neshev Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 (edited) Дата на излъчване: 30 март (премиера) до 6 юни (финал) Място: Лас Вегас, Невада. Категория: Welterweights Брой на бойците: 14 Team Lesnar: Треньор: Brock Lesnar Помощник-треньори: Erik Paulson (Submission Wrestling), Greg Nelson (MMA), Marty Morgan (Wrestling), Rodrigo "Comprido" Medeiros (BJJ), Peter Welch (Boxing), Luke Richardson (Strenght and Conditioning) Гост-треньори: TBD Бойци: TBD Team dos Santos: Треньор: Junior dos Santos Помощник-треньори: Luiz Dorea (Boxing), Billy Schiebe (Mauy Thai), Rodrigo Artilheiro (Wrestling), Demian Maia (BJJ) Гост-треньори: Jose Aldo, Mauricio "Shogun" Rua Бойци: TBD Предварителен Кръг: 1/4 Финали: 1/2 Финали: Финал: Edited February 25, 2011 by neshev MainEventer, G, dbrm and 3 others 6 Quote Link to comment
G Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Ще е нещо епично!!! WAR Lesnar.. WAR Dos Santos! Очаквам луд сезон, а и само като видя Guest треньорите, имена като Jose Aldo & Shogun Rua ми става ясно, че ще се нагледаме на интересни моменти. BlackKing and Fegri 2 Quote Link to comment
RVD & 619 Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Ще е велико, нямам търпение да дойде 30 Март. BlackKing and Fegri 2 Quote [center]savag3r.blogspot.com[/center] [color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i] Link to comment
gboy Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 (edited) Леснар ще дръпне хора да го гледат, няма спор . Иначе сезонът едва ли ще е нещо по-особено от досегашните. По-интересно ми е да видя мачът между двамата, като ми се вижда много вероятно Брок пак да изтанцува брейк танц от мача с Веласкез. Edited February 26, 2011 by gboy Fegri 1 Quote Link to comment
neshev Posted February 28, 2011 Author Share Posted February 28, 2011 (edited) Обявиха участниците за TUF 13: (От ляво на дясно) Clay Harvison (6-1), Keon Caldwell (8-1), Ryan McGillivray (11-4-1), Anthony Ferguson (10-2), Michael Bowman (7-2), Nordin Asrih (16-5-1), Zachary Davis (4-1), Shamar Bailey (10-3), Charlie Rader (16-5), Len Bentley (9-4), Javier Torres (3-0), Chris Cope (4-1), Ramsey Nijem (4-1), Myles Jury (9-0) Пълна информация за участниците, както и още много други неща свързани със сезона, може да се намери на http://www.ultimatefighter.com/ Edited February 28, 2011 by neshev dbrm and G 2 Quote Link to comment
neshev Posted March 18, 2011 Author Share Posted March 18, 2011 Brock Lesnar "This is Who I Am" G 1 Quote Link to comment
neshev Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 Първите пет минути на премиерата Brock Lesnar will take on Junior Dos Santos at UFC 131, but first they'll square off March 30 at a NEW TIME, 9PM/8c to lead a group of welterweight hopefuls into battle for the chance to win a six-figure contract. Fegri, RVD & 619 and The1948One 3 Quote Link to comment
neshev Posted March 29, 2011 Author Share Posted March 29, 2011 (edited) Интервю с Brock Lesnar дълго ЦЕЛИ (!!!) 13 минути, в което разказва подробно за загубата си от Cain Velasquez, последвалата конфронтация с The Undertaker, предстоящия сезон на TUF и следващия му двубой срещу Junior dos Santos. Интервюто е взето от Ariel Helwani за MMAFighting.com Link + Lesnar в шоуто на Jimmy Fallon. Пуснаха му музиката от WWE. http://www.youtube.com/watch?v=hsbUA2rL7AI Edited March 29, 2011 by neshev Fegri, BlackKing and RVD & 619 3 Quote Link to comment
WWE-Monster Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 И аз току-що гледах интервюто на Брок с Ариел. Много добро представяне на Леснар. По множеството коментари, които чета, си давам сметка, че все повече хора разбират, че Брок Леснар е пичага, а не безмозъчно животно, което размахва средни пръсти към публиката. Голяма част от интервюто беше свързана с Гробаря. Явно двамата имат търкания помежду си и конфронтацията след двубоя с Кейн явно е била напълно сериозна. Фен съм и на двамата и се надявам да се сдобрят. Брок спомена нещо за общ приятел ... някой да има инфромация за причината за тяхната вражда ? Fegri 1 Quote Link to comment
gboy Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Не че очаквах много от шоуто, но дори така беше разочароващо. Предишните няколко сезона започваха с луди епизоди с мачове за определяне кой да влезе в къщата и те винаги бяха най-добрите епизоди по мое мнение. Тоя път това го нямаше, но е малкият проблем. Дос Сантош не може да говори ... за кво ми го докараха в шоуто, да го гледам как си упражнява английския с "давай, давай ... давай" и нищо повече като реплики? Бойците не ми се виждат особено колоритни,но най-вече Леснар и Сантош нямат никаква реална вражда между двамата - миналите сезони треньорите си имаха сериозна история и имаше какво да се види. Тука просто двамата си вървят рамо да рамо и това е. Дори във финалния сегмент, когато направиха "анонс" какво ще видим в този сезон, нямаше реална конфронтация между треньорите, а предишните пъти до бой само дето не се стигна. Много скучен сезон очаквам. Fegri, Toper and neshev 3 Quote Link to comment
