Jump to content

SMD WRESTLING

Recommended Posts

Първо искам да кажа ЕВАЛА за положеният труд! Като човек, който също пише дневник знам колко време и усилия изисква за да бъде направено всяко едно шоу. Много съм доволен от образа, който ми е изграден. Коя ли ще е следващата жертва на "психаря".

"Невероятно" промо от страна на Webb. Абе като цяло промотата си ги владеете ТОЧКА!

Не ми се връзва защо мачът между Jackson и Smith беше толкова дълъг като накрая дори нямахме победител. Смятам, че ще видим двамата лице в лице на първото ППВ.

Спенсър е един от интересни образи поне за мен.

Bulgarian Destroyer vs Pete Apple - Мачът не беше лош, но такива exhibition-и никога не се приемат много на сериозно. Появата на CJ Punked беше точно на място. Явно няма да заебаваш враждата между тези двамата. Втора поредна седмица "психопата" надделява, което лично мен ме води на мисълта, че Ябълката ще си го върне тъпкано на турнира.

Wilde vs Zero - Мач, който няма да запомня с нищо освен с ръкопляскането в края на мача от BGDestroyer.

Spencer vs Webb - След като и двамата изнесоха промота към другият този мач имаше малко или много някаква тръпка. Според мен дължината на мача беше перфектна. Нито прекалено дълъг мач, нито прекалено къс. Забравих да отбележа, че и двамата са с доста колоритни образи, които могат да изтрелят лесно към върха в дневника стига да има постоянство и писане на коментари към шоутата.

Daniels vs Arterius - Стигаме до МЕ на вечерта. Смятах, че точно тези двамата ще стигнат до финала. Като цяло тези двамата бяха най-утвърдени през целият турнир. Мачът беше хубав като имаше nearfalls и обрати. Нещото, което ме заинтригува беше завършека след мача. Доста ЕПИК бих казал. С такива неща трябва да се завършват шоутата. Доста надъхващо определено.

Като цяло промотата са едно от най-хубавите неща в дневника. Те качват поне с 1-2 единици оценката ми. Шоуто ми хареса както и развиването на образът ми - Оценка 9/10.

• Upvote 3

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

Доста, доста добре!!

Уникален откриващ сегмент. Background-а с могъщата корпорация SMD, пазителите на "реда" ForceCorp и Duke са просто феноменална картинка, над която можете да надграждате и надграждате и надграждате. Killroy бе замесен в интересен сегмент и ето, че Daniel Ryder и явно друг негов човек Mike Adams направиха неподозиран impact и определено ще са сила, с която всеки ще се наложи да се съобразява. Ииии явно не, въпреки че малко се обърках, сега Adams turn-на на Ryder. Бавно се поставят основите на множество вражди и взаимоотношения, разбира се няма лошо! No Limit се очертава едно невероятно Пей Пър Вю, особено заради начина, по който бууквате всичко. Просто си е интересно за следене, подобен сценарий и пресъздадена атмосфера. Евала.

Opener-ът нямаше особена цел, явно просто служеше за filler, който да подсигури ролите на по-неизползваните кечисти. The Tattooed Freak пак загуби ;/

Образът на Saren става прекалено силен! Което може би не е много на добре за другите. Просто излъчва уникално могъщество и ще е трудно на който и да е персонаж в компанията да го настигне. Уникално развивате историята за пореден път да вмъкна, просто ненормални сегменти... този между Saren, Killroy & Vanilla не бе нещо различно. Историята ви се развива почти перфектно!

Killroy: Съжалявам, съжалявам... господин Arterius.

:D :D :D Образът на Socki се превръща в един от най-могъщите Fiction heel-ове, няма спор!

Saren: Тъпа, пробита, нещастна, курва умряла! ААААГХХ...! Защо трябваше да се занимавам... всъщност се сещам защо... хе-хе...мда...

~~

Партньорите Albert Jackson & Scott Smith направиха дълъг и що годе интересен мач.... но нещо изпуснах конците.. каква бе целта? Пропуснал съм явно нещо? Повече "PR" момчета... повтаряйте, натяквайте, добавяйте.. това е един вид ваш "продукт" и за да ни се хареса изцяло, трябва да ни третирате като идиоти (не че не сме). Искам постоянно да съм информиран, не да търся! Това вече ще е сила, придружена с идеален storyline!

ХХАХАХА, всеки път като чета промо на Captain Spencer и се счупвам. Нашият американски герой! Наистина доста интересен образ, дано Spencer да коментира редовно за да върви нагоре. We want more from that guy!

Пак не знам какво става, явно съм идиота аз! :D :D Повечето мачове сякаш просто са сложени там произволно, не се намеква за какво става дума, няма предистория преди двубоите, в самите мачове също не виждам разяснения.. или аз нещо съм с грешка, или трябва повече да наблегнете на подредбата на шоутата от тук нататък. Не правете от това WCW! :D

Joey: Да нямаш корени в Jersey? Би ти отивало. Имаш такава усмивка, но знам ли... от Jersey женските са бързи. Може и да си го изгубила с годините. Само се закачам. Хващаш ме в добро настроение.

ХахХАха, епик си Joey *kisses*... GUIDO POWER! Сваляш ги "пилите"! Историята с Gold си заслужава да се следи, много добре я развивате засега и очаквам той също да се превърне в една от големите звезди на компанията. Обвързаността между героите не невероятна!

Нееееее, Капитан Спенсър беше добит! :( Sad Panda!

Завършекът на Main Event-а бе на практика ясен и ето, че единият финалист за No Limit е определен. Saren доста напредна и за да бъде спрян на финалa от мен или Crane ще трябва чудо. Ще се включа и аз към стадото като кажа, че финалният сегмент бе просто феноменален! Уникално пресъздадохте побоя, наместа на Gold и после моя Showtime Kick... BITCHES! :/ А извратеното промо на Crane и hype-ът за следващото издание на SMD бяха приятен завършек на едно паметно шоу. Евала ви казвам, освен няколкото несвързани според мен мача, това шоу бе почти идеално.

10/10

Edited by G
  • Upvote 2

Няма какво толкова да кажа, тъй като ще повторя предните мнения, но определено смятам, че беше МЕГА силно шоу. Мен доста ме учудва и факта, че самите шоута са доста дълги, да не казвам, че и по-големи от PPV-та, което е добре разбира се (щом не ви мързи).

Харесах си дебюта, намесен съм в главната вражда, което може само да ме радва. Очаквам да имам сериозни проблеми с Saren. Ще видим. Предполагам, че главният мач на No Limit ще бъде луд. Според мен вече е ясен и втория участник - Crane след това убийствено промо/завършек на шоуто. Като минус мога да отбележа, че не се разбира какво става след промото на Crane. Както сме на ринга, биеме се... идва промото, след което (стискаме си ръцете и кой от къде е?) се получава дупка. (но това е доста маловажно).

Има няколко образа, които са ми доста интересни и чакам да видя тяхното развитие с нетърпение. Spencer, Solano и така нататък имат потенциал за нещо голямо. PPV-то чакаме да е касапница!

The LEGEND KILLER

Тъй като нямах време и чак сега намерих. Ще чета от първото до последното шоу и паралелно на това, ще пиша и коментарите ми за отделните шоута. :)

"Pilot":

Интересно начало на шоуто. Като видях името Killroy, се сетих за един герой от играта на TNA за iPhone. :D Всеки повтаряше, че познавал Duke и като че ли повече се мазнеха, за да получат шанс за титлата, отколкото уважение. Saren Arterius сигурно ще бъде голям образ и ме израдва, тъй като беше искрен и си каза, че иска властта. :D Последвалият мач, помислих че ще е squash, но Apple показа лека офанзива, дори за малко да направи upset-a.

Образът на I.M. Crane ми заприличва на Punk от 2010 със SES Society. Образът по принцип е интересн. Не казвам, че съм от най-големите фенове на този тип образи, но радват. :)

CJ Punked и Radon Daniels беше приличен откриващ мач, като ме учуди, че Daniels взе победата с count-out, тъй като бе един от излезлите в първият сегмент и очаквах чиста победа. Образът на Captain Spencer ще се затвърди много, ако има вражда с "чужден".. може би BG Destroyer? Не ми харесват патриотичните образи, но стига да не се прекалява много, ще съм доволен. :) Ryan Webb/Steve Adams също беше интересен двубой, но в него нямаше кой знае каква интрига.. Може би очаквах Ryan Webb да е силен образ, още като четох описанието за него в първата страница. Неговият образ и този на Crane си приличат донякъде. Единият вярва в Бог, а другият в някакъкв "Създател". Би се получило доста интересна вражда между двамата. :D

Останалите мачове, както и всички на шоуто, също бяха солидни, както и от към качество, така и от дължина. Навсякъде бяха правилните победители според мен, като в последните два мача "рокерите" очаквано загубиха и очаквам да се подвизават в отборната дивия, ако ще има такава де.

"Party Up":

Началното promo на Captain Spencer ми дойде малко в почевко, тъй като доста дълго продължи да плямпа за американчетата, и се надявах някой heel да дойде и да го размаже. Това и стана, но не очаквах да е Saten Artherius. Явно е бил той, за да може да събере още повече heat, както и да представи мениджърката си. Добра идея. s0cki май не за първи път има образ в дневник, в който има и мениджър, понее в GCW беше така, ако не се лъжа.

CJ Punked/Pete Apple vs MOD беше приятен отборен мач и се оказах прав за влизането на "рокерите" в отборната дивизия. Дано има обяснение защо CJ Punked нападна Pete Apple. Може и да е нямала причина, тъй като и без това снимката изглежда психар. :D

Joey Solano на първото шоу ми заприлича на heel повечко, но с видео логът всичко коренно се промени. Обаче прилича доста на "Jersey Shore" gimmick-a и се сравяш по-добре, отколкото TNA ни предоставят Robbie E. или пък WWE - Zack Ryder в тази роля.

BG Destroyer взе голяма победа след загубата миналата седмица, и се надявам да набира повечко скорост, както и да има вражда с Captain Spencer, която бях споменал по-нагоре. Интересното се случи след мачът.. Как така изведнъж реши да стане приятел със Striker и сега означава ли, че са отбор? Дано разбера следващото шоу, все пак имам още едно за четене. :D

Явно вражда едва ли ще се получи засега, но получихме мач между Webb и Crane. Поредното добро промо на Crane. Очаквах в мачът да спечели, но не и толкова трудно. Все пак има време и за тяхна вражда. :)

В сегментът, който дебютирах беше доста забавен и дори си мисля, че нямам нищо срещу шефът, а просто Killroy беше доста уплашен от създалата се ситуация, че с каквото и да го излъжат, ще повярва. :D Все пак се надявам да греша, тъй като би било интересно да "враждувам" с шефът, би ме поиздигнало. Иначе и в сегментът, и в мачът изядох доста бой. :D

Допадна ми сегментът на Webb, където "прочисти" момичето, но не и фактът, че игнорира, че по-рано имаше мач и не каза нищо за него.

Доста солиден ME между Captain Spencer и Saren Artherius. Доста интересно държане показа Artherius към Judy Vanillia. Отначало си помислих, че може тя да turn-не, но явно всичките номера са били манипулация, колкото Artherius да открадне победата.

"Begging of the End":

Daniel Rydar има да си връща на Killroy, и поне малко си отмъсти. Отначало помислих, че двамата униформени са заедно, но след като Mike Adams нападна Rydar, ми стана ясно, че май и Adams няма да е член на roster-ът.

Явно съм бил прав и Punked си е просто психар, който без причина напада всеки. Но този път му коства мача, като очаквах и поява на Apple, но сигурно "sell"-ва контузията.

Да, явно е било план на Artherius да се отнася с Vanillia така, както направи на предишното шоу, но не и с нейно желание. Г-н Artherius? Да не би Killroy да е някаква маска и да има друг owner на компанията? И кое ли беше момичето?

Интересен подбор на участниците в следващият мач - партнорите от MOD. Доста корав мач се получи между двамата големяги, но финалът не ми хареса много. Ставаше, но щях да се накефя повече, ако двамата просто си бяха тръгнали.. все пак са heel-ове.

Явно си вършиш много добре работата, щом образът на Captain Spencer почна искрено да ме дразни. :D А пък името на Michael Zero може да се използва за ебавки и то доста, но образът му радва що-годе. Вече има доста навити на Nadia. :D

За сега изглежда, че Apple е боксовата круша на SMD. CJ Punked отново го нападна незнайно защо и се надявам да бъде обяснено. Просто е бесен, че Apple се правеше на клоун в отборният мач или?

Хубаво да има такива сегменти, в които някои се оказват стари познайници като този с Solano и Gold, а не всички да идват от някъде си, за да се бият. Отначало вместо момче прочетох "русоляво момИче" и се пообърках, че може да е мистеризното момиче от одеве, но като прочетох катинарче и стана ясно. :D

Промото на Webb с краставицата искрено ме разсмя. :D :D Мисля, че на всеки е станало ясно за каква краставица е ставало на въпрос. След това ме израдва победата на Webb поради причини, които изредих по-горе. Иначе superkick + brainbuster combo = priceless!

Очаквано до някъде първият полуфиналист е Saren Artherius. Бих ти предложил да си продължиш, както преди - да не пишеш кой побеждава под мачът, че иначе доста лесно се spoi-ва и се губи интригата, макар и в този мач почти да бе ясно кой ще спечели. За другата седмица не знам кой ще спечели, но предполагам, че ще е Solano, тъй като е face. Все пак ще заложа на без победител и да има троен мач за титлата.

Финалният сегмент беше доста добър. Като видях първо "???", си помислих че може да е мистеризното момиче, но още в началото на промото си пролича кой е. Явно "???" е било, защото нямаше осветление в залата.

Във всички шоута имаше по няколко добри неща, но май най ми хареса второто. Ще следя със сигурност. Просто нямам време за коментиране напоследък.. Ако е така и за напред, ще пиша коментари като тези. :)

CageSig.jpg
4x WWE Prediction Champion
4x Universal Prediction Champion 

• 2 weeks later...

SHOW #4 - Final Countdown

Hammerlock City, Empire Arena, 6 март 2062 година

Намираме се в Empire Arena, сърцето на Hammerlock City. Хиляди са се събрали, за да станат свидетели на втория полуфинал от турнира за титлата на SMD Wrestling! В навечерието на най-големия event в историята на SMD до момента, No Limit, напрежението се усеща във въздуха. Хвърчат фойерверки, залата е осветена от всички страни. Камерата показва различни ъгли от арената, както и the squared circle, ринга, полето за изява на толкова много съвременни гладиатори... и виждаме MOD? Двамата излизат на моторите си както обикновено и правят няколко обиколки. Scott Smith и Albert Jackson се качват на ринга и вдигат ръка в знак на някакъв байкърски поздрав.

Scott Smith: Albert, братко, миналия път доказахме за пореден път и извън всякакво съмнение, че сме не само най-добрият отбор в SMD до момента, но и най-добрите singles кечисти в света! 20 минути без ясен победител! Физически изтощителен, но и показателен мач, за това как двете суперсили в SMD са еднакво могъщи и напълно непобедими!

Albert Jackson: Точно така, братко! Доказахме, че нямаме равни, но сме равни помежду си. Доказахме, че можем да превземем този град когато си искаме, но просто избираме да не го направим за момента! Доказахме, че сме сила, с която трябва да се съобразява всеки един от вас! Затова, нека направя предложение! Искам мач реванш! Хората заслужават да видят още от величието ни, заслужават да им докажем, че сме 120% badass копелета и какъв по-добър повод за това от No Limit? Scott Smith, Albert Jackson, vol. 2! Класиката на класиките! Демонстрацията на нашето превъзходство, на нашия начин на живот! Какво ще кажеш, Scotty?

Scott Smith: Не мога да бъда по-съгласен! No Limit ще бъде арената на нашия възход. Ще дадем да се разбере, че можем да смачкаме всеки един от вас, когато и...

Scotty е прекъснат от музика. По рампата бавно слизат BG Destroyer и Demon Striker.

BG Destroyer: Не можеш да смачкаш и лист хартия, ако ти зависеше живота от това! Защо...

Scotty: Защо просто не се обърнете и не изчезнете преди да е станало зле?!?

