Jump to content

SMD WRESTLING

Recommended Posts

Swanton Devil

Емм..имам няколко думи да кажа..

1во Началото на шоуто беше много...драматично ( не мога да измисля друга дума :D ) Явно този Duke е бил много въздействаща личност, щом почти цялото шоу беше посветено на него.Хах, много ме изкефи, когато Seren си помисли,че всичко му е в кърпа вързано, се появяваме аз и приятелят ми.Явно е,че ще бъдем хардкор . :P Тъй че , пазете се :D

2ро За първият мач - сигурен съм, че не само аз съм очаквал Seren ще победи, но все пак се получи хубав мач :).Явно много обичаш в последния момент да правиш обрати :D

П.С. Съгласен съм за името на победителя накрая, но и може да слагаш няколко гиф-чета на движенията.Според мен ще стане по-ефектно .

3то Ще има Американски кръстоносен поход :D Честно казано аз не го разбрах напълно - обърка ме :D Но все пак добра "визитка" на този образ :)

4то Отново обрат :D Очаквах мачът да е по-свиреп , като съдим биографията на CJ.Все пак отчасти получих това, което очаквах накрая. (btw сега разбрах защо на CJ финишъра му се казва SEE JAY ...да знам...бавно загрявам .. :D )

5то All hail America ! :D Този образ много ми напомня на капитан Amerika. Имам чувството,че той ще спечели турнира,след като победи мен.:D

6то не знам що, не знам дали съм сам на тва,но снимката Ryan Webb ме радва много :D . Но да се върнем на мача. Силен мач на Стийв, обаче ОТНОВО ОБРАТ ! :D И то нечестен обрат.Ама нищо то ДжийзАз е виновен :D. А за пеенето...усещам следващия хит .. :D

7мо (Много точки станаха бе ..)За първи път обрат НЯМА ! Хубав мач, но жалко,че няаше гиф-чета, защото не всички хватки мога да си ги представя ... :( Но все пак имаше нечестонст. :D

8мо За този мач няма какво да кажа ..

9то Моят мач. :D Много добро представяне на моя образ, очаквах да размажа капитан Америка, но уви - ОБРАТ ! :D . Нищо де аз съм сигурен, че ще зема битка над него.. все някога . :D

10то Същите мисли мога да кажа за този мач,като за предишния ..

11то Сегментът беше УНИКАЛЕН . Образно казано, ако шоуто е торта , той е черешката на тортата :D Еми то Надия ми изглежда българка.. ако е така,няма за какво да се учудвам за циците. :D

12то Мач,достоен за мейн ивент. Тъкмо когато мислих,че Райдър ще победи ... ОБРАТ отново :D .. Добре, че Джоуй запази хладнокръвие .. И не развирам, защо той и Райдън се карат.. не могат ли просто да се сдобрят и да оформят отбор "The Duke Followers".. тц, кви ги говоря така няма да има тръпка .. :D

Като цяло първото шоу беше уникално .. Ако тряа да дам оценка 8/10.

П.С. Знам, че коментарът беше малко еднообразен, но ... нов съм и не знам точно какво да пиша ..

Какво ми хареса:

-обема. Дълго и голямо шоу, с доволен брой мачове и сегменти. Можеше да спестите един двубой, но и така ставаше.

-opener-a. Получи се доста напрегната ситуация, когато Saren Arterius извика ForceCorps, както изглежда Killroy не е много обичан и от Saren, и от Joey Solano.

-историята. Добре сте я замислили, а и на моменти това не прилича на diary, а по-скоро на разказ, дано и следващите шоута имат подобни елементи.

-Образът на Spencer изглежда як, мисля че и той ще е едно от основните лица в дневника

-IM Crane ftw!!! Образът му само след един епизод изглежда доста интересен. Определено претендент за титлата.

-ME беше много хубав мач, както и другите, разбира се, но този грабна окото, защото беше по-дълъг, а и Ryder излезе почти толкова силен, колкото победителя. Очаквам някакви намеси на Daniel в следващите мачове на Joey, партийка ще са с Radon.

Какво не ми хареса:

-липсата на чисти завършеци. Поне един двубой завърши с rollup, един с count-out, трети с удар със стол, четвърти с използване на въжета...Да, вярно, че е невъзможно да е приятно за четене ако всички мачове завършват еднакво, но малко сте се престарали.

За оценка...може би 8/10, тъй като начина на писане ме кефи, но мачовете бяха малко повечко и с прекалено heel-ски завършек.

http://vbox7.com/play:e8cc6ec6

Кратки промота ECW style, предимно за хората, които не получиха толкова голяма изява в шоуто. Ако ви харесат, ще правя редовно. :)

Edited by Mizernik^^

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Много добра идея. Изцепките на Punked и Apple ме разсмяха искрено. Моето продължи пътя на първото, вече имам идея как да работя и самия аз ако се наложи. Определено така се обръща повечко внимание на всички, така че прави ги редовно и вкарвай елементи от случилото се в шоутата.

• Upvote 3

Добра идея. Най-добре би било, ако имаш възможност да правиш по едно такова след всяко шоу, нещо като aftermath от шоуто/PPV-то, подобно на TNA ReACTION или нещо от тоя род. :)

• Upvote 3

Така, извинявам се за закъснелия коментар, но.. Ще повторя голяма част от казаното по-горе, ама..

Та, като цяло шоуто ми хареса. Беше доста добре като за дебютно издание. И все пак не ми хареса едно нещо:Мачовете бяха прекалено много. Просто бяха повече от необходимото и нямаше да е зле да се раздели на две части шоуто, като хем щеше да има повече време за развиване на образи и запознаване с ростера, хем нямаше да е толкова наблъскано. Също така дългия обем на срещите и липсата на повечко backstage(или просто някакви)сегменти направиха шоуто тежко за четене. Ниастина няма да е зле, ако мачовете по седмичните шоута са по-сбитички и нетолкова добре описани, за сметка на тези на PPV-тата, които да бъдат по-дълги и драматични. Това е единствената ми забележка. Все пак успяхме да се запознаем с някои култови образи още в това шоу, а и вече си личи кои ще са главните лица(обичайните заподозрени, но нормално, не ви виня). Наистина е малко странно да се свикне с обстановката между разказ/diary, а и като цяло това, че действието се развива в бъдещето прави нещата още по-неясни. Абе, различно е, а това до голяма степен предразполага към интерес. Така че като цяло едно голямо GG за шоуто. Силно се надявам, че ще се вслушате в някои от критиките на читателите и нататък шоутата ще бъдат още по-добри.

Видеото, което Mizernik^^ пусна, доста ми хареса. Това донякъде поправи грешката на шоуто, на което не бяха развити много от образите. Не, че тук получиха кой знае колко много време и казаха нещо съществено, но пък поне е по-добре от нищо. Наистина ще е добре да се правят повече таквиа видеота и за кечисти, и за истории, и просто за развиване на образи. GG и тук.

PS:G яко ме опъна в ME-то. :(

Edited by cskar4eto
  • Upvote 3

Три нови попълнения към roster-a:

fn74no.jpg

Име: Daniel "Danny" Gold (Bizkit)

Образ: Daniel Gold успява да пробие в кеча след много мъки и да подшие договор със SMD Wrestling. Таланта му личи отдалеч и той прави голямо впечатление, записвайки доста победи над утвърдени имена. На върха на славата си обаче, тежка контузия го вади от играта за година, коствайки му дори и контракта с SMD Wrestling. Сега, вече напълно възстановен от контузията му се дава втори шанс и той е готов на всичко за да успее. Мечтае някой ден да бъде световен шампион. Винаги би се притекъл на помощ и никога не би отказал предизвикателства. Има доста stiff стил на борба.

Finisher: Gold Rush (Jawbreaker Lariat)

e32b62ca66736324.jpg

Име: Ledge (The LEGEND KILLER)

Образ: Притежаващ стил, класа и пари, Ledg обича да се нарича "The Superstar". Главна цел в животът му е да бъде навсякъде човека с главно Ч.

Finisher: Total Elimination (RKO), Final Execution (Running Punt)

ba4ccd584eeb93d5.jpg

Име: Michael "Mike" Adams (The_Cobra_Killer)

Образ: Бивш член на The ForceCops, изгонен от отряда от самия The Duke заради неподчинение. Сега, когато Duke вече го няма, Adams се завръща във федерацията, но с нова цел - завземане на власта в града и пълен контрол над ForceCops.

Finisher: Rolling Cutter

Шоуто го очаквайте днес вечерта или утре следобяд.

Edited by Mr.3:16!

SHOW #2 - Party Up

Hammerlock City, Empire Arena, 12 Февруари 2062г.

Шоуто започва тържествено, камерите показват различни кадри от надъханата тълпа, както и декорите. Изведнъж започва да звучи парадна музика от оркестър. Избухват мощни фойерверки из цялата арена, които почти заглушават тържествените звуци. От тавана се изсипват червени, бели и сини конфети, които покриват абсолютно целия ринг. По рампата се задава Captain Spencer, с пелерина в същите цветова, както и със шапка тип uncle Sam. Той вече държи микрофон и забива на всички, които са около ринга. Усмивката на лицето му е непоклатима. Той прави още една обиколка, след което се качва.

Captain Spencer (Spencer): Hammerlock City!!!! Как се чувстваме? Какво е чувството, да бъдем американци още един път, дори и да е само за малко? Ще споделя с вас, най-близките ми хора на този свят какво чувствам аз. Всички съгласни? Усещам, как въпреки всичко, което се сипва в тази помийна яма, въпреки бедността и насилието, въпреки безизходицата и дъното, което сме ударили и в което пробиваме вече 40 години, въпреки всичко това... усещам, че съм щастлив. Някога си мислех, че съм последния от умираща порода патриоти, последния с неугаснал червено-бяло-син пламък в сърцето си... докато не намерих всички вас. Днес е празник за всички нас, дори и да не го осъзнавате. Днес ще ви подаря това, което изпитвам от толкова много години. Днес искам, да се почувствате братя поне за още един ден, затова и всичко от щандовете на залата е за моя сметка! Да се порадваме, че сме живи и да се порадваме, най-вече, че сме американци!!!! Колкото и зле да изглежда, нека се обединим отново в една велика нация. Нека надеждата да ни крепи. Нека запомним, че нещата винаги се оправят в крайна сметка!

По рампата слиза бавно и ръкопляскайки, без музика, Saren Arterius.

Saren (s0cki): Трогателно, наистина, трогателно! Почти се разчувствах... За щастие, такива моменти минават бързо. А сега, към истината. Нещата никога няма да се оправят! Не и докато аз съм тук, не, не, не. Виждате ли, устройва ме тази идилична картина на разрушение и тъга. Само силните като мен оцеляват в нея. Другите, като вас, са принудени да гледат и да осъзнават, че каквото и да направят, рано, или късно, ще се окажат смачкани под тежестта на ботуша ми. Вие сте безполезни. Държа ви тук само заради спорта, осъзнавате го, нали? Отдавна съм купил и продал този град, отдавна всичко зависи от мен. Дори и ти си безполезен, Spencer. Не ставаш и за клоун, въпреки одеждите ти...

Spencer: Ей, ей, ей... успокой се малко. Радвай се. Купонясвай...

Saren (вече влязъл на ринга): Да, да, прав си... Никой купон не е пълноценен без... моа. И тъй като знам мачовете за четвъртфиналите още преди Killroy да ги разбере, ще ти спестя чуденето. Набелязан си за поредната ми жертва по пътя към величието, поредната ми малка игра. И тъй като ефектът от празненството ти е голям... нека го направим масов!

Arterius рита Spencer в стомаха и го поваля с lariat. Той причаква, захваща... Mass Effect!!!! Spencer е изритан от ринга като парцал.

Saren: Какво ще кажете за такъв купон? А? И като си заговорихме за добрата, стара американа, искам да ви представя нещо много специално за мен. Моята нова... к... помощничка! Дами и господа, невероятната, страстната, надарената, сексапилната, прелъстителната и изящна... с крака от тук до западния бряг... Miss Judy Vanilla!!!!

На входа пада някакъв параван и зад него се показва русо момиче в орязано облекло и в привлекателна поза. Тя се изправя от столчето, на което е седнала и помахва засрамено, заливана от овациите и подвикванията на публиката.

Saren: Сега купонът наистина започна! Пуснете музиката ми!

Arterius отва backstage, дърпайки Judy, която явно иска да се сбогува подобаващо с публиката.

albertjackson.jpgscottsmithi.jpg vs. PetioOOoo.jpgcjpunked.jpg

Scott Smith (Swanton Devil) & Albert Jackson (Ейп) vs. Pete Apple (Petioo09) & CJ Punked (chikz_magnet)

Вечерта продължава с отборен мач. Scott Smith и Albert Jackson не се представиха особено добре в турнира, но сега имат шанс да демонстрират отборният си талант. MOD слизат с моторите си и правят обиколки на ринга. Двамата се качват между въжетата и вдигат лявата си ръка във въздуха. След тях идва и доста невероятната комбинация от Pete Apple и CJ Punked. Изглежда Apple разказва някаква история по пътя за ринга, а CJ се забавлява доволно. И двата отбора са вече в готовност. Гонг!!!!

