Jump to content

UFC: Равносметка след UFC 126


neshev

Recommended Posts

Rashad Evans е изкълчил MCL-a си по време на тренировка. За негово щастие няма да е нужна операция, а са му поставили шина, която ще го извади за 8 седмици.

Бъдешето на Rashad Evans в Lightheavyweight дивизията не е сигурно. Както е известно, той и Jon Jones са спаринг партньори и добри приятели, и на този етап двамата отказват да се бият помежду си. Evans е готов да премине в друга категория, като възможностите са той да мине в по-леката, Middleweight дивизия или да качи килограми до Heavyweight дивизията.

Оригиналните планове са били Rampage да се изправи срещу Shogun, в това, което щеше да е реванш между двамата, но Rampage е отказал. Причината за това е била, че шест седмици са прекалено малко време за да се подготви и в момента не е в състезателна форма.

Мегасблъсъкът между GSP и Anderson Silva е по-близо от всякога. За да се осъществи, GSP трябва да победи Jake Shields. Потърпевшият от това е единствено Yushin Okami, който ще загуби правото си да се изправи срещу Silva.

Ако този мач стане реалност, кандидат номер едно за домакин на това събитие е Cowboys Stadium. Други възможности са зала в Канада или в Бразилия, както и Лас Вегас.

Излязоха предварителните коефициенти за тези два мача. Anderson Silva е стабилен фаворит при коефициент 1.4 срещу 2.9 за GSP. Jones е изненадващо лек фаворит с 1.6 срещу 2.2 за шампиона.

Edited by neshev
  • Upvote 3
Link to comment

Аз не виждам кои от средната категория на ufc може да бие Силва , та просто Силва ГСП е задължителен.

Link to comment

Потърпевшият от това е единствено Yushin Okami, който ще загуби правото си да се изправи срещу Silva.

Абе не му и трябва, за какво да се бута между шамарите, дето се вика. Направо да правят GSP-Silva и ако може да е на стадион ще е наистина най-добре. Много по-добра акустика може да стане с публиката. :D

  • Upvote 2

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Ако трябва да бъда честен, Okami не заслужава title shot. Да има 3 fights winning streak (кой е победил толкова освен Nate Marquardt), но Chael Sonnen го победи преди това, което означава, че не се връзва този title shot. Според мен е най-добре на този етап Silva да се бие с GSP, а Okami да направи реванш със Sonnen или да се изправи срещу бойци от сорта на Demian Maia, Michael Bisping или Brian Stann. Определено има варианти..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...