Jump to content

SMD WRESTLING

Recommended Posts

SHOW #5 - "Равновесие"

Hammerlock City, Empire Arena, 8 април 2062 година

...

На ринга вече е Saren Arterius (Socki), заедно с BG Destroyer (mzsphere), Damon Striker (mladen1313), Christian Wilde (itzo1994) и Miss Judy Vanilla, която държи световната титла на SMD в ръцете си. Saren изчаква освиркванията да затихнат, след което казва на Damon да му донесе микрофон.

Saren Arterius

"Хаха, кой би предположил, че грешката на природата Crane ще ме победи. Е, за жалост аз имах резервен план или както е в случая, няколко такива. Да оставим настрана, че по нелепа случайност загубих .. Къде е Крейн сега? Къде е титлата му?"

Arterius отива до Judy и тя му я подава.

"В МЕН!!! Което значи, че аз съм шампионът! Съдбата на всеки един от вас, жалки безполезни нещастници е в моите ръце, и мога когато реша да я стисна и да ви размажа, точно както размазах Крейн. В момента аз съм човека с най-голяма власт в този боклукчав град и мога да правя каквото и когато си поискам. Дори мога да ви изхвърля от залата още сега. Но няма да го направя. Защо ли? Защото искам да виждам болката в очите ви. Всяко шоу. Всеки ден. Всеки час. Девет години, онзи ваш идол Duke държа това бебче. *целува титлата* Девет дълги години. Но той вече го няма. На негово място е един по-добър, по-млад своеобразен господар на мечтите, надеждите, мислите и съдбите ви .. АЗ! Saren Arterius! Господарят на Hammerlock City! Но нека не си преписвам всички заслуги, въпреки че ми харесва да го правя. Тук има трима мъже, които помогнаха неизбежното да се случи. Но нека обясня по-подробно, как се озоваха тук, понеже виждам че 100% от аудиторията ни е от слабоумни. Bulgarian Destroyer беше лично изпратен от мен и имаше точно четири седмици да събере хора, които да имат честа да се бият рамо до рамо с мен. *Arterius отива до BG destroyer и започва да му крещи в лицето* И ТИ СЕ ПРОВАЛИ! DAMON STRIKER? Това ли е най-доброто, което можеше да намериш? Петдесет килограмовa японска реплика? АЗ НЕ ТЪРПЯ ПРОВАЛИ! Имаш късмет, че все пак благодарение на мен това което трябваше да се случи стана, иначе това което сторих на Crane щеше да ти се вижда като слънчев ден на плажа. При ново разочарование, прошка няма да има. *Destroyer навежда глава, а Saren отива до Wilde* Но виж, Wilde e друга работа. Як, лесно избухлив, неконтролиращ яростта си и готов да размаже всеки при команда. Това ми трябваше. И все пак, интересно ми е как утайката BG Destroyer те накара да участваш."

Wilde взима микрофона:

Christian Wilde

"Аз не съм тук нито заради него, нито дори заради самия теб. Тук съм заради себе си. На No Limit, заради Zero аз влезнах в ЗОНАТА и го размазах, точно както казах че ще го размажа преди турнира. Но той не ми стигна. Изпитвах глад. Глад за болка. Не бях готов да излезна от ЗОНАТА все още. И тогава се случи, видях това от което имах нужда, това което представлявам и олицетворявам - разрушение! Разбрах, че мястото ми е там и без много да му мисля излезнах и затолих глада си. Crane беше моята плячка, а вие - част от глутницата. Това искам да бъда. Оръжието което може да смачка и най-големите, човека на който само името му предизвиква страх."

Saren Arterius

"И точно това ще бъдеш, оръжие което аз ще използвам, хаха. Поклонете се пред новия режим тук и пред вашия нов господар - Saren .."

Силен вик прекъсва Arterius. На рампата се показва Danny Gold, който е целият в превръзки.

Danny Gold

"ARTERIUS!!! ARTERIUS!! Копеле такова, точно преди три години едва не сложи край на кариерата ми, няма да ти позволя да пробваш отново. Преди три години си мислех, че след онзи мач с теб никога повече няма да мога да се бия, по дяволите мислех си, че никога повече няма да проходя. Но ето ме тук, след три години тренировки, три години лишения, три години мечти и надежди, но и три години събиране на гняв. Гняв, който ти ще отприщиш и никоя от малките ти кучки няма да може да те спаси!"

Arterius

"О да, бях забравил за теб. Е все пак помниш, кой ти причини контузията. Мислех си, че ме нападаш само заради доброто старо време. Нищожество, по-добре се разкарай, преди да съм решил да сложа край и на без това осакатената ти кариера. Просто се обърни, подвий опашка и си тръгни, преди да е станало сериозно за теб."

Gold

"Вече е сериозно за мен. Щом съм тук, явно нямам какво да губя. Иначе, страхотен план, наистина. Обаче, както винаги ти си забравил една малка подробност.. Мен."

Arterius

"И какво ще направиш? Виж се само, едвам ходиш. Жалък си. Напомняш ми на Duke, който така упорито отказваше да ми предаде титлата. А виж го сега. Заровен, забравен, омерзен. И ще станеш точно като него, ако се осмелиш да ме предизвикаш отново. Не можеш да ме спреш. Никои не може. Дори целия roster да се обедини, пак няма да достигнете силата и властта, която имам."

Gold

"Както ти казваше, "радвам се че го каза"."

Американския химн хит-ва в залата и тълпата избухва. Captain Spencer застава до Gold, по-сериозен от всякога. Ръмжене на двигатели зазвучава от колоните и на рампата се показват Scott Smith & Albert Jackson, готови да тръгнат към ринга. Голд ги спира, като им показва с пръст че има още един. BOOM!!! Тълпата избухва, при theme song-a на Joey Solano! Той излиза, кимва на Gold, след което петимата към ринга. На самия ринг Arterius и Wilde са с ледени изражения, докато Judy е застанала в един от ъглите заедно с Damon Striker & BG Destroyer! "Хората" на Голд са почти до ринга, когато за секунди аларма зазвучава и цялата зала почервенява! Елитен отряд от ForceCorps веднага застава пред ринга, препречвайки пътя на гневните кечисти. Arterius се хили на ринга, докато Solano, Gold, Spencer & MOD се чудят какво да правят, но всякаш всеки момент ще нападнат отряда.

Saren Arterius

"Забравих да спомена една мааааалка подробност - като притежател на титлата на SMD, ForceCorp са под моя власт и изпълняват всяка една моя заповед. А сега отстъпете назад, преди да им наредя да открият огън по вас! Но щом толкова отчаяно искате да си го получите, няма проблем, за това съм тук. За да превръщам мечтите на обикновенните хора в кошмари. BG Destroyer, Damon Striker искам още сега да се заемете с тези вунящи метали и да им покажете, че победата ви на турнира не беше случайност. Колкото до другите от вас, Солано, сега не е времето да се разправям с теб. Но виж, може да направим нещо със стария ми приятел Spencer. Аз и ти, тази вечер, Майн Евентът на това шоу. Дали имаш кураж да се изправиш срещу мен, след това което ти причиних миналия път?"

Spencer кимва с глава, след което успокоява останалите и им казва, че ще се погрижи за него. Solano & Gold се споглеждат, след което се одръпват назад и му извикват, че това не е края. Следва кратко прекъсване.

...

vs.

Opening Bout

Tag Team Match

Masters of Destruction vs. BG Destroyer & Damon Striker

След прекъсването се връщаме на ринга, където вече няма никой друг, освен двата отбора. Мача започват Albert Jackson & BG Destroyer. Jackson веднага се нахвърля яростно върху опонента си и го приклещва в един от ъглите, започвайки да му забива удар след удар. Destroyer не се дава и пробва дасе измъкне, но мощта на Jackson е прекалено голяма и той започва да го обработва с рамена в корема. Albert го запраща към противоположния ъгъл, след което се засилва, но Destroyer се отмества ии .. и прави смяна със съотборника си Damon Striker! Страйкър изглежда изненадан, но все пак влиза на ринга и се засилва към Jackson .. само за да се наниже на Tilt-a-whirl Slam!! Jackson хваща Damon за косата, довлича го до ъгъла и прави смяна със своя съотборник. Scott Smith влиза за първи път в мача и веднага започва да забива чукове в главата на Страйкър. Smith го запраща към въжетата, след коетo зачаква за back drop, но Damon се спира точно пред него и го рита в лицето. Scott вдига глава и не изглежда никак доволен .. Той понечва да направи lariat, но Damon заляга, след което нацепва още един мощен kick в лицето на Смит. Той прави няколко крачки назад и се опира на сглобките. Damon се засилва към него в опит за трети удар с крак, но Smith улавя крака му, вдига го и му прави мощен Clinching Slam! Туш .. едно .. две .. Повдигане! Smith отива до ъгъла си и правя смяна с Albert Jackson. Двамата рокери запращат Damon към въжетата и го посрещат с рамо. Смит напуска ринга, а Albert пробва да вдигне Striker за Powerbomb. Той успява, но Damon умело забива няколко удара в главата на опонента си докато е във въздуха, след което го развъртява с huracarrana. Striker едвам стига до ъгъла си, където прави смяна с свежия Bulgarian Destroyer. Той влиза и вижда, че Albert се опитва да се изправи и веднага се засилва към него, правейки му running neckbreaker. Следва отблъскване от въжетата и Knee Drop. Туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Destroyer обаче не губи време, а веднага изчаква рокера да се изправи, рита го в корема и му забива DDT! След това българина се изкачва до третото въже и скача от там в опит за Double Axe Handle, но JAckson го улавя за гушата .. Опит за Chokeslam .. Не! Превъртане в туш от страна на Destroyer .. Едно .. Две .. На косъм! Двамата се изправят едновременно и Jackson замахва за chotesline. Bulgarian Destroyer се навежда, след което на свой ред пробва Superkick. Този път обаче Алберт заляга и след това хваща опонента си ... Belly-to-Belly суплекс! Jackson се засилва от единия ъгъл право към опитващия се да се изправи BG Destroyer и го събаря с мощен Big Boot .. Опит за туш .. Едно .. Две .. Damon Striker се изкачва до най-горното въже и скача, прекъсвайки туша с leg drop върху Albert. Scott Smith не му остава длъжен и бързо се качва на ринга и изхвърля от него Страйкър. Смит внимателно помага на партнъора си да се изправи, след което двамата хващат Destroyer за гушата в позиция за Double chokeslam .. Те го вдигат .. и Scott Smith отнася мощен chairshot от Damon Striker, който се е върнал на ринга .. Albert се обръща и също получава удар със стола. Съдията бързо дава знак да бият гонга, победители заради дисквалификация са Masters of Destruction! Явно това няма значение за Damon, защото той бързо издърпва BG Destroyer от ринга и двамата си тръгват, докато на самия ринг MOD безснеят.

