Jump to content

Brock Lesnar & NJPW - новини и дискусия!


nWoHulkster

Recommended Posts

Изчаках да минат всичките мачове на Леснар и тогава да направя темата. Първо да кажа, не знам дали знаете, но един ден преди съботния мач на Леснар WWE се опитаха да го спрат да се бие. За целта пуснаха молба към съда да издаде забрана Леснар да се бие, тъй като, това че Леснар ще се бие щяло да нанесе голяма вреда на WWE :lol:. Естествено съде отхвърли глупавите им искания и Леснар си се би. Има слухове, че WWE ще се опитат да изкарат забрана за големия мач на Леснар на 4 януари, на "Японската WrestleMania". Що се отнася до делото, май нещата засега са в полза на Брок и той ще спечели делото (ключове дума: май).

_____________________________

Първоначално на 4 януари Леснар трябваше да се бие срещу "Японския Голдбърг" Kazuyuki Fujita, но Fujita беше принуден от шефовете си (Inoki Office - независима компания, която държи неговия договор, както и този на Леснар) да се бие на новогодишното шоу на К1, тъй като от К1 им предложили $ 300,000 за услугите му. Затова мачът на Леснар беше сменен и сега той ще се бие срещу главната млада надежда на New Japan, единия от "новите мускетари" - Shinsuke Nakamura (на трите снимки)!

_____________________________

Другa новина около Леснар, е че Брок има намерение догодина да подпише договор с New Japan Pro Wrestling (в момента има договор с независимата компания Inoki Office, които продават услугите му на New Japan). Брок ще може да подпише, ако спечели делото срещу WWE. Ако подпише това значи, че няма да се бие само по големите шоута, а ще участва и на турнетата на федерацията (тоест тв шоута и хаус шоута). Планът на New Japan е да си изградят компанията около Брок и чрез него да се развият и на глобално ниво.

_____________________________

В събота Брок победи Manabu Nakanishi (главна звезда и powerhouse-a на New Japan), а в неделя Yuji Nagata (главна звезда и един от най-способните им кечисти - на снимката). Първият мач Брок спечели за 4 минути, а вторият за 8. Репортажи от залата казват, че на публиката са и харесали и двата мача. Засега Брок се приема много добре в Япония и хората го считат за най-силния кечист в света, което в Япония е много важно, тъй като там кеча се третира като спорт.

_____________________________

Както вече ви писах, наскоро New Japan oткрадна Giant Bernard/A-Train/Albert oт All Japan и очевидно имат големи планове за него. Имат немерение да му дадат доста сериозен пуш, почти колкото този на Леснар.

_____________________________

Освен всичко друго New Japan имат и желание да подпишат Chris Benoit, Tajiri & Kenzo Suzuki, като никой от тях тримата не е сигурен. Всичко са само слухове.

_____________________________

New Japan в момента изпитват сериозни финансови затрудения и догодина вероятно ще намалят заплатите на повечето кечисти и ще освободят други. Имената на Коji Kanemoto & Tiger Mask IV се спрягат за напускащи, което е лошо тъй като те са двама от "елитната четворка" на леката категория на New Japan (другите двама са Jushin Liger & Minoru). Kaто цяло обаче, нещата отиват на добре. Новият главен booker Riki Choshu буква много добри шоута и като резултат посещаемостта се е покачила малко.

_____________________________

Ето така изглежда card-а за 4 януари 2006. Вероятно ще има 1-2 промени (A-Train, Matt Morgan, Manabu Nakanishi и т.н. нямат мачове ;))!

1. Naofumi Yamamoto vs. Ryouji Sai

2. Jushin Thunder Liger, Jado & Gedo vs. Masato Tanaka , Kintaro Kanemura & BADBOY Hido

3. Tiger Mask & Minoru vs. Tatsuhito Takaiwa & Tomohiro Ishii

4. Tatsumi Fujinami, Osamu Nishimura, Yutaka Yoshie, Hirooki Goto & Hiroshi Nagao vs. Riki Choshu, Takashi Uwano, Yoshihito Sasaki , Kamikaze & Daisuke Sekimoto

5. Koji Kanemoto vs. Shinjiro Otani

6. IWGP Tag Team Title: Masahiro Chono & Hiroyoshi Tenzan © vs. Takao Omori & Shiro Koshinaka

7. Yuji Nagata vs. Kazunari Murakami

8. Hiroshi Tanahashi vs. Katsuyori Shibata

9. IWGP Heavyweight Title: Brock Lesnar © vs. Shinsuke Nakamura

Не знам какво ви говори card-а, но за мен е прекрасен. Посещаемостта няма да е много (не им давам повече от 30,000 в тази 60,000-а зала, но кеча е в криза, така че...). Това шоу нямам търпение да го гледам, както и двата мача на Леснар, които минаха, но още ги няма из нета :(

