Jump to content

BWA - Brutal Wrestling Action

Recommended Posts

HOUSE SHOW 02.02.2011

The Bling vs Johnson - Блинг беше видимо ядосан от факта, че не е шампион. Тотална доминация на Bling. Той направи шест German Suplex и Frog Splash, след което направи туш. След тълги и тежки минути за Johnson мача най-накрая свърши.

Masked Man vs Тhe Lightning - Мача на вечерта. След дълги 20 минути Тhe Light опита да приложи Spear, но Masked Man се премести и копието нацели съдията. Маскирания приложи Backbreaker и се зачуди дали да не използва някакъв предмет, но предпочете да направи два Рowerbomb-а. Маската свести съдията за да му зачете туша.

Dark Knight vs Punked - Мача тръгна добре за Punked и дори имаше възможност до забоде Go To School, но Рицаря му бръкна в очите и го довърши със своя финишър Sweet chin music.

Jeffro vs Stan Alexander - В този мач се изправиха двама от любимците на публиката. Завидна техника демонстрираха и двамата. След около десет минути Стан беше на косъм да забоде Spear, но Джефро се отмести, а Stan Alexander се запозна с металния стълб. Jeffro се възползва от факта, че съперника му е наранен и забоде DDT, което му осигури победата. След края на мача Jeffro помогна на Стан да отиде при лекарите зад сцената.

RAW_1019_Photo_042_crop_exact.jpg?w=650&

HOUSE SHOW 02.02.2011

The Bling vs Johnson - Тук няма какво толкова да се пише.The Bling явно е ядосан, че не спечели титлата на BWA и брутално преби Johnson.

Masked Man vs Тhe Lightning - Това наистина беше мача на вечерта.Беше изпълнен с напрежение още от самото начало.Това, че са се били 20 минути показва издръжливост.Според мен победата на Masked Man беше напълно заслужена.

Dark Knight vs Punked - Кратък мач, който имаше за цел да издигне Рицаря.

Jeffro vs Stan Alexander - Още един добър мач, в който един срещу друг се изправиха двама от любимците на публиката.Имаше драма и напрежение.Това, че след края на мача Jeffro помага на Стан да отиде при лекарите зад сцената беше добра проява и ми хареса.

Като цяло, шоуто беше много добро, но кратко.

Оценка 7,5/10

• Upvote 2

HOUSE SHOW 02.02.2011

The Bling vs Johnson-Хубав,но кратък мач.Нещото което ми хареса е,че THE BLING е много устремен да вземе титлата и си мисля,че занапред ще мачка всички който са на пътя му,докато не стигне до A-List и не вземе титлата му! :rolleyes:

Masked Man vs Тhe Lightning-Много хубав мач!Имаше много динамика и екшън.Пълно надмощие на Masked Man,който си мисля,че го очаква нещо голямо!

Dark Knight vs Punked-Също хубав мач!Искаш да предадеш някакъв хийлски образ на Dark Knight,което е супер! :beer::rolleyes:

Jeffro vs Stan Alexander-Много техничен и тежък мач според мен!Браво на Jeffro за бързата реакция и му пожелавам скоро да стане шампион! :rolleyes: Страхотна постъпка на Jeffro в края на шоуто!

Много добро шоу,което заслужи 8.5/10 :rolleyes:

Edited by CM NEXUS
  • Upvote 2

[size="7"][i][color="#FF0000"][center][font="Garamond"][b]BWA Champion (1)[/b][/font][/center][/color][/i][/size]

Добро шоу.

The Bling vs Johnson-Кратък мач,скуош от където и да го погледнеш.Bling е ядосан ,че загуби титлата и си изля гнева в/у Джонсън.

Masked Man vs Тhe Lightning -Драматичен мач продължил 20 мин.Доминация на Маскирания.Чудя се след тези 2 powerbomb-a Lightning на носилка ли са го изкарали от залата :D

Dark Knight vs Punked- Мач целящ да издигне рицаря.

Какво стана с новия ?

Кратко,но добро шоу 8.5/10.

• Upvote 4

Former UFC Prediction Championship (1)

Искам да напомня на всички:

В зависимост от коментарите ви в седмичните шоута ще преценя дали заслужавате пуш или не.При обширен добре написан коментар разбира се,че ще получавате пуш.

Много ми харесва тази федерация. Всяко шоу е доста добро, но още няма добре развити връжди. Ще е по-интересно ако се запишат още хора.

Edited by Olimpico
  • Upvote 2

BWA - Hell's Fire 3

Началния сегмент издигна Masked man и Punked, но много закопа Johnson. Главния мениджър се намеси прекрасно, като разтърва хората на ринга. Решението му за отборен мача е интересно.

Dark Knight vs Jeffro vs Stan Alexander- логична победа за Stan, все пак това му е дебютния мач и ако иска да го вземат на сериозно трябва да го спечели.

Тhe Lightning & Punked vs Masked man & Johnson “The Killer”- много интересен напълнен с драма мач. Добро решение Masked man да не бъде туширан. Той показа, че не може да губи.

Следващия малък сегмент може би не беше нещо особено, но може би ни подсказа нещо за бъдеща история.

The Bling vs A-List (BWA World Heavyweight Championship) - много добър мач. A-List го изгради добре. Изглежда, че ще държи титлата дълго. The Koji Clutch-а пък е непобедима хватка,която някой надали скоро ще се измъкне.

Шоуто беше много добро.

[color="#FF0000"]1xUniversal champion[/color]

Младен ще закаснее с пускането на новото шоу понеже е малко възрпрепятстван. Очаквайте новото шоу в сряда :)

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

BWA - Hell's Fire 4

К1: Здравейте фенове на BWA. Тук съм заедно с К2.

