Jump to content

BWA - Brutal Wrestling Action

Recommended Posts

Пожелавам ти успех с дневника, ще чета с интерес. :)

[img]http://data.whicdn.com/images/3631987/tumblr_l25cc9gSKK1qbkc1no1_500_thumb.png[/img]

House Show 26.01.2011

Jeffro vs Johnson “The Killer” (Special Guest Referee - Dark Knight) - Jeffro показа, че е готов за битки и тотално доминираше. Феновете се забавляваха с това как Dark Knight унижаваше Убиеца. Слет трите DDT-та поискани от феновете Jeffro победи в първия си мач след завръщането си.

The A-List vs Stan Alexander - Много добър мач. Stan Alexander опита да приложи Go 2 Sleep, но A-List се съвзе и му забоде Bicycle kick. Stan се просна на земята и получи 450° splash. The A-List спечели и показа на всички, че е готов за финала.

The Masked Man vs Тhe Lightning - В началото на мача Мълнията подаде ръка на съперника си, но Masked Man му отговори с ритник в корема. След доста оспорвани 15 минути Маскирания удари със стол Тhe Light и съдията прекрати мача.

The Bling vs Punked - The Bling доминираше в мача, но в края на мача се чу музиката на Jeffro. Блинг се разсея и това беше идеалния момент за Punked да направи Codebreaker и да открадне победата.

• Upvote 3

RAW_1019_Photo_042_crop_exact.jpg?w=650&

Радвам се ,че Jeffro се завърна.Мачът беше скуош от всякъде.

The Masked Man vs Тhe Lightning-било е оспорван мач,ако маскирания беше взел чиста победа щеше да е по-добре,но не знам по какъв начин ще го издигaш.

Нямам търпение за следващото шоу.

Edited by Теодор
  • Upvote 2

Former UFC Prediction Championship (1)

Добро House Show, 4 оспорвани мача. Нямам търпение за следващото шоу.

[img]http://data.whicdn.com/images/3631987/tumblr_l25cc9gSKK1qbkc1no1_500_thumb.png[/img]

Добре, Джефро се завърна подобаващо. Включването на Рицаря като рефер подсказва, че враждата с Джонсън ще продължи може би?

Новакът си го вкарал в устата на акулата. А-листа добре се подготви за финала.

И тук идват двата мача, които можеше да размениш. Много не съм наясно доколко хаус шоутата влияят на вражди и редовните шоута...ако нямат връзка то долните изречения може да ги пренебрегнеш.

The Masked Man vs Тhe Lightning . Да спирам ли да пиша от Туйтъра? Щото там казвам как ще наритам маскирания, сега пък му подавам ръка...аз хийл ли съм или не? Откъде дойде това уважение, при положение, че ме нападна на първото шоу?

The Bling vs Punked - Bling загуби след намеса на Джефро - ок. Но така изобщо не му помага да изглежда стойностен първи шампион.

Вместо това можеше да сложиш Punked с маскирания - и без това има да мъсти за загубата си на шоуто. А Мълнията да събере пак малко точки отмъквайки туша след намесата на Джефро.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Новото хаус шоу вече факт!

Jeffro vs Johnson - Добро завръщане на Джефро, който има да си връща на The Bling и чрез този скуош над Джонсън изпраща съобщение на финалиста. Интересно е ако двамата продължат враждата си как тя ще кулминира и кой в крайна сметка ще спечели от цялата работа.

The A List vs Alexander - Stan направи дебюта си срещу едно от най-големите имена във федерацията. Разбира се не може да очакваме от него да победи претендента за титлата, но наистина добър дебют като по едно време дори е бил близко до GTS.

Masked Man vs Lightning - Маскираният също направи дебюта си. Интересен 15 минутен мач се е получил като в крайна сметка Маскираният е дисквалифициран, което едва ли го вълнува. Важното е че продължава терора си върху цялата федерация. След разкриване на истинската му самоличност очаквам той да е top drawer на компанията.

The Bling vs Punked - Ето ги първите знаци за вражда между Джефро и Блинг. Блинг събра огромна инерция в последните седмици и сега Джефро идва за да балансира нещата. Впечатляваща победа на Пънк'д над претендента за титлата. Очаквам Джефро да прецака Блинг в мача за титлата респективно шампион да стане Ей Лист-а.

