Jump to content

GCW: Global Championship Wrestling v.2

Recommended Posts

С изненадващото спиране на излъчването и изваждането от ефира на Mayhem & Ignition на 23.10.2009, започнаха и проблемите на федерацията Global Championship Wrestling. Малко след смъртта на един от основателите и Johnny Sparks 33% от акциите бяха купени от Amancio Ortega. Той бил разследван от години заради контрабанден бизнес. На 25.10.2009г., ЦРУ атакува централата на GCW и установява, че Armando Ortega е превърнал всичко в една огромна пералня за пари. Той бе осъден на 20 години зад решетките, а Donnovant Grant и Sir Dedo Jeri на 5 години, като съучастници.

“New York Times” 26.10.2009г.

...

Пет месеца след ареста на Amancio Ortega и неговите съучастници Donnovant Grant и Sir Dedo Jeri бяха дадени важни показания и доказателства от сина на Dedo Jeri, които засвидетелстваха невинността на Grant & Jeri. Бе установено, че двамата са нямали ни най-малка представа какво става в компанията след идването на Ortega. Те са освободени от затвора и сега продължават живота си, въпреки че са приживели по техни думи “най-тежките си дни зад решетките” и се чувстват ужасно, дори и да са на свобода. Grant заяви, че ще държавата е провалила бизнеса му и сега макар и с много по-малко средства, ще се опита отново да възстанови Global Championship Wrestling.

“USA Today” 08.05.2010г.

...

Donnovant Grant & Sir Dedo Jeri заявиха, че започват амбициозен проект за съживяването на Global Championship Wrestling. Двамата преговарят вече с няколко телевизии за връщането на Ignition на екран. Почти всички кечисти обвързани с компанията обаче вече имат контракт с други компании. Очаквайте подробности.

Phil Lionzer 411mania.com, 06.11.2010г.

GCW.jpg

GLOBAL CHAMPIONSHIP WRESTLING

Записването става с ЛС до мен. Искам от вас най-простите неща - Име (който иска с прякор), Образ (ако може малко по-обстоен), който евентуално мога да попроменя ако реша, снимка (картинчица), Finisher.

Който желае и иска да си запази образа от предишното GCW да ми каже, няма проблем. Историята и старите шоута може да намерите тук. Да видим как ще тръгне, пък другото по-натам.

================================================

Titles:

NWA World Heavyweight Championship

NWAWorldHeavyweightChampionship-1.jpg

Current Champion:

Guillotine.jpg

Adam Wallace

History:

WORLD.jpg

NWAWorldHeavyweightTitleHistory.png

* - Тери Фънк отказва да върне титлата и Тед Търнър я откупува за WECW.

** - Японската NOAH придобива правата за титлата, след като WECW фалира.

*** - NWA откупува правата обратно.

**** - GCW ги откупува от NWA.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GCW United States Championship

GCWUnitedStatesChampionship-1.jpg

Current Champion:

MaxForbes.jpg

Markiz Sevar

History:

US.jpg

GCW Tag Team Championship

GCWWorldTagTeamChampionship-1.jpg

Current Champions:

KansukeKonda.jpgRusselNixon.jpg

Eddie Stone & Pete Apple

History:

TAG.jpg

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GCW TV Championship

GCWTelevisionChampionship-1.jpg

Current Champion:

Dagger.jpg

Michael Westen

History:

TV.jpg

=============================================================

PPV's

January - Taboo Sunday (Cyber Sunday Style)

February - Redemption Day

March - Kurt Angle Memorial Show VII (Tournament, Winner Gets World Titleshot @ SpringSlam)

April - SpringSlam (Второто по големина шоу в GCW)

May - Blaze Of Glory

June - Road To Immortality (20 Man Royal Rumble, Winner Gets World Titleshot @ WrestleWar II)

July - WrestleWar (Най-голямото шоу на федерацията)

August - Meltdown (Backlash)

September - Lockout (Главният мач е cage match тип - EC, War Games, Steel Cage & etc.)

October - Clash Of Champions (World Champion vs US Champion, Title for Title)

November - November To Remember (TLC)

December - Exodus

==================================================

ROSTER:

454883b22dfd0228.jpg

Jack Striker

- - Има връзка с Melissa Lang.

- Бивш NWA Florida Champion.

- Играл е в няколко филма като дубльор на Долф Лунгрен.

6574d07d27ef00ef.jpg

Melissa Lang

- Има връзка с Jack Striker.

- Играе гюбеци като Шакира.

- Репортерка в GCW.

16cc1d90e8a25b63.jpg

Dan Guinness

- Трениран от Крис Беноа и Дийн Маленко.

- Бивш GCW World Heavyweight Champion.

- Роден в Брадфорд, Англия.

5f5466652a5e7c7b.jpg

Michael Shinoda

- Бивш наркоман.

- Един от Най-обичаните Инди кечисти.

- Има рок банда.

ArkadiyBirov.jpg

Arkadiy Birov

- Роден във Владивосток.

- Световен Шампион По Самбо, Атлет номер 1 на Русия за 2008-ма.

- Уличен в участие в терористична организация.

BigX.jpg

Big X

- Рап звезда.

- Stiff копеле.

- Бил е в затвора за побой над множество знаменитости.

TheLedge.jpg

The Ledge

- Бивш NWA Western Heritage Champion.

- Бивш играч по американски футбол.

- Трениран от Боб Ортън.

6d4fd46e150e3243.jpg

Gabriel Sylar

- Наричат го "The Star".

- Бивш AJPW Triple Crown Champion и GCW World Champion.

- Любимия кечист на Paul Heyman.

HardcoreHenderson.jpg

Max Blade

- Наричан още "The White Thunder"

- Изключително stiff, безмилостен.

- Живял през целия си живот в Япония.

Dagger.jpg

Michael Westen

- Утайката на обществото.

- Каскадьор в много филми.

- Наркоман.

Guillotine.jpg

Adam Wallace

- Винаги с метален стол в ръка.

- Лидер.

- Мразен из MMA средите.

MaxForbes.jpg

Markiz Sevar

- Френски аристократ.

- Червив с пари.

- Държи кеч компанията у Франция.

b95842107cb7a894.jpg

Carl Johnson

- All-Rounder.

- Бивш GCW World Champion.

- Гъз.

RichMoney_alt1.jpg

Michael Adams

- Бостънски мафиот.

- Държи 30% от Facebook.

- Подкупва за да постигне целите си.

RusselNixon.jpg

Pete Apple

- Allrounder.

- Мечтае да бъде световен шампион.

- Впечатлил с уменията си редица специалисти.

EstebanPena.jpg

Stan "Koko" Kovachevich

- Сръбския Коко Динев.

- Търси нови предизвикателства.

- Народен човек.

Mammoth.jpg

Remus Willmore

- Кента Кобаши му е учител.

- Психично нестабилен.

- Пропаднал след закриването на GCW.

JacobJett.jpg

Anthony Pettis

- Бивш MMA борец с рекорд 14-0.

- Проблеми с дисциплината.

- The Next Big Thing In Wrestling?

KansukeKonda.jpg

Еddie Stone

- Веселяк.

- Страхотно смесване на stiff & aerial умения.

- Роден на остров Хавай.

JerryOullette.jpg

Jerry Oullette

- Суперзвезда от второ поколение.

- Син на Carl Oullette, Братовчед на Maryse.

- Бивш отборен шампион в GCW.

DamianDastardly.jpg

Yo The Real

- Наперен.

- Наричащ себе си The Real Deal.

- Дебютант.

MarkMisery.jpg

Josh Winfield

- Роден в Манчестър, Англия.

- Има забрана за посещение на футболни мачове.

- Бил се в улични боеве, като даже е побеждавал Kimbo Slice.

EijiHamacho.jpg

Masahiro Uchida

- Избегал от катаклизмите в Япония.

- Яко Stiff.

- Властен.

ElBlazer.jpg

Еl Blazer

- Идва от Parts Unknown.

- Мистериозен.

- Брат на The Slayer.

7a8a4c027f936403.jpg

The Slayer

- Израстнал в санаториум за душевноболни.

- Сирак.

- Брат на El Blazer.

JansenBelvedere.jpg

James Morrison

- Син на великият James Morrison.

- Трениран от John Morrison a.k.a Johnny Nitro.

- Любимо оръжие - китара!

JayB.jpg

Kevin Hero

- Любимец на indy публиката.

- Решен да изпълни мечтата си да стане световен шампион.

- Амбициозен.

EddStone_alt4.jpg

Matthew Johnson

- Печелил всякакви конкурси и състезания.

- Вярващ в съдбата.

- Притежава 2% от акциите на Ливърпул.

AleksanderKnyazev.jpg

Aleksandr Finalev

- Нема кьорава стотинка.

- Руснак, израстнал у богаташките квартали у Москва.

- Приятел с Akradiy Birov.

================================================

HOF.jpg

Edited by BiZkiT

И тук както в SMD агитирам хората да се доверят на Bizkit и да се запишат, защото човекът си пише много качествено и е сериозен, определено ще е интересен този дневник, така че не му мислете.

• Upvote 2

635682_orig.jpg

Абе аз(Carl Johnson) ли бях последният Heavyweight шампион на федарацията?

[b]Team Take It :[/b]
[b] "Dicks to Pussies"[/b]

Anthony "Showtime" Pettis is coming to rock that b*tch! Евала, че го върна Бизките, пожелавам ти успех с дневника и дано шоутата ти ни радват както правиха и преди!