К2: Здравейте и от мен. Днес ще видим но....

Чува се музиката на GM.

Здравейте хора. Имам да ви казвам нещо важно.

От днес вече сме PG.(УУУУУУУУУУУУУ)

Шегувам се.(GM се усмихва)

От днес официално имаме нова титла. Нейното име е BWA Brutal Championship.(феновете се радват)

Още днес ще стане ясно кой ще я спичили в Ladder match.(тълпата избухва)

За нея ще се борят Jeffro(Ураааа)...Dark Knight(Ууууу)...Stan Alexander(Урааа)...Bling(УУУУУ)... иии Тhe Lightning.

Надявам се да ви хареса, а сега нека приветстваме Новият BWA World Heavyweight Champion - The A-List.

Музиката започва и той излиза с колана на рамо. Феновете тотално откачат, дори една фенка прескача преградата за да го прегърне, но охраната я пребива щестоко.

-АЛ: Как е! Искам да ви попитам нещо, защото миналата неделя не можах да гледам телевизия. Кажете ми кой е шампион на BWA?

-Фенове: A-L, A-L, A-L, A-L....

-АЛ: Така и придполагах!(усмехва се) Днес ще стане ясно кой ще е първият претендент за моето бебче. Дали ще е Masked man(УУУУУУ) или Punked(Урааа). Който и да е нека да знаят, че няма да я дам без бой.

Музиката на Джонсън прозвучава и излиза с микрофон в ръка.

J:Да, да ясно на къде варвят нещата (Феновете: УУУУУУ) сега ще се хвалиш ще си най-добрия и така нататък. Ако искаш да ти повярвам ще трябва да се изправиш срещу мен. (чува се бурен смях) За твое съжалиние днес нямам мач и може да стане още днес!

АЛ: Ама ти сириозно ли?

J: Ти как мислиш?

АЛ: (прави се, че мисли) не знам, не мисля, че съм стигнал върха за да се изправя срещу теб....Ооооо я стига, сам се набута между шамарите. Имаш го мача. Но какво ще кажеш да вдигнем залога. Ако ти спечелиш, печелиш и титлата, но ако аз спечеля ти ще напуснеш.

J: Ще е жалко да държиш титлата само един ден, но ПРИЕМАМ.

Реклама

Не можете да се изпикаете като хората?

Не можете да се изсерете като хората?

Не можете да свършите като хората?

Има решение: Новият по-бърз интернет на БТК.

Живейте като хората ;)

Зад сцената Кол има събеседник:

Кол: Здравейте! При мен е Блинг. Миналата седмица загуби, но днес получаваш шанс за Brutal титлата. Готов ли си?

Б: За какво да съм готов? -За мача, за тази малоценна титла ли? -Аз се целя много по високо към BWA титлата.

Кол: Какво мислиш за претендентите и за двете титли?

Б: не знам и не ме интерисуват.

Кол: ОК. Мерси ти много.

Stan Alexander vs Dark Knight vs Тhe Lightning vs Bling vs Jeffro

Всички вече са на ринга и гледат към титлата. Гонгът е ударен и мелето започва. Юмруци се раздават на поразия. Прав остана само Bling. Личи си, че е разгневен от загубата миналата седмица. От никъде се появява Stan Alexander и му забива ритник в главата. Камерата ни показва как Jeffro взима стълба и я качва на ринга, но бива покосен от Dark Knight със зловещ Clothesline извън ринга. Stan взима стълбата и почва да се кътери по нея, но Тhe Lightning бута стълбата и Стан пада от нея, но се приземява на крака и се оттласква от въжетата и получава SuperKick от Блинг. Той пък получава Тwist of fate от Тhe Light. Мълнията изправя стълбата, но на ринга се връщат Dark Knight и Jeffro. И тримата се опитват да стигнат до титлата, а в същото време си раздават и тупаници. Jeffro пада от стълбата и Блинг го хваща и му прилага Chokeslam. Bling бута стълбата, а Dark Knight и Тhe Lightning се обесват на въжетата. Блинг се опитва да изправи стълбата, но Стан го атакува и го праща в ъгъла, след което взима стълбата и я хвърля към Блинг. В другия край на ринга Jeffro се готви да атакува Стан, но той се отмества, а Jeffro се забива в стълбата и премазва Блинг. На ринга Стан е сам и тръгва да се изкачва по стълбата, но Dark Knight се качва на въжетата и прави Dropkick в гърба на Стан. Това е възможност за Рицаря, катери се, Тhe Light го хваща за кракът и го дърпа при което Knight пада по лице и от носът му почна да му тече кръв. Ред е на Мълнията да изпробва късмета си, но Блинг се връща в мача и забожда Мълнията в металната стълба, а след това прави и Chokeslam. Блинг взима стълбата и удря с нея всеки, който иска да се върне на ринга. Джефро е на въжетата, скача и забива ботуш в лицето на мощния Блинг. Разкървавения Dark Knight се готви да забие Sweet chin music на Джефро и успява. Изправя стълбата и се катери по нея. От другата страна се качва и Блинг. Двамата са на върха и се гледат. На лицето на Dark Knight се появява зловеща усмивка, а Блинг слиза от стълбата. Рицаря взима титлата и мача свършва. Dark Knight е BWA Brutal Champion. Блинг стой до него и му ръкопляска. Всички са изненадани.

К1: Какво за бога става тук. Защо Блинг направи това?

К2: не знам колега и аз съм доста изненадан.

К1: Време е за втория мач за вечерта.

Johnson vs The A-List

Пръв излиза Johnson, а феновете бурно го освиркват. Прозвучава музиката на A-List и той се устремява към ринга. Преди да удари гонгът се чува гласът на GM-то:

-GM: Господа! За съжаление няма да може да стане мача между вас и всички залози отпадат. A-L трябва да се прибереш. (феновете недоволстват)

Джонсън, ти ще имаш мач. До скоро! ;)

Осветлението угасва и някой проговаря.