Winners: Masters of Destruction via DQ (13:20)

...

- “The Light One” Ryan Webb (Light One) бива показан в съблекалята си, (която вече плашещо наподобява малка църква) възседнал огромно кресло... украсено и оформено като трон! По всичко изглежда, че Webb е изпаднал в екстаз и се наслаждава искрено на „нещо”, на което все още не ставаме свидетели...

Ryan Webb (Пъшкайки от креслото)

„Дааа, точно така Бети! Търкай... ТЪРКАЙ и не се пести, умееш го чедо мое!”

- Камерата най-сетне се отдалечава и забелязваме как Betty Scolleta нанася с „отдаденост” билков мехлем по ходилата на пророка!

Ryan Webb

„Не пропускай и между пръстите.. дааа, „ДжийзАс Крайст-а” ще остане доволен от теб, ти ще си едно от първите деца на новото ни „чисто” поколение. ТЪРКАЙ Бети, търкай!”

Betty Scolleta (Избърсвайки потта от челото си, леко изморена)

„Еми търкамммм....”

- Блажената усмивка на Webb обаче бързо се изпарява, когато спокойствието му бива нарушено от появата на CJ Punked (ch1kzmagnet) в малкия му “параклис”!

Ryan Webb (Изправяйки се леко и поглеждайки CJ сериозно в очите)

„Хъх.. това си ти! Бети остави ни за малко... и си измий ръцете, не искам да оскверняваш храма ми! Ако видя мръсни отпечатъци някъде, ще се наложи пак да сваля колана си… (удряйки Бети по дупарката) хайде свободна си. Та, какво те води насам Си.. Джей.... ПънкЪд!?”

CJ Punked

„Ако трябва да бъда честен, баща ми!”

Ryan Webb (Учуден)

„Баща ти!?”

CJ Punked

„Идвам от „доста” религиозно семейство, г-н Webb. Израстнах в малко градче в щата Небраска, недалеч от столицата Линкълн. Баща ми беше лидер на тогавашното “White Power” движение, докато гадовете от FBI не го вкараха за дълго зад решетките, след като му преписаха убийство на чернокож! Трябваше сам да се справям с живота, сам да изхранвам цяло семейство... двама братя, две сестри и майка! Кажете ми г-н Webb, честно ли е това според вас? В каква страна живеем? И нещата се влошиха разбира се, защо да се подобряват.. рецесия, депресия, войни! Цялата страна се срина. „Оповавай се на вярата”, това бяха последните думи които чух от баща си, преди да се преместя тук! „Оповавай се на вярата, синко!”...”

Ryan Webb (Замислен)

„Хмм.... животът е бил тежък с теб приятелю! Мисля, че знам как мога да ти помогна!”

...

- Nadia Tracy е backstage и на път да вземе поредното си интервю. До нея - грамадния руснак Vorg Zangieff, направил дебюта си на предишния турнир.

Nadia Tracy

"Здравейте, отново аз, Nadia Tracy съм с вас за поредното ми култово интервю за The DailyResthold! Vorg Zangieff, като най-новият кечист в ростера на SMD Wrestling съм длъжна да те попитам. Какви са бъдеще ви планове и цели и към кого ще се насочиш? Секунда само да си взема тефтера и да си записвам."

Vorg Zangieff

"По-добре се махни от тук, преди да съм изтръгнал главата от раменете ти!"

Nadia изглежда уплашена и моментално се отдръпва. Zangieff продължава:

"DANIEL GOLD! Как не те е срам точно ти да говориш за прекратяване на кариери и сеене на болка, след това което причини на учителя ми!?! Чаках момента в който ти ще направиш грешката да се върнеш във федерацията, за да направя това, което трябваше някой да направи отдавна - да те унищожа! Ти ще си платиш, а лихвите ще бъдат непосилни. Ще платиш с това, което отне от моят учител. Кариерата ти. Правиш грешка след грешка, след като се занимаваш с Arterius, вместо да обърнеш внимание на истинската опастност в момента - АЗ! Скоро това ще се промени и ти ще усетиш моща и силата ми отново и гарантирам, че никога няма да забравиш болката! Вълкът тръгва на лов! Руская сила!"

Vorg избутва оператора и заминава!

...

vs.

Non-Title Singles Match

"Slick" Michael Zero (go go) vs Daniel Ryder (cskar4eto)

Новият Universal Champion – Daniel Ryder излиза първи в залата под освиркванията на феновете. Тази вечер той е book-нат в non-title singles match срещу Michael Zero, след огромната си победа на “No Limit”! Daniel Ryder се качва на една от сглобките и вдига титлата си високо, докато феновете продължават да го „товарят” с “You suck!” chant-ове! В този момент, музиката на Michael Zero.. “The Slick One”, прекъсва един вид „церемонийката” на Universal шампиона, който определено не остава очарован от този факт. Добри овации получава Slick, който без да чака покана усмихнат се засилва към ринга...

Оуууууууууууууууу, Daniel Ryder го посреща с коляно в лицето и то в движение, докато Slick се опитва да се качи на ринга! Zero увисва на второто въже нокаутиран, а подлият и усмихнат Ryder хваща останките му и ги забива с ужасяващо Rope Hung DDT!!! Zero е out! Съдията няма избор и удря гонга за начало на този мач (Zero се намира на ринга)!

Daniel Ryder stomp-ва няколко пъти опонента си злобно, след което го изправя и му забива ужасяващ, но доста ефективен Brainbuster в средата на тепиха!!! Само секунди след това Ryder заключва една от signature хватките си - The Fujiwara Armbar, която и носи поредната победа на новият Universal Champion, след като съдията спира мача, виждайки как „приспаният” и безжизнен Zero не реагира по никакъв начин!

Winner: Daniel Ryder via submission (03:12)

- Daniel Ryder моментално взема един микрофон и започва да издига „невероятната” си победа, когато бива прекъснат от не кой да е, а “The Dream” Steve Adams (contador9)!! Овации от страна на публиката в залата за г-н Адамс.

Steve Adams (Клатейки негативно глава)

„Вече можеш да замълчиш отворко, на всички им дотегна до безбожие от твоите изказчета тип „аз съм това”... „аз съм онова”! „Аз съм..” на кой му пука!? Добре разбрахме, че си богат, разбрахме, че си шампион... разбрахме, че света трябва да се върти около теб и да се изпълняват всички твои желания. Ryder, погледни ме в кървясълите, видели всичко, изморени очи и ми кажи дали точно на мен ми пука за успехите ти? Аз съм видял всичко в този живот, АЗ РАСТЯХ НА ШИБАНАТА УЛИЦА, докато ти си карал Aston Martin-и и Поршета покрай имението на вашите! Аз ядях от контейнерите, докато ти си показвал новия си I-Phone в училище на смотаните ти псевдо-приятелчета. Аз работих за всичко което и получих в този живот, докато на теб видимо са ти го сервирали в златен поднос, с диаманти по края! Време е да замълчиш и да докажеш на всички колко добър си всъщност на този ринг, като се изправиш срещу човек, който няма какво да губи! Мисля, че е време да приемеш предизвикателството ми за тази титла, която стои на рамото ти!"

Daniel Ryder (Възмутен)

„Кой... хах... кой дори ти позволи да излезеш до рампата вмирисан скитник такъв! Виж се, нищо чудно че родителите ти са те оставили, та ти си едно нищо. Дори не разбирам какво точно ръководството на SMD вижда в теб!? Нямаш стил, нямаш looks, нямаш класата на един Daniel Ryder! Както нямаш тези качества, така и не си заслужил дори да стъпиш на ринга с мен, затова отговора ми естествено е НЕ, „гаврошче”! Върви да скиташ някъде и ме остави на мира. Не си заслужил шанс за тази титла и като те гледам не ще го и заслужиш някога!”

- Steve Adams ядосан хвърля микрофона встрани и тръгва към ринга устремено, когато от никъде няколко военни лица от ForceCorps препречват пътя му, отделяйки го от евентуална конфронтация с Ryder! Въпреки, че се съпротивлява Steve Adams бива отстранен след малко от рампата, докато Daniel Ryder го нарежда през смях от ринга, сочейки титлата си!

...

- Камерата ни прехвърля в съблекалните, където Saren се подготвя за мача си. Judy Vanilla пробва да го прегърне, но той я бута настрана.

Saren

"Не сега .. Разкарай се.. Имам много по-важна работа от теб."

Judy

"Ъххх .. Просто се опитвах да съм мила. Защо си такъв?"

Saren

"Трябваше да знаеш до сега, че щом се захвана с нещо аз съсредоточавам цялото си внимание върху него и не позволявам на нищо да ме разсее. По-добре се махни тази вечер .. Безполезна си."

В очите на Judy се събират сълзи и тя бързо напуска стаята, а няколко секунди по-късно при Saren влиза Christian Wilde.

Wilde

"Хъх, проблеми в рая?"

Saren

"Не си знае мястото .. Вече ми помогна и изигра своята роля и не ми е нужна. Но като се замисля може би има още какво да изцедя от нея. Ще я оставя засега."

Wilde

"В моята родина, Беларус, и аз имах подобна жена. Кучка. Създаваше само проблеми, но накрая си го получи. Както и да е, дойдох да те попитам дали имаш нужда от помощ срещу американския смешник Spencer.. Няма проблем да го разкарам до ЗОНата!"