След дълго водени преговори Global Championship Wrestling успя да върне в редиците си едни от най-големите звезди на компанията. Сред тях са бившите световни шампиони Remus Willmore, Gabriel Sylar, Dan Guinness, Carl Johnson и Arkadiy Birov. Други бивши служители на компанията, които ще се завърнат са Max Blade, Big X, Jack Striker & The Ledge. GCW успя да подпише договор и с няколко нови звезди - Adam Wallace, Michael Adams & Anthony Pettis. Очаква се до дни компанията да подпише с още няколко звезди, както и да стане ясно на коя дата Ignition ще се завърне в ефир.

• Upvote 3

- Global Championship Wrestling е подписала с още нови звезди, както и да върне някои стари. Michael Shinoda & Eddie Stone се върнаха обратно в компанията, докато нови договори подписаха Pete Apple, Stan "Koko" Kovachevivh, Markiz Sevar & Michael Westen. Чакат се още нови кечисти да подпишат с компанията.

- От компанията заявиха, че първоначално ще върнат само NWA World Championship & US Championship. Обмисля се и връщането на Tag Team титлите.

- Първото PPV на компанията ще се състои на 27 февруари. Името му е Taboo Sunday и зрителите имат пряко участие във оформянето на мачовете.

- Първото шоу на GCW се очаква да бъде пуснато като special епизод още тези дни, след което Ignition ще се състои в четвъртък.

- Очаква се скоро да излезе и GCW: The Music 4.

П.С. - Добавени са картинки и профили на всички в първия пост.

Edited by BiZkiT

2eaq8lz.jpg

Jimmy Kimmel Live!

JK: Добър вечер дами и господа и уважаеми зрители.Аз съм Jimmy Kimmel и разбира се това е шоуто "Jimmy Kimmel Live!" ("xa xa xa"-тъп смях от публиката)

Без да ви бавя излишно искам да ви представя моя специален гост за тази вечер.Той е професионален борец и актьор който съвсем скоро ще продължава да радва своите фенове отново.Той се слави като най-младия световен шампион по кеч в тежка категория.Дами и господа ,Carl Johnsoooooon.

Придружаван от някаква селска музика ,Carl Johnson влиза в студиото и получава смесени реакции от публиката.

JK: Зравей CJ ,как си?Изглеждаш страхотно.

CJ: Оу ,благодаря.Не мога да кажа същото за тебе ,но карай.

JK: "ХА-ХА".Щегаджия както винаги.

Как я караш кажи ми?Между другото медиите блеснаха с новината за завръщането ти в mainstream кеч сцената в природената федерация GCW.Все пак хората искат да го чуят лично то тебе ,така ли е?

CJ: Да точно така.Преди няколко дни смешниците от прецедателите на борда ми се обадиха и аз подписах новия договор без да се замислям. (аплодисменти)

JK: Радвам се ,радвам се.А какво правеше досега ,освен че знаем за участията ти в последния сезон на сериала Burn Notice като Jim Black?

CJ: A ти нали беше кеч фен?Не знаеш ли че се бих в Япония.Направих няколко много добри участия ,което значително подобри банковата ми сметка разбира се.И бих казал че това до голяма степен ме подобри.Работата в Япония определено ме направи по здрав и бих казал че през това време през което отсъствах от светлината на големите прожектори успях да се подобря значително в положителна посока.

JK: Страхотно.Само да кажа че аз съм истински кеч фен ,но просто не гледам нищо друго освен американското.А какво мислиш за мене?Дали и аз бих могъл да се пробвам в тази индустрия?

CJ: Xax.Мисля че си дебел ,грозен тип с мазна коса и нелепа прическа ,но не на последно място си и пълен идиот. (няколкото марка в публиката учудени от казаното започват да скаднират You Suck за Johnson)

JK: Ъ-ъ.Нещо много бързо влезе в образ?...

CJ: Ама ти наистина си толкова тъп колкото изглеждаш по телевизията.Нима ти и още много хора не разбрахте че аз не играя образ.Carl Johnson на ринга е същия Carl Johnson и в живота.Аз не играя никакви образи.Аз съм такъв какъвто ме виждаш сега.

JK: Какъв?

CJ: Искаш да кажа задник нали?Или искаш да го кажеш ти?Давай Jabroni кажи го.

JK: Ааа.Дами и господа с ваш ще се видим само след кратка пауза.

Реклами

JK: Здравейте отново. (видимо зачервен целия)

Та ,забравих да те попитам какво стана с титлата ти?

CJ: Защо сменяш темата Jimmy ,нали искаше да ставаш кечист?

Ок ,ок.Ще ти отговоря.Преди няколко мецеца група цигани(от България предполагам) ми разбиха къщата и ми откраднаха пояса.Аз разбира се сигнализирах на полицията и след няколко дни ми откриха титлата във вторичните.Проклетите копеленца продали позлатения колан за бакър.А сега титлата е обезобразена и проклетите шефове от GCW решиха да strip-нат титлата само защото от нея е останало кожата.Проклети негодници.Щяхме да я очукаме малко от ляво от дясно с чука и щеше да е като нова.

JK: Съжалявам.Поне сега със сигурност ще си останеш единствения шампион държал тази титла. (това е една от класическите тъпи шеги на водещия при което публиката започва да се смее лудо заради applause сигнала)

CJ: Затваряй си устата кретен такъв.Ти дори нямаш достатъчно шегаджийски умения да се ставняваш с мене.

JK: Ок ,както кажеш.И едно последно нещо.Какво ще кажеш на конкуренцията ти която предстои да се изправиш и има ли някой конкретен който си набелязал като цел?

CJ: Разбира се че има.Моята предстояща цел е настоящия NWA World Champ.Ах това малко педалче Remus Willmore.Jabroni ,обръщам се директно към тебе.Мислиш че си много страшен тип ,мислеш че си голяма работа и голяма звезда а?Нищо не си видял още.Всички тези загубеняци дето си победил в кариета си не могат да сравняват с това което ти предстои..А всички другу останали ,не си правете грешни изводи.Ще сритам всеки един жив задник който се изпрече на пътя ми и ако не ми врявате ще разбете много скоро.Carl Johnson с неговите милиарди......и Милиарди фенове по цял свят обещава че ще направи всико на пух и прах.

JK: Благодаря ти за това участ...

CJ: Млъквай jabroni!Това шоу приключи.

• Upvote 4

"16 месеца неизвестност. 67 седмици очакване, очакване за промяна, очакване за нова възможност. 470 дни тренировки и изпитания при най-добрите бойци в Азия. Над 11 000 часа лишения, но и 11 000 часа надежда. Надежда, че мога да докажа на света, че съм най-добрият боец. Надежда, че отново ще стъпя на ринга заедно с най-безмилостните мъже в този спорт. За да ги победя.

30 януари 2011 - 06:45 - 1 миг, който осмисли всичко.

Аз ЩЕ бъда шампион!"

- Max Blade

• Upvote 2

c439c4f23bfc1c82.jpg

тук! Enjoy :beer:

- Global Championship Wrestling подписа договор с Jerry Oullette. Бившият отборен шампион в GCW и един от лидерите на The Foundation се връща в компанията, но този път като single кечист.

799px-Palace_of_Auburn_Hills.jpg

- Компанията започна продажбите на билетите за първото PPV на компанията - Redemption Day, което ще се проведе на 27 февруари в Palace Of Auburn Hills, която се намира в щата Мичигън. Отпуснати са 20000 билета, като се очаква до дни да бъдат изкупени.

- На пазара от днес се появи най-новият албум на GCW. Можете да закупите онлайн албума

Чекайте първото шоу в най-добрия случай довечера или най-късно утре следобед. :beer:

• Upvote 3

IGNITIONTVLOGO-1.png

IGNITION

Back on track!

– Шоуто започва с мощни пироефекти, които огряват претъпканата зала в Philadelphia, PA. Там, където започна всичко 19 януари 2009 година. Започва theme song-a на Ignition, а по рампата слиза Donovan Grant с усмивка на лицето. В центъра на ринга на специална поставка е сложена световната NWA титла.

Donovan Grant

- Радвам се ОТНОВО да приветствам всички фенове на кеча в Global Championship Wrestling. (Грант е прекъснат от GCW chant.) Искам колкото е възможно по-скоро да забравя последните 2 години, тъй като те бяха най-тежките в живота ми. Надявам се и Ortega да гние още дълго време в затвора. С много помощ от приятели успях отново да си върна компанията и ето, че отново сме в ефира. Ясно е, че има много въпросителни относно почти всичко – титли, събития, кечисти. Всичко ще получи своя отговор, когато му дойде времето. В момента (Грант маха коприненото покривало на стойката и титлата лъсва пред публиката) тази титла е най-важна. Точно затова реших, че ще е най-добре още тази вечер да се разбере кой, как и защо е шампион. Дами и господа представям ви...

- Grant е прекъснат от Saliva – Superstar, а по рампата слиза Gabriel Sylar.

Gabriel Sylar

- Лол, лол, лол. Чакай малко. Искаш да ми кажеш, че ще дадеш световната титла на някого просто ей така? Моята титла? Шефе, много грешиш. Върнах се тук да бъда отново номер ЕДНО. Настоявам, веднага да бъда обявен за шампион. (бурно освиркан)

Grant

- Ти въобще знаеш ли какво щях да кажа, надуто копеле? Исках да представя...

- Grant е повторно прекъснат, но този път от Carl “The Favorite” Johnson. Последният GCW World Champion!