Добро хаус шоу с два дебюта.

• Upvote 2

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

House Show 26.01.2011

Jeffro vs Johnson “The Killer” (Special Guest Referee - Dark Knight)-Много добро завръщане на Jeffro!Хубав мач стана и много се радвам,че Jeffro се е въстановил напълно и направи така,че да доминира в мача и да го спечели.

The A-List vs Stan Alexander-Дебютът на Alexander беше добър и мача му с The A-List също.Пратил си го в много тежък мач,но това,че е бил готов да направи GTS на претендента за титлата е истинско постижение!Радвам се,че A-List показа,че е готов за финала и с нетърпение очаквам мача му с THE BLING!

The Masked Man vs Тhe Lightning-Ето го и вторият дебют.Искаш да предадеш някакъв хийлски образ на The Masked Man,което е много интересно.Явно правиш някаква вражда между The Masked Man и The Lightning,която очаквам много!

The Bling vs Punked-Също интересен мач особено след появата на Jeffro.Очаквам на финала той да попречи на The Bling и The A-List да стане шампион и след това да се заформи някаква вражда между тях.

Много добро шоу!9/10 за него :rolleyes:

Edited by CM NEXUS
  • Upvote 1

[size="7"][i][color="#FF0000"][center][font="Garamond"][b]BWA Champion (1)[/b][/font][/center][/color][/i][/size]

BWA - Hell's Fire 3

К1: Добър вечер на всички фенове на BWA. Аз съм К1.

К2: Добър вечери от мен К2.

К1: Тази вечер сме в University of Phoenix Stadium в Аризона, заради големия интерес.

К2: Точно така, феновете са напълнили стадиона за да видят кой ще е шампион.

Чува се музиката на Johnson “The Killer”. И слиза към ринга.

(чуват се освирквания)

- Спрете!

(още по силни освирквания)

- Тази вечер ще е историческа, защото аз ще спечеля мача си.

(чува се смях)

- Говоря сериозно. Предизвиквам всеки един от хората в съблекалнята....който и да е!

Тълпата полудява, защото излиза един от техните любимци Punked. Докато слиза по рампата раздава на децата шапки със своето лого и се качва на ринга.

-Р: Чух за предложението и ще го приема. Но само едно нещо не разбирам. Защо продължаваш да се излагаш всяка седмица като излизаш, предизвикваш някои, а след това губиш?

-J: Излагам ли се? -Аз показвам мъжество и точно сега ще те пречупя!

Двамата опират глави и точно преди да почнат да се мелят Masked man се качва на ринга и атакува Punked в гръб.

Johnson и Masked man налагат Punked навсякъде по тялото.

Започва музиката на Тhe Lightning. Той излиза с стол в ръката и се запътва към ринга. Мълнията поглежда към Маскирания и му се усмехва. Засилва стола към безпомощния Punked, но в последния момент го откловява и удря Masked man, а след това и Джонсън. Всички са объркани от постъпката на Тhe Lightning, най-вече Пънкед.

Излиза GM-то.

- GM: Господа.... виждам, че имате желание за битка и аз ще ви я дам. По-късно ще има отборен мач между Masked man & Johnson “The Killer” срещу Punked и ....Тhe Lightning. Приятна вечер.

К1: Чу ли това колега?

К2: Прасто невероятно. Не съм си и помислял, че ще видим Punked и Тhe Lightning в един отбор. Това трябва да се види.

К1: Така е, но да не забравяме, че след рекламите ще видим Троен мач между Dark Knight, Jeffro и Stan Alexander.

РЕКЛАМА

От както моето куче яде Педигри е много игриво и има твърдо АКО :2funny: !!!

К2: Ето ни отново след рекламитеее!

К1: Преди да започнем с мача да видим от кого ще вземе интервю нашият колега Кол.

Кол: Тази вечер при мен е Punked. Здравей. Кокво мислиш за свойте съперници?

Р: Какво ли.... за мен те са пълни страхливци. Маскирания до сега единствено в гръб напада, а Джонсън....е едно голямо нищо.