BG Destroyer: Знаеш ли, когато ти говори човек от моя калибър, трябва да стоиш кротко и да слушаш, но за момента ще се направя, че не съм те чул. Друг въпрос е, че не бих се обърнал, не и докато ти и хомосексуалното ти приятелче сте наоколо! Разхождате се наоколо като някакви принцеси върху таратайки, изпълнявайки заповедите на оная подлога Killroy и искате да ми кажете, че трябва да ме е страх от вас? Добър отбор... Майките ви са добър отбор... Но да допуснем за момент, че е вярно. Прекалено много приказки се изприказваха за доказателства и други глупости. MOD vs. BG Destroyer и Demon Striker! Още сега! Какво, понасрахте ли се?

Scotty: Имам хронична контузия, заради мотоциклета, която се обажда точно сега, но да кажем нещо друго. Albert е в идеална физическа форма. Защо не той срещу един от вас двамата?

BG Destroyer: Идеално! Striker, дръж го!

Demon Striker гледа очудено и бръщолеви нещо на японски. Destroyer го надъхва, сочейки двамата рокери. Вече имаме и рефер, явно ще е официално! Гонг!

scottsmithi.jpg vs. scaled.php?server=194&filename=peteapple

Albert Jackson vs. Demon Striker

Singles Match

Jackson замахва към опонента си в опит за lariat, но Demon заляга и се засилва от въжетата и прави Corkscrew flying forearm smash! Albert изглежда изненадан от бързата атака на японеца, но се изправя бързо, само за да получи dropkick в гърдите. Страйкър добавя и няколко ритници в краката на Jackson, които го поставят на колене. Demon се засилва от въжетата и пробва да направи running DDT на полу-изправилият се Albert, но той блокира, изправя се и го прехвърля с Reverse Suplex. Албърт засилва опонента си към въжетата и го събаря с мощно рамо, а около ринга BG Destroyer започва да става притеснен, докато усмивка грейва на лицето на Scott Smith. Albert Jackson наново изправя Demon и го тръшва с Fallaway Slam. Туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Jackson хваща Striker за врата и го изхвърля над третото въже, след което на свой ред слиза от ринга. Той започва да му набива юмруци в главата и го засилва към стоманените стълби, в които Страйкър се разбива. BG Destroyer пробва да се намеси, но е спрян от Scott Smith, който застава пред съотборника си и Destroyer е принуден да се отдръпне. Jackson отива до опитващия се да се изправи с помоща на стълбите Striker, след което забива главата му в тях и го връща на ринга. Следва Leg Drop и опир за туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Albert изправя Demon и пробва да му направи Chokeslam, но Striker блокира и това е FacePlant! Demon обаче се забавя няколко секунди с изправянето, което позволява на Albert да се изправи и да се засили към него. Striker обаче се отдръпва, обръща Jackson и му прави STO.. Следва Koji Clutch!!! Striker заключва submission finisher-a си, а Albert не може да си поеме дъх. Той започва да се бори, но Demon заключва захвата още по-здраво. В крайна сметка обаче, след много пълзене и мъки, Jackson успява да стигне до въжетата и да се хване за тях. Demon не изгелжда доволен и внимателно зачаква рокера да се изправи, след което замахва за kick, но Albert заляга и това е Clinghing Slam!! Рокера си почива няколко секунди, държейки се за гърлото, след което хваща Страйкър и го засилва към сглобките. Сега на свой ред, Jackson се засилва към него и го смазва с преса. Веднага след това той го качва на третото въже и пробва да го прехвърли със Суперплекс, но Demon Striker блокира с няколко удара в корема и със сетни сили го бута оттам. Jackson пада доста лошо по гръб, а Demon се доизкачва до третото въже и скача от там .. Diving double foot stomp!!! Demon не губи време и веднага наново заключва и Koji Clutch!! Jackson започва отново да пълзи към въжетата, а Scott Smith му вика да се бори, но напразно. Albert е прекалено далеч от въжетата и най-накрая tap-ва!!!

Smith издърпва съоборника си , а BG Destroyer се качва на ринга и вдига ръката на Striker. След това той отива и взима микрофон. Destroyer и Striker стоят на ринга и приканват MOD, които се на рампата! Рокерите явно отхапаха по-голям залък, отколкото можеха да сдъвчат.

BG Destroyer: Този град ше бъде наш, но нямам нищо против да пребия две грозни байкърски мутри докато го завладявам. Ние двамата срещу вас двамата, No Limit! Бъдете там, или до края на живота си бъдете кучките на Hammerlock City! Ваш избор!

MOD се споглеждат и кимат одобрително, след което вдигат ръце във въздуха. Пренасяме се при Nadia Tracy, която е с Christian Wilde.

Nadia: Nadia Tracy, Daily Resthold, няколко въпроса? Добре. Видяхте какво се случи преди малко, но явно и вие сте част от програмата на BG Destroyer, каквато и да е тя. Вашият коментар.

Christian Wilde: Там, откъдето идвам бършем пода с такива подлизурковци. Не ме интересува дори бегло какво има да върши. Не ми пука и за признанието му. Само трябва да знае едно! Изпречи ли се на пътя ми още веднъж... MOD ще са му най-малкия проблем. А сега към нещо по-важно! Към теб, Michael Zero. Миналата седмица отправи някакви незначителни заплахи към мен и аз те смазах, точно както Беларус смазва пумияр. Не мисли, че съм забравил! Не и за обидите към моят родина, нито и за личните нападки към самия мен. Нито за секунда! Може да не изглеждам като такъв, но съм човек, който цени интегритета! Турнирът се казва No Limit? Zero, ще те накарам да изхвърчиш от лимита на човешкото познание! Ще те ударя толкова силно, че носът ти ще се сприятели с мозъка. Zero, приготви се за пътешествие. На No Limit аз и ти ще се разходим до ЗОНАТА!!!

Nadia: А какво ще кажеш за мача ти със Steve Adams, тази вечер?

Christian: *грухтене*

Wilde гледа с изтрещял поглед в камерата, след което я удря и тя изхвърча от ръцете на оператора. Чувате се разни писъци и викове. Wilde явно е в стихията си...

thelightone.jpg vs. michaelzero.jpg

Ryan Webb vs. Michael Zero

Singles Match

Първи на ринга излиза Light One, който този път е с неговата к.. приятелка Betty. Той обира солиден хейт, а тук-там се прокрадва някое подсвиркване за Бети. Веднага след това на рампата се показва Zero, който е със слънчеви очила и бутилка Кока-кола в ръка. Michael се качва на ринга и поздравява публиката. Той казва на съдията, че е готов и мача може да започне, но междувременно Ryan се натиска с Betty до една от сглобките. Той ги изчаква няколко секунди, но накрая му писва и взима бутилката с Кока-кола, която остави до ринга преди да се качи. Zero отива до тях, раздрусва бутилката и "окъпва" Betty. Заради бялата и блузка, циците и излизат на показ, а тя всеячески пробва да се прикрие с ръце. Zero започва да се смее и да обикаля в кръг, но ядосания Light One го напада в гръб и го събаря на земята. Webb изритва бутилката му от ринга, след което внимателно помага на Betty, която още се крие с ръце да слезе от него. Той бърка под ринга и вади някакъв парцал, след което го дава на Betty и и казва да се скри с него, при което получава още по-силна хейт реакция. Ryan най-после се връща на ринга, където вече го чака съвзелия се Michael Zero. Zero дори не му дава да се изправи, а моментално го напада с удари в главата. Light One се свиви на кълбо. Съдията разделя двамата, което позволява на Ryan да се изправи. Той бързо се отблъсква от въжетата и се засилва към Zero, който е с гръб защото съдията му обяснява нещо... Lariat в тила му който го поваля!!! Webb още е с ядосано изражение и изправя Michael, след което го засилва към металния стълб. Zero удря рамото си в него и се хваща за него, след което понечва да се обърне, но веднага е пометен от dropkick в гърба, като при падането забива главата си на втория оптегач на сглобките и остава на тях. Ryan се засилва от другите сглобки и пробва да скочи и да забие колената си в гърба на Zero, но втория се отдръпва в последната секунда. Michael рита Webb в корема, след което забива главата му в пода с Lifting DDT! Туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Двамата се изправят едновременно, а Zero още се държи за рамото. Webb замахва, но Michael хваща ръката му и това е Half Nelson Buldog!!! Zero пробва да заключи своя Figure 4 Leglock, но Light One е до въжетата и се хваща за тях. Michael обаче отказва да го освободи и продължава да опитва да заключи хватката си. Съдията се намесва и пробва да го раздели, но Zero продължава упорито в опитите си. В цялата соматоха обаче, Webb успява да направи low-blow на Michael, без съдията да се усети. Zero пада на колене, държейки се за топкките, а Light One само това и чака и се засилва към него, забивайки коляно в лицето му .. Следва туш .. Едно .. Две .. Zero се хваща за въжетата!!! Light One изправя изтощения Zero и го вдига във въздуха ... BRAINBUSTER!!! Това трябва да е достатъчно .. Едно .. Две ... ТРИ!!!

Шеметна победа за Light One, който се изнася backstage, заедно с Betty и прави разни религиозни знаци към публиката. Днес ще се реши съдбата на мача за световната титла, I.M. Crane, Joey Solano, тази вечер. Само един ще отиде на No Limit!

Връщаме се от почивката и виждаме как Ledg мъкне Killroy за вратовръзката надолу по рампата. The Superstar отново държи някакви документи, а Lee има отчаяна физиономия.

Ledg: Killroy, Killroy, Killroy… преди няколко седмици все пак успя да ме хвърлиш на вълците и да си спасиш кирливия задник. Не си мисли, че си се измъкнал. Не толкова лесно. Не и след като държа толкова много. Успях да поставя корпорацията SMD на колене! И то само с лист хартия! Killroy!!!!!

Lee: Аз!

Ledg: Killroy, не ми оставяш много избор. Знаеш какво пише тук! Знаеш повече от добре. Знаеш, че и аз ще си развържа езика много бързо. Дори го усещам сега. Усещам, че ще започна да декламирам, да рецитирам дори... „ 16.12.2061г. Аз, Lee Francis Killroy…” Francis? Какво по? Родителите ти са били по-тъпи от самия теб... но някакси са уцелили, като се замисля... „предоставям...“.

Lee: Добре, стига! Стана ми ясно! Ще направя каквото искаш! Само спри да четеш...

Ledg: Знаеш съдържанието на сейфа си, нали? Искам го...

Lee: Не! Това го пазех за специален случай. Ръкводството ще ме убие...

Ledg отново посяга към листите. Killroy клюмва и прави знак да дойде някой. По рампата се задава някакъв негов помощник с черна торба. Той я оставя на ринга и изчезва.

Ledg: Да видим дали си заслужава! Кралете са владеели обширни земи, императорите – цели светове... естествено само на The Superstar приляга... да владее цялата Вселена. Дами и господа, представям ви новия Universal Champion на SMD, “The Superstar” Ledg!!!!

Ledg вади новата титла от торбата и я слага около кръста си. Killroy ръкопляска нервно, докато The Superstar позира по сглобките. Ledg не може да си свали усмивката от лицето. Той крачи наляво надясно и вобще церемонията по коронясването му продължава прекалено дълго... достатъчно дълго, за да бъде прекъсната от Daniel Ryder! Ryder тича към ринга и успява да закове един тупаник на Killroy, преди и двамата с Ledg да се изнесат от ринга.

Ryder: Какво виждат очите ми? Забързаната история на пепеляшка? Или просто един нещастник, който не може да си докара успеха, без да вади компропати? Хубаво коланче, Ledg! Мама ли ти го купи? Знаех си, че ще направиш нещо такова! Особено след като те нямаше миналата седмица! Знаех, че мътиш нещо, но елементарният ти акъл не можа да осъзнае, че винаги съм с 2 хода напред... все пак съм Daniel Ryder, но дори ти с плоскодънната си глава, не можа да запомниш, че те превъзхождам. Затова и се разходих до високите етажи на SMD Towers. Доста интересно място, наистина... Няма да влизам в детайли, но ще кажа само едно... Аз и ти – No Limit! И предполагам, че ръководството няма да има нищо против и да заложим новата ти малка дрънкулка, за да мога, след като я спечеля да я направя най-престижното отличие в този спорт! Какво ще кажеш за това, кучко?

Ledg не може да повярва! Той скача панически около ринга и удря по някой друг шамар на Killroy. Изведнъж се чува нов глас.

Mike Adams: Странно, наистина странно. Втора седмица поред мислим еднакво, Ryder. Изглежда армията ме е научила на това, на което те е научил живота. Не съм човек, който говори много, нито пък някой, който се заканва. Просто търся правия път... Но стига за мен. Направих нещо подобно на теб, Daniel… Накратко... мачът става троен!!!

Ledg: Развалихте го! Развалихте всичко! Но аз имам последната дума!!!! Да...!!! Поне за тази вечер!!! Дори Killroy ще ме подкрепи! Daniel Ryder vs. Mike Adams – No DQ!!! Още сега!!! *маниакален смях*

ba4ccd584eeb93d5.jpg vs. danielryder.jpg

Mike Adams vs. Daniel Ryder

No-DQ Match

Съдия бързо изниква на ринга, а Adams се засилва към ринга с бясна скорост. Той успява да събори Daniel Ryder c mini-spear, след което забива стабилен брой юмруци в главата му. Веднага след това той хваща ризата на Ryder, който така и не успя да я свали, разкъсва я и започва да души Daniel с нея. Веднага след това Adams слиза от ринга и изважда кендо стик. Daniel Ryder вече е изправен и посяга към Adams от ринга, но получава мощен удар с kendo пръчката. Ryder прави няколко крачки назад, държейки се за главата, но отново отива към Mike Adams .. Adams само това и чака и вади метална кофа и отново удря Ryder право в главата. Този път Райдър се стоварва на пода, а Адамс изкарва една маса и я качва на ринга, след което и самия той влиза на него. Той разпъва масата, след което изправя Daniel, но получава low-blow!! Ryder добавя и мощен Lariat! Daniel бързо изхвърля Mike Adams от ринга, след което слиза след него. Той забива главата му в коментаторската маса, след което го вдига на раменете си и се засилва към металните стълби .. Adams обаче успява да блокира и на свой ред вдига Daniel и му прави Shoulder Blocker върху стълбите. Adams не пропуска и да забие главата на Ryder в металния кол, след което го качва на коментаторската маса .. Там той пробва да направи Piledriver, но Ryder блокира и поваля Adams по гръб, след което заключва Sharpshooter!!! Adams е на коментаторската маса и няма нито с какво да удари Ryder, нито за какво да се хване. Той пробва да се обърне по корем, но натиска на Daniel е прекалено силен .. След още мъки и отчаяни опити, Mike най-после успява да се извърти и да изрита Daniel в корема .. Следва силен european uppercut .. Adams си наглася Daniel, след което скача и .. Jumping STO от коментаторската маса право на пода!!!! Daniel не помръдва. Явно при падането обаче се е наранил и самия Adams, защото той също не помръдва. След около 10 секунди, двмата най-после дават някакви признаци на живот и успяват да се изправят .. И се започва нова размяна на удари. Adams взима надмощие след едно коляно в корема и връща Daniel на ринга. Там той му прави Body Slam и elbow drop и най-после пробва туш .. Едно .. Две .. Повдигане на Daniel! Mike изправя опонента си, но получава Eye poke & Jawbreaker! Ryder добавя и dropkick, който праща Mike в сглобките. Daniel отива при него и започва да забива рамена в ребрата му, след което прави и Alabama Slam .. Ryder завършва атаката си с Knee Drop и пробва туш .. Едно .. Две .. Kick-out! Ryder хваща Адамс и го поставя върху разпънатата маса, която стои от началото на мача. След малко обаче той размисля и вместо това го качва на третото въже, откъдето пробва да го прехвърли със суплекс върху масата. Adams обаче се бори с всички сили и след няколко удара успява да обърне захваата в своя полза и тръшва Ryder право през масата с Reverse Suplex!! Daniel се разбива, а Adams му прави и Leg Drop от третото въже .. Следва туш, може би това е достатъчно .. Едно ... Две .. Тр .. Повдигане! Адамс изправя опонента си и пробва да направи Rolling Cutter, но Daniel блокира и го изблъсква към въжетата и го посреща с Big Boot. Той слиза от ринга и вади една маса, след което я качва, а по устните му се чете "Сега ще видиш какво е да те тръшнат през маса, кучи сине". Ryder я поставя единия и край на сглобките, а другия на ринга, но когато се обръща получава силен Superkick от Адамс .. Mike вдига Ryder на раменете си, след което се засилва към масата в опит да направи Dominator .. Ryder обаче се освобождава в последния момент и бута Adams в масата, където той си удря лицето .. Daniel прави няколко крачки назад, след което внимателно изчаква Адамс да се обърне и се засилва към него .. SPEAR ПРЕЗ МАСАТА!!! Със сетни сили той прави туша .. Едно .. Две .... Три!! Райдър успява да спечели този тежък мач!