Carl Johnson

- Хей, хей, хей. Сайлър, кажи ми, че се ебаваш? Искаш да те обявят за световен шампион при положение, че ти си най-жалкото подобие на шампион. Взе титлата по най-смешния начин? Моля те... Сега да си дойдем на думата. Ако някой трябва да бъде удостоен с титлата, това трябва да бъда АЗ. Нека не забравяме кой бе последният шампион!

Grant

- Вие лумпени ли сте, бе? Връщайте се в съблекалнята! Веднага!

- Започва музиката на Remus Willmore, а залата избухва. Willmore е променен. Вместо ведрата и свежа усмивка, лицето му е обрасло с брада, а самият Remus изглежда като развалина.

Remus Willmore

- Бос, Аз съм шампионът! Нали знаеш, бос? (Ремус се качва на ринга и хваща Грант за сакото). Кажи им, че аз съм шампионът? КАЖИ ИМ.

- Gabriel Sylar & Carl Johnson се стряскат от поведението на Remus. Публиката и Грант също се доста учудени, Willmore отчаяно се е вкопчил в шефа си.

Grant

- Махни се, Willmore. Remus, не си шампион! Титлата е вакантна! А сега да ви няма всичките от ринга миии…

- Този път на рампата излиза Striker, заедно с Melissa Lang, който също търси своето.

Striker

- Шефе, дължиш ми един title shot за това, че ти останах верен във войната с Mayhem!

Grant

- РАЗКАРАЙТЕ СЕ ВСИЧКИИИИИИИ!

- На рампата този път се появява Big X, който започва да се смее на Striker, бившият му tag партньор се спуква от яд край ринга. Всички помним каква вражда имаше между двамата и как Melissa се оказа главаното действащо лице, което реши всичко.

X

- Щом всички са тук да искат титлата и аз ще си я поискам! Защо да не я получа?

Sylar & Striker

- ЗАЩОТО СИ НЕГЪР!!!

- X им посочва сред пръст, след което тръгва да говори, но е прекъснат от Dan Guinness, който получава овации от публиката, но избеснелия Donovan Grant даже не му дава да говори.

Grant

- АААААААААА, ПОЛУДЯВАМ! МАХАЙТЕ СЕ ВСИЧКИ! КРАЙ! ДНЕСКА, МАЧО ЗА ТИТЛАТА ЩЕ Е РЕМУС УИЛМОР СРЕЩУ КАРЛ ДЖОНСЪН!

- Всички освен Carl Johnson & Remus Willmore остават разочаровани, а Grant се прибира с гневна стъпка backstage. Sylar отива до Willmore и почти не му забива един, но се спира.

*~Commercials~*

- След рекламите се връщаме на ринга, където започва и първият мач в НОВОТО GCW!

RichMoney_alt1.jpgvs.ChikafusaTadeshi.jpg

----------------------------------------------

Michael Adams vs. Slash

----------------------------------------------

- Пръв на ринга излиза Michael Adams. Новакът прави някакъв знак на съдията, който кимва с глава. Неговият опонент ще е.... започва музиката на SLASH, който под бурните овации на публиката се спуска по рампата. Slash е бивш ТВ шампион и явно също е подновил договора си с компанията в последните дни. Гонгът на първия мач в “новото” GCW е ударен. Публиката окуражава с овации Slash и да освирква опонента му, а Adams видимо недоволства от този факт. Едва ли е искал първият му мач във федерацията да бъде освиркван. Двамата се вкопчват в схватка, но по-едрият Adams надделява бързо и натиква съперника си в ъгъла, където му забива няколко бързи удара, след което го засилва към въжетата. Slash успява да избегне първия удар на съперника си, след което минава между краката му и забива пърз падащ лист в гърба на Michael Adams, което е посрещнато с огромни овации. Slash вдига опонента си, но Mike го подкосява, след което вкарва два бързи elbow drop-а, последвани от засилване към въжетата и мощен clothesline. Опит за туш, но Slash се повдига още на едно. Adams изправя противника си и го запраща към един от ъглите, след което се засилва натам, но Slash успява да избегне удара, като същевременно спъне Michael, който забива глава в сглобката на въжетата. Slash се засилва от въжетата и нанася мощен face wash, след което пробва да тушира опонента, но Adams се повдига. Slash се засилва от въжетата право към току що изправилия се противник, но Adams му нанася мощен shoulder block, последван от саблен удар, който изхвърля Slash извън ринга. Adams казва нещо на съдията, който започва да отброява изключително бързо, като Slash успява да се върне на ринга едва на 7. Slash започва да спори с рефера заради бързото му отброяване, което е използвано от Adams. Той се засилва и забива мощен чук в гърба на противника си, който пада като чувал напред. Mike вдига опонента си, рита го в корема, след което му забива swinging neckbreaker. Опит за туш...едно..две..повдигане! Adams запраща противника си към един от ъглите, след което забива big boot право в лицето на Slash. Роденият в Бостън Adams качва опонента си на третото въже и го вдига за fallaway slam, но Slash успява да нанесе няколко лакътя в главата на Mike, след което го хваща и забива брутално DDT от третото въже!! Slash бавно допълзява до противника си и слага ръка върху него. Едно........две.... повдигане, но съдията отброява твърде бавно. Slash отново започва да се разправя с рефера, но този път не изпуска от поглед Adams и успява да му нанесе няколко силни ритника, след което го изчаква да се изправи, засилва се към въжетата и с оттласкване от тях му нанася прекрасен moonsault. Още един опит за туш, но отново повдигане от Adams. Slash изправя опонента си и пробва да го дигне за Insane The Brain, но Mike го обръща в flash pin. Едно...две...повдигане, но съдията показва, че това са били три отброявания и обявява край на мача. Какво подяволите? Съдията вдига ръката на изтъркулилия се от ринга Michael Adams, който е бурно освиркан от публиката, а Slash седи в средата на ринга и не разбира какво се е случило. Какво странно начало на Ignition…

- Веднага след мача се пренасяме в кабинета на Donovan Grant, където нахлува Anthony Pettis без дори да почука.

Grant

- Тебе не са ли те учили да чукаш, бе?

Pettis

- Учили са ме, за това и чукам всяка, която ми падне... та шефе гледам, че всички се бутат за световната титла. Както знаеш аз съм един от най-добрите MMA бойци и носех много приходи на бившата си компания. Дай ми шанс и няма да те разочаровам. Не само старите кучета искат слава!

Grant

- Абе, вие от дума не разбирате ли!? Каква слава, какви титли, какви пет лева? Единствените, които имат право да проявяват претенции са Ремус и Карл Джонсън. ТВАЙ! Аре, марш!

- След като Петис излиза намусено от стаята, камерата отново се обръща към главния мениджър Грант.

Grant

- Уважеми зрителЕ, искам да ви кажа, че ръководството на GCW реши да върне ТВ титлата и отборните титли! (pop) В предстоящите седмици ще стане ясно как ще се определят шампионите. Аре, сега бегайте, че ми писнахте само да ми кисите на главата.

- Камерата се пренася из коридорите на залата, където забелязваме Adam Wallace, The Ledge & Stan Kovachevich да си шушукат нещо. Виждайки камерата, те започват да хулят оператора и да го гонят. Картината прекъсва, а ние се пренасяме отново на ринга, където е време за втория мач в Ignition.

KansukeKonda.jpg vs. EstebanPena.jpg

--------------------------------------------------------

Eddie Stone vs. Stan Kovachevich

--------------------------------------------------------

- Пръв на ринга под овациите на публиката излиза енергичния Eddie Stone. Веднага след него под звуците на Кали – Като те почна излиза Stan “Koko” Kovachevich по анцуг, характерен за сръбските хОлигани. Съдията дава начало на мача и двамата влизат в схватка. Stan праща противника си към въжетат, след което се опитва да го посрещне със саблен удар, но Stone минава под него, след което забива drop kick в коляното на противника си. Eddie се оттласква от въжетата и пробва да забие коляно в главата на опонента си, но е подкосен, след което Koko му забива бърз elbow drop, последван от ключ на врата. Stone успява бързо да се измъкне от хватката и да забие суплекс на противника си. Stone изправя сърбина, рита го в корема след което се засилва от въжетата и забива мощен ритник в главата му. Eddie се качва със скок на второто въже и чака опонента му да се изправи, след което полита с crossbody, но е посрещнат с брутален drop kick право в ребрата. Каква контра от страна на Kovachevich! Двамата лежат известно време на ринга и се изправят почти едновременно, като си разменят удари. Koko успява да блокира, след което нанася enzuigiri! Опит за туш...едно..дв.. повдигане! Stan вдига опонента си и му нанася neckbreaker, след което опитва пореден туш, но отново повдигане. Сърбинът изправя противника си, забива му няколко удара, след което го запраща към въжетата. Eddie Stone минава под противника си, след което го прескача, а за финал му забива hurricanrana, послевана от мощен pop от публиката. Stone с качва на въжетата, но Stan се изправя и започва да му нанася удари, след което също се качва на второто въже. Там двамата си разменят поредица от chop-ове и headbutt-и завършени от satellite DDT от страна на Stone. Покриване... едно...две....тр..повдигане! Koko успява да се изправи в последния момент! Stone изправя противника си и му прилага full nelson facebuster! Опит за туш, но Kovachevich показва издържливост и отново се изправя! Stone се опитва да завърши мача, като вдига противника си за brainbuster, но Koko успява да се измъкне, след което с бърз ритник в корема и STO да повали съперника си. Kovachevich запраща Stone към въжетата, където пробва да забие ритник в лицето, но Eddie се отдръпва, след което покосява съперника си, качва се на второто въже с 1 скок и забива отникъде RED ALERT! Едно...две...три! Край на мача. Победа за Eddie Stone. Веднага след ката гонга е ударен обаче до ринга притичват Adam Wallace & The Ledge , които нападат Eddie Stone. The Ledge му забива Final Execution (RKO), а Wallace брутален Omega Driver! Двамата помагат на Stan Kovachevich да се изправи, след което тримата застават в центъра на ринга с вдигнати ръце. Wallace взима микрофон.

