G Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 UFC 127: Penn vs. Fitch Information Promotion: Ultimate Fighting Championship Date: February 27, 2011 Venue: Acer Arena City: Sydney, Australia Official fight card Main card Welterweight bout: B.J. Penn vs. Jon Fitch Middleweight bout: Michael Bisping vs. Jorge Rivera Lightweight bout: George Sotiropoulos vs. Dennis Siver Welterweight bout: Carlos Condit vs. Chris Lytle Middleweight bout: Kyle Noke vs. Chris Camozzi Preliminary card (ESPN U.K.) Lightweight bout: Ross Pearson vs. Spencer Fisher Heavyweight bout: Chris Tuchscherer vs. Mark Hunt Preliminary card Light Heavyweight bout: James Te-Huna vs. Alexander Gustafsson Middleweight bout: Nick Ring vs. Riki Fukuda Lightweight bout: Maciej Jewtuszko vs. Curt Warburton Light Heavyweight bout: Anthony Perosh vs. Tom Blackledge Featherweight bout: Zhang Tie Quan vs. Jason Reinhardt Trailer: (Не е официален!) dbrm and RVD & 619 2 Quote Link to comment
neshev Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LMexmUYC1MU Ето го официалният трейлър. Голяма загуба за карда, защото Carlos Condit е отпаднал заради контузия и Lytle ще се изправи срещу Brian Ebersole (45-15). RVD & 619 1 Quote Link to comment
RVD & 619 Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 МЕ-то се очертава да е доста интересно. Penn успя да нокаутира Hughes още в 10 секунда! И ще е интересно да го наблюдаваме в този мач, за да видим дали няма да сътвори нещо подобно и срещу Fitch. Fitch не ми е познат боец, защото не съм му гледал мачовете, но сега ще го видя в действие. Quote [center]savag3r.blogspot.com[/center] [color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i] Link to comment
gboy Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Фич ще го отвее Пен и според мен точно това му е целта на тоя мач. Джон Фич е най-добрият боец в категорията след GSP, обаче така и не можа да стане звезда и да накара хората да се харчат за него. Даже си спечели тайтълшот и Дайна му го отне по най-малоучния начин, за да направи GSP - Шийлдс. И разбираемо - по-интересен ще е на хората, макар за мен Фич да е по-добър от Шийлдс по всички показатели. Пен е дребен за тази категория - вече са ега ти животните в нея, по 90 кила ега ти . Мат Хюдж го отнесе, но ме съмнява да се получи така с елита в WW. George Sotiropoulos vs. Dennis Siver - ей тоя мач е много интересен, победителя отива към елита на категорията :) RVD & 619 1 Quote Link to comment
neshev Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 (edited) Penn vs. Fitch - Много интересен мач от чисто тактическа гледна точка. В такива моменти човек просто иска ME-тите да са по пет рунда. Очаквах BJ да иска нещата да протекат на крака, но беше логично да се опита да го изненада и да го атакува там, където е най-сигурен. Странно беше да види човек как много по-малкият B.J. Penn сваля Fitch, но B.J. си е типичен пример за all-rounded MMA боец. Fitch е животно и не се даде. Много труден за оценяване мач. За мен Fitch спечели първия рунд, втория беше много близо, но B.J. беше с много малко напред и вече третия Fitch тотално доминира. За третия може да се каже, че беше 10-8, но не мисля, че Penn беше в толкова лоша позиция, като да кажем тази на Edgar. За това и мразя да няма победител. Просто тотално става един пълен миш-маш в дивизията. Fitch, който беше направил поредната впечатляваща серия му трябваше победа за title shot. Сега какво става? Ами, Fitch не победи Penn и няма как да има никакви претенции за титлата и отново е в някаква супер неблагоприятна позиция. Penn също не беше въобще доволен и това не, защото съдиите го прецакаха, а просто защото не успя да направи необходимото да спечели. И той по-скоро загуби от това равенство. Да, равенство с #2 WW за всички времена е огромен успех, но B.J. никога не е стремял да бъде втори и сега е в позиция където няма на къде да се развива. Не знам какво ще решат UFC, но тук не съм сигурен че реваншът е най-доброто решение. Bisping vs. Rivera - Bisping е лайно и искрено се