Saren

"Не, не си купувай билет за там още .. Нека дам урок на всички, които ще претендират за МОЯТА титла. Нещастник като него не е проблем."

Wilde кимва с глава, а Saren продължава с подготовките за мача си.

...

- Връщаме се след рекламите в залата, където “Legendary” Radon Daniels (crazyrex) стои в средата на тепиха с микрофон в ръка. Radon, нетипично за състоянието си е усмихнат, след трагичният за него мач срещу Joey Solano (G) на PPV-то – No Limit. Огромна лепенка покрива половината от челото му, явно последствия от този конкретен мач.

“Legendary” Radon Daniels

„Джои Солано... ти долен, мазен боклук от Джърси! От най-отвратителното място в тази страна. Наистина ли си помисли, че ще ти кажа каквото и да е било, наистина ли си помисли, че съм уплашен от теб!? Хахаха, по-глупав си от колкото си мислех, ако и за секунда си вярвал, че ТОЧНО АЗ... най-добрият ученик на Robert Hayes, може да бъде разтревожен от отрепка като теб! Виж какво.. хах.. омръзна ми да си играем един с друг, не съм дошъл в SMD за това. Предлагам ти да приключим с всичко между нас веднъж завинаги и то още тази вечер! Предлагам ти да домъкнеш един рефер с теб от backstage-а и ако ти стиска поне малко да си довлечеш задника до този ринг. Време е само един да си тръгне от тази зала читав... Време е НАЙ-СЕТНЕ ДА ТИ пораснат топки и да защитиш честта на мъртвото ти семейство!!”

- „Оууууууууу!” е реакцията от страна на феновете, последвана от бурни освирквания! Всички чакат появата на Solano след тези нечовешки нападки от страна на Daniels! ... Само след секунди на Titantron-а е показан Joey Solano, който влачи за яката един рефер към ринга. Solano изглежда побеснял, това едва ли ще бъде просто обикновен мач.. очертава се уличен въргал!

vs.

Singles Match

Joey Solano (G) vs Radon Daniels (crazyrex)

Както и се очакваше този мач започва експлозивно още на рампата, където Radon пресреща идващият Solano и двамата започват да се смазват от бой! Тупаник след тупаник, очакваше се това да се превърне в уличен бой! Daniels успява да забие главата на опонента си няколко пъти в предпазната ограда, след което да го изпрати обратно към ринга с ритници и push-ове. Solano леко зашеметен опитва да се върне в мача чрез няколко юмрука, но Radon успява лесно да блокира опитите му, надграждайки веднага със своя офанзива, изпълнена с изключителна бруталност. Какво начало само за „Легендарният”, явно е бил изненадан в първият мач между двамата от миналата Неделя.

Daniels вкарва “Mr. Wonderful” на ринга и след засилка почти не го обезглавява чрез Lariat!! Опит за туш, този мач вече може да се счита официално за започнал. 1...2.. и окървавеният Солано повдига рамото си. Radon вдига тялото на Solano и набива няколко колене в гърдите и стомаха на потомъка от Джърси, след което забожда приличен Snap Suplex на опонента си. Joey е в опастност, ставаме свидетели на поредният опит за туш! 1….2… поредно повдигане на Солано. Daniels напълно контролира този мач, като това може да се прочете и по широката му усмивка. “Легендарният” отново започва да изправя опонента си на крака когато вторият, умел MMA боец и борец, му прилага ненормален Single Leg Takedown!! Daniels бива вдигнат и след това запратен в средата на тепиха като кукла! Solano веднага влиза в позиция на mount и започва да налага уплашеният Radon! Ролите бързо се смениха, след този приток на адреналин в тялото на Mr. Wonderful. И от главите на двамата се стича кръв… Съдията веднага успява да ги раздели, заплашвайки Солано да го DQ-ва, като му намеква че това не е MMA мач. Това дава малко време за Radon, който успява да се свести и да се изправи с помощта на въжетата. Solano се заслушва още малко в думите на рефера, след което ядосано го изблъсква встрани и се изправя, тръгвайки към Radon.... MOMENTUM LEGENDARY KICK (Super Kick)!!!!!! Оуууу, право в ченето на Solano, който безжизнено се свлича на ринга, това беше то! Имаме опит за туш.. 1.....2....... 2.999999999!!!!!! ПОВДИГАНЕ, ДАМИ И ГОСПОДА!! Никой не може да повярва, Джои успя да повдигне рамото си стотни преди третото отброяване. Radon е озадачен, но това е нормално след подобно „суперменско” повдигане от страна на Солано! Какъв мач се получава пред очите ни, драги зрители! Radon най-накрая „отърсва” изненадата от себе си и се приготвя да довърши опонента си с втори Legendary Kick. Radon се засилва яростно, след като Joey най-сетне се връща на крака, но за негово най-голямо разочарование, втория успява да го просне в средата на тепиха със Spinebuster от никъде! Solano, леко зашеметен и окървавен, веднага заключва Triangle Choke на опонента си и като влечуго опитва да изтиска живота от жертвата си!! След минута, две.. през които Daniels не показва, че има вероятност да се измъкне от ситуацията, съдията най-сетне присъжда победата на Solano!! Боже какъв изтощителен и физически мач между двамата!

Winner: Joey Solano via submission (Triangle Choke) (14:10)

- Solano се измъква от ригна едвам едвам и се добира до един метален стол, след което го внася обратно. Solano, залитайки застава над Daniels, който е успял да застане на колене, но едва ли има останали сили за нещо повече. “Mr. Wonderful” започвайки да диша тежко, вдига металният стол над главата си и поглежда яростно Radon Daniels в очите. Daniels посочва огромната рана на главата си и казва на Solano, че няма нужда да продължават повече... на което втория реагира с масивен Chairshot, който почти не обезглавява Radon!!!

Joey Solano (Вземайки един микрофон и връщайки се до тялото на Даниелс)

„(Гледайки как Даниелс лази към ъгъла целия в кръв) Следват капачките ти, Дани бой! Както сам каза, само един ще си тръгне читав от залата тази вечер... и възнамерявам това да бъда аз!”

- Solano вдига отново столът над главата си, когато Daniels се обръща изнемощял, вдигайки ръце към нападателя си!

Radon Daniels

„MICHAEL ADAMS (The_Cobra_Killer)!! Добре разбрах, че си побъркано копеле.. стига толкова! Майкъл Адамс е човекът, който ти трябва. Той знае и може да ти каже всичко за смъртта на Duke.... (изплювайки малко кръв) мамка му, спри се вече!”

- Solano хвърля стола встрани, след няколко секунди размисъл и си тръгва без да каже нищо. Лекарски екипи веднага се пртичват на помощ на кървящият като прасенце Daniels!

...

- След този емоционален сегмент между Solano & Daniels камерите ни пренасят в офисът на Lee Killroy, който пие хапчета против високо кръвно налягане.

Lee Killroy (Нервен)

„Ще ме побъркат тези неблагодарни копеленца вече...”

- Бившият Universal Champion – Ledg е показан да влиза в офисът, без дори да почука!

Ledg (Ядосан)

„Идва турнирът “Supremacy”! Всички знаят, че по традиция главният мач на това PPV е 4 Way за световната титла. Искам място в мача!...”

Lee Killroy

„Наистина ли? Дори не почука... загуби титлата си миналата седмица, а сега настояваш да те вкарам в 4 Way мача за СВЕТОВНАТА ТИТЛА!? Май си се побъркал Ledg, май не аз а ти трябва да пиеш тези боклуци (посочвайки хапчетата за кръвно).”

Ledg (Надвесвайки се над Killroy и поглеждайки го в очите)

„Май ти забравяш какво знам за теб и какво мога да разпространя на хора, които няма да останат много очаровани от действията ти... Килрой! Вкарай ме в мачът! Не си създавай допълнителни грижи!”

- Ледж, усмихнат излиза от стаята, а Килрой изнервен си взема още едно хапче от опаковката и остава замислен в креслото си…

...

- Nadia Tracy е показана да догонва Danny Gold (Bizkit), който явно е решил да се изнесе от залата по-рано…

Nadia Tracy (Тичайки след суперзвездата, задъхана)

„Даниел... Даниел... божичко толкова не съм бягала откакто прекратих кариерата си в Леката атлетика! Даниел, може ли да те попитам няколко бързи въпроса, моля те!”

Daniel Gold (Докато върви, без дори да се обърне)

„(Сопнато) Ако става въпрос за Zangieff, Zangoeff, Zan^бъдещатакучканаGold^иефф, НЕ МОЖЕ!! Момчето явно все още не е научило как се справяме с проблемите си в тази страна, защото ОПРЕДЕЛЕНО не го правим в гръб. Но скоро ще се заема както с него, така и с „новият световен шампион” Arterius.. сега ме остави, имам да свърша нещо важно!”

- Daniel Gold избързва напред и оставя Tracy, която веднага след това ни прехвърля към колегите си в залата…

...

vs.