Кол: А ще кажеш ли нещо за съотборника си?

Р: Изобщо не знам защо ми помогна. Надявам се това да не е театър.

Кол: Ще кажеш ли според теб кой ще спечели BWA титлата?

Р: Нямам никаква идея. И двамада са доста добри. Имат уменията за да спечелят. Но да знаят, че все още съм тук.

Кол: Благодаря ти за интервюто и успех. Колега...

К1: Благодаря ти Кол, а сега се прехвърляме на ринга където и тримата кечисти вече са там.

Dark Knight vs Jeffro vs Stan Alexander

Без да губи време Dark Knight поваля Jeffro с Clothesline. Stan веднага се намесва и забива няколко uppercut-а на Knight, след което го поваля със Suplex в средата.. Бърз опит за туш 1...2 Jeffro го прекъсва с dropkick в главата на Stan и опитва на свой ход туш.. 1...2. S A се повдига! Jeffro и Stan Alexander започват да се налагат, като Jeffry надделява и след като запраща S A във въжетата и му забожда удър с крак в лицето. Преди да се зарадва на момента Dark Knight хваща Jeff и му прилага Суплекс. Опит за туш 1...2.., но той се повдига. Knight удря няколко пъти с юмрук в лицето на Jeffro, Stan Alexander се изправя, но поличава Суплекс. Dark Knight се качва на въжетата за до направисвоя летящ Leg Drop, скача, но няма никой в къщи. Stan успява да се измести, но при изправянето си Stan отнася DDT от Jeffro, който току що се е изправил. Jeffro се обръща и получава ритник в лицето от Dark Knight... Какъв мач! Опит за туш 1....2.. и Стан с последни сили се хвърля за да прекрати броенето. Феновете полудяват...какъв мач. И тримата започват бавно да се изправят, когато Jeffry с двоен clothesline събаря и Dark Knight и Стан. Феновете подкрепят Jeffro. Той се качва на въжето за да размаже Рицаря, когато Стан се мята върху въжетата, което дисбалансирва Джефро и пада. Stan Alexander изчака Jeffro да се изправи и му забожда High knee и го изхвърля извън ринга. Stan Alexander изправя Knight за да му приложи Go 2 Sleep....и успява. Опит за туш 1...2...3 Край.

Stan Alexander взима своята първа победа в шоуто. Страхотен мач...браво и на тримата.

К2: Прехвърляме се на паркинга, където туко що пристигна A-List. Кол е так за да му зададе няколко въпроса.

Кол: Здравей. Как се чувстваш преди мача си тази вечер?

А-Л: Нормално...готов за победа.

Кол: Какво мислиш за опонента си?

А-Л: Много е добър на ринга, но извън него е едно нищо?

Кол: Добре. Благодаря ти и успех.

Преди да влезне в съблекалнята се сблъсква с Блинг.

Б: Ето те и теб. Исках само да ти пожелая успех....ще ти е нужен. (злобна усмивка)

А-Л само го поглежда.

Прехвърля ме се в съблекалнята, където Пънкед се приготвя за мача си. Някой почуква на вратата.

-Здравей!...това е Мълнията. - Искам да знаеш, че няма да те предам в мача. Знам, че в началото имахме разногласия, но днес сме отбор и трябва да пребием Убиеца и Masked man.

-Р: Така е, но да знаеш, че не мога все още да ти вярвам напълно.

М: Ок. Аз тръгвам. Ще се видим на ринга.

Тhe Lightning & Punked vs Masked man & Johnson “The Killer”

Всички са вече на ринга и гонгът е бит.Мачът ще започнат Punked и Johnson. Punked настоява за ръкостискане, но Джонсън не държи на това и го зашлевява. Ядосан Пънкед тръгва със серия от мощни удъри в главата на Убиеца и го праща в неутралния ъгъл. Пънкчо се засилва и Clothesline From Hell. Johnson не знае къде се намира, а сме още в началото. Punked влачи съперника си към ъгъла си и се сменя с Тhe Lightning.(феновете се кефят) Двамата засилват Убиеца към въжетата и му забиват DDT. В ъгъла на убиеца стой Маскирания, но покажва, че изобщо не го вълнува случващото се на ринга. Punked излиза и оставя Тhe Lightning сам на ринга, а той от своя страна гледа умъртвения Убиец как се влачи към неговия ъгъл.

