Jump to content

Bulgarian Wrestling Alliance


Recommended Posts

Започнах два дневника, но ги спрях заради липса на читатели и сега започвам още един. Отново той е ще кеч федерация с шоута. Българският кеч алианс ще е специална промоция, която ще предава кеч шоута в България и ще обикаля българските градове. Надявам се да има хора, който да четат редовно, а ако четете редовно, няма да е зле да лепнете един коментар, нали, да ме мотивира да пиша, защото все пак, ако никой не чете няма смисъл да пиша.

На ЛС ми пращатайте, заявки за участие, в който да има...

Име: Каквто и да е обаче да е българско,

Ръст:

Тегло:

Фейс или Хийл

Роден град(или село)

Финишър:

Шоута трябва да са готови в една седмица.

Титли

BWA Championship: Основната титла в промоцията

BWA InterClass Championship: Midcard- титлата

BWA Lightweight Championship: Тилата в най-леката категория

BWA Tag Team Championship: Oтборната титла.

Ростър:

FACE:

Spencer - Spenceend

The Icon(marin17)- Iconslam, Sweet Chin Music

Alberto Contador - Mountain Attack

Rob Van Dam - Frog Splash

Brock Lesnar- Painful finish

Christian - The Wild Jump

Edge- Olimpic Slam, Ancle Lock

MVP - Ancle Lock

HEEL:

Randy Orton- The Rebirth

The Diamond Beast(CM Nexus) - Diamond Bomb

Ric Flair- Pedal to the metal

The Big Show- PM Slam

Samoa Joe(Barzaka_vt)- High Class Jump

The Razor - The Cutter

Silvestar) - VIP Lock

The Killer- Deadly Heat.

Това е ростър и първото шоу също ще излезе днес като то ще бъде на 2 части. На него ще се разпределят всички титли. 8 човека ще се борят за BWA Championship. Първата част ще бъде качена до един час, докато втората по-късно тази вечер. BWA Очаквай неочакваното. Ще ме извинявате тези, който сте се записали, че не сте с имената, който искате, ще променя това скоро.

Edited by Spencer
  • Upvote 3

Възходът и пададението в безскупулния бизнес

Link to comment

Хубаво започваш нов дневник, но защо остави историята беше ми много интересна? Хайде успех!

Edit: Намали броя на титлите. Две ще са ти достатъчни!

Edited by marin17

[color="#FF0000"]1xUniversal champion[/color]

Link to comment

Историята не съм я оставил, обаче ми е трудно да напиша продължение...

Възходът и пададението в безскупулния бизнес

Link to comment

Само да вметна, че нов потребител като теб не може да работи по повече от 2 проекта, затова избирай кой да заключа. Няма да правим spamfest.

  • Upvote 7
Link to comment

Искам да кажа, че докато не се запишат достатъчно хора, няма да започвам дневника.

Възходът и пададението в безскупулния бизнес

Link to comment

Явно никой не иска да се запиша, затова ще си избера няколко редовни потребителя, който редовно четат този раздел и ги сложа в ростъра, за да мога да направя първото шоу, обаче всеки, който иска да се запише, може да го направи...

Възходът и пададението в безскупулния бизнес

Link to comment

^ Е как ще слагаш хора по твоя преценка... Те може и да не искат да се записват в твоята федерация? И ВЗЕМИ СИ СМЕНИ ИМЕТО ВЕЧЕ ИМА ФЕДЕРАЦИЯ ПОД ИМЕТО BWA СЛЯП ЛИ СИ ?!

  • Upvote 2

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

Link to comment

Универсални дневници и потребители могат да правят автоматичен подбор на roster (тоест такива дневници които засягат пряко BWC, както E-fed-a, Pop Prom-а и тн.... и потребители които са заслужили да го направят като Radox, Loop и хора с богат опит в този раздел). АЗ дори не си позволявам в повечето случаи да подбирам roster, а ти изведнъж прояви своеволието да го направиш. Нямам нищо против работата ти, но виждам единствено да сменяш дневници през 2,3 седмици, да правиш каквото си пожелаеш.. а аз отговарям за раздела общо взето, така че ме разбери. :) Съжалявам, че никой не се записва, но това не значи, че трябва да си правим каквото си искаме, нали така? Дал съм тема за реклами, за рейтинг, всичко каквото ви трябва, вече останалото зависи от представянето ви и хората които четат раздела.

Ще се наложи да си промениш roster-a..

Edited by G
Link to comment

Socki - Pedal to the metal

Нещо искаш да ми кажеш ли? Ако трябва ще изключа звездата до ника си, за да не ти блести в очите и се опитай по-директно да го кажеш.

635682_orig.jpg

Link to comment

Готово всичко е променено, и се надявам да сте доволни

Възходът и пададението в безскупулния бизнес

Link to comment

Е ето направих първата част от първото шоу да но ви хареса. Все пак не съм ползвал имена на други потредители, защото явно според тях това е под нивото им някакъв прост потребител да ги използва в дневника си.

BWA Premiere Part 1

Време е за истински кеч. Това е началото на българския дневник и това ще е само за България. Добре дошли да огромно 5-часово премиерно издание на BWA. Нова телевизия излъчва на живо от зала Универсиада на първата част от това шоуто. Фойерверки и огромен шум за началото и бързо е време за първия мач от турнира за BWA титлата.

¼ Final Spencer vs The Big Show

Spencer иска да започне мача с ръкостискане, но получава само слюнка и бърза рима за родината и роднините. Spencer веднага се впуска за сключване на рамене, но Big Show има други планове, изпълзва се и го рита в корема. Show продължава с удари в тила и блъска главата на опонента си в сглобката. Show нанася ритници в гърба на падналия Spencer и посреща освиркването на тълпата с шумно ”Е*и се!” Публиката започва да подкрепя Spencer, който събира сили и се изправя... само за да бъде изхвърлен от ринга след ритник в гърба от Show. Spencer се изправя извън ринга и се подкрепя на оградата. После се обръща към ринга и Spencer го посреща със суисида! Show не губи време, връща Spencer в ринга и го покрива – 1.. 2... не. Show изправя Spencer и го сваля отново с вратотрошач за още 2. Spencer се качва на въжетата и изчаква опонента си. Spencer става, Spencer скача... и е засечен с ласо! Show се изправя бързо, но Spencer го погва със серия чопове през гърдите. Бич в ъгъла, преса от Spencer, суплекс от Spencer. Spencer се изправя отново и Spencer заковава якуза ритник в лицето му! Покриване – 1.. 2... НЕ! Spencer изправя Show и заключва cobra clutсh! Тълпата крещи ”TAP!”, но Show не се предава. Той достига съдията и се хваща за ризата му. Съдията се дърпа и Show го използва, за да достигне въжетата! Spencer пуска опонента си неохотно и докато съдията се загащва, Show заковава удар под пояса! Германски суплекс просва Spencer! Show се качва на въжетата и полита с moonsault! Успешно приземяване върху Spencer! Покриване – 1.. 2... НЕ! Show изправя противника си и опитва PM Slam. Spencer се измъква, завърта Show и го засажда с DDT! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Spencer се качва на въжетата и полита със свой moonsault! Няма никой вкъщи! Show не губи време и заключва глезена на опонента си! Spencer веднага реагира и се измъква с кълбо, пращайки Show в ъгъла. Spencer се засилва, Show парира пресата и опитва PM Slam, Spencer контрира със заден суплекс, Show се измъква със салто зад него, опит за обърнато DDT, Spencer нанася удар в корема и обръща със суплекс северно сияние! 1.. 2... Show се извърта и покрива опонента си с мост – 1.. 2... Spencer се издига, обръща и плъзва Show по гърба си в прав мост – 1..2...Show се изправя и се хвърля със залез над Spencer, преобръщайки го... но Spencer хваща краката на Show и сяда върху него – 1.. 2... и не! Show отново се повдига. Spencer става и чака опонента си да става. Mortem става бавно, и все пак се изправя и това SPENCEEND, Покриване: 1…2………………..3 и това е края. Spencer печели първия мач и отива на полуфинал по късно във втората част на шоуто.