Adam Wallace

- Дами и господа, приветствайте клубът, който ще постави всичко в тази федерация под свой контрол. Клубът, който още до първия турнир ще държи всички титли в GCW. Клубът, който ще УПРАВЛЯВА това шоу. Приветствайте H8 клубът!

- Тримата са заляти от освирквания, докато напускат ринга.

- Отново сме в офиса на Donovan Grant. Вътре е Arkadiy Birov, който тряска по бюрото на Grant.

Grant

- Разбрахме се, нали? Shot за титлата ще видиш, когато си го спечелиш. Никой ли не разбра, че мача вече е уговорен. Край. Напусни офиса ми.

- Birov изпсува нещо на руски и си тръгва. На вратата Birov се засича с Max Blade. Двамата имат сериозна история помежду си. Max & Arkadiy се убиват само с поглед, но в крайна сметка се разминават и Биров излиза.

Max

- Шефе, тук съм да ти припомня нещо...

Grant

- Дааа, Максимиляне, дааа. Ще искаш шанс за световната титла. НЯМА да ти го дам. Това е. Тук, днес, след дваесе-триесе минути ще бъде коронясан шампионът на GCW, а всички вие си намерете друго занимание освен да хленчите.

Max

- Жалко. Явно не съзнаваш, че не можеш да спреш неизбежното. Рано или късно аз ще стана шампион, защото това е мечтата ми. Не съм спирал да мисля за това и съм сигурен в способностите си. Можеш само да ме забавиш за малко, но аз не се сърдя. Max Blade ще бъде световен шампион.

- Blade напуска офиса, но е цапардосан с метален стол от Birov, който го причаква пред стаята. Руснакът започва да налага Blade като куче със стола преди да се намеси охраната пред погледа на крещящия Grant. Камерата се приближава до Arkadiy Birov, който изкрещява “БИРОВ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ”.

*~Commercials~*

- След рекламите виждаме промо на Markiz Sevar. Той се разхожда из улиците в Париж. “В тази страна аз постигнах всичко. Мога да имам всяко нещо, което поискам.” Sevar хваща случайна жена и я целува, а тя започва да пищи от радост. “Тук съм постигнал всичко – имам два замъка, успешен бизнес и какво ли още не, точно затова идвам и в Америка. Там ще направя това, което и тук – ще бъда номер едно и ще прославя името на Франция!” Показано е, че Markiz Sevar ще направи своя дебют следващата седмица.

NWAWorldHeavyweightChampionship-1.jpg

Mammoth.jpgvs. b95842107cb7a894.jpg

-----------------------------------------------------------

Remus Willmore vs. Carl Johnson

-----------------------------------------------------------

- Време е да разберем кой ще грабне световната титла. Първият главен мач в “новото” GCW! Пръв под овациите излиза Remus Willmore – последният NWA шампион. Веднага след него на рампата се появява Carl “The Favorite” Johnson, който получава мощни освирквания от феновете. Съдията показва титлата на двамата, след което дава начало на мача. Двамата влизат в схватка и Carl успява да направи ключ на ръката на противника си, но Remus съумява по акробатичен начин да се измъкне, след което да запрати опонента си към един от ъглите, където му забива clothesline! Remus започва да нанася chop-ове на Johnson, но Carl успява да отвърне с няколко uppercut-а! Johnson нанася няколко поредни удара, с което взима надмощието в мача и засилва противника си към въжетата, след което го поваля с shoulder block. Carl бързо се оттласква от въжетата и нанася leg drop, след което покрива за туш. Едно..и повдигане на Ремус. Carl го изправя, след което го рита в корема и пробва да му приложи суплекс, но Willmore успява да забие няколко лакътя в корема на противника си, след което нанася single knee facebuster! Remus забива и enzuigiri, след което прави опит за туш. Едно..две и повдигане. Willmore изправя противника си и го запраща към въжетата, след което пробва да нанесе dropkick, но Carl се хваща за въжетата, след което изправя Remus и бързо му забива gutbuster! Johnson вдига Remus, рита го в корема и го забива в металния кол, който държи сглобката! Carl пробва бърз туш, но Willmore успява да се повдигне на две. “The Favorite” изправя опонента си и му забива DDT, след което прави знак, че титлата ще е негова, което му носи мощни освирквания. Johnson запраща Remus към един от ъглите, където му забива поредица от удари с рамо в коремната област. Johnson тотално доминира над Remus докато не се качва на второто въже и започва да му нанася един след друг удари в главата, но Willmore проявява воля и го вдига на раменете си, след което му забива мощен powerbomb! Двамата лежат известно време на ринга и се изправят почти едновременно, като си забиват удар след удар. Все пак Remus успява да забие коляно в корема на Carl, след което го запраща към въжетата и го посреща със SUPERKICK! Едно...две...тр..НЕЕЕЕЕ! Remus бе толко близко до спечелването на титлата. Willmore вдига противника си и бързо му нанася backbreaker, последван от headlock. Johnson успява да се измъкне след известно време като нанася няколко удара с лакът в корема. Carl се оттласква от въжетата и забива spinning wheel kick, който поваля Remus. Johnson се качва на третото въже и скача за moonsault, но в последния момент Willmore се отдръпва, след което се засилва и забива SICK KICK в главата на падналия на колене Johnson. Покриване...едно...две...т..НЕ! Carl повдига рамото си и остава в играта за титлата. В този момент обаче Gabriel Sylar слиза бавно по рампата. Remus забелязва това и спира за момент и изкрещява “Какво по дяволите, правиш тук?” Sylar прави знак, че е дошъл просто да гледа. Това разсейване на Willmore почти не му коства титлата, тъй като Carl го обръща в roll up! Carl също забелязва Gabriel и започва да му крещи, което кара Sylar да се качи на ринга от външната страна. В това време Remus нанася dropkick в гърба на Johnson, който блъска Sylar и го просва на пода. Willmore вдига противника си и пробва да забие Die for me, но Carl успява да блокира, след което нанася Inverted facebuster! Carl отново насочва вниманието си към Sylar, който се качва на ринга и двамата застават лице в лице, псувайки се и след малко нервите на Gabriel не издържат и нанася удар в лицето на противника си, след което го вдига и това е Cop Killa! Съдията отсъжда дисквалификация, а Remus & Sylar започват да си разменят удар след удар. В този момент към ринга се спуска Max Blade, който директно влиза с big boot в лицето на Sylar, след което вдига Remus и забива Maxxx Pain (emerald fusion)! Още преди да се е изправил Max е нападнат от Big X, който също вече на ринга. Двамата си разменят тежки удари преди на ринга да дойде и Jack Striker! Striker нанася мощен spear на X, изхвърля Blade с clothesline над въжетата, след което започва да рита падналия в ъгъла Carl Johnson. Blade се изправя, но в този момент е нападнат в гръб от… Arkadiy Birov. Биров е като обезумял. Той забива Blade в металните стълби край ринга, след което го запраща в публиката и го следва, като двамата продължават да се бият между хората. На ринга пък дотичва младокът Anthony Pettis, който само с един showtime ритник праща Johnson в нокаут. Pettis & Striker продължават да се млатят, докато не идва и Dan Guinness! Какво меле само! Тримата се млатята здраво, но тогава изведнъж започва непозната музика. На рампата се появяват.... Adam Wallace, The Ledge & Stan Kovachevich! Тримата са с по един стол в ръка и набързо успяват да повалят един по един всичките си противници, бурно освирквани от публиката. Stan се справя с Anthony Pettis и след като го сваля с един удар със стола го избутва извън ринга. Същото прави The Ledge с Striker, а Wallace нанася Omega Driver на Dan Guinness, а след това Ledge & Koko му правят столиране!!! Шоуто завършва с млатещите се из публиката Max Blade и Аrkadiy Birov и вдигналите световната титла кечисти от H8 клубът!

Обещах да пусна шоуто сряда-четвъртък, но съм в неква rampage серия от поредица кафеви вечери ама вас тва не ви интересува. Това е и причината шоуто да не е нищо особено, просто днес го довършвах, а снощи беше СКАНДАЛ! Аре, мошно коментари и препоръки.

П.С. - Аааа да, както виждате шоуто ще е в неделя. Само днеска го пускам в събота, като некаква промоция примерно.