RVD & 619 Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Аз пък съм оптимист . Това ми е първият The Ultimate Fighter и честно казано съм доволен. Наистина Dos Santos е малко смотан с извиненията, че не знае добре английски. Аз лично съм за Dos Santos, защото докато Lesnar си говореше с момчета защо са в TUF, Dos Santos ги разгледа като бойци и избра тези, които са най-добрите (според негова преценка). Малко тъпичко ми бе да гледам новаци биейки се 3 рунда на земя без да направят нещо съществено. Очаквам оспорван сезон в TUF, не чак толкова от към trash talk между треньорите от колкото от добри и оспорвани мачове между новаците. Quote [center]savag3r.blogspot.com[/center] [color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i] Link to comment
gboy Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Аз пък съм оптимист . Това ми е първият The Ultimate Fighter и честно казано съм доволен. Наистина Dos Santos е малко смотан с извиненията, че не знае добре английски. Аз лично съм за Dos Santos, защото докато Lesnar си говореше с момчета защо са в TUF, Dos Santos ги разгледа като бойци и избра тези, които са най-добрите (според негова преценка). Малко тъпичко ми бе да гледам новаци биейки се 3 рунда на земя без да направят нещо съществено. Очаквам оспорван сезон в TUF, не чак толкова от към trash talk между треньорите от колкото от добри и оспорвани мачове между новаците. Гледай какво ставаше на Рашад Еванс - Рампейдж, Шамрок - Тито Ортиз или Джош Косчек - GSP - от вратата се почваха заяжданиците и щуротиите, а тука ... то, като това е първия епизод, представям си следващите каква боза ще са. А мачът беше скучничък, но когато имаш сериозен борец, който си няма друг в арсенала, така става. Quote Link to comment
RVD & 619 Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Втори епизод беше много по хубав. То тука кво става бе? То се разотиваха, един заради контузия, друг заради семейството. Иначе мача бе страхотен. Прояви се силната страна на Team Lesnar - кардиото. Видя се как след draw-a в третият рунд човека на Dos Santos беше напълно изтощен, а имах чувството, че тоя от Леснар можеше да пробяга още 5 километра и пак да се бие . Интересна серия. Quote [center]savag3r.blogspot.com[/center] [color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i] Link to comment
G Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Финалите ще са доста яки, последният епизод разби. Образува се най-сетне драмичка и нямам търпение до следващия четвъртък, i'll tell you that much! Като цяло въпрки слабото начало, силен сезон на TUF!! Прогнози: "Stripper" Ramsey vs Chris Cope Chuck vs Tony (Това ще бъде голям бой!) Quote Link to comment
MainEventer Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Малко резнаха отбора на Дос Сантонс, защото Крис не залусжаваше да мине втори път на косъм през противника си. Дори смятам, че Шамар трябваше да е победител в мача. Не виждам как Рамзи няма да спечели полуфинала си. Другият мач като че ли Тони е фаворит за победата. Чък е много издръжлив пич, бие се с много сърце, личи си. Възможно е да победи. Рамзи-Тони ми се струва финала, като на финала си мисля, че Рамзи ще победи. Малко съм и пристрастен де, "Teadm Dos Santos" ми е по на сърце, но като цяло най-добрия от четиримата полуфиналисти ми се струва Рамзи. Страхотна преса и е страхотен на земята. Ако иска да се поиздигне в UFC ще трябва да се научи и на бой изправен, иначе много ще го влачат. Fegri, G and RVD & 619 3 Quote Link to comment
RVD & 619 Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Малко резнаха отбора на Дос Сантонс, защото Крис не залусжаваше да мине втори път на косъм през противника си. Дори смятам, че Шамар трябваше да е победител в мача. Не виждам как Рамзи няма да спечели полуфинала си. Другият мач като че ли Тони е фаворит за победата. Чък е много издръжлив пич, бие се с много сърце, личи си. Възможно е да победи. Рамзи-Тони ми се струва финала, като на финала си мисля, че Рамзи ще победи. Малко съм и пристрастен де, "Teadm Dos Santos" ми е по на сърце, но като цяло най-добрия от четиримата полуфиналисти ми се струва Рамзи. Страхотна преса и е страхотен на земята. Ако иска да се поиздигне в UFC ще трябва да се научи и на бой изправен, иначе много ще го влачат. Много си прав. Аз смятам, че Чък има по-голям шанс от Тони. Вярно Тони си е бая добър, но мисля, че в първият двубой имаше късмет с онзи ритник. Не ме разбирайте погрешно, знам, че се иска умения, за да го изпълниш, но просто човека от Team Dos Santos го превъзхождаше в стойка. На мен също ми е странно как Крис взе победата, но човека си имаше 100% takedown defence и според мен е възможно Крис да е финалист и нищо чудно ако се бие така срещу рамзи може и да стане UFC боец, но в UFC ще го мачкат. Рамзи- Чък според мен ще е финала.Още не съм гледал новият епизод, но просто не виждам Тони сред финалистите.Чък започна много да ме радва след като се обръсна . "Cold Steal" Chuck O'Neil FTW ! G and L.P.F.C.1926 ! 2 Quote [center]savag3r.blogspot.com[/center] [color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i] Link to comment
Recommended Posts