Камерите показват пристигането на Диамантения звяр, който тази вечер също има от турнира за BWA Championship.

- Контадор, тази вечер си мой. Бъди готов за ранно приключване на турнира за теб.

Кратко, точно и ясно. Така може да се опише изказването на Диамантения Звяр.

Сега пък камерите са в съблекалнята на Контадор.

- Алберто, тази вечер имаш големия шанс да станеш шампион. Не мислиш ли, обаче че изтегли късата клечка като за опонент ти се падна именно Диамантения звяр?

- Какво да ти кажа, на мен това ми е шанса и смятам да се възползвам от него. Още като подписах с тази федерация разбрах, че изобщо няма да е лесно и за да бъда шампион , трябва да се изправя срещу всеки, който ми се изправи на пъти.

- Каква ти е стратегията тази вечер за мача?

- Стратегия? Тези мачове не могат да се предвидят и затова всякаква стратегия ще е излишна, затова мисля, че единствено добрата подготовка може да ми помогне тази вечер.

Време е за втори четвърт финал от турнира.

Randy Orton vs Christian

С началото на гонга, те се вкопчват и бутат из ринга, докато Orton не изтиква Christian в един от ъглите и съдията не ги разделя. Christian демонстрира атлетизма си със салто с отскок от въжетата. Ново сключване, Orton отново надделява, но Christian се завърта в последния момент и праща опонента си в ъгъла. Съдията отново ги разделя и двамата се гледат втренчено... и Orton удря шамар на Christian. Той се завърта от изненадата и това позволява на Orton да го преобърне – 1..2...НЕ! Christian се изправя бързо, но Orton отново го преобръща – 1..2...изритване! Отново на крака, Orton пропуска ласо и Christian го наказва с порещ лакът в лицето. Christian приземява и сентон и покрива за 2. Двамата се изправят, Orton праща опонента си с бич във въжетата, пропуска лакът, пропуска ласо и Orton се връща в мача с раменен блок, след което заключва главата на противника си в приспивателно. Christian не му дава да вземе ефект, измъква се с лакти в корема и нанася и няколко лакти в главата, последният от които поваля опонента му за 2. Christian застава до опонента си и скача със салто, Orton се отмества и Christian… пада на крака! Orton пропуска ритник, Christian обаче не пропуска с енцугири в тила му. Christian приземява салто от място и покрива – 1..2...не. Christian опитва силова бомба, но е прехвърлен през гръб. Изправя се... и Orton го просва с велосипеден ритник в лицето. Orton изправя Christian и го праща с рамо в сглобката на въжетата в най-близкия ъгъл. Следват юмруци по раненото рамо, допълнени с няколко ритника. Christian опитва да противодейства, но Orton го прехвърля през ръка. Christian е на крака, засилка... Orton го засича с коляно в корема и скачащ ръкотрошач! Покриване – 1..2...не. Orton се насочва отново към ръката на опонента си и заковава няколко удара с коляно в лакътя и рамото. Изправяне, бич във въжетата и отново прехвърляне през ръка. Orton заключва ръката в armbreaker! Christian се мята като обезумял, търсейки отчаяно въжетата... и ги достига! Orton го издърпва в средата на ринга и отново заключва захвата! Christian е на път да припадне от болката! Действайки отчаяно, той се търкаля в задно кълбо и се освобождава със скок от ключа. Orton веднага го следва... и Christian го просва с ритник! Покриване – 1..2...НЕ! Christian тръгва за High Class Jump , Orton блокира с лакти в корема, завъртане, удар с глава, извиване на ръката и падащ рамотрошач! Orton заключва Armbar! Christian гледа като побъркан и се опитва да се откъсне от него, надявайки се, че и ръката ще си е на мястото! Christian опитва контра с кълбо, но Orton го следва и го задържа в захвата! Christian опитва да достигне въжетата... и едва поставя крак върху най-долното! Orton пуска захвата и изправя Christian. Той тръгва за суплекс, Christian контрира с коляно в корема и скача с DDT... но Orton го спира във въздуха, поставя го на рамо и го стоварва върху коляното си в рамотрошач! Orton отново заключва Armbar! Christian остава без дъх от крещене, но не се предава! Той се преобръща, покривайки опонента си с гръб – 1.. 2... Orton го пуска и двамата се изправят. Orton се засилва, пропуска ласо и Christian го наказва с DDT Покриване – 1.. 2... НЕ! Orton изритва... и веднага заключва Christian в нов Armbar! Публиката крещи ”Christian,Christian”, но Christian е на ръба на съзнанието! Другата му ръка се издига... и той се търкаля под Orton, изритвайки го с крака назад! Orton праща ритник в гърдите на опонента си и го просва с The Rebirth! Покриване – 1.. 2... 3! И Orton печели в един изпълнен с обрати мач и той става вторият класирал се полуфиналите по-късно във втората част на шоуто.

Камерите показват подготовката да двата отбора, който ще се бият за отборните титли. Един от тези два отбора ще бъде шампион. Отборната титла ще е първата, който ще намери своят ново притежател.

BWA Tag Team Championship

Edge and MVP vs Samoa Joe and The Razor

MVP и Razor откриват. . MVP поглежда публиката и под одобрението им се сменя. Edge влиза и веднага тръгва към Razor. Сключване, Razor бързо прекъсва и извива ръката на Edge, който се извърта и извива неговата. Razor нанася лакът в главата на Edge и контрира захвата с друго извиване, при което Edge реагира мигновено с падане по гръб, ритник в ръцете, скок на крака и падащ ритник в рамото на опонента си. Razor се изправя и Edge веднага заключва ръката му зад гърба и отива в ъгъла си, сменяйки се с MVP. Той влиза и поема ключа на Edge, издигайки Razor над себе си. Razor опитва да се измъкне със скок от въжетата и салто назад, но се озовава точно пред ласото на MVP! Покриване за 2. MVP изправя Razor, извива ръката му и се сменя с Edge, който го рита в корема, поема ръката и го праща с бич в ъгъла. Засилка, Razor избегва преса... но Edge го вижда, скача върху въжетата и се връща в ринга и върху него с пресичащо тяло за 2. Двамата се изправят, Edge тръгва към ръката, но Razor се изтъркулва назад с кълбо и се сменя с Joe . Toй влиза с ритник в корема на Edge и го забива в ъгъла. Засилка, Edge избегва преса, Joe също скача върху въжетата и отскача с пресичащо тяло, улучвайки опонента си... който го превърта – 1.. 2... и не. Edge се изправя самодоволно под аплодисментите на публиката... и Joe му бърка в очите. Суперритник просва Edge за 2. Joe го изправя, бич към въжетата и го просва върху коляното си със сателитен гърботрошач . Изправяне, Joe прилага още един гърботрошач и задържа за главата. Edge не се предава и Joe го пуска, просвайки го веднага със заден суплекс с мост – 1.. 2... и не! Joe се сменя с Razor, който влиза в ринга с преса с отксок от въжетата за още 2. Razor изправя Edge и заключва тазов ключ точно пред ъгъла му и пред MVP. Той опитва да влезе, но съдията му попречва, което позволява на Joe да влезе и да нанесе падащ ритник в откритите гърди на Edge, а Razor допълва с The Cutter – 1.. 2... и MVP спасява! Razor изправя Edge и го праща в ъгъла, засилка... и пропуска лакът. Edge се насочва към ъгъла си, но Joe го пресича с бедрен ритник. Joe се готви за High Class Jump, И ГО ПРАВИ. Забива High Class Jump на Edge. Razor дръпва MVP на пода и започва да му бие убийствени плесници. Докато Joe покрива Edge I 1…2….3. Край Samoa Joe и Razor са новите отборни шампиони. Празненствата могат да започнат, обаче няма да траят дълго, тъй като новите шампиони ще трябва да направят първата си защита на титлите малко по късно срещу RVD и Brock Lesnar.

Следва обявяване на броя на зрителите днес в зала Универсиада.