- Дами и господа, момчета и момичета. Аз съм.......Prodigy. Осветлението рязко се пуска и се показва човек със 100 каратова усмивка, който слиза по рампата.

Johnson vs Prodigy

Prodigy започва да нанася kick-ове в кракът на съперника. Johnson се свлича на колене. Prodi опитва ритник в главата на Джонсън, но той го хваща и опитво да приложи Ankle Lock. Почти го заключи, но Prodigy се завърда толкова рязко, че изпраща съперника си извън ринга. Джонсън веднага се изправя и тръгва да се връща на ринга, но бива посрещнат с Падащ лист и е изпратендо преградата за феновете. Johnson се изправя, а Prodigy се засилва от въжетата и забива Suicide Dive на Johnson. Двамата лежът на пода, но не след дълго Продиджи се изправя и търси нещо под ринга. Той изкарва маса!!! Разпъва я и качва съперника си на нея като му забива юмруци в същото време. Отново бърка под ринга и изважда стълба. Явно е гледал предишния мач. Качва се на върха и, поглежда към феновете, а те буквално полудяват от кеф. Prodigy поглежда към съперника си и клати отрицателно глава и слиза от стълбата като получата (Уууу). Бърка под ринга и изважда още по-голяма стълба и един боклукчийски кош с който удря Johnson няколко пъти. Нахлузва го на главата му и се качва на стълбата. Подканва феновете да го подкрепят и прави Swanton Bomb върху съперника си. Залата е заглушена със скандирания Holy Shit, Holy Shit, Holy Shit!!! Съдията прекратява мача за да може лекарите да помогнат на горкия Johnson. Prodigy бавно се изправя и се качва на ринга за да приеме оваците на феновете.

К1: Какъв момент, колега. Целия настръхнах от този момент в залата.

К2: И аз. Заради такива моменти съм горд, че съм коментатор в BWA.

К1: Да не забравяме, че следва не по-малко интересен мач. В него ще се реши кой ще е новия №1 Contender за BWA World Heavyweight Championship.

К2: Но преди това ще прекъснем за малко.

К2: Ето ни отново в залата.

К1: В момента научаваме, че се случва нещо на паркинга. Нека се прехвърлим там.

Показва се как качват Johnson в линейка. Там е GM-то и обяснява какво е станало на лекарите.

Masked man vs Punked

Masked man слиза по рампата под преобладаващи освирквания. След минута започва и музиката на Punked, който се качва на ринга под одобрителните възгласи на феновете, но е директно атакуван от противника си. Masked man го изблъсква в ъгъла и му забива два мощни Shoulder Block-a в корема, но при третия пореден опит Punked успява да реагира и контрира с коляно в лицето. Маскирания се отдръпва назад, а Пънкчо се покачва едва на първото въже.. и прави впечатляващ Double Axe Handle на противника си и го поваля по гръб! Прави му Elbow Drop от място и го задържа в туш.. но Masked се повдига бързо. Двамата стават и си разменят по няколко удара в средата на ринга като в един момент Masked man съумява да залегне и изритва противника си в корема.. и го просва със Suplex. Той го задържа в туш.. но Punked се надига преди три. Masked го изправя и го засилва към въжетата подготвяйки се за Back Body Drop, но Пънкед ловко контрира с Running DDT. Той го изчаква да се надигне и се засилва към въжетата, отскача от средното, и прави страхотно Crossbody. Публиката се радва, но в този миг се показва GM, който е видимо притеснен и казва,че включва The Bling в мача. Блинг веднага се запътва към ринга и поваля Punked с Enzuguri. Опитва туш, но бива прекъснат от Маскирания. Двамата си забождат юмруци, докато Punked не се върна и забожда и на двамата Closeline. Пънкед казва на публиката, че е време за Go To School, но се чува музиката на новия BWA Brutal Champion Dark Knight. Той тръгва по рампата, а съдията слиза от ринга за да го изгони. В това време Блинг удря Пънкед под пояса, при което той се свлича на пода, а Блинг му заключва Crossface. Punked е в неизгодна позиция. Съдията го пита дали се предава, а той му казва, че НЕ. Маскирания вижда тази ситуация и заключва Boston Crab на Punked. Пънкед е в беда и не след дълго се предава и мача свършва. The Bling и Masked man вдигат победоносно ръце. Съдията се чуди и вдига ръка на The Bling. Втори съдия идва на ринга и вдига ръка на Маскирания. Съдийте спорят помежду си и решават, че и двамата са победители.

К2: Това означава, че имаме двама №1 Contender-и.

К1: Да колега, така е. Блинг отново си намери място в ME сцената. Какъв подлец.

К2: Не съм съгласен с теб. Всеки ще направи същото, дори и аз.

Излиза и Шампионът A-List и вдига титлата над главата си. С това завършва епизода.

BWA - Hell's Fire 4

Началната конфронтация между The A-List и Johnson беше на ниво.Новият шампион се харесва на публиката, което е добре.

Рекламата и този път беше смешна, а и малко хумор не би навредил на никого.

Интервюто с Блинг беше добро и отново се прояви като хийл, което ми хареса.

Stan Alexander vs Dark Knight vs Тhe Lightning vs Bling vs Jeffro-Много добър мач, който беше динамичен и изпълнен с много драма.Това, че Блинг "подари" титлата на Dark Knight много ме учуди и си помислих, че ще има отбор между Bling и Рицаря.Дано борбата за новата титла да бъде много оспорвана, защото началото беше много обещаващо.

