм настроен оптимистично към нещо,което прави кеча да изглежда като ревю на фотомодели

6. Кой е най-талантливият от новото поколение кечисти според вас?-Sheamus,CM Punk,John Morrison

7. Кой шампионски пояс ви привлича най-много с външен вид? (ако може и снимка) (въпросът е за всички пояси, които ги е имало в WWE)-Титлата на WWE.Ама не този педалски вид,който има сега.Говоря за титлата през периода 2001-2003

8. За или против кръвта в кеча сте?-За естествено.Това е насилие,а не пилинг процедура.

9. Кой е най-добрият кечист за всички времена според вас?-Прекалено много са и не ми се изброява.

10. "Хийл" или "фейс" кечисти предпочитате?-В сегашното положение,твърдо предпочитам фейсовете.Хийловете са пълно малоумници и както се изрази някой по-нагоре-путьовци.

  • Upvote 4
Link to comment

1. Кой е любимият ви кечист? - Stone Cold Steve Austin

2. Кой е най-омразният ви кечист? - Randy Orton

3. Кой е любимият ви вид мач? - Royal Rumble

4. Коя година ви е оставила най-приятни спомени? - 2001

5. Оптимистично настроени ли сте за бъдещето на кеч в PG-ерата? - Не

6. Кой е най-талантливият от новото поколение кечисти според вас? - Jack Swagger

7. Кой шампионски пояс ви привлича най-много с външен вид? - World Heavyweight Championship-a

8. За или против кръвта в кеча сте? - За.

9. Кой е най-добрият кечист за всички времена според вас? - Kurt Angle

10. "Хийл" или "фейс" кечисти предпочитате? - Хийловете правят по-интересните сегменти, но като се замисисля да си добър фейс е по-трудно, отколкото да си добър хийл. Колебая се, но все пак от чиста зрителска точка казвам хийл.

nonoyv.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...