Радвам се, че най-сетне пусна шоуто, но не те нападам или нешо такова.. Сигурно си имаш причини, но както и да е, да коментирам шоуто сега.. Шоуто започна добре с началният сегмент между Грант и половината ростер. Със този сегмент се видяха промените в образите на някой кечисти, особено на Ремус. Факт е, че е беше успял и не толкова побъркан и т.н. в GCW преди години, но нека видим сега какво ше направи.. Имаше и доза смях с тези прекъсвания особено часта с Big X. Също така ми направи и впечатление, че при появата на половината ростер да искат шанс за титлата, дори и самата титла, този шанс бе даден само на Джонсън и Ремус.. не знам, това до някъде не ми харесва. Може би е част от някъква история.. Тук според мен беше по-добре да се направи някакъв Top Rope Battle Royal или нещо такова, или просто турнир. Добада ми образът на Syler.. може би защото харесвам такива ароганти, егоистични и леко забавни образи. Първият мач за шоуто беше сравнително добър. Както и очаквах Слаш надделяваше в почти целия мач и ако съдя по това, изобщо не очаквах края да е такъв. Адамс да победи доста опитен противник, а й бивш ТВ шампион. Изглежда Майкъл е доста надежден. Харесвам това, че в този дневник има и забавни моменти, както и се уверих в следващото интервю в офиса на Грант. М/у той рулзва :D . Поредното отрязване за шанс за титлата от страна на Грант, обаче този път жертвата беше забавния Петис. Допада ми този образ на "Недесциплиниран".. Мачът между Eddie Stone и Stan Kovachevich също беше добър. Едно нещо доста ми харесва и това е, че умееш да описваш мачовете много добре.. леки за четене, не много къси, не много дълги. Както казах добър мач и според мен очаквана победа за Еди. Краят беше леко очакван след това "шушукане", което видяхме преди мача. Яко е, че аз съм лидер на H8, но все още немога да разбера името, но както и да е. Дано стейбълът пожъне успехи. Баналното беше тук, че всеки влиза в офиса на Грант и всеки напуска разочерован, но пък точно там има и един + = забавните моменти. Също така и, че стари и интересни вражди се връщат. Последният мач беше най-интересното нещо в шоуто. Много добро начало, ето че и края беше неочакван, поне за мен. Не очаквах да се появят сумати хора и да настани истинска касапница, която да завърши с H8. Изглежда групата ще доминира. Е, явно наистина ще има някакъв турнир или нещо подобно. Нещо , което не ми хареса беше, че имаше само 3 мача.. Може би само на мен ми се струват малко, не знам. Както и да е като за дебютно шоу стана прилично и си заслужава четенето. Интересно ми е да видя по-нататък дали и другото шоу ще се завърне. (Но при липсата на ростер..)

8/10 от мен.

П.П Сега видях, че си написал кога е шоуто и причина за твоето забавяне. ;]

Edited by mzsphere1
  • Upvote 2

[i]1x WIW Tag Team Champion[/i]
[IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG]

Приятен re-debut за GCW.Maчовете бяха лесно четливи и добре оформени като за седмично шоу.

В първия сегмент нямаше нещо много впечатляващо ,виждали сме и преди такива неща когато световната титла е вакантна. Единствено бих казал че Remus Willmore се включи по-малко по различен начин. Между другото много добра идея за промяна на образа му на този малкия jabroni.

Очаквах може би мач за TV титлата или отборните титли ,но явщо ще са за PPV-то.

Първият мач ми допадна откъм това че ще си имаме наш Alberto del Rio или нещо подобно на него. Във Втория мач също имахме нови образи и Nexus?може би?

В главния мач очахвах да имаме нов шампион а не да се стига до два месеца градене на този мач. Това ме навежда на мисълта че ниго Johnson нито Willmore няма да спечелят титлата.

• Upvote 2

. Също така ми направи и впечатление, че при появата на половината ростер да искат шанс за титлата, дори и самата титла, този шанс бе даден само на Джонсън и Ремус.. не знам, това до някъде не ми харесва. Може би е част от някъква история..

Историята е, че двамата са последните световни шампиони в двете шоута и точно преди Bizkit и s0cki да спрат дневника беше започнал feud между тях.

- Малко множко бяха прекъсванията в първия сегмент, но си го обяснявам с това, че искаш да припомниш кои са Главните лица и да покажеш, че всички искат титлата. Никой не изпъкна над другите, освен може би новия образ на Ремус. Понеже горе-долу съм запознат с този негов образ (Покрай проекта ми с Биров) ми е най-интерсно да видя как ще го развиеш и ще се стигне ли до завръщане на "стария" Remus Willmore.

- Michael Adams явно ще е паралията, който подкупва съдии за да си печели мачовете. Няма лошо. Slash пък изобщо не помня кой потребител беше (както и много други) и ще е добре да им добавиш никовете от форума в първия пост.

- Сегментите в офиса на Grant бяха забавни. Толкова. А да, приятно припомняне за враждата на Birov и Blade.

- Новият стейбъл дойде от никъде, което лееееко не ми хареса. Дано дадеш някакво обяснение защо аджеба са се събрали, защото е много по-интересно да следиш как се сформира един стейбъл, отколкото да ти го дадат на готово. Името също е странно или поне аз не мога да разбера какво означава, но е крайно време да спра да търся логика в абсолютно всички неща.

- Промото ми беше .. свежо! Кратко, точно и ясно каза кой съм и какви са целите ми и беше глътка свеж въздух покрай тази суматоха около световната титла.

- Ясно беше, че няма да има шампион това шоу, след като едно 10 човека се изредиха да претендират за мач за титлата. Идеята ти в МЕ мача също беше ясна - хаос, всеки се бие с всеки и иска титлата, само H8 клубът сплотен. Не очаквам обаче някой от тях да вземе титлата, по-скоро залагам на Gabriel Sylar, заради който беше и целия този въргал. Друг вариант е Биров, но той пък е във вражда с Max Blade. Ще видим де, но залагам чиповете си на Sylar и в краен случай на Carl Johnson.

GG че върна дневника и .. по-малко кафеви вечери.

• Upvote 3

Копеле, пак ли Blade? С тоя келеш не се ли трепахме достатъчно или паметта ми ме лъже? :D Как да е - мощния ми съветски ботуш ще прегази гадната му кривашка муцуна once again. Имайки предвид как се развиха нещата в главния мач не съм сигурен какво да очаквам. Мислех си за Chamber-че за титлата, а ние с Блейд на калъп 1-на-1 до умиране. Но пък... с H8 (силно име за стейбъл), които са трима на брой, Chamber няма как да стане, така че може би Battle Royal? Турнир? Знам ли. Определено е интересно кой ще вземе титлата. Наистина Remus и Джонсън са хората, които имат право да се борят за нея, но пък намекна, че това няма как да стане с толкова желаещи. Може би мач между двамата и отделно един между останалата сган за претендентското място също ще е добро решение.

Самото шоу в общи линии се въртеше около титлата и хора искащи шот за нея. Добре си изгради мелето накрая, макар че освен битката за титлата друго не се изгради на това шоу. Мачовете ти за малката си бройка са с приемливо дълга дължина (като за мързел като мен). И все пак шоуто ми се стори кратичко - 3 сегмента и 3 мача. Повечко обем написано ни давай, дори да е за сметка на дължината на мачовете :D

PS1: Кучката Adams си е платил да спечели мача. Да има късемта да пробва срещу мен... и той, и съдията...

PS2: Руская мощ у ваш анус. Цепя дърва с голи ръце, ОК?

• Upvote 2

Постарал си се да напишеш по-дълги мачове този път, което не е в типично твой стил. Лично аз обичам повече да чета сегменти на седмичните шоута, а дълги мачове само на турнири. В реалността, обаче, най-вероятно именно с повече действие би се зарибила новата аудитория.

Новият stable има добро име, но му е нужно сериозно изграждане преди да заеме толкова високо място в йерархията. След като прочетох шоуто, си помислих: "Кои, аджеба, са тези пичове?". Очаквам сегмент(и), който да обясни кои са и за какво се борят.

Хареса ми, че всеки иска да е Човекът в GCW и се стреми към златото. Турнир, който да излъчи шампиона и същевременно да положи основите на нови вражди и да завърши някои стари, е най-логичното решение.

Edited by maxxxed
  • Upvote 2

Добре си беше шоуто като за ново начало. Главното нещо, на което се обърна внимание, както и трябва, беше световната титла и кой ще е шампионът на новото начало. Първият и последният сегмент бяха посветени именно на това. Нормално е последните два главни шампиона на GCW да получат шанс да си върнат трона, така че имаше логика точно аз и Johnson да получим този шанс.

Мачът не беше чак толкова по-дълъг от обичайното, но и да беше, щеше да е с право – той уж трябваше да сложи край на спора за новия шампион, заслужава да е поне малко дълъг и да се подчертае колко е важно кой ще е лицето на компанията. Краят му също беше логичен, а и съвършен – минали са година и нещо, само защото едно време двама души са били на върха не значи задължително, че след толкова време заслужават същата позиция на стълбата. Моят образ, смея да твърдя, е идеален за тази теза – бил съм последния шампион на Mayhem, но сега приличам на нищо повече от бездомен психопат, никой нормален няма да ми даде титлата просто така. Затова и реакцията на всички, които се считат за следващите лица на GCW е напълно логична – няма да оставят двама вероятни has-beens да откраднат място, за което самите те биха или много по-подходящи. Сложено е началото на войната, кой ще бъде шампионът на новото начало?