Johnson vs Prodigy-Страхотен старт за Продиджи!!!Просто един невероятен мач!А краят на мача беше Holy Shit Moment.Prodigy е много обещаващ кечист и явно има бъдеще в BWA.

Masked man vs Punked-Много добро начало на мача.Последвалото решение на GM-а да вкара и Блинг в този мач ми хареса и направи боя по-напрегнат.Краят беше много добър и ме надъха за следващото шоу.

Шоуто беше страхотно!Имаше много добри моменти, мачовете бяха на ниво, един много обещаващ кечист дебютира, а това, че Блинг помогна на Dark Knight, а после Masked man направи същото за Блинг ме кара да си мисля, че може да има много добър отбор между тримата.

BWA - Hell's Fire 4

Страхотна начало с GM-то,който обяви новата титла и хората,които ще се бият за нея.Следващото промо на Шампиона беше добро и много точна намеса на Johnson "The Killer".Много интересен мач щеше да се заформи между тях,но за това по-късно... :rolleyes:

Реклама-No comment! :2funny:

Интервюто беше много добро и си пролича,че THE BLING е ядосан. :rolleyes:

Stan Alexander vs Dark Knight vs Тhe Lightning vs Bling vs Jeffro-Страхотен мач който си заслужи **** заради обратите,драмата и екшъна.Поздравявам те,че започваш да използваш различен вид мачове,например този Ladder Match.Много беше интересно защо накрая THE BLING остави Dark Knight да вземе титлата!?Надявам се скоро да разберем. :rolleyes:

Johnson vs The A-List-Много очаквах този мач,но всяко зло за добро.Като имам предвид,че мача се отмени,а дебютира нова звезда!И се обяви нов мач за него по-късно. :rolleyes:

Johnson vs Prodigy-Дебютния мач на Prodigy беше хубав!Prodigy направо размаза The Killer-a за което го поздравявам,също така,че го вкара в болница :P

Masked man vs Punked-Ето го и ME-та.Много добро решение на GM-а да включи THE BLING в мача.След това се получи страхотен мач с много драма!Интересен край след който сигурно ще гледаме Triple Threat Match на предстоящото шоу или надявам се вече турнир! :rolleyes:

Като цяло много добро шоу което заслужава 9.5/10 ! :rolleyes:

Edited by CM NEXUS
  • Upvote 2

[size="7"][i][color="#FF0000"][center][font="Garamond"][b]BWA Champion (1)[/b][/font][/center][/color][/i][/size]

Интересно шоу в което видяхме новият BWA Brutal Champion, както и кой всъщност ще е новият претендент за най-ценният трофей в компанията.

Началната конфронтация беше на ниво, въпреки че на всички ни е ясно, че A List е с 10 класи над противника си. Самата спекулация, която беше поставена беше много интересна и след като този мач не се случи смятам, че двамата ще направят вражда на по-късен етап (примерно Johnson коства титлата на A List).

Интересна реклама :D

Кол: ОК. Мерси ти много.

Може би искаше да кажем "Благодаря ти много." Поправи го че когато го прочетох веднага ми се наби в очите.

BWA Brutal Championship Ladder Match - Мачът според мен трябваше да е доста по-дълъг. Това са петима доста стабилни кечисти, които могат да ни предоставят доста повече. Липсваха финишъри, липсваше невероятната драма, която трябва да я има в такъв вид мачове. Не ме разбирай погрешно, мачът ми хареса и то доста, но можеше да ни предложиш доста повече. Този мач заслужаваше по-предно място в кард-а. Ти го правиш opener и после искаш титлата да бъде взета насериозно. Освен това самият Блинг каза колко "малоценна" била титлата. Голяма грешка според мен. Точно в началото на тази титла тя трябва да изглежда адски ценна и желана от всеки, а тук едва ли не пичът сам си слезна от стълбата понеже титлата не го кефела.

Жалко, че мачът между Убиеца и Шампиона не се състоя, но явно ще видим интересна вражда на по-късен етап (победителят в нея е ясен).

Johnson vs Prodigy - Този мач макар и малко по-кратък от предишния ми се стори по-хубав откъм качество и spot-ове. Финалният Swanton Bomb просто няма нужда от описване. Този момент ще се помни вечно :P

Masked Man vs Punked - Преди мача щеше да е добре да направиш или конфронтация между двамата или поне интервю с единият за да се вдигне още повече интереса към предстоящият МЕ. Много добър откъм качество мач. Имаше интересни моменти и хватки, а swerve с Bling беше на ниво. Следващата седмица очаквам обяснение от самият Bling и какво се е случило за да бъде включен и той в мача. Punked спечели най-много от този мач след като се би наравно с 2 от най-големите имена във федерацията.

Като цяло доста добро шоу в което станахме свидетели на доста интересни неща. Оценка 8.5/10

• Upvote 2

С всяко щоу ставаш по-добър.

Добро начало.GM-a представи новата титла и обяви петорния мач.С това за PG-то ми изкара акъла :D.

Добра реакция от феновете за новия шампион.Конфронтацията беше на ниво.

Доста оргинална реклама :D.

BWA Brutal Championship мача.Невероятен мач изпълнен с много бруталност и спотове.Подаряването на титлата ме изненада.Сега да не се заформи някакво отборче?

Дебята на Продижи.Все пак е дебют и очаквах да спечели.Мачът беше по-добър отколкото за титлата.Много спотове,обрати.Много се смях на:"Prodigy поглежда към съперника си и клати отрицателно глава и слиза от стълбата като получата (Уууу). Бърка под ринга и изважда още по-голяма стълба и един боклукчийски кош с който удря Johnson няколко пъти".Всъщност мога да опиша прочетеното само с Holy Shit.