Видео лог на Joey Solano:

Доволен съм, че Danny се завърна. Хлапето има вроден талант за този спорт, да не говорим за атлетизма му. Жалко, че трябваше да се контузи толкова гадно, но съдбата играе лоши шеги понякога. Може и да е за добро. Виждам някакъв хъс в него, който го нямаше преди. Danny ще се доказва и занапред. Сигурен съм в това. Беше тръгнал към титлата доста силно и не вярвам да се е отказал. Винаги е имал някаква склонност да се забърква в неприятности и познай кой го спасява всеки път! Точно аз! Кой друг? Danny е дебилният племенник, който никога не съм имал... Има нещо от Duke в него... но е много рано да се каже. Каквото и да стане, Danny Gold е следващото голямо нещо в SMD. Помнете ми думите!

........................................................................................................................................................................

Миналата седмица... беше странно. Наистина странно. Не исках да помагам на Radon, наистина, бих го хвърлил на псетата. Той е всичко, което Duke не беше. Как може да се нарича негов ученик и да спи спокойно? Необяснимо! Трябваше да спася Danny. Нямах особен избор. Дано поне всички рабраха, че ако се ебават с мен, се ебават с Jersey, bitches! Спор няма, а и бях в настроение за добър побой, въпреки че не всичко излезе както се надявах. Saren e ненормален... или поне така мисля. Иска ми се да мога да правя това, което той прави и все пак да си държа разсъдъка. Определено е голямо препятствие на пътя ми, а и вече е финалист, което за момента го прави повече от мен... все пак този факт ме радва. Надъхващо е да гониш някого...

........................................................................................................................................................................

Crane…? Човекът е целенасочен, ще му дам това. Наистина ме плаши. Не всичките тъмни глупости, появявания и прочее, плаши ме, защото си вярва, а това е сила, която се контролира трудно. Лунатик с убеждения... немалко такива са променяли света повече от веднъж. Ще бъде доста интересен опонент, но всичко останало около него ми е пълна мъгла. Ще ми се да знаех какво го кара да става всяка сутрин, дали има някаква жажда за живот останала в него...

Продължавам тенденцията да не говоря за личните си проблеми. Поне не още. Не искам да се натоварвам допълнително, не и преди толкова важен мач. Логът ми ще продължи да съществува и занапред, така че може и да споделя нещо, само да мине турнира и да знам, че мога да купонясвам свободно Jersey Style… тогава ще отделя малко време и за момичетата ми... CONNECTION FAILURE…

christanwilde.jpg vs. steveadams.jpg

Christian Wilde vs. Steve Adams

Singles Match

Прехвърляме се обратно на ринга, където вече са двамата съперници. Миналото шоу и двамата записаха победи над доста големи опоненти. Съдията дава начало на мача. Двамата премерват сили и Wilde надделява, натиква Adams в един от ъглите и му забива серия от elbow-и, последвани от Snapmare и ритник в гърба. Следва chinlock от който Адамс се изправя бързо и успява да засили Wilde към въжетата. Steve пробва да го събори с рамо, но силата на Christian се оказва по-голяма и съборения се оказва Steve. Wilde наново се засилва към въжетата и пробва да направи Big Boot, но Adams се отмества и след това поваля Уайлд с Arm Drag. Той го изправя, но получава няколко удара от Christian. Wilde пробва ритник, но Адамс хваща крака му и го превърта в Dragon Screw. Adams неотпуска захвата и обръща Wilde по гръб, след което заключва Single Leg Boston Crab. Въпреки целия натиска обаче, Christian се изправя на един крак и поваля Adams с мощен Lariat!! Следва belly-to-back suplex!! Wilde e в ЗОНАТА!! Той изчаква Адамс да се изправи, след което му забива мощен ритник право в лицето!! Точно преди да пробва туш обаче, Bulgarian Destroyer & Demon Striker се показват на рампата и му ръкопляскат! Wilde недоумява какво става. Този път двамата слизат по рампата и застават до ринга, а BG Destroyer изкрещява на Wilde - "Довърши го". Wilde продължава да изглежда объркан. В един момент той се сеща за Adams, който току-що се е изправил и се засилва с бясна скорост към Wilde .. SAMOAN DROP! Christian умело прехвърля Adams в мощен Samoan Drop, след което отново извърта главата си към Destroyer и Striker. Adams пък пробва да се изправи с помоща на сглобките, но Wilde веднага се засилва към него .. SPEAR право в гърба на Adams!!! Wilde го обръща в туш .. Едно .. Две ... ТРИ! Победител е Christian Wilde!

BG Destroyer и Demon Striker влизат на ринга да празнуват с Wilde. Christian ги гледа очудено и се дърпа. Двамата се опитват да вдигнат ръцете му в знак на победа. Wilde е несъгласен. Destroyer започва да му обяснява нещо... и отнася Clothesline!!!! Lowkick и Larriat за Demon Striker! Wilde все още е в ЗОНАТА!!! Той крещи и се удря в лицето, за да се нахъса. Destroyer е хванат и получава Piledriver!!!! Striker е вдигнат на раменете на Christian и това е Wilde Fire!!! По ринга се въргалят тела! Wilde вижда, че Destroyer се опитва да се измъкне и го хваща в crossface!!! Destroyer се предава, но това няма особено значение. Wilde продължава да държи захвата, а Destroyer е в безсъзнание. Demon Striker едвам се държи на крака и забива ритник в тила на Wilde! Christian се обръща и това е Knockout Punch за Striker! Wilde оглежда разрушението, което е оставил след себе си. Той отива към камерата. Чуваме го да казва: „Това те чака, Zero, готви се!“

PetioOOoo.jpg vs. captainspencer.jpg

Pete Apple vs. Captain Spencer

Singles Match

След ново кратко прекъсване се връщаме на ринга, където са двама от любимците на публиката - Apple и Spencer! Spencer размахва американския флаг на ринга, а Ейпъл с ядосано изражение го издърпва от ръцете на Капитана. .. след което се усмихва и започва на свой ред да го размахва. Това се приема доста добре от публиката и от самия Spencer, който му ръкопляска. Двамата се поздравяват и съдията дава начало на мача. Динг-Динг! Те започват технично мача, с множество захвати, атрактивни измъквания от тях и нови захвати. Накрая Spencer успява да блокира един от захватите на ръката които опитва да направи Apple с няколко лакътя. Капитана се засилва от въжетата в опит за lariat, но Apple го посреща с подсечка и Spencer се "обесва" на второто въже. Той остава да виси там, а Ейпъл скача и прави Leapflog Body Guillotine. Spencer се разтърсва и остава на въжетата, докато Apple е извън ринга. Той забива мощен uppercut на Капитана, който го праща няколко метра назад. Pete не губи време и отива от външната страна на въжетата, след което скача в опит за Springboard DDT.. Spencer обаче успява да го улови във въздуха и това е Northen Lights Suplex с туш!! Едно .. Две .. Ейпъл изритва! Spencer изправя опонента си и му набива няколко юмрука, след което го засилва към сглобките. Веднага след това той пробва да направи Corner chotesline, но Apple се отмества и прави Roll-Up ... Едно .. Две .. Повдигане! Двамата се изправят едновременно и Spencer засилва опонента си към въжетата, след което пробва да го събори с лакът. Ейпъл обаче заляга и прави бърз Neckbreaker!! Apple след това бързо се изкачва по въжетата и пробва Moonsault, но Spencer се отмества и Pete се размазва на ринга. Spencer забива няколко колене в корема му, след което си го наглася за Full Nelson Facebuster, но Ейпъл успява да блокира и прави Russian Legsweep! Apple се качва на второто въже и скача от там, забивайки си лакътя в легналия Spencer! Нов опит за туш Apple .. Едно .. Две.. Kick-out! Pete за пореден път изправя опонента си и пробва да направи Apple Driver, но най-после Captain Spencer се "връща в играта" и успява да направи German Suplex .. Spencer задържа захвата.. Втори суплекс .. иии .. Hat Trick!! Spencer обаче остава на земята, вместо да пробва туша .. След кратка почивка обаче, двамата най-после се изправят .. Apple забива няколко chop-a в гърдите на Spencer, след което се засилва от въжетата .. само за да бъде тръшнат със Spinebuster! Този път Spencer не губи време и веднага изправя Pete .. Speceend!!! Край, Капитана прави туша .. Едно .. Две .. ТРИ!!!

Spencer празнува на ринга. Той помага на Apple да се изправи и вдига ръката му. Pete все още се свива от болка, но благодари на капитана. Spencer се качва на сглобката, а Apple е готов да напусне ринга. Това е CJ Punked! Той забива uppercut в ченето на Apple и се хили злобно. Spencer вижда това и скача през въжетата със Suicide Dive!!! Punked е на земята!!! Капитанът се изправя бързо и поздравява феновете. Той вкарва Punked на ринга... и е ударен в гърба с dropkick от току-що дошлия Light One!!! Нещата се развиват прекалено бързо!!! Betty тича надолу по рампата, а циците и след малко ще изпадат от деколтето. Apple се опитва да се освести на пода, докато Light One причаква Spencer… Той го хваща във front chancery и се опитва да забиеа Brainbuster. Ryan вижда как Apple е хванал Betty до ръба на ринга. Webb зарязва капитана и изкрещява:

Webb: Дайте ми микрофон!!!! НЕ ТОЗИ!!!! ИСКАМ СИ МОЯ МИКРОФОН!!!!

Подават му 10 метра кабел с малко парче метал накрая.

Webb: Пусни я веднага!!!! Тя е дете на ДжийзАз!!!! Покорно ангелче в мойте обятия!!!!

Виждаме как Apple подритва размазания CJ и бърка в един от джобовете му. Pete държи пистолет? Самият той не може да повярва, но свива рамене.

Apple: Така... бавно и спокойно... ще ме оставиш да се кача на ринга и да си поговорим. Никой не трябва да си тръгва от тук в кутия... Така...

Apple и Betty минават между въжетата а Light One не е на себе си.

Apple: Мога да те очистя още сега, Webb, но няма да го направя... и знаеш ли защо? Виждаш ли онзи тюфлек там, до ринга? *сочи към CJ* Поработи върху него с ДжийзАзките си простотии. Накарай го да дойде на No Limit и да се изправи срещу мен 1vs1, иначе... *насочва пистолета към Betty* Сам си прави изводите... Но от друга страна, за какво си ми, всъщност? Прихванах малко от психарията на CJ… усещам как ръката ми потрепва. *Apple насочва пистолета към Light One, а Spencer бавно се изправя зад него*

Pete дръпва спусъка. Всякакви физиономии се изписват на ринга в този момент. Webb е приел лицето на полу-запек, борещ се с анално съпротивление, Spencer е доволно изненадан и леко потресен, CJ е седнал до ринга и наблюдава с интерес, Apple дори не потрепва. Light One отваря очи и вижда капките вода, стичащи се по мутрата му. Той си отдъхва блажено.

Apple: Смятай... дори и аз не подозирах, че е воден...

В този момент Spencer забива Backstabber на Webb и го изхвърля от ринга.

Apple: Webb, ще задържа тази непорочна *coughкурваcough* жена, докато не направиш каквото ти обясних? Capisci?

Spencer: И дори не си мисли, че съм забравил за момент за твоите простотии. Хора като теб са виновни за падението на Щатите. No Limit – Америка обявява война на ДжийзАзизма? Правилно ли го казах?

Apple: Може би... върви за момента... добре се справяш, продължавай...

Spencer: Двата ми юмрука имат еквивалент точно на 10,6 самолетоносача, или 10 тона краставици, ако ти е по-лесно за смилане и ще ги прекарам точно през твоята глава. Няма къде да избягаш, не и от червенобялосиньото знаме! Честна скаутска!

Виждаме клип от по-рано през деня, в който Nadia Tracy се опитва да вземе интервю от Saren Arterius в личната му съблекалня.

Nadia: Nadia Tracy, Daily Resthold, оф, не може никой да не го копува... Saren, ти си първият...

Saren: Мълчи ма, кифло! Трябва ли да ти напомням, че не играя по правилата, поне не особено. Трябва ли също да ти напомням, че говориш със Шампиона на SMD Wrestling? Не? Така си и мислех! Не съм длъжен да съм тук, но дойдох, за да следя мача на евентуалния jabroni, който напразно ще се опита да отчупи облицовката на величието ми. Междувременно Killroy се е погрижил да не се лишавам от нищо... Judy? Стига си пече кълките и ела да се покажеш пред камерата!

Vanilla излиза от солариума и сяда до Saren бавно и елегантно.

Saren: Това което гледаш в момента, е дефиницията на величието и успехът. Има ли по-щастлив човек на планетата от мен? И да има, надали е някоя трътла като теб. Мястото ти е на дивана, да дебелееш докато гледаш сериали и се тъпчеш с бонбони... аз и Judy от друга страна ще дадем доооста време на хората да ми завиждат, защото смятам да направя това едно доооста дълго царуване. Ще успееш ли да натъпчеш всичко това в кухата си кратуна и да го предадеш на кухия си редактор? А?

Nadia: Може би... не ми плащат достатъчно...

Judy: Трябваше ли да се държиш толкова зле с нея? Изглежда симпатична...

Saren: Judy, Judy, строгият ми характер им и добри черти... за които съжалявам. Не е нещо, за което да се безпокоиш. Засега се наслаждавай, на всичко, което имам. Безгрижието няма край! Не и за новия шампион на SMD…

Виждаме infomercial.

Danny Gold: Писна ли ви да се биете с боксовия чувал у вас? Писна ли ви съседът ви да страда от манията ви за кеч? Писна ли ви жена ви да ходи бушонирана? Тогава Danny Gold е вашият човек! Точно така, само за мизерните 10-тина долара и медицински преглед може да се изправите срещу мен на No Limit. Приемат се всички – куцо, кьораво и най-вече сакато. Danny Gold‘s Open Challenge!!!! Поръчайте сега и ще получите първия удар безплатно! Поръчайте два пъти и няма да се случи абсолютно нищо! No Limit!