Link to comment

Интересни новини като цяло. Дано NJPW успеят да се популяризират на глобално ниво, защото има нужда от разнообразие. И дано Брок спечели това дело, че ми писна от тъпите глупости на Винс и компания, които правят всичко възможно да го прецакат и то само защото му завиждат и се драдзят, че ги прецака. Всеки има право на избор. Щом Брок е преценил, че в Япония е по-добре за него, значи сигурно е така и вече е време WWE да се усетят, че не могат да направят нищо повече..А иначе кард-а за шоуто наистина не ми говори нищо. Но щом казваш, че е прекрасен, дано наистина да е така. Ако шоуто го намеря някъде в приличен размер, това най-вероятно ще стане първото шоу от Япония, което ще гледам. Но първо да се проведе, пък после ще мисля за намирането- :)

Posted Image

Link to comment

8. Hiroshi Tanahashi vs. Katsuyori Shibata

9. IWGP Heavyweight Title: Brock Lesnar © vs. Shinsuke Nakamura

!!!!!!!!! Ще се гледат тези два мача задължително! :)

Link to comment

Я да взема да ударя един коментар на карда :)

1. Naofumi Yamamoto vs. Ryouji Sai - напоследък новобранеца Naofumi Yamamoto голям пуш, а Ryouji Sai е втората най-голяма надежда на ZERO-ONE MAX, което значи че това ще е интересен сблъсък.

2. Jushin Thunder Liger, Jado & Gedo vs. Masato Tanaka , Kintaro Kanemura & BADBOY Hido - NJPW vs Deathmatch workers! Интересна формула и сигурно ще е забавно.

3. Tiger Mask & Minoru vs. Tatsuhito Takaiwa & Tomohiro Ishii - просто забавен junoir heavyweight мач, нищо повече.

4. Tatsumi Fujinami, Osamu Nishimura, Yutaka Yoshie, Hirooki Goto & Hiroshi Nagao vs. Riki Choshu, Takashi Uwano, Yoshihito Sasaki , Kamikaze & Daisuke Sekimoto - отбора на Fujinami рулз, обаче този на Choshu е голямо разочарование. Пълен е с инди кечисти, към които нямам почти никакъв интерес ;).

5. Koji Kanemoto vs. Shinjiro Otani - ей това се очертава много яко. Две легенди на леката категория! А да не говорим, че са и от различни федерации!

6. IWGP Tag Team Title: Masahiro Chono & Hiroyoshi Tenzan © vs. Takao Omori & Shiro Koshinaka - това се очертава много забавно. Chono & Tenzan са може би най-успешния отбор в историята на New Japan, а Omori & Koshinaka са от други федерации и още повече - забавни кечисти! Яко!

7. Yuji Nagata vs. Kazunari Murakami - STIFF!~

8. Hiroshi Tanahashi vs. Katsuyori Shibata - от една седмица насам съм на вълна Shibata. Изгледах му 5-6 мача и съм си приготвил още 4. Това момче рулира с тази неговата мания за ритници. Просто няма кечист в момента, който по-добре да играе ролята на младия и адски арогантен punk (е може би само Kevin Steen ;) ). В неделя гледах мач между Tanahashi и Shibata от 2003 и ми хареса доста (Шибата яко риташе опонента си, а той отказваше и отказваше да падне и стана много драматично!). Двама от "тримата нови мускетари" един срещу друг? ЯКО!

9. IWGP Heavyweight Title: Brock Lesnar © vs. Shinsuke Nakamura - победителят е ясен, но мачът ще е як. Nakamura е бъдещото на японския кеч, заедно с още няколко кечисти и за пореден път ще докаже, че го бива!

Link to comment

Добавен е още един мач към шоуто и Kohei Sato e включен в multi-man tag-a :)

Manabu Nakanishi vs. Giant Bernard!!! Monsters collide!

vs

Eто така изглежда финалния кард за 1/4/2006:

1. Naofumi Yamamoto vs. Ryouji Sai

2. Jushin Thunder Liger, Jado & Gedo vs. Masato Tanaka , Kintaro Kanemura & BADBOY Hido

3. Tiger Mask & Minoru vs. Tatsuhito Takaiwa & Tomohiro Ishii

4. Tatsumi Fujinami, Osamu Nishimura, Yutaka Yoshie, Hirooki Goto & Hiroshi Nagao vs. Riki Choshu, Takashi Uwano, Kohei Sato , Yoshihito Sasaki & Daisuke Sekimoto

5. Koji Kanemoto vs. Shinjiro Otani

6. IWGP Tag Team Title: Masahiro Chono & Hiroyoshi Tenzan © vs. Takao Omori & Shiro Koshinaka

7. Yuji Nagata vs. Kazunari Murakami

8. Hiroshi Tanahashi vs. Katsuyori Shibata

9. Manabu Nakanishi vs. Giant Bernard

10. IWGP Heavyweight Title: Brock Lesnar © vs. Shinsuke Nakamura

Link to comment

Мача на Леснар за мене е най интресните от други щото не познавам много звездите.Ама това дето го прави Винс е голяма простащина!Да съдят Леснар да не се бие!Я да се маха тоя смотаняк Винc!!!