MAIN EVENT

Saren Arterius (s0cki) vs. Captain Spencer (Spencer) II

И ето че е време и за Майн Евентът на това шоу. Първи на ринга излиза Spencer облечен от краката до главата в дрехи в цветовете на американския флаг. Веднага след това излиза и Saren Arterius, държейки на рамо титлата която по право трябва да е на I.M. Crane. Arterius се качва на ринга и въпреки изтощението от вчерашния мач, той върви уверено. Съдията дава начало на този мач. Двамата се вкопчват в захват и Captain Spencer успява да надделее и да натика Arterius го сглобките. Той обаче хитро се хваща за тях, а съдията попречва на Spencer и ги разделя. Тези няколко секунди разсеяност са достатъчни на Saren за да се засили към него и да го събори с мощен lariat! Arterius бързо го изправя и добавя няколко chopa, след което засилва Spencer от въжетата в опит да забие нов lariat. Spencer обаче заляга, след което отново се засилва от въжетата, но Saren го подхваща за врата и го изхвърля от ринга. Той го последва извън ринга и забива няколко колена в корема му, след което пробва да забие лицето му в металните стълби. Spencer обаче успява да го спре и на свой ред забива Saren в стълбите. След това Капитана го засилва и към металните прегради към ринга, където Arterius удря лошо гърба си. Spencer го връща на ринга и пробва туш .. Едно .. Две .. Повдигане. Arterius се изправя бавно, а Spencer се засилва към него в опит за Spear. Saren обаче се отмества, след което го хваща за ръцете и .. Killswitch!! Това пък от къде дойде? Arterius пробва да сложи край на срещата .. Едно .. Две .. Повдигане!!! Arterius се ядосва и изправя Капитана, след което го запраща към сглобките, където той си удря гърба. Spencer прави няколко крачки напред заради удара а Saren го прехвърля с висок Back body drop! Spencer се строполясва по гръб, а Saren го изчаква и се отблъсква от въжетата .. Опит за Jawbreaker Lariat, но Spencer успява да залегне .. Saren се обръща, но получава ритник в корема и Samoan Drop!!! Spencer се забавя, но все пак пробва туш .. Едно .. Две .. Повдигане на Saren. Captain Spencer изправя опонента си и го запраща към въжетата, след което го посреща с мощен Spinebuster!! Spencer застава над тялото на Arterius и извиква със все сили "USA, USA", при което публиката започва да chant-ва фразата. Spencer се засилва от въжетата и прави Elbow from America на Arterius, след което отново пробва да го тушира .. Едно .. Две .. Не! Spencer изчаква Saren, след което го хваща и пробва да направи Speeceend, но Arterius блокира с няколко лакътя в главата и Reverse STO!! Arterius се засилва и добавя и ритник в главата на Spencer, може би това ще е достатъчно .. Едно .. Две .. Повдигане в последния момент! Arterius бързо изправя опонента си и го наглася за Mass Effect, но този път Spencer блокира и забива Saren в пода с Reverse DDT!!! Spencer се протяга и прави туш .. Едно .. Две .. Не, Saren отново се повдига. Spencer изглежда доста отчаян, но все пак изправя Saren. Arterius обаче бързо се връща в мача и рита Spencer в корема, след което забива и няколко мощни удара. Spencer замахва, но Arterius хваща ръката му, след което го вдига и .. Vertical Suplex Piledriver!!! Saren прави туш, а отброяването е само формалност .. Едно .. Две.. Три!!! Въпреки изтощението си от мача на No limit, Saren успява да грабне победата. Той отива и взима титлата на SMD Wrestling, след което я вдига във въздуха с усмивка на лице. С периферното си зрение обаче вижда, че Spencer опитва да се изправи и веднага отива до него и си го наглася .. MASS EFFECT!!! Arterius отново взима титлата си и застава над тялото над Spencer и вдига колана високо.. А къде е Крейн?

Winner: Saren Arterius via pinfall (14:56)

Edited by G

Определено най-доброто шоу от началото на дневника. Единствената му конкуренция е шоуто с уникалния финален сегмент преди месец, но цялостното изграждане на това конкретно шоу беше идеално и затова има предимство. Доста дълго ми се стори, даже май е най-дългото засега, но както съм казвал и преди - това не ме притеснява и даже ми е по-интересно да чета дълги шоута. Не обичам да свършвам бързо..

Напълно очаквано начало с мен и стейбъла. Поредното адско промо на моя човек, но само едно нещо ми се стори малко странно и сякаш ме разочарова леко. И то е, че още от самото начало започнах да нареждам членовете на стейбъла. То си беше ясно, че ще стане рано или късно, но очаквах поне в началото да сме "сплотени" и да мачкаме. Но пък Destroyer и Striker не коментират, така че.. кофти ситуация и дано не се реализират опасенията ми те да дърпат стейбъла надолу. Иначе Christian Wilde поне изглежда много силен в момента, хареса ми, че се е присъединил заради себе си, а не заради мен както и отговора на Saren, че него това не го интересува, защото целта му е просто да го използва като оръжие - точно както си описах образа в началото, супер. Иначе напук на очакванията в момента Saren и Wilde изглеждат "on the same page", но враждата между тях и отлъчването на втория от стейбъла са неизбежни. Относно Crane, вярно че sell-ва побоя от ППВ-то, но се надявам да не отсъства още дълго, все пак е шампионът. Най-много още едно шоу, в което аз и хората ми да се затвърдим и Crane да се завърне и да поведе опозицията. :D Говорейки за опозиция, доволно включване на фейсовете и по-конкретно Danny Gold, на който обаче му е рано за пряка вражда с мен. Просто моя образ е адски силен, а неговият не чак толкова поне засега. Една кратка програма с лудия руснак само ще помогне на Gold на този етап. И последно за откриващия сегмент - много ми хареса намесата на тази охрана ForceCorps, която е под прекия контрол на шампиона. Много як heat може да събират хииловете покрай това. И изобщо адски много ми хареса как дефакто носителя на титлата е шефа на федерацията и сам определя мачовете тъй като другият authority figure Killroy е прекалено слаб и жалък за този пост. Единственото леко негативно нещо в ситуацията е, че няма логика ForceCorps да изпълняват командите ми, защото аз официално не съм шампион, а просто нося титлата. Все пак те са хора, а не роботи, които безмозъчно следват всеки носител на пояса. Но това е нещо съвсем дребно и не ми пречи.

Откриващия мач се разви нормално и беше логично да няма чист край, защото в момента няма да е добре и за двата отбори да излизат слаби. Пак изразявам надежда, че хората ми няма да бъдат пълни жалкари, все пак и рокерите не коментират, ако това е някакъв фактор. :D

Поредният култов сегмент с Ryan Webb, който продължава да кърти. Намесата на Punked внесе малко сериозност май за пръв път в съществуването на Webb в дневника, което е добре, защото ако се прекали със забавните сегменти никой няма да възприема Ryan насериозно. Иначе тази история с CJ си лъха отвсякъде на G, който обича такива завъртяни истории :D (казвам го с най-добри чувства и без ирония) и ще ми е интересно да следя какво ще става там. Дали пък Webb няма също да си скалъпи един стейбъл ала SES?

Доволен squash на Ryder над Zero, който е пътник отдавна, която да завърди новия шампион. Предлагам Zero вече да го махате, защото стана ясно, че е пълен джобър и ако продължат тези загуби, победите няма да носят нищо на съперниците му. Иначе очаквано продължение на историята между Ryder и Adams, която датира почти от самото начало на дневника. Не бях обърнал внимание на това, че Ryder е богаташче, но явно го бъркам с образа му от WG. В такъв случай се получава интересен контраст в образите на двамата, което е много добре.

Много нереален сегмент между мен и Judy. Това никога няма как да се случи и въпреки, че образа ми е такъв, това не значи, че трябва да отказвам на жени, които са ми готови. :D Иначе весел разговор с Wilde, който затвърди добрите ни (на професионално ниво) отношения поне засега и това ми харесва. Приятна е готовността на Wilde да се доказва.

Брутално промо на Radon Daniels и въобще цялата история между него и Solano е идеална до момента. Може би единствената адски лична вражда на този етап и я развивате перфектно. Харесва ми цялата тази идея Solano да си води лично разследване по случая с Duke и очаквам доста обрати и интересни сегменти покрай това. За самия убиец няма да давам предположения засега, рано е.

Радвам се, че нещата около Ledg и Killroy продължават както очаквах. Но пак казвам, че Ledg се нуждае от победи. Примерно Killroy да го сложи в мач на другото шоу, което Ledg да спечели чисто и така да влезе в мача за титлата, но пък така ще се забави историята с тайната, не знам. Ще видим какво следва, но като цяло е интересна цялата тази мистерия. Дано излезе нещо интересно, а ако е свързано с главната история - супер.

Главния мач няма какво толкова да го коментирам, добър ME на седмично шоу, в което ми хареса, че взех победата чисто и закрих шоуто. В момента доминацията ми е нереално голяма, но съвсем скоро Crane ще ме свали на земята и ще си вземе титлата.

Като цяло адски добра работа, браво. А за останалите мързели - КОМЕНТИРАЙТЕ, ЗА ДА НЕ ВИ ДЪРПАМ УШИТЕ!!

Edited by s0cKi
  • Upvote 2

635682_orig.jpg

Наистина едно от най-добрите шоута, както каза Соки. Предполагам едно от нещата, което кара хората да не пишат са твърде дългите шоута, но вие си решавате. Вече във федерацията всичко е точно, всеки си има отредено място, история, а не се хвърлят random мачове каквито имаше в началото. Още от самото начало на дневника се започва с голяма история и битка между две групировки, което е плюс, най-малкото защото винаги е интересно при такива ситуации. Малко тъпо се получи, че шампионът отсъстваше. Може би трябваше някакво pre-taped promo да му пуснете или нещо такова. Образът на Соки е най-силен за момента и целият heel stable се върти около него. Донякъде Wilde се отличава и ще получи по-голям push от останалите в бъдеще. Със завръщането на Crane в следващото шоу, предполагам ще има и нападение над мен от страна на руснака (чието име не мога да запомня и да ме карате), след което ще се отделим в самостоятелна вражда и евентуално ще се завърна в главната такава към края и като помогна на добрите да победят лошковците. Ако трябва да давам прогнози кой ще участва в ME на следващото PPV - би било интересно ако има двама представители от хората на Saren и двама от добрите. Да кажем. Crane, Spencer, Saren & Wilde. :beer:

• Upvote 2

SMD News

- Тазседмичното издание на SMD Wrestling ще се излъчи в петък, а не както обикновено в понеделник, заради преговорите между SMD Wrestling & Hammerlock Sports Channel за продължаване на договора между двете институции.