scaled.php?server=694&filename=crane1.jp vs. joeysolano.jpg

I.M. Crane vs. Joey Solano

Турнир за титлата

Тълпата буквално избухва по време на излизането на Solano. Той се качва на въжетата и прави таунт-а си. Веднага след това светлините угасват и някъде там се прокрадва само малък лъч светлина .. Лъча става все по-голям, и в един момент той осветява I.M Crane, който прави ентранса си към ринга облечен в роба, под по-скоро смесена реакция на публиката. Crane се качва на ринга и сваля робата си, а в този момент светлините в залата стават на обичайното ниво. Време е мача който ще определи кой ще се изправи срещу Saren Arterius на No Limit за Световната титла на SMD Wrestling да започне. Начало! Двамата влизат в схватка и започват да си разменят удари. Crane надделява след едно коляно в корема, след което прехвърля Solano със Snapmare и забива нов ритник в гърба. Веднага след това Crane се отдръпва, сякаш подканяйки Solano да се изправи. Joey се оглежда настрани, след което се изправя .. Солано се приближава до Крейн и му забива няколко ритника в сгъвката на крака, след което го засилва от въжетата и му прави Arm Drag. Следва Knee Drop право в лицето на I.M. Crane. Този път Joey се отдръпва и се похилва, давайки възможност на Crane да се изправи. Crane замахва за удар, но Solano умело го парира и му извива ръката .. Той обаче успява да се освободи от захвата след няколко лакътя и larriat! Crane засилва Solano към сглобки те и го размазва със corner chotesline. Следва засилване към другите сглобки и Hight Knee в лицето на Solano. Следва Buldog и туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Crane запраща Solano към въжетата и зачаква за Back Drop, но Joey се спира пред него и прави facebreaker knee smash .. Crane се хваща за лицето, но няма време за почивка, защото веднага получава ритник в стомаха и Flowing DDT.. Joey пробва туш, но Крейн се повдига преди три. Solano изправя опонента си и пробва да му направи Piledriver, но I.M. блокира с Double Leg Takedown и множество удари в лицето. Следва и Snap Suplex... Crane изчаква опонента си и пробва да направи Super Kick, но Solano успява да улови крака му и следва step-over spinning wheel kick!! След това Joey бързо се качва до третото въже и пробва да направи Dropkick от там, но пропуска. Crane веднага го подхваша и му прави German Suplex, след което заключва Abdominal stretch. Joey обаче бързо успява да се измъкне от хватка, след като прехвърля Крейн над главата си. Веднага след това Солано го запраща към въжетата и го посреща с tilt-a-whril backbreaker. Joey пробва да го тушира, но Crane се повдига .. Solano се засилва от въжетата, но е подхванат от изправещия се I.M. Crane и това е Spinning Spinebuster! Crane не губи време и веднага се засилва от въжетата в опит да направи running knee smash, но Joey се отмества и хваща Crane в school boy .. Едно .. Две .. Kick Out. Solano натиква съперника си в един от ъглите, след което се качва на втория оптегач и започва да му забива удари, като публиката ги отброява .. На шестия обаче Crane успява да вдигне Solano, да направи няколко крачки напред и да го насади в средата на ринга с мощен Powerbomb!! Туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Крейн отива до въжетата и започва да се изкачва по тях, но Solano се съвзема и изправя .. Crane е на път да скочи, но Joey се засилва към него и със един скок се качва на третото въже при Крейн. Solano го подхваща и .. Over-head Belly-to-Belly suplex от третото въже! Joey успява да допълзи и да сложи ръката си върху Крейн, но той отново се повдига. Solano със сетни сили се изправя, след което зачаква Crane .. I.M. е вече на крака, а Solano се засилва от сгобките .. SHOWTIME KICK, BITCH .. НЕ!! Крейн се навежда в последния момент и Joey уцелва съдията!!! Докато Solano се чуди какво точно стана е подхванат от Crane, който го тръшва със Swinning Neckbreaker. Двамата са легнали и опитват да се изправят, докато съдията лежи в несвяст... Те са вече на крака .. И започва нова размяна на удари .. Crane надделява и запраща Solano към въжетата в опит да го събори със chotesline .. Joey обаче заляга, след което се отблъсква от другите въжетата и това е High Knee Strike!!! Той бавно се изкачва по въжетата .. Явно ще пробва втори Showtime Kick .. Solano e на върха и чака Crane .. Чакай .. Radon Daniels тича по рампата към ринга .. Той незабелязамо отива зад Joey и го бута от третото въже, след което доволно се отдалечава от ринга .. Solano се свестява и застава на колене викайки му нещо .. Явно обаче забравя за I.M. Crane, който също току-що се е изправил .. Крейн се засилва към него .. Running Knee Smash право в черепа на Solano!!!!!! Крейн ляга върху него и прави туш, а съдията допълзява .. Едно ... Две .... ТРИ!!!! Crane спечели!! Той се изправя бавно, а Солано се свестява.

Solano стои в недоумение, а Crane се е подпрял в ъгъла. Daniels крачи около ринга и се хили злобно. Joey е готов да се пречупи вътрешно, но изглежда се бори с емоциите. Той взима микрофон.

Solano: Daniels, мога да преживея всичко. Мога да преживея дори края на кариерата си, или това, че не мога да се бия за световната титла! Това, което не мога да преживея е някакъв малък пикльо, който мърси паметта на най-добрия ми приятел!!!! Duke би се отрекъл от теб и не го казвам като някакъв укор, а като факт! Човекът даваше мило и драго да те обучи, а виж докъде го докара?

Daniels: И какво, Solano? Какво точно ще направиш по въпроса?!? Откажи се! Ти се нещастна, пребита обвивка на бивше човешко същество! Откажи се докато е време!

Solano: И на това ще му дойде времето... все някога... но засега искам мач на No Limit! Най-малкото за да почета паметта на Duke! Ще избия всякаква касаеща ме информация от теб и няма абсолютно нищо, което можеш да направиш по въпроса! Съветвам те да се покажеш на ринга, защото няма да спра пред нищо! Санкционираният кеч мач е по-благоприятното решение за теб! Е?

Daniels: Върви се затрий, като двете ти малки проститутки!!!

Solano не издържа и слиза от ринга. Той започва да налага Daniels. Ясно се виждат сълзите в очите му. Гневът го изпълва. Radon отвърща на ударите, но е забит в предпазната ограда. Solano не може да спре да забива чукове на Daniels. Той се засилва и отскача от престилката на ринга... Showtime Kick, Bitch!!!! Joey пада на колене и изглежда е в пълна истерия... За втори пореден път СВЕТЛИНИТЕ УГАСВАТ!!!! Лампите примигват за малко и се вижда, че на ринга вече няма никого. Всичко светва отново и Crane пак е на ринга! Той влачи някакво тяло със себе си. От главата му капе кръв. Crane вдига лицето му към камерата... Това е Saren Arterius!!! Лицето му е кървава пихтия, но все още е разпознаваем!!! Solano и Daniels гледат изтрещяло. Crane няма изражение. Той само поглежда в камерата..

Crane: Започна се...

-----------------------------

SMD WRESTLING NO LIMIT CARD:

SMD Wrestling World Heavyweight Championship Match

I.M. Crane vs. Saren Arterius

SMD Wrestling Universal Championship Match

Daniel Ryder vs. Ledg © vs. Mike Adams

Radon Daniels vs. Joey Solano

Pete Apple vs. CJ Punked

Captain Spencer vs. "Light One" Ryan Webb

Michael Zero vs. Christian Wilde

Demon Striker & BG Destroyer vs. MOD (Scott Smith & Albert Jackson)

Danny Gold Open Challange

Edited by Mr.3:16!

Шоуто започна чудесно с интересна конфронтация.

Сегментите бяха на супер ниво.

Ryan Webb vs. Michael Zero - брех, брех, почнах доста победи да взимам. Също да отбележа забавното решение със заливането на колата. :2funny:

И оттука просто чист кеф. Пак ще извиняваш, ама няма за какво да се хвана просто. Аз поне не виждам. Освен да пълня място със суперлативи.

Промотата са чудесно написани - нито много кратки, нито много дълги.

Сегментът с Ейпъл и фанатика беше превъзходно. Адски ми е кеф да го чета. Голяма откачалка съм. И идеята да има "придружителка" точно най-набожният човек допълва цялостно пародията. ДжийзАзизма - WTF?!? :happy:

И краят на шоуто пак е нужно да се отбележи колко добре завърши. Изобщо лъха мириса на огромен хайп за турнира.

Отново великолепно свършена работа. Забавление колкото щеш от това шоу. С интерес ще чакам развитието на новата "световна религия". :cool:

• Upvote 2

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

BoRn_2B_GoD

Йей! Мощен финалист на турнира за световната титла! Oбразът на G загуби по същия начин, по който истинския G би загубил от мен :D Оn a more serious note: Победата ми не дойде чисто, както май и победата на Saren миналата седмица, което де факто някак ни прави по-слаби от Radon и от Solano. Поне така ми се струва. Също така за момент помислих, че победата ми е засенчена от конфликта между Solano/Daniels, но краят отново върна фокуса на мача за световната титла. И все пак мисля, че на PPV-то трябва с 1-2 сегмента да се обърне повече внимание на мача за титлата, защото предполагаемият конфликт между мен и Saron за титлата почти не е развит. Финалът на шоуто отново вкара солидна доза мистика, харесва ми да съм the last man standing. Дали ще стана шампион вече е друг въпрос.

Цялото шоу иначе беше отново доста дълго, като PPV-то се очертава още по-дълго, което честно казано ме притеснява. 8 мача с нормалния ви обем + няколко сегмента ще е нещо доста дълго, а прекалено дългите шоута просто изморяват очите, нервират и т.н. Open Challenge-a на Danny Gold можеше да стане на следващото шоу, вместо на ППВ. Мачовете Spencer-Webb и Zero-Wilde също нямаше чак такава нужда да са на PPV. Особено ако мачовете ви са и по-дълги ще трябва да чета шоуто на части, честно.

Иначе тук ми хареса, че се даде обяснение на мача между рокерите и се разви отборен конфликт. Предпочитам това да гледам/чета отборен мач пред още един мач между партньори. Дори ако беше реален кеч отборната ситуация щеше да ми е по-интересна. Отделно изглежда, че Destroyer/Striker искат Wilde за дружка, но той... просто си е в зоната и изглежда няма да стане :D Не изключвам вариант да си намери партньор срещу двамата. Колкото до mini-feud-a му с Zero - както вече казах мисля, че можеше да се мине без мач между двамата на PPV-то, тъй като историята не е от особено голямо значение за момента, нито пък е с някаква стабилна основа. По-скоро Wilde можеше по някакъв начин да е замесен около отборния мач.

Spencer, Webb, Apple и Punked свършиха работата като комедийни образи и този път, но сегментът след мача сякаш ми дойде малко в повече. Отвличане, изнудване, водно пистолетче... Punked и Apple си бяха почти сигурни за PPV-то и без Apple да иска Webb да убеждава CJ за каквото и да било. И както казах войната Америка-ДжийзАз ми дойде малко рязко и неочаквано, но може и да съм забравил някоя конфронтация от миналия път. Still: не чак толкова необходим мач за PPV-то.

Хареса ми как Ledge изникна, при това с титла. Не бях доволен от липсата му миналия път, но сега хем изскочи силно, при това с титла, хем конфликтите на Ryder с него и с Mike Adams се сляха в един троен мач, макар на Adams да му идва малко рязко вкарването в мач за титла май. Не съм забелязал и дали Ledg изобщо коментира, за да му бъде подарена титла, но пък и не знам на какъв принцип оформяте фюдовете и историите, така че това може би не е от такова значение. Тук обаче съм доволен от нещата. ГГ.

И за финал малка забележка: Steve Adams, Mike Adams... Еднаквите фамилии поне за мен представляват лек проблем, водят до объркване понякога. За нов дневник и нови имена (в смисъл че не сме свикнали примерно с единия, за да различаваме новодебютиралия втори Адамс) това е объркващо. Ако можете измислете нещо, за да се разграничават по-лесно при пръв поглед в името. Иначе шоуто надъха за ППВ-то, но както казах натъпка прекалено много мачове в първото ППВ. Сериозно се опасявам, че ще е мнооооооого дълго. Много. Но поне съм в МЕ-та. Saren, насран ще бъдеш. Започна се...

• Upvote 3

Надъхващ начален сегмент, хареса ми и представянето на Empire Arena-та. BG Destroyer мачка на микрофона!

Промото на Wilde също ми хареса (това с Беларус-а си е истинска класика :D ), добре беше, че наблегна и на двамата си опонента, а не само на Zero.

Webb vs Zero беше gg мач, завършекът ми допадна. Лично на мен Light One ми е по-интересният образ и се надявам да се развие добре в следващите шоута.

Killroy горкия ОТНОВО си има проблеми, но си мисля, че ще направи screwjob на Ledg в най-скоро време, за да си отмъсти. Ledg също така обра много хийт с взимането на титлата, но самата "церемония" можеше да бъде и по-впечатляваща, все пак той е The Superstar!

Тройният мач на No Limit ще е много интересен, фаворит ми е въпреки всичко Ledg, не виждам как ще му прекъснете reign-a, все пак той се мисли за гениален хийл и суперзвезда, ще изглежда като смешник, ако загуби. Райдър и Адамс пък не са чак толкова изградени.

Wilde vs Steve Adams беше просто мач, нищо интересно не се случи, но зверския побой след това беше много як момент в шоуто. Определено по-нататък Wilde ще изяде солидно количество бой от Destroyer и Striker, че и от Zero както се вижда, но в момента той е истинска МАШИНА! GG, ще те черпя. :D

Сегмента с Apple, Betty и Spencer беше адски controvercial, но яко се смях, когато се оказа, че пистолетът е воден. :D Историята тук също ми е интересна, Spencer рути.

Saren също е страхотен heel, много добре изграден за толкова малко шоута, фаворит за титлата. Ще видим обаче колко "лесно" ще вземе отличието.

Crane срещу Solano беше мачът на вечерта, имаше много добри counter-и, и темпото беше точно като за таквъ мач. Победителят не ме изненада, Crane vs Saren се гради от самото начало май, но някакси ми се струва, че просто Solano ще размаже Radon на PPV-то и после...няма какво да прави. А да направиш и мача за световната титла троен (или даже четворен) ще е голяма глупост. Все пак хареса ми шоуто, имаше много добри моменти, мачовете както винаги бяха хубаво написани.

• Upvote 2

Oбразът на G загуби по същия начин, по който истинския G би загубил от мен :D

Поставяй ги накрая нервните усмивки Бире... ;)

Да, якият Joey Solano загуби мача си срещу Crane и дори няма да види мач за титлата, но като цяло загубата беше оправдана (поне покрай историята с Randon Daniels). Очаквах по някакъв начин той да прецака нещата и да излезе стабилния хийл от ситуацията (май станаха много "такива" в дненика (Хийлове), дори мача за главната ви титла на No Limit е между два хийла). Разбирам, че главната история предразполага "готините" heel-ове да са на мода и да контролират всичко и всеки (заради състоянието на измисленият от вас свят), но все пак това е И кеч дневник, а не история, като си мисля че понякога забравяте този факт. Мисля, че roster-а ви има нужда от лека подредба, защото почти всичките ви Main Eventer-и са heel-ове и в това се крие голям риск.

Saren vs Crane... дори не знам какво може да се извлече от подобна вражда? Откачен Acolyte срещу Откачен Mastermind.. на хартия каквото и да си правят тези един на друг няма да ви отведе дневника на никъде (Освен ако не сте измислили някакъв уникален plot). След като ме unpush-нахте от Main Event картинката на този етап за да воювам с хлапето, не виждам как ще закърпите липсата на face в главните редици от roster-a (понеже най-много изграждахте мен като топ фейс). От подобна вражда не мисля, че можете да извлечете нещо толкова съществено (говоря за Crane vs Seren), след като един от двамата спечели титлата на ППВ-то.

Heel heat, евала за едно от най-стабилните хийл изказвания в кеч дневник.. определено това ще бъде лично!

Хахаа, сегментът между Webb-Spencer-Apple беше класика! Отначало като прочетох пистолет и си казах, боже тези двамата съвсем пренесоха нещата в "тяхното си измерение", но воден пистолет... хахах, EPIC! Самите изкази бяха на доста високо творческо ниво, увлекателни за четене и определено забавни!

Mike Adams vs. Daniel Ryder за мен бе мача на вечерта, имаше какво да се види от тези двамата.. най-вече "No DQ" stipulation-a помогна на сблъсъка - (лудите спотове на моменти помогнаха доста). Добра работа! Като стана дума за Ryder & Adams, един от най-интересните мачове на ППВ-то ще бъде точно между тези двамата и "The Superstar" Ledg (Edge?) за Universal титлата.. добре сте оформили враждицата там и очаквам с нетърпение да видя какво сте замислили.

Мисля, че бъркате като обръщате еднакво внимание на всички кечисти в шоутата си. Опитвате се да script-вате сегменти с невероятно качество, да слагате в заплетени и интересни истории повечето си бойци и от това страда credibility-то на Main Eventer-ите и главните звезди! В това шоу визирам началният сегмент най-вече, като не видях смисъл точно с тези лица да бъде открито шоуто, при положение че трябва да sell-вате продукт и най-вече PPV! Не казвам, че е грешка да се обръща внимание на всички, но шоутата ви не са подредени на моменти според мен. От към сегменти, истории и развитие сте перфектни, но подредба и последователност.. това е вече друга тема.

GG, очаквам експлозивно ППВ!

• Upvote 3

Интересно шоу. Няма смисъл да изброявам, че ми харесаха сегментите и мачовете (като определено ME беше най-стойностен.), а по-скоро ще кажа минусите на шоуто.

Не знам, но на мен наистина ми се вижда прекалено fiction. Не че е голям проблем, но се губи реалността. Както и да е, това ще се преживее.

Гледам, че си бутнал мач (между Webb & Zero) без да има особен смисъл от него. Като filler едва ли не, което не ми хареса. Най-малкото можеше да завържеш някакви tag мачове за доразвиеш историите.

Трето - кечистите идват и си обявяват мачовете? Появява се някой - бам мача е троен, бам друг - не четворен е. Определено това ми направи най-лошо впечатление.

Иначе похвално е примерно, че ще имаш цели 8 мача на турнира, въпреки че имаш само две титли. Успяваш да измислиш причини и вражди, в които кечистите наистина да има за какво да се бият освен титлата. Не всеки се стреми към златото и чрез тези вражди успяваш да оформиш в краен вид образите на всички. Някои мачове може би не притежават PPV заряд, но щом сте решили. Определено мачът за световната титла очаквам да е нещо по-специално с интересен завършек.