- Дами и господа и искаме да ви съобщим, че за шоуто тази вечер, билетите бяха продадени за едва 10 минути. Искаме да благодарим на вас, който помогнах да подобрим рекорда по брой зрители в зала Универсиада. Благодарим ви , на вас нашите 3845 зрители, който решихте да посетите шоуто ни….

Следват бурни овации от българската публика. Зала Универсиада наистина гърми и шум днес на първото шоу на BWA. Ние пък сме едва в първата част на нашето шоу. И Сега е време за третия четвърт финал от турнира.

¼ Final Pete Apple vs The Icon

Apple не губи време и се нахвърля върху противника си, който използва скоростта си и го избягва. Ритници по бедрата на Apple. Той отвръща със саблен удар, но Icon го избягва и този път нанася лакти в тила. Icon избутва противника си в ъгъла, заковава преса и се качва на въжетата, откъдето скача и го поваля с ракетен падащ ритник за 2. Apple се изправя и Icon го засипва с още лакти, докато не бива избутан във въжетата и проснат с мощен полски чук. Apple приземява лакът-брадва и покрива за 2. Следва приспивателно, но Icon се измъква с лакти в корема, засилва сеi поваля Apple. Icon отново е на въжетата и изчаква опонента си. Скок към него... и Apple контрира с мощен ъперкът, засичайки го във въздуха! Icon пада на главата си! Apple покрива – 1..2...НЕ! Apple веднага го изправя и праща в ъгъла. Коляно в корема е следвано от лакът в лицето. Бич в отсрещния ъгъл, Apple се засилва... и пропуска преса. Icon се връща в мача с лакти за опонента си. Отново и отново, докато достига ъгъла. Оттам връща Apple в средата на ринга с DDT! Icon не покрива, още не е приключил – качва се на въжетата и приземява летящ крак-брадва! Опит за туш – 1..2...НЕ! Icon отчаяно налага Apple с лакти, докато решава какво да прави. Apple обаче блокира удар и просва опонента си с ласо! Бич към въжетата и Apple засажда ботуш в лицето на Icon! Покриване – 1..2...НЕ! Apple отива в ъгъла и изчаква Icon. Веднъж на крака, Apple се засилва... и Icon го засича с падащ ритник в лицето! Icon прави сателитно завъртане около Apple... но не успява да заключи Iconlock! Apple опитва контраатака, но Icon се спуска зад него и го просва с обърнато DDT. Apple се качва отново на въжетата и това е Rotten Apple! Няма никой вкъщи! Apple пада по лице на тепиха, изправя се със залитане и получава Iconslam! Icon покрива – 1..2……………3. Това е краят Icon печели мача и продължава към полуфиналите на турнира за титлата. Докато Pete Apple ще се изправи срещу Ric Flair за Интеркласната титла.

Външен поглед на залата и все още е светло навън тъй като е едва 17.40 през деня и това е още първата част на шоуто. Всички в залата може би са изморени вече от викане тъй като видяхме 4 прекрасни мача и сега е време за главния мач за първата част.

¼ Final Alberto Contador vs The Diamond Beast.

Двамата откриват със сключване. Ръстът на The Beastси казва думата и той с лекота изтласква Contador към ъгъла, където го погва с тежки чукове и ритници в торса. Бич в отсрещния ъгъл и засилка, Contador избегва преса, но The Beast се спира преди сблъсъка със сглобката. Той се обръща... и е посрещнат с опит за Cycling Move! The Beast блокира с лакти и захват . Завъртане... и Contador се измъква с лакти! The Beast тръгва за ботуш в лицето, Contador хваща крака му и го сваля просва с ласо! Contador заключва Cycling ключ! The Beast веднага се стрелва към въжетата и ги достига за прекъсване. The Beast се изправя предпазливо и отново тръгва към Contador, който избегва лапите му и заключва ръце около кръста му. The Beast разделя захвата, извива ръката на опонента си и го праща към въжетата. Пропуска ласо, пропуска лакът на връщане и Contador го просва със скачащо ласо! The Beast веднага се изправя, но получава ритник в корема и светкавично DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Contador изправя The Beast, праща го в ъгъла, нанася преса и го тръшва със суплекс през глава! Покриване – 1.. 2... НЕ! Contador прави опит за Cyclinglock, но този път The Beast се усеща навреме и го изритва назад. The Beast се изправя едва-едва, избегва ласото на Contador, засилва се... и Johnson го посреща с ответно ласо и опит за Cyclinglock! The Beast се мята диво и в крайна сметка се освобождава. Изправя се и търси опонента си с юмрук, но Contador го препъва и опитва Cyclinglock! Докато се мята този път, The Beast достига въжетата и се издърпва извън ринга, където сяда срещу оградата, за да почине. Silvestar идва при него, за да му помогне да се изправи и му шепне съвети. Contador обаче няма намерение да чака и полита между въжетата със Killing Jump! Contador поваля и двамата! Той се изправя под овациите на публиката, изправя и The Beast и го връща в ринга. Там го дебне... опит за Cycling Move... The Beast се измъква и се засилва... и Contador го просва с гръбнакотрошач!CYCLING MOVE! Гърбът на The Beast вече може да е достатъчно омаломощен! Но Silvestar се качва на ръба на ринга и съдията отива при него. Contador пуска опонента си, за да прогони Silvestar, но The Beast се възползва от разсейването на съдията, за да нанесе удар под пояса му! The Beast се изправя с ръка на гърба, събира сили с мощен рев и забива саблен удар на Contador ! Покриване – 1.. 2... НЕ! The Beast се издърпва на крака чрез въжетата, дебнейки опонента си. Когато Contador се изправя, The Beast засажда ботуш в лицето му! The Beast продължава с крак-брадва! Покриване – 1.. 2... НЕ! The Beast става отново и се блъсва в ъгъла, за да затъпи болката в гърба си. След това започва да си го изкарва на опонента си с бесни ритници в торса. Съдията го предупреждава, че ще го дисквалифицира, а Silvestar крещи извън ринга, че му трябва победа. The Beast се успокоява, изправя Contador и го праща в ъгъла. Там заковава преса, следвана от коляно в корема, лакът в главата, вдигане на рамо, змийски очи и мощно ласо! Покриване – 1.. 2... НЕ! The Beast се отдръпва в празен ъгъл и чака опонента си да стане, след което се засилва за копие... Contador обаче се отдръпва и го праща с глава в сглобката! Преобръщане от Contador – 1.. 2... НЕ! Contador се изправя на мига и просва опонента си с нов ритник в лицето! Изправяне, захват за кръста и следва германски суплекс с мост за Contador – 1.. 2... НЕ! The Beast стъпва върху гърлото на Contador и започва да го души, докато съдията не преброява до 4. След това заключва приспивателно. Contador вече е отпаднал и няма сили да се движи, затова съдията вдига ръката му... и тя пада веднъж... два пъти... и се задържа! Contador събира сили, подкрепен от тропота на тълпата и бавно се изправя, нанасяйки удари в кръста на опонента си. Измъкване, засилка... и The Beast го хваща за гърлото – The Diamond Bomd! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! The Beast става, гледайки колкото невярващо, толкова и ядосано опонента си. Silvestar също гледа втрещено извън ринга и започва да крещи по The Beast да го довърши. The Beast изправя Contador, , завъртане... но Contador се измъква от хватката и контраатакува със самоанско тръшване! Двамата лежат неподвижно и съдията брои – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ 8......... И те се изправят едновременно. The Beast веднага тръгва за копие, но Contador го препъва с лице в сглобката. Той го хваща за главата и започва да я блъска в сглобката – 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10 пъти! Бич в отсрещния ъгъл, засилка и преса за The Beast! Contador се обръща и го връща в средата на ринга с опит за булдог... но The Beast го избутва към въжетата и го посреща на връщане с The Diamond Hit! Но няма сили да покрие! Той лази към противника си и едва поставя ръка върху него – 1.. 2... Contador полага крак на въжетата! Silvestar тича, за да го избута и The Beast покрива отново – 1.. 2... НЕ! The Beast изправя опонента си и следва нов опит за The Diamond Bomb... Contador се измъква! Silvestar се качва на ръба на ринга, за да крещи по него. The Beats се засилва за The Diamond bomb ... и Contador го праща в Silvestar! Contador издебва The Beast с гръбнакотрошач!Contador извива The Beast върху коленете си….но не това е контра на The Beast. Той хваща Contador и го вдига и това е THE DIAMOND BOMB!!! Покриване: 1…2……………………………………………….3 The Beast печели този феноменален мач и продължава напред в турнира по късно тази вечер той трябва да спечели от два мача и ако го направи, то той ще бъде шампион на BWA. Каква феноменална първа част и най-вече каква втора част на шоуто ни очаква. Spencer, Randy Orton, The Icon и The Beast, един от тях ще бъде шампион на BWA. Alberto Contador също ще има мач във втората част, той ще се изправи Silvestar за титлата в леката категория. Боже, ако това е първата част, то каква само втора част ни очаква… Само след малко.