Изглежда мачът ще започнат Scott Smith и Pete Apple. Двамата заключват в центъра на ринга, като Pete е избутан и повален почти веднага. Той отново посяга предпазливо и двамата отново заключват. Apple отново е на земята, а Smith гледа със задоволство. Pete се изправя и опитва същата маневра за трети пореден път. Scott заключва... Apple пуска и се отказва. Pete отива при рефера и му се оплаква, като си скубе косата и сочи Smith. На рокерът му писва и забива жесток clothesline в тила на Pete, който вече представлява леке на ринга. Apple е изправен и отнася Swinging Neckbreaker. Scott раздава тупаници и ритници безплатно, след което Pete е изправен и доста неадекватен. Irish Whip от страна на байкъра... Running Big Boot!!!! Apple изхвърча от ринга като някаква безформена маса. Jackson вкарва няколко свои ритника, докато реферът се опитва да усмири CJ Punked на ръба на ринга. Scott засилва Apple с главата напред и го забива в предпазната ограда. Да не забравяме, че Apple бе ударен в главата още в началото на мача. Smith продължава тази линия на атакуване с още удари в тила. Pete е върнат на ринга и набутан в ъгъла, където Scott се опитва да го задуши с крак. Съдията ги разделя. Apple изглежда в безсъзнание. Smith отново вдига ръка във въздуха, а Apple отваря очи и прави ухилена физиономия към публиката, комбинирана с Thumbs Up. Изглежда се е лигавел през цялото време. Scott прави опит за туш...1...2... Apple контрира!!!! Inside Cradle!!!!...1…2… Smith се повдига на 2 и 11/12. Той веднага се изправя и тагва по-стабилният от него Albert Jackson. Apple прави типичните им рокерски пози и се подиграва и на двамата на ринга. Jackson застава изпъчен пред Apple и го предизвиква да го удари. Pete забива кроше, но няма абсолютно никаквъ ефект. Той повтаря опита си няколко пъти, но със същия резултат. Jackson го хваща за главата и удря Headbutt. Apple отскача и изглежда доста ошашавен. Albert го засилва към сглобката, след което го размазва в ъгъла. Pete се олюлява... Enziguiri!!!!! От нищото!!!! Jackson не знае къде се намира!!!! Apple е на автопилот. Той намира някаква искрица съзнание... Backstabber!!!! И двамата са на пода. Кой ще достигне пръв до ъгъла си. Jacкson пълзи. Apple все още е безжизнен. Albert се сменя със Scott Smith, който върви бавно и сигурно към тялото на Pete. Apple усеща някакъв прилив на сила и се изправя, готов да тагне, но е хванат за крака от Smith… Mule Kick!!!! CJ вече е на ринга и гледа оцъклено. Scott не знае как да реагира. Той се подготвя да отблъсне атаката. Punked вече се е засилил към него... но се обръща към ъгъла.... Hesitation Dropkick за Apple!!!!! Той тъкмо се беше изправил и отново се въргаля до ринга. Punked излиза и хваща Pete. CJ удря главата му в металния кол на ринга... отново и отново и отново и отново... Pete е целият в кръв!!!! CJ не може да си свали усмивката! Той връща Apple на ринга, където и двамата рокери стоят в недоумение. Apple отнася Jackhammer от Ape, като че ли само за протокола. Smith тушира... 1....2...3!

Видео лог на Joey Solano:

Joey: Малко повече за мен, специално за тези, които не са ми следили кариерата подробно. Успях да пробия преди 15-тина години. Още бях доста зелен. Отнасях прекалено много бой и то прекалено редовно. Бил съм на ръба на отчаяние, защото илюзиите ми бяха разбити веднага щом стъпих за пръв път на ринга. Като се замисля нямах и какво друго да правя, за да оцелявам по него време. Можех да пътувам нелегално, заради приятели на приятели на приятели, затова и обиколих няколко други града и срещанах едно момче, също толкова пребито и зелено като мен, с една разлика. Интензитет. Душата му беше готова за това, което тялото му още не можеше да направи. Вътрешно знаеше, че не трябва да се предава, че някой ден ще бъде най-добрият... Тогава разбрах значението на думата упоритост. А сега... До къде стигнахме, Duke?

........................................................................................................................................................................

Jersey? Охо... това вече е приказка. Не бих заменил това място за каквото и да е на света. Купонът, нощите, прекарани на плажа, под звездите, най-красивите жени от тази страна на Млечния път и нека да ви кажа... никъде другаде не можеш да хванеш такъв тен, брато. Никъде, помни ми думите! Jersey е в кръвта ми, Jersey е около 101% от съществуването ми, Jersey е сърцето ми, което се буди всяка сутрин с ритъма на дискотеката на плажа... Mr. Wonderful!!!! Гордея се с този прякор повече, отколкото с името си, просто защото това съм аз... чудесен във всяко едно отношение... или поне бях... Jersey е най-добрият възможен начин на живот... и ако не си съгласен... по-добре се забрави някъде, глупако!

........................................................................................................................................................................

Дааа... в последните години не е това, което беше, но купонът се усеща в NJ, все още, особено на брега. Трябва да се измъкна и да отида там поне за малко... ако успея да се накарам.

Че кой не иска проклетата титла? Кой? Не познавам един човек. Ще управлявам и репризентвам Jersey Style. Хората ще са повече от доволни. Дано да съм достоен дори за наследник на Duke. Не ми пука кого трябва да прегазя и до къде трябва да стигна, помнете ми думите... ще бъда следващия шампион на SMD Wrestling, независимо кого трябва да прегазя, но ще се радвам да е оня смешник Radon Daniels… Дефиницията на злетак, mah dude! Saren Arterius…. още не знам дали приказките му имат подплата, но и да е така, по-добре да се приготви за болката, която ще му нанеса, ако се изправи срещу мен. Усещам, че е сериозен, но това с оръжията миналата седмица беше ниско, доста ниско... Имам някакъв нездрав интерес и искам да се срещнем в ринга... все някога.

Кейти, Сара, дано ме гледате... чувствам се сигурен в спомените за вас... въпреки всичко. Обичам ви...

scaled.php?server=194&filename=peteapple vs. bulgariandestroyer.jpg

Demon Striker (mladen1313) vs. Bulgarian Destroyer (mzsphere1)

Мача започва с надмощие на Bulgarian Destroyer, който с по-голямата си мощ натиква Demon Striker в един от ъглите и му забива няколко chop-a, преди да го засили отново към противоположния ъгъл. Destroyer се засилва и нанася clothesline, с който поваля Striker. Веднага след това българина започва да души съперника си с коляно, но съдията се намесва и го спира, което позволява на Demon Striker да се изправи на крака. Двамата отново влизат в схватка, като този път по-бързите движения на Striker и техниката с крака му дават предимство и след няколко ефектни kick-а той съумява да повали на тепиха Bulgarian Destroyer. Demon се засилва към въжетата и забива springboard spinning back elbow smash. Striker веднага пробва да тушира съперника си, но Destroyer се повдига на две. Demon Striker изправя съперника си, нанася му няколко удара, след което се засилва към въжетата и пробва да го развърти с hurricanrana, но Bulgarian Destroyer още преди това контрира с belly to belly suplex! Той причаква съперника си да се обърне и пробва да му забие копие, но Demon Striker успява да се изместви в последния момент, след което напада с чукове противника си в ъгъла и забива главата му на няколко пъти в сглобката на въжетата. Striker се засилва заедно с Destroyer и му нанася bulldog! Опит за туш..едно..две..т..и повдигане на българина. Demon изправя съперника си, след което го рита в корема и пробва да забие поредния си kick, но Bulgarian Destroyer го вдига бързо на рамене и прилага fireman's carry slam! Двамата лежат продължитлено време на ринга, след което се изправят едновременно и започват да си разменят удар след удар. Demon е засилен към въжетата и пробва да забие spinning wheel kick, но Destroyer се навежда, след което веднага забива Spear!! Едно..две...тр..НЕ! Demon Striker се повдига на косъм! Bulgarian Destroyer го хваща за главата и заключва headlock. Demon обаче се изправя бързо и нанася няколко лакътя в корема му, което принуждава Destroyer да отпусне захвата, а Demon само това и чака .. Pele Kick! Striker се изправя веднага, след което се запътва към въжетата. Той започва бавно да се изкачва по тях, явно ще пробва да забие moonsault-а си. Точно когато стига до третото въже обаче, Bulgarian Destroyer успява да се иправи и да бутне въжетата и Striker "сяда" на тях. Destroyer веднага отива до сглобките и го подхваща от там .. Bulgarian Driver! Туш .. Едно .. Две .... ТРИ! Bulgarian Destroyer грабва победата!

Към ринга за пореден път тича Nadia Tracy, в комплект с дъската си за писане, микрофона и пропуска си. Тя едвам не се спъва, докато влиза между въжетата, за да интервюира триумфиращия BG Destroyer.

Nadia: Господин...ъъъ... Destroyer. Nadia Tracy, Daily Resthold. Как се чувствате след този изтощителен мач и в каква насока се движат вашите планове към този момент?

BG Destroyer: Плановете ми се движат в посока циците ти, но това не те засяга до по-късно. Този човек тук *сочи Demon Striker* успя да ме изтика до лимита на възможностите ми. Този човек направи най-лудия мач в кариерата си и за това мога само да му благодаря и да му кажа: „Добре дошъл на влака на успеха.“ Hammerlock City никога не е бил предназначен за тази паплач и никога няма да бъде. Той е правен по калъп за хора като мен и него и точно хората като нас трябва да го притежават. *видга ръката на Demon Striker* Аз съм победил, той е победител, отличавайте ни! Този град ще бъде наш рано, или късно, по един или друг начин! Помнете ми думите!

*Пуснато е клипче в памет на The Duke.

joeysolano.jpg vs. michaelzero.jpg

Joey Solano (G) vs. Michael Zero (go go)

Пръв на ринга излиза Michael Zero, обирайки доста големи овации от публиката. Тълпата обаче буквално избухва при излизането на Joey Solano, който ги поздравява и се качва на ринга. Съдията дава начало на първия мач от турнира за титлата тази вечер. Мача започва с кратка размяна на удари, след което Zero блокира Solano и го натиква в един от ъглите. Michael забива няколко uppercut-а, след което започна да забива рамото си в ребрата на Joey Solano. При третия опит за удар обаче, Solano вдига коляното си и Zero си забива главата там. "Mr.Wonderful" веднага предприема офанзива и след няколко бързи forearm удари в главата на съперника си го засилва в противополжния ъгъл. Следва преса, отново засилване... и мощен саблен удар, който поваля Zero на земята. Joey го издърпва за краката, но Michael се е хванал за второто въже. Solano го дръпва по-силно, а Michael се строполява по гръб. Опит за туш, който обаче е неуспешен. Solano изправя съперника си и го засилва към въжетата, след което пробва да забие clothesline, но Michael Zero успява да се наведе в последния момент, след което веднага да контрира с neckbreaker. Zero веднага прави опит за туш, но Joey повдига рамото си още на едно и половина. Веднага след това Solano е хванат в headlock. Той опитва да се освободи, но Zero е захванал добре ключа. Solano се засилва и избутва съперника си напред. Zero се оттласква от другите въжета и поваля противника си с shoulder block. Веднага след това, той отново се засилва и забива knee drop! Опит за туш..едно..две..и повдигане на Solano. Zero пробва да заключи Figure 4 Leglock, но Joey умело успява да забие няколко ритника в главата му. Solano изправя съперника си, след което му прилага hammerlock. Веднага щом Zero започва да прави опити за освобождаване Solano го рита в корема, извива още повече ръката му и нанася Hammerlock single arm DDT! Сега е ред на Solano да пробва туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Solano запраща Michael Zero към въжетата и се засилва към него, в опит да направи едно от коронни си движения - Corner Double Knee Strike, но Zero се отмества в последната секунда и Solano пада лошо по врат. Zero само това и чака и го довлачва до средата на ринга и заключва submission finisher-a си - Figure 4 Leglock! Joey крещи от болка и е на път да се предаде. Zero заключва още по-здраво захвата, а мъката на Solano се чете по лицето му .. Със сетни сили обаче, той успява да обърне себе си и Zero по гръб, обръщайки и захвата в своя полза. Този път Zero е този който изпитва болка, но е близо до въжетата и се хваща за тях. Solano леко накуцвайки се изправя, същото прави и Zero. Michael забива няколко удара в лицето му, след което го запраща към въжетата и се навежда в позиция да направи back body drop, но Solano се спира няколко крачки преди него и забива facebreaker knee smash! След това, той прави няколко крачки назад, и със сетни сили се засилва към него .. SHOWTIME KICK! Zero пада в нок-аут, а Solano, държейки се за крака се отправя към него и прави туш ... Едно .. Две ..... Три! Joey Solano в полуфиналист!

Намираме с в затъмнено помещение. Виждаме как Crane е приклекнал на едно коляно и се моли. Той се изправя и поглежда укорително в камерата.

Crane: Душите ви са грешни, но аз ще ги вкарам в правия път с дадената ми сила. Лъжепророкът отново проговори и този път сигурно ще му е за последно. Пастирът води стадото си през злия свят на човешката тирания, пазейки го от лъжа и клевета, с каквото му е угодно. Това ще направя и аз тази вечер. Ще постъпя както много преди и мен и ще защитя хората от отровни езици по пътя на изкуплението им. Нека се слави името на Създателя, нека аз бъда инструмент в ръцете му, докато раздава правосъдие на грешните и злите.

Вижда се как погледът на Crane се сменя, както и интонацията му.

Crane: Парадигмата е близо. Тъмното събиране е точно пред вратите ни, точно до най-скъпото ни, както варварите са били пред империята, паднала на колене преди толкова много лета. Зависи от нас, смирените и покорните, да го пазим и почитаме, както Създателят пази и почита праведните и да го защитаваме със силата на Неговия всемогъщ гняв, когато неволята повика. Дори и след като последният удар е нанесен, наш дълг е да се изправим от пепелищата като феникс и да разнасяме Неговата слава и мъдрост по 4-те края на света, да защитаваме всичко свято и непорочно, да живеем в светлината му, да я търсим и тачим повече от собствения си живот. Наш дълг е... да намерим спасение.

