Jump to content

SMD WRESTLING


Recommended Posts

neoruins2copy.jpg

2021-ва. САЩ. Серия от терористични атентати над главните институции разклащат страната. Организираната престъпност започва да управлява автономните си територии и разпокъсва Северна Америка на малки области. ООН забранява намеса с оръжия за масово поразяване. Границите са затворени и властва информационно затъмнение. Всеки е сам за себе си. Градовете се превръщат в еквивалент на крепости. Енергията става лукс, а оцеляването – първи приоритет.

2061-ва. САЩ, или това което е останало от тяx. Континетът все още е затворен, а градовете са още по-централизирани. Никой не знае какво се случва в радиус от повече от 30 километра. Кечът, еволюирал в MMA, след което еволюирал в борби за престиж и власт, превърнал се в мерило за сила и чест, отново се върнал към класическата му форма, но ставайки все по-реален и кървав.

Hammerlock City, Останките от Pennsylvania, 2062-ра.

Властта стои в ръцете на един единствен човек, който контролира ресурсите на областта, както и The ForceCorps – елитният полицейски отряд/малка армия, която отговаря за реда и справедливостта. Това е шампионът на SMD Wrestling, собственост на групировката SMD, притежаваща града. Йерархичната структура на компанията е само формалност, а и хората признават единствено носителя на титлата като техен водач. След мистериозната смърт на царувалия 9 години шампион в тежка категория Robert “The Duke” Hayes, в града царят безредици. Титлата е овакантена и е назначен турнир за определянето и. Хората недоволстват и FC едвам удържат напливът към Empire Arena. Кой ще бъде следващият шампион в тежка категория? Кой ще бъде абсолютният господар на Hammerlock City? Кой ще може да се нарече богоподобен в този объркан свят на предателства и интриги? Ще разберете достатъчно скоро...

Така, след като една сурия проекти в които участвах замряха, дойде време за най-новия. (И последният да се надяваме) Както разбрахте от краткото описание, става въпрос за федерация на име SMD Wrestling, която се развива в бъдещето, в един различен свят, с едни различни цели. Шоутата няма да ги пиша сам, имам си колега - Mizernik^^. Мислехме дали да водим дневника със седмични шоута или Event-и и накрая се спряхме на седмични шоута, но без определен ден за пускането им т.е. пускаме ги когато можем, подобно на WG.

За записване ми пращайте следните данни на ЛС:

*Име:

*Finisher:

*Signature Moves:

*Образ:

*Забележка - Последна дума за образите ви имаме ние и те подлежат на промени, като преди това ще бъдете предупредени на лично съобщение.

Roster:

sarenarterius.jpg

Име: Saren Arterius (s0cki)

Образ: Heel без никакъв потенциал за face търн. Тиранин (да отговаря малко на условията във вашия свят), вманиачен от спечелването на титлата и тотална доминация над всичко живо. Много харизматичен, не толкова добър на ринга, умее да убеждава хората да го следват и да вършат черната работа вместо него, макар че всъщност изобщо не му пука за тях.. потенциален лидер на heel стейбъл.

Finisher: Mass Effect (Cop Killer)

radondaniels.jpg

Име: "Legendary" Radon Daniels (crazyrex)

Образ: Ученик на Robert Hayes, последният шампион на SMD Wrestling. Бие се за честта на учителя си и смята, че The Duke е бил убит умишлено.

Finisher: Legendary Kick (Super Kick)

thelightone.jpg

Име: Ryan "The Light One" Webb (LightOne)

Образ: Откачалка, религиозен фанатик, който проповядва, че в тези апокалиптични и смутни времена Бог е единственото спасение. Има се за Божи избраник да просветли народа. Вижда чудесна възможност чрез ринга да стигне до повече хора и да събира последователи. Готов е на всякакви действия за да спечели, оправдайки се с божията благословия.

Finisher: Brainbuster

steveadams.jpg

Име: Steve Adams (contador9)

Образ: Издигнал се от нищото сирак. Дете на улицата. Приютен във фитнес център, където един ден го открива корпорацията SMD и инвестира в тренировката му като кечист. Търси начин да отвори Hammerlock City за света.

Finisher: Stunner

bulgariandestroyer.jpg

Име: The Bulgarian Destroyer (mzsphere1)

Образ: Чул за доходоносна сделка в щатите. Умира да си има собствен град и властта е неговият приоритет.

Finisher: Bulgarian Driver (Psycho Driver)

michaelzero.jpg

Име: "Slick" Michael Zero (go go)

Образ: Техничен face кечист, който използва слабостите на опонентите си срещу тях. Не го е срам да прибягва и към мръсни тактики. Олицетворението на coolness. Laid back.

Finisher: Figure 4 Leglock

christanwilde.jpg

Име: Christian Wilde (itzo1994)

Образ: Един от най-добрите атлети на Източна Европа. Тренирал е MMA и бокс. Дивак, в стил Ken Shamrock.

Finisher: Wild Fire (Firemans Carry Cutter)

captainspencer.jpg

Име: Captain Spencer (Spencer)

Образ: Класически американски супергерой. Мечтае за възвръщането на старата слава на САЩ. Носи червено, бяло и синьо. Витамини, молитви, такива глупости.

Finisher: Spenceend (Rock Bottom)

danielryder.jpg

Име: Daniel Ryder (cskar4eto)

Образ: В миналото тренирал джу-джицу, а след това и малко ММА. Отказва се заради грубостта на този вид спорт и взема уроци по актьорско майсторство, след което напълно се пренасочва към кеча. Понастоящем богаташ, ходещ със скъпи костюми и излизащ с различни маркови коли. Префинен тип.

Finisher: Spear, Fujiwara Armbar

scaled.php?server=694&filename=crane1.jp

Име: I.M. Crane (Birov)

Образ: Доста висок, но и много слаб за ръста си, макар и със стегнато, жилаво тяло. Видът му просто говори за ситуацията в града и в Щатите като цяло - омърлушен, с леко набола брада, къса и рошава коса и изпъкнали скули и тъмни сенки под очите. Бил е учител преди промените, но сега такива не са нужни и се бори за оцеляване. Мълчалив, сякаш не е наясно със случващото се наоколо, но мозъкът му си тиктака. Говори повече когато го удари вдъхновението зад кулисите и започне да проповядва, че краят е близо и Спасението ще дойде. А за външен вид: високи ботуши над коленете, които прибират в себе си крачолите на протъркан (някога бил) официален стар панталон. Излиза със стари риза и елече, но ги сваля преди мач. Може и очила.

Finisher: Running knee smash to a seated opponent

scaled.php?server=194&filename=peteapple

Име: Demon Striker (mladen1313)

Образ: Маскиран японец, дошъл нелегално, за да завладее града. Изгонен от родината си, защото пребил последния си опонент почти до съмрт. Фокусиран и методичен. Поема премерени рискове доста рядко. Никой не се е повдигал от вторият му финишър.

Finisher: The Koji Clutch, Corckscrew Moonsault

joeysolano.jpg

Име: Joey "Mr. Wonderful" Solano (G)

Образ: Лудак, на който не му пука за нищо и гледа да си прави кефа. Бил е един от най-обещаващите таланти, но войната и изолацията от външния свят го променят и го превръщат в човек, живеещ ден за ден.

Finisher: Showtime Kick

PetioOOoo.jpg

Име: Pete Apple (Petioo09)

Образ: Fun Babyface

Finisher: Apple Driver(Omega Driver), Rotten Apple(Sole Food)

cjpunked.jpg

Име: CJ Punked (chikz_magnet)

Образ: Психясал ненормалник готов на абсолютно всичко за да сполучи със злите си планове.

Finisher: See Jay (Codebreaker)

albertjackson.jpg

Име: Scott Smith (Swanton Devil)

Образ: Hired Gun, готов да работи за всеки от федерацията срещу малко пари. В отбор с Albert Jackson.

Finisher: Running Big Boot

scottsmithi.jpg

Име: Albert Jackson (Ейп)

Образ: Hired Gun, готов да работи за всеки от федерацията срещу малко пари. В отбор със Scott Smith.