Results

1/4 final Spencer def The Big Show (10:22)

1/4 final Randy Orton def Christian (11:05)

Samoa Joe and The Razor def Edge and MVP for the BWA Tag Team Chapionship (11.22)

1/4 final The Icon def Pete Apple (8:18)

1/4 final The Diamond Beast def Alberto Contador (19:44)

Part 2 card

BWA Championship Tournament Final

1/2 Final Spencer vs Randy Orton

1/2 Final The Diamond Beast vs The Icon

BWA Interclass Championship: Ric Flair vs Pete Apple

BWA Lightwight Championship: Alberto Contador vs Silvestar

BWA Tag Team Championship: RVD and Brock Lesnar vs The Razor and Samoa Joe [c]

Edited by Spencer

Възходът и пададението в безскупулния бизнес

Link to comment

BWA Premiere Part 2

Ето ни обратно в зала Универсиада, отново сме на живо по Нова Телевизия след двучасова пауза отново е време за кеч. Този път е втората част от Премиерното шоу и в тази част ще разберем, кой ще е първия Интеркласен шампион, както това и кой ще бъде шампион в леката категория, и най-важното тази вечер ще бъде определен новия шампион на BWA. Фойерверките отново са във въздуха и шумът в зала Универсиада отново е голям този път за три часа и това ще развръзката.

½ Final Spencer vs Randy Orton

Spencer отново настоява за ръкостискане преди мача, но получава само присмех от Orton. Spencer тръгва за сключване на раменете, Orton обаче има други планове и го праща към въжетата със завъртане. Spencer го просва с рамо и се засилва отново. Spencer прескача опонента си, Orton се изправя и прескача тичащия Spencer и скача отново за падащ ритник... но Spencer спира пред въжетата. Orton пада по гръб и Spencer прави мост над него – 1.. 2... Oton се издига с противника си, завърта го и го плъзва с изправен мост – 1.. 2... Spencer се измъква и веднага преобръща изправящия се Orton – 1.. 2... Orton изритва.... и отново е уловен в преобръщане – 1.. 2... Orton отново изритва, избягва трети опит и преобръща Spencer с кълбо – 1.. 2... Spencer го издърпва и го покрива със същото – 1.. 2... Orton изритва опонента си към въжетата и на връщане го улавя в малък пакет – 1.. 2... Spencer изритва, засилва се отново и преобръща Orton с вътрешен пакет – 1.. 2... Orton изритва и двамата се изправят едновременно, едновременно скачат и краката им се срещат в двоен падащ ритник. Двамата се изправят отново и остават втренчени един в друг под овациите на тълпата.

Ново начало, този път със сключване. Spencer изтласква Orton към ъгъла, но Orton го обръща в последния момент, блъсва го в ъгъла и заключва главата му подмишница. Spencer опитва да се измъкне с бич, но Orton не пуска. Spencer тръгва към ъгъла, но Orton го спира и премята през кръст, заключвайки главата му докато лежи. Spencer опитва да изрита от захвата, но не успява веднъж, два, три пъти. След това се изправя бавно, опитвайки да запази съзнание и отново опитва бич, но Orton продължава да държи! Spencer събира сили и отново го блъска, този път отделяйки го от себе си. Orton едва не налетява на съдията, спирайки се на сантиметри от него. Orton го следва с ласо, но Orton се измъква и Spencer също се спира в последния момент да улучи съдията. Докато съдията се предпазва обаче, Orton се възползва от обръщането и нанася удар под пояса на Spencer! Преобръщане – 1.. 2... не! Orton изправя Spencer и го тръшва отново – 1.. 2... не! Spencer се изправя бавно и Orton отново го сваля със заден суплекс – 1.. 2... не! Orton изчаква опонента си да стане отново, дебнейки го в приклекнала позиция – опит за Slam, Spencer блокира и го просва на врата му с германски суплекс! Spencer обаче не може да продължи и остава да лежи, докато не си връща чувствителността в южното полукълбо. По това време и Orton се е съвзел и двамата стават едновременно. Orton тръгва за ключ на главата, но е посрещнат от чоп през гърдите. И още един, и още един, и още един. Spencer вкарва Orton в ъгъла – чоп след чоп след чоп след чоп! Бич в отсрещния ъгъл, Spencer се засилва... пропуска преса, Orton тръгва за булдог... и е засечен с избутване в отсрещната сглобка и наказан с DDT! Spencer покрива – 1.. 2... не! С изритването, Spencer веднага заключва crossface! Orton обаче е твърде близо до въжетата и се хваща за тях. Spencer го издърпва в средата на ринга и опитва да поднови захвата, но Orton се обръща и го изритва към въжетата. Orton го прехвърля през рамо и заключва ключ! Spencer се мъчи, докато достигне въжетата и се издърпва чрез тях извън ринга. Orton не го следва, препочитайки да се перчи с надмощието си пред публиката... и Spencer го препъва от ръба. Spencer се връща в ринга, издърпва Orton и веднага заключва crossface! Orton не намира въжета, но не се и отказва. След известно мъчение се обръща върху противника си, но Spencer се обръща допълнително ! Orton е в безизходица, ритайки отчаяно назад... и това го доближава до въжетата, спасявайки се с върха на пръстите си! Spencer пуска с неохота, изправяйки се пред един от ъглите. Orton също става... и Spencer го просва с мощно ласо! Покриване – 1.. 2... НЕ! Spencer изправя опонента си и го паркира върху сглобката в ъгъла, качвайки се при него. Опит за суперплекс, Orton блокира и блъсва опонента си обратно в ринга, следвайки го с летящ лакът. Покриване – 1.. 2... НЕ! Orton се изправя, изчаква, засилка, опит за The Rebirth... Spencer го засича с поредното ласо! Orton не се отказва и избутва Spencer към въжетата и след това…Orton прави The Rebirth. Покриване: 1…2……..3. Randy Orton печели и продължава напред в турнира. В главния мач за вечерта, той ще се изправи срещу The Icon или The Diamond Beast за титлата BWA. Orton все още не е напуснал ринга и зазвучава музиката на The Diamond Beast и той излиза на ринга за своя мач с The Icon. Двамата се споглеждат, но нищо не става защото Ортън просто напуска ринга и влиза в backstage зоната. Сега е появява The Icon, който победи Pete Apple в първата част.