I.M. Crane vs. Light One – Next!

thelightone.jpg vs. scaled.php?server=694&filename=crane1.jp

Ryan Webb (The Light One) vs. I.M. Crane (Bireto)

Webb излиза първи и получава доста силен heat. Веднага след това излиза и I.M. Crane, който може би този път заради опонента си получава фейс реакция. Crane взима преимущество в мача след няколко добре изпълнени ритника в ребрата на Webb, след което го прехвърля със суплекс. Ryan се изправя бързо, но веднага е подхванат от Crane със серия от лакти в главата, като го притиска в единия ъгъл и продължава атаката. Ryan се свлича на земята, а Crane започва да го налага със множество ритници, като дори е е нужно съдията да се намеси. Crane изправя противника си, но Ryan прави подъл Eye poke. Това позволява на "The Light One" да вземе превес в мача и в следващите минути той показва пълна доминация над съперника си. Webb просва Крейн с Body Slam и се качва на въжетата, откъдето бързо прилага Elbow Drop и опитва туш .. Едно .. Две .. Повдигане на Crane. Ryan Webb не губи време, а изправя противника си и го набутва в ъгъла със серия от удари, след което го изкачва на третото въже и се подготвя за Superplex. Crane обаче успява да се съвземе и започва да се съпротивлява нанясайки юмруци в ребрата на Webb. Това се оказва успешно и Ryan пада назад, но успява да се приземи на краката си. Crane обаче скача от второто въже и го поваля със Clothestine! Веднага след това, Крейн го тръшва с Gutwrench Suplex и пробва туш .. Едно .. Две .. Ryan се повдига! Crane се засилва от въжетата и пробва да довърши Webb и се засилва от въжетата в опит за running knee smash, но "Light One" се отмества в последната секунда и преобръща Crane в roll-up .. Едно .. Две .. Пореден kick out. Двамата се изправят едновременно и Crane се засилва към опонента си, но Webb го прехвърля с Arm Drag. Следва irish whip към въжетата и corner dropkick, който събаря Crane. Webb излиза от ринга, след което хваща крака на Крейн и със всичка сила го забива в металния кол! И още веднъж! И Още веднъж! Webb се връща на ринга и изправя Crane, забивайки главата му в пода със Reverse STO! Следва туш, това може би е краят .. Едно .. Две .. Крейн отново се повдига! Webb отново изправя Crane и го рита в корема, след което се засилва от въжетата и пробва да направи Scissors Kick, но Крейн си издърпва главата в последната секунда. Веднага след това той забива силно коляно в корема на Ryan и пробва да го прехвърли със Belly-to-Back Suplex, но Ryan пада на краката си. Той се обръща и прави подсечка на нищо неподозиращия Crane. След това се качва на третото въже и внимателно изчаква Crane да се изправи. Ryan скача от третото въже и пробва Double Axe Handle, но Crane вдига коляно и халосва Webb право в челюста. Ryan пада, а Crane покрива .. Едно .. Две .. Три! Crane продължава напредв борбата за титлата!

Пренасяме се backstage в офиса на Lee Killroy, където MOD едвам удържат Daniel Ryder (cskar4eto). Lee се е барикадирал в ъгъла.

Ryder: Нещастник!!!! Клошар с вратовръзка!!! Пуснете ме да го убия!!!! Мога да ви платя повече!!!! Попитах и помолих възможно най-учтиво за втори шанс да вляза отново в турнира, или поне за някакъв мач-реванш.

Killroy: Ръцете ми са вързани, какво искаш от мен? Турнирът си е турнир!

Ryder: Ще те скърша на две. Не забравяй! Когато ядеш, аз ще съм там и ще чакам! Когато се прибираш от кирливия си офис в кирливия кашон, който наричаш „дом“, ще ти дишам във врата! Когато сереш... тогава никой не иска да е около теб... Ти си мъртвец! Ходещ живот под наем! Пуснете ме, мамка му!!!

От вратата се подава някаква непозната физиономия.

Непознат: Търся господин Killroy..

MOD и Ryder(в един глас): Долу, в ъгъла...

Неизвестен: Господин Killroy, вие не ме познавате, но аз много добре знам кой сте и колко струвате – абсолютно нищо. Все пак, имате средствата да достигна до моята цел, затова съвсем нормално ви казвам: искам да бъда включен в турнира за титлата, иначе ще бъда принуден да разкрия информацията в този плик, която се отнася до местонахождението и действията ви на една определена дата, преди около 4 месеца… Забравих да се представя. Приятно ми е, Ledg… За всички вас – The Superstar!!!

Lee се препотява вече за 17-ти път, а изражението му е безценно.

Killroy: Добре... имаш го. Тази вечер си в троен мач срещу Radon Deniels и Christian Wilde за класиране в следващата фаза... Оставете ме на мира най-накрая... трябваше да послушам мама и да си остана боклукчия...

Виждаме как Ryder се отскубва от MOD и започва да налага Ledg с каквото му падне. Дървени плоскости, телефонни слушалки и парчета хартия летят из стаята. Killroy съвсем е придобил формата на костенурка, а двамата рокери не могат да разтърват Daniel и Ledg. Ryder успява да докопа някаква тръба и да нокаутира The Superstar!

Ryder: Късмет в мача ти... боклук. Killroy, наблюдавам те. Разкарайте се от пътя ми... уруфляци.

e32b62ca66736324.jpg vs. radondaniels.jpg vs. christanwilde.jpg

Ledge (The Legend Killer) vs. Radon Daniels (crazyrex) vs. Christian Wilde (itzo1994)

Radon & Ledge се обединяват срещу по-огромния им съперник и го набутват в един от ъглите, където и двамата продължително го налагат, след което го засилват към въжетата и забиват двоен саблен удар! Daniels изправя Wilde и го засилва към ъгъла, където го забива в металния кол. Веднага след това Radon е хванат от Ledge това е German Suplex! Ledge не отпуска захвата и забива още един суплекс преди да пробва туш над Radon Daniels, който обаче успява да повдигне рамото си. Ledge хваща Christian Wilde и започва да бие главата му в сглобката, но Wilde успява да нанесе няколко лакътя право в лицето на Ledge, който прави две крачки назад и се блъска в Radon. Daniels веднга започва да му забива чукове в гърба , след което го засилва към въжетата и му забива коляно в корема, от което "The Superstar" прави салто във въздуха. В този момент обаче, Christian Wilde се засилва към Radon и му забива big boot право в лицето. Wilde изправя Daniels и започва да го налага с мощни удари, когато Ledge се опитва да го обърне в school boy. Wilde е твърде свеж за да поддаде и издърпва Ledge, след което го мята върху Radon в ъгъла. Wilde се засилва към тях и ги размазва със corner chotesline, от който и двамата правят няколко крачки напред зашеметени от удара. Christian само това и чака и прехвърля Radon с Belly-to-Belly Suplex. Следва Spinebuster за Ledge и опит за туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Christian изправя Ledge и му забива серия от мощни удари в корема, след което пробва да му направи Underhook suplex, но от някъде идва Radon и започва да налага Wilde в тила. Daniels запраща Wilde към въжетата и го посреща с изящен dropkick, точно както правеше учителя му навремето. Ледж пробва да се намеси, но и той е подхванат от Radon, който му прави sitout Jawbreaker! След като вижда, че и двамата му опоненти са на земята, Radon отива в единия ъгъл и зачаква Ledge. Той се изправя бавно, а Radon се приближава и замахва за своя Legendary Kick! Ledge обаче заляга в последната секунда и Radon уцелва току що изправилия се Christian Wilde. Докато осъзнае какво точно стана, Radon е подхванат от Ledge и е изхвърлен над най-горното въже. Ledge със сетни сили и усмивка на уста се хвърля върху Christian Wilde в туш .. Едно .. Две .. Тр .. НЕ! Wilde намира сили и се повдига, а Ledge не може да повярва! Той започва да спори със съдията, но след като вижда, че няма да има резултат се връща към Christian Wilde и го изправя. Ledge скача и пробва да направи Total Elimination, но Wilde успява да блокира и да запрати Ледж няколко метра в страни. Wilde веднага го изправя и го вдига на гърба си .. WILD FIRE! Christian понечва да легне и да направи туша, но от някъде изниква Radon Daniels .. втори Legendary Kick за Wilde!! Radon Daniels прави туша .. Едно .. Две .. Триии! Той продължава напред!

Връщаме се от прекъсването. В залата вече е Ryan Webb, който държи доста стар микрофон с доста дълъг кабел, изкопан от кой знае къде.

Light One: И виждам, че всички сме се събрали тук да почетем мощта на ДжийзАз! Амин, това трябва да е нашето спасение! Не вярвате ли в ДжийзАз, не вярвате и в себе си. Точно толкова просто е! Тази вечер ще опростя греховете на един щастливец от публиката и ще го накарам да се отрече от лукавия и да приеме за свой господ бог и спасител самият ДжийзАз Крайст-а! Готови ли сте-а!

Webb се оглежда в публиката и вика някакво младо момиче при него. Тя отива предпазливо.

Light One: Как се казваш?

Момиче: Betty Scoletta.

Light One: Мислиш ли, че има нещо останало в тебе, което има някаква стойност, нещо, което може да хвърли светлина върху пътя на изгубените? Мислиш ли, че ако трябваше, ако душата ти беше заложена на карта и трябваше да свидетелстваш с това, ако беше краен отговор, точно както е сега, какво би направила? Би ли приела ДжийзАз за свой баща и спасител, да те напътства през долината на сенките, амин-а?!!?!!

Betty: Ъ-ъ-ъ… може...

Light One: Започвам да усещам силата господня!!!! Тя се концентрира в дясната ми ръка!!!! С нея ще избия всичко зло и порочно в това бедно момиче! Амин, ДжийзАз ще стане нейния спасител-а!!!!

Ryan започва да удря шамари на момичето.

*шамар*

Ryan: Приемаш ли ДжийзАз?

Betty: Да!

*шамар*

Ryan: Отричаш ли се от сатаната!?!

Betty: Да!

*шамар*

Ryan: Приемаш ли ДжийзАз Крайст-а за твой бог и спасител-а!?!

Betty: Да! Приемам!

*плясване по дупето на Betty*

Betty: Ей, това част от процедурата ли е? Какво... Уууу... Ryan, това да не е друг микрофон в джоба ти, или просто искаш да приема ДжийзАз колкото може по-дълбоко?!?

Ryan: Мисля, че това кръщене трябва да продължи някъде на затворено! Лека нощ, всички. ДжийзАз ще ви спаси! Амин!

sarenarterius.jpg vs. captainspencer.jpg

Saren Arterius (s0cki) vs. Captain Spencer (Spencer)

Време е и за Майн-Евента на вечерта! Arterius излиза първи заедно с мениджърката си - Judy Vanilla! Той върви пред нея, държейки я за ръка и дърпайки я грубо напред. След това идва и "Американския Герой" Captain Spencer, който размахва американския флаг и получава една от най-големите овации за вечерта. Saren казва нещо на Judy, след което и извиква да се разкара от ринга. Съдията дава начало на мача и Arterius веднага се нахвърля върху Spencer, но той умело блокира ударите му и накрая го събаря с chotesline. Saren се изправя бързо и изглежда изненадан. Spencer се подсмива, тръгва към него и двамата сключват захват. Spencer надделява в схватката и извива ръката на Arterius. Saren обаче успява да обърне захвата и на свой ред извива ръката на Spencer, след което го бута с насмешка. Spencer се обръща и не изглежда никак доволен. Той се засилва към Arterius в опит да го събори с lariat, но Saren заляга и го тръшва със Neckbreaker. Arterius се изправя и позира на тълпата, след което отива и взима знамето с което излезе Spencer, издухва си носа в него и го хвърля в тълпата. Между временно обаче Spencer се изправя и изглежда бесен. Saren се обръща и веднага е повален от Spencer със Thesz Press и удари в главата. Ударите са толкова яростни, че се налага съдията да се намеси и да завлече Spencer в другия ъгъл. Saren Arterius се изправя с помоща на въжетата, а Juddy Vanilla се качва на ринга отвъд въжетата за да провери дали е добре. Arterius обаче я бута без никаква причина и тя пада, удряйки си крака и чупейки си токчето. Arterius след това извиква силно "НЕ СЕ МЕСИ, КУЧКО" и се запътва към Spencer. Captain Spencer обаче само това и чака и забива няколко chop-а в гърдите на Arterius, засилва го към въжетата и го посреща със Powerslam. Следва туш .. Едно .. Две .. Saren се повдига! Spencer изправя Arterius, но получава коляно в корема. След това Saren заключва Cobra Clutch! Spencer се бори няколко секунди, но след това спира и пада на едно коляно. Съдията отива да провери как е вдига ръката му, но тя пада. Публиката започва да chant-ва името му в знак на подкрепа. Съдията я вдига втори път и тя отново пада, а Arterius дори заключва още по-здраво захвата и изглежда убеден в победата си .. Съдията вдига за последен път ръката на Spencer, но този път той я задържа във въздуха и се изправя, след което се изправя и се засилва към сглобките, където размазва Arterius. Веднага след това той се обръща и добавя няколко ритника в корема му, след което го засилва към другите сглобки. Arterius отново си удря гърба и прави няколко крачки напред, а Saren го подхваща и тръшва с Back Body Drop .. Туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Spencer изправя Saren и пробва да направи Spaceneed, но Arterius блокира с няколко лакътя в главата на Captain Spencer, след което го рита в корема и тръшва с DDT! Следва туш на Arterius .. Едно .. Две .. Kick-out! Saren изправя опонента си и пробва да си го нагласи за Mass Effect, но Spencer някакси успява да го избута и Arterius събаря съдията без да иска! Spencer отива настрани и пробва да го свести, но не успява. Той се обръща, но тогава Saren се засилва към него и го просва със Spear!!! Следва туш, но съдията не помръдва! Judy Vanilla се качва на ринга и пробва да свести съдията, но нищо не става. Saren се ядосва и се изправя, след което отива при Judy и я блъска на земята. Той започва да и крещи яростно, което дава време на Spencer да се изправи. Captain Spencer отива при Arterius и го бута, а Judy застава зад Spencer изплашена. Той и Arterius започват да спорят. Spencer замахва и удря със шамар Arterius право в лицето, но точно в този момент, изненадващо Judy рита Spencer право в топките. Разереният Saren пък веднага го подхваща и .. MASS EFFECT!! Judy излиза от ринга, а Saren довлачва съдията, който вече се е свестил .. Туш .. Едно ..... ДВе ..... Три!!!! Saren спечели и е последния класирал се! Вече са ясни и имената на другите трима продължили в турнира - Joey Solano, I.M. Crane & Radon Daniels! Шоуто завършва, с това как Arterius се качва на сглобките и прави знак за титлата, а Judy Vanilla ръкопляска отстрани.

Определено това шоу ми хареса доста повече от предното. Съотношението на мачове и сегменти беше успешна този път и вдигна качеството, а и имаше някои доста добри промота. Карам наред..

Хареса ми, че имах конфронтация със Spencer и се заформи някаква мини-вражда в шоуто преди мача ни като по този начин се вдигна интригата. Твърдо подкрепям подобни историики, които да започват в началото на дадено шоу и да кулминират в края. Иначе образът ми тотално мачка засега и съм много доволен, точно това исках. Капитанът също направи добро промо и определено е интересен и различен. Допадна ми и представянето на мениджърката ми, която предполагам ще играе доста голяма роля занапред и съм зад идеята тя да е фейс и не винаги да е съгласна с методите ми, което е предпоставка за интересни неща.

Отборният мач според мен беше по-дълъг от необходимото, но пък поне си изпълни целта да засили рокерите, които са единственият истински отбор на този етап. Нестабилният CJ Punked логично се обърна против партньора си и тук се заформи една нова вражда, а загубилите не излязоха слаби.