[img]http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/r/roadwarriors/03.jpg[/img]
THE BEST TAG TEAM EVER!LEGION OF DOOM!

Link to comment

Ех, още една и надяваме се последна промяна в шоуто :) (мач 4 стана 12-man tag ;) ). Нямам търпение!

NJPW "TOUKON SHIDOU CHAPTER 1", 1/4/06 (WPW/NJ+IWTV Internet)

Tokyo Dome

1. Naofumi Yamamoto vs. Ryouji Sai

2. Jushin Thunder Liger, Jado & Gedo vs. Masato Tanaka, Kintaro Kanemura & BADBOY Hido

3. Tiger Mask & Minoru vs. Tatsuhito Takaiwa & Tomohiro Ishii

4. Tatsumi Fujinami, Osamu Nishimura, Yutaka Yoshie, Toru Yano, Hirooki Goto & Hiroshi Nagao vs. Riki Choshu, Takashi Uwano, Kohei Sato, Kamikaze, Yoshihito Sasaki & Daisuke Sekimoto

5. Yuji Nagata vs. Kazunari Murakami

6. Koji Kanemoto vs. Shinjiro Otani

7. Hiroshi Tanahashi vs. Katsuyori Shibata

8. Manabu Nakanishi vs. Giant Bernard

9. IWGP Tag Team Title: Masahiro Chono & Hiroyoshi Tenzan © vs. Shiro Koshinaka & Takao Omori

10. IWGP Heavyweight Title: Brock Lesnar © vs. Shinsuke Nakamura

Link to comment
  • 2 weeks later...

Още един кечист ще се бие на 1/4/2006 и той е ... АКЕБОНО! Сумо-легендата ще направи NJPW дебюта си. Мачът му още не е обявен.

Link to comment

11 мача не са ли малко множко?Колко часа е това шоу ти както ги представи не останах с впечатление някой да е скуаш...

 

Link to comment

Eми множко са, ама какво да се прави - поне всички мачове са интересни :). По принцип тази година New Japan поставят рекорд с това шоу, тъй като една от най-големите японски телевизии (името ми бяга в момента) им даде 4 (почти 100% съм сигурен, че беше 4, но може и да се бъркам и да е 5 часа) часа тв спешъл за това шоу, така че предполагам цялото шоу ще е 4 часа. Никога досега не е имало толкова дълъг тв спешъл за кеч в Япония, което е много добър знак за New Japan. Те точно заради това, че ще е тв спешъл докарват и Акебоно де - за по-добър тв рейтинг ;).

Иначе аз лично МНОГО се надявам да видим Yutaka Yoshie vs Akebono. Това за мен ще е дрийм мач. Yoshie rulz! Ако пък не, Blue Wolf vs Akebono също не бих отказал. По принцип и двамата споменати от мен кечисти имат известен опит в сумото, което веднага ги свързва с Акебоно. Абе каквото и да е ще бъде забавно :)

Yutaka Yoshie:

Blue Wolf:

Link to comment

Yutaka Yoshie:

Blue Wolf:

Тея двамата,ако не са братя аз ще си отрежа .... :D

[b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka
Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq
ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]

Link to comment

Мачът на Акебоно е обявен. Явно не са успяли да уредят Акебоно да джобва и затова са му избрали подобен мач. Ето финалният кард:

1. Naofumi Yamamoto vs. Ryouji Sai

2. Jushin Thunder Liger, Jado & Gedo vs. Masato Tanaka , Kintaro Kanemura & BADBOY Hido

3. Tiger Mask & Minoru vs. Tatsuhito Takaiwa & Tomohiro Ishii

4. Tatsumi Fujinami, Takashi Iizuka, Osamu Nishimura, Toru Yano, Hirooki Goto & Hiroshi Nagao vs. Riki Choshu, Takashi Uwano, Kohei Sato , Kamikaze , Yoshihito Sasaki & Daisuke Sekimoto

5. Akebono & Yutaka Yoshie vs. Black Strong Machine & Hiro Saito

6. Yuji Nagata vs. Kazunari Murakami

7. Koji Kanemoto vs. Shinjiro Otani

8. Hiroshi Tanahashi vs. Katsuyori Shibata

9. Manabu Nakanishi vs. Giant Bernard

10. IWGP Tag Team Title: Masahiro Chono & Hiroyoshi Tenzan © vs. Shiro Koshinaka & Takao Omori

11. IWGP Heavyweight Title: Brock Lesnar © vs. Shinsuke Nakamura

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...