½ Final The Icon vs The Diamond Beast

The Beast стъпква рамото на Icon, изправя го и го връща на тепиха със загребващо тръшване, продължавайки с крак-брадва за 2. The Beast заключва брадичката на Icon и го измъчва известно време, докато Icon не се изправя с лакти в корема на The Beast. Icon се засилва... но The Beast го издърпва за косата на тепиха и стъпква отново рамото му. The Beast души за малко опонента си, после го изправя и праща в ъгъла. Засилка... Icon блокира пресата с ритник, скача от въжетата и заковава DDT! Hero изправя противника си, опит за Iconslam, The Beast блокира, завъртане, опит за задушаващо тръшване, Icon блокира с коляно, завъртане и порещ лакът в лицето..Вдигане на рамо, змийски очи, засилка и ботуш в лицето повалят отново Icon. Покриване – 1.. 2... НЕ! The Beast дебне Icon в отсрещния ъгъл и се засилва... Icon го засича с внезапен ритник! Lакът от Icon! Засилка... Iconslam просва Тhe Beast! Покриване – 1.. 2... НЕ! Icon се изправя и залита към въжетата, притискайки ръката си. The Beast се изправя бавно и Icon се качва на въжетата, издебвайки го за летяща . Следва двойно настъпване от Icon! Покриване – 1.. 2... НЕ! Icon се качва на въжетата и скача за двойно настъпване оттам... но The Beast се отмества. Icon се търкаля до ъгъла, изправя се, обръща се... право в The Diamond Bomb! The Beast обаче е твърде омаломощен, за да покрие. Когато го прави, опонентът му изритва на 2. The Beast изправя Icon, нанася юмруци в главата, бич във въжетата и прехвърляне през рамо. Icon се изправя със залитане до въжетата, The Beast го напада с ласо, но Iron пада и дърпа въжетата, пращайки опонента си над тях и извън ринга! Iron изчаква той да се изправи и се засилва със суисида! The Beast обаче се отдръпва и Icon среща оградата на публиката с рамо! The Beast го грабва за косата и го блъсва отново в оградата! И отново! И отново! И отново! Той го вкарва в ринга под освиркванията на публиката (на които отговаря с перпендикулярен жест на ръцете) и го издебва за ботуш в лицето. Покриване – 1.. 2... НЕ! The Beast изправя Icon и го заключва в мечешка прегръдка. Icon започва да се мята, но наоколо няма въжета, а захвата е твърде здрав, за да се измъкне със сила. Icon продължава да се мята, докато The Beast не залита към близкия ъгъл. Icon се подпира с крака и изритва, катурвайки опонента си и измъквайки се от захвата. Icon издебва опонента си... но пропуска ласо и The Beast го наказва с германски суплекс, тръшвайки го на главата му! The Beast дава знак, че края настъпва и изправя Icon. Вдига го на пожарникарска носилка, завъртане – и Icon се изплъзва зад него... Iconslam! Покриване – 1.. 2... THE BEAST ПОСТАВЯ КРАК НА ВЪЖЕТАТА! Icon го издърпва в средата на ринга и приземява салто от място. Покриване – 1.. 2... НЕ! Icon се изправя ядосан и опитва нов Iconslam, The Beast контрира с опит за задушаващо тръшване, Icon се измъква със скок и ритник, The Beast улавя крака му, Icon скача за Iconslam, The Beast се навежда и веднага опитва германски суплекс, Icon се измъква със салто над него, The Beast замахва за диво ласо, Icon минава под него и отново опитва Iconslam, The Beast сяда на място и го прехвърля пред себе си и Icon се връща с ритник в лицето! Покриване – 1.. 2... НЕ! Icon удря тепиха от раздразнение. Нов опит за Iconslam The Beast го избутва назад в ъгъла и го качва на въжетата, следвайки го. Опит за суперплекс. Icon блокира и нанася лакти в главата на опонента си. Icon минава със залез над The Beast и го връща в ринга с падаща бомба! Покриване – 1.. 2... НЕ! Icon изправя The Beast и го паркира в ъгъла, качвайки го на въжетата. Опит за Iconslam, The Beast обаче блокира скока и нанася удари в корема на опонента си. The Beast се изправя на въжетата, хваща ръката му и пада извън ринга – обесвайки ръката му на въжетата! Icon контрира и този успява и забива Iconslam. Покриване – 1.. 2... 3!КРАЙ Icon печели и се класира за финала на турнира и в главния мач ще се изправи срещу Randy Orton за титлата на BWA, обаче изобщо не си и помисли за каквото и да е празненство като просто напуска ринга и се оттегля в backstage зоната. Докато The Diamond Beast гледа и не може да повярва, че шансовете му за спечелване на титлата се изпрариха.

Камерите ни прехвърлят към съблекалните, където Ric Flair се подготвя за мача си тази вечер за Интеркласната титла.

- Дами и господа, вие ме помните, нали? Аз съм Ric Flair, 22-кратния световен шампион, и аз ще подписах с BWA, за да постигна всичко, което мога. Тази вечер Интеркласна титла, след това Световна титла и все това Зала на славата. Величие… Pete Apple, не знам какъв си ти обаче мога да ти кажа само едно нещо. Готви се за бой и бъде сигурен, че няма никакъв шанс тази вечер ти да напуснеш зала Универсиада в София като Интеркласен шампион. Всички знаят кой съм аз, обаче никой не знае кой си ти. Защо е така? Защото аз съм велик, а ти не си. Аз съм Ric Flair и също най-голямата легенда в кеча, а ти си никой. Това стигали ви .

Следва мача за отборните титли. Дано Razor и Samoa Joe да са готови след мача им в първата част и сега са решени на всичко да напуснат залата с отборните титли.

BWA Tag Team Champonship

Razor and Samoa Joe [c] vs RVD and Brock Lesnar

Razor открива срещу RVD. Двамата започват с предпазлив chain wrestling, който бавно се ускорява и скоро започват да разменят прехвърляния с ръка из ринга. RVD блокира едно прехвърляне, нанася лакът на Razor и го праща към въжетата, посрещайки го с бедрен ритник за 1. Нов бич във въжетата, RVD скача за саблен удар... и Razor контрира с падаща бомба! Покриване – 1.. 2... и не! RVD се измъква със задно кълбо, пропуска ласо и Razor го наказва със своя саблен удар, следвана от смяна. Joe влиза с премятане, прехвърля с ръка RVD, прави салто от въжетата за удоволствие и се качва на въжетата, за да се порадва на величието си. RVD обаче го издебва, опит за германски суперплекс... Joe обаче блокира с лакът, обръща се и минава със залез над опонента си, връщайки го в ринга с бомба! Следва сентон и покриване за 2. Joe изправя RVD, праща го в ъгъла и се качва за 10 юмрука, но RVD контрира със змийски очи и се сменя. Lesnar влиза с ласо за Joe и приземява скачаща преса за 2. Изправяне, бич към въжетата, Lesnar вдига Joe в странична носилка, завъртане и скачащо странично тръшване – 1.. 2... не! Lesnar продължава с ритници за падналия Joe, изправя го и го праща в ъгъла, където следват още ритници в областта на корема и гърдите. Lesnar подхваща Joe под ръката и го хвърля по гръб през ринга! Смяна с RVD, който влиза с дебнене, падащ ритник в коляното на Joe, следван от ритник в тила. Покриване – 1.. 2... не! Смяна с Lesnar, двамата засилват Joe и го премятат през рамо... и Joe се приземява на крака, кълбо към ъгъла си за смяна. Razor влиза със скок върху въжетата и mile-high moonsault, поваляйки и двамата си опоненти! Lesnar се изправя, но е повален отново от падащ ритник, прекатурвайки се през въжетата. RVD напада... и Razor го препъва с крака, приземява премятащ сентон върху гърба му, следван от салто от място! Покриване, но съдията го предупреждава! RVD му връща палката и влиза в ринга, където Razor го атакува с ритници в главата. RVD обаче се свестява... и засажда Razor с обърнато DDT! RVD излиза, а Lesnar покрива Razor – 1.. 2... НЕ! Lesnar заключва опонента си в задушаващ захват. Razor се бори и скоро става на крака и забожда лакти в корема на Lesnar, опитвайки рязка засилка... която Lesnar контрира с ботуш в лицето! Още ритници от Lesnar и той се сменя с RVD, който заключва ключ. Razor не успява да обърне захвата, затова долазва до въжетата, но RVD просто го издърпва в средата на ринга и отново заключва захвата. Razor продължава да прави гримаси, но не може да се измъкне и продължава да се опитва да се влачи към въжетата. Остава му дълъг път... който се скъсява... по-близо... почти стигна... RVD го освобождава и го рита в главата! RVD изправя Razor, нанася лакът в тила му и маха на публиката за „чао”, скок и опит за reverse run... но Razor контрира с изхвърлящ лицетрошач! Двамата лежат на ринга, а партньорите им опъват ръце, викайки за смяна. Те достигат ъглите си... и Lesnar влиза пръв и издърпва Razor далеч от ъгъла му. Той го изправя, нанася няколко чопа и ритника, бич към въжетата и го просва със силово тръшване. Покриване – 1.. 2... НЕ! Lesnar заключва приспивателно точно пред ъгъла на RVD, дразнейки Joe. Той опитва да влезе, но съдията го задържа навън. Междувременно Razor губи съзнание. Съдията го проверява... едно вдигане на ръката... две вдигания на ръката... и ченетрошач от Razor! Кълбо към ъгъла и смяна! Joe влиза с летящ падащ ритник за Lesnar. RVD се връща и получава прехвърляне през рамо. Joe се насочва отново към Lesnar, ритник в корема, ключ на главата, засилка към ъгъла и... DDT! Joe се обръща към RVD и контрира негова засилка с порещ лакът в лицето. Опит за High Class Jump... RVD блокира и избутва Joe към Lesnar, който замахва... и улучва RVD, след като Joe се измества! Joe просва Lesnar с ритник и приземява салто от място върху него. След това издебва RVD... и го засажда с powerbomb! Отново към Lesnar, изчакване, опит за High Class Jump, Lesnar блокира и го вдига на рамо, засилка към ъгъла, Joe се измъква и блъсва опонента си в сглобката, след което го преобръща – 1.. 2... НЕ! Lesnar се изправя и веднага просва Joe с мощно ласо! RVD и Lesnar изправят опонента си, засилка и опит за Double Class Jump, но Razor се намесва и хваща Joe във въздуха. Отскок от въжетата и двоен падащ ритник сваля и двамата! Razor издебва RVD... THE CUTTER! Razor задържа RVD, докато Joe се опитва да приложи High Class Jump на Lesnar, но не Lesnar контрира като избутва Joe до въжетата и му забива копие, като Joe започва да се превива от болка в ъгъла на ринга. Razor държи в другия край на ринга RVD, обаче той не вижда какво прави Lesnar Lesnar го обръща му забива PAINFUL FINISH! Покриване..1….2…3! Brock Lesnar и Rob Van Dam почелят отборните титли. Само няколко часа след като Razor и Joe ги спечелиха. Загубилите не могат да повярват, че загубиха титлите два часа след като ги спечелиха Lesnar & RVD продължат да празнуват на ринга като се поздравяват с повечето хора, които са си седят точно до ринга.