Много добро интервю с Joey Solano, който се очертава да е топ фейсът на компанията и ми допадна накрая закачката с мен, макар че не очаквам да се срещнем скоро на ринга.

Bulgarian Destroyer определено ми стана интересен след мача си, защото показа уважение към противника си, но въпреки това не е фейс. Ще ми е любопитно да следя изявите на двамата занапред.

Тук беше моментът, в който леко се обърках дали мачовете за турнира са включени в шоуто, защото едно на ръка, че не помнех точно кои са четвъртфиналистите, ами и над самия мач не пишеше, че е за титлата и преди това си имаше други стандартни сблъсъци извън турнира, но добре, че накрая пишеше и ми стана ясно. Иначе тук искам да спомена, че като чета мачовете в този дневник имам чувството, че сякаш аз съм ги писал.. определено стилът ни с Mr.3:16! е доста сходен и съответно няма лично на мен да не ми допадат.

Crane с поредно интересно промо, определено е много дълбок образ и за мен е фаворит за първи шампион, защото до момента много не се набива на очи и не участва в някакви масови сегменти, а само си проповядва кротко и бие наред и подозирам, че той ще грабне титлата. Жалко, че Ryan Webb отпадна, защото ми е много забавен, но и неговото време ще дойде.

Определено добър сегмент зад кулисите, който подчерта колко жалък е Killroy както си беше описано в образа му. Дефакто в момента няма никакъв силен authority figure и това е предпоставка за хаос, в който общо взето всеки да постига каквото си иска и пасва на света, в който се развива действието. Ledg със сигурност ще е нещо голямо и ми е интересно за каква история говореше. Като цяло ми прави впечатление, че в момента има няколко доста силни хиил образа в лицата на Saren, Ledg, Ryder, Crane(?) и само един силен фейс в лицето на Solano. Radon е по-скоро tweener, а Spencer е прекалено забавен образ, за да е главен фейс поне на този етап, така че до момента хииловете определено доминират във федерацията и дано нещата се поизравнят занапред.

Тройният мач ми се стори най-динамичен на шоуто и ми допадна доста, а победата изненадващо за мен не отиде при Ledge. Доволен съм, че Radon получава пуш, защото е замесен пряко в историята с Duke. Между другото съм твърдо ЗА по-неизвестни потребители да се пушват в дневниците (ако коментират естествено), а не само "обичайните заподозрени" да се въртят около титлата (макар че точно така се очертава да стане).

Много забавен сегмент с Webb, който тотално кърти до момента в дневника. В началото очаквах да е някакъв фанатик, но да е сериозен персонаж, макар че сега признавам, че така ми е много по-интересен.

И главния мач, от който няма как да не съм доволен. Радвам се, че мениджърката ми имаше такова дейно участие, което я засили като образ, а начинът, по който се отнасям с нея е просто брутален.. абе просто образът ми е идеален, евала.

И за завършек да кажа, че много ми допадат последните четирима в турнира и определено е много непредвидимо като всеки има шанс да вземе титлата. Личната ми прогноза е, че аз ще победя Radon Daniels, а Crane ще надделее над Solano след намеса на Radon, а след това на финала очаквам да загубя от Birov. Също така вече се заформиха няколко вражди и няма да имате проблеми да си запълните карда за първото ППВ.. Финалът на турнира, евентуално Solano - Daniels, Ryder - Ledge, Apple - Punked, нещо около Destroyer & Striker.. определено свършихте доста добра работа за две шоута. И усещам нуждата от поне още една титла, защото ростерът е доста стабилен и трябва хората да имат допълнителна мотивация (във и извън дневника). Отборни титли също няма да навредят в бъдещето..

635682_orig.jpg

По-добре от предишния път. По мое мнение пишеш най-добрия дневник в момента и ако правиш подобни шоута. За моя изненада нямам забележки към мачовете, а съотношението мачове:сегменти е много добро, миналия път в началото имаше много промото, докато в края бяха мач след мач. В началото не искам да коментирам каквито и да е истории, но все пак ще кажа, че подобно на Соки и на мен ми харесват тези мини-вражди за едно шоу, разбира може тази точно вражда да си решил да я развиеш. Единственото нешо, което съм против е това, че все още няма шампион. Крайна оценка 9/10

Възходът и пададението в безскупулния бизнес

Пускам общ коментар за двете шоута.

Като започнах да чета първото шоу в началото ми се видя адски много fiction, което на мен не ми допада в кеч дневник, но определено е нещо ново тук. Някакси войници обграждат ринга и са готови да застрелят някого не съвпада с общата картинка на кеч дневник, но както и да е.

Друго нещо, което ми направи впечатление е, че имаше ужасно много мачове и по-малко сегменти. Явно и това ще е нещо ново при теб, тъй като в повечето други дневници (освен този на Remus, който обаче е на event-и, не на седмични шоута)само на турнирите мачовете са над 3-4.

Мачовете бяха интересни, търсиш различни и необичайни финали. Също беше интересно, че се опитваш още от първото шоу да разграничиш и дадеш насока на всеки един от образите на героите, което е перфектно.

Второто шоу беше доооста по-добре. Имаше вече доволен брой сегменти. Хареса ми промото на Solano. Също така е добре, че вкарваш и повече история в самите сегменти и промота. Турнирът за титлата ми харесва, тъй като всички имат шанс за победа (с изключение на Radon може би). Ще е добре да вкараш поне още 1 титла (roster-ите ни са почти еднакви, аз имам 4 титли, lol) за да има интрига и още нещо за което да враждуват героите. Палци горе за дневника - интересно и иновативно, определено. :beer:

П.С. Чекаме си дебюта, айде сакаме!

Подкрепям мнението, че второто издание бе на по-високо от първото. След тези мачове и сегменти някои образи станаха още по-запомнящи се, макар други (лично за мен Demon Striker, BG Destroyer, Christian Wilde) някак да остават по в сянка, без да създават голям интерес. Подкрепям много от казаните от Socki неща (все така става...), но все пак да се изкажа:

-Трябва в началото на мачовете да пише залога или правилата (примерно "четвърт-финал в турнира за титлата", както беше в това шоу). Аз също не помнех кои се класираха миналата седмица и добре, че в самото начало на описанието на всеки мач се споменаваше нещо от рода на "първия мач от турнира" и т.н., за да загрея, че ще чета мач от турнира. Отбелязвайте тези неща нататък.

-Jersey бой ми е някак забавен. G нещо му върви на такива образи в последно време, но му отиват. Тук вече не съм съгласен със Соки за нещо - макар Solano да има доста сериозна нотка (семейството му, отношенията с Duke) в образа си, то има и доста весела част що се отнася до вроденото му приповдигнато настроение. По тази логика (тук вече е несъгласието със СоЦки) според мен и Spencer може да е солиден фейс, въпреки goofy патриотизмът му. Конфронтацията с Saren беше добра, и на мен ми хареса, че се разви кратка история между двамата в шоуто. Saren за момента ми е малко странен образ - като му прочета името и се сещам за благородници с наметала, не за някакъв манипулативен хийл с мениджърка. Както и да е. Идеята да я тормози и да се кара с нея ми допада, дано продължи така, а не след удара под пояса и тя да се окаже зла душичка. По-интересна е съпротивляваща се, а и има потенциала някой да я спаси (джърси факъра Солано?) в бъдещ момент.

-Малко ми е странна идеята човек, правещ промота като моите да бъде възприеман като фейс, както пишеше в началото на мача. Противникът не е достатъчен. Може публиката на SMD да е сбъркана. Промотата са объркващи. Средностатистическия човек, когато е объркан от нещо започва да го мрази. Може би надеждата за бъдещето, която вдъхват промотата, е от полза, но мисля, че ако ще се изявявам като фейс трябва някакъв малък детайл, който да ме направи наистина да изглеждам като такъв, защото в момента съм по-скоро по средата, клонящ към heel. Също така още в миналото шоу ми направи впечатление приликата между мен и Ryan Webb, така че се радвам, че точно него победих в това шоу. Също така това, че той тръгна още по-силно в комедийна насока беше от полза за разграничаването, пък и ние говорим за различни неща, so...

-Killroy верно е яка путка, въпреки че честно казано цялата ситуация с заплахата на Ledge ми се стори малко преувеличена. Идва Ledge, изпява си песничката за случка отпреди 4 месеца и Килрой веднага му дава мач. Подобни разговори трябва да са малко по-дълги и бавно градящи се, мисля. Също така след като Killroy включи Ledge в четвъртфиналния мач (изненадващ и интересен ход) трябваше да бъде показана реакцията на Ryder, а не така изведнъж след още няколко реплики да нападне Ledge. Добра основа за вражда между другото. GG.

-Tag девизията куца, ако изобщо ще има такава. Разбирам, че искате да се концентрирате върху световната титла за момента (няма смисъл от други колани, преди тя да бъде спечелена), но трябва да се гледа напред - все някога ще се наложи да има отбори, а де факто единственият такъв в момента са рокерите. Едно "подаряване" на отборна титла от страна на Килрой за тях двамата ще е интересно. Проблемът е, че няма да има срещу кого да я защитават. Punked-Apple беше отбор колкото да се скарат (предполагам) и да се стигне до фюд, а... всъщносто какво "а" като няма други. Може би Demon Striker/BG Destroyer?

Гледам, че Соки е направил планове как ще продължи турнира. Аз няма да правя предположения, защото честно казано в момента моя образ стои най-встрани от вниманието от всички. В центъра са Saren и Solano, след тях донякъде Daniels, тъй като вече привлече вниманието веднъж. Та в общи линии шоуто си свърши работата - доразви образи, показа един нов (два, ако броим Judy), разви леко вече започнали дърпания (Radon-Solano, Solano-Saren), създаде няколко нови основи за бъдещи feud-ове. Добра работа.

Плюсове: - Определено един от най-интересните и надъхващи, за шоуто и компанията като цяло, откриващи сегменти които съм чел досега. Евала ви казвам! Образът на Socki бе описан точно както трябваше и изглежда като уникалният, маниакален heel, който трябва винаги да присъства в "кеч шоу" или дневник. Captain Spencer бе буквално размазан след надъхващото откриване на SMD, но образът му остава все така интересен. С този побой започнахте да поставяте "ролите", което постепенно трябва да се случи (не може все пак всички да са в M.E.). Купонът явно наистина започва! :) gg..

- Много стабилно промо сте ми "спретнали"! Mr. Wonderful owns, bro! Доволен съм, че моят образ получава стабилен пушец и такова внимание. Забелязва се, че повечето главни звезди се отделят от стадото и получават идентичност и индивидуалност. Продължих и напред в турнирът, след конкурентен сблъсък срещу образът на go go. Дано изтикам до финалът, защото историята на Joey Solano е една от най-интересните засега и го казвам от гледната точка на читател, не дотолкова на "притежател". Доста трудно може да се получи, така че веднага да си харесам образът в wrestling дневник, но ето че вие се справяте повече от задоволително.

- Добре разчупихте и "леда" около образите, които отпаднаха от tournament-чето. Вече започнаха да се образуват нови отбори, нови истории и вражди. Всеки се движи в някаква посока и постепенно се издига. Похвален booking!

^ BG Destroyer е едно от лицата за които говоря. Въпреки creepy външността си - култови фрази, добри промота и in ring work правят присъствието му в SMD повече от задължително.

Crane: Парадигмата е близо. Тъмното събиране е точно пред вратите ни, точно до най-скъпото ни, както варварите са били пред империята, паднала на колене преди толкова много лета.

Откачалка си Бире :( Showtime Kick?

Един от най-шантавите образи които съм следял в кеч дневник. Да, носи клишираните основи на много real-life и fiction кечисти, но нещо отделя Crane от стадото и още не мога да преценя дали това трябва да ме впечатли или накара да се чувствам странно докато чета промотата му.. "He's been touched by God in places.." :/ И все пак заради сценарият който пресъздавате, "осакатеният" свят и въпросителните около социалното развитие, може би е повече от необходимо всеки да има това "шантаво" излъчване. Вярата се засилва в такива моменти, както и издигането в култ на различни феномени.

Бе почти ясно, че Crane ще продължи напред и заедно с прекрасната победа на Saren над Spencer, малко по-късно в шоуто, вече има 3 много интересни претендента за златото на покойният Duke. Няма да ме изненада някак си да спретнете 3 Way на някое от заплануваните ППВ-та, в близко бъдеще. Възможностите са много, образуващият се интерес също е голям.

Хаххаха, яко "пердашите" религиите обаче! Определено sick сегмент с Ryan & "Betty".. stripper Betty? :X Някои сегменти ме шокираха в това шоу, но не мисля че бяха излишни. Така изграждате една уникалност на дневникът, която не се среща често и всеки с нетърпение започва да очаква следващите събития.

Минуси: - Отново ви призовавам, пишете имената на победителите след мачовете, понякога става доста объркващо.

Ако трябва да бъда честен, нямаше много минуси това шоу, няма какво толкова лошо и да кажа. Продължавайте в същият дух, справяте се много добре. 9.3/10

• Upvote 2

Много добро второ издание!

Описанието на обстановката в SMD ми хареса много.Промото на Spencer беше изградено на ниво,думите бяха максимално детайлни,като конфронтацията му с Arterius се получи доста добре.Самият сегмент изясни още повече образите и на двамата,а атаката на Arterius над Капитана беше горе-долу очаквана.Накрая станахме свидетели на една доста "приятна" ситуация между Saren и новата му к...помощничка :D.

Еми победата на Смит и Джаксън беше очаквана,все пак те са единствения активен tag team(ако не се лъжа).Мачът беше дългичък и чрез него рокерите набраха инерция за следващите си двубои.Развилата се ситуация в края на мача донякъде обещава,че ще имаме някакъв mini-feud със CJ,но все пак дневникът е още в начален стадий и нищо не се знае.

Видео-логът на Солано беше невероятен.В момента той се очертава като top face-а на компанията и очаквам да стигне финала на турнира.Вторият мач за вечерта беше идеален за седмично шоу.Никой не вземаше надмощието задълго и докрая се чудех кой ще победи.Може би ще се сформира tag team между двамата опоненти тази вечер.Третият мач може би беше най-напрегнат за мен.Като качество наистина стана един доста солиден двубой с много обрати,финалът беше направен доста добре.