надявам да получи title shot, за да може Anderson Silva да го погребе завинаги. Непозволеният удар няма да го коментирам обстойно. Това си беше 1000% умишлено и Rivera поне се показа като истински мъж, и не предпочете лесния изход. Това добре, но да наплюеш хората от лагера на Rivera си е чиста простотия. Дано получи някакво наказание, но лично аз се съмнявам, след като го отглеждат като златната им кокошка. Самият мач не беше нищо неочаквано. Bisping горе долу доминира, но определено Rivera не беше същият след коляното. Bisping съм казвал много пъти, че не го виждам срещу никой топ опонент. Не знам срещу кой би бил най-добри шансове. Бих искал да го видя срещу Sonnen, което ще бъде една добра trash talk война. Siver vs. Sotiroupolos - Болезнено за гледане. Siver просто го направи смешен в stand up-a, а takedown-ите на Soto бяха толкова слаби, че Siver ги отблъскваше с лекота. Сигурно 20 успешни takedown-а успя да отблъсне успешно, а когато jiu jitsu експертът не може да свали много по-опитния от него striker от него, резултатът е ясен. Очаквах Siver да го довърши, но предпочете да бъде по-предпазлив и да си осигури победата. Радвам се, че този мач се състоя, защото щеше да бъде престъпление Soto да получи title shot. Да имаше 8 поредни победи, но с този слаб wrestling няма никакъв шанс срещу най-големите. Другата част от шоуто също не беше особено интересна. Chris Lytle го върнаха в първо отделение и се прости с всякакъв шанс да получи title shot. Mark-нах на Mark Hunt. Малко vintage K-1 имаше. Бе като цяло си беше едно средно шоу, което няма да запомня с нищо. Edited February 27, 2011 by neshev dbrm, go go, G and 3 others 6 Quote Link to comment
gboy Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Фич е най-големия карък в този бизнес - няма кво . Беше по-добрият, заслужаваше да вземе мача. Отнесе го третия рунд, първия и втория бяха близо, но ... 28-29 си беше реален резултат за мене и трябваше това да бъде крайния изход. Фич обаче продължава да бъде безинетересен и явно не пълни ничий джоб, та затова който ще да бие все ще го преебават. Той дори ОФИЦИАЛНО си заслужи тайтълшот слещу Алвеш, но Дайна реши ей така просто да го отмени, което беше пълна глупост. Дано да има реванш и той да бъде за овакантената от GSP титла. ----- Бизбинг продължава да дразни сериозно. Тоя, ако не беше британец, щеше отдавна да е изхвърчал вероятно от UFC или поне да е undercard-a. А сега трябва да гледаме отчаяните опити на UFC да му намират опоненти, които хем да не са жалки, хем да могат да паднат от англичанчето. Ветеранът Канг, Акияма, сега Ривера ... хубаво, ама за какъв тайтълшот става въпрос след такива опоненти !?!? Дано да си остане само на тъпите приказки на Биспенг, защото ще е подигравка тотална. Вандерлей впрочем го смля наскоро, ама това никой не го коментира и не знам защо !? Всички се правят на ударени и му броят победите. Срещу който и от топ 10 да излезе в тази категория ще го смелят като грозде за вино. ----- Силвър - Сотирополус беше най-интересният от тези мачове, ще ми е любопитно да гледам Силвър срещу някой по-корав опонент. RVD & 619 and neshev 2 Quote Link to comment
RVD & 619 Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 B.J. Penn vs. Jon Fitch - Получи се добър двубой. В първият рунд си пролича как Пен беше тренирал Мат Хюс за този двубой. В първият рунд бих го дал на Пен. Направи няколко опита за rear nake choke, но не успя да пробие защитата. От Фич не видяхме много в първият рунд. Преди вторият рунд ми стана доста интересно, когато треньорите на Фич му казаха "I need Big damage" а накрая той самият кървеше във вторият рунд. Във вторият рунд нещата за Фич се посъживиха. Вторият рунд поне според мен бе равен, защото и двамата направиха някои добри удари.Третият рунд вече беше тоталната доминация на Джон Фич. В буквалният смисъл на думата пропиля от бой Пен.