Сега поглед на живо в паркинга, където загубилия полуфиналния мач за титлата Spencer, напуска залата видимо разочарован.

- Аз ще бъда шампион, бъдете сигурни в това.

Показана е графика за новото седмично шоу, което ще бъде двучасово. За първи път е обявено името му – BWA Velocity. Вторник 21:00 часа по Диема .

След интервю с Pete Apple.

- Pete, днес имаш много важен мач, макар, че загуби шансове за спечелване на титлата на BWA, ти все пак имаш шанс да си тръгнеш с титла. Имаш, обаче и друг проблем тий като мач ти ще е срещу легендата в бизнеса Ric Flair, какво ще кажеш за този мач?

- Ами, всички, който ме познават знаят, че съм голям почитател на Ric Flair. Той ми бе един от любимците, обаче аз съм тук за успея в този бизнез. Пък и Ric Flair с неговото промо по-рано показа какъв човек всъщност е това, че когато съм го гледам съм бил голям идиот за да не забележа какъв всъщност е този човек.

- Нещо имаш ли да кажеш за предстоящия. Ще успееш ли да се подготви имайки предвид, че Ric нямаше мач в първата част, докато ти се би с The Icon.

- Това няма да е проблем за мен, за мой късмет мачът ми не бе толкова дълъг за да съм изгорил достатъчно сили като Алберто Контадор или The Diamond Beast, например, докато Flair e повече от 50 години все пак.

Показан е птичи поглед над студената и мъглива София Наистина е студена нощ тук, в залата обаче става все по-горещо, не само от отоплителната система, но и от това, че главният мач наближава показана е графика за него. Randy Orton и The Icon трябва да се потготвят добре за този мач, тъй като това ще е техният трети мач за вечерта.

След феноменалния си 19 минутен мач в първата част Alberto Contador илиза в мач за титла в леката категория срещу Силвестър, който пък придружи The Diamond Beast по-рано.

BWA Lightweight Championship

Silvestar vs Alberto Contador

Двамата откриват мача с дълъг момент на гледане един в друг. След цяла минута събиране на напрежение, двамата изригват един срещу друг в размяна на юмруци в средата на ринга. Contador блокира един от ударите на опонента си и го погва само със свои, изтласквайки го към въжетата, откъдето го връща с бич. Contador го посреща с рамо... но Silvestar е по-силен и поваля него. Contador се обръща, Silvestar го прескача и се засилва, Contador става и прескача Silvestar и го посреща на връщане с препъване с крака и ключ на единия крак. Contador веднага реагира и търси близките въжета, улавяйки ги бързо. Двамата отново се изправят в средата на ринга и Contador тръгва към Silvestar, който обаче му бърка в очите и заключва главата му. Contador се отдръпва назад и избутва Silvestar към въжетата, скачайки за падащ ритник... но Silvestar се спира пред въжетата и Contador пада по гръб. Silvestar тръгва за лакът-брадва, но Contador се помества и Silvestar пада на мястото му. Silvestar се изправя... и отново е повален от падащия ритник на Contador. Silvestar се изтъркулва извън ринга и удря раздразнено пилона в ъгъла. Той се връща бързо и тръгва към опонента си, но Contador го избягва, извива ръката му, минава зад него и го препъва да падне по лице, след което се плъзва по него и заключва главата му. Silvestar се изправя с опонента си и нанася няколко удара с лакът в корема му, за да се измъкне, след което го търси с ласо... но Contador хваща ръката му и използва замаха, за да го свали, след което минава зад него и заключва крака му. Silvestar отново достига въжетата и Contador е принуден да пусне. Silvestar се изправя бавно и без да изпуска Contador от поглед, после отново тръгва към него, искайки борба за надмощие с ръце. Contador приема... но Silvestar отново му бърка в очите и го просва с ласо! Покриване – 1.. 2... не! SIlvestar изправя Contador и го поема с твърди удари през гърдите, понасяйки го към ъгъла. Там нанася коляно в корема, лакът в главата, вдигане на рамо и змийски очи. Засилка... и просва Contador с ботуш в лицето! Покриване – 1.. 2... не! Silvestar нанася няколко ритника на опонента си, изправя го и отново го поваля със загребващо тръшване и следва крак-брадва за още 2. Silvestar заключва приспивателно и Contador реагира мигновено, опитвайки да се изправи. Набира се на крака и търси корема на опонента си с лакти, но когато се откъсва от захвата, Silvestar го хваща за косата и го сваля с дърпане. Silvestar настъпва лицето му и започва да си тръка подметката в него под освиркването на публиката. За да им покажеш, че ги чува, Silvestar сваля крак от лицето му... и стъпва върху него и с двата крака. Следва още освиркване и Silvestar отново слиза... и стъпва върху слабините му! Този път съдията го отмества и предупреждава, но Silvestar само свива рамене и изправя Contador, за да му нанесе няколко юмрука в главата и да го просне отново, този път с мощен ъперкът. Покриване... но само за 2. Silvestar нанася няколко шамара на падналия си опонент и го изправя след себе си, пращайки го към въжетата, за да го посрещне с още един ботуш в лицето... но Contador улавя крака и го поваля с драконов тирбушон! Двамата се борят да станат на крака, Silvestar става пръв и закуцуква към опонента си... който нанася падащ ритник в коляното му. Contador хваща крака и забива коляното в тепиха. След това го обръща и приземява лакът-брадва върху крака. Contador изправя Silvestar и го поваля с нов драконов тирбушон! Опит за Sharpshooter... но Silvestar го отблъсква и се изправя на един крак, посягайки към гърлото му... Contador обаче блокира тръшването с лакът и поваля Vito с руско помитане с крак! Нов опит за crossface… Silvestar се съпротивлява и рита бясно с другия крак, заради което получава удар с глава в областта на слабините. Contador нанася ритник на крака на опонента си, приземява коляно върху него и заключва старничен ключ на крака. Silvestar е на ръба, но събира сили и в крайна сметка се добира до въжетата! Contador го пуска веднага, изправя го и нанася няколко удара в главата и корема му, избутвайки го към ъгъла. Contador се отдръпва и тръгва за преса... но Silvestar го улавя за гърлото и просва с VIP Slam! Кракът му обаче поддава и Silvestar се сгромолясва в болка до опонента си, неспособен да покрие. Съдията проверява дали е способен да продължи мача и получава отговор да се разкара. Silvestar се изправя едва-едва и изправя и Contador. Той го качва в пожарникарска носилка... и кракът му отново поддава, изпускайки го. Contador реагира веднага с второ руско помитане!Crossface! Това вече е твърде много за Silvestar. ПРЕДАВАНЕ! Alberto Contador е новият шампион в леката категория. Много добър мач за него и прекрасна победа. След тази драматична загуба по-рано, сега Алберто печели един 14 минутен мач, който му дава титлата в леката категория. Така и той може да започне да празнува все пак той спечели титла в тази откриваща за BWA вечер.