Страхотно промо и от страна на Crane.Образът му ми допада доста и очаквам той да е другият финалист от турнира.А мачът между него и Webb също ми допадна много.Образът на Ryan също се развива доста добре,пада много смях на неговите сегменти.Ситуацията backstage между разяреният Ryder,Killroy и Ledg се разви доста интересно.След него очаквах Ledg да грабне победата,но това щеше да е твърде очевидно.Мачът можеше да е и по-дълъг,но така също беше доста добър.На следващият сегмент между Webb и "грешницата" Betty се смях доста и то искрено.Образът на Ryan както казах и по горе се развива изключително добре и тези комедийни сегменти са невероятни.

Точно този мач трябваше да е Main Event.Както започна шоуто,така и завърши - със Spencer и Arterius.Перфектен мач,който прочетох с огромен интерес.Имаше доста обрати,като намесата на Judy трябваше да се случи точно така и доста ми хареса.

Като цяло това издание беше доста солидно.Искам също така да се извиня,че не успях да напиша коментар за първото шоу,просто нямаше как.Следващото шоу ще бъде доста интересно и очаквам доста драма в полуфиналите.

• Upvote 2

[center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center]

Шоуто много ми хареса, тук фантастиката беше намалена доста спрямо първия епизод, но пак се усещаше атмосферата на Hammerlock City. Още от откриващият сегмент се започна (по-скоро продължи) със засилването на образите на Spencer и Saren, които за момента са двама от любимците ми. Arterius е страхотен heel, радва ме начинът, по който го представяте - ей така от нищото да се появява, без музика, без нищо. Арогантно копеле, готово да унижи и пребие всеки. Найс!

Vlog-a на Joey Solano се получи много емоционален, със сигурност ще е един от топ фейсовете в SMD, но имам чувството, че ще го прецакват непрекъснато heel-овете, че даже и някои от фейсовете. Просто прекалено добричък изглежда. Можеше мачът му да бъде някакъв squash, за да изглежда още по-силен и поне малко зъл *не се връзва да мачка сега, а миналият рунд да едва да бие Ryder, но...* .

Promo-то на Crane отново изкърти, и него го градите страхотно. Мачът му с Webb беше с очакван завършек, Crane според мен е един сигурен финалист.

Последвалият сегмент още повече ме накара да съжалявам Killroy. :D След като миналият път го направиха на нищо, сега пък и Ryder беше на път да го смачка.

Идването на Ledge ме накара да мисля, че той лесно ще спечели мача си, но бях (не)приятно изненадан. Честно, много исках да спечеля този мач, и направо марквах, като четох последните редове, но точно победа за Radon не очаквах, даже ми се струва малко нелогично. Имахме Wilde, който доминираше през голяма част от мача и беше адски близко до последния туш, и току що дошлият Ледж. Някакси не вярвам, че Radon може да направи нещо значително при подобен изход от мача. Но ще видим какво сте намислили, интересно ми стана.

Сегментът с Light One беше много забавен, и той ми хареса. ДжийзАз! :D

Main Event-a си струваше, малко по-дълъг го бяхте направили от този от миналата седмица, но това е обяснимо - все пак е по-напред в турнира. Победата на Saren я очаквах, но и Spencer се оказа корав играч, все пак нечисто загуби, нищо чудно, ако в полуфинала се намеси в двубоя на Arterius и после двамата почнат вражда помежду си.

Страшно добро шоу, не намирам никакви сериозни минуси, много добър екип сте, страхотни резултати имате. Надявам се SMD да се задържи поне още няколко месеца като активен дневник, струва си! :)

• Upvote 2
Swanton Devil

съжалявам , но нямам време да пиша много заради учебни проблеми ...

Вместо коментар аз мисля да си правя едно монолог-че след шоуто, нещо като afterthoughts , защото много съм зле в коментарите ...

Скоро ще го напиша ..

Swanton Devil

Виждаме Scott Smith в кръчма да празнува.Сам ..

- Здравейте Scott.Виждам, че сте се отдали на бира и изглежда се радвате.Защо е така?

- Защо ли ?! Ти гледаш ли новини олигофрен такъв.Аз заедно с моя БРАТ Albert Jackson минахме като багери над откачалките Pete Apple i CJ Punk-a.

- Хих.. то си личи,че като багери с това тегло ...

- КАКВО КАЗА ?!!?

В кръчмата се чуват писъци, след това Scott Smith бива извеждан от 3ма мъже..

На следващия ден виждаме Scott да се разхожда по улиците и един репортер излиза пред него плахо с двама мускулести мъже покрай него.

- Хм.. тези двама твърдоглавци няма да ме спрат да те вкарам в инвалидна количка като колегата ти.

Тримата се споглеждат, но най-накрая репортерът надмогва страховете си:

- Господим Смит, какво мислите за противника ви Спенсър, който ви победи мин..

- ПОБЕДИЛ МЕ Е ?! ТАЗИ ПОБЕДА БЕШЕ ИЗЦЕПКА! Изкара късмет - тъкмо щях да му отрежа главата и грешката на природа някак си ме обърна.Казвам ти, че другия път ще усети гнева ми .

- Добре.. вярвам ви. А какво мислите за Джоуи Солано?

- Хмх..

След час полиция и линейки са на мястото на телата на тримата. Дали това е знак за изкачването на Scott Smith ??

Дано ви хареса :)

• Upvote 2

Извинявам се за някои правописни грешки, но беше късно като писах.

SMD Fiction Vol.2

Шоуто най-вероятно го очаквайте по-късно днес. Благодаря на всички за коментарите и градивната критика! :happy: Искам да поясня нещо. Който коментира редовно, но не получава пуш в момента да не се отказва. Просто като тръгнеш с някакъв готов план за месец, месец и нещо, напред, понякога е трудно да го промениш, особено отначало. Мисълта ми е, че не оставате незабелязани и коментарите ви не са неоценени. Още веднъж, благодаря. :beer:

Edited by Mizernik^^

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

SHOW #3 - Beginning of the End

Hammerlock City, Empire Arena, 20 Февруари 2062г

Шоуто започва с различни кадри от залата и публиката. Гърмят фойерверки и светят прожектори. Тълпата е почти неукротима, а на екрана над входа блести картина с логота:

Semi-Finalists:

Joey “Mr. Wonderful” Solano

“Legendary” Radon Daniels

Saren Arterius

I.M. Crane

Отделните снимки светят в различни цветове, а образите се въртят произволно.

Зазвучава странна музика и на рампата се появява Lee Killroy, ескортиран от MOD. Той върви плахо надолу, докато феновете се пресягат през барикадата и хвърлят различни боклуци по него. Lee избягва няколко удара, но е уцелен от 1-2 бутилки, докато рокерите се опитват да го предпазят. Killroy се закрива с ръце, докато влиза на ринга. Личи си, че е доста нервен. MOD крачат наоколо, докато той си взема микрофон.

Killroy: Hammerlock City… ъъъ... как се чувстваме тази вечер? Надали по-добре от мен. *неохотна усмивка* Слушайте... знам, че не съм най-обичаното човешко същество в този град... но се налага да ме изслушате заради...ъъъъ... заради Duke! Точно така! Надявам се да почетете паметта му и да запазите самообладение... винаги ме е вдъхновявал... надявам се и вас... така! Полуфиналите са пред нас! Кой, кой... е зарибен да гледа? По дяволите... Аз лично съм! Уууу-хууу!!!! *по-неохотна усмивка* Тук съм, за да направя специално съобщение... такова... четиримата полуфиналисти са ни известни, но все още не знаех кой срещу кого да се изправи, как да... протече всичко гладко... добре, това не работи... Tази вечер, реших еднодушно, че Saren Arterius… ще се изправи срещуууу... Radon Daniels! Да! А другата седмица ще видим епичния полуфинален сблъсък между Joey Solano и Crane! Побиват ме тръпки... не, не от вас... от... напрежението... Напрежението! Напрежението от голямото съобщение, което искам да направя толкова спешно! Турнирът за титлата трябва да кулминира в един финален мач на мачовете, така да се изразя... корпорацията SMD ме извести, че след 2 седмици ще се осъществи един от най-големите проекти на SMD Wrestling! Точно така! SMD отново ще излъчва на Pay-Per-View! Това ще е повече от event, повече от Supercard, това, дами и господа, ще бъде No Limit!

На екрана светва логото на новообявеното PPV и гръмват още няколко фойерверки! Lee си отдъхва и бърше потта си с ръкав.

Killroy: Успях! Още съм жив! Казах го, без да пелтеча! Поне не много! А сега, за мое и най-вече, ваше удоволствие... 9-та парадна рота на The ForceCorps!!!! Приветствайте ги! Аплодисменти, моля!

Зазвучава някаква тържествена музика и по рампата слизат няколко униформени, екипирани с предпазни шлемове и палки, които въртят. Те започват да маршируват в такт, докато Killroy се гевези на ринга, радостен от добре свършената работа.

Виждаме как един от войниците бавно се качва на ръба и се промъква между въжетата извън полезрението на нищо неподозирашия Lee. Той се приготвя... Killroy се обръща... SPEAR!!!! Музиката спира. Настава суматоха! Още един от войниците влиза на ринга и забива двоен Clothesline в тила на MOD. Останалите FC-та не знаят какво се случва и гледат да изнесат Killroy и рокерите от там възможно най-бързо! Двамата останали на ринга се качват на сглобките и вдигат триумфално ръце! Първият сваля каската си... Това е Daniel Ryder! Killroy е сгърчен на две и е ококорен в пълен ужас извън ринга! Daniel взима изтърваният микрофон.

Ryder: Сега вземаш ли ме на сериозно? А, Killroy? Сега усещаш ли, че спазвам обещанията си!?! А какво ще кажеш за малко асистенция и от твоя страна, безгръбначен копелдак? Не? Грешен отговор! Ако си мислиш, че тук свършва всичко... това е просто началото! Ще те следя докато пукнеш, ако трябва! Искам някаква гаранция, че ще получа поне някакъв шанс за титлата, макар и минимален! Знам къде си 24/7! Не те изпускам от поглед и съм сигурен, че и таз случка тук ти беше малко! Каквото и да правиш, а като се замисля какво жалко съществуване водиш, то не е много, каквото и да правиш, ще съм там и ще ритам нещастния ти задник из Hammerlock City само както аз мога... в стил Ryder! Не обичам да си цапам ръцете, но за титлата... ще допусна измет като теб да диша същия въздух като моята богоподобна същност... Остава само една загадка... На кого му е дошла същата перфектна идея като на мен? Кой всъщност може да си мисли, че дори е близо, до ефирното видение, което е Daniel Ryder? На теб говоря, яйцеглав тип!

Другият униформен на ринга бавно сваля шлема си. Виждаме човек с бръсната глава и типичното изражение на войник.

FC: Казвам се Mike Adams. Декорирарн служител на FC. Старши Сержант. Орден за храброст и заслуги към SMD, орден от битката за Deadheat Pass, носител на ключа на Hammerlock City… разжалван, посрамен, оставен на произвола на съдбата... от самия Duke... миналото е минало. Странно е... наистина е странно. И двамата дойдохме тук, тази вечер, да търсим отговри, ти – за цялата си ситуация, аз – за себе си, но май само един ще ги получи. Виждам много от самия мен в теб, което ме радва, но, честно казано, повече ме ужасява. И двамата трябваше да наритаме няколко арогантни копелета тази вечер... но ще трябва да направя още нещо, за да мога да заспя с чиста съвест...

Mike Adams изневиделица забива ритник в стомаха на учудения Ryder и го просва с Larriat! Adams прави Front Facelock… и това е Rolling Cutter! Daniel лежи проснат в средата на ринга, докато Mike Adams се отдалечава с леко маршова походка.

cjpunked.jpg vs. steveadams.jpg

CJ Punked vs. Steve Adams

Още с влизането си на ринга Punked се нахвърля на съперника си и го притиска в един от ъгълите. Adamas обаче се хваща за съжетата и съдията ги разделя. Следва премерване на сили и двамата се вкопчват в захват, като този път Steve Adams надделява и дори успява да приложи inverted body slam! Adams хваща CJ и го запраща към сглобките, след което се засилва към него, но Punked се отмества и Steve забива гърдите си в сглобките. Punked пък веднага отива зад него и го преобръща в Roll-Up .. Едно .. Две .. На косъм! Adams трябва да е по-внимателен. Двамата опоненти се изправят едновременно и започва размяна на удари. Благодарение на по-внушителната си физика, Adams взима превес и прави серия от удари в корема на Punked, последвани от sitout Facebuster и завършва атаката си с lariat! Веднага след това Adams се качва на второто въже и забива elbow drop дт там. следва туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Adams не спира с атаката си и добавя Knee Drop на все още не изправилия се Punked. Adams бавно го изчаква, след което се подготвя да направи Reverse Sto, но Punked блокира и изблъсква Steve напред. Следва dropkick! Adams се спира с ръце на въжетата преди да падне. Punked го подхваща и го прехвърля със snapmare и ритник в гърба. Веднага след това CJ се засилва от въжетата и добавя ботуш в лицето на Adams, който окончателно го събаря. Punked отива до въжетата и се изкачва до третото и скача върху вече изправилия се Adams с красиво Crossbody!! Опит за туш .. Едно .. Две .. НЕ! Adams преобръща туша в своя полза .. Едно .. Две .. Punked също се спасява. Двамата отново се изправят едновременно и Adams пробва да забоде chotesline, но CJ заляга и го просва със Russian Legsweep. Веднага след това Punked започва да налага Steve Adamas яростно в главата, като дори се налага съдията да се намеси. Това разсейва за момент CJ и той му извиква да не се меси, което дава възможност на Adams да се съвземе и да преобръне CJ в поредния Roll Up! Едно .. Две .. Тр .. Повдигане! Steve запраща CJ към въжетата и го посреща със Thesz Press и удари в главата. Веднага след това Adams се отблъсква от въжетата и забожда Pointed Elbow Drop! Туш .. Едно .. Две .. Поредно повдигане! Adams изчаква Punked да се изправи, след което пробва да направи Stunner, но CJ го избутва към въжетата. Adams се обръща и .. SEE JAY!!! ОТ НИЩОТО!! Punked ляга доволен за отброяване на туша .. Едно .. Две ... Три .. ! НЕ! Съдията дава знак, че Adams се е хванал за въжетата! Punked не може да повярва. Той започва да беснее и да удря и рита въжетата и сглобките. Съдията пробва да го успокои, но вместо това е съборен с lariat! CJ продължава да беснее! Втори съдията тича към ринга, но точно когато се качва по стълбите към него е съборен от CJ с ритник, който го праща 5-6 метра назад! Трети съдията се показва по рампата и започва да ръкомаха. CJ Punked привидно се успокоява, но когато съдията се качва на ринга отнася See Jay! Punked е изпушил! По време на целия този хаос обаче, Steve Adams вече се е свестил и чака своя миг .. Punked се обръща към него .. ритник в корема и .. STUNNER!!! Adams пробва туш а първоначалния съдия допълзява до него .. Едно ....... Две .... Три!!! Adams спечели, а Punked се прецака с психарията си!