Стойностен дневник, лек проблем според мен са твърде дългите седмични шоута, като примерно аз това го четох на два пъти, но едва ли е чак такъв проблем. :)

• Upvote 3
  • 2 weeks later...

Интересно начало с двамата рокери. Отначало ми беше доста странно с разговора, който провеждаха и честно казано щях да facepalm-на, ако имаха мач на PPV-то. Сериозно, само на мен ли ми е толкова идиотско да се спукват от бой по 20 минути и накрая да си ходят заедно, щото са най-великите кечисти в света... Добре, че имаше раздвижване. Тези два отбора могат да бъдат евентуалното начало на таг тийм дивизията, но пък честно казано смятам, че все още е рано, предвид малкия ростер.

Интересно промо на Wilde. Аз лично това го възприех като първото по-сериозно и истинско раздвижване около неговия образ. Грухтенето беше марк аут.

Хареса ми продължението на историята между мен, Ledg и Adams. Това май е най-добре развитата история след тази за световната титла и Daniels-Solano. Мощно own-нах Ledg, а идеята за втора титла като цяло е добра, но други нови колани не трябва да се включват, заради *както казах по-горе* малкия ростер. По-долу ще напиша и прогнозите ми за този мач, а и за ПиПиВито като цяло.

Интересна е и враждата между Америка и ДжийзАзизма. Твърдо ЗА това включване на Apple към сегмента им.

И епичен край. Просто епичен. Евала за това, че се стараете всеки завършек на шоуто да кара читателите с интерес да очакват следващото, нещо, което в съвременния кеч липсва като цяло.

Чудно ми е защо никой досега не е пуснал прогнози за турнира. Все тая, аз ще го направя:

SMD WRESTLING NO LIMIT CARD:

I.M. Crane vs. Saren Arterius - Тук очаквам Crane да победи, макар че не се знае. Повечето хора предпочитат хийл да е първия шампион, но аз лично предпочитам I.M. Образа му наистина кърти и смятам, че като за начало може да се получат по-интересни неща в ME сцената с Crane като шампион. И все пак не знам, не изключвам намеси, търнове, swerve-ове, etc.

Daniel Ryder vs. Ledg © vs. Mike Adams - на 99% съм сигурен, че Ledg запазва. Няма смисъл да държи титлата..колко 1 седмица? Пък и предполагам, че с Адамс ще се избием, докато той запазва златото. Не знам, не виждам друг начин за развитие. По-скоро предвидим мач.

Radon Daniels vs. Joey Solano - Solano бие...вероятно.

Pete Apple vs. CJ Punked - Тук не съм сигурен, но по-скоро залагам на Punked.

Captain Spencer vs. "Light One" Ryan Webb - Тук очаквам интересен мач, може би дори с малко повечко fun, но като цяло мисля, че ще се получи сполучливо. За победител не съм сигурен, все пак залагам на Webb.

Michael Zero vs. Christian Wilde - Образите и на двамата ми харесват все повече с всяко изминало шоу, за победителя не съм сигурен, Zero да речем.

Demon Striker & BG Destroyer vs. MOD (Scott Smith & Albert Jackson) - Предполагам, че MOD ще победят предвид по-големия си опит, връзките с Killroy и т.н. Предполагам, че ще имат поне още 1 мач на PPV.

Danny Gold Open Challenge - Или някой дебютант, или нещо такова. И все пак очаквам победа за Gold, щом е build-ван като the next big thing трябва да трупа победи. Не изключвам и единично участие на някой jobber.

Като цяло очаквам силно PPV, хубаво е, че бе намерено място за всички в карда и така. Сори за закъснението, gg и чакаме ПиПиВито! :(

Edited by cskar4eto
  • Upvote 3

Големо забавяне, ама гарантирам, че скоро няма да има ново такова. Турнира го очаквайте до няколко дни, а след него - ъпдейтнат roster, а-у и други простотии по началната страница.

~Winning!

Много се забавих с коментара, като причините за това ги казах вече няколко пъти. Ще карам направо към прогнозите:

I.M. Crane vs. Saren Arterius - Много ми хареса развитието около турнира за титлата изобщо. Особено последните две шоута около полуфиналите бяха страхотни. Въпреки начинът, по който завърши последното шоу аз все пак смятам, че прогнозата, която направих преди 3 седмици ще се изпълни докрай и Crane ще вземе титлата. Няма да се разсърдя ако аз стана шампиона, но пак казвам, че според мен повече ще ми отива ролята на претендент поне в началото. И все още не съм убеден, че Crane е heel както твърдят доста хора - за мен е tweener все още.

Daniel Ryder vs. Ledg © vs. Mike Adams - Подобно нещо съм срещал и в други дневници - титлата се дава "служебно" на някой само седмица преди ППВ, когато трябва да я защитава и напук на очакванията шампионът я губи веднага. Ledg е доста силен heel и аз лично съм доволен, че титлата му се даде просто така, подчерта се за пореден път колко жалък е Killroy и историята с тази тайна се проточи. Сега обаче очаквам Ledg да загуби титлата и да продължи да тормози "шефа" за реванш, с което да се продължи тази вражда между тях. За победител посочвам Ryder, който е доста силен от дебюта си и е по-развит от Adams.

Radon Daniels vs. Joey Solano - Кофти е, че crazyrex не коментира докато G е ясен, че е сериозен и според мен това прави този мач по-предвидим от останалите. Това реално е най-продължителната вражда на този етап, защото стартира още от първия сегмент на дебютното шоу. Предполагам, че Solano ще спечели, но нещата няма да приключат все още. А тук искам да вметна, че ми хареса отпадането на Solano преди финала по простата причина, че той ще се превърне в топ фейсът докато аз ще съм топ хиилът и ако дневникът се задържи, очаквам да се срещнем на най-голямото ППВ, когато и да е то. Интересно къде ще се впише обаче Crane в цялата картинка, защото и той е адски силен образ.

Pete Apple vs. CJ Punked - Или аз не съм прочел нещо или CJ Punked тотално доминира в тази вражда. По тази логика би следващо Apple да спечели и да отвърне на удара, но аз не мисля, че това ще стане и залагам на Punked.

Captain Spencer vs. "Light One" Ryan Webb - Двата най-забавни образа се срещат тук. Беше ясно, че ще имат вражда в дневника и наистина защо да чакаме като може още в началото да се изправят един срещу друг и да представят доста забавно мачле. И двамата са доста интересни персонажи, но Webb съм заявил, че ми е любимец и ми по-смешен, така че се надявам той да спечели.

Michael Zero vs. Christian Wilde - Тук си признавам, че предварителната ми прогноза беше за победа на Michael Zero, но след като дочух един спойлер дошъл от задкулисното пространство на SMD, вече съм убеден, че Christian Wilde ще спечели, при това убедително. Ако този спойлер е истина, ще е грешка всичко различно от това. След това очаквам да се продължи историята с Wilde и BG Destroyer.

Demon Striker & BG Destroyer vs. MOD (Scott Smith & Albert Jackson) - Тук ми е трудно да преценя, но сякаш клоня повече към рокерите, защото са си отбор още преди SMD докато другите двама са заедно от скоро и ще е странно да победят в първия мач помежду им. А и рокерите като цяло ми се струват по-изградени на този етап, макар че BG Destroyer ми е по-интересен като образ. Може би загубата му тук още повече ще засили желанието му да вербува Christian Wilde, с което да се продължи историята им.

Danny Gold Open Challange - Тук нямам никаква идея какво да очаквам. Danny Gold има адски голям потенциал и не вярвам да загуби независимо от противника му. Нищо чудно да е някой джобър, защото май всички останали от ростъра са заети на ППВ-то.

Като цяло съм с доста приятно впечатление от големия кард и още повече от това, че зад всеки мач се крие смисъл и някаква история, дори кратка (може би освен Open Challenge). И също така искам да спомена за дължината на шоутата - да, дълги са, но на мен това изобщо не ми пречи и ми е интересно да чета по-дълги шоута в дневниците.

• Upvote 3

635682_orig.jpg

BREAKING NEWS

- G е новият co-shareholder на "SMD Wrestling", след като Mizernik^^ е прехвърлил дяла си в компанията на известния booker. Предстои ново време за "SMD Wrestling", след като на пресконференция днес, G & Mr.3:16! си стиснаха ръцете и дадоха началото на интересно бизнес партньорство. "Очакват се големи промени в booking-а и въобще насоката на компанията..", сподели новият co-собственик малко след вълнуващото известие.

The LEGEND KILLER

Няма да пиша коментар за последното шоу. Само ще кажа, че беше доволно. Ето ги и прогнозите ми за турнирът:

I.M. Crane vs. Saren Arterius - Доста труден за прогнозиране мач. И двата образа са доста силни, но ще заложа за победа на I.M. Crane.

Daniel Ryder vs. Ledg © vs. Mike Adams - Тук ще заложа за себе си. Ryder и Adams ще почнат с мен и накрая ще се избиват един-друг, и аз ще запазя по някакъв измислен начин.

Radon Daniels vs. Joey Solano - Jersey Style! Победа за Solano.

Pete Apple vs. CJ Punked - След всичко, което Punked стори на Apple през последните седмици, вярвам че Apple ще му го върне.

Captain Spencer vs. "Light One" Ryan Webb - Webb е по-интересният за мен образ, за това залагам за негова победа.

Michael Zero vs. Christian Wilde - Тук също е трудно да се прогнозира, тъй като и двамата бяха изкарани еднакво силно и с еднакви шансове за победа. Все пак ще кажа Wilde.

Demon Striker & BG Destroyer vs. MOD (Scott Smith & Albert Jackson) - Предполагам, че рокерите ще си върнат за последната загуба, а и Striker/Destroyer бяха зле пребити последното шоу.

Danny Gold Open Challange - Никаква идея кой ще участва в този мач, но почти сигурно, е че победата ще отиде при Danny.

Очаквам добър турнир. Чакаме. :)

• Upvote 2

CageSig.jpg
4x WWE Prediction Champion
4x Universal Prediction Champion 

neoruins2copy.jpg

NO LIMIT

Пироефекти откриват шоуто и сякаш хвърлят светлина около целия мрак който е настанал над Hammerlock City. Камерата веднага ни показва препълнената зала, която иска да разбере кой ще новият им световен шампион. IT'S SHOWTIME! Музиката на Danny Gold е първата която чуваме за вечерта и публиката буквално избухва при вида му. Той ги поздравява, а камерата ни показва няколко деца в публиката с плакати "Danny is my Idol".

Danny Gold е вече на ринга с микрофон в ръцете си, след като камерите отново ни насочват към арената...

Danny Gold (Усмихвайки се)

“Май улучих правилният купон, това място ще се взриви след малко, а? (Як Pop) Чест е за мен, че ще открия това шоу, Hammerlock City! Чест е че съм тук сред вас и че работя за най-добрата компания в измъченият ни свят. Мечтите ми се сбъдват, живота ми се подрежда и това ме надъхва да работя повече, да се доказвам повече. Причината да съм точно в този момент на ринга е същата, приятели мои! Вие сте дали средства, които сте препечелили с ужасяващ труд само за да бъдете на това събитие наречено “No Limit”... като едва ли има смисъл да ви разяснявам, в каква ситуация се намира градчето ни като цяло!? Според скромното ми мнение е време някой да ви върне услугата, време е да получите това за което сте дошли!! Danny Gold’s Open Challenge започва сега и нека всеки от roster-a, който иска да премери сили с мен, който малко или много желае тази публика да получи това за което е дошла.. да приеме предизвикателството ми!”

Gold хвърля микрофона в страни и заема бойната си поза, като търпеливо зачаква появата на мистериозният си опонент... КОГАТО ненадейно публиката бива разбутана от огромен чужденец, по-точно източноевропеец по произход. Огромният мъж влиза на ринга без особено да премисли предварително действията си и с бърз отскок отскубва главата на Gold с масивен Lariat, като го просва като парцал в средата на ринга. Нападателят забива тялото на Gold в сглобката брутално, след което и го просва отново на ринга със стабилен Powerslam!! Рингът се тресе след всяка атака на този непредвиден гост! Чужденецът продължава с подлото си нападение над Gold, след като го доразмазва със заучено движение - Back Suplex turned into a Stunner, явно и негов финишър. Той не спира до тук и размазва Danny Gold в сглобките с мощен Spear!! Публиката освирква деянието, Gold лежи потрошен и безпомощен на ринга, а новата явно придобивка на SMD, идентифицирана вече под името "The Siberian Wolf" Vorg Zangieff, изревава силно към смаяната публика и напуска тепиха радостен!! Боже... горкият Голд е премазан, след този подъл ход! Какво ли ще се случи от тук нататък между тези двамата... можем само да спекулираме!

albertjackson.jpgscottsmithi.jpg vs. bulgariandestroyer.jpgscaled.php?server=194&filename=peteapple

Masters of Destruction vs. BG Destroyer & Damon Striker

Tag Team Match

ИИи ето че е време за първия мач за вечерта. Отборът на Albert Jackson & Scott Smith ще се изправи срещу Bulgarian Destroyer & Damon Striker в tag team битка. Първи на ринга излизат MOD с бутилки бири в ръка. Двамата се качват на ринга, след което си чукват шишетата и пият до дъно. На ред е отбора на Destroyer & Striker, като през целия път към ринга Destroyer шепне нещо в ухото на Damon. И четиримата вече са на ринга, остава само да разберем кои ще започнат мача първи .. Това са Scott Smith & Damon Striker. Очудващо или не, Страйкър взима надмощие в началото на мача, след като умело избягва няколко атаки на грамадния Смит и успява да направи dropkick в гърдите му. Това ядосва Smith и той пробва да нанесе chotesline, но бързия Damon отново избягва удара му, след което забива няколко ритника в сгъвката на коляното му. Веднага след това той заключва sleeper hold. Smith обаче веднага се засилва с гръб към сглобките и разбива Striker в тях .. Следва прехвърляне, захват на ръката и смяна със съотборника си - Albert Jackson. Albert влиза и моментално забива мощен uppercut на Страйкър, след което го засилва към него и го размазва с Corner Chotesline. Следва запращане към противоположните сглобки и опит за Преса, но този път Striker се отмества и забива Pendulum Kick!!!! Albert се хваща за челюста и прави няколко крачки назад, а Damon бързо се изкачва до най-горното въже и забива Diving European Uppercut, който праща Jackson да виси на въжетата. Damon бързо отива до ъгъла си и прави смяна със съотборника си - BG Destroyer, който за първи път влиза в мача. Destroyer бързо забива няколко удара в лицето на Albert, след което пробва да го тръшне с BodySlam, но Jackson е прекалено тежък и забива лактите си в гърба на българина. Jackson запраща и него към сглобките, след което отново се засилва към тях, но Destroyer вдига крака си и той се нанизва на него. Той бързо се качва на второто въже и прави Double Axe Handle на в гърба на Jackson, и той пада на колене. Destroyer само това и чака и бързо се засилва от въжетата, след което прави Running DDT!! Туш .. Едно .. Две .. Повдигане!! Destroyer отива до ъгъла си и прави смяна с Damon, след което се връща и изправя Albert, държейки ръцете му зад гърба. Damon скача и прави springboard dropkick, но Jackson се отмества и Страйкър нацелва съотборника си!! Докато Damon се чуди, Jackson отива зад него и го събаря със stiff lariat. Веднага след това той хваща BG Destroyer и го изхвърля от ринга, след което отива до ъгъла си и прави смяна със Scott Smith. Smith веднага подхваща Damon и го запраща към въжетата, след което го събаря с лакът. Той не губи време и забива няколко ритника в стомаха му, след което наново го запраща към въжетата и този път прави мощен Powerslam. Туш ..Едно .. Две .. Повдигане! Smith хваща Damon и го качва на сглобките, след което самия той отива на тях .. Явно ще пробва Superplex, но Страйкър успява да направи подъл eye poke, след което скача в опит за huracaranna .. Но Smith блокира и .. Powerbomb!!! Smith покрива .. Едно .. Две .. BG Destroyer се връща на ринга и прекъсва отброяването! Това видимо не се харесва на Albert Jackson, който влиза на ринга и изхвърля Destroyer със chotesline, след което самия той го последва. На ринга Scott Smith причаква Damon Striker и го хвъща за гърлото .. Опит за Chokeslam, но Damon се изплъзва във въздуха и успява да преобърне Смит в small package .. Едно .. Две .. ТРИ .. WTF! Damon току що донесе победата на своя тим. Той бързо слиза от ринга и вика Destroyer, след което двамата празнуват победата си на рампата, пред невярващите и гневни MOD.