Показана е графика на новото обзорно шоу, което ще се излъчва всеки четвъртък по НОВА Спорт Ще бъде с продължителност 30 минути и ще има специални интервюта и по някой ексклузивен мач.

И така минаха две трети от втората част на шоуто и четири пети от цялото шоу. Останаха ни само два мача, първият е Интеркласната титла между Ric Flair и Pete Apple, докато другият е големият главен мач за вечерта за титлата на BWA между Randy Orton и The Icon. Екраните се разделят на две и показват подготовката да двамата за мача им. До този мач обаче има време и сега ще мача Ric Flair vs Pete Apple.

BWA InterClass Championship

Ric Flair vs Pete Apple

Apple слиза по рампата под гръмогласните овации на тълпата. Двамата се изправят един срещу друг и съдията дава знак за гонга. В този миг тръгват за сключване и Apple бързо го обръща в извиване на ръката. Flair опитва да се измъкне със свое извиване, но Apple го допълва и се връщат в изходна позиция. Flair се навежда със завъртане, отново прави същата контра, но този път насред хватката заключва главата на опонента си. Apple обаче го бута към въжетата и го посреща с рамо, след което се засилва перпендикулярно. FLair се изтъркаля под него, изправя се, прескача го на връщане и го посреща със скок за падащ ритник... но Apple се спира пред въжетата и Flair пада по гръб. Apple веднага опитва Sharpshooter... но Flair го изритва и се изтъркаля назад. Flair се връща с лакти, изтласква Apple към въжетата и го засилва с бич, Apple обаче контрира, вдига Flair със сателитно завъртане и го спуска с гърботрошач! Опит за туш носи 2! Apple изправя FLair и го засилва в ъгъла. Засилка, пропуска преса и FLair го наказва с още лакти в гърдите и се отдръпва. Засилка на FLair, опит за тичащ падащ ритник... Apple обаче се помества и FLair удря сглобката и пада по гръб! Apple веднага приземява лакът-брадва върху ударения крак, завлича опонента си в средата на ринга и заключва страничен ключ на крака! Flair не се оставя и бързо търси въжетата и скоро ги достига! опитва отново да го издърпа, но Flair се задържа за въжетата, издърпва се от външната страна на ринга и полита с отскок... и Loop го посреща с ласо в корема! FLair се преобръща и пада по гръб, а Apple бързо покрива – 1.. 2... не! Apple опитва Sharpshooter, Flair обаче отново действа като опарен и се издърпва към въжетата още преди хватката да бъде заключена. Apple го пуска и спортменски го изчаква да се изправи. Когато това става, Flair се връща към него, блокира удар и извива ръката му. Apple се завърта, извивайки ръката на FLair в процеса, завърта го със себе си, прескача го, прехвърля го през рамо и нанася падащ ритник в тила му за 2. FLair се изправя бързо и търси опонента си с ласо, FLair обаче го избегва и опитва заден суплекс... Flair се измъква със салто... но пада лошо върху ударения си крак. FLair се обръща с ловене, FLair обаче реагира бързо, ритник в корема и засажда опонента си с DDT! FLAir изкоцуква до ъгъла, качва се върху третото въже и приземява жабешка преса! Покриване – 1.. 2... НЕ! FLair изправя опонента си, опит за DDT... Apple обаче го избутва в ъгъла и нанася няколко удара в гърдите и корема, след което го качва на въжетата и го следва за суперплекс... Flair обаче се съпротивлява, блокира с ловене на въжетата и бута опонента си обратно в ринга! Flair се изправя и се обръща с гръб към ринга за moonsault… и така не вижда падащия ритник, който Apple нанася в крака му! FLair пада в ринга и се изправя с олюляване и накуцване, Apple хваща крака му и го поваля с драконов тирбушон! FIGURE FOUR! Кракът на FLair този път не издържа и той се предава! Ric Flair се предава на собствената си хватка. Той бе размазан тази вечер от Pete Apple, който става Интеркласен шампион. Няма спор това бе феноменално представяне от страна на младока и това показа на Flair, че той вече не може да бие, който си иска. Pete Apple показа, че е просто младок, той показа прекрасните си умения да се бие е заслужено се оттегля зад сцената по бурните овации на публиката в зала Универсиада.

Показана е графика, който показва, че първият път, когато федерацията ще има ППВ, това ще е на 20 Февруари, а името на ППВ-то е Pushed to the limit.

Най-после!!! Главния мач за вечерта, знаем, че публиката вече е уморена след този дълъг ден започнал с първия мач още 16:00 и общо 10 мача са изиграни в двете части. Сега обаче е 22:20, Randy Orton и The Icon са готови за битка за титлата на BWA.

