Jump to content

UFC: Новини


neshev

Recommended Posts

Тази седмица стана ясен целия card-a на UFC 130, в който ще се проведе дългоочаквания трети мач от трилогията Edgar-Maynard. Претъпкания card се допълва от "Rampage" срещу Thiago Silva, Frank Mir срещу Roy Nelson, Wanderlei Silva срещу Brian Stann и Thiago Alves срещу Rick Story.

След като феновете реагираха остро срещу това, че дебюта на "Kid" Yamamoto в UFC няма да се излъчи, UFC решиха да предадат мача по Facebook. Yamamoto ще се изправи срещу Demetrious Johnson, а за да гледате мача трябва просто да "харесате" страницата на UFC във Facebook.

UFC стартираха новия си проект - ufc.tv. Новата интерактивна, платена услуга ще даде шанс на феновете сами да контролират това как гледат двубоите в клетката. Феновете ще могат да избират между множество камери, да чуват треньорите около ринга и да сменят в движение коментара. Всичко това ще става само с натискането на няколко бутона.

Jon Jones подписа сделка с известната марка за обувки, K-Swiss. Сделката е за няколко години, а "Bones" Jones ще участва в изработката на нова линия спортни обувки по негови изисквания.

В крайна сметка няма да видим UFC в New York и през 2011, след като не бе включена в бюджета за тази година. Това е голям удар за компанията, която хвърли много усилия в това най-накрая MMA да бъде легализиран в меката на спорта.

UFC 121, с ME Edgar vs. Maynard, се оказа едно от най-слабите шоута на компанията от бизнес гледна точка. Шоуто е регистрирало само 12 хиляди зрители за тотален "gate" от малко над 2 милиона. Точната цифра на хората, които са си закупили билет не ясна, защото се цифрата е крайно фабрикувана (много билети са били раздадени от казиното, в което се проведе шоуто), но се предполага, че те са били към 7 000. На PPV пазара шоуто също се е тиражирало слабо като цифрата е между 200 и 300 хиляди покупки.

За контраст, предстоящото UFC е едно от най-исканите шоута щом се отнася до билети. Средната цена на един билет е близо 600 долара, а най-луксозните места (тези до ринга) скачат до 5 хиляди.

Edited by neshev
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...