Finisher: Jackhammer

fn74no.jpg

Име: Daniel "Danny" Gold (Bizkit)

Образ: Daniel Gold успява да пробие в кеча след много мъки и да подшие договор със SMD Wrestling. Таланта му личи отдалеч и той прави голямо впечатление, записвайки доста победи над утвърдени имена. На върха на славата си обаче, тежка контузия го вади от играта за година, коствайки му дори и контракта с SMD Wrestling. Сега, вече напълно възстановен от контузията му се дава втори шанс и той е готов на всичко за да успее. Мечтае някой ден да бъде световен шампион. Винаги би се притекъл на помощ и никога не би отказал предизвикателства. Има доста stiff стил на борба.

Finisher: Gold Rush (Jawbreaker Lariat)

e32b62ca66736324.jpg

Име: Ledg (The LEGEND KILLER)

Образ: Притежаващ стил, класа и пари, Ledg обича да се нарича "The Superstar". Главна цел в животът му е да бъде навсякъде човека с главно Ч.

Finisher: Total Elimination (RKO), Final Execution (Running Punt)

ba4ccd584eeb93d5.jpg

Име: Michael "Mike" Adams (The_Cobra_Killer)

Образ: Бивш член на The ForceCops, изгонен от отряда от самия The Duke заради неподчинение. Сега, когато Duke вече го няма, Adams се завръща във федерацията, но с нова цел - завземане на власта в града и пълен контрол над ForceCops.

Finisher: Rolling Cutter

movuclm9hbnpqy7copy.jpg

Име: "The Siberian Wolf" Vorg Zangieff

Finisher: Wolf Hunt(Back Suplex turned into a Stunner)

Signature Moves: Suplex,Dropkick,Spinebuster,Atomic Drop,Powerbomb

Образ: Грамаден руснак, ученик на Harold “Brain” Close, който от 12 годишен се бие за оцеляване из руските underground бойни кръгове. Останал без баща още от ранна възраст и с болната си майка, която живее в малко руско селце, Vorg се е заклел да спечели много пари в Америка, за да осигури семейството си.

Staff:

leekillroy.jpg

Име: Lee Killroy

Образ: Chickenshit представител на SMD. Опитва се да прави правилните избори, но постоянно го отанся от хийловете. Подлога с изкупителни характеристики. Преебава всеки, за да си спаси кожата.

nadiatracy.jpg

Име: Nadia Tracy

Образ: Backstage interview chick и самозван репортер. Постоянно си показва пропуска от измисления си вестник. Always looking for the scoop.

judyvanilla.jpg

Име: Judy Vanilla

Образ: Курвенски изглеждащата фейс мениджърка на Saren Arterius.

...

SMD Titles

SMD Wrestling World Heavyweight Champion - I.M. Crane

SMD Wrestling Universal Champion - Daniel Ryder

Ledg (duration: 1 month)

SMD Wrestling Tag Team Champions - VACANT

...

PPVs

Jan - SMD Anniversary Show (Голям Event, който ще бъде придружен от празнична заря, специална програма, празненства и веселие... отбелязващи началото на годината, отбелязващи факта, че Земята все още не е разрушена!)

Feb - Survival at the Fittest (Обикновено на това ППВ главният мач ще бъде "Survival of the Fittest match", в който най-изявените face звезди се изправят срещу най-изявените heel такива в 5 vs 5 елиминационен мач! Наградата за оцелелите е парична - 100,000$ (разбира се, разделена между тях, не поотделно!))

Mar - No Limit

Apr - Supremacy (ME е 4 Way Dance и най-често в този мач ще се решава съдбата на главната титла)

May - Apocalypse Now (ME ще бъде 1 on 1 HIAC мач)

Jun - Brave New World

Jul - Ultimate Showdown (Най-голямото ППВ на компанията!! Wrestlemania-та на SMD!)

Aug - "The Duke" Memorial Show (Третият най-голям Event, след Ultimate Showdown & The Anniversary Show! Ще се почита паметта на легендата - Duke, феновете ще определят мачовете за това ППВ!)

Sep - World at War (Голямо ППВ, "World at War мачът" ще бъде M.E.! Този мач представлява 6 Way TLC Match (обикновено за главната титла). Американската армия & ForceCorp ще бъдат главен theme на PPV-то!)

Oct - End of Days

Nov - Raining Blood (Задължителен First Blood Match фигурира)

Dec - The King of Wrestling Tournament (Голям турнир, чиято цел в края на годината е да определи, кой е най-заслужил да носи титлата "King of Wrestling" на SMD. Правилата на турнира все още не са обявени!)

Edited by G
Link to comment

И аз се записах тъй като имам доверие на авторите. Mr.3:16! е помагал за WG и го знам, че пише добре, а Mizernik също съм му чел стария дневник и беше доста интересен, а и той самият има добра кеч култура, което също е плюс, особено за мачовете. Призовавам повече хора да се запишат, защото има доста хляб в този дневник определено.

635682_orig.jpg

Link to comment

И аз се записах. Има потенциал в историята, дано да се получи добър дневник, който да просъществува дълго, за разлика от многото други. Аз лично ще го следя със сигурност, пък, колкото продължи, толкова.. Успех! :)

Link to comment

In! Доста добра история. Заслужава си да се види какво може да излезе.

  • Upvote 3

[i]1x WIW Tag Team Champion[/i]
[IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG]

Link to comment

И аз съм вътре! Идеята е интересна, но да видим дали ще се реализира правилно.

  • Upvote 2

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

Link to comment

Най-накрая нов дневник, който да ми привлече вниманието. Макар да не съм фен на тези футюристични истории за бъдещето (защото имат доста малко общо с кеча), предполагам, че нещата ще се получат добре. 3:16 има желание за писане (общият ни проект се провали заради мен, признавам :D ), в Mizernik също не се съмнявам. Успех с писането, дългогодишна муза и... това е. Успех :)

Link to comment
Swanton Devil

Така е.Дневника изглежда много обещаващ.Ще се опитаме да го следим и да праим промота колкото може повече. :) :)

  • Upvote 2
Link to comment

Update~!

В първият пост е добавен пълния roster на федерацията. Ако някой не е доволен от промените по образа му, може да ми пише ЛС. До няколко дни ще се сложат и снимки на кечистите, ако искате да си изберете сами отново може да ми драснете лично съобщение.

Колкото до другото, очаквайте първото шоу до седмица.

  • Upvote 2
Link to comment

Ростера изглежда доста добре. Аз лично нямам проблеми, че образът на моя герой е попроменен, но в противен случай изглежда са щели да се насъберат прекалено много хийлове. Нямам търпение за първото шоу, аз още от сега имам предположения кой ще е новият шампион. :D :)

Edited by go go
  • Upvote 2
Link to comment

Video Blog на Joey Solano.. "Mr. Wonderful"

"8 години!.... Преди 8 години загубих най-ценното нещо за мен в този проклет живот! Жена.... дете... изгубено бъдеще, като че ли съм живял напразно и единствено за да вкуся горчивата, отвратителна загуба. Но светът се промени и аз заедно с него, тренирах всеки божи ден за да се превърна в "машина за убиване", колкото и тривиално да звучи това. Йоу, всъщност не ме е*е как звучи, защото целта ми е една и тя е да посветя всичките си умения и емоции към това да стана поне малко като теб "Duke".. бог да те прости! Джои Солано.. запомнете името! Кейти... Сара.. този последен опит е и за вас сладурани, винаги ще ви обичам! Или ще се гордеете с мен или съвсем скоро ще се видим и прегърнем отново..." *Connection failure*

Edited by G
  • Upvote 2
Link to comment
Swanton Devil

Изглежда много добре..Не си представях образа си така ама и така ме радва :lol::lol: Явно нии с Ейп ще бъдем "The street thugs" po negovi dumi :lol: .

П.С Пак ли ще има Oveness систем като при WG ?

Link to comment
Swanton Devil

Намираме се в една стая,в която множество табели с текст : "Ти контролираш съдбата си","Не съдбата те изгражда,а ти нея"са задраскани и чупени, така че едвам да се виждат.