Winner: Steve Adams

Пренасяме се backstage, където виждаме как Saren Arterius мъкне Judy Vanilla след себе си.

Judy: Не мога да правя това повече! Пусни ме! Миналата седмица трябваше да прецакам горкото момче! Как ме убеди и сама не знам! Пусни ме, ти казвам!!!! Защо трябваше да ми крещиш, все едно съм... знаеш...

Saren: *facepalm* Има някои неща, които няма да разбереш... всъщност повечето неща няма да ги разбереш никога, но не си виновна... или може би си. Това не е от значение. Почти стигнахме до края, до обетованата земя и подобни глупости. Трябваш ми и тази вечер и ти обещавам, ще живеем като царе. Ще източим и последния цент от тази кочина. Мислиш, че сега съм богат? Само почакай... Всичко е уредено, до последния детайл, само трябва да уговоря... Killroy?!?

Виждаме как MOD са хванали Lee Killroy под рамо и му помагат да ходи, или по-скоро го носят.

Killroy: Аааау... отиде още един черен дроб. Saren? Къде по дяволите беше? Къде? Защо трябваше да ми причиняват това? Нали уж ти дърпаше конците? Защо се изживяваш като пълен идиот? Аууу...

Saren: Помисли си пак, дали искаш да се направя, че не съм те чул! Да припомним за неграмотниците и дебилите като теб и по-специално за самият теб! АЗ държа всичко в този шибан град! АЗ! Съществуваш и дишаш само защото аз ти позволявам, защото си само пионка в моята грандиозна партия шах, пионка, която все още има някаква стойност, макар и малка. Мога да купя теб и мизерното ти съществуване 1000 пъти и да дам бакшиш за всяко едно плащане! Титлата ще е само формалност, ти си само формалност и е единствено въпрос на време да заема мястото си като шампион на Hammerlock City. Замисли се пак дали искаш да ми държиш такъв тон и ако се случи отново... който и да ти е причинил това, ще ти изглежда като аматьор след като свърша с теб.

Killroy: Съжалявам, съжалявам... господин Arterius. Ааау... Имах предвид... няма значение. Scotty, Albert, оставете ме, ще се оправя и сам. Имате мач след малко. Трябва да демонстрирате най-доброто от себе си... Вървете...

Saren: За мача ми, както се разбрахме?

Killroy: Да. Daniels няма как да ти се упре, а и има няколко рискови фактора за него. Всичко е точно, г-н Arterius..

Saren: Judy?

Judy (почти през сълзи): Какво? Не! Отказвам! Стига!

Saren: Lee, направи така, че прекрасната Miss Vanilla да получи каквото поиска тази вечер! На момента!

Killroy щраква с пръсти и идват няколко човека персонал, които отвеждат Judy.

Saren: Тъпа, пробита, нещастна, курва умряла! ААААГХХ...! Защо трябваше да се занимавам... всъщност се сещам защо... хе-хе...мда...

В този момент покрай тях минава някакво русоляво момче, на около 25-26 години, което кимва леко и изчезва...

Lee: Това да не беше...?

Saren: Няма начин.

scottsmithi.jpg vs. albertjackson.jpg

Albert Jackson vs. Scott Smith

Двамата правят своя ентранс заедно, лафейки си по пътя до ринга. Съдията бързо дава начало на мача. ГОНГ! Двамата си чукват ръцете, след което се вкопчват в захват. Дълго време никой не може да надделее, но накрая Scott Smith успява да натика Jackson в един от ъглите. Съдията ги разделя и те отново се връщат в първоначално положение. Нов захват, този път с доста мъки Albert Jackson надделява и натиква Smith до сглобките. Съдията отново ги разделя, но при разделянето Jackson успява да набие един доста стабилен elbow в лицето на Scott Smith. Smith слага ръката си на лицето, а по него грейва леко беззъба усмивка. Scott се засилва към Albert, но получава ритник в корема и още няколко юмруци в лицето. Albert запраща Scott към въжетата, след което пробва да го събори с рамо но Smith не поддава. Ново засилване на двамата и сблъсък, но отново никой не поддава. Albert се засилва за трети път, но е повален от chotesline от страна на Smith. Scott изправя съотборника си и започва да му забива десни прави, последвани от доста впечатляващ Body Slam. Следва Jumping Leg Drop от място с туш! Едно .. Две .. Jackson се повдига. Smith го изправя и пробва да забие elbow, но Albert внимателно отбягва удара му, след което го удря с доста мощен uppercut и завършва атаката си с Powerslam! Преди да пробва туш, той прави и един Elbow Drop от място .. Приковаване на крака .. Едно .. Две .. Kick Out! Albert забива няколко ритника върху още легналия си опонент в мача, след което прави chinlock. Smith обаче успява да се изправи и да прехвърли Jackson над гърба си. Той го вдига и го качва на третото въже, след което забива редовните няколко удара и се качва при него. Smith пробва да направи Superplex, но Albert забива няколко юмрука в ребрата му. Scott започва да се олюлява а Jackson чака само това и го събаря с Headbutt. Jackson изчаква Smith да се изправи, но втория успява да ритне въжетата преди Albert да скочи. Jackson се нанизва на сглобките, а Scott за втори път се качва при него и пробва Superplex .. Успешен този път! Smith се протяга и прави туш .. Едно .. Две .. Повдигане на Jackson! Двамата лежат и си почиват няколко секунди. Smith се изправя първи и отива до Albert, но втория е вече подготвен и го посреща с удар в корема и DDT! Jackson хваща Смит и го запраща към въжетата в опит да направи chotesline, но Scott заляга и се отблъсква от другите въжета .. само за да бъде размазан със Spinebuster! Нов туш .. Едно .. Две .. Т.. Smith се повдига! Албърт изправя съперника си и пробва да направи Chokeslam, но Smith блокира и прави доста внушителен Belly-to-Belly Suplex. Веднага след това той изчаква Albert и го натиква в един от ъглите, започвайки да му забива рамена в корема. При третото рамо обаче, Jackson успява да вдигне коляното си и да го удари в главата, след което на свой ред обръща Smith, натиква го в ъгъла и започва с рамената. Jackson хваща Scott в позиция за Cutter, но Smith блокира и това е Inverted DDT! Смит отива в един от ъглите и внимателно зачаква съотборника си да се изправи .. Albert го прави и Smith се засилва към него в опит за Running Big Boot, но Jackson успява да се наведе, след което го подхваща и .. Chokeslam! Това е краят .. Едно .. Две .. Тр .. НЕ! Smith се повдига! Jackson хваща Scott в позиция за суплекс .. Явно ще пробва да направи Jackhammer! Smith обаче блокира опита и на свой ред прехвърля Albert със суплекс! Smith зачаква опонента си и се засилва към него .. SPEAR! Покриване със сетни сили .. Едно .. Две .. Jackson се повдига!!! Какъв мач! Двамата лежат на ринга изтощени, а съдията започва да отброява. На осем вече и двамата са на крака и започва нова размяна на тежки удари. Albert надделява и събаря Smith със chotesline. След това той го зачаква и се втурва към него в опит да забие собствения му финишър - Running Big Boot. Scott успява да се отмести в последния момент, след което забива няколко chop-а и на свой ред пробва да направи финишъра на собствения си съотборник - Jackhammer, но Albert блокира с колена в корема и засилва Smith към едните въжета, докато той се засилва от другите .. Double chotesline! Двамата се събориха едновременно със саблен удар и лежат в средата на ринга без да помръдват. Съдията започва с отброяването. На 5 те вече започват да шават и да се изправят с помоща на въжетата.. На 9 вече са на крака и са готови за нова размяна на удари .. но съдията ги спира! Той им казва, че е току-що са му казали, че двамата нямат повече време и този мач завършва без победител! При тези думи двамата се отпускат обратно на ринга и си почиват няколко секунди, след което го напускат така, както и дойдоха - заедно!

Прехвърляме се при Nadia Tracy, която е с Captain Spencer и Michael Zero

Nadia: Nadia Tracy, Daily Resthold, в случай, че сте забравили. Spencer, каква е стратегията ти за мача ти срещу “The Light One” Ryan Webb, по-късно тази вечер?

Captain Spencer: След малко, след малко… Първо и основно, за всички тези, които като мен, живеят и дишат благодарение на Американската Мечта! За всички, които стават и лягат с нея, както не биха и с най-голямата си любов! За всички вас, мои скъпи Американци, не се предавайте, не унивайте! Когато повечето хора се огледат, виждат купчина непознати. Аз виждам мои братя и сестри, мои сънародници, мечтатели като мен, мечтатели за едно по-добро бъдеще и затова, дори за нещо толкова малко... ви благодаря! Благодаря ви, че не мога и не искам да се почувствам сам! Вашите мечти крепят и моите! Light One? Много ми е интересно, коя е молитвата, която е преляла чашата. Ще се възползвам от тази негова слабост и ще го победя....1...2...3... Ще го поваля, както всички, преди него, които са ме подценявали...

Nadia: Michael?

Michael Zero: А...да, добре... Трябваше ли да кажа нещо? Щом се налага... Сигурна ли си? Сериозно? Е, добре... Капитане! Капитане! Красиво... наистина, красиво. И аз вярвам в мечтите си, но вярвам, вярвам и в нещо много по-висше... протуберанси... да, съвсем близо. Протуберанси с отличителен цвят на охра... прекалено близо. Имам чувството, че ме сочат... Nadia!!!! Намират се на около 10 сантиметра под врата ти!!!! Или, на кратко, добре че имаш цици, наистина. За съжаление, или не, това го покрихме последния път. Тази вечер ще се изправя срещу онзи източноевропейски селянин, който постоянно говори за зони, все едно си разделя двора на лехи с тикви и зелки, Christian Wilde. Не ме интересува откъде идва, нито къде отива, нито защо постоянно е натегнат като ислямфундаменталистически анус... истината си остава, че никой не може да ми стъпи на малкия пръст. Просто съм толкова зашеметяващ. Тази сутрин, още като се събудих, се погледнах в огледалото... целия готин. Дори кривият нокет на палеца на десния ми крак ми беше готин. Така че, Wilde, приготви се да се срещнеш с олицетворението на думата cool. Приготви се да бъдеш прегазен от Michael Zero… 0˚ Cool

bulgariandestroyer.jpg vs. PetioOOoo.jpg

Bulgarian Destroyer vs. Pete Apple

Първи ентранса си прави Pete Apple, но няколко секунди след показването си по рампата е атакуван в гръб от BG Destroyer! Destroyer го събаря с lariat в тила, след което го удря на няколко пъти в предпазните огради. Българина след това го довлачва до ринга и го запраща към металните стълби, но Apple ефектно ги прескача. Bulgarian Destroyer обаче се засилва към него в опит за Spear, но Pete се отмества и той се забива в стълбите. Веднага след това Apple го качва на ринга и съдията дава начало на мача! Destroyer се изправя държейки се за рамото си, но веднага е подхванат от Apple, който го поваля с drop kick! Веднага след това го запраща към сглобките, след което се качва на второто въже и забива традиционните десет удара. Следва huracaranna с туш! Едно .. Две .. Повдигане! Какво бурно начало на мача! Pete изправя опонента си и му забива няколко звучни chop-а в гърдите, на което BG Destroyer отговаря с няколко удара в лицето. Ейпъл обаче успява да забие силно коляно в корема на българина, след което се засилва от въжетата и .. е посрещнат с мощен Spinebuster! Най-после глътка свеж въздух за Destroyer. Той си почива няколко секунди и разтрива рамото си, но между временно Apple се е изправил. Bulgarian Destroyer вижда това и веднага се засилва към него, събаряйки го с Big Boot. Destroyer продължава да държи контрола над мача и забива neckbreaker, при който видимо обаче си наранява още повече рамото. След няколко секунди закъснение, той пробва туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Двамата се изправят едновременно и Destroyer пробва да направи vertical suplex, но Pete умело блокира и забожда главата му с DDT! Веднага след това той пробва да заключи Sharpshooter, но Destroyer се освобождава като се хваща за въжетата. Той се изправя и замахва към Apple, но той блокира и прави Side Effect!! Туш .. Едно .. Две .. Повдигане на Destroyer! Apple обаче съвсем не е приключил с атаката си и прави Single Knee Facebreaker. Съдията отива да провери как е Destroyer, а Apple вместо да пробва поредния туш се изкачва по въжетата. Точно в този момент обаче по рампата тича Demon Striker. Той се качва на ринга от външната страна на въжетата. Съдията още проверява състоянието на Destroyer и не вижда нищо. Kick право в муцуната на Apple от страна на Demon Striker! Demon се прибира зад кулисите със същата скорост с която излезе, а Destroyer с усмивка на уста блъска съдията и се изправя. Той хваща Apple .. Bulgarian Driver!!! туш .. Едно .. Две ... Три!!! Победа за BG Destroyer!! Той вдига ръце и бавно слиза от ринга, прибирайки се зад кулисите, докато на самия ринг съдията помага на Apple да се изправи .. CJ Punked обаче се появява на рампата със стол в ръка и с яростно изражение се запътва към ринга. Явно гнева му още не е отминал. Той се качва незабелязано и .. Chairshot в гърба на Apple! И още един! Съдията пробва да го спре, но и той отнася един Chairshot! Punked изглежда обезумял! Той пуска металния стол на ринга, след което хваща безжизненото тяло на Pete Apple .. Piledriver върху стола!!

Nadia Tracy работи като за двама тази вечер. Backstage, специален гост – Joey Solano!

Nadia: Nadia Tracy, Daily Resthold, но предполагам, че вече знаеш това *тъпо ухилване*

Joey: Да нямаш корени в Jersey? Би ти отивало. Имаш такава усмивка, но знам ли... от Jersey женските са бързи. Може и да си го изгубила с годините. Само се закачам. Хващаш ме в добро настроение.