PS~ Слаба активност чеда, gg? :( Шоуто не е толкова дълго, просто сменихме шрифта и "излиза" по този начин. Шоуто както разбрахте ще се забави тази седмица заради мои ангажименти (сесия), но очаквайте взривоопасно завръщане в петък, когато сме ви подготвили множество изненади! :P

BoRn_2B_GoD

Силен откриващ сегмент с новата група на Saren. Видяха отпор от рано в лицето на групата, която Gold е събрал около себе си, което ме кара да мисля, че може да се стигне някой ден до един голям отборен мач. За момента обаче нещата изглежда ще се развиват в отделни вражди. Малко съм объркан за намесата на ForceCorp - Saren ги контролира, защото е притежател на титлата, но не би ли трябвало това да го прави официалният й носител? По тази логика всеки, който държи в ръцете си колана може да командва ForceCorp (например Judy).

Отборният мач само разви отношенията на двата отбора. Очаквам на следващото ППВ вече да видим коронясване на нови шампиони, което може би няма да е в 2 на 2 мач, а в Triple Threat или F4W, имайки предвид, че се намекна и за формирането на друг отбор (Punked/Webb). Сегментът с последните двама пък бе силно забавен, определено са едно от най-свежите неща тук.

Майкъл Зиро изглежда е изпята песен. Предполагам, че go go не коментира или нещо подобно. Малко джобене, след това "довиждане" в случай, че няма повишена активност и това е. Няма нужда от излишни хора в ростъра. Тук се зачудих друго - Steve Adams като че ли е новичък образ (честно казано при три дневника и толкова НЕзапомнящи се имена няма как да не се объркам), а изведнъж изскача с предизвикателство към Райдър. Кофти е донякъде, защото шансовете му отначало не изглеждат големи, а и титлата няма да спечели ако Райдър я защитава срещу дебютиращ индивид от самото начало.

Силно развитие около Radon и Solano. Втори ужасен побой за Radon, който няма дълго да е интересен ако продължи да се прави на мъж и после да отнася брутални побои. Объркан съм какво ще става тук, но предполагам, че и Адамс няма нищо общо и просто Radon лъже на поразия, което пък би довело до един последен (вече) мач с Solano, в който Daniels да бъде унищожен/премазан/мъртъв.

Не виждам голяма логика Ledg да бъде вкаран в евентуален четворен мач за титлата след загубата на предното ППВ. Хора като Солано/Голд имат по-логично място вътре. Между другото самата идея типът на главния мач на всяко ППВ да бъде определен предварително на мен лично не ми харесва. Губи се изненадата от това какво ще бъде представено на дадено ППВ, изненадата от това в какъв мач ще се развие дадена вражда.

МЕ-ът също беше добър, но наистина и мен самия ме човърка въпроса къде съм. Световната титла не е на рамото ми, а е на рамото на опонента ми, а аз се водя шампион само на книга, което си е лошо начало за всеки рейн. Не знам какво сте намислили, но за момента като че ли щеше да е по-добре Arterius да бе взел титлата.

И за финал поздравления за това, че дневникът силно напомня на някаква книга. Може би е заради честите сегменти с подробни разговори. Харесва ми :)

• Upvote 2

neoruins2copy.jpg

SHOW #6 - "Боза!"

Hammerlock City, Empire Arena, 22 април 2062 година

...

BOOM! Светлинни ефекти избухват и "разцепват" тъмнината в залата. Феновете са готови за екшън и викат с все гърло, но надъхаността им се помрачава от .. музиката на Lee Killroy! Представителят на SMD Wrestling се показва на рампата и веднага обира доста стабилна доза хейт. Той притеснено закрачва към ринга и нервно се качва на него.

Lee Killroy:

„Hammerlock city... как сме тази вечер? (никаква реакция, Killroy се почесва по главата) Damn, знаех си че няма да мога да изкарам cheap pop. Ъъъ .. За какво излезнах ..? А да, тук съм за да промотирам следващия ни турнир - Supremacy. Както .. ъъ .. Както вече би трябвало да знаете, главния ни мач ще бъде между четири кечиста и световната титла на SMD ще се защитава. Настоящият шампион .. (кратка пауза) .. господин Saren Arterius.. (нечовешки освирквания, Killroy опитва да успокои публика) Да, знам. ЗНАМ! Та както казах, настоящият ни световен шампион Saren Art.. (Killroy не може да довърши изречението от хейт) .. ДОБРЕ!!! SAREN ARTERIUS ще се изправи срещу ... Ledge и още двама кечиста, които ще станат ясни следващите седмици. Определено господин Arterius няма да остане доволен. Но все пак той е .. (замисля се, след което продължава тихичко) .. Световен шампион?"

Още преди публиката да избухне в нова вълна освирквания, започва музиката на Danny Gold (Bizkit) ! Lee продължаава да изглежда нервен на ринга, докато по рампата се задава Gold с доста ядосано изражение на лице. Той се качва на ринга при Killroy, като втория едва не се изпуска след като Gold си стяга ръката пред него.

Daniel Gold:

„Жалък си, надявам се да го осъзнаваш. Май не Judy е курвата на Arterius, а ти. Господин Arterius това, Господин Arterius онова .. Направи ли му свирка вече или още не сте си консумирали връзката си? Не може ли поне веднъж през мизерния си живот да се държиш като мъж или трябва винаги някой друг да го казва вместо теб. Saren Arterius НЕ Е СВЕТОВЕН ШАМПИОН! Единственият който може да се нарече така е Crane и за момента е далеч по-малкото зло, колкото и странен да е. Но ти си прекалено голяма мишка за да изречеш явното и нямаш смелост да поемеш контрола над нещата, въпреки че заради това си изпратен тук. Тогава аз поемам контрола. (обръща се към камерата) Saren Arterius, проклет кучи сине! Имаш точно десет секунди да излезнеш тук или приятелчето ти ще се запознае отблизо с юмрука ми. Идваш ли вече? Десет .. Девет .."

Killroy се припотява и свива ръце, започвайки да цитира някаква молитва. Gold е готов да го пребие, но в последния момент се чува музиката на Arterius (s0cki). Той се показва на рампата с титлата на рамо.

Saren:

„Не разбра ли, че не ти определяш условията тук, капут такъв? Харесва ли ти или не, това бебче е в мен и никой не може да дръзне да оспори победата ми на турнира. Защото аз победих. Крейн може и да е направил някакъв опит да ме спре, но нямаше никакъв начин да попречи на плана ми. Мислех че го знаеш, но явно преди три години не само съм ти счупил крака, но и съм те изтървал по глава, защото явно не помниш с кой си имаш работа. Нека ти припомня, аз съм човека с най-голяма власт тук, аз съм човека който определя дали ще има шоу всяка седмица или не, аз съм пълния господар на този град и не на последно място, аз съм човека, който може да те унищожи само с едно щракване на пръстите. Мислиш си, че като ме заплашваш с атака над Lee ще постигнеш нещо? Хахах, не разбра ли, че не ми пука за него, не ми пука за никой в този град. Единственото за което ми пука е за самия себе си. Защото аз съм по-добър от всеки един от вас и само аз заслужавам собственото си внимание. Ще запознаеш Killroy с юмрука си .. Давай, ще ми е забавно да го видя."

Изражението на Gold става все по-ядосано, а Killroy е вир вода. Danny се засилва към въжетата, но е спрян в последния момент.

Saren:

„НО! Ако наистина искаш толкова отчаяно да се самоубиеш като се изправиш срещу мен .. Защо не вземеш малките си приятелчета и да се срещнете срещу мен и моите хора .. Плюс един твой нов приятел, предполагам се сещаш за кой говоря ... Vorg Zangieff."

Killroy си отдъхва и се обръща с гръб към Голд, след което нервно помахва на Arterius с ръка. Gold се замисля, след което моментално се засилва от въжетата и .. LARIAT право в тила на Killroy!!! Lee се струполява в несвяст на земята, докато на рампата Arterius не изглежда никак доволен, въпреки че се старае да го скрие. Gold взима падналия микрофон.

Gold:

„ПРИЕМАМ!"

Следва кратко прекъсване ..

...

След рекламите, Joey Solano (G) е показан да обикаля нервно из коридорите на сградата! Феновете избухват след като го виждат! На къде ли се е запътил този път „гуидото”!?

Joey Solano (Спирайки с ръка един от staff-овете на компанията)

„Хей.. хей.. на теб говоря, да си виждал някъде Michael Adams (The_Cobra_Killer)!?”

Staff Member

„Не... бе ти нямаш ли мач след малко!?”

Joey Solano (Намръщен)

„И какво ако имам!?...”

Staff Member

„Ами... не знам, не трябва ли да се подготвяш за него?"

Joey Solano

„Броу, за кой по дяволите се мислиш, а? Точно на МЕН ли си тръгнал да казваш какво трябва да правя? Имаш ли си представа с кого говориш... осъзнаваш ли, че мога да ти избия зъбите от устата преди да си мигнал дори!? ЗА КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ СЕ МИСЛИШ!?....”

- ЯРОСТЕН, “Mr. Wonderful” се надвесва над събеседника си, без да отделя поглед от него!!

Staff Member (Уплашен)

„Ъъъ... ъм.. извиня..вайте, г-н Солан..о!”

Joey Solano (Избивайки шапката от главата на staff member-а и сграбчвайки го за ризата)

„Махни този боклук от главата си... слушай ме сега, искам да намериш Michael Adams... МАЙКЪЛ АДАМС, запомни ли!? Искам да го намериш веднага и да му предадеш, че Joey Solano го търси! Отивам в ш*баната си съблекалня и ще ви чакам… и двамата. Надявам се да ми свършиш тази работа и то още сега, отворко! Не ме карай да се връшам!”