Етого и ME-та.Дано получим добро обяснение защо Bling беше включен в мача.Доколкото до мача,той беше един от най-добрите изобщо във федерацията.Уникален момент с предаването на Пънкед и двамата победители.

• Upvote 2

Hell's Fire 5

Шоуто започва с GM-то, който е на ринга.

GM: Миналата седмица получих анонимно обаждане и гласа ми каза, че ако не включа The Bling в мача ще отвлекът семейството ми. Ще намеря виновника и ще си получи заслуженото. Искав Блинг да слезне на ринга. ВЕДНАГА!!!

Без грам колебание Блинг тръгва към ринга с микрофон в ръка.

GM: Защо го направи?

В: Изобщо не знам за какво говориш.

GM: Я не се прави. Защо направи това?

В: Казвам ти, не съм аз. През цялото време бях тук. Дори имах мач за Brutal титлата.

GM: А кой тогава ще е? -Папата ли?

В: Не съм аз. Нито са мои приятели, защото нямам много такива. Възможно е да е някой истински фен на кеча, който ме подкрепя, а не токива малоумници като тези тук.(мощно освиркване)

GM: Като се замисля гласът ти не е същия.

В: Да помислим малко. -Кой не говори много? -Кой не е казал почти нищо от както е във федерацията?

GM: Маскирания ли? -Маскиран веднага слез на ринга!

Маскирания слиза със самоуверена стъпка.

GM: Ти ли беше Маскиран?

М: Първо - писна ми да ме наричате Маскиран. Имам си име и то е....Armeggedon. И второ - защо да помагам на този загубеняк да се бие за моята BWA Световна титла. Няма никаква логика да обвинявате мен.

(GM е видимо ядосан)

GM: Тъй като и двамата сте претенденти за титлата ще ви направя мачове. Само че няма аз да ги измисля, а ще е един друг, който също познавате.

Музиката на Шампиона A-L оглася залата.

(феновете скандират A-L, A-L, A-L и не му дават да се изкаже)

АL: Такааа...свършехте ли?

(феновете с още по-силни викове)

АL: Стига толкова, че гоним ефирно време. Така с кой да започна. Маски...грешка Armeggedon-е за твой съперник избирам...новата изгряваща звезда Prodigy.(Урааа) Но това не е всичко. Мачът ви ще е с Екстремни правила.(феновете полудяват от кеф)

Идва ред на моя стар приятел. За теб ще избера човек с който се би миналата седмица в мача за Brutal титлата и това е....Тhe Lightning(Урааа). Защо да не е Мач с маси? Това е от мен, пазете се (и АЛ им намигва)

GM: A-L изчакай малко. Ти също ще имаш мач. И той е Шампион срещу шампион със Brutal шампионът Dark Knight.

К1: Колега очаква ни голямо шоу.

К2: Така е, но на мен ми е интересно какво ще стане със случилото се на GM.

К1: Само болен мозък може да направи такова нещо.

К2: Нека се прехвърлим на ринга.

Анонсърката Лиляна Гарсиева обявява следващия мач.

ЛГ: Дами и господа, следващия мач ще се вади до туш или предаване за да се определи №1 Contender за BWA Brutal Championship.

ЛГ: Първи на ринга излиза Stan Alexander.

К2: Това момче има голям потенциал и заслужава да се вие за титлата.

К1: Напълно си прав. Откакто е при нас жъне големи успехи.

ЛГ: И неговия съперник Punked.

К1: Ето го и любимеца на публиката.

К2: Винаги има с какво да ни изненада.

Stan Alexander vs Punked

Stan Alexander в началото държи лека дистанция съперника си. Punked застава в центъра на ринга и подава ръка на опонинто си в знак на уважение. Стан му стиска ръката, а публиката ръкопляска и на двамата. Те правят няколко обиколки в ринга и сключват пръсти. Punked взима надмощие е извива ръката на съперника си зад гърба му. Засилва го към въжетата, Stan се оттласква, Пънкед е готов да забоде Clothesline, но Стан се навежда скача от второто въже и прави преса. Бърз опит за туш, но Пънкед се повдига на 1. Stan Alexander се засилва от въжетата за да забие ботуша си в лицето на опонента си, но Punked ляга и Стан пропуска. Пънкчо прави Small Package и повдигане на 1 от Стан. Punked изправя Стан на крака за да му забоде своето любимо DDT, но Stan Alexander го контрира като го премята над главата си с подобно на Suplex движение. Пънкаря падна точно на гърба си и явно изпитва някаква болка. Стан вижда това и излиза от ринга като издърпва и съперника си. Вдига го за кръста и го забожда в металния стълб. Засилва го към стълбите, но в последния момент Пънкед го контрира и го праща него в стълбите. И двамата лежът на пода около ринга. Бавно се изправят и започват да си разменят удари. Стан надделява и забожда кръста на съперника сив ръба на ринга. Качва го вътре и пробва туш. 1...2...повдигане. Stan Alexander ще опита своя завършващ ход Go 2 Sleep. Вдига съперника сина рамената, но получава лакъти право в слемоочието си. Punked пробва DDT и успява. Влачи се по земята за да отбележи туш 1...2...и Стан се повдига. Двамата вече са сериозно изморени и наранени, но се опитват да се изправят като се подпират помежду си. Двамата се засилват помежду си и Punked забождаколяно в корема на Стан. Пънкед се качва на въжетата за да забие лакът в стил HBK. Но от никъде се появява Brutal шампионът Dark Knight и поклаща въжето, а Punked са забожда на оптегача. Стан решава да се възползва от това и се качва на въжетата където е опонента му. Изправя го и прави Suplex от най-горното въже. Феновете скандират Holy Shit, Holy Shit, Holy Shit. Stan Alexander опитва туш 1...2...3! Край. Stan Alexander е №1 Contender за BWA Brutal Championship. Dark Knight е изненадан и се прибира зад сцената.

