Jump to content

UFC: Новини


neshev

Recommended Posts

Тази седмица стана ясен целия card-a на UFC 130, в който ще се проведе дългоочаквания трети мач от трилогията Edgar-Maynard. Претъпкания card се допълва от "Rampage" срещу Thiago Silva, Frank Mir срещу Roy Nelson, Wanderlei Silva срещу Brian Stann и Thiago Alves срещу Rick Story.

След като феновете реагираха остро срещу това, че дебюта на "Kid" Yamamoto в UFC няма да се излъчи, UFC решиха да предадат мача по Facebook. Yamamoto ще се изправи срещу Demetrious Johnson, а за да гледате мача трябва просто да "харесате" страницата на UFC във Facebook.

UFC стартираха новия си проект - ufc.tv. Новата интерактивна, платена услуга ще даде шанс на феновете сами да контролират това как гледат двубоите в клетката. Феновете ще могат да избират между множество камери, да чуват треньорите около ринга и да сменят в движение коментара. Всичко това ще става само с натискането на няколко бутона.

Jon Jones подписа сделка с известната марка за обувки, K-Swiss. Сделката е за няколко години, а "Bones" Jones ще участва в изработката на нова линия спортни обувки по негови изисквания.

В крайна сметка няма да видим UFC в New York и през 2011, след като не бе включена в бюджета за тази година. Това е голям удар за компанията, която хвърли много усилия в това най-накрая MMA да бъде легализиран в меката на спорта.

UFC 121, с ME Edgar vs. Maynard, се оказа едно от най-слабите шоута на компанията от бизнес гледна точка. Шоуто е регистрирало само 12 хиляди зрители за тотален "gate" от малко над 2 милиона. Точната цифра на хората, които са си закупили билет не ясна, защото се цифрата е крайно фабрикувана (много билети са били раздадени от казиното, в което се проведе шоуто), но се предполага, че те са били към 7 000. На PPV пазара шоуто също се е тиражирало слабо като цифрата е между 200 и 300 хиляди покупки.

За контраст, предстоящото UFC е едно от най-исканите шоута щом се отнася до билети. Средната цена на един билет е близо 600 долара, а най-луксозните места (тези до ринга) скачат до 5 хиляди.

Edited by neshev
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...