Scott Smith: Scott Smith ...човек, който е приживял всичко.Човек, който е бил пръв приятел и с добротата и със злината.Като малък бях възпитан да не се влиая от на чуждите хора мнението.Че мога да постигна всичко стига да го искам с всичкото си сърце.В известна степен.. така и беше.В младите си години се разбирах с всичките си приятели и получавах почти всичко, което искам.Държах се добре с всеки.Докато един ден не бях жертва на заговор.Заговор от най-добрия ми приятел ...Бях принуден или да служа на някаква криминална група.. или да умра.Разбира се аз като млад и страхуващ се от смъртта избрах първото.Оттам насетне животът ми е същински ад.Година след година правих неморални неща само за да оцелея.Но ето,че един ден се случи чудо.Бях измислил план за бягство.Избягах,но все пак те бяха по петите ми.Спънах се..те ме настигнаха.Последното, което чух беше писъците им.Не знам защо са викали..не ми и пукаше..чувствах че умирам..Изведнъж отворих очи.Беше един човек.. личеше си че живееше живота на беден човек.Казваше се Albert Jackson.Оттогава ние сме първи приятели и в този мизерен живот бяхме готови да правим всичко за пари..Един ден видяхме обява за ново предаване.Беше за борба.Ние решихме,че с наште изживявания и умения ще бъде много полезно за нас.Хмх..пък и ще получим малко пари...

Сцената завърва как операторът дава пари на Scott Smith,като казва "Ето парите, моля те не ме бий."Scott само се усмихва маниакално и се обръща..

П.С. Това ми е първото промо така да се нарече.Дано ви хареса :) съжалявам ако е много дълго ,ама..не можах да се спра :D

Edited by Swanton Devil
  • Upvote 3
Link to comment

(Изповед в църква) Боже съгреших... името ми е Albert Jackson, но заради буйния ми характер ми викат "ейп".Израснах във тъмното гето "Compton" във Л.А. ,изхвърлиха ме от пансиона защото бях пълнолетен. Майка ми ме изостави когато бях на 4 тогава се заклех че ще и отмастя за стореното и ето ме тук, кучката отнесе 3 куршума в сърцето за 3те неща който ми беше сторила, именно 1то е че ме изостави,2рото и 3тото е че ме отдели от обичаните ми брат и сестра. Когато излезнах от затвора веднага дойдох при теб за да поискам изкупление за стореното, но ти едва ли разбираш какво са за мен братът и сестрата който почти не съм имал, ти мислиш че бог ще ми помогне а той няма затова доидох да си излея мъките при теб, светецо.(свещеникът влиза в изповедалнята приятно почерпен)(ейп излиза ядосан но тихи казва:"вече и светците са слепи” и излиза)

(в затвора)след 3 години затвор влезна един новобранец, беше доста щедър но и изтормозен от живота(че кой в тази дупка не е) един ден бяхме планирали план за изход но той се панира, застреляха го в кракът и плешката но аз го сграбчих и го закарах вкъщи, ооо забравих името му е Scott Smith и е отрепка като мен сега аз търся брат и сестра си, а той изгубения си респект.

Edited by Ейп
Link to comment

Сега остана да дочакаме и първото шоу.

П.С. Mr. 3:16 виж си ЛС-та.

[i]1x WIW Tag Team Champion[/i]
[IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG]

Link to comment

SHOW #1 - Pilot

Hammerlock City, Empire Arena, 3 Февруари 2062г.

Залата е притъмнена. Охраната е засилена. Хората стоят притихнали в очакване в претъпканаъа арена. Чуват се леки тържествени барабани и познатото жужене на публиката. Прожектори от различни цветове започват да примигват. Около ринга витае дим. Изведнъж се чува мощен трясък и всичкото осветление угасва. Барабаните отново започват да се чуват все по-силно и по-силно, докато тънкък лъч светлина се спуска полека от покрива и осветява центъра на ринга. Закачена на почти невидими нишки, тържествено слиза и Титлата в Тежка Категория на SMD Wrestling. Лампите отново светват под бурни овации.

По рампата се задава Lee Killroy с притеснена стъпка. Той влиза на ринга и поисква микрофон. Личи си, че нервничи, защото постоянно си отпуска вратоворъзката. Нетърпението се усеща във въздуха.

Killroy: Здравейте и отново добре дошли в Empire Arena! Няма да ви лъжа...в момента вобще не ми е лесно да обявя този турнир, но градът е в крайна нужда от нов защитник и шампион. Събрал съм атлети от всички краища на Hammerlock City, легални и нелегални имигранти, бойци, техничари, няколко познати лица и доста непознати такива. Както виждате и много добре знаете това е абсолютно всичко, което можете да имате на този свят *сочи титлата*. С този колан идва властта и престижът, всички облаги, всички луксове, всичките ви шибани животи не струват колкото това... мечтаният билет за славата. Трябва ни защитник, трябва ни герой трябва ни някой, който да управлява тази адска дупка твърдо, но справедливо. Трябва ни нещо повече от герой, повече от легенда, трябва ни един единствен и неуспорим, истински шампион на SMD Wrestling!!!!!

Lee вече е плувнал в пот и се тресе, но не смее да напусне ринга.

Killroy: Съжалявам за всичките церемонии и прекалените любезности. Беше в завещанието на Duke. Той би искал да бъде запомнен по този начин и би искал да коронясаме нов шампион възможно най-скоро. Без много отлагания ето и турнирната схема *Jumbotron-ът светва*... Не, нека да посветя това шоу на Duke… Нека да посветя целия турнир на Duke… внесъл съм предложение и да кръстим арената на Duke… Duke би се радвал... Скандирайте всички... Duke! Duke! Duke! Duke! Duke! Duke...

В този момент зазвучава хаус музика. По рампата слиза Joey Solano (G), обелчен Jersey Style, с типичните си слънчеви очила и гел в косата. Носели са се легенди, че ланците му блестят от километри, че е 73:0 на Fist Pump, че е абсолютен изрод на дансинга, че купонът не може без него... Тази вечер случаят не е точно такъв. Solano може да замрази вулкан с погледа си. Той грабва микрофон и се качва на ринга. Killroy е застинал на място с юмрук във въздуха и отворено чене.

Joey Solano (G): Duke, Duke, Duke, Duke, Duke, Duke, DUKE!!!!!! Звучиш като патка, осъзнаваш ли го, капут такъв? Няма ли да споменеш някои от другите хубави работи, които се случват в момента... Трябва ти мъртвец да ти върши работата. Откъде да започнем? Бях очуден, но не спомена, че аз съм един от малкото, който го познаваше като Robert Hayes и докато баща ти се е чудел дали да те хвърли в кенефа, или в мивката, двамата с Duke оцелявахме по улиците и се борехме с тази кочина всеки ден от живота ни. Duke успя да стане шампион и до ден днешен се трогвам от неговите постъпки. Каквото е постигнал, го е постигнал сам, за разлика от много други. Наистина оценявам едно добро оскверняване, но мисля, че малък червей като теб има какво да ми каже. След малко ще се случи едно от две неща: 1. Ще ми кажеш къде е бил Hayes последните няколко дни от живота му или възможност 2. Ще си напомпя юмрука толкова дълбоко в гъза ти, че ще мога да ти бръкна в носа. Избирай!!!!!

Нова музика прекъсва Solano този път. На ринга изтичва Radon Daniels (crazyrex) и започва да крещи на Joey.

Radon Daniels (crazyrex): Бях му по-близък от теб!!!!! Бях му ученик, ти само се възползваше от него и сега го няма!!!! Ти си виновен! Ти и твоите тъпи схеми!!!!

Daniels забива шамар на Solano и избухва див brawl. Killroy стои в ъгъла и не знае какво по дяволите се случва. Joey поваля Radon и започва да го рита. Lee се опитва да застане между двамата. Daniels е вече на крака. Тримата се споглеждат. Killroy е ударен едновременно и от Daniels и от Solano. Ударите продължават и няма кой да въдвори ред. Изведнъж се чува сирена и светват червени прожектори.