К1: Да му е честито на Stan Alexander, той го заслужава.

К2: Punked го заслужава не по-малко, но този подлец му попречи.

Прехвърляме се в съблекалнята на Блинг, където той се готви за мача си.

Dark Knight врахлита въдре.

В: Какво направи бе, човек?

DK: Помислих си, че като се намеся съдията ще прекрати мача и няма да има претендент.

В: А не чу ли правилата за мача.

DK: Не.

В: Няма значение. Нали не си забравил за уговорката ни.

DK: Спокойно. Ти ми помогна да стана шампион и аз ще ти помогва.

В: ОК. Вече съм спокоен. Като станем и двамата шампиони ще сме непобедими.

DK: Хареса ли ти идеята ми?

В: Да страхотна беше. Добре, че заплаши GM-то, че иначе не виждах как ще се върна на върха в компанията.

DK: Аз ще те оставя. Успех в мача.

В: Не ми е нужен за да спечеля.

Тhe Lightning vs The Bling (Мач с маси)

Двамата правят своите ентраси, като The Bling получава доста голяма доза усвиркване. Съдията дава начало на мача, и Блинг веднага се нахвърля с десни удари, натиквайки го до сглобките където го събаря с Hard Headbutt, след което продължава с многобройни ритници в лицето. Блингът го изправя и го запраща с Irish Whip към другите сглобки, след което се засилва към него и го смазва с преса. Bling слиза от ринга и качва една маса на него. Той я разпъва и веднага се насочва към Lightning, но Light най-после прави някакъв опит за съпротивление забивайки Drop Kick в коляното на Блинг, последван от DDT. Мълнията забива няколко удара на Bling, след което се засилва от въжетата, но е посрещнат със Suplex. The Bling забива няколко Еlbow drops върху легналия Тhe Lightning. Той го изправя и го запраща към въжетата, след което го хваща в позиция за Spine Buster и се засилва към масата .. но Мълнията успява да блокира и да го тръшне с друго DDT в средата на ринга. Двамата си почиват няколко секунди, след което се изправят едновременно .. Блинг пробва да нанесе Сhotesline, но Light заляга и го тръшва с Neckbreaker. Lightning го изправя и го наглася върху масата, но The Bling веднага забива Uppercut. Той го хваща и му прави Side Slam. Блингът пробва да забоде и финишъра си, но Мълнията успява да се измъкне и да мине зад него и да му направи Double Knee Backbreaker. Мълнията се качва на въжетата и изчаква Блинг да се изправи. Той го прави и Тhe Lightning се хвърля върху него в опит за Huracaranna .. Но The Bling го хваща във въздуха след което си го наглася в позиция за PowerBomb и се засилва... POWERBOMB e забит. КРАЙ! The Bling победи корав съперник като Lightning и то съвсем сам.

К2: Какъв интересен мач.

К1: Трябва да се прехвъблим зад сцената където Кол ще взима интервю. Кооол?

Кол: Здравийте колеги. При мен и Punked.

Съжалявам, че загуби по такъв начин. Как се чувстваш?

Р: Няма ми нищо, ще се оправя. И аз съжалявам, че така стана.

Кол: Какво ще кажеш на Рицаря и на Стан Александър?

З: Рицаря е такъв стравливец щом постъпва така. Изопщо не виня Стан. Той направи това което трябваше и аз щях да направя същото на негово място.

Кол: Какво мислиш за нещата около Свитовната титла?

З: Много ще му е трудно на А-Л срещу двама от най-сериозните борци, но мисля, че ще успее да ги победи.

Стан идва при Punked.

С: Извинявай, че така стана. Да не си се контузил?

Р: Няма ми нищо. Не се притеснявай и аз щях да направя същото.

С: Радвам се, че не го приемаш лично. Оставямм те.

Р: Хей, когато се изправиш срещу Dark Knight сритай му задника от мен!

С: ОК. Ще го направя ;)

К2: Време е за следващия мач в който ще участват Armeggedon и новата звезда Prodigy.

К1: Това ще е интересен мач.

Prodigy vs Armeggedon

Prodigy слиза по рампата, но бива атакуван в гръб от Armeggedon. Проди се търкаля по рампата и стига до ринга и изважда нещо из под него. Маскирания тръгва да го хваща за главата, но изяжда една отверка в корема. Prodigy взима надмощие като засилва съперника си към стълбите и Армагедона си удря коляното в тях. Проди тръгва към него, а Маскирания му прави един Clothesline. Сега той бърка под ринга и взима кош за боклук и налага опонента си. Изправя го и го вдига над главата си като забива главата му в преградата за феновете. Prodigy пада зад нея , а феновете правят нещо като стена за да не може Armeggedon да го удря. След като Prodigy вече е на крака взима стол от публиката и удря с него Маскирания по главата. Prodigy се връща около ринга и забожда съперника си в металния стълб. Вече са много близо до коментаторската маса. Главата на Armeggedon е забита в масата, Prodigy го слага да легне на нея. Екстремния ас поглежда към въжетата и тръгва към тях. Качва се на сглобката и подканва феновете да го подкрепят. Скача, а Armeggedon се отмества и Prodigy се стоварва върху масата и я счупва. Маскиравия се довлачва върху съперника си. Опит за туш 1...2...павдигане със сетни усилия. Armeggedon видимо по-добре от опонента си вади маса от под ринга и я разпъва. Готви се да направи Power bomb върху нея и успява. Опитва туш 1..2.. и сам спира туша. Полуживия Prodigy е качен на ринга, а маскирания Armeggedon вади две маси и ги нарежда една върху друга. Качва се на ринга и опитва нов Power bomb и успява. Prodigy е проснат извън ринга между счупените маси, а Armeggedon прави туш като е стъпил с единия си крак на съперника си. 1..2..3. Край!

