Jump to content

Здравейте

giantslayer

Recommended Posts

Имайки предвид, че съм фен на кеча от близо 20 години(при скромните ми 25 години), смея да кажа, че сърцето ми се стопли хора. Никога не съм очаквал да намеря кеч фенове в България. А вие сте толкова много тук! Уау! Не вярвах че, това е нещо което може да има такава почва в бг, а и винаги съм се чудел защо е така при положение, че си имаме традициите и ние в този спорт ( да не забравяме за Дан Колов и естествено Андре Гиганта, чийто баща всъщност е Българин и чието истинско име е Андрей Русимов) Честно ви казвам не вярвах че освен мен и брат ми има някой който гледа кеч въобще. И още повече не става въпрос за Федерацията. Тук има постове за ТНА и дори за РОН (мисля че дори прочетох нещо за Chikara Pro Wrestling Gorrila), което говори за едно изискано и истинско кеч общество в БГ. Браво. Считайте ме за сигурен нов абонат и постоянен адресант на форума ви :)

Ами здрасти батка, радвам се, че във форума най-сетне се регна и един по-зрял фен на кеча ;) Само се чудя как досега не си разбрал за нас, като ние на практика сме единствения по-голям кеч-форум в страната, а и ни има още от 2002 година.

35izpu1.jpg

Ами здрасти батка, радвам се, че във форума най-сетне се регна и един по-зрял фен на кеча ;) Само се чудя как досега не си разбрал за нас, като ние на практика сме единствения по-голям кеч-форум в страната, а и ни има още от 2002 година.

Ами просто не съм търсил ама сега като реших да напиша БГ кеч и...... опааааааа :)

giantslayer

Хайде да подкараме някоя темичка, че ми е интересно. Кой според вас зслужава в близките години да се бие за златото и кой според вас от младите ще напусне следващ от федерацията към ТНА?

Здравей и от мен. Аз се регистрирах преди няколко дни след като случайно попаднах тук. По принцип чета само американски сайтове за кеч и никога не съм търсил на български. Иначе горе долу ситуацията при мен е като твоята. На 25 години съм и от първия ми допир с кеча по една сателитна на времето програма гледах WWF преди около 20 години. Иначе се надявам да намеря много интересна информация и мнения на хората посещаващи този форум.

giantslayer ще ти дам малък хинт поинтересувай се кой е Мирослав Петров мисля, че ще ти е интересно.

• Upvote 3