- Nadia Tracy е показана да интервюира Universal Шампионът на SMD – Ledg

Nadia Tracy

- ЪЪЪЪ, Nadia Tracy, Deily Resthold. But you alredy know that. Ledg, постигна почти всичко за отрицателно време в SMD.. вече си шампион, направи impact с присъствието си, впечатли всички които се съмняваха в теб, но кажи ни не те ли притеснява факта, че срещу теб са изправени не един, а цели два опонента за титлата тази вечер. В Three Way ти ще срещнеш главните претенденти – Mike Adams & Daniel Ryder, имаш ли да споделиш нещо преди този труден и непредсказуем мач?

Ledg

- Непредсказуем!? Аз съм Ледж кукло... Колкото е сигурно, че мога да ти подаря една незабравима вечер, ако се върнеш с мен в хотела след това, толкова е и сигурно, че ще спечеля мача си. Виждала ли си плейбой с главно П, индивид с главно И и човек с главно Ч!?... Ако още не можеш да загрееш, това прави 100% ПИЧ, какъвто Ледж е! Моля те Надя, Adams е просто бивш наемник на FC, който никога няма да бъде championship material! А Daniel Ryder... хахах, колкото и пари да притежава, никога ДНК-то му няма да съдържа класата и уменията на Universal Champion-a Ledg. Аз ще запазя титлата си тази вечер и ще докажа на всички критици, че съм готов за следващата стъпка в SMD… THE WORLD TITLE!! Ще се видим след мача, кукло!..

- Ледж излиза от кадър, докато Nadia Tracy учудена от коментарите на Ledg довършва изказа си и ни препраща към color коментаторите.

michaelzero.jpg vs. christanwilde.jpg

Michael Zero vs. Christian Wilde

Singles Match

Ето че е време за поредния сблъсък тази вечер. Пръв по рампата се показва Michael Zero, който отново е с бутилка Кока-кола в ръка. Той понечва да отпие по нея, но точно в този момент е атакуват в гръб от Christian Wilde .. LOL! Wilde го запраща към металните прегради, след което започва яростно да го налага!! Wilde взима бутилката от Кока-кола и отпива глътка, след което излива останалото върху главата на Zero. Michael не се предава а дори забива и удар в корема на Wilde, но той бързо го смазва с мощна комбинация от удари и ритници. Christian го довлачва близо до ринга, след което го запраща в металните стълби, където Michael удря лошо рамото си ..Уайлд не се спира а моментално се засилва към него и забива ритник в главата му, като тя се удря в стълбите. Wilde го вдига и забива Zero с F-5 в металния кол на ринга. Веднага след това той го качва на самия ринг и заповядва на съдията да даде начало. Първоначално той отказва, защото Zero не може да се изправи, но Wilde му изръмжава няколко пъти и го хваща за яката, при което той няма избор и бие гонга. Christian бързо изправя Zero и го качва на раменте си .. WILDE FIRE!!! Туш .. Едно .. Две .. Три! Wilde победи.

Съдията понечва да вдигне ръката му, но Уайлд го блъска, след което отново изправя Zero. Явно не е приключил. Wilde го вдига на раменете си отново .. Втори Wilde Fire!!! КАКВО МУ СТАВА ДНЕС!?!! Той гледа разярено безжизненото тяло на Zero, след което победоностно вдига ръцете си в знак на победа, под бурните освирквания на публиката.

* На огромният екран е пуснато ново tribute клипче в памет на The Duke.

PetioOOoo.jpg vs. cjpunked.jpg

Pete Apple vs. CJ Punked

Singles Match

Първи излиза CJ Punked и обира голяма доза хейт. След това е ред на Pete Apple .. който излиза заедно с ку .. приятелката на Ryan Webb - Betty!! Явно цяла седмица тя е била заедно с Apple .. За всеобщо очудване обаче, тя изглежда доволна и е с усмивка на уста. Дали пък не се е случило нещо помежду им, през тази седмица?! Apple понечва да се качи на ринга, но Betty го спира, хваща нежно ръката му и го целува по бузата за късмет .. Лол .. Дали "Light One" гледа в момента? Pete се усмихва, след което се качва на ринга. Гонг! Punked веднага се нахвърля върху Apple с ритник в корема и нанася и множество върху гърба му. Apple обаче се измъква и на свой ред събаря Punked до една от сглобките. CJ бързо се изправя, само за да се наниже на lariat-a на Pete. Apple се засилва от въжетата и забива dropkick в коляното на CJ, след което дабавя и buldog! Бърз туш .. Едно .. Две .. Повдигане. Pete продължава да държи контрол над мача и прехвърля Punked със Snapmare, след което заключва и chinlock, докато около ринга Betty се радва на това което вижда. Punked обаче помрачава усмивката и след като се изправя и успява да се освободи от хватката на Apple след вариация на Olimpyc Slam. Punked прави опит да приключи бързо двубоя .. Едно .. Две .. Повдигане. CJ изправя Ейпъл и му прави серия от elbow-и, като го довършва с Capture Suplex. Следва и elbow drop и нов опит за туш, но и този път имаме повдигане. Punked изправя опонента си и го запраща към сглобките, след което пробва да направи Yakuza Kick, но Pete се отмества в последната секунда .. Punked се обръща, но получава ритник в корема и е прехвърлен с Northen Lights Suplex. Вместо да задържи хватката в туш обаче, Ейпъл се изправя, забива нов ритник в корема на CJ и заключва Sharpshooter! Apple обаче явно не е затегнал хватката достатъчно здраво, защото Punked успява да се извърти по гръб и да изрита Pete настрани. Punked е на крака, а Apple се засилва към него .. Cj обаче примерено се измества, след което го тръшва с neckbreaker, а изражението на Betty около ринга е тревожно. Punked изчаква Apple да се изправи, след което скача и пробва See Jay .. но Pete се задържа за въжетата и Punked пада по гръб. Apple веднага се оттласква от въжетата ... Lionsault connects! Туш .. Едно .. Две ... Повдигане! Пийт пробва да вдигне опонента си за своя Apple Driver, но Punked блокира този път и .. Enzuigiri! CJ се запътва към въжетата и се изкачва по тях.. той вече е на третото, но се забавя и това позволява на Apple да се изправи и качи при него .. Superplex!!! Сега е време Pete да направи туша .. Чакай! По рампата тича Light one!! Той отива при Betty и започва да я дърпа, но Apple забелязва това и слиза от ринга. Междувременно Punked успешно разсейва съдията, дърпайки го за блузата в опити да се изправи. Pete застава пред Betty и казва на Webb да си върви. Той отказва и Pete моментално му забива здрав elbow. Betty обръща Ейпъл и го моли да го остави .. което дава възможност на Webb да му направи Low-blow!! Следва Bitchslap от Betty за Ейпъл, а Light One го подхваща .. Brainbuster върху стоманата!!! Betty & Webb бързо се целуват, след което напускат прегърнати. Punked който през цялото време успява да заблуди съдията слиза от ринга и довлачва тялото на Apple на ринга, за да направи туша .. Едно .. Две ... ТРИ!!! Punked печели!

Nadia Tracy е на път да вземе поредното си интервю. Този път нейн гост е един от претендентите за Universal титлата - Michael Adams.

Nadia Tracy:

- Nadia Tracy, Deily Resthold .. Забравих да спомена при предишното ми интервю с Ledge - Deily Resthold най-после беше купено от някого!! (гордо изражение) Надявам се само да не са били родителите ми, с цел да ме накарат да спра да се тъпча с шоколад. Както и да е, Michael Adams, как ще коментираш напрегната ситуация в която попадна и мача ти по-късно тази вечер. По-бавно ако обичаш, искам да си записвам.

Michael Adams:

- Nadia, напрегната ситуация не е тази игра на котка и мишки между мен, Ledge & Daniel Ryder. Напрегната ситуация беше когато бях наобиколен от вражески войски, без никакъв път за бягство, но въпреки това оцелях. Оцелях защото така съм проектиран - да издържам на трудностите и никога да не се предавам. Така бях когато като малък бях принуден да се справям сам. Така бях и като редник в армията. Така бях и като командир в ForceCops, така ще бъда и днес! И не само това, аз не само ще издържа на трудностите, аз ще ги премина с високо вдигната глава, точно както само един истински войник може. Ledge може би е прав, като казва, че не съм championship material, но подяволите вижте в какъв свят живеем! Тук хора като него и Ryder са еднодневнки, оцеляват само най-силните и издържливите, другите просто стават жертва на съдбата. Тази вечер, Ryder и Ledge ще станат жертви на собствената си съдба и само най-силния .. само аз ще оцелея.

Nadia Tracy:

- А ще кажеш ли нещо повече около уволнението си от Duke. Със сигурност не е нашумяло в медиите, защото ако беше, щеше да го има и в моя многоуважаван весник.

Michael Adams:

- Ще отговоря и на този въпрос когато му дойде времето. Сега не е време за приказки. Нека просто да кажем, че всеки прави грешки ... дори The Duke!

thelightone.jpg vs. captainspencer.jpg

Ryan Webb vs. Captain Spencer

Singles Match

Връщаме се на ринга, където вече са двамата опоненти. За Webb това вече е втора поява на турнира, след като само преди малко коства победата на Pete Apple заради Betty, която отново стои около ринга. Съдията дава знак да се бие гонга. В началото по-огромния Spencer взима превес след няколко добре пласирани удара, но той не трае дълго защото Webb избягва един от ударите, след което превърта Spencer в back slide .. Едно .. Две .. Kick out! Двамата се изправят светкавично и Spencer отново успява да направи няколко крошета, след което засилва Ryan към въжетата и го поваля с Thesz Press. Следват още удари в лицето и засилка от въжетата, която му помага да направи leg drop. Spencer изчаква Rayn да се изправи, след което го качва на гърба си и .. Samoan Drop! Най-накрая туш .. Едно .. Две .. Повдигане. Spencer хваща Light One за косата и го изправя, но втория блокира и това е Jawbreaker. Ryan добавя и lariat. Той запраща Spencer към въжетата, след което се прекръства и се засилва към него .. Hight Knee право в лицето на Капитана. Webb го държи до сглобките в chinlock и се отласква от въжетата, забивайки Tornado DDT! Дали пък това ще е достатъчно? Едно .. Две .. Повдигане! Webb наново се засилва от въжетата в опит да забие ново коляно, но този път Spencer се отмества и улава крака му. Капитана прави умела подсечка, след което заключва STF!!! Webb се бори да си поеме въздух, а Spencer е непреклонен. Съдията на няколко пъти го пита дали се предава, но той дава отрицателен отговор и допълзява до въжетата. Spencer пресметливо обаче отпуска захвата, след което завличва Light One в средата на ринга и отново заключва STF. Betty обаче се качва на ринга. Съдията пробва да я махне от там, но тя упорито отказва. Накрая се налага spencer да пусне захвата и да отиде при нея, за да напусне ринга. Тези няколко секунди са напълно достатъчни на Ryan Webb, който се изправя и удря Spencer със мощен Superkick. Webb го хваща преди да падне .. Brainbus .. НЕ!! Spencer блокира и на свой ред забива Snap Suplex! Той изправя Light One и го засилва към въжетата, след което го тръшва със Spinebuster!! Следва силен вик "USA" при което публиката започва да чантва "USA, USA!", а Капитана се засилва от въжетата, слага ръката си на сърцето и прави elbow drop .. Туш .. Едно .. Две .. Не отново. Spencer отново го изправя внимателно и си го наглася за Speceend, но Webb блокира с удар в корема и .. Mic Check!! Той не пробва туш, а изправя Капитана .. BRAINBUSTER!!! Едно .. Две ... ТРИ!!! Каква вечер за Ryan Webb!

Камерите ни прехвърлят в backstage стая, където медицинска сестра превързва ребрата на Danny Gold. На лицето му е изписана болката която изпитва. В стаята обаче влиза Saren Arterius, който има 24 каратова усмивка на уста. Gold веднага се изправя и с едната ръка се държи за ребрата си, а с другата е заел бойна поза.

Saren: По-спокойно, Danny boy. Идвам с мир. Просто исках да видя как е състоянието на "добрия ми приятел", след побоя който отнесе по-рано днес. Лош късмет, а?

Gold: Лош късмет ще е ако не можеш да се биеш за титлата тази вечер, защото някой ти е наритал задника толкова лошо, че се е наложило да те изкарват от тук с линейка. На твое място не бих си играл с късмета си. Сега кажи истинската причина заради която дойде или се разкарай.

Saren (тръгвайки да излиза от стаята): Както казах, просто исках да проверя как си. Е, виждам че не си във върхова форма, което ме устройва.

Gold: Да, но въпреки това бих могъл да наритам някой.

Saren (спирайки се до вратата): Мислех си, че няма да го кажеш. Всъщност се радвам че го каза. Та, като говорим за линейки.

Saren се обръща и забива зверски lariat на Gold. Веднага след това той го изправя до стената и започва да блъска главата му в нея. По бялата стена остава кървав отпечатък от кръвта на Голд, а Arterius не се спира и хваща Danny за кръста, след което се засилва към стената и го разбива в нея .. И пак, и пак, и пак! Накрая, Arterius го пуска и той се свлича на земята, а няколко медицински лица проверяват състоянието му, докато Saren напуска с усмивка.

danielryder.jpg vs. e32b62ca66736324.jpg vs. ba4ccd584eeb93d5.jpg

Daniel Ryder vs. Ledge © vs. Mike Adams

Triple Treat match for Universal championship

Първи на ринга излиза Daniel Ryder, придружаван от две chiks. Те го изпращат до ринга, а Ryder им пъха две банкноти в деколтетата, след което им запобядва да се приберат backstage и да го изчакат. Веднага след това към ринга се запътва Mike Adams, който изглежда доста съсредоточен. Той се качва на ринга и получава добра реакия от публиката, след което прави таунта си. Иии ето го и шампионът! Ledge се показва на рампата, вдигнал високо своята титла. Той я целува за късмет, след което се качва на ринга и я подава на съдията. Тримата съперници са лице в лице. Съдията дава начало на мача .. Опонентите се гледат няколко секунди, след което Michael Adams & Ledge нападат Ryder! Ledge прави серия от мощни удари над Ryder, след което го запраща към Adams който го събаря с лакът! Ledge изправя Daniel и го запраща към сглобките, след което се засилва към него и прави преса. Adams добавя и hip toss, но когато се обръща е подхванат и прехвърлен с back body drop от Ledge. Веднага след това, шампионът отива до Ryder, качва го на раменете си и се засилва към сглобките. Daniel обаче успява да се измъкне и да бутне Ледж, който забива главата си в най-горния обтегач. Ryder не губи време и веднага го обръща в roll-up .. Едно .. Две .. Адамс прекъсва отброяването с мощен кик в лицето на Daniel. Michael изправя Ryder и му прави мощно Double Arm-DDT, последвано от светкавичен опит за туш .. Едно .. Две .. Kick out! Adams го запраща към въжетата, но Ryder успява да се хване за тях. Това не изненадва Michael и той се засилва с бясна скорост към него, изхвърляйки Ryder със chotesline от ринга. Когато се обръща обаче, там отново е изправилия се Ледж, който качва Adams на гърба си, явно в опит да направи Death Valley Driver. Adams обаче отново успява да измъкне и това е Backstabber!! Моментален туш, но шампионът е близо до въжетата. Michael за пореден път изправя съперника си, но "The Superstar" забива low-blow!! Следва Gutwrench Powerbomb в средата на ринга .. Опит за туш .. Едно .. Две ...Тр ..Daniel Ryder прекъсва отброяването! Ледж беше на секунди от това да запази титлата си. Ryder се засилва от въжетата към Ledge, след което .. Двамата се повалят едновременно със chotesline!!! Следва няколко секунди лежене на ринга в които никой не помръдва. Най-накрая тримата се свестяват и започват бавно да се изправят .. Вече са на крака и започва размяна на удари между тримата. Adams вкарва зверско дясно кроше на Daniel, но тогава пък Ledge го подхваща със серия от chop-ове с които притиска бившия войник в един от ъглите. Michael обаче обръща захвата и на свой ред притиска Ледж в сглобките, забивайки и няколко удара. Daniel Ryder се засилва към него в опит за chotesline, но Адамс заляга и той улучва Ledge. Докато разбере какво става, Daniel е подхванат и тръшнат с german suplex. Michael добавя и Big Boot за Ledge. Той си почива няколко секунди, след което вижда, че и двамата му опоненти са на пода и пробва двоен туш .. Едно .. Две .. И двойно повдигане! Adams бавно изправя Ledge, след което пробва да забоде Rolling Cuter. Ledge обаче блокира и прави Implant DDT. Шампионът си отдъхва, след което вижда, че Adams се мъчи да се изправи. Той отива до сглобките, след което внимателно изчава Adams и се засилва към него в опит за Final Execution (Running Punt)!!! Пропуска! Адамс го преобръща в Roll Up .. Едно .. Две .. На косъм! Двамата се изправят и Ledge се засилва към Michael, но втория заляга .. Rolling Cutter!!! Със стени сили покрива .. Едно .. Две ... Т .. НЕ! НЕ, НЕ, НЕ и НЕ! Ryder се намесва и прекъсва отброяването. Той хваща Адамс и го тръшва с Reverse STO право в средата на ринга, след което го изхвърля от него.. и съсредоточава вниманието си на опитващия да се изправи шампион .. Ledgе на крака с много мъки, а Ryder се засилва към него .. SPEARRRR!!! Опит за туш .. Едно .. Две ..... ТРИ!!! Имаме нов шампион! Ryder е на седмото небе от щастие. Съдията взима титлата, а Райдър бързо му я издърпва от ръцете и я прегръща. Край на този мач.