• Upvote 3

14vijko.gif

Няма да се увличам в излишни приказки тъй като всичко беше казано от хората преди мен. Хареса ми шоуто определено, беше си в духа на GCW и не си променил начина си на писане за една година, което е добре естествено. Допадна ми голямото внимание, което се обърна на световната титла и очакваният от мен сегмент със всички бивши звезди се получи много качествен. Между другото няма хич да се изненадам ако титлата отиде при единствения по-нов, който се замеси в борбата - Anthony Pettis. Идеята за стейбъл още в началото е интересна и ми напомня за Фондацията до момента.. дано наистина да има обяснение за формирането на групировката. Иначе за враждата на Birov и Blade не бива да се учудвате ако сте чели старото GCW, защото тя тъкмо започваше, когато спряхме дневника и сега си продължава. А Birov, човекът, с когото се избивахте почти цяла година беше Yuri Idoff, който сега го няма в ростъра. Любопитно ми е на какво точно ще се спреш за определяне на първия шампион. Има прекалено много претенденти, а знам, че не си фен на турнирите. От друга страна пък един единствен мач, който да включва всички, ако е на ППВ ще означава, че няма да има много други сблъсъци на карда. Ще видим.. интересно е определено и има много фаворити. Като цяло добро начало, оправда очакванията, браво.

• Upvote 2

635682_orig.jpg

Приятно за четене шоу! Много добре си улучил нюансите между мачове и сегменти, а обемът е просто идеален. Началният сегмент може би бе очакван (оправдана е лудницата която пресъздаде т.е.), никога не е лесно в самото начало, когато трябва да се оправяш като booker, с толкова много образи и да разпределиш толкова много вражди и истории. Фактът, че заби на главната титла е достатъчен за мен, така и трябваше да се случи. Хахахах, решението как да бъде определен първият световен шампион след завръщането на GCW все пак си бе странно, въпреки че Remus & Carl сътвориха невероятен сблъсък. Наистина добре описан мач. А краят бе една от най-уникалните лудници, които съм чел до сега.. дори на моменти не разбирах какво се случва. Явно целта ти като цяло е била да пресъздадеш някаква крайност и да видиш как ще реагираме на това? Явно такава и ще бъде "темата" в следващите предавания - Хаос.. Според мен това бе едно добро начало на Vol. 2 + това имаше Showtime Kick, как да не съм доволен ;/ ...

PS~ Sevar own-на! :D

Изкази: 9/10

Сегменти: 8.6/10

Мачове: 9.8/10

Истории: Все още няма да давам оценка тук. Искам да видя на къде вървят нещата..

Подреденост & Последователност: 9/10

Изграждане & Уникалност на образите: 6/10 (Само при този фактор все още куцат нещата, нямаше много образи които да изпъкнат от стадото с нещо по-специално, но съм убеден, че това ще бъде коригирано със следващите шоута.)

Евала, готино шоу! GCW is back, baby!

Иначе за враждата на Birov и Blade не бива да се учудвате ако сте чели старото GCW, защото тя тъкмо започваше, когато спряхме дневника и сега си продължава. А Birov, човекът, с когото се избивахте почти цяла година беше Yuri Idoff, който сега го няма в ростъра.

Бях забравил. Мерси, че ми напомни. Враждата с Idoff наистина беше дълга и продължителна, а тази с бодигардчето (бивше май) Максимилянчо ми се губи и затова ги обърках. Как да е. Ще му организираме едно атентатче и даже до мач няма да се стигне.

The_Cobra_Killer

Отлично шоу ни представи. Приятно за четене. Най-интересни са ми образите на Birov, Remus и Syler. Първият сегмент беше добър и показа как всички от главните лица искат титлата. Моят образ също се развива добре, изглежда, че ще съм голям нечестник. Интервюто в офиса на Grant ме зарадва на максимална степен и беше нещо нужно. Появата на новия stable дойде някак си неочаквано, но на мен сякаш ми хареса, но оттук трябва да ги build-ваш здраво в много сегменти. Интересно ми е как ще се развие историята около тях. Да, много добре се развива ситуацията около титлата, защото всеки иска да е шампион и да се докаже пред всички. Това според мен е доста интересно и с нетърпение ще очаквам следващото шоу. За мен нямаше лоши неща в шоуто и лично за мен беше наистина примерно шоу за развитието на даден дневник.

Оценка:10/10

c439c4f23bfc1c82.jpg

- Global Championship Wrestling успя да подпише договор с журналиста на деситилетието. От следващата седмица очаквайте в Ignition мега критика НЕШО НЕШЕВ. Нацепената батка има бицара поне 40 санта! ГГ.

JeffNova_alt2.jpg

- От GCW пуснаха в интернет официалния постер на предстоящото PPV.

RedemptionDay.jpg

П.С. - Първия пост е ъпдейтнат. Там тайтъл хисторита, путки майни и всичко подобно благодарение на the one and only ДЖЕРИХИ! :beer:

• Upvote 3

IGNITIONTVLOGO-1.png

IGNITION

HATE!

- На titatron-а е показан бесният от миналата седмица Donovan Grant.

Grant

- Знам какво се питате всички. Кой е шампиона или как ще се определи? Въпреки че тия лимонади развалиха всичко миналата седмица аз измислих решение. Всички тези отворковци ще имат шанс. На Redemption Day, който е другата седмица ще има четворен мач за определяне на световният шампион. (pop) За да не бъдат ощетени Remus Willmore & Carl Johnson имат запазено място в този мач, а днес ще разберем и другите двама участника. Всичките пендели, които се намесиха миналата седмица ще участван в два четворни мача днес. Имам и друго съобщение – на Redemption Day ще се проведе и open challenge за GCW TV титлата. А’е със здраве!

- Грант натиска някакво копче и връзката прекъсва, а ние виждаме обичайното клипче, с което започва Ignition всяка седмица. Тази седмица сме в Cleveland, Ohio и залата отново е препълнена. Камерата се разхожда из публиката и показва част от най-запалените фенове. Изведнъж започва Planet Funk – Chase The Sun и по рампата се спуска Michael Westen, който се движи със странни танцувални клатушкания. Камерата дава кечиста от близък план и се вижда, че очите му са кръв червени. Явно Westen пак си е говрил с Мара.

Dagger.jpg vs. MaxForbes.jpg

-------------------------------------------------------------

Michael Westen vs. Markiz Sevar

-------------------------------------------------------------

- Веднага след Westen по рампата слиза и Markiz Sevar. Френският благородник гледа с пренебрежение публиката и противника си. Гонга е ударен и мача започва. Markiz Sevar напада веднага портивника си, но Westen успява да го изхвърли с arm drag, последван от още един и още един. Sevar е бесен, докато Michael отново вкарва някакъв странен танц подкрепен от аплодисменти от публиката. Sevar се засилва срещу противника си, но този път е спънат, след което Westen застава над него и започва да му бие шамарчета. Markiz-а полудява той се изправя и започва да забива мощни тупаници в лицето на опонента си. Той го засилва към един от ъглите, след което нанася мощни лакти в главата му. Sevar засилва Westen към въжетата и пробва да го посрещне с ритник в лицето, но Michael успява да се наведе, след което се спира и нанася бърз Russian legsweep, последван от опит за туш, но Sevar се вдига бързо. Westen изправя противника си, рита го в корема и забива neckbreaker. Опит за туш, но Markiz-а отново се повдига. Той не може да повярва, че напушения Westen успява да му се противопостави доста успешно. Michael се засилва от въжетата, но Sevar успява да го посрещне с uppercut, след което много бързо да забие DDT! Фрнацузина вдига бързо съперника си и започва да му прилага german suplex-и! Eдин..два...три...четири... Westen е размятан като парцал, а Sevar се надъхва с мощен вик, последван от страхотни освикрвания от публиката. Michael прави headlock на опонента си, като го поваля на земята. Съдията вдига ръката на Westen и тя пада един път...два пъти, но на третия Michael успява да я задържи във въздуха, след което с адски усилия успява да застане в полуизправено положение и да нанася лакти в корема на Sevar. Westen се измъква от хватката, след което се оттласква от въжетата и поваля Markiz-а със crossbody! Michael засилва противника си към един от ъглите, след което му нанася брутален dropkick, а Sevar пада като покосен. Westen се качва на въжетата и се подготвя за finisher-а си Sun Eclipse (450 Splash), но в последния момент Sevar успява да бутне въжетата, което да наруши баланса на противника му и той пада от третото си въже. Markiz го хваща и бързо прилага vertical suplex, след което изправя Westen, рита го в корема и пробва да го диге за Spiral Bomb, но Westen контрира с няколко удара докато е във въздуха, след което пада зад Sevar и го обръща във flash pin. Едно..две..три! Каква победа за Westen! Публиката избухва, а Markiz Sevar не може да повярва. Той е бесен. Хваща съдията и го притиска в ъгъла. За момент фрнцузина посяга да го удари, но се спира. Westen получава овации.

- Реклама на предстоящия другата седмица турнир Redemption Day!

- Пренасяме се в коридорите backstage, където Markiz Sevar ходи побеснял от загубата си. Той отива до близката Pepsi машина, където е Dan Guinness, който е с превързана глава, след столирането от H8 клубът миналата седмица. Dan се усмихва на Sevar и му подхвърля “Тежко начало, а?”. Това прелива чашата за Markiz, който хваща Dan и започва да блъска главата му в машината. Sevar е като обезумял. Той взима стол и го забива в главата на Dan, който пада безпомощен до машината.Sevar успява да нанесе още няколко удара със стола докато се намесва охраната, които спират французина.

*~Commercials~*

- Пренасяме се в кабинета на Donovan Grant, където е и Melissa Lang и Hate клубът. Adam Wallace се разправя с главния мениджър, като желанието му е и тримата от стейлбъла да участват в мачовете за определяне на претенденти за световната титла.

Grant

- Чшш, лимони един ше участва от вас. Не знам как ше се разбирате, на камък-нощица-хартия ли ше играете или на цък-цък, целене на гредичка. Не ме интересува. Пишем тука на листчето hate клуб, па вие ше си изберете кой да се бие.