Глас от тонколони:

БОЙНА ГОТОВНОСТ 3-ТО НИВО!!!! БОЙНА ГОТОВНОСТ 3-ТО НИВО!!!! ВСИЧКИ ДА ОСТАНАТ ПО МЕСТАТА СИ!!!! ТОВА НЕ Е УЧЕНИЕ!!!! ПОВТАРЯМ, ТОВА НЕ Е УЧЕНИЕ!!!! ОТОРИЗИРАНО Е ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ОГНЕСТРЕЛНИ ОРЪЖИЯ!!!

Рингът е наобиколен от маскиране мъже с пушки. Всички са облечени в черно и носят шлемове. Инициалите по униформите им са FC.

Killroy: Ей, ей, ей, кой извика The ForceCorps?!? Не съм оторизирал подобно нещо...

От върха на рампата се чува глас.

Saren Arterius (s0cki): Аз го направих! Вие и малките ви интриги. Duke това, Duke онова. Отвращавате ме, както и абсолютно всеки в тази арена. Заради вас толкова дълги години се правех на нещо, което не съм, само за да ви се харесам, но единствената истина в живота е, че просто ти трябват правилните средства. Например: Имах средствата да убедя тези прекрасни служители на закона, че в момента тука съществува заплаха и по моя команда те могат и ще дръпнат спусъка, след което ще сляза надолу с тежкарска стъпка и ще се обявя за новият шампион на SMD. Питате се защо още не съм го направил ли? Просто. Искам да ви гледам как страдате, когато измъкна най-ценното ви точно под носа ви и когато притежавам всичката власт... да кажем, че няма да оцелеете особено успешно там, където ще ви пратя. Затова предлагам и проста сделка. Killroy ми дава титлата още сега, аз отивам да присвоят това, което е мое по право и може би ще си помисля над значението на думата „милост“ и използването и във вашия контекст. Какво ще бъде?...

За пореден път прекъсване. Чуват се двигатели и ръмжене на мотори. От двете страни на Arterius застават двама рокери, въоръжени до зъби. Той не смее да мръдне.

Scott Smith (Swanton Devil): Свалете оръжията, или кажете сбогом на това копеленце!!!! * FC-тата застават мирно*

Albert Jackson (Ейп): Ние сме Masters of Destruction, Scott Smith и Albert Jackson и всичко това, Killroy, считай го за нашата заявка за работа.

Lee Killroy: Ха-ха!!!! Кой е лош сега, момчета, а? Saren, стягай си задника! Имаш мач сега!

Веднага след това започва музиката на Pete Apple, който се качва на ринга, докато всички останали напускат. След това Scott & Jackson пускат Arterius, а той внимателно се изтупва и се запътва към ринга.

PetioOOoo.jpg vs. sarenarterius.jpg

Pete Apple (Petioo09) vs. Saren Arterius (s0cki)

Първият мач от турнира за титлата започва и Saren Arterius веднага се нахвърля на Apple, засипвайки го с множество ритници и удари в главата. Saren го събаря с takedown и след това дори забива няколко леки шамарчета в лицето на Pete Apple. Saren се изправя и с усмивка на уста дава знак за титлата към публиката, но между временно бесния Apple се е изправавил и със всички сили се засилва към Arterius, поваляйки го в гръб. Веднага след това той пробва да го запрати към сглобките, но Saren обръща Irish whip-a и запратения се оказва Ейпъл. Saren се засилва към него, но в последната секунда Apple си вдига крака и го удря в лицето. Веднага след това той го прехвърля с Arm Drag и dropkick в гърба, последван от опит за туш .. Едно .. Две .. Saren се спаси на косъм. Той се изправя бързо, но Pete Apple го подхваща със серия от chop-ове в гърдите и neckbreaker .. Нов туш .. Едно .. Две .. Arterius отново се повдига. Apple изправя замаяния Arterius и го запраща към въжетата, в опит да го посрещне с elbow, но Saren заляга и отново се засилва .. JAWBREAKER LARIAt!! LOL, Apple не помръдва! Arterius го изправя и си го наглася .. MASS EFFECT! Това е краят, Saren с доволна усмивка изпълнява туша .. Едно .. Две .. Три .. Saren е първият класирал се!

Намираме се в затъмнено помещение. Виждаме как някаква фигура коленичи. Светлината огрява лицето му наполовина. Той прави някакви жестове с ръци и изправя глава, осъзнавайки, че го снимат.

- Времето за решаването на съдбата ни дойде. Злото ще се изправи от изтока, а спасението ще дебне коварно в тяхната епична битка. Когато небето се напълни с кал, а земята с вода ще се съберат всички те под един покрив, с една цел и ще заключат душите си заедно. Скъпоценностите ще са на сигурно място, макар и отвътре зло и сурово, но с добра цел. Бъдещете остава тъй неясно, както и настоящето. Мъглата се сгъстява но последното я пропуква. Болка, много болка, много страдание... но не напразно. Аз съм твой един покорен син, Създателю, твой жертвен агнец, твой вестоносец и смирен роб. Нека се свети името ти и чрез мен гневът ти небесен да достигне земята на хората и чрез него да разберат къде ги очаква спасението, да извървят пътя, който ще ги отведе до теб, алфата и омегата. Позволи ми да ги напътствам и съзерцавам в тяхното пътешествие, да бъда техния пастир, тяхната надежда, да бъда това, което винаги съм знаел, че мога да бъда, да бъда себе си неподправен и чист като блаженото Ти име и светото ти царство небесно, да бъда истинското си аз и само аз... I.M. Crane…

cjpunked.jpg vs. radondaniels.jpg

CJ Punked (chikz_magnet) vs. Radon Daniels (crazyrex)

Връщаме се на ринга, където вече са и двамата. Гонга е ударен и двамата влизат в схватка, която бързо е спечелена от Radon. Той натиква съперника си в един от ъглите и започва да му забива тежки удари. Daniels запраща противника си в противоположния ъгъл, след което му забива преса, последвана от поваляне и заключване на chinlock. След доста мъки все пак CJ Punked успява да се измъкне след няколко лакътя в корема на противинки си, след което се оттсласква от въжетата, но бързо е повален от shoulder block-а на Radon Daniels. Ученикът на The Duke се засилва от въжетата и забива leg drop на падналия си опонент, след което приковава крака. Едно..дв..и повдигане. Daniels вдига Punked и го засилва към въжетата, след което пробва да го метне над раменете си, но CJ контрира като забива силен ритник в гърдите на Radon Daniels, след което нанася и няколко forearm удара. Punked се засилва от въжетата и нанася страхотен spinning wheel kick на Radon, след което пробва да го тушира, но той се изправя още на едно и половина. CJ бързо се изправя и се засилва към въжетата откъдето прави springboard moonsault, но Daniels е вече на крака и хваща опонента си във въздуха, след което му забива страхотен power slam. Може би това е краят. Едно..две..т..и повдиганe на CJ. Radon изправя противника си и му забива няколко удара, след което се засилва зад него и му забива чук в гърба, а тялото на Punked рикушира във въжетата и се връща в Daniels, който явно е предвидил това и бързо му нанася inverted DDT! Пореден опит за туш .. Едно .. Две .. Повдигане. Daniels хваща Punked за косата и го изправя, след което пробва да направи back body drop, но CJ блокира с няколко лакътя в лицето, след което изхвърля Radon от ринга с мощен chotesline. Веднага след това той скача върху него със Plancha! Съдията започва да отброява и стига до 5, преди двамата да се свестят и изправят. Junked забива няколко удара в главата на Radon, след което го запраща със всичка сила към стълбите и Daniels се размазва в тях .. Junked обаче явно не е приключил и иска да се наслаждава на болката му, защото го дърпа обратно при себе си и на ново го запраща към стълбите. Веднага след това той пробва да го вкара на ринга, преди съдията да е отброил до 10, но е съборен със зверски elbow на земята. Radon се шмугва в последната секунда .. 10! Daniels спечели с count-out! Той бързо напуска ринга и се връща в съблекалните, докато CJ Punked още не може да осъзнае какво се е случило. Той се връща на ринга а от устата му тече кръв. Съдията пробва да му обясни, че е загубил заради отброяване, но Punked започва да беснее. Той хваща съдията за яката и .. See Jay (Codebreaker)!!!

Виждаме тържествено веещо се американско знаме, пред което стои Captain Spencer, ухилен до уши и горд до дупка.