Nadia: Надявах се да поговорим за Crane… Трябва да се изправиш срещу него другата седмица в мач, който евентуално може да те изстреля към титлата.

Joey: Наистина си нямам идея какво да кажа. Виждам голямо предизвикателство в него, но каквото и да става, в крайна сметка ще изляза на ринга и ще покажа на Hammerlock City, ако трябва и на целия проклет свят, как точно се репризентва Jersey Style. Това е шансът ми, Nadia. Това е шансът ми да въведа ред в живота си, след всичко, което ми се случи, но да минем на друга тема. Не ми се говори, в момента съм на съвсем различна вълна и след малко сигурно ще ти стане ясно защо. Ей, къде е шибаният купон?!? Миналата седмица не можах да се вредя, а сега очевидно нямам какво да правя. А?! Danny?

В кадър влиза някакво русоляво момче с катинарче, а в погледа му се чете нахъсаност. Той забива на Solano и двамата се прегръщат като стари приятели.

Danny Gold: Joey!!!! Точно теб търсех! В ефир ли сме? Нищо! Не съм те виждал от доста време!

Joey: Ти не си ме виждал? Просто изчезна катo кучка, след оня път като те бих на Fist Pump! К‘во става с тебе? Как са прешлените? В смисъл... контузията ти беше тежка.

Danny: Да... Почти съм на 100%. Имам доста недовършена работа тук, а и предполагам съм пропуснал прекалено много. Чух за Duke… жалко, наистина жалко, но това е разговор за друго време и друго място.

Joey: Nadia, Nadia, запознай се с най-проспериращия млад талант на тази планета Daniel Gold! Хлапето държа победната си серия близо 2 години. Успя да пенсионира “Dastardly” Diego Domingo и Harold “Brain” Close като беше само на 23. SMD го спрягаха за следващото голямо име в Hammerlock City.

Danny: Е... Joey, не съм чак толкова велик, може би малко по-малко, хе-хе...

Joey: Предполагам нямаш особено много работа в момента. Вързано на Fist Pump? Почваме от 5:0 за тебе. Клубовете ни чакат! Нощта е млада, а помня, че кифлите ти припадаха в обятията. Толкова те ебавахме за тия руси къдрици, а то, накрая...

Danny: Съжалявам, може би друг път. Трябва да оправя едни неща. Ако имаш нужда от нещо... нямаш проблем.

Joey: Ей, внимавай, малкия!

Danny: Не ме мисли, гледай си дъртите guido кокали.

Joey: Ще ми се да го чувах за пръв път...

christanwilde.jpg vs. michaelzero.jpg

Christain Wilde vs. Michael Zero

Wilde отново започва мача си доста концентрирано и успява да отбегне няколко опити за удари на Zero. При последния такъв, вместо да залегне, Christian хваща ръката му и заключва болезнен Armbar, но Zero е близко до въжетата и се хваща. Wilde го пуска, a Michael се изправя доста плахо и подхожда много по-внимателно към противника си. Двамата се вкопчват в захват и по-едрият Christian надделява, заключвайки side Headlock. Zero обаче веднага се отблъсква от въжетата и запраща Wilde към другите, но е съборен с рамо. Следва доста болезнен Powerslam. Туш .. Едно .. Повдигане! Christian изправя Zero и го запраща към въжетата, след което зачаква в позиция за Back Body Drop. Michael обаче се спира пред него и го рита в лицето, след което отново се засилва и забива low dropkick в коляното на Wilde. Zero не губи време и следва комбинаци от european uppercut и inverted headlock backbreaker. Zero се засилва от въжетата и прави Knee drop и пробва да отбележи туш .. Едно .. Две .. Wilde се повдига! Michael продължава с атаките си и прави два Atomic Drop-a на Christian и бърз neckbreaker! Веднага след това Zero се качва на второто въже и скача от там в опит за Knee Drop, но Wilde успява да се изтъркули и да се изправи, след което събаря Michael със зверски lariat! Веднага след това той изправя Zero и заключва Cravate захват и забивайки колената си в главата му. Zero обаче се опомня и забива няколко лакътя в корема му, само за да бъде прехвърлен с Cravate Suplex! Туш .. Едно .. Две .. Повдигане на Zero! Wilde хваща опонента си, след което го запраща към сглобките и го размазва с преса! Следва запращане към другите сглобки и corner chotesline, от който Zero се свлича на земята. Wilde само това и чака и дава няколко крачки назад, след което се засилва с бясна скорост и прави Corner Slingshot Splash!! Може би отва ще стигне за победата, туш .. Едно .. Две .. Т.. Zero поставя крак на въжетата! Wilde за пореден път изправя опонента си, но този път получава Eye poke! Michael се усмихва, след което прави страхотна комбинация от STO backbreaker & Russian Legsweep! Zero отива към поваления си противник и понечва да заключи Figure 4 Leglock, но Wilde контрира с ритник в главата, което му позволява да се изправи. Zero обаче се засилва и пробва Leg Drop Buldog, но Wilde някак си го хваща във въздуха и го качва на раменете си ... WILDE FIREEE!!!! Туш .. Едно .. Две .. ТРИ! Christian току що записа доста голяма победа в сметката си! Той се изправя бавно и вдига ръце, а в този момент на рампата се показва Bulgarian Destroyer, който му ръкопляска .. What the... ?

Winner: Christian Wilde

Връщаме се от паузата, а на ринга вече е Light One, заедно с Betty, облечена като монахиня, но незнайно защо, показваща обилно cleavage. Ryan държи същия овехтял микрофон като предния път. Явно проповедтта ще започне всеки момент.

Ryan: И аз съм го правил! Да! И аз съм се откланял от пътя на праведните! И аз съм тръгвал по кривата, но лесна, пътека на пороците! И аз съм изпадал в най-тъмните кътчета на съзнанието си!! И тогава, точно тогава, точно преди да се предам на Лукавия, се обърнах към ДжийзАз! И той ме прие в обятията си, като баща роден син-а! И все пак не бях готов-а! Не бях узрял, да водя стадото си, не бях готов да внеса светлина в нечия изгубена пътека! След дълги години прозрях-а! Парадигмата на краставицата!!! Човек е 70% вода! Краставицата е 98% вода!!!! Значи, 0.7човек=0.98краставица! Значи един човек е 1.4 краставици!!!! Приблизително краставица и половина!!! Затова всеки от вас е съгрешил-а! Съгрешил е, защото е можел да даде тази половин краставица на ближния си!!! Не и аз!!!! Аз раздавам своята половин краставица, наляво и надясно!!! И вие трябва да взимате пример и да споделяте-а!!! Да споделяте вярата в ДжийзАз и неговата вярва в краставиците и техните свойства! Питайте Betty, дали съм се скръндзил с моята краставица!!! Betty?

Betty: О, не! Ryan бе повече от щедър. Той ми даде да си гризна отново и отново и отново...

Ryan: Spencer има само разни идеологии от миналия век-а! Аз имам краставица, с която съм горд, която дава светлина и живот и съм готов да я споделя с всеки! Къде е Америка, къде са краставиците, е-хе... И тогава...

Light One е прекъснат от тичащия към ринга Spencer. Капитанът се нахвърля върху Webb с мощни удари и мачът започва! Слава богу...

captainspencer.jpg vs. thelightone.jpg

Captain Spencer vs. "The Light One" Ryan Webb

Spencer взима надмощие в началото на мача след няколко добре изпълнени Arm Drag-a и прехвърляния. Веднага след това заключва chinlock. Ryan се бори да се изправи и пробва да забие удари в корема, но Captain Spencer затяга захвата още по-силно. Накрая обаче Webb успява да се освободи след един Back Drop. Spencer се изправя почти веднага, но е повален от Flying forearm smash. След това Webb започва да обработва внимателно цялото тяло на Spencer с ритници. Ryan се засилва от въжетата в опит да направи knee smash, но Spencer успява да хване крака му, изправя се и го превърта с Dragon Screw. Captain Spencer изправя съперника си и го удря с Headbutt, последван от Snapmare! Той не губи време и веднага се засилва от въжетата, забивайки running low-angle big boot и пробва да отбележи туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Spencer за пореден път изправя опонента си и пробва да го прехвърли със Snap Suplex, но Ryan блокира с няколко колена в корема и DDT!! Webb си почива няколко секунди, което дава възможност на Spencer да се изправи .. "The Light One" веднага се засилва към него и го събаря със зрелищен Calf Kick!! Веднага след това Ryan отива от външната страна на въжетата и зачаква Spencer. Той се изправя бавно, а Webb скача и прави Springboard chotesline! Нов опит за туш .. Едно .. Две .. Не! Ryan се ядосва и закарва Spencer до един от ъглите, след което започва да му забива мощни юмруци. Съдията е принуден да се намеси и да ги раздели. Това не спира Webb, който се засилва и пробва да направи Bicycle Kick, но Spencer се отмества в последния момент и Ryan заклещтва крака си на въжетата. Без да губи време Captain Spencer го подхваща и му прави Clinching Slam! Веднага след това Капитана се засилва от въжетата и прави running swinging neckbreaker! Туш .. Едно .. Две .. Т ..Kick Out! Spencer изчаква опонента си, след което пробва да направи Speceend, но "Light One" блокира с няколко лакътя в главата и lariat. Сега на свой ред той изправя съперника си и пробва Brainbuster, но Spencer блокира с няколко юмрука в корема .. Следва нов опит за Speceend .. Блокиран! Иии .. SUPERKICK! Ryan Webb заби Superkick от нищото, сле което хваща Spencer преди да е паднал .. BRAINBUSTER! Туш .. Едно .. Две .. ТРИИИ!!! "The Light One" грабва победата в мача!

Winner: Ryan Webb

Няма време за губене. Въждаме Daniels и Saren да си проправят път към ринга на разделен екран. Първият полу-финал е Next!

radondaniels.jpg vs. sarenarterius.jpg

Radon Daniels vs. Saren Arterius

И ето че е време за мача от турнира за определяне на новия шампион на SMD Wrestling! Първи на ринга излиза Radon, който получава смесена реакция от публиката. Веднага след това по рампата се показва Saren заедно с Judy Vanilla и обира огромна доза хейт, и тук-там няколко подсвирквания за Judy. Arterius продължава да я бута и влачи по пътя до ринга, а грима и е размазан от плач. Saren се качва на ринга и оставя Judy край него. Време е мача да започне .. ГОНГ! Radon започва мача доста нервно и прави няколко грешки още в началото му. Той замахва към Arterius, но той хваща ръката му и на свой ред забива мощен удар. Daniels прави няколко крачки назад и се спира до сглобките преди да падне, а Arterius само се подсмива. Radon се засилва към него, но Saren го посреща с Back Body Drop! Усмивката отново грейва на лицето на Saren, а Judy гледа нервно отстрани. Saren изправя Radon и го запраща към въжетата, след което пробва да го събори с Elbow, но Daniels заляга, забива няколко изненадващи ритника в тялото на Saren, след което му прави Facebreaker! Arterius се хваща за челюста, а Radon го изчаква да се обърне и прави перфектно изпълен Dropkick! Radon ляга и прави туш, дали този мач ще приключи толкова бързо?! Едно .. ДВе .. Повдигане на Saren. Arterius изглежда изненадан от опонента си, но няма никакво време за чудене, защото веднага е подхванат от Radon и запратен към въжетата. Daniels скача в опит за нов Dropkick, но Saren успява да се спре и да се хване за въжетата, при което Radon се размазва на пода. Той се изправя бързо, но веднага е повален от набиращия инерция Arterius със chotesline. След серия от яростни десни удари и Underhook suplex! Arterius покрива .. Едно .. Две .. Повдигане! Saren изправя опонента си и пробва да го запрати към въжетата, но Radon обръща бича и запратения се оказва Arterius. Saren отново се спира и се хваща за тях, но Radon този път е подготвен и се засилва към него, изхвърляйки го от ринга със lariat! Arterius се изправя бавно, а Radon е на път да направи Suicide Dive върху него, но Judy изниква от някъде и застава пред Saren. Daniles няма друг избор и вместо това слиза от ринга, хваща главата на Arterius и я забива в коментаторската маса. Веднага след това той го засилва към металните стълби. Arterius се размазва в тях, а Radon тръгва към него, но отново Judy застава на пътя му. Тя го забавя няколко секунди, което позволява на Saren да се изправи. Той бързо хваща Judy Vanilla като щит и Daniels няма как да го удари. Radon се приближавa към Arterius, но той бута Judy в него, след което размазва Daniels с мощен chotesline. Saren бързо го връща на ринга и пробва туш .. Едно .. ДВе .. Повдигане! Arterius довлачва Daniels до въжетата и го оставя да овисне на второто, след което започва да му забива яростни юмруци. Съдията се намесва и изблъсква Saren настрани, но това дава възможност на Judy, която неохотно събува обувката си и удря с токчето и Radon в лицето, без съдията да види. Radon се хваща главата, а Saren веднага се засилва към него в опит да го "Убие" с Jawbreaking Lariat .. Daniels обаче заляга в последната секунда и след това го тръшва със Spinebuster! Daniels зачаква опонента си и замахва за своя Legendary Kick, но Saren се навежда, рита го в корема и .. Vertical Suplex Piledriver!!! Туш .. Едно .. ДВе .. ТРИИИИ!!! Saren отива на No Limit!