- Grant дописва на листче името и го хвърля при другите, след което казва на Melissa да започне да ги джунджурка. Lang ги събира в шепа и започва да ги върти. Grant гони H8 клуба, след което изкрещява STOP! Мелиса спира да ги джунджурка, а Грант вади четири листчета. В този момент обаче в стаята влиза Jerry Oullette – бившият отборен шампион.

Oullette

- Шефе, искал си да ме видиш?

Grant

- А, те точно ти ми требваш! Слушай сега. Току що ми казаха, че Дан Гинес е със сътресение и че е извън ринга около месец, а пък е записан в мача за претенденските мачове....

Oullette

- ДА! Съгласен съм! Чакам този шанс още от разделянето ми с Dale Hart, но във всички федерации, в които бях досега бях натикван в отборната дивизия с жалки подобия на кечисти. Най-после! Мерси, шефе ще ти върна услугата някой ден.

Grant (смеейки се)

- Ънтека! Сега седи виж с кой си се паднал.

- Grant тегли първото листче и на него е името на... DAN GUINNESS!

Grant

- Те това си ти. Аре, оди се приготвяй.

- Следващото листче го тегли Melissa Lang и тя тегли Gabriel Sylar! Веднага след това Grant тегли Anthony Pettis и накрая е изтеглен Big X! Това означава, че в другия мач ще се бият избранникът на H8 клубът, Jack Striker, Arkadiy Birov & Max Blade.

Grant

- Ибаси змиътъ, ибаси мамата... Биров и Блейд ше се чукат както Руни чука Шити. Мислех да гледам porno s qna?, но това ше е по-добро!!!

- Камерата се пренася из коридорите и следи Max Blade. “The White Thunder” търси Birov, като тряска по всичко и крещи по пътя си. Изведнъж оператора вижда отворена стайчка и надниква вътре. А там виждаме как Michael Adams дава пари на рефера, който му осигури победата миналата седмица. Adams му плеска на челото 5 стотачки, след което се обръща и вижда камерата и с вик се засилва към вратата и я тряска, а оператора пада по гръб и картината се губи.

- Пренасяме се на ринга, където ще започне първият мач за определяне на един от четиримата претенденти, които ще се бият за нея на Redemption Day.

6d4fd46e150e3243.jpgvs. JerryOullette.jpgvs. BigX.jpgvs. JacobJett.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gabriel Sylar vs. Jerry Oullette vs. Big X vs. Anthony Pettis

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Кечистите са на ринга и гонга е ударен. Изненадващо всички се нахвърлят върху Gabriel Sylar и го натикват в един от ъглите, където си го разменят на смени. Oullette се дръпва назад, след което прави roll up на Pettis! Едно..две..тр..НЕ! Колко бързо можеше да свърши този мач. Oullette се ядосва, че не е спечелил мача, а бившият MMA боец му се нахвърля и го засилва към въжетата и посреща с ефектен dropkick в лицето. През това време Big X блъска главата на Sylar в сглобката на въжетата, след което се оттласква от въжетата и го поваля с мощен shoulder block. Big X изхвърля Sylar над третото въже, а там “The Star” почервенява от гняв, като започва да блъска по ринга и стъпалата. Отново на ринга Pettis e притиснал Oullette в единия ъгъл, когато канадецът го дръпва за екипа му в кола, който държи ринга. Big X се засилва към току що изправилия се Jerry и му забива брутален clothesline, след което пробва да го тушира, но Oullette се повдига. X засилва бившият отборен шампион към въжетата, точно когато Sylar се качва. “The Star” го посреща директно с overhead belly to belly suplex! Pettis и X си разменят удари, когато Sylar им влиза с двоен flying shoulder block. След като е повалил и тримата си опоненти, Gabriel Sylar застава в средата на ринга с високо дигната ръка, след което показва с жест, че титлата скоро ще е негова. Sylar напада Pettis като му забива neckbreaker, след което го хваща и го забива в изправилия се в единия ъгъл Big X. Веднага след това Sylar се засилва към Oullette, който е в противоположния ъгъл, но Carl в последния момент се отмества, след което се оттласква от въжетата и забива мощен lariat, последван от scoopslam и headlock! В другия ъгъл X и Pettis за пореден път си разменят удар след удар, но X се оказва по-хитър и вкарва коляно в корема на противника си, след което забива flowing DDT! X забива няколко elbow drop-а, след което опитва да качи Pettis на третото въже, но е подкосен с chop block от страна на Oullette, а Pettis пада с crossbody върху него. Веднага след това Anthony Pettis се обръща и забива изненадващ SUPERKICK на Oullette, след което го покрива. Едно...две...тр..НЕ! Jerry слага крака си на въжетата. В това време Sylar се засилва към X, но е посрещнат с мощен Spinebuster от бившата рап звезда. X се оттласква от въжетата и забива ботуш право в лицето на току що изправилия се Pettis! Веднага след това хваща Jerry Oullette и забива X KILLER! Big X покрива Oullette..едно..две..тр…НЕ! В последния момент е издърпан за крака от Sylar, който го вдига, рита го в корема, след което му нанася мощен ритник право в главата. “The Star” хваща Jerry Oullette и го качва на третото въже, като иска да му забие Ace Crusher, но Oullette показва дух и се съпротивлява с няколко headbutt-а. През това време Anthony Pettis забива flying knee в главата на полуизправилия се Big X. Почти в един и същи момент Sylar нанася Ace Crusher-а на Oullette, а Pettis своя Showtime kick на X, като бившия ММА боец е със секунда по-бърз и съответно по-бързо успява да покрие за туш. Едно...две...три! Да, каква победа за новакът в GCW! Sylar пък е побеснял, застанал над Oullette и чакащ отброяването на съдията. Той започва да спори с рефера, но това няма значение, защото всичко приключи. Sylar не може да повярва, че победата му се изплъзна на толкова малко. Той хваща Big X изкрещява му в лицето “Ти си виновен за всичко, черен боклук! Ти ме лиши от title shot, ти ме лиши от най-ценното!” Sylar вдига X и му забива COP KILLA, бурно освиркван от публиката!

- След мача се прехвърляме към Melissa Lang, която е заедно с H8 клуба.

Melissa Lang

- След събитията миналата седмица много хора се запитаха защо сте се събрали, какво целите и защо точно се казвате Hate club?

Adam Wallace

- Нека аз започна. Защо сме се събрали? Защото ние сме бъдещето на тази компания. В другите компании, в които съм се бил никога не съм бил световен шампион. Знаех, че ми липсва нещо малко, но същевременно нещо много важно. Е, намерих го в лицето на The Ledge, който е невероятен атлет, които е с голямо бъдеще и Koko, който пък ми е стар другар от престоя ми в Сърбия. Когато разбрах, че ще се бием заедно в GCW звъннах на момчетата и уредихме нещата бързо и просто, без много приказки. И тримата знаем, че това е най-правилното решение.

The Ledge

- Що се отнася до нашите цели. Като най-добрите в този бизнес ние се стремим към най-ценното в този спорт, а именно титлите. Не се учудвайте, че още другата седмица на Redemption Day повечето титли ще попаднат при нас. Просто това е нормално и така ще бъде за дълго време.

Stan Kovachevich

- Името ли? Аз го предложих. Па ние србите най-обичаме да мразим..

Melissa Lang

- А кой от вас ще вземе учасите в мача за определяне на претендент за световната титла по-късно тази вечер?

Wallace

- След успорвана игра на камък, ножица, хартия АЗ спечелих! Казахме и на шефчето, а сега The Ledge & Koko ще се разправят бързо, бързо с тия лешпери Eddie Stone & Pete Apple.

- В този момент Jack Striker идва задъхан до Melissa Lang.

Striker

- Мило, сготвих, изпрах, проснах, изведох кучето на разходка и приспах детето, довечера ше ми пуснеш ли най-после?

- H8 клуба му се присмиват, а Wallace пуска коментар само за да издразни Striker.

Wallace

- Хайде, сладурано. Извинявай, че не ти дадох номера, но не се занимавам с женени...

- Striker почервенява като домат от гняв, но се сдържа.

- Виждаме видео от миналата седмица как Eddie Stone успява да победи Stan Kovachevich, след което е нападнат от H8. По-рано днес Stone & Apple успяха да си договорят мач за отборните титли, ако успеят да победят днес. Двамата излизат първи на ринга, а след тях излизат и H8, които са обсипани от освирквания.