Spencer: Съединените Американски Щати не съществуват на хартия отдавна. Този толкова тъжен факт е показателен и за нещо друго! Не ни трявбат Щатите, не и официално, щом в сърцата ни остават червени, сини и бели. Не трябва да ви е срам, че сте Американци. Трябва да ви помага със всеки изминал ден, всеки изминал час, защото Америка е повече от площта от море до сияйно море, Америка е идея, идея в душите ни, които могат да живеят вечно с нея. Да върнем старата си слава! Да докажем на света, че не е толкова лошо да се наричаш Американец! Нека бъдем патриоти и ще бъдем и по-добри хора! Oooh, say, can you see…

thelightone.jpg vs. steveadams.jpg

Ryab Webb (Light One) vs. Steve Adams (contador9)

Гонгът е бит и двамата веднага се вкопчват един в друг. По-силният - Adams взима приимущество и забива няколко удара в главата на Webb, след което го вдига и тръшва с Body Slam. Следва бърз Leg Drop от място и опит за туш .. Едно .. Две .. Повдигане. Steve Adams изправя опонента си, след което пробва да го засили към въжетата, но "The Light One" блокира и поваля го поваля по атрактивен начин, заключвайки armbar. Adams обаче е твърде близко до въжетата и се хваща за тях. Двамата се изправят едновременно и започва размяна на удари, като Steve пропуска с един, с което дава възможност Ryan Webb да го събори със chotesline последван от dropkick. Той забива няколко ритника в гърба му, след което пробва да добави и един такъв в тила на Adams, но той заляга и го преобръща в Roll Up .. Едно .. Две .. Повдигане на косъм. Webb се изправя първи и пробва да тръшне Steve с Powerslam, но той блокира с няколко лакътя в тила и на свой ред прехвърля Ryan с Belly-to-Back суплекс. Adams изправя опонента си, след което го засилва към въжетата, но Webb умело се хваща за тях. Steve се приближава до него, но отнася няколко юмрука, които го пращат няколко крачки назад. "Light One" се засилва към него, само за да бъде тръшнат със зверски SpineBuster в средата на ринга. Следва туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Стийв не е приключил с атаките си и засилва противника си към въжетата, след което го поваля с Lou Thesz Press и удари в главата му. Adams се засилва от въжетата и прави Elbow drop, след което зачаква Ryan готов да забие финишъра си. Webb се изправя бавно и се обръща към Адамс, който посяга да го ритне в корема, но Ryan улавя крака му и му прави подсечка. Веднага след това се отблъсква от въжетата и се стоварва върху Adams c Rolling Thunder. Туш .. Едно .. Две .. Адамс се хваща за въжетата! Ryan бързо заключва headlock, непозволявайки на Steve Adams да се изправи. След няколко опити обаче той най-сетне го прави и запраща Light One към въжетата, посрещайки го със big boot. Steve Adams веднага хваща безжизненото тяло на Webb и го качва на третото въже, след което самия той се качва и пробва да направи суперплекс. Ryan обаче забива няколко удара в корема му, след което го блъска от въжетата и той пада на ринга. Webb внимателно го изчаква и скача от третото въже, превъртайки Steve Adams в hurricarana. Туш .. Едно .. Две .. Webb поставя краката си на въжетата .. Три! "The Light One" Ryan Webb продължава напред, макар и чрез измама!!

Ryan Webb се изправя триумфално и вдига ръце във въздуха. Той скача из ринга и се радва на победата си, след което коленичи в ъгъла, в стил George Foreman. Light One сочи покрива и се кланя на все повече недоволстващата тълпа. Към ринга вече тича Nadia Tracy.

Nadia Tracy: Ryan, Ryan… Nadia Tracy, от The Daily Resthold. Как се чувстваш след мача си?

Light One: Казвал съм го преди, ще го кажа и сега! Крещял съм с пълни дробове името Господне! Амин, точно толкова лична е връзката ни!!! Казвам ви, ако не мога да бъда себе си пред ДжийзАз, ще спра да проповядвам шиб...ъъъ... това евангелие!!!!

Nadia Tracy: А как ще коментирате противоречивият начин, по който спечелихте?

Light One: Няма нищо противоречиво, просто вселенската намеса!!! Усетих как силите ми не стигаха, но се пльоснах върху този вонящ неверник със всичката си маса!!! Не стигаше и това, не!!! Тогава се помолих на нашият бог и спасител, ДжийзАз Крайст-а!!!! Тогава усетих как небесата се разтварят!!! О, да! Четирибуквието ми бе надигнато със светата промисъл-а!!!! Краката ми висяха във въздуха-а!!! И Давид смачка Голиат-а!!! Няма нищо случайно!!! Само ДжийзАз!!!

Nadia Tracy: Прочетете повече утре, в The Daily Resthold.

Light One (пеещ): I want to get down on my knees and start pleasing Jesus! I wanna feel his salvation all over my skin…

michaelzero.jpg vs. bulgariandestroyer.jpg

Michael Zero (go go) vs. BG Destroyer (mzshpere1)

Връщаме се на ринга, където вече са двамата опоненти. Съдията дава начало на мача. Изненадващо обаче, Michael Zero отива при съперника си и му подава ръка. Bulgarian Destroyer се чуди няколко секунди, след което посяга да я стисне, но Zero си дърпа ръката и се почесва зад ухото. Destroyer бесен отива при него и му удря силен шамар, който едва не събаря Michael. BG Destroyer след това се качва на въжетата и доволно вдига ръце, но не осъзнава, че зад него Zero вече се е освестил. Българина слиза от сглобките и се обръща, но получава ритник в корема, последван от eye poke! Сега на свой ред Zero се качва на въжетата, а публиката го посреща доста добре. Накрая той слиза и се връща към мача. BG Destroyer замахва яростно към него.. но Michael Zero парира удара му и го поваля с Clothestine, а след това го хваща и му наняса болезнен Backbreaker! Michael засилва Destroyer към въжетата и го посреща с Back body drop, след което хваща ръката му и заключва Armbar. Bulgarian Destroyer обаче съумява да се извърти и поставя краката си на въжетата. Zero го издърпва в средата на ринга, където отново опитва да заключи някаква хватка, но българина го изритва в лицето и Michael залита назад, а Destroyer се засилва и го поваля с Flying Elbow. Той хваща противника си.. и му наняса бързо DDT последвано от Swinging Neckbreaker! Едно....две... повдигане! Destroyer бързо набутва Zero в ъгъла и му наняса серия от chops, след което го качва на въжетата и опитва да го повали със Superplex. Michael обаче контрира и след няколко успешни удара в главата BG Destroyer е повален от най-горното въже и се стоварва по гръб на ринга. Michael Zero пък ловко се обръща.. и прави Knee Drop от третово въже право в тила му. Уау! Едно...две.... Destroyer изритва. Michael Zero го хваща и наняса серия от удари в тялото, но изведнъж Destroyer го изритва в корема и го просва със Snap Suplex. Българинът изправя Zero и го запраща към въжетата, посрещайки го със Samoan Drop. Туш .. Едно .. Две .. Повдигане. BG Destroyer пробва да забие Bulgarian Driver, но Zero блокира и успява да го избута. Destroyer без да иска обаче смачква рефера в една от сглобките. Той се чуди няколко секунди какво да прави, но е повален от зверски Spear от Michael Zero. Той застава посредата на ринга, оглежда положението, след което на лицето му грейва усмивка. Michael слиза от ринга и грабва един стол, връща се на ринга и зачаква BG Destroyer. Destroyer се изправя бавно и .. Chairshot!!! Zero изхвърля стола отстрани, след което побутва съдията и го довлачва до Destroyer за да отброи туша.. Едно .. Две .. Три .. Michael Zero също продължава!