Мисля От 3-тата минута нататък Фич неуморно удряше Пен в опити да го нокаутира, но така и не успя. Това което не ми хареса в двубоя бе, че абсолютно през цялото време бяха до клетката. Michael Bisping vs. Jorge Rivera - That is what you call a bitch! Michael Bisping е едно лайно. От километър си личеше, че коляното бе умишлено. За мен това бе първият двубой който му гледам, но подлостта му ме издразни. Иначе виждам, че има качества на боец и макар, че е долен бих гледал и следващият му двубой. Хорхе започна добре, но явно непозволеният удар бе с цел да спре инерцията му и успя. Вторият рунд Майкъл направи това, което бе започнал - унищожи Хорхе и отмъкна победата. Olimpic пишеше, че иска в ММА да види големи хийлове, е Olimpic гледай двубоя, защото Биспинг е пълно лайно. Честно казано от двата двубоя ми хареса повече Bisping - Rivera. Fegri 1 Quote [center]savag3r.blogspot.com[/center] [color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i] Link to comment
gboy Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Michael Bisping vs. Jorge Rivera - That is what you call a bitch! Michael Bisping е едно лайно. От километър си личеше, че коляното бе умишлено. За мен това бе първият двубой който му гледам, но подлостта му ме издразни. Иначе виждам, че има качества на боец и макар, че е долен бих гледал и следващият му двубой. Хорхе започна добре, но явно непозволеният удар бе с цел да спре инерцията му и успя. Вторият рунд Майкъл направи това, което бе започнал - унищожи Хорхе и отмъкна победата. Olimpic пишеше, че иска в ММА да види големи хийлове, е Olimpic гледай двубоя, защото Биспинг е пълно лайно. Честно казано от двата двубоя ми хареса повече Bisping - Rivera. Има качества на средна ръка боец, ако питаш мене. Далеч от топ десет, какъвто го пишат. Просто все го бутат напред, че да изглежда сериозен състезател. И съдиите, ако щеш. Вандерлей го отнесе като кьорав делфин шамандура и по чист късмет не му спря светлините още по време на мача. Ако се загледаш, ще видиш, че все му дават съперници, дето или са след лоша серия, или са показали, че не са нещо особено (както Хорхе Ривера впрочем, добър състезател, но не и някакъв елит). Всичко на всичко, което е направил британецът срещу качествени състезатели е една подарена победа срещу Хамил и едно съдийско решение срещу Крис Лебен. Иначе като излезе срещу Хендо оня му отвя главата, Рашад го би, пък било и със съдийско (ама през 2007-ма, ако Рашад го хване сега, ще помете пода с него, мое мнение) и Вандерлей го намачка като стар вестник. За какъв тайтълшот бълнува? Който ще да го хване от топ 10 ще му смачка фасона. Ще е логичен мач между него и Браян Стан, това бих искал да видя, ама ме съмнява, че ще го направят от UFC. Fegri 1 Quote Link to comment
RVD & 619 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Има качества на средна ръка боец, ако питаш мене. Далеч от топ десет, какъвто го пишат. Просто все го бутат напред, че да изглежда сериозен състезател. И съдиите, ако щеш. Вандерлей го отнесе като кьорав делфин шамандура и по чист късмет не му спря светлините още по време на мача. Ако се загледаш, ще видиш, че все му дават съперници, дето или са след лоша серия, или са показали, че не са нещо особено (както Хорхе Ривера впрочем, добър състезател, но не и някакъв елит). Всичко на всичко, което е направил британецът срещу качествени състезатели е една подарена победа срещу Хамил и едно съдийско решение срещу Крис Лебен. Иначе като излезе срещу Хендо оня му отвя главата, Рашад го би, пък било и със съдийско (ама през 2007-ма, ако Рашад го хване сега, ще помете пода с него, мое мнение) и Вандерлей го намачка като стар вестник. За какъв тайтълшот бълнува? Който ще да го хване от топ 10 ще му смачка фасона. Ще е логичен мач между него и Браян Стан, това бих искал да видя, ама ме съмнява, че ще го направят от UFC. Сигурно си прав и на мен би ми било интересно да видя Bisping vs. Stann , но мисля че Bisping няма голям шанс срещу Стан, защото останах силно впечатлен от победата на Стан над Lieben. Fegri 1 Quote [center]savag3r.blogspot.com[/center] [color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i] Link to comment
Recommended Posts