KansukeKonda.jpgRusselNixon.jpg vs. EstebanPena.jpgTheLedge.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Eddie Stone & Pete Apple vs. H8 Club

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

- Мача е започнат от Apple & The Ledge. Двамата сключват ръце, но Ledge бързо нанася удар с коляно, след което засилва противника си към въжетата и го поваля с shoulder block. Ledge се оттласква от въжетата, но Apple го прескача, а след това минава под него, като в крайна сметка успява да му забие dropkick, който е последван от бурни овации. Pete праща опонента си в един от неутралните ъгли, където започва да му нанася chop-ове. Apple се качва на второто въже, от където забива чук в гърба на противника си, който пада на земята. Pete нанася няколко leg drop-а, след което се сменя с Eddie Stone, който се качва директно на третото въже и причаква Ledge да се изправи, след което му прилага hurricanrana. Stone бързо се оттласква от въжетата и забива мощен ритник право в главата на Ledge. Eddie се засилва към въжетата и прави springboard moonsаult, но в последния момент The Ledge вдига колената си като контра. Двамата лежат известно време на ринга, но Stan Kovachevich успява да влезе на ринга, като неговия партньор се сменя с него. Koko започва да налага Eddie, след което го рита в корема, вдига го и нанася release side slam! Веднага след това сърбинът причаква Stone да се изправи и му забива мощно running STO! Опит за туш..едно..две и повдигане. Stan запраща Eddie към един от ъглите, след което се засилва за бърз ботуш в главата, но Stone успява да се отмести, след което да се оттласне от въжетата и да нанесе spinning wheel kick! Публиката надъхва Eddie за смяна, а той пълзи бавно към ъгъла си. В последния момент преди смяната с Apple, Stone е издърпан за единия крак от Коко, но Eddie показва техника и забива страхотно enzuigiri, след което се сменя с плонж с партньора си. Apple влиза с diving clothesline на Kovachevich и го поваля, след което пробва туш, който е неуспешен. Pete запраща противника си в ъгъла, където му влиза с колена в гърдите. Дебютиращият Apple вдига Koko на вторто въже, след което се качва и той и забива FRANKENSTAINER! Опит за туш..едно...две..тр..НЕ! Apple се ядосва и вдига противника си за Apple Driver и го забива, но в този момент на ринга нахлува The Ledge с метален стол в ръка и праща Apple да спи с един удар. Следва същотото и за Eddie Stone, който се втурва на помощ. The Ledge помага на Koko да се изправи, след което забива брутален Final Execution на Stone върху стола! Публиката мощно освирква това, докато на по рампата не се спускат тичешком GLUE & MUSHROOMS! Slash & Michael Shinoda, които влизат на ринга и започва въргал между тях и H8! В крайна сметка G&M успяват да изхвърлят Koko & Ledge над въжетата, а последните им се заканват сериозно!

- Пренасяме се моментално backstage, където Birov & Blade най-после са се засякли и се млатят като за световно (а, котето любовно?) като са прекъснати от охраната. Двамата след малко ще се засекат на ринга в мача за определяне на претендент!

*~Commercials~*

- Камерата се сменя бързо и виждаме как разгневения Sylar нахлува в офиса на Donovan Grant.

Sylar

- Видя ли го, бе? Видя ли го мръсния негър? Аз ти казах, че не трябва да имаш черни в компанията... провалят всичко. Ще го убия! Хайл Хитлер!

Grant

- Седи, гледай мача, бе! Хем немам мачове за турнира, хем искаш да убиеш X... Давам ти го на PPV-то! Искам да му направиш черепа на кайма!

- Gabriel и Грант си стискат ръцете, а ние се пренасяме при новия репортер Нешо Нешев.

Нешо

- Hi, приятелчета. Тук до мен е великият и непобедим Remus Willmore, бивш двукратен световен шампион в междугалактичесата категория. Ремус, в Червен Бряг ли си или просто си на твърди наркотици, че се държиш все едно са ти изяли баничката, ама от тея хубавите, мазните на Красно село дето са?

Remus

- Аз съм световен шампион! Не съм бивш! АЗ СЪМ СВЕТОВЕН ШАМПИОН, ПО ДЯВОЛИТЕ! Никой не го разбра! Не съм губил шибаната титла и не съм длъжен да се бия за нея, след като вече е моя. Това ме съсипва, искам да върна времето назад. Искам старата слава. Искам обичта на публиката и чувството, че отново съм на върха. Искам отново да съм Remus Willmore!

Нешо

- гг. Gl & Hf!

454883b22dfd0228.jpg vs.ArkadiyBirov.jpg vs. HardcoreHenderson.jpgvs. Guillotine.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jack Striker vs. Arkadiy Birov vs. Max Blade vs. Adam Wallace

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Преди да излезнат всички на коментаторската маса сяда Carl Johnson, който е залят от освирквания. След това излизат и другите кечисти и мача започва. Birov & Blade моментално се нахвърлят един на друг, докато в това време Striker успява да натика съперника си в един от ъглите, където го разбива от uppercut-и. Striker засилва противника си към противоположния ъгъл и му забива бърз clothesline, последван от булдог! В другия ъгъл Blade & Birov са се вкопчили един в друг. Birov забива лакти, а в отговор на това Blade нанася chop-ове.Birov успява да прложи headlock, но Striker го прекъсва, като го рита в корема, след което го дига и забива body slam, последван от elbow drop-ове, но Striker е издърпан от Blade който веднага започва да забива ритници в корема на падналия Birov без дори да обръща внимание на Striker. Adam Wallace се засилва и забива stiff clothesline в гърба на Jack, като го поваля на земята. Wallace прави и Leg drop, последван от опит за туш, който е неуспешен. Blade пък засилва Birov към въжетата, след което почти не го обезглавява с big boot. Max е нападнат в гръп от Wallace, който му забива germen suplex! Birov пък пробва да убие Striker с поредица от лакти! Adam Wallace се засилава право срещу руснака и Striker и прилага падащ лист в гърба на Arkadiy! В този момент Blade рита в корема Wallace и му забива DDT! Birov се оттласква от въжетата и с брутален саблен удар изхвърля себе си и Blade от ринга. Двамата започват да си разменят тупаници край тепиха, докато между въжетата Striker прилага vertical suplex на опонента си, след което го причаква за spear! Wallace се обръща и Jack Striker му забива spear! Покриване ...едво..две...тр..НЕ! В последния момент Adam успява да повдигне рамото си. Извън ринга Birov запраща Blade в металните стълби, след което му прави и суплекс на рампата! Руснакът засилва Max и го блъска в предпазните огради, след което го замъква backstage, където боят продължава. На ринга Striker подготвя съперника си за The Devastator, но в този момент по рампата слизат H8 клуба и наобикалят Melissa Lang. Striker тръгва да ги гони, но е спрян от съдията. Рефера казва на Ledge & Koko да напуснат, но през това време Adam Wallace забива low blow на Striker, след което нанася и Omega Driver! Покриване...едно...две..три! Край! Победа за Wallace, който ликува в средата на ринга. Шоуто завършва с brawl-а, който си спретват Max Blade & Birov. Блейд е премазан, като Birov му прави Powerbomb върху капака на един Голф 2ка на паркинга, като чупи стъклото и огъва ламарината. Освирепелия Биров се обръща към камерата и забива юмрук в обектива… картината прекъсва.

Redemption Day Current Card!

NWA World Championship

Remus Willmore vs. Carl Johnson vs. Anthony Pettis vs. Adam Wallace

Open Challenge for the TV Championship

Single Match

Gabriel Sylar vs. Big X

- Първо се извинявам, че МЕ е шлякан, просто го писах снощи в 4 пиян на куче... Чекам коментари, харесва ми активността. Дано се запази и дори увеличи! Чекайте през седмицата да бъдат добавени още мачове за турнира и горе-долу е тва. Кур за прасетата! :beer:

ХАХАХАХ, евала, много яко шоу този път, хареса ми пет пъти повече от първото. Доста неща се случиха, старите кучета мачкат, новите образи получиха развитие + редовните забавни нещица типични за GCW - супер.

Прогнозата ми, че Anthony Pettis ще е първият шампион изглежда все по-сериозна и съм убеден на 90%, че той ще вземе титлата.. един вид компенсация към G, който беше луд джобър в старото GCW.. определено заслужава това признание този път. Хареса ми, че бях на косъм от победата, но то си беше ясно, че няма да съм първия шампион и поне загубих на косъм, а не бях размазан. Много съм доволен, че започнах вражда с негъра Xzibit. Не ме разбирайте погрешно, аз мразя расизма.. но и негрите. Очаквам да го скуашна на турнира.. в най-лошия случай ме чака загуба с roll-up и след това разгромна победа в реванша, мерси.

Michael Westen е веселяшки образ каквито знаем, че развиваш много добре и ще ми е интересен за следене.. стига да не натрупва прекалено много победи. Markiz Sevar излезе силен от шоуто, въпреки че загуби от утайката, като преби едно от най-големите имена на компанията. Ако върнеш US титлата очаквам той да е първият шампион и да се продължи традицията този пояс да се носи предимно от хора извън Америка.

Hate стейбъла определено е свеж и интересен засега като ми хареса, че е замесен в главната история още от началото. Друг е въпросът, че нямам представа кои потребители стоят зад образите, но карай. Нормално беше да имах представител в мача за титлата, така че резонна победа за техния човек.

- В този момент Jack Striker идва задъхан до Melissa Lang.

Striker

- Мило, сготвих, изпрах, проснах, изведох кучето на разходка и приспах детето, довечера ше ми пуснеш ли най-после?

ХАХААХ, това ме разби определено.. жалко, че са малко хората, които ще го схванат и ще им стане истински смешно. BWF лаф е. :(

И за останалото.. появиха се и отбори, така че отборната дивизия като за второ шоу си е доста добре, чакаме връщането на титлите на турнира като фаворити са ми Hate клуба. Нешев очаквано кърти и ще е един от най-забавните образи в дневника докато Remus а адският tweener и до момента е от най-интересните членове на ростъра. Общо взето се заформиха няколко вражди и карда за турнира ще се запълни без особени проблеми така като гледам. Имаме си вече и брутална и лична вражда Birov - Blade, от която очаквам луди сблъсъци, защото знам, че гимик мачовете ги пишеш с доста старание. Като минус бих изтъкнал липсата на Carl Johnson, който все пак е в мача за титлата и не трябваше да отсъства.

• Upvote 3

635682_orig.jpg