*Прехвърляме се backstage, където Christian Wilde се подготвя за мача си. Той е NEXT!

scaled.php?server=194&filename=peteapple vs. christanwilde.jpg

Demon Striker (mladen1313) vs. Christian Wilde (itzo1994)

С началото на мача, японския кечист се нахвърля на Wilde засипвайки го с удари, но той умело ги блокира и поваля Striker само с един удар с крак. Demon се изправя и бързо отива до сглобките, видимо притеснен, докато лицето на Wilde продължава да не издава никаква емоция. Все пак, Striker се засилва към него, само за да бъде повален с arm drag. Следва мощен Belly-to-Belly Suplex и завършва атаката си със Scoop SLam. Уау, впечатляващо! Туш .. Едно .. Две .. Demon не се дава лесно. Christian изправя опонента си и го вдига за Powerbomb, но Demon striker най-показва някаква по-голяма офанзива и забива няколко удара в главата на Wilde, които го карат да го пусне. Demon се засилва от въжетата и прави running dropkick в коляното на по-едрият си опонент и го събаря на земята със Facebreaker knee smash. Demon пробва да заключи Texas cloverleaf, но моща в краката на Christian Wilde се оказва прекалено голяма и вместо това то прави camel clutch. Wilde обаче умело се вдига на колене, след което се изправя напълно, държейки Striker в Electric Chair позиция. Demon обаче се измъква умело и преобръща Wilde в victory roll .. Едно .. Две .. Повдигане. Striker се ядосва и изправя Wilde в опит за DDT, но Christian блокира с няколко колена в корема и го вдига на ръменете си и .. rolling fireman's carry slam! Дали пък това не е довършило японеца!? Едно .. Две .. НЕ! Christian продължава да не издава абсолютно никаква емоция и изправя опонента си, и пробва да направи Wilde Fire. Demon се съпротивлява със всички сили и най-накрая се освобождава и се озовава зад Christian. Японеца само това и чака и прави бърз german suplex, след което се качва на въжетата и скача от тях .. Corckscrew Moonsault!! Неуспешен! Demon Striker се изправя клатушкайки се и е подхванат от Christian Wilde .. WILDE FIRE!!! Туш .. Едно .. Две .. Трии! Wilde се изправя и вдига победоносно ръце, сякаш най-после някава емоция се е прокраднала в него! Той продължава напред в спор за Световната титла и власта над града!

*Пуснато е видео tribute за The Duke, което включва спечелването на титлата и няколко нейни защити, включително и последната, два дена преди смърта си.

albertjackson.jpg vs. captainspencer.jpg

Captain Spencer vs. Scott Smith (Swanton Devil)

Гонгът е бит! Spencer решава да мери сили с противника си открито и двамата сключват схватка, но съвсем очаквано Scott Smith бързо надделява и набутва Captain Spencer в ъгъла. Там той му наняса серия от Shoulder Block-ове в корема, а и няколко болезнени удара в ребрата. Scott довършва атаката си с DDT, след което опитва първия туш.. но Spencer се повдига преди три. Smith го изправя и му наняса няколко chop-a последвани от засилка във въжетата, но Spencer контрира с ритник в гърдите и бърз Neckbreaker. Spencer изритва няколко пъти поваленият си противник, след което го изчаква да се изправи и го прехвърля със супелкс с мост .. Едно .. Две .. Повдигане. Captain Spencer продължава да контролира мача и заключва One-leg Boston Crab в средата на ринга. Scott започва да пълзи към въжетата, но Spencer отново го връща в средата на ринга. След още няколко секунди борба, Smith най-после се освобождава като изритва с крак и запраща Spencer към въжетата, след което успява да се изправи достатъчно бързо и да го посрещне с lariat. Следва изпипано направен Vertical Suplex и няколко Elbow drop-a от място. Scott хваща Spencer и пробва да го довърши с Powebomb, но той успява да се измъкне и забива няколко ритника в краката на Смит, след което се засилва към въжетата. Smith обаче бързо се свестява и го хваща в движение, тръшвайки го със Sidewalk Slam. Туш .. Едно .. Две .. Повдигане! На Smith видимо започва да му писва и заключва Chin Lock в опит да накара Spencer да се предаде. Вместо това обаче той се изправя, забива няколко лакътя в корема му които карат Smith да се свие. Spencer само това и чака, засилва се от въжетата и прави Famouser. Лол, може би това е краят? Едно .. Две .. Повдигане. Spencer засилва противника си към въжетата, но Smith обръща бича, след което причаква Spencer за да го тръшне с back body drop. Spencer се спира навреме и забива DDT! Веднага след това Captain Spencer се подготвя за завършващата си хватка. Smith се изправя и веднага е подхванат от Spencer в опит за Speecened, но Смит блокира с няколко лакътя в тила му, след което го обръща и .. Clinching Slam! Веднага след това той отива до една от сглобките и зачаква. Spencer се изправя и Scott Smith се засилва към него в опит да го довърши с Running Big Boot, но Captain Spencer заляга в последната секунда, след което светкавично го преобръща в Roll Up .. Едно .. Две .. Три .. Да, Spencer надхитри противника си и продължава нататък в турнира.

*Следва кратко прекъсване, през което коментаторите набързо припомнят хората които вече са се класирали и хайпват допълнително последните два мача.

scaled.php?server=694&filename=crane1.jp vs. scottsmithi.jpg

I.M. Crane (Birov) vs. Albert Jackson (Ейп)

Първи на ринга излиза I.M. Crane, който получава смесена реакция от публиката. Веднага след това и идва рокера, който пък получава много силна фейс реакция, заради по-ранната си поява. Съдията дава начало на предпоследния клалификационен мач. Гиганта започва добре и притиска Крейн в единия ъгъл, забивайки лакти в лицето му. Crane обаче бързо се връща в мача избутвайки Jackson напред и започвайки да го удря с различни комбинации от ритници и удари в лицето. I.M. Crane продължава да го налага, карайки гиганта дори да отиде чак до другия ъгъл. Крейн забива още няколко колена, след което довървша комбинацията си със Superkick. Lol, края на този мач може да дойде по-бързо отколкото Albert Jackson очаква .. Туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Crane го изправя и пробва да го тръшне със суплекс, но килограмите на Албърт си казват думата. Вместо това Jackson успява да направи Reverse Suplex на Crane. Albert си почива няколко секунди, след което изправя Крейн държейки го за косата, само за да го събори с Headbutt. Следва Led Drop от място и туш .. Едно .. Две .. I.M. Crane се спасява. Albert засилва Crane към една от сглобките и го размазва с Corner chotesline. След това Албърт извива ръката му, след като го вдига само за нея и го тръшва на страни. Albert продължава с атаката си над ръката на Крейн, след като започва бавно да го рита в нея и да настъпва всеки пръст. Следва Armbar. I.M. Crane се мъчи доста време, но накрая се добира до въжетата и Jackson е принуден да го пусне. Albert хваща отново наранената ръка на Crane и започва да забива shoulder block-ове, неутпускайки захвата. Crane най-после успява по ефектен начин да се обърне и да превърти гиганта в туш. Albert се изправя, но получава още няколко ритника, като последния го сваля на колене. Крейн се засилва от въжетата и забива running DDT поваляйки го окончателно. Явно обаче Албърт добре е наранил ръката на Крейн, защото той не прави туш а си почива няколко секунди. Jackson най-после се изправя, но Crane веднага започва да забива удари със здравата си ръка. Albert обаче парира един и хваща Крейн в позиция за Chokeslam. I.M. Crane обаче на свой ред блокира и забива ритник право в главата на Албърт и го поставя на колене. Crane се засилва от въжетата .. running knee smash!! Туш .. Едно .. Две .. Три..!! Това дойде от никъде!

Прехвърляме се backstage, където при Nadia Tracy е по-ранно спечелилият срещата си Michael Zero:

Nadia Tracy: Zero, как ще коментираш победата си по-ранно и нечесния начин, по който я постигна ..?

Michael Zero: Nadia .. Nadia .. Nadia .. Добре, че имаш цици. В кеча няма подобно нещо като "нечестна победа". Приеми това което направих за благородна лъжа. Така просто постигнах това, което така или иначе щях да постигна. Нека те попитам нещо .. Знаеш ли защо се казвам Michael ZERO? Знаеш ли? Защото оставям абсолютно нулев шанс на опонентите си за победа. Защото ако трябва ще мина през всеки един кечист, докато не остане никой. Защото титлата е моята съдба, и аз достойно ще заместя великия "The Duke". СЛУШАШ ЛИ МЕ ИЗОБЩО??