Winner: Saren Arterius

Saren вдига ръце в знак на победа, а Judy Vanilla му ръкопляска неухотно и срамежливо. Arterius е повече от доволен. Той обикаля из ринга, правейки знак около кръста си. По устните му се чете „Титлата е моя! Вие сте мои!“ . Saren се обръша и вижда как Daniels се опитва да се изправи с много мъки. Arterius го гледа подигравателно. Той го подканва. Radon е на едно коляно. Saren се засилва... ритник в главата на беззащитния ученик на Duke!!!! Злокобното изражение по лицето на Arterius няма равно на себе си. Той продължава да удря Radon с крака и лакти. Daniels е вече в безсъзнание. Saren го хваща за косата и го влачи из ринга. Arterius продължава да го удря в главата. Daniels вече кърви, но това явно не е достатъчно за Saren. Judy се е свила в ъгъла и крещи през сълзи той да престане. Напразно. На ринга има локва кръв. Лицето на Daniels е алена маска. Saren иска да довърши делото си и едвам изправя Radon, за да го подпре на въжетата. Той се подготвя за Mass Effect, сякаш замерва прилежно правлиния ъгъл на атака. Arterius е надъхан... и получава enziguiry в тила!!!!! На ринга е Danny Gold!!!! Отъкде се взе това хлапе толкова бързо!?! Gold налага Saren с каквото му падне. Юмруците не спират да валят по Arterius. Saren е набутан в ъгъла, Danny се засилва... European Uppercut!!!! Arterius се просва на пода, а Gold е вече на сглобката. Той скача с коляно... и пропуска. Arterius се е претъркулил. Saren това и чака. Mass Effect!!! Arterius се изплюва върху Danny и започва да го псува. Saren излиза извън ринга и взима стол. Той отново се връща при разрушението, което е посля. Gold лежи по корем. Saren е прицелил стола точно в контузения му врат. Изражението му говори само и единствено смърт. Към ринга тича Joey Solano!!!! Mr Wonderful се засилва към Arterius и заляга под удар със стол. Той отскача от сглобката... SHOWTIME KICK, BITCH!!!! Solano отива да провери дали Danny е добре, но Gold се изправя едвам, едвам и му сочи към Daniels. Joey отива неохотно до него и се опитва да го подпре в ъгъла. Той прави знак към съблекалнята за помощ, но докато е с гръб, Judy Vanilla му забива low-blow ритник. Solano е на пода. По ринга се въргалят тела. Saren пълзи, Danny също. Solano все още се държи свит и не помръдва. Arterius отива към него, но Danny го хваща и му прави Neckbreaker. Brawl-ът продължава. Solano e почти на крака, а Gold едвам се държи. Arterius се изправя с мъки. Вече са двама на един. Тримата застават в центъра на ринга с вдигнати юмруци, готови за бой. СВЕТЛИНИТЕ УГАСВАТ!!!! Чува се ехтящ глас из цялата зала.

??: Solano… скоро, много скоро... достоен си за среща със съдбата, но това не те прави непременно избран от нея. Danny… момче в мъжка игра, която дори още не разбираш напълно... отстъпи, остави времето да се изкаже... Saren… спасението ти наближава, но дали твоето, или това от теб, решението си остава лично. Замесени сме в събития по-мащабни и велики от вашето разбиране. Душата ми ехти с писъците на хилядите паднали преди мен, които знаят, че същата съдба ще сполети и враговете ми, враговете на Създателя и злото, което се крие в тайнство, което днес показа само част от грозната си паст. Тъмният съвет е близо, нямаме още много време за губене, нямаме и искрица надежда, която да можем да пропилеем, нямаме и секунда повече, която да отделим за греховно невнимание. Заклех се да водя всички и да ги изведа от катранената тъмнина, от жестоката тирания и проказа на покварата, която се таи във всеки един от нас. Заклех се, че ще бъда инструмент в ръцете на Създателя, негов покорен слуга, негов пламтящ отмъстител. Заклех се, че ще спася всички на всяка цена, земна, или неземна, че ще се кача до незнайни висоти и ще падна до бездънни низини само и само да изпълня своята свята мисия. Не ми остава много... само двете ми ръце и вярата в спасението... вярата в самия мен и благоденствието, за което се боря, защото аз съм вашият път към небесното царство, I am salvation… I.M. Crane

Прокрадва се лъч светлина и виждаме Crane, облечен в роба и застанал на върха на огромния екран в залата, с ръце, широко разперени към небето...

Определено един от най-добрите завършеци на шоу, които съм чел в дневник. Просто всичко, което се случи след главния мач и начинът, по който бе описано бяха перфектни. Не знам кой го е писал от двамата, но браво. Главните имена в компанията занапред бяха изкарани на показ именно в този сегмент, а Crane просто тотално мачка на този етап, определено още повече ми се засили убеждението, че титлата ще отиде при него. Нечовешко промо направи и смятам, че образът му вече клони към фейс. Мачът за другата седмица определено има огромна интрига и ми е интересно как точно ще се развият нещата, защото ще трябва и да се дооформи карда за ППВ-то. Danny Gold явно ще е нещо голямо в дневника след като беше замесен в главната история още покрай дебюта си. За моя образ няма какво да коментирам.. идеален е, но съм сигурен, че титлата няма да отиде при мен.. поне не сега. Просто начинът, по който героят ми говори и самите събития, които се случват ме карат да мисля, че ще се проваля в първия си опит, а и смятам, че ще бъда много по-интересен като претендент след турнира.

Всички мачове освен този между рокерите бяха перфектни като дължина и ми беше доста леко да ги прочета. Christian Wilde взе важна победа, но за момента ми се струва малко безличен. Добре е, че Bulgarian Destroyer изглежда ще е замесен с него, защото може да станат интересни неща. Потенциален лидер на стейбъл ми се вижда българина и предполагам сега ще се опита да вербува Wilde, но неуспешно. Доволен съм, че моят човек Ryan Webb спечели и изнесе поредното си култово промо, което леко ми напомни на това на Scott Steiner с процентите - наглед безмислено, но всъщност криещо дълбоко послание. :D Spencer може да ме е дразнил във форума, но образът му е добър и се надявам да не го закопаете и да го използвате само за забавни сегменти, защото има какво да даде като фейс. Рокерите за сега се ползват само за бодигарди, но дано имат някаква по-сериозна роля занапред, а мачът помежду им не му видях смисъла, да не говорим, че беше прекалено дълъг. Също така не забелязах Ledge на шоуто, който да продължи историята си с Killroy и евентуално Ryder.

Като цяло шоутата стават все по-добри и съм много доволен, браво.

• Upvote 3

635682_orig.jpg

Mного добро трето издание, в което сегментите на пръв поглед градяха най-вече мачовете в самото шоу, отколкото идното PPV, но само на пръв поглед. Трябваше ми време да помисля и да погледна отново предното шоу, за да ми станат ясни някои неща. От една страна е виновна разсеяността ми, но от друга фактор е и обема на шоутата. Не като случки, а просто като текст, в който тези случки се губят. Може и да греша, но това шоу ми се стори по-голямо от предното като обем текст, а основна вина за това имат дългите мачове. Не искам и да си помислям каква детайлност ни чака на PPV-тата. На някои може да им харесва, но аз продължавам да се измъчвам с това, че трябва да чета движение по движение как протича мач без никаква история зад себе си, чиято единствена цел е някой да се намеси, за да развие дадена история. Най-голямо недоумение в мен предизвика мачът между рокерите. Първо: дойде ми от нищото. Второ: беше адски дълъг, а дори завърши без победител. Като обем сигурно е колкото два други мача. А каква точно беше целта му? Защо се случи и защо го четох? Защо такъв мач бе толкова голям? Това са въпроси, които не ми дават мира :D

Това като че ли е единствената по-сериозна забележка. Дебютът на Danny Gold беше добър. Само за едно шоу той се издигна до висините на едно от главните лица в SMD. Побоят, който Saren нанесе над Daniels пък сякаш смъкна втория от тази класация. Той нямаше никакво друго участие в шоуто, за разлика от Gold, Solano и Arteruis, които получиха солидно ефирно време. До края се чудех как така няма моя поява, но последният сегмент (който определено бе най-силната част от шоуто) ме изненада приятно. Има интрига за това кой ще победи следващата седмица, тъй като може да съм аз, може и да е Solano, като Joey е с малко по-големи шансове от мен, тъй като е по-активно лице в историята около завета на Duke.

Не съм наясно сега Demon Striker протеже ли е на Bulgarian Destroyer или равноправен партньор. Намесата в мача на BD с Pete Apple ме накара да мисля, че сега Striker и Destroyer ще се партньори, но след това BD се появи сам след мача на Christian Wilde. Събира хора за негов собствен стейбъл или набелязва бъдещ противник? Каквото и да е теорията с равноправния отбор с Striker след този сегмент остана висяща. Иначе на No Limit почти сигурно очаквам мач между Apple и Punked. Интересното бе, че Apple изглежда леко като добричък глупак - Punked го наби миналата седмица, сега го нападна отново, a Аpple не беше готов и за тази атака.

Откриващият сегмент беше интересен, отново върна книгоподобното усещане в дневника. И все пак не съм наясно какво става около Ryder. Ясно е, че има проблем с Killroy, но не може да враждува с мениджъра на шоуто. В смисъл... само с него. Миналата седмица нападна Ledge (напълно разбираемо защо), имаше логика да се стигне до нещо повече между двамата, но тази седмица аз Ledg дори не го видях. Сякаш ако е имало планове за него те са били захвърлени (ако е нямало има логика...). И сега хоп - поява на нов образ, който отново напада Ryder. Надявам се следващата седмица този нов образ, който получи такова внимание (както Ledge на миналото шоу) да се появи и да има някакво развитие с Ryder, защото иначе тези сегменти ми се струват излишни.

Zero и Webb продължават да са стабилно забавни образи, което е радващо. Това с краставицата... силна логика :D Ахахах. От по-шарените образи ми направи впечатление само загубата на Spencer от Webb. Едно шоу не може да покаже какво ще става занапред, но виждам вероятност с пуша на Капитана да се свърши. Жалко е, можеше да направи една две приятни враждици, защитавайки американската идея :D

Най-важното обаче е, че след три добри шоута SMD се затвърди като компания. Имам предвид... като четеш вече са ти ясни образите, случващото се, има някаква основа, изградена в предните две шоута. Стабилност, може би е точната дума, не знам. Дано не се откажете, защото се получава добре.

PS: Scotty & Albert? Really?!? Чак сега забелязах подобието с един друг отбор... хахаха :D

• Upvote 3

Определено по-силни второ и трето шоу. За момента са ми най-интересните образите на I.M. Crane, Webb и Spencer, защото са най-различни. Другите са по-скоро стандартни heel/face, макар че и от тях има някои, които се открояват. Като цяло от второто шоу започна доста добро развитите на всички образи и вражди, от което съм доволен. Единствено дължината на мачовете все още ми идва в повече и си признавам, че на повечето чета само края. Сигурно изпускам важни моменти, но.. Не знам, поне на PPV-то ще ги чета от-до.

Хареса ми началното промо. Killroy затвърди образа си на пълна п*тка(PG сме :( ), както беше и миналта седмица. Очаквах да бъде обявено PPV-то само че No Limit ми е малко странно име, естествено, в пъти по-добро от TLC/F4W, и все пак. Очаквах единия от напдателите да бъда аз, също и добър дебют за Адамс. Вражда и мач между двама ни за турнира? Само Ledge ми се губи малко в цялата картинка. Трябваше поне да се мерне на шоуто.

Останах изключително изненадан от мача на двамата рокери. +1 към всички въпроси, които Биров зададе относно тази среща. Просто имах чувството, че тоя мач беше сложен просто, за да има мач, а се получава прекалено дълъг. Ако наистина няма никаква история и никакъв смисъл около този мач, щеше да е по-добре Spencer/Webb или някой от другите мачове да бе изместен по-назад в шоуто. Тъкмо щеше да се избегне и ситуацията от два поредни мача накрая.

Judy Vanilla определено прави образа на Saren не-мога-да-му-напиша-фамилията по-интересен. Малко, по малко ми се струва, че и тя ще си стане абсолютна heel кучка, за разлика от началото. Като цяло ГГ за тази идея/история.

Промото на Webb за краставицата беше ЕПИК. Не каза нищо смислено, а в същото време в тези думи може да се крие дълбока логика. Никога не бих се сетил за какво става въпрос, така че интереса ми към този образ расте неимоверно. Дано LightOne да коментира, защото без Webb дневника ще загуби изключително много.

Nadia пък продължава да кърти със своите backstage сегменти, а пък все повече си мисля, че "Nadia, добре, че имаш цици" ще стане страшен лаф и catchphrase, ако не във форума, то поне в diary-то. Zero ми е интересен образ, който е един от многото, които не са сигурни heel/face, а по-скоро tweener.

Краят беше епичен. След мача малко се пообърках и все пак евала, че не сте написали просто "След мача тримата brawl-ват като луди", а сте описали действие по действие. Тоест, с две думи:ГГ за начина, по който бе направен brawl-а, въпреки че малко се обърка и на места не схващах. Адското промо на I.M., надявам се той да спечели титлата. Финала очаквам да е именно между Crane и Saren, макар че и Solano има голям шанс, ако търсите типичния face vs. heel мач за титлата. Crane според мен все още си е tweener.

Като цяло ГГ за второто и третото шоу и за проекта като цяло. Личи си сериозността, с която се отнасяте и желанието, с което пишете. Евала, за което! Хубаво е, че SMD се развива в толкова много аспекти. От една страна - като нормален кеч дневник; от друга - fiction-а с 2062-а и FC; и от трета - fiction-a около ДжийзАз, Създателя, etc. Дето се вика, има за всекиго по нещо. ГГ и за шоутата и за последното клипче! :)

Добре, много добре даже. По нагоре казваха вече, че това е един прекрасен завършек и ако продължаваш в същия дух според мен ще стане най-добрия дневник във форума, ако вече не е. Предполагам работата в екип върши добра работа. И двамата пишете доста добри сегменти, както и мачове, който междъ другото са с доста добра продължителност точно колкото трябва, в смисъл да не е трърде дълго за да ти писне или пък твърде късо. Намерили сте точното отношение сегменти към то мачове, в първите шоута сегментите ви бяха основно в първата част, докато втората бяха основно мочове, сега обаче сте оправили всичко. Само една забележка, че според мен вече трябва да се коронясат шампионите, твърде дълго вече го протакахте този турнир, пък и имате достатъчен ростър за три сингъл титли и една по двойки. Крайна оценка: 9/10.

• Upvote 2

Възходът и пададението в безскупулния бизнес

Когато го намислих откачалника, изобщо не предполагах висините, които може да достигне във вашите ръце. Промото с краставицата беше ВЪРХА! Изобщо адски съм доволен и приятно изненадан от развитието на религиозния персонаж, които принципно лесно можеше да затъне в блудкавост. Евала! Няма как да не съм доволен и от победата.

Иначе също браво за положения труд. Адски много се стараете и развивате нещата перфектно. Грехота е, да не се спомене епичния финал, който май е най-надъхващия билд, който съм виждал някога.

Моя милост по принцип е почитател на дълги шоута, но в случая ми дойде твърде множко дължината, за което и се извинявам, че не ми остава време да спретна и коментар като хората.

• Upvote 2

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!