К1: Без да губим време се отправяме към ME, защото на сценариста нищо повеце не му идва на ума.

К2: Май ще се уволняваме (смеят се)

The A-List vs Dark Knight

Двете суперзвезди са посрещнати различно от публиката. Двамата се вкобчват в захват, но Dark Knight много бързо се отказа и излиза от ринга. The A-List също слиза и започва да го гони. Knight влиза на ринга и започва да рита влезналия след него съперник. Изправя го до оптегача и прави Drop kick. The A-List се просва на земята, а Dark Knight се засилва за Leg Drop, но в последния момент А-Л се отмества и Dark Knight се забива на пода. Рицаря се изправя и веднага получава Skull-Crushing Finale. The A-List се качва на въжетата за да направи 450° splash, но по рампата се задават The Bling и Armeggedon и веднага атакуват The A-List, а съдията спира мача. Тримата атакуват шампиона с мощни ритници. Ето я и помощта за A-List. Punked и Stan Alexander помагат на A-List и успяват да изхвърлят Блинг и компанията му.

GM излиза и обявява.

GM: Момчета спрете веднага с боя. Следващата седмица ще има мач по тройки. The Bling ще си партнира с Armeggedon и Dark Knight, а The A-List ще е в отбор с Punked и Stan Alexander.

Лека вечер.

К2: Отново не очаква интересен мач другата седмица.

К1: Да. За днес стига толкова. Това беше всичко за тази седмица. До тогава.

Сега ще имате повече време до събота да драснете един коментар. Това се отнася до всички записали се.

Добро шоу, но в бързината си допуснал доста правописни грешки.

От първият сегмент не разбрах почти нищо. Някаква случайни нападки от страна на Bling към Armaggedon. AL се включи и малко разведри обстановката с анонсирането на мачовете на двамата си съперника.

Stan Alexander vs Punked - Лице в лице застават човекът набрал страхотна скорост в последните седмици срещу любимецът на публиката, който миналата седмица дори се биеше за място МЕ сцената. Доста равностоен мач се получи. Dark Knight отново се намеси и смятам, че той ще загуби титлата доста скоро. Пънк'д има да си връща на Рицаря, а Стан ще се бори за титлата му.

Сегмента между Bling и DK беше добър. Вече ни стана ясно какво точно се случи. Дали сега ГМ-то ще има по-специално отношение към "шампиона"?

The Lightning vs The Bling - Един от най-коравите кечисти срещу бъдещият top drawer на компанията. Интересен мач се получи като финалът си беше доста стабилен. Разбира се тук е ясно, че ще спечели претендентът за титлата. След победата си над Lightning той ми се струва още по-силен.

Сегмента с Punked и Stan беше малко ненужен. Пънк'д загуби мача, а сега го раздава Mr.Niceguy все едно се е примерил с второто място. Все пак се показа, че двамата се уважават и може би Пънк'д ще коства титлата на Рицарят като помогне на приятелят си.

Prodigy vs Armaggedon - Невероятният атлет срещу powerhouse monster-a на BWA. Тук исках Армагедон да победи, защото ми се очертава като любимецът във Хубав мач в който също завършека беше на ниво. Щом Армагедон е способен да унищожи Prodigy по такъв начин, какво ли го очаква шампиона A List?

A List vs Dark Knight - Тук вече не ми хареса. Това уж е МЕ, а мача не продължи и 2 минути. Разбирам, че искаш да насрочиш мач за следващото шоу, но можеше да дадеш малко време на двамата. Не знам, но на мен това решение не ми хареса изобщо. Следващата седмица залагам на отбора на A List. 3 face vs 3 heels.

Добро шоу като цяло.

• Upvote 2

Трябва от WWE да те вземат за сценарист.

Добра конфронтация в първия сегмент.Маскирания е лош и за това трябва той да го е направил хаха.Добро решение претендентите да избират противниците.

Мача за претендент за Бруталната титла ми хареса,беше равностоен,добро контриране на Хурикана и последвщата бомба.Сегмента след мача ни показа ,защо

Блинг беше вкаран в мача.

Prodigy vs Armaggedon-мача на вечертта.Стиловете ни са доста различни,но се получи интересен мач.Интересен момент с това ,че публиката е направила ограда,но така Продижи излезе мааалко слабичък.Поне така си помислих преди да вземе стола :D.Много nearfall-oве.Просто уникален момент с Бомбата в/у двете маси.Имам една забележка ,но за нея ще ти пиша на ЛС.

A List vs Dark Knight-Доста кратък мач,като за МЕ.Очаквах да се обърне на angle.Тука стана като в WWE,когато heel-овете нападнат face-овете ,другите добри излизат и лощите са разбити,но няма лошо в това.Следващата седмица мача се очертава интересен,залагам на heеl-овете.

• Upvote 2

Добро начало на епизода!GM-то започна да разпитва всички е накрая не се разбра нищо.Нещо ново е,че "Маскирания" си каза истиинското име и добре е,че шампиона се появи и разведри обстановката като каза какви мачове ще има.

Stan Alexander vs Punked-Ето го и първият мач за вечерта.Идеален мач в който имаше всичко!Всякакви обрати,красота и много динамика.Интересна намеса на Dark Knight!Напоследък Stan Alexander започна да побеждава доста за което го поздравявам и му пожелавам скоро да се изправи с/у A-List за титлата.

В съблекалните се получи много интересен сегмент между THE BLING и Dark Knight!Хубавото беше,че се разбра кой е заплашил GM-то.THE BLING е много нахакан и се мисли за голям,но ще видим какво ще стане.