Nadia Tracy: Да, да, да! Цици, нула, благородна лъжа, The Duke .. Ще стане страхотна статия!

Michael Zero: Nadia .. Nadia .. Nadia .. Добре, че имаш цици.

joeysolano.jpg vs. danielryder.jpg

Joey Solano (G) vs. Daniel Ryder (cskar4eto)

Ето че е време и за Майн Евентът за вечерта. Joey Solano се изправя срещу Daniel Ryder в мач който ще определни последния човек който ще продължи напред в турнира. Joey още държи онова сериозно изражение на лицето си и не потрепва и за секунда. Гонга е ударен и двамата опоненти влизат в битка. Daniel Ryder успява да нанесе няколко начални uppercut-а, с които да вземе предимството в мача, след което натиква съперника си в ъгъла и започва да му забива chop-ове. Solano на свой ред също забива няколко chop-а в отговор, след което запраща в противоположния ъгъл съперника си с бич. Ryder контрира последвалата преса, като се отмества бързо в страни след което засажда силен саблен удар. Daniel се качва на второто въже и започва да забива удар след удар в главата на Joey и след това пробва да го тушира. Въпреки силните удари, които са му нанесени "Mr. Wondeful" успява да се повдигне. Ryder заключва headlock на съперника си, но Solano бързо успява да се освободи. След няколко лакътя в корема и back body drop Joey се връща в мача. Мачът върви удар за удар. Ryder вдига съперника си и забива главата в сглобката, след което прилага backbreaker! Опит за туш..едно...две..и повдигане на Solano. Joey отново заключва headlock и успява до някаква степен да омаломощи противника си, който все пак съумява да се измъкне, като този път засилва Daniel Ryder към въжетата и го поваля с big boot. Solano прави няколко elbow drop-а, след което пробва и туш, но Ryder се повдига. "Mr. Wondeful" изпраща съперника си във въжетата, след което го посреща с belly to belly suplex! Опит за завършване на мача..едно...две..и отново повдигане на Ryder! Solano изправя съперника си, рита го в корема и пробва да го нагласи за Piledriver, но Ryder успява да контрира и да приложи neckbreaker, след който двамата опоненти лежат доста време на тепиха. Daniel пръв се надига, той вдига съперника си и му прилага scoop slam. Ryder се оттласква от въжетата и прави knee drop, но Joey Solano се отмества в последния момент, след което се засилва и нанася Shining Wizard! Опит за туш..едно...две...тр..НЕ! Ryder се повдига в последния момент! Solano вдига съперника си и му забива страхотен german suplex, след което започва да го обработва с punt-ове по цялото тяло. Той хваща Райдър и го изхвърля от ринга, след което го последва. Двамата започват да си разменят удари около коментаторската маса. Solano забива няколко звучни chop-a, но пък Ryder отвръща с коляно в корема и след това забива главата му в коментаторската маса. Daniel хваща Solano преди да се е свестил и го прехвърля с back body drop върху металния под. Ryder бързо го връща на ринга, след което зачаква Solano да се изправи .. Еnzuigiri !! Дали това ще свърши работа? Едно .. Две .. тр .. Повдигане! Ryder изправя Solano и пробва да го запрати към сглобките, но Joey обръща бича, сле което се засилва към Райдър и .. Bicycle Kick!! Ryder пада в несвяст, а Solano дава знак на публиката, "че е време за шоу". Точно тогава обаче се чува музиката на Radon Daniels и той се показва на рампата. Solano се разконцетрирва и се обръща към Daniels, като двамата се гледат близо 15 секунди. Това е достатъчно време за Daniel Ryder, който се изправя и дебне за Spear. Solano се обръща и Ryder се засилва, но Joey се отмества в последната секунда и Daniel забива глава в сглобките. Solano само това и чака. Ryder се хваща за главата, след което се обръща иии ... SHOWTIME KICK!!! Туш .. Едно .. Две .. Три .. Solano спечелва този мач пред бесния поглед на Radon Daniels. Шоуто завършва с това как Solano клати неудобрително глава на ринга.

--------

Принципно шоуто щеше да бъде готово много по-рано, но с Мизерник имахме малко проблеми.

Edited by Mr.3:16!
Link to comment

Sports Enterteinment, ти може би си единственият, който пише дневник тук и е разбрл точно какво означава това. по принцип немога да обширни коментари и за това

е опитам да се вложа максимално. Първо ти много започваш с турнир. Използваш доста енгъли, който показват, че имаш голяма креативност, само като погледнем образите, имаш такива, на който им е писано след време да за балнални като Капитан Спенсър, обаче имаш и такива като Скот Смит, който са пълна противоположност. Второ имам малко забележки по мачовете, но все пак не е нужно да правиш много дълги мачове, защото пък тогава ще премахваш повече енгъли. Има доста хляб в този дневник и ти пожелавам успех. Няма какво да ти напиша, защото по принцип обичам да пиша за персонажите, а трябва да мине малко време преди да се развият тотално. Крайна оценка: 7,5/10

  • Upvote 3

Възходът и пададението в безскупулния бизнес

Link to comment

Доста солидно (и като обем, и като качество) шоу за дебют, за което поздравления. Имаше си и плюсове, и минуси, но всичко по реда си...

Двоумя се за липсата на пояснение на това кой потребител зад кой образ стои. Клоня обаче към мнението, че май ще е по-добре 2-3 шоута при първата поява на някой образ да пише кой го играе, за да придобие всичко някакъв... де да знам... по-физически вид. Така много повече напомня на разказ с фиктивни персонажи, а и някак по навик се замислям кой кой може да е. Не е удобно всеки път да се ходи до първия пост и то по няколко пъти. Е, за някои лица се сетих (себе си ( :D ), Socki, обичайните заподозорени Apple, Ryder и Wilde), но за други мислих прекалено дълго, а май е излишно. Не знам, вие решавате как ще процедирате, но за моя мозък е някак неудобно. Колкото до самите образи някои се набиха на очи още в първото шоу: Joey Solano, рокерите, Webb, донякъде аз, Spencer (доста силно), Zero. При едни помогна фактът, че са по-различни, свежи, а на други им помогна наличието на промо/интервю. Останалата част обаче все още са ми мъгла.

Като казах промо/интервюта трябва да отбележа, че не ми хареса едно основно нещо: в шоуто имаше цели 8 мача (мисля, може и да не мога да броя) при това сравнително дълги и подробно описани, а сегментите бяха доста малко. От средата нататък ситуацията беше мач след мач, което е прекалено изтощително за четене. Да, може би само за мен, казвал съм неведнъж, че в дневниците предпочитам повече сегменти и по-кратки мачове. И все пак тук, към края на шоуто положението бе наистина тежко. Zero само поусвежи нещата с интервюто си (репортерката е хитов образ, желая я). Мисля, че сегментите не са ви проблем, можете да ги измисляте и пишете и се надявам, че в следващите шоута нещата ще са по-изравнени в отношението мачове/other stuff.

Самите мачове (да, изчетох ги! По-интересни са от макроикономиката :D ) бяха равностойни, без може би първия, но предполагам гласите Artenius за нещо голямо. Направи ми впечатление обаче, че 1-2 свършиха с roll-up-и, един с използване на въжетата, друг с count-out, трети със стол. Може би в сравнение с тези, които приключиха с финишър бройката им е малка, но ми се наби на око. Пак споменавам: мачовете бяха доста за TV шоу като бройка или поне размерът им бе доста голям за TV мачове. Спокойно можехте да разделите шоуто на две отделни с повечко сегменти.

Наченките на feud между Солано и Даниелс са добри, но не ми направи впечатление други истории да започнат, така че ще коментирам този елемент по-късно. А, да, нещо важно е атмосферата, която това... действие в бъдещето създава. Още ми е трудно да свикна и като чета по-скоро ми прилича на книга, отколкото на кеч-дневник :D Голямата история около името на Duke спомага за това. В началото особено усещането бе много силно, но после се пооправи. Предпочитам като чета да си знам, че е кеч-дневник :D

Ами това е... дано критиката ми (имаше, не отричам) да е била градивна. Все пак солидно шоу, както казах, но по-добър поглед върху нещата ще имам след като видя второто, че и третото.

