Jump to content

Най-добър мач


koleda321

Recommended Posts

Смятам да направя нова поредица, подобна на "The best music of" на Radox, само че за най-добър мач на определен кечист, бил той днешен или от близкото минало. Пускам темата в General Wrestling" раздела, тъй като смятам да пускам такива теми и за кечисти извън WWЕ. Всичко това в случай, разбира се, че се хареса на аудиторията.

За първи избор смятам да сложа човек с множество добри и класически мачове - Bret "The Hitman" Hart.

bret-hart.jpg

За мен най-добрият мач на Bret Hart е от КечМания 13 срещу Остин. Освен, че чисто технически той беше на изключително високо ниво, този мач е важен и от историческа гледна точка. Беше, един вид, предаване на щафетата не само между двама човека, но и едва ли не между две ери. До ден днешен за мен това си е цяла лекция за това как трябва да се издигат нови звезди и то не за сметка на старите.

Това е най-добрият мач на Bret Hart според мен. Какво е вашето мнение?

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Според мен най-добрият мач на Bret Hart е този срещу брат му Owen в клетка от Summerslam 1994. Страхотен Cage Match, много напрежение и драма и един от най-добрите мачове в историята на WWF. Между другото преди години имаше теми за "Петте мача" на даден кечист и май е по-добре там да пишем. Аз даже имам желание да пиша в някои от тях, в които не съм отговарял, ама да не се сърдят "шефовете", иначе може да съживим тези теми, а и раздела като цяло.

  • Upvote 4

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment
The_Cobra_Killer

Аз се двуомя между този срещу Austin на Wrestle Mania 13, но както повечето гласували ще посоча Iron Man мача между Bret Hart и Shawn Michaels просто, защото ми хареса всичко. Бих казал, че този мач е задължителен за всеки един кеч фен, защото това си е истинска класика.

  • Upvote 2
Link to comment

Този м/у него и брат му на WM 10 е класика и доста ме кефи, но ще подкрепя Brock_Lesnar и ще гласувам за мача му от SummerSlam 1994. :)

  • Upvote 2

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

Най-добрият маач на Bret и един от любимите ми като цяло е срещу British Bulldog от Summerslam '92, където му дропва IC титлата. Доста добре технически издържан мач от двама феноменални кечисти + малко драма, тъй като показваха реакциите на сестрата на Bret, която е била омъжена за Bulldog тогава. Доста правилен начин да се дропне важна титла, въпреки че Davey Boy не успя да пробие по-нагоре. Всичко това, комбинирано с факта, че виждаш как Уембли е претъпкан до дупка и всички избухват максимално, когато Bulldog печели прави мача още по-феноменален за мен.

Другият ми избор би бил WM13 и Hart vs. Austin, също мач в който нямаше нищо излишно, а финишът наистина "направи" Austin. Двата мача са някак изравнени в главата ми. Бих споменал също, че по-дългите мачове на Bret са ми доста скучни по някаква неопределима за мен причина, която може би са прекалено бавната стъпка и многото restholds, което не ги прави задължително лоши, но просто не са ми толкова интересни. Всеки с вкуса си.

  • Upvote 3

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment
  • 2 weeks later...

Bret Hart vs. Shawn Michaels - Wrestlemania 12 - Iron man match. Просто първият по рода си такъв мач в WWF не може да бъде забравен.

P.S. - Поздравления към автора за темата. Доста проста, но интересна идея, която си заслужава да бъде доразвита. Не зарязвай темата след третия брой. А към останалите - айде бе, давайте повече гласове. Гледам само по 7-8 човека са изказали мнение в досегашните 2 издания.

35izpu1.jpg

Link to comment
Rise of Thunder

Bret Hart vs Shawn Michaels-WrestleMania XII-Iron Man match

Напълно подкрепям това мнение.Гледал съм мача няколко пъти и винаги настръхвам след края му.Най-добрия мач на Брет в неговата кеч кариера.

Link to comment
  • 2 months later...
Jerichooo

Бих се спрял на мача от SummerSlam 1994 в стоманената клетка,но и мача срещу Шон също беше култов.

[img]http://www.prikachi.com/images/112/3188112b.gif[/img]

[img]http://prikachi.com/images/618/2999618s.jpg[/img]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...