Тhe Lightning vs The Bling (Мач с маси)-Ето още един страхотен мач.И той имаше всичко динамика,екшън...THE BLING победи честно за което го поздравявам!

Последвалото интервюто беше много добро и браво на Punked и на Stan за приятелското им отношение! :rolleyes:

Prodigy vs Armeggedon-Много хубав мач с много екшън и динамика.Браво на Armeggedon за победата.Надявам се скоро Prodigy да си хване някоя вражда и да се бие за титла скоро! :rolleyes:

The A-List vs Dark Knight-Много кратък мач за ME.Накрая The Bling,Armeggedon и Dark Knight атакуваха A-List което значи,че и тримата искат титлата му.Но фейсовете ( Punked и Stan Alexander) помогнаха на A-List.Следва много точна намеса на GM-то и с нетърпение очаквам в другото шоу мача им!

Добро шоу,което заслужи 9/10 :rolleyes: !

П.С.Извинявам се за късния коментар но не бях в града и нямаше как да го напиша.

• Upvote 1

Началният сегмент ми хареса, защото The Masked Man вече е Armageddon и заради хубавите мачове, които бяха много обещаващи.

Stan Alexander vs Punked-Много добър откриващ мач!!!Беше много красив, динамичен и най-вече непредсказуем.Завършека също беше на ниво и много ми хареса.Като цяло, мача беше много добър.

Конфронтацията в съблекалнята THE BLING и Dark Knight беше много интересна и на ниво.

Тhe Lightning vs The Bling (Мач с маси)-Ето още един страхотен мач, който беше доста динамичен и екстремен.Блинг набира инерция, а и образа му на хийл му отива много.Контрирането на Хурикана ми хареса особено.

Prodigy vs Armeggedon-Поредния невероятен мач!Явно в това шоу има само много добри мачове.И аз мисля като Теодор, че това беше мача на вечерта.Атаката над Prodigy си беше на място.Края на мача беше на ниво.

A List vs Dark Knight-И аз мисля, че това беше много кратък мейн евент.него нямя да коментирам, но ще кажа, че чакам с нетърпение следващото шоу, най-вече заради мача на хийловете срещу фейсовете.

Като цяло, шоуто беше много добро с невероятни мачове.

Давам 9,5/10 !

Следващо шоу няма да има, защото коментират само половината.

Имам желание да пиша, но като виждам какво е отношението.

Изобщо няма да си правя труда.

Edited by mladen1313

Въпреки края на този проект, аз все пак ще постна своя коментар. Както обясних и на автора - отсъствието ми не беше своеволно.

Началото като идея беше добро, но като изпълнение си бе трагедия. Ок. Някой заплашва шефа, той бесен привиква Блинг и му иска обяснение - дотук добре. Но оттам нататък почва мазалото..."Нито са мои приятели, защото нямам много такива." - какво общо има броя на приятелите в случая? "Като се замисля гласът ти не е същия." - ноу шит Шерлок...чак толкова ли е тъп Блинг, че да не се сети да промени гласа си при телефонна заплаха и сериозно престъпление, каквото е едно отвличане. "Да помислим малко. -Кой не говори много?" Това пък защо? От какъв зор Блинг ще иска да дава акъл на шефа? За да премахне вниманието от себе си? Нали само секунда преди това заявява "Възможно е да е някой истински фен на кеча, който ме подкрепя," - последно иска ли да е свързан с тая заплаха или не иска?

Но мазалото не спира дотук...идва и Маскирания - образ, който беше адски хайпван и се предполагах, че разкриването му да бъде запомнящо се събитие за федерацията. А то какво? "Първо - писна ми да ме наричате Маскиран. Имам си име " Срути ми целия хайп така...той се разконспирира първо защото му е тъпо..и второ, за да се оправдава...и трето, замесен е в сегмент, нямащ общо с образа му. Такова постно разкриване за мен си е чист провал.

Ок - нататък идеята шампиона да посочи претендента беше добре - съперниците бяха добре изпипани, гимик мачовете също помагат.

Stan Alexander vs Punked

Хубав мач се получи. Не се получи сметката на Рицаря нещо.

И мазало номер 2 е на линия. Диалогът между Рицарят и Блинг. Опааа...колко нехайно Блинг споменава кой е заплашил шефа. Ей тъй небрежно Рицарчето си печели опасен враг, какъвто би трябвало да е всеки побеснял шеф....Но явно на двамцата не им пука тая подробност. Това разкриване моментално в следващия сегмент беше излишно и отново убиваш интересна идея с постно решение. 2 от 2 - никак не е зле...

Тhe Lightning vs The Bling (Мач с маси)

Очаквано спечели Блинг. И този мач беше хубав. Само края можеше да е с една идея по-добре. Всъщност не бе описано че бомбата е през масата, но все пак по логика ще приемем, че това се е случило. Можеше да се наблегне на силата на Блинг като се опише с едно изречение колко потрошен изглежда Мълнията след бомбата. Нещо, което да вкара емоция в този завършек освен сухата хватка.

Prodigy vs Armeggedon

Очаквана победа и тук, за затвърждаване силата на Маскирания, но пак казвам половината хайп е вече изпарено в небитието...

The A-List vs Dark Knight

Тука май умората те е налегнала, щото баш МЕ-то се оказва най-краткия мач на шоуто. Можеше да се намесят не толкова бързо.

Иначе интересно меле се заформи в края. Май два стейбъла си имал на идея да заформиш - хийл срещу фейс.

Туй то. Интересни идеи с постно развитие. Големият хайп се срина на пух и прах. Това драстично ми сваля оценката за това шоу въпреки добрите мачове.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!