- Backstage виждаме как качват линейка пристига в залата и качват Danny Gold на нея, заради атаката от Saren.

radondaniels.jpg vs. joeysolano.jpg

Radon Daniels vs. Joey Solano

Singles Match

"Legendary" Radon Daniels първи изпълнява entrance-а си усмихнат до уши, под бурните освирквания на феновете. Изглежда Radon е доста доволен от това което стори с Joey Solano, каква долна постъпка от страна на един човек уж борещ се за чест и достойство. Daniels се качва на ринга и продължава да дразни публиката чрез жестове и обиди, докато не избухва музиката на “Mr. Wonderful”!!! Оууу, Солано се появява на рампата, а изражението на лицето му е изпълнено със злост и омраза! Без да чака покана, Joey се засилва към ринга... Този мач е under way, след като двамата започват моментално да си раздават удар след удар в средата на ринга. Daniels успява да забие добре пласиран Dropkick в коляното на Солано от никъде и да го събори на земята. „Легендарният” съумява да положи още няколко тупаника в лицето на опонента си, след което разкъсва блузата му и го захвърля като куче извън ринга. От лицето на Солано започва да се стича кръв! „КАКВО!? Май ще кървиш като жена ти, а псе такова! ТИ СИ НИЩО!” – Започна да нарежда Randon над тялото на Солано, докато му забиваше шамар след шамар! Солано с вик моментално сграбчи тялото на Radon през кръста и вдигайки го се затича към металната преграда намираща се в близост, деляща този хаос от крещащите фенове. И елитен войник от ForceCorp би завидял на силата, с която „Mr. Wonderful” Slam-на опонента си през конструкцията. Джои започва да нанася удар след удар в лицето на врага си, след което и екзекутира добре пласиран Vertical Suplex на entrance рампата... Премазаният Radon, започва да лази към изхода, явно искайки да избяга от озверелият Солано. На каква физическа битка между двамата ставаме свидетели, дами и господа! На ринга съдията най-сетне е ударил 20-тата си бройка, което автоматично значи, че този мач ще влезе в архивите като “Double Countout”, но едва ли това прави някакво впечатление на Solano, който единствено и само желае отмъщението!

... Двамата продължават да си раздават удари backstage, които се оказват по-тежки за Daniels, който видимо зашеметен и уплашен се опитва по всевъзможен начин да се измъкне от лапите на опонента си! В суматохата Radon грабва оставен в един от ъглите метален стол... ОТСКАЧАЙКИ ОТ СТЕНАТА КАТО НИНДЖА, МОМЕНТАЛНО Solano забива прекрасен Showtime Kick, изритвайки току що вдигнатия стол от страна на „Легендарния” и забивайки го в лицето му, отласквайки го назад като на филм. Солано е безкомпромисен! От челото на Даниелс започва да се стича струйка кръв, а той едва ли осъзнава къде точно се намира.

Solano grip-ва гневен Radon за врата и го изкарва на една от тераските в залата, провесвайки опонента си през нея...

Joey Solano (Гледайки маниакално в очите на Даниелс)

„Беше ми приятно, че те познавах боклук такъв... познай какво, сега ще полетиш надолу!!! Време е да изкупиш греховете си.. а ако не съм бил прав има кой да те съди там където отиваш (грабвайки Даниелс през крака, готов да го хвърли)!”

Radon Daniels

„Ааааааааааа, чакай Джои!!! Аааааа, ок ок! Моля те човече, това съм аз!! Недей.....!! Моля те!”

Joey Solano

“Не ми пука, да ме вкарат и до живот в затвора ако трябва! Ти замеси семейството ми в това, копеле такова, коства ми всичко за което се борих! Ако това е слабото ми място и ме прави леко луд, то за теб това ще бъде края! Кажи чао.. (Посягайки пак да го хвърли)”

Radon Daniels

„НЕЕеее, Спри!!! ЧАКАЙ!!! Знам кой уби Duke, Джои! Знам кой го направи! МОЛЯ ТЕ.... не го прави!”

Joey Solano (Освобождавайки Даниелс изненадан)

„Какво каза току що?”

Radon Daniels (Строполявайки се в краката на Солано безпомощен)

„Ще ти кажа всичко.. прости ми!”

sarenarterius.jpg vs. scaled.php?server=694&filename=crane1.jp

Saren Arterius vs. I.M. Crane

World Heavyweight Championship Match

Ето че е време и за мача, за който сe е събрал целия Hammerlock city. Двамата Избрани ще се бият за най-ценното нещо в целия град - шампионската титла на SMD. Държана от смятания от много за най-велик кечист ever - Robert “The Duke” Hayes цели 9 години и достигнала славата на нещо недостижимо, днес титлата ще намери своя нов собственик. Човека който ще има власт над целия град и ще е над всички .. Here .. We ... GO!!Този път без Juddy Vanilla, по рампата се показва Saren Arterius. Въпреки привидно леденото му изражение на лицето му се прокрадва лека усмивка. Saren се качва на ринга и обира най-силния хейт за вечерта ... Всички светлини в залата изгасват, след което един бял лъч светлина се прокрадва и посочва I.M. Crane, който стои на огромния titantron. Изведнъж той също изгасва и след няколко секунди пак се появява, но този път сочейки Крейн, който вече е на рампата. Лъча го следва по пътя му към ринга, а когато той се качва на него, внезапно всички светлини в залата отново заблестяват. Макар и не всеобщ любимец, Крейн получава завидна реакция. Съдията показва световната титла и на двамата опоненти, след която я дава на човек до ринга .. И бие гонга!!! Мача който ще реши съдбата на Hammerlock City започва! Двамата веднага се впочват в захват. Крейн успява да надделее и натиква Saren в един от ъглите, след което го оставя. Arterius се връща в средата на ринга и двамата се сключват в нов захват .. този път Saren надделява и натиква Crane в сглобките, след което го пуска .. и пробва да му удари шамар!! I.M. Crane обаче му хваща ръката, извива я и му забива мощен uppercut. Следва и lariat! Екшанът започна! Saren се изправя веднага, но получава нов lariat. Arterius се забавя малко, но въпреки това отново е на крака. Крейн го подхваща и го тръшва с Bodyslam .. Следва и Knee Drop .. не, Saren се отдръпва. Сега е ред на Arterius ..Мощен elbow право в лицето на Крейн .. Той се олюлява, а Saren пристъпва напред .. нов elbow .. Crane е още на крака .. Saren се засилва и пробва roaring elbow .. Crane успява да залегне .. след което забива мощен крак в лицето на Arterius и го праща на земята. Saren бързо се изнизва от ринга. Той се свестява около ринга и е видимо изненадан, от ритника който отнесе. Все пак Arterius понечва да се качи на ринга, но Crane го напада докато е на външната страна на въжетата .. Ритник в корема и .. Rope Hung DDT ..Първи опит за туш в мача ... Едно .. Две .. Повдигане! Крейн запраща Saren към въжетата, но втория успява да се спре на тях. I.M. crane се засилва към него, но Arterius подлага лакът и Крейн се удря в него. Веднага след това той добавя и European Uppercut, след което засилва Крейн към въжетата и му прави facebreaker knee smash ... и мощен roaring elbow!!! Saren покрива .. Едно .. две .. НЕ!! Saren изправя Крейн и му забива няколко удара в главата, след което пробва да направи German Suplex. Crane обаче успява да блокира, след което се измъква технично и именно той застава зад Saren .. German suplex!!! Crane се зачудва няколко секунди, след което се засилва от въжетата .. RUNNING KNEE SMASH .. НЕ! Arterius се разминава със сантиметри. Той гледа все едно е видял призрак, но все пак бързо се изправя .. Crane посяга към него, но Saren заляга и му прави Russian Legsweep. Следва засилва от въжетата и Leg drop .. Опит за туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Saren се засилва от един от ъглите към Крейн в опит за Spear, но Крейн вдига коляното си и удря Saren право в челото. Той няма време, защото веднага е подхванат от Крейн .. Lifting Sitout Spinebuster!!! Опит за туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Какъв мач! Крейн изтласква Arterius до един от ъглите, където започва да му забива яки elbow-и. Saren обаче някак си успява да мине под I.M. Crane, след което на свой ред му забива серия от удари .. Arterius го качва на най-горното въже, след което се качва при него и пробва superplex .. Crane обаче се бори и успява да събори опонента си след няколко юмрука. Crane е на път да скочи от най-горното въже, но Saren успява да бутне въжетата .. Веднага след това той отново се качва на третото въже и вдига Крейн .. SuperSpiral Bomb от третото въже!!!!!! Saren прави туш .. Едно .. Две ...... Повдигане! Крейн успява да повдигне рамена в последния момент. Saren го изправя и пробва да си го нагласи за Mass Effect, но Крейн блокира и забива Hight Knee Strike. I.M. Crane си почива няколко секунди, след което се засилва от въжетата и прави Running Neckbreaker! Crane изчаква Arterius и го подхваща с удари с крака .. един в сгъвката на коляното, втори в бедрото, трети в рамото .. И го "обезглавява" с четвърти удар право в главата изваден директно от филмите .. Дали ще имаме нов ш cампион .. Едно .. Две ....... НЕ! И двамата вече са видимо изтощени, но продължават този двубой. Crane изправя опонента си за пореден път и му забива няколко удара, след което го засилва към въжетата и прави Spinebuster .. Веднага след това Крейн зачаква за нов Кик .. Saren се изправя, а Crane пробва Superkick. Arterius обаче улавя крака му, след което му прави clinching slam!!! Arterius се засилва от въжетата и пробва да нанесе Jawbreaking Lariat, но някак си Crane успява да избегне и този удар, след което го рита в корема и заключва Cravate захват .. Следват удари с колена в главата .. След толкова удари главата на Arterius трябва да е на пихтия .. Crane още държи Cravate захвата ... Cravate Suplex!!! Туш .. Едно .. Две ... Повдигане!!! Saren е разбит, Крейн не по-малко .. Crane изправя Arterius и пробва да му направи Piledriver, но Saren го прехвърля с Back Body Drop. Веднага след това той отива в един от ъглите и зачаква Крейн, след което се засилва към него .. SPEAR!!!! Arterius покрива почти веднага .. Едно ......... Две ............. ПОВДИГАНЕ! Saren е отчян и започва да удря по ринга от гняв .. Той отново пробва да нагласи Crane за Mass Effect ... Но Крейн отново блокира и запраща към обтегачите, където Saren си удря в главата .. Крейн събира последни сили и забива зверски кик в тила на Arterius, който пада по гръб!!!! Крейн се забавя няколко секунди, но се засилва от въжетата ... Running Knee Smash!!! Мили боже, Arterius трябва да е в кома!!! Туш ... Едно ....... Две ....... ТРИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!! Победител в тази война и нов световен шампион на SMD Wrestling е I.M. Crane!!! Какъв шок!!!

Crane пада на колене а съдията му подава титлата... Saren не помръдва ... Публиката е на крака и отдава своя респект към него ... Чакай .. Какво по!?! BG Destroyer & Damon Striker тичат към ринга със столове .. Крейн не вижда какво става .. Те се качва на ринга и .. Chairshot за Crane !!! И още един ...!!! Крейн е на колене а от лицето му блика кръв. Двамата се споглеждат и .. Con-chair-to!!! Публиката усвирква, но музиката на Christian Wilde хит-ва във залата .. Някаква надежда, че той ще помогне на Крейн срещу враговете си .. Той се качва на ринга, а Destroyer & Striker изглеждат бели като платно!! Wilde ги споглежда, изревава зверски, след което отива до Крейн и го вдига на раменете си ... WILDE FIRE!!!! Какво става тук, по дяволите?!?!?! Arterius се е свестил, а тримата му помагат да се изправи .. Накрая той със сетни сили хваща Крейн и си го наглася за трети път за Mass Effect .. Този път успешен!!! Крейн е разбит! Четиримата застават посредата на ринга, а Arterius вдига титлата и си тръгва с нея .. Но чакай, Crane е шампион!

----------

Така, ето че след голямо забавяне, ППВ-то е факт! Няма да давам ненужни оправдания, просто ще кажа, че от сега шоутата се връщат на нормалния си график и закъснения няма да има. Аре мошно коментари.

П.П. Чекайте промени по главния ростър, пък и скоро уволнения на хора които не следят.

Edited by G
BoRn_2B_GoD

Хехехе, няма как да не съм доволен, поне от главния мач. Разви се по един интересен ROH-оподобен начин, имаше тръпка. Радвам се, че съм шампион, макар и да бях брутално помлян в края. Заформя се наистина силен стейбъл около Артениус, като не очаквах той да е замесен в плановете на Destroyer/Striker (който сега май ще се окажат негови планове). Предполагах и че Уайлд по-скоро ще иска да ги обезглави, отколкото да е с тях, мисля, че е нужна солидна причина, която да обясни защо им помага. В общи линии пребит или не - I'm the champion. Побоят ако не друго ще ме направи с една идея по-мил в очите на феновете.

Някои мачове протекоха малко странно, но нямам оплаквания. Визирам Wilde-Zero, който бе брутален скуаш, както и Солано-Даниелс, който очаквах да е нещо повече. Той по-скоро разви историята около смъртта на Дюк и сега не знам да очаквам ли нов мач между двамата или не. Лошо впечатление обаче ми направи, че в описанието на мача имаше бъркане на времена (сегашно и минало). Проверка му е майката.

Интересно се получи и около Голд. Безмисленият според мен Open Challenge хубаво не се състоя, но ми е интересно друго: защо трябваше след като Зангиеф го наби, същото да прави и Артениус? Малко съм объркан сега с кой от двамата ще има занапред проблеми Голд. И дали всъщност и Зангиеф не е част от стейбъла на Артениус (което май ще е малко в множко).

Ledg предполагам, че има проблеми с факта, че не коментира, защото иначе трудно бих си обяснил ситуацията около него - impact-ващ дебют, след това изскача с лично негова титла и сега доста рязко я губи (но от правилния човек, според мен). Как да е, тройният мач ми беше най-интересен след МЕ-та.

И за финал останалите три мача: наистина Webb постигна доста в една вечер. Записа победа, даде ход на вражда с Апъл (макар да се получи така, че новия противник на Апъл го прецака още преди да е завършила историята с предния, в случая Punked). Една вражда между двамата може да се получи доста забавна, вече показаха комедиен потенциал. Победата на Striker/Destroyer първоначално ме изненада, но след края всичко ми се изясни. Членовете на стейбъла просто трябва да получат пуш. Сумирано: добро ППВ, но наистина доста се забави, някои неща вече ми бяха излезли от главата. И пак честито на мен!

PS: Няма да се очудя ако собственик на вестника също е Артениус. Да му е честит. Аз имам world title :/

Турнирът определено ми хареса, но има някои неща, които не ми се понравиха. Казах го и в предишния си коментар, ще го кажа и тук - толкова много мачове в един турнир го могат само TNA. Просто някои двубои нямат нужния заряд за PPV мач. Разбирам, че искаш всички да участват в шоуто, но просто става твърде голямо с много мачове.

Добра победа за Striker & Destroyer (и логична след като ти също ще си имаш H8, който да доминира ;d), но си мисля, че рокерите не би трябвало да оставят това просто така. Вероятно ще има още поне един мач.