- Solano изблъсква встрани staff-а и продължава по пътя си…

...

e32b62ca66736324.jpg vs.PetioOOoo.jpg

Ledge (The Legend Killer) vs. Pete Apple (Petioo09)

Singles Match

И така, време е да видим първия мач за вечерта. Бившият Universal шампион и понастоящем главен претендент за световната титла се показва на рампата и уверено се качва на ринга. Веднага след това излиза и един от любимците на публиката - Pete Apple и той поздравява феновете около ринга, след което и той влиза на него. Съдията бързо дава начало на мача. Ledge се примисва на Ейпъл и замахва да му плесне шамар, но Pete заляга .. и му забива як крак в корема. Ledge се навежда, а Ейпъл моментално му набива един шамар, след което слиза от ринга и започва да куфее с публиката. Ledge се хваща за бузата и ядосано слиза от ринга. Той хваща Ейпъл който още се радва и го запраща към металния кол. Следват удари в главата и силни плесници, като накрая Ledge връща Pete на ринга. Той се засилва от въжетата и му прави running neckbreaker, след което пробва да го тушира .. Едно .. Две .. Повдигане. Ледж продължава атаката си и засилва Apple към въжетата и го тръшва с мощен Scoop Slam. Ейпъл се хваща за гърба, а Ledge заключва cravate захват. Ledge пробва да направи Cravate Suplex, но Ейпъл успява да блокира и да вдигне опонента си на гърба си, тръшвайки го с вариация на Olympic Slam. Pete бързо се качва на най-горното въже и скача от там, забивайки Flying Elbow Drop право в гърдите на Ледж. Следва туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Явно Ledge се затруднява с опонента си, защото Ейпъл е в attack mode и прехвърля Ледж с няколко Snapmare, последвани от ритници в гърба. Apple опробва да забие и финишъра си - Apple Driver, но Ledge се свестява и прехвърля Pete c Back Drop. Той запраща опонента си към въжетата и го размазва с мощен SpineBuster. Ledg се замисля, след което отива до едните сглобки и зачаква Ейпъл да се размърда. Apple е на четири крака, а Ledge се засилва в опит за Final Execution (Running Punt).. Pete се отмества в последната секунда, след което бързо се изправя и замахва за lariat .. Ledg се навежда, след което скача и .. TOTAL ELIMINATION!!! Apple пада, а Ledge прави туш .. Едно .. Две ... Три! Ледж записва победа и започва пътя си към световната титла.

Winner: Ledge

...

- Radon Daniels (crazyrex) е показан да стои усамотен на стълбите пред входа на залата. Radon е положил качулката от суитчъра, с който е облечен върху главата си, втренчен в леко „зеленикавото” от радиацията небе. Лицето на звездата е подуто и посинено от боя с Joey Solano (G) от миналата седмица. Изведнъж от нищото до „легендарният” сядат членовете на „The Cult”, водени от фанатичния Ryan "The Light One" Webb (LightOne). Докато CJ Punked (ck1kz magnet) & Betty Scolleta стоят усмихнати встрани, Ryan започва да говори на Daniels…

Ryan Webb (LightOne)

„Виждам, че Солано добре те е подредил... а всички очакваха от теб да си този „принц на бял кон” или нещо от сорта. Разочарова всички, Daniels! Разочарова и себе си…”

Radon Daniels (Поглеждайки без особена емоция Webb в очите)

„От кога ти е запукало за някой друг освен теб и „божието ти движение”... или каквото и точно извратено нещо правите с нацистчето и гуидо курвата ти когато останете насаме!”

Betty Scolleta (Преди да бъде спряна от CJ Punked)

„К`во каза, смотаняк такъв!?!?...”

Ryan Webb (Усмихнат)

„Ха.. ха.. харесваш ми Radon, наистина е така. Не те е страх да изразяваш себе си, да изказваш мнението си, дори това да значи, че много хора ще те гледат накриво или не ще те разберат въобще. И аз съм така! Доста си приличаме.. ти и аз. Но с разликата, че аз имам силата на “Джийзъс Крайста”, аз ПЕЧЕЛЯ защото вярвам... докато ти си се превърнал в една настъпана хлебарка, която все още мърда и се чуди как да оцелее... (Виждайки, че Daniels се изнервя от тези думи) Хей, чедо мое, не съм дошъл да се бия с теб и след последните ти подвизи сигурно съм единствения... помисли върху това и ела да ме потърсиш ако имаш нужда от спасение! Вратата ми е винаги отворена за теб! Хайде да вървим...”

- Членовете на “The Cult” се изправят и тръгват към вратата, CJ Punked (ch1kz magnet), все още усмихнат намигва на Daniels преди да се разминат. Radon остава замислен на стълбите без да каже нищо…

...

Прехвърляме се в една от съблекалните, където Saren Arterius едва ли не е строил Damon Striker (mladen1313), BG Destroyer (mzshpere1) & Wilde (itzo1994) и им раздава заповеди. В един ъгъл пък се е сгушила Judy Vanilla със световната титла на SMD.

Arterius:

„Така, Уайлд .. Надявам се да се справиш със задачата си. (Wilde кимва) Колкото до вас двамата .. Гледайте само да не ме провалите, защото прошка няма да има. Считайте се на изпитателен срок, след онази глупост която направихте миналата седмица. Да бягате от вонящи на бира, калпави подобия на кечисти. Ако не сте схванали, Saren Arterius НЕ БЯГА ОТ НИКОЙ. Той гони, но не бяга. Такива трябва да са и хората му. Взимайте пример от Wilde, който от началото на кариерата си тук размазва всички и не е победен 1 vs. 1. Така, сега е време да сритам няколко боклука от пътя си."

Wilde, Striker & Destroyer кимват и напускат съблекалнята. Judy Vanilla става държейки титлата в ръка и отива при Saren, който изпъшква няколко пъти след като тя се опитва да го прегърне.

Saren:

„Нямаш ли си друга работа? Трябва ли винаги да ми се натрисаш във възможно най-лошия момент?"

Judy (разстроено):

„Явно нямам, щом още съм с теб. Понякога си мисля, че това парче метал ти е по-важно от мен."

Judy пуска колана на земята и напуска стаята ядосана. Saren се навежда и вдига колана си, стискайки и прегръщайки го с две ръце.

Saren:

„КУЧКА!"

michaelzero.jpg vs. steveadams.jpg

"Slick" Michael Zero (go go) vs. Steve Adams (contador9)

Singles Match

Двамата борци са вече на ринга, предвидени да се срещнат в този мач. Както е известно, Зеро претърпя няколко лоши загуби през последните седмици, като миналата опонент му бе новият Universal Champion – Daniel Ryder (cskar4eto)! След въпросният мач, Ryder отказа предизвикателство за титлата си от страна на Steve Adams, който излезе и го конфронтира. Интересното тук е, че ръководството е избрало за опонент на Адамс, самия Майкъл Зеро тази седмица.

Веднага след удара на гонга двамата влизат в tie up позиция и Адамс взема гърба на Зеро за секунди. Адамс, една от новите находки на SMD, повлиян от живота в Hammerlock City след терористичните атаки в страната, дете израснало на улицата.. дете което няма нищо освен устрема си да стане велик в този бизнес, е готов на всичко за да повлияе на решението на Даниел Райдър. Zero веднага бива Slam-нат по лице от страна на Adams от тази позиция, но успява да приложи моментално красив roll up на опонента си за 2 count! С изправянето и на двамата, Adams забива няколко лакътя в лицето на опонента си и го Irish Whip-ва във въжетата, Zero контрира на връщане с ритник в гърдите на Стив, но при следващото си засилване, Адамс успява да го контрира на свой ред с Back Body Drop!! Momentum движение от страна на Адамс, което „запалва” леко умрялата публика в залата. След като “pump-ва” феновете с няколко taunt-a, Стив изчаква опонента си да се върне на крака и добавя няколко саблени удара към офанзивата си. Adams добавя и един Dropkick в гърдите на опонента си при поредното му изправяне. Zero за пореден път пада по гръб на тепиха и по всичко личи, че погледа му е замаян и ако иска да спечели този мач ще трябва да се потруди доста повече. “Slick” едвам едвам се добира до изправено положение и чакащия го Steve опитва завършващото си движение – The Stunner, но от никъде Zero успява да го блокира с Back Drop! И двамата остават легнали в средата на ринга, а съдията започва отброяване. Преди 9-тото такова и двамата се изправят, Steve не улучва с моментният си Clothesline и след засилка във въжетата Zero успява да екзекутира успешно, красив Spear!! Имаме опит за туш 1...2... и повдигане на Adams преди третото отброяване, “Slick” не може да повярва. Zero отново изправя опонента си и опитва да го вдигне за Body Slam, вторият контрирва минавайки зад гърба на Michael от никъде... Adams веднага обръща грубо с лице към себе си изненадания Zero.... и му забива STUNNER!!!! Stunner-a на Adams connect-ва успешно!! Zero е аут! Веднага имаме опит за туш 1…..2…..3!!! IT’S OVER!! Стив Адамс, макар и трудно успя да победи Michael Zero в този мач!

Winner: Steve Adams

...

- Adams започва бавно да се изправя на краката си, след тази важна победа, когато на titantron-а в залата се появява самодоволното изражение на Universal шампионът на SMD – Daniel Ryder!!!

Daniel Ryder (Ръкопляскайки)

„Adams… Adams… трябва да ти призная човече, имаш ги уменията! Моите поздравления! Но.. хъх.. това което ме учуди докато гледах бе, защо ти трябваха цели девет минути за да победиш отрепка като Zero? Кечист, който УНИЩОЖИХ миналата седмица... кечист, който дори не успя да ме удари! Не знам какво си се наговорил с ръководството на SMD, не знам защо ти дадоха точно този опонент, но аз вече ти представих отговора си! НЕ, ти няма да получиш шанс за титлата ми... НИКОГА! С нищо не ми показа, че дори заслужаваш да застанеш на един ринг с мен. Да оставим настрани фактът, че си ъм... вмирисан, беден дрипльо и селянин, а аз ти говоря via satellite от невероятното имение на родителите ми, което струва хиляди долари, облечен с луксозната си, добре скроена риза на Calvin Klein, с Universal титлата СИ на рамо.. нека оставим това настрана! Всъщност ти нямаш това което се иска за да бъдеш шампион, нека си говорим истините в очите, Стив. Кого ще представляваш като шампион по дяволите, асоциацията на скитниците в Hammerlock!!? Да бъдем реалисти човече... не си нещото което публиката иска! Съжалявам! Ти няма да се изправиш срещу мен за Universal титлата, каквото и да се случи... хе хе..”