Tournament Final for THE BWA CHAMPIONSHIP

Randy Orton vs The Icon

Двамата остават на място след гонга, втренчени един в друг, а тропотът на тълпата скоро ще остави множество дупки в пода. Минава минута... и двамата едновременно се спускат един към друг, разменяйки неспирна поредица от юмруци и чопове! Icon показва надмощие и скоро само той нанася удари, докато Orton се отдръпва назад и не достига ъгъла. Веднъж там, Orton сменя мястото си с Icon и започва само той да нанася удари в гърдите му! Icon блокира един от юмруците и изтласква Orton назад с мощни чопове. В средата на ринга Orton отговаря с ъперкът. Чоп. Ъперкът. Чоп. Ъперкът. Чоп. Icon блокира ъперкът, завърта Orton и го тръшва със суплекс през глава... но Orton веднага се изправя! Германски суплекс от Orton... и Icon се изправя! Чоп от Icon. Ъперкът от Orton. Този път Orton избегва чоп и праща Icon към въжетата, посрещайки го с рамо в гърдите... но Icon остава прав. Orton се засилва и Icon го посреща с рамо в гърдите... и остава прав. Двамата се засилват едновременно – двоен LARIAT! И двамата падат на ринга под крясъците на тълпата! Съдията брои – 1..2...3....4.....5...... започват да се изправят и стават на крака, търсейки съперника си с бараж от удари. Orton блокира юмрук, праща Icon в ъгъла, пропуска преса, Icon го рита в корема, нанася нов чоп, после още един, качва го на въжетата и тръгва за Iconslam. Icon обаче блокира и го бута обратно в ринга. Orton слиза спокойно от въжетата, изчаква опонента си да се обърне... и засажда ботуш в лицето му! Покриване – 1.. 2... НЕ! Orton изправя Icon и го хваща за гърлото. Издигане... Icon блокира с лакът в тила и поваля опонента си с руско помитане с крак. Без да пуска, той го обръща и заключва Armlock! Orton едва-едва достига въжетата и увива крака около тях. Съдията отделя Icon от него и Orton се възползва, за да излезе от ринга. Icon обаче не е приключил и го следва с планча, поваляйки го с тяло! Icon изправя Orton и го праща в оградата, после в стълба на ринга, после пак в оградата. Следва бич към далечната ограда, но Icon контрира и блъска опонента си в стълба! Orton качва опонента си на рамо и го забожда с лице отново в стълба, разкървавявайки челото му! Когато Icon се обръща към него, Orton го вдига в пожарникарска носилка и заковава Slam ВЪРХУ ОГРАДАТА! Публиката крещи „Мамка му!” Icon се свлича безжизнено в краката на публиката от другата страна. Orton се пресяга и го изправя, след което го връща в ринга и веднага покрива – 1.. 2... НЕ! Octon не може да повярва и стоварва яростно юмруци в ринга! Той изправя Orton и отново го вдига в носилка, завъртане... и Icon се свлича зад него, преобръщайки го в залез – 1.. 2... НЕ! Orton става и засажда нов ботуш в кървавото лице на опонента си! Той обаче не покрива, а го причаква в един от ъглите. Icon се изправя бавно... засилка... Icon се завърта и праща Orton с лице в сглобките! Тигров суплекс за Orton! Icon го обръща...Iconlock! ”Предай се !” chant от тълпата изригва из цялата зала! Ортон рита като обезумял, търсейки с крак въжетата, но те са на стъпка от него! Той се придърпва с колене, опитвайки да ги достигне! Грубата му сила си казва думата и той най-сетне достига въжетата с върха на пръстите си! Icon отново е принуден да пусне и остава в седнала позиция, опитвайки да фокусира погледа си и триейки кръвта от лицето му. Двамата се изправят и Orton получава нова серия от чопове в гърдите, вече отдавна посинели. Icon го изтласква в ъгъла и опитва да го вдигне, но Vito го блъска към средата на ринга. Icon се връща към него, но е засечен със саблен удар! Двамата остават да лежат, търсейки сили да се изправят. Съдията брои – 1..2...3....4.....5......6.......7........ И Orton се обръща в леженето си, покривайки Icon с ръка – 1.. 2... НЕ! Orton се изправя бавно, следван от Iron. Бърз ъперкът поваля Iron и Orton заключва STFU! Icon е доста омаломощен, но задържа рамо над тепиха и опитва да се бори срещу болката в крака. Той опитва да се придърпа към въжетата, но Orton не му позволява. Опитва да се обърне, но Orton се завърта на другата страна и не успява. Icon го изиграва и се завърта на същата страна, обръщайки захвата! Но Orton допълва завъртането до 360 градуса и го връща в изходна позиция! Сега обаче Icon е близо до въжетата и ги хваща с едно протягане. Съдията развързва краката им и Orton веднага се изправя, докато Icon се придърпва с помощта на въжетата. Orton рита опонента си в корема и го хваща за гърлото. Опит за задушаващо тръшване, Icon контрира с количка и вътрешен пакет – 1.. 2... НЕ! Двамата отново се изправят, Orton пропуска ласо, но Icon го просва със свое! Icon се качва на въжетата, отърсва болката в крака си и полита с красив Moonsault! Но няма никой вкъщи! Orton го издебва – The Ribirth! Тълпата изпада в делириум! Orton покрива – 1.. 2... НЕ! НЕ! НЕ! Orton застава на колене и гледа право в ръцете си – какво още да направи, за да го задържи за туш? Orton става и изправя опонента си. Вдига го в носилка и се завърта за саблен удар... Icon обаче има други планове и се измъква с лакти в главата! Icon праща противника си във въжетата. Rитник в лицето просва Orton на тепиха! Icon го изправя, вдига го в носилка и се завърта, какво ли ще последва? Но Orton се измъква от носилката и го рита през краката! Нова носилка и завъране! Icon се измъква със залез и опитва да преобърне опонента си, но Orton сяда рязко върху него! Покриване – 1.. 2... НЕ! Orton и Icon се изправят и се засилват от въжетата – двоен Lariat поваля и двамата за пореден път! 1..2...3....4.....5......6.......7........8.........9.......... Двамата са отново на крака! Orton тръгва за ново ласо, Icon блокира и го Iconslam! Покриване – 1.. 2... И НЕ! Orton изритва! Този път Icon гледа втрещено, обикаляйки с поглед очите на всеки фен в залата, питайки мислено „КАК?” Icon качва Orton отново на въжетата и прави нов опит... но Orton го блокира! Orton си разменя местата с Icon... SUPERPLEX от третото въже! Покриване – 1.. 2... И НЕ! Icon изритва за пореден път. Orton вече няма желание да се изправи! Съдията започва да брои наново, затова Orton все пак става, изправяйки и опонента си. Вдигане в носилка, завъртане... Icon нанася лакът и скача от раменете на опонента си, заковавайки лицетрошач върху коляното си с падането! Вдигане от Icon и…Iconslam. Покриване 1…2…………………НЕ! Съдията е издърпан от ринга. До ринга се намират 3 човека облечели официално и незнайно защо единният от тях издърпа рефера. Icon гледа от ринга и незнае какво става. Бързо се появяват 10 човека охрана, около трите персони до ринга. Orton бавно се изправя, докато Icon гледа от ринга и не вижда какво прави Orton. Рефера се качва отново на ринга. Orton обръща Icon…The Rebirth! Покриване: 1….2……………………………………………………………………3!КРАЙ!Боже мой, КРАЙ! Това е всичко в този невероятен, феноменален, отнемащ дъха главен мач. Randy Orton е новият шампион на BWA. Ринга се пълни с журналисти, фотографи, оператори и какви ли още не, на ринга са и трите персони, единият от тях носи куфарче. От него вади шампионския пояс. Така предполагам те са хора с власт тук. Единият дава титлата на Randy, който я целува и осъзнава защо се е бил толкова много в тази дълга вечер. Публиката не знае какво да прави, на кого да пляска и кога да освирква. The Icon напуска ринга и може само да гледа празненството на Randy Orton. На ринга има поне 30 човека и новия шампион едва се вижда от тълпата. Той се качва да въжета и вдига гордо вдига пояса си и мощни фойерверки избухват в залата. Това бяха един феноменални 5 часа, това е откриващата вечер на BWA.

Results

1/2 final Randy Orton def. Spencer (11:15)

1/2 Final The Icon def. The Diamond Beast (10:40)

BWA Tag Team Championship: Brock Lesnar and RVD def. Razor and Samoa Joe[c] (14:00)

BWA Lightweight CHampionship: Alberto Contador def Silvestar (13:44)

BWA InterClass Championship: Pete Apple def. Ric Flair (8:23)

BWA Championship Tournament Final: Randy Orton def The Icon (28:57)

Edited by Spencer
  • Upvote 3

Възходът и пададението в безскупулния бизнес

Link to comment

NEWS Wire

Днес стана ясно, който са въпросните три персони, който се появиха в края на шоуто вчера, те са тримата основни инвеститори, който държат 70% от акциите на BWA. Техните имена ще станат ясни утре на първото издание на Velocity.

Стана ясен и броя на зрителите, който са гледали вчерашната премиера на BWA по Нова ТВ. 1 400 000 е средната зрителска гледаемост за периода от 16:00 до 18:00 и 20:00 до 23:00

Ето и гледаемостта до часове

16:00 - 16:29 - 923 445

16:30 - 16:59 - 948 089

17:00 - 17:29 - 1 000 223

17:30 - 17:59 - 1 100 900

20:00 - 20:29 - 1 800 345

20:30 - 20:59 - 1 800 465

21:00 - 21:29 - 1 900 567

22:00 - 22:29 - 1 700 345

22:29 - 22:59 - 1 500 467

На първото издание на Velocity ще има мач шампион срещу шампион като Шампиона в леката категория Алберто Контадор ще се изправи срещу Интеркласния шампион Pete Apple

  • Upvote 2

Възходът и пададението в безскупулния бизнес

Link to comment
The_Cobra_Killer

Абе пич, защо просто заебеш този дневник, който и без това никой не следи и не продължиш супер интересната история за възхода и падението в безскрупулния бизнес? Благодаря!

Link to comment

The_Cobra_Killer е напълно прав. Ти собствено име не можеш да си измислиш и си тръгнал да правиш шоу с измислени участници :2funny: :2funny: :2funny:

Edited by mladen1313
  • Upvote 2

RAW_1019_Photo_042_crop_exact.jpg?w=650&

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...