PS: Вече виждам насоки на образа ми, макар и малко далеч от някои от елементите на първоначалния замисъл, но ми харесват. Даже много. За момента обаче ще се въздържа от мой собствен promo work, за да не оплескам вашите идеи. Като видя накъде вървят нещата тогава. GG.

Link to comment

Light One (пеещ): I want to get down on my knees and start pleasing Jesus!

АХахаххаа, може би най-епичното изказване в diary ever! :D :D

Плюсове: - Почти всеки дневник може би трябва да започне с турнир за главната титла, колкото и тривиално да звучи това. Тук разликата бе "ИСТОРИЯТА"! Наистина се усети присъствието и в дебютното шоу, както и допринесе за създаването на една уникална атмосфера. Похвално!

В този момент зазвучава хаус музика. По рампата слиза Joey Solano, обелчен Jersey Style, с типичните си слънчеви очила и гел в косата. Носели са се легенди, че ланците му блестят от километри, че е 73:0 на Fist Pump, че е абсолютен изрод на дансинга, че купонът не може без него... Тази вечер случаят не е точно такъв. Solano може да замрази вулкан с погледа си.

Хахахаха, уникална презентация. Точно така исках да представлява образът ми (як си моде! Слушат те!). Малко се обърках като изчетох началният сегмент, но определено бяха представени много образи и ми стана интересно въпреки заблудата ми. Saren Arterius направи добро дебютно промо и присъствие, усещам че Socki ще остане доволен! :D Целият този "футуристичен пейзаж" хем е мега интересен за следене, хем обърква много. Явно ще се наложи да пояснявате повече някои събития?

JAWBREAKER LARIAt!! LOL, Apple не помръдва! Arterius го изправя и си го наглася .. MASS EFFECT!

Ххахахах, Socki луд си човече! :D Нормално бе Seren да вземе победата, вероятно и ще стигне до финала... (кашляне)... корупция?

- Биров пак играе психясал "СМ Пънкоподобен" dush, но винаги такива образи са му давали тласък. Да видим до къде ще стигне тук, определено ги измисля интересни. Промото с I.M. Crane бе... интригуващо.

- Образът на Spencer определено е един от най-интересните в дневника и усещам, че ще замислите забавни сегменти покрай националиста. :}

Michael Zero: Nadia .. Nadia .. Nadia .. Добре, че имаш цици. В кеча няма подобно нещо като "нечестна победа". Приеми това което направих за благородна лъжа.

ХАхаха, определено много се посмях с изказванията в дебютното шоу. Някои направо "сцепват"!

- Добре ме описахте на ринга (SHOWTIME KICK BITCH!), както и образчето на Crane.. Поставихте едно солидно начало и ще се радвам ако не заебавате работата си по този дневник, има много хляб в него. Евала!

Минуси: - Пишете имената на победителите след всеки мач, че понякога съвсем се обърквам..

- Множко мачове бяха буукнати и на моменти объркващ сценарии, но не е нещо което не може да се оправи. Hail SMD, добро начало!!

Оценка: 9.5/10

Link to comment

Не съм чел горните коментари все още, така че ако повторя нещо.. не е нарочно.

Много стабилен дебют като дължина и качество според мен. Доста образи получиха развитие от самото начало, което е огромен плюс. Моят герой нямаше голямо участие, но се представи точно както очаквах и исках и съм много доволен. Като цяло най-много ме кефят образите на G и LightOne, както и Birov естествено.. поне на този етап. Много култова беше репликата " I want to get down on my knees and start pleasing Jesus!".. това просто изкърти, много се смях. Като цяло диалозите и репликите бяха добре изпипани и ми беше интересно да чета сегментите. В един момент се получи едно стабилно насъбиране на мачове, но нямаше как, трябваше да са 8, за да премине първият кръг от турнира. За дължината на мачовете... ами.. хаха, сигурно ще е малко тъпо да го кажа точно аз - човекът с най-дълъг ***(мач)в BWC (почти съм сигурен, че Elimination Chamber-ът ми в WG бие всичко), но ще е по-добре дължината на мачовете да е леееееко по-кратка на седмичните шоута и лееко по-дълга от това ниво на ППВ-тата.

За образите да кажа още няколко думи.. очертава се сякаш аз да съм топ хиил на този етап, а G да е топ фейс (много е важно, кой е първият кечист, който излезе да прекъсне откриващото изказване на шефа :D). Много ще е интересен един евентуален финал на турнира между нас със сигурност, но G вече сякаш е във вражда и не изглежда много вероятно. Все пак той си остава моят фаворит за първи шампион. Образът на LightOne ми се струва, че ще е най-култовият и забавен в дневника с цялата тази мания по ДжийзАЗ. Друг интересен естествено ще е на Birov, който между другото бях почти сигурен, че си е писал сам промото, но бях опроверган (беше доста объркано и странно). Има и други любопитни като двамата рокери и Капитан Америка. Също да спомена, че героят на crazyrex има огромен потенциал, защото е замесен пряко с бившият шампион в дневника (в историята) и може да бъде издигнат много покрай това. Между другото в тази връзка да спомена, че е просто задължително да има някаква история покрай смъртта на Duke.

Като критика ще изтъкна, че имаше доста правописни грешки, които най-вероятно са допуснати в бързината и просто не си проверил шоуто преди да го пуснеш. И се радвам, че последва съвета ми да добавиш в скоби имената на потребителите до героите им, защото е доста полезно в началото. С уговорката, че се махне в бъдещето, защото става натрапващо.

Като цяло доста стабилно шоу, дано следващото го видим по-бързо.

635682_orig.jpg

Link to comment

Първото шоу ми хареса доста. Култовите реплики "I want to get down on my knees and start pleasing Jesus!" и "Nadia .. Nadia .. Nadia .. Добре, че имаш цици.", ме накараха да се смея с глас.

Харесва ми начинът, по който са написани мачовете. Според мен е много важно да няма написани прекалено много излишни неща, но същевременно всичко нужно, за да мога да си представя мача от начало до край, да е на лице. Е, в случая мачовете са написани по един много приятен начин, всичко е възможно най-кратко и няма излишни неща, които да уголемяват обема на текста.

Аз лично нямам забележки към това, че някои мачлета бяха малко по-дълги от нужното като за TV шоу, по простата причина, че това е дебютния епизод и точно тук шоуто трябва да бъде по-добро от нормалното, с по-дълги мачове и по-интересни сегменти. Друг е въпроса, че мачовете бяха малко в повече, но пък причината ми е ясна. Образите на повечето участници в дневика се откроиха още от сега, в голям плюс бяха и интервютата зад кулисите, които може би трябваше да са разпределени по леко по-равномерен начин из цялото шоу.

Промото на I.M. Crane пък беше просто невероятно. Четох го няколко пъти, защото страшно много ми хареса, а до този момент Crane ми е най-интересния човек в шоуто. Както вече се каза, образът му, наподобяващ по някакъв начин този на CM Punk, е много интересен, а ако това ниво на промотата му се запази, както вероятно ще стане, ще бъде просто перфектно. Фен съм му. :P

Моят герой също си ме радва. Хареса ми, че освен мач, получи и интервю, което още повече допринесе за това да го опознаем, а до този момент останах с впечетлението, че е по-скоро tweener, понеже няма обичайното face държание, в стил "приятел с всички", но пък това ми харесва най-много, защото по някакъв начин е различен.

Струва ми се, че на финала в турнира за титлата ще видим един срещу друг Arterius и Solano, понеже двамата май се очертават главните лица на шоуто и би било логично. Любопитен съм какво сте замислили и за историята около смъртта (убийството?) на The Duke, защото и това е една доста интересна част от дневника, да не казвам и най-интересната, която според мен задължително трябва да се развива по малко почти във всяко шоу, за да предизвиква допълнителен интерес.

Добро начало, дано дневникът оцелее възможно най-дълго. Съжалявам за късия ми коментар, но в момента нямам възможност за по-обширен такъв... :)

  • Upvote 3
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...