- След гадният си смях, Daniel Ryder изчезва от екрана, а феновете освиркват опитите му да „свали” самочувствието на Steve Adams. Adams остава замислен и леко обиден в средата на ринга, навел глава в пода. Лека-полека, гняв започва да изпълва лицето и тялото му... това едва ли е добър знак! Adams се обръща и поглежда свирепо, изправящият се тъкмо Michael Zero. Безмилостно, вместо да му помогне, Steve му прави втори съкрушителен Stunner, след което си заминава без да каже нищо!! Феновете не остават доволни от постъпката му...

...

Камерите ни пренасят бързо backstage, където се случва нещо интересно!! Joey Solano (G) е показан да бяга устремено към паркинга, от където само след секунди бързо потегля кола с висока скорост! Джои опитва да догони автомобила, викайки паралелно с физическото усилие, но за негово съжаление не успява и шофьора се измъква...

Joey Solano (Наведен за да си поеме въздух)

„Хъъъх... по дяволите!! (Плюейки по земята) Ще те хвана копеле, няма къде да ми избягаш!”

Charlie (Staff member-a, който Joey заплаши по-рано днес... дотичвайки до изморения Солано)

„Казах ти да побързаш, беше НИ в кърпа вързан. Аз го доведох, свърших моята част, а ти го изпусна!! Сега какво, аз ли пак съм ти виновен!?”

Joey Solano (Забивайки един High Kick в главата на Staff-а, нокаутирайки го на земята)

„Вземи млъкни най-сетне... (Тръгвайки обратно към съблекалните)”

...

- Новата придобивка на SMD, ексцентрика и кино режисьор - Francis “Franco” DuBois (Mizernik^^) е показан на titantron-а. Дюбоа е застанал втренчен на вторият ред на пиеса на Hammerlock-ския театър, в който се представя Шекспировата трагедия - „Ромео и Жулиета” в модерен вариант…

Francis “Franco” DuBois (Mizernik^^) (Клатейки глава негативно и на висок тон)

“NON, non, non, pour quelle raison!?!?!? Ъъъъ... как казват американци на това... боклук, боза!? Пълно е с боклук!! Non, non... мир на твой прах, Шекспир! Блажен, не видял това!”

Възмутен господин (Поглеждайки строго Дюбоа)

„Господине, моля ви спрете с негативните коментари, това е признато творение от критиците и с жена ми чакахме цяла година за да го видим тук, в Hammerlock City!! Дръжте се по-прилично!”

Francis “Franco” DuBois (Mizernik^^)

„Но, господин.. това боза, това боклук, вие луд!! Vous tous, аliéné! Композиция, детайли, ужасно! А и ваша жена грозна, аз ако ваше място, ъъ... дума как... ъъ.. а, да.. самоубия се!?”

Възмутен господин (Изправяйки се)

„Какво каза за жена ми, френски боклук такъв!??!?! Ставай... ставай веднага!! Сега ще ти покажа кой е грозен!”

Francis “Franco” DuBois (Mizernik^^) (Ставайки от мястото си и вдигайки ръце уж уплашен)

„Non, non, non.. аз мирен човек, не бива бой! Не бива, моля простете, МОЛЯ... (Забивайки от никъде едно коляно в топките на опонента си, последвано от няколко силни тупаника в бъбреците и ребрата и довършвайки с красив ъперкът, с който и разбива носа и зъбите на нападателя си)... Вземи това, Америка!! ДюБоа е накрая тук за да отърве се от бозата! Защото, всичко тук боза!”

- Цялата постановка моментално бива спряна и всички насочват погледите си към ДюБоа, който прави поклон и си заминава преди охраната да е влязла...

...

THE MAIN EVENT

Masters of Destruction, Captain Spencer, Joey Solano & Danny Gold

vs.

Damon Striker, Bulgarian Destroyer, Vorg Zangieff, Christian Wilde & Saren Arterius

Прехвърляме се на ринга, където вече са и двата отбора. Съдията пробва да успокои членовете на отборите, които са готови да се сбият, след което им казва да изберат двама човека които да започнат мача .. Това са Scott Smith и Bulgarian Destroyer, членове на два отдавна враждуващи отбора. Destroyer пробва да мери сили с рокера, но втория бързо надделява и притиска опонента си в един от ъглите, където започва да му забожда яки uppercut-и. Smith добавя и няколко тежки elbow-a, след което го вдига над главата си и го забива с Gorilla Press Slam. Той отива до ъгъла си и прави смяна със съотборника си Albert Jackson. Jackson влиза и моментално забива крак в лицето на Destroyer, след което пробва да приключи мача рано-рано .. Едно .. Две .. повдигане. Albert запраща българина към въжетата и пробва да го посрещне с удар, но най-после Destroyer заляга и прави dropkick който разклаща гиганта. Той забива и втори, но Jackson още се държи на краката си. BG Destroyer се замисля, след което отива до ъгъла си и прави смяна с Damon Striker. Striker веднага скача от въжетата и прави Springboard Dropkick, а BG Destroyer подхваща Jackson който се олюлява назад и добавя Backstabber! Destroyer бързо напуска ринга, а Damon пробва да направи туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Jackson пробва да се изправи на крака, но Striker се засилва от въжетата и го забива в пода с Running DDT! Striker зачаква Albert, след което замахва за Superkick, но Jackson хваща крака му и го бута настрани, като Damon прави кълбо и се озовава чак до собствения си ъгъл. Силата на Jackson е голяма, за това Striker се протяга и прави смяна с .. Vorg Zangieff. Най-новото попълнение на SMD Wrestling влиза на ринга за първи път и двата гиганта застават лице в лице, правейки напрегнат staredown. Albert пробва да забие пръв удар, но Zangieff заляга и на свой ред забива няколко, след което пробва да запрати Jackson към въжетата. Albert обаче обръща бича и запраща Vorg към въжетата, след което полага рамо и пробва да го събори, но мощта на Zangieff също е доста голямо и при сблъсака поваления се оказва Jackson. Lol, може би за първи път Albert се оказва по-физически слабия в даден сблъсък. Vorg бързо изправя изненадания Jackson и го тръшва с голям Suplex. Той добавя и мощен Bodyslam. Vorg размята Jackson като перце! Zangieff показва и атлетични умения, след като прави Hight Jumping Leg Drop. Следва туш .. Едно .. Две .. Повдигане в последния момент. Arterius изглежда доволен, докато в другия край на ъгъла Solano изглежда доста напрегнат, а Голд ядосан. Zangieff изправя опонента си, след което го засилва към въжетата и зачаква за Back body drop, но Albert се спира пред него и му прави Facebuster. Gold му извиква от ъгъла, че иска смяна. Jackson отива до ъгъла си и прави смяната и Голд най-после застава лице в лице със Zangieff. Zangieff веднага пробва да направи lariat, но Gold заляга и започва да му набави десни крошета. Zangieff успява да бутне Gold назад, но той ядосан отново стъпва в атака и набива нови удари в главата... Gold добавя и красиво Enzuigiri, което праща Vorg на земята. Danny скача върху него и пробва да заключи crossface, но Zangieff се хваща за въжетата преди Голд да успее да направи напълно захвата. Съдията издърпва Danny настрани, който упорито пробва да затегне crossface въпреки това. През това време Zangieff успява да се изправи и да му набие мощен Big boot. Vorg хваща Gold и показва силата си, след добре изпълнен Belly to Back Suplex. Zangieff запраща Gold към сглобките и го размазва с Corner Chotesline, след което прави смяна с .. Saren Arterius! Arterius влиза на ринга и моментално започва да унижава Danny като го "пляска" по главата и сипе обиди. Arterius го изправя и му забива силен lariat, след което кляка и започва да му го удря с бързи и мощни юмруци. Ударите са толкова тежки, че чак успява да разкърви Голд. Saren изобщо не се впечатлява от това и бързо прави Jawbreaker, последван от Half-Nelson Suplex .. Туш .. Едно .. Две ... Повдигане! Arterius не губи време и веднага изправя Danny, но Голд започва да му забива лакъти в корема .. Saren обаче бързо си връща инициативата с коляно и удар в тила на Danny. Arterius го вдига на раменете си и .. Death Valley Driver!! Gold изглежда като пихтия и има нужда от смяна. Solano най-после се е съсредоточил и вика на Gold. Arterius го чува и отива до него ... след което му показва среден пръст! Solano моментално замахва да го удари, но Saren заляга и смеейки се одръпва назад .. Където обаче Danny го обръща в светкавичен Roll Up .. Едно .. Две .. Лол, на косъм! Arterius се изправя веднага и рита пробващия да се надигне Gold в корема, след което го изправя и пробва да му направи Piledriver .. Gold обаче блокира и отива зад него .. German suplex!! Danny най-после се връща в мача .. Двамата лежат известна време на ринга, а отбора на Голд го окуражава от ъгъла и всички протягат ръка за смяна .. Danny пълзи към ъгъла си, но точно в последния момент Arterius успява да се изправи и да го довлече в средата на ринга. Той си го наглася за Mass Effect, но на Joey Solano му писва и влиза на ринга, забивайки зверско коляно право в лицето на Arterius!! Моментално на ринга става пълен въргал. Damon Striker влиза и пробва да удари Солано, но втория го хваща и му прави Spinebuster. Vorg Zangieff също се влиза на ринга, но Солано го посреща с мощен Showtime Kick!! Най-накрая обаче съдията успява да го избута от ринга. Това е достатъчно обаче за да може Голд да се смени с Captain Spencer! Arterius пук също правя смяна с BG Destroyer .. Destroyer веднага се засилва към него, но Spencer го посреща с Belly-to-Belly Suplex!! Следва и мощен Snap Suplex! Spencer e on fire!!! Captain Spencer се засилва от въжетата и прави Elbow from America, след което зачаква българина .. Spencer го хваща и му прави мощен Speceend в средата на ринга!! Wilde обаче успява в последната секунда да се протегне и да направи смяна, която Спенсър не вижда. Spencer пробва туш, но съдията отказва да брои и започва да му обяснява. Преди да разбере обаче какво става, той е подхванат от Wilde .. WILD FIRE!!! Туш .. Едно .. Две ... ТРИ!!!! Победа за отбора на Arterius!!!!!