Интересни сегменти с Danny Gold. Явно и аз ще съм един от хората, които ще се бият с новосформиралия се стейбъл. Само Arkadiy Birov rip off-a не виждам къде се вписва в картинката?

Тройния мач ми допадна, много даже, но не и финала. Защо даде въобще титлата на Ledg, след като му я взимаш веднага? Малка дупка се получи тук. Доста нелогично, но явно това е част от цялото объркване на схемите и смяната на Mizernik с G.

Историята с Solano & Daniels е интересна. Кой уби Duke? Ако не ми я беше разкрил в скайп, когато се беше отказал от дневника щеше да ми е още по-забавна, но шанс. Все пак предполагам, че си сменил плана и отново ми е чудно кой ще излезе убиецът. Btw, тук също твърде драматични моменти. Хвърляне през терасата, убийство...

И стигаме до ME, който беше невероятен. Най-хубавото нещо от шоуто, а и финалът на шоуто също беше интригуващ и не постави в ситуация, в която да очакваме следващото шоу с нетърпение! Доволно шоу с малки дупчици, които ще поизгладиш напред във времето.

• Upvote 3

Ура! Турнирът довтаса!

И ударно начало с шокиращото размазване на дебютанта.

"Дали "Light One" гледа в момента?"JC_golly.gifКакво прави моето момиче с тази гад еретична?!?!

Мри, Ябълке червива! Мри в адските пламъци!

Сириъсли - чудесно прехвърляш ябълката а.к.а топката за нова вражда след турнира.

Ryan Webb vs. Captain Spencer kuzya_01.gif

Страхотен мач се получи. Бях на тръни дали ще успея и умело включи моя антураж в играта.

Daniel Ryder vs. Ledge © vs. Mike Adams - тук се бях настроил Даниел Райдъра да е аут, щото само той не получи шанс да полафи с Надка.

Radon Daniels vs. Joey Solano - Страхотно го извъртя! Тук мачът беше предпоставка за шокиращотот разкритие, отколкото за развръзка на вражда.

Saren Arterius vs. I.M. Crane - Марк аут за победата на Крейн! И показваш, че в тази федерация нищо не е розово и в случая "добрите" не могат да се нарадват на успеха. Срещу тази коалицияна Крейн ще му е трудно, да се задържи на върха.

Много съм доволен от турнира. Не коментирах сегментите, защото те всички до един бяха написани много добре. Никой не се повтаряше и бяха достатъчно дълги. Мачовете едва ли има нужда да обяснявам, че бяха описани страхотно и се вижда огромното старание в тях.

Аз нямам против от повечко забавяне, стига да продължаваш толкова качествено да пишеш.

когато се беше отказал от дневника

Не, не и не! Никакви такива! Такъв култов персонаж да имам и да се затрива - абсолютно против!

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

SMD Wrestling News

- Първите реформи на новото ръководство на "SMD Wrestling" са вече факт. Очаква се съвсем скоро компанията да въведе Tag Team титли!

- След като окончателно бе взето решението "SMD Wrestling" да излъчва месечни PPV-та, ръководството е изготвило следният списък с подредба и имена на event-ите:

Jan - SMD Anniversary Show (Голям Event, който ще бъде придружен от празнична заря, специална програма, празненства и веселие... отбелязващи началото на годината, отбелязващи факта, че Земята все още не е разрушена!)

Feb - Survival at the Fittest (Обикновено на това ППВ главният мач ще бъде "Survival of the Fittest match", в който най-изявените face звезди се изправят срещу най-изявените heel такива в 5 vs 5 елиминационен мач! Наградата за оцелелите е парична - 100,000$ (разбира се, разделена между тях, не поотделно!))

Mar - No Limit

Apr - Supremacy (ME е 4 Way Dance и най-често в този мач ще се решава съдбата на главната титла)

May - Apocalypse Now (ME ще бъде 1 on 1 HIAC мач)

Jun - Brave New World

Jul - Ultimate Showdown (Най-голямото ППВ на компанията!! Wrestlemania-та на SMD!)

Aug - "The Duke" Memorial Show (Третият най-голям Event, след Ultimate Showdown & The Anniversary Show! Ще се почита паметта на легендата - Duke, феновете ще определят мачовете за това ППВ!)

Sep - World at War (Голямо ППВ, "World at War мачът" ще бъде M.E.! Този мач представлява 6 Way TLC Match (обикновено за главната титла). Американската армия & ForceCorp ще бъдат главен theme на PPV-то!)

Oct - End of Days

Nov - Raining Blood (Задължителен First Blood Match фигурира)

Dec - The King of Wrestling Tournament (Голям турнир, чиято цел в края на годината е да определи, кой е най-заслужил да носи титлата "King of Wrestling" на SMD. Правилата на турнира все още не са обявени!)

Edited by G
  • Upvote 3

След заплахите за бой, които получих, се преборих с мързела и реших да пиша.:D

SHOW #1 - Pilot

Дебютното шоу беше много добро.Още в първия сегмент участваха доста образи, сред които е и моя герой.

Още от първия сегмент се разбра, че Joey Solano и моят герой ще участват във вражда.

Най-много ми харесаха образите на Joey Solano и I.M. Crane.Промото на I.M. Crane беше много добро.След това промо

станах фен на I.M.Допадна ми това, че моят герой спечели мача си и се класира напред.След това се намеси и в мача

на Joey Solano и Daniel Ryder, но въпреки това Solano спечели мача си.Като цяло дебютното шоу ми хареса, хората почти

от целия ростер участваха в мачове и сегменти.На тази реплика се смях на глас:

Michael Zero: Nadia .. Nadia .. Nadia .. Добре, че имаш цици.

SHOW #2 - Party Up

Второто шоу беше по-добро и от първото.Хареса ми конфронтацията между Spencer и Saren.Образът на Saren също ми харесва, ясно той

ще бъде топ heel-a в шоуто.Образът на Spencer ми се струва леко странен, но въпреки това ми е интересен.Мачът на Рокерите срещу Pete Apple & CJ Punked ми се стори дълъг, но Рокерите взеха победата и се затвърдиха като отбор.Атаката на CJ Punked над партньора му Pete Apple си я обяснявам като начало на вражда между тях.Видео лог-а на Joey Solano много ми хареса, като спомена и моя герой в него.Хареса ми и второто промо на Crane, неговият образ просто кърти.Както много хора споменаха образът на Killroy го показва, че е много жалък.В задкулисния сегмент дебютира Ledg, който предполагам ще е силен heel.След това бях изненадан, че моя герой спечели тройния мач и продължи напред в турнира.Главният мач беше дълъг и интересен и Saren очаквано победи.

SHOW #3 - Beginning of the End

Отново много силно шоу с много силен финал.От началния сегмент Killroy отново излезе много жалък(да не използвам др.дума :D).Не ми стана ясно само защо рокерите имаха мач, след като са отбор и на миналото шоу победиха.Очаквани намеси от Demon Striker и CJ Punked в мача между Bulgarian Destroyer и Pete Apple.Явно Pete Apple ще враждува с CJ Punked, а Destroyer и Demon Striker ще бъдат отбор.Полуфиналния мач между моят герой и Saren беше дълъг и интересен за четене.Очаквано моят герой изгуби мача.Финала на шоуто беше просто епичен и моя герой изяде доста бой :D.Danny Gold направи много добър дебют и само за едно шоу доста се издигна.Промото на Crane отново беше уникално, според мен неговият образ е най-добрия.

SHOW #4 - Final Countdown

Много силно шоу преди PPV-то.Добър начален сегмент на Рокерите и новият отбор на Destroyer и Demon Striker.Интересно завърши чрез предаване последвалият мач между Albert Jackson и Demon Striker и явно от тук започва враждата между двата отбора.След всяко шоу Killroy изглежда все по жалък.Наистина беше нужна още една титла на шоуто и се радвам, че Ledg е първият шампион, защото има силен heel образ.Отново очаквана намеса на CJ Punked в мача между Pete Apple и Captain Spencer.Враждата между Pete Apple и CJ Punked се задълбочава.Интересен и забавен Open Challenge от Danny Gold.Последния мач беше много добър, всичко се разви перфектно.Намесата на моя герой беше очаквана.Диалогът между моят герой и Solano беше интересен и осигури мача им на PPV-то.А тази реплика много ми допадна:

Много добро и надъхващо шоу за PPV-то.

NO LIMIT

Ето, че дойде ред и на PPV-то.Danny Gold при дебюта си направи силно впечатление, беше издигнат доста, а с този Open Challenge ми се стори като крачка назад за него.Интересно ми е сега каква ще е ролята на "The Siberian Wolf" Vorg Zangieff.Отборния мач ми хареса, отборът на BG Destroyer и Damon Striker продължава да доминира.Мачът между Michael Zero и Christian Wilde беше изненадващо кратък.Мачът между Pete Apple и CJ Punked беше интересен.Apple отново го прецакаха и явно ще започва нова вражда с Webb.Тройният мач ми хареса, но ми е чудно защо Ledg изгуби титлата толкова рано.Мачът между моят герой и Solano беше кратък, но и много брутален.Кръв, бой зад кулисите и даже моя герой за малко да полети :D.ME ми хареса много, беше дълъг и драматичен.Радвам се, че Crane спечели титлата.А случилото се след мача беше доста учудващо, явно ще има нов stable.Добро PPV, след което с нетърпение очаквам следващото щоу.

Edited by crazyrex
  • Upvote 3

[center][img]http://prikachi.com/images/144/2496144M.jpg[/img][/center]

Определено ППВ-то компенсира дългата пауза и оправда очакванията. Самата пауза я разбирам и знам причините, така че няма проблем, но сега, когато промените в ръководството приключиха призовавам да не бавите вече така шоута, защото това според мен това ще навреди на цялостната активност (знам от опит).

Началото с Gold беше доста неочаквано за мен. В смисъл подозирах, че някой дебютант ще се появи, но не мислех, че Danny ще бъде така брутално смазан и че всъщност няма да има мач. Определено новакът направи силно впечатление и ще ми е интересно да видя какво следва за него. Като начало една брутална, но не много дълга вражда с Gold би ми допаднала и ще спомогне и на двамата.

Интересът ми към отборния мач си признавам, че не беше особено висок, но мачлето се получи добре. Очаквах рокерите да спечелят, но предвид събитията от по-късно разбирам защо се налагаше Destroyer & Striker да излязат силни с тази победа.

Последвалият squash на Wilde си беше съвсем в реда на нещата. Спойлерът, който споменах в прогнозите си беше, че go go (Michael Zero) се е отказал от дневника и затова беше задължително Wilde да го унищожи и също да излезе мега силен преди края на ППВ-то.

Punked - Apple също беше мач, към който нямах особен интерес. Apple очевидно ще е джобърът на SMD след като беше смазван на всяко шоу, а сега отново загуби докато психарския образ на Punked има потенциал за интересни неща от тук нататък.

Моят човек Webb спечели важна победа в забавно мачле, което беше идеално като дължина. Надявам се тази вражда да продължи още малко и да видим смешни неща по време на шоутата.

Не очаквах да пребия така брутално Danny Gold и самата ни конфронтация ме изненада, но после ми бе обяснено, че това е с цел той да не се намесва след края на главния мач. Малко странно, защото по тази логика трябва да пребия целия ростър или поне фейсовете, че да не се намесват и те. :D Както и да е, този сегмент за пореден път доказва, че Gold е бъдещ топ фейс на компанията и всяка една конфронтация с мен би го издигнала, защото моят образ е много силен до момента.

Тройният мач се разви точно както очаквах и Ledg загуби титлата. Дано и причината за това да е каквато си мисля и той да продължи да изнудва "шефа" за реванши и да се продължи историята с тайната. Иначе е хубаво да запише и няколко победи Ledg, защото до момента всичко му се дава наготово, а той само губи в мачовете. Иначе Ryder бе по-правилният избор за шампион на този етап.

Интересно се извъртяха нещата между Radon и Solano. Виждам, че crazyrex се включи с коментар, което е много хубаво, защото героят му очевидно има много важна роля и потенциал занапред и щеше да е жалко да се наложи да бъде закопан. Иначе Solano излезе много силен от този angle, а Daniels леко жалък с това молене накрая, но все пак развитие получи може би най-важната история в дневника - тази около смъртта на Duke и определено ми е любопитно какво следва. Съмнява ме Daniels наистина да знае самоличността на убиеца, ще видим какво ще стане.

И стигаме до главния мач, който напълно очаквано беше най-добрият за вечерта, а защо не и от началото на дневника? От където и да го погледнем Crane беше по-логичният избор за победител и събитията след мача само потвърдиха това. Планът ми се изпълни перфектно до самият край, където се провалих да взема титлата и се наложи да я открадна от шампиона. Във всеки друг дневник този брутален побой бих го определил като критика, защото принизява постижението на победителя (все пак участва в дълъг и труден турнир, за да стигне до тук), но специално в SMD ми хареса, защото само подчертава мрачната и тъмна обстановка на самия дневник и по този начин пасва перфектно с атмосферата - доброто рядко има възможност за радост (не че Crane е символ на доброта с този си образ, но пак е по-малко зъл от мен :D). Както и да е, развитието ми хареса много, но очаквам Crane да си върне титлата съвсем скоро, може би дори преди следващото ППВ и да се затвърди като шампион. Също така Christian Wilde не очаквам да се задържи много дълго в стейбъла и да се обърне срещу мен (или аз срещу него), но във всички случаи ще се издигне много покрай цялата история. Малко ме притеснява, че другите двама не коментират (или просто не ги знам кои са :D) и се надявам, че това няма да дърпа стейбъла надолу.

Браво за труда и дано няма закъснения повече.

635682_orig.jpg

RcadestickR

Няма да казвам оригинални планове и подобни работи, защото вече SMD явно тръгва в някаква друга насока. Ще ми бъде интересно да следя и занапред. Радва ме логото, destruction управлява. Интро клипчето също ме изкефи, въпреки че музиката ми е малко странна за кеч шоу, но в контекста на дневника има доста смисъл. Турнирите са ми доста оплетени и почти всеки е някакъв гимик, което не знам до колко може да проработи реално, но поне ще е доста интересно за четене и за завързване на по-сложни истории.

No Limit

Gold изяде боя от руснака, който ми прави стабилни асоциации със Street Fighter. :D И аз очаквах да има мач, но така като че ли се получи по-добре и има потенциал за още, особено ако го намесите със Saren, но някак си ще му стане прекаленно много. Рокерите също го поизядоха стабилно и се чудя къде могат да се впишат след това, освен да джобят. Стъпката на шоуто също ме израдва и промотата определено хайпнаха тройния мач. Wilde се превръща в машина и наистина не очаквах толкова бърз скуош, но и явно с 8 чисти мача на турнир нямаше как да стане. Pete Apple винаги съм го виждал като някакъв underdog babyface и също не очаквах да загуби, а по-скоро да измъкне победа от нищото. На мен лично ми е интересен образ и дано да коментира, защото бих искал да видя как се развива. CJ също има потенциал (head, head, head, head!) но ми се вписва в някакъв пълен стереотип, по някаква причина. Ryan Webb определено продължава да получава стабилен пушец, а и като гледам му върнахте мацката, тъй че отново е силен и чакам доволни истории и сегменти с негово участие. Saren is eeeeeviiil!!!! Топ хийлът си е топ хийл, спор няма. Бая лош ден за Danny boy, но явно и той е талантливо типче, така че чакам някакво отмъщение в близкото бъдеще. Тройният мач е описан точно както бих си представил един троен мач, което ме израдва стабилно. Постоянните намеси и прекъсвания успяха да държат напрежението. Не знам кой заслужава титлата. И тримата са силни образи, така че при когото и да беше отишла, винаги е win. Бих искал по-чести смени на midcard титлата, за разлика от по-редките смени на световната, просто за да се получи най-доброто и от двете концепции, защото винаги е имало спор в интернет средите за букването на смените. Както и да е, просто изказвам мнение. Solano пак прещрака, този път доста позитивно. Чак ми стана гадно за Daniels. Историята с Duke вече си нямам никаква идея накъде отива, но лично бих я milk-вал повече. Все пак ми е интересно и ще бъде една от главните причини да следя. ME беше страшно добре описан и се придаде усещането за голям и значим мач. Краят със също ми хареса, тъй като остави място за доста развитие занапред и е може би другата причина, поради която ще следя пост-апокалиптичния кеч. GG момчета, яд ме е че заебах всичко така, дано да продължавате да вадите качество и занапред.

• Upvote 3

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png