Winners: Team Arterius

Wilde вдига ръце, но няма време за празнуване. Той хваща Spencer и пробва да му набие втори Wild Fire, но Scott Smith и Albert Jackson влизат на ринга.. Те тръгват към него, но в този момент се задава Vorg Zangieff и четиримата powerhouse застават в средата на ринга .. Следва размяна на удари и като по чудо Wilde & Zangieff надделяват над MOD и успяват да ги изхвърлят от ринга. Solano обаче разярен стои зад тях .. Wilde се обръща и отнася мощен Superkick! Zangieff тръгва към Solano, но той успява да избегне удара му и за втори път тази вечер му прави Showtime Kick, който този път го праща в пълен нокаут. Damon Striker се засилва към Joey, но той го прехвърля със Samoan Drop!!! Solano размазва всичко което види. Saren обаче се е съвзел след онова коляно което изяде преди малко от Joey, и застава зад него, след което се засилва от въжетата.. Solano се обръща и изяжда мощен Jawbreaking Lariat!!! Saren стои сам в средата на ринга, но забелязва окървавения Голд който се мъчи да влезе на ринга .. Arterius се подсмива, след което го хваща и си го наглася за Mass Effect ... СВЕТЛИНИТЕ УГАСВАТ!!! Никои не знае какво става на ринга ... Светлината се връща в залата и Arterius стои в средата на ринга неориентиран. Gold е легнал до една от сглобките и се мъчи да си поеме дъх. Arterius се оглежда на всички страни. Зад него се прокрадва човек облече в роба и качулка на главата .. Arterius се обръща, но е прекалено късно. Получава мощен удар с крак в главата, който едва не го обезглавява. Arterius пада на земята, а човека се засилва от въжетата и .. RUNNING KNEE STRIKE!!! Той сваля качулката на робата си .. ТОВА Е I.M. CRANE!!!! Crane гледа безжизненото тяло на Saren .. след което го дърпа за ръката и го поставя до една от сглобките, с глава на обтегача .. Крейн е с ледено изражение .. Той се засилва към него .. ОЩЕ ЕДИН RUNNING KNEE STRIKE!!! Crane започва да диша тежко, след което вижда световната титла до един от ъглите .. Той бавно отива до нея, поглежда я .. и я слага на рамото си! Crane вдига ръце към небето и се обръща .. Пред него стои опитващия се да се задържи на крака, целия окървавен Danny Gold. Двамата застават лице в лице, доколкото може да се каже, защото лицето на Danny почти не се вижда от кръвта. Накрая изтощението на Голд си казва думата и той се свлича на земята по гръб. Crane го поглежда .. след което пренебрежително прекрачва над тялото му и напуска ринга с титлата на рамо. Crane се завърна!

Edited by Mr.3:16!
BoRn_2B_GoD

Да започна с това, че харесах как се развиха нещата около Saren и бандата му (едно име не би било лоша идея, между другото) и Gold и "неговите хора". Единственият проблем в цялата работа може би бе, че MOD и Спенсър останаха малко пренебрегнати в това шоу и имаха участие само в мача. Е, не може да има време за всички, наистина. Около Солано имаше движение, предполагам, че е приключил вече с Radon Daniels и ще се концентрира върху Michael Adams, като това ще доведе до мач между двамата на следващото ППВ. Колкото до четворния мач - мисля, че вече участниците са ясни: аз, Saren, Ledge и Danny Gold. Просто Дани е в центъра на събитията в последните две седмици и има място в мача много повече от сложения ей така (само заради изнудването на Килрой) Ледж. Това ме подсеща - той записа победа в това шоу, но някак стои далеч от цялата история около титлата. Умишлено ще наблюдава само отстрани и ще се готви за мача? Ако ли не то по-добре в следващото шоу да е по-замесен в калабалъка (или както там е думата). Завръщането ми ми хареса, това, че си върнах пояса също. Време е да се почувства кой е шампионът наоколо, защото след началото на шоуто се бях замислил дали в момента Saren не се води реалния шампион (което щеше да е странно). Интересното: сега би трябвало аз да контролирам ForceCorps (sun)

Иначе забелязвам тенденция към групиране на голяма част от хората в ростъра. Макар около някои да има singles истории, вече се оформят цели три групи: тази на Saren, тази около Голд/Солано (по-скоро първия, защото вторият е раздвоен между две неща) и сега "The Cult". За последните имам теория, но няма да я издавам, предполагам, че скоро ще се разбере ако съм прав.

Единственото странно нещо в това шоу за мен бяха мачовете. ОК, главният беше силен, очаквах нещо подобно, но примерно на ППВ. Но виж предните два се основаваха на концепцията "човек, около когото става нещо" срещу "човек, около когото не става нищо". Т.е. очаквани победи на Ledge и Steve Adams. И като казах Адамс - тяхната история с Райдър като че ли е тази, която изцяло страни от устремеността на ростъра към групиране. Чудя се дали наистина не е по-добре Universal титлата и историите около нея да стоят по-встрани от главната борба за власт, която се очертава вече ясно в дневника.

Пак се четеше като книга, което, естествено, пак е добре. Силно промо следващата седмица и ги смазвам с тайнственото си могъщество :beer:

• Upvote 2

Чудесно начало с незнайно защо все още жив "представител" куклата Лий.Странно как в подобна обстановка изобщо някак е поел власт, след като толкова лесно става кукла. Златния има сметки за уреждане с Артериус и най-добрия начин за това е стейбъл. Добре ще е да имат някакви имена - видно е че са вече оформени.

Добър сегмент и със Солано, който продължава да бъде като побесняла хрътка.

Ledge (The Legend Killer) vs. Pete Apple (Petioo09) - очаквано Ледж трябваше да победи за да вдигне някоя и друга акция. Освен с връзки, трябва и на дела да покаже, че заслужава. Покрай цялата суматоха остана малко встрани и не го приемам много насериозно.

"леко „зеленикавото” от радиацията небе. " - добре е, че напомняш в колко странна обстановка се развива феда. На моменти се забравя, че извън залата е Апокалипсис.

„The Cult”? Олеле! Имам си вече и стейбълченце. Не е кой знае какво, но все пак си е чиста победа в сравнение с началото, където никой не приемаше на сериозно откачалката. Сега обаче оргиналния му план влиза лека-полека в действие. Покрай набирането на стейбъла разбираемо се губи и комичността. Сегментът бе доста сериозен.. и религиозен. Интересно сега накъде с тоя пуш. Дали не е време за някоя титличка? Вече две шоута нямам мач. Нямам някакви големи очаквания за себе си и стейбъла, но поне един up midcarder смятам, че е постижимо с волята на ДЖИ(G)йзАс.

И между другото за "Джийзъс Крайста" - аз съм ДжийзАсист, много моля.

Ситуацията с Джуди ми харесва. Не ми допада идеята федове да робуват само на кечисти - трябва да се вкарват и фикшън образи, които разнообразяват доста обстановката. Дилемата е интересна - "титлата или жената". За Артeриус е очевиден избора, но и Джуди явно не иска да е безгласна. Дали за нея ще има интересно развитие? (предателство и любовница на Крейн?)

"Адамс, една от новите находки на SMD, повлиян от живота в Hammerlock City след терористичните атаки в страната, дете израснало на улицата.. дете което няма нищо освен устрема си да стане велик в този бизнес, е готов на всичко за да повлияе на решението на Даниел Райдър. " - ето още една причина да се четат тия мачове. Харесва ми такова коментиране, което да напомня кой какъв е, така определено се хайпва даден образ.

Макар че в случая Зеро пак го отнесе и си затъва.

И отново интригуващо решение с продължаващия отказ, което само още повече ще мотивира Стив и с интерес очкавам как ще прецака шампиона и все пак ще си вземе мача.

Francis “Franco” DuBois (Mizernik^^) - УоУ ама и ефектно представяне. Кино-режисьор? Това ако не е феда с най-ексцентрични образи, та на! Но и самата атмосфера на Феда допринася подобни налудничави идеи да се приемат с одобрение и интерес.

Страхотен МЕ, но още по-впечатляващ край на шоуто (за пореден път). Гаси, как толкова добре успявате да наелектризирате обстановката в самия й край. С нетъпрение очаквах отговора на Крейн и той се представи отново на висота. За пореден път открадна шоуто в края.

Великолепно шоу! Чудесни сегменти. Всякакво развитие на образите представено в това шоу, бе адски интересно.

Edited by LightOne
  • Upvote 2

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Стабилно шоу, развиващо перфектно нещата за турнира. Харесва ми, че и най-после намалихте обема и вече няма по 6-7 мача на едно шоу. Почти всичко се върти около главната история и световната титла получава огромно внимание, което е добре. Изграждат се много силни образи покрай тази история и има редица възможни развития. Беше ясно, че Crane ще се завърне и го направи по прекрасен начин, като освен конфронтацията със Saren имаше и лека среща с Gold, който най-вероятно също ще е в четворния мач, въпреки че аз си представях един мач с руснака преди това. Единственият, който се губи в картинката е Ledg, който е някакси безличен сравнение с останалите.

Принципно мразя такива религиозни образи, но стейбълчето радва, но засега ще остане на заден план, тъй като няма място за тях в МЕ. Michael Zero да си ходи. Няма смисъл от него, след като само губи, а и човекът си заяви, че не иска да е в дневника вече. Random хора го бият за да наберат скорост. Няма смисъл.

Новият образ - франсето радва. Ще видим какво ще измислиш за него в следващите шоута.

МЕ и финалът като цяло бяха най-доброто нещо. Не ми хареса, че буквално бях помлян в мача, а уж съм силен образ. Интересно развитие на историите, продължавайте добрата работа и не закъснявайте толко с шоутата. ;d

• Upvote 2
  • 1 month later...