- Искаш ли да влезнеш?...Тhe Lightning пита Маскирания.

- Защо не!...отговаря Masked man.

Имаме смяна. Маскирания влиза. Той замахва да удари Тhe Lightning, но Мълнията избягва удъра и минава зад него и прилага Backbreaker. Тhe Lightning отново се сменя с Пънкаря. Двамата отново засилват Съперника си към въжетата, на Маскирания атакува с Double DDT. И Пънкед и Тhe Lightning са на земята. Johnson “The Killer” иска да влезне на ринга за да ги тушира, но Маскирания се готви в ъгъла си за Spear към Пънкед. Вече е готов Masked тръгва и в последния момент Тhe Lightning избутва Punked и Тhe Light отнася Копието. Маскирания е видимо ядосан. Сменя се с Johnson и тръгва да довърши Тhe Lightning. Johnson се фука, че само той е прав на ринга, а Punked му прави Small Package. 1...2...3. Край.

Тhe Lightning & Punked взимат победата, а Johnson вика на ринга: Не бях готов!

Като разбира, че е загубил Маскирания взима стол и се качва на ринга.

Johnson му казва: Случва се понякога и да загубя. Това е животът.(и се усмихва плахо)

Маскирания: Не обичам да губя!

И почва да налага съотборника си със стола. След няколко удъра Masked си тръгва и оставя Johnson с кървяща рана на главата му.

Виждаме как Stan Alexander си тръгва от стадиона и се среща с Jeffro в коридора.

J: Браво, страхотен мач направи.

S: Мерси и ти се справи чудесно.

J: Няма ле да гледаш Финала?

S: Не. Имам важни неща да свърша.

J: ОК.

The Bling vs A-List (BWA World Heavyweight Championship)

Пръв излиза The Bling със самодоволно изражение и потривайки ръце, а публиката здраво го освирква. Той се качва на ринга и зачаква противника си. Започва и неговата музика и по рампата с бърза крачка слиза A-List, който поздравява някои от феновете на първите редове, които го подкрепят. Двамата застават лице в лице в средата на ринга и гонгът бие, а те не свалят поглед един от друг.. и изведнъж The Bling забива шамар на противника си. A-L отстъпва назад държейки се за бузата.. и изведнъж рязко забива шамар от своя страна(феновете полудяват) и избива подигравателната усмивка от лицето на Блинг. Той веднага се нахвърля върху него и агресията му дава резултат, защото той го натиква в ъгъла и му забива серия от удари по тялото завършвайки със злобен uppercut в брадата. Веднага след това The Bling вдига противника си и го просва с Suplex. A-L не знае къде се намира от тази офанзива и се добира до въжетата изправяйки се с тяхна помощ, а Блинг яростно се засилва към него.. но Лист-А заляга и го премята навън. Блингчо се размазва на пода, а под овациите на публиката А-L се засилва от въжетата и прави страхотен Suicide Dive право върху противника си. Той се изправя и хваща Bling за главата опитвайки да го довлече до коментаторската маса, но The Bling се съвзема и мощно го засилва в металния кол на ринга. D-List се строполява на земята, а Bling го размазва с DDT, след което го връща на ринга и опитва туш 1...2.. повдигане. На Блинг не му хареса това и наглася A-L за Frog Splash, но А-Л се измъква и забива красив Dropkick от място в гърдите му. Блинг отскача в ъгъла, а противника му се засилва към него и му забожда зверски удар с коляно в устата, след което го просва и с bulldog! Той го наказва с Skull-Crushing Finale, след което се покатерва на въжетата и се подготвя за 450° splash. Той скача, но The Bling повдига колената си и A-L се нанизва болезнено на тях. Блинг го изправя с ярост и му забива нов шамар, след което го изритва в корема и си го наглася отново за Frog Splash. The Bling се качва на въжетата и скача...чува се музиката на Jeffro и той излиза на рампата, The Bling не може да повярва. Той слеза от въжетата за по-голяма безопасност. Jeffro стой на рампата и наблюдава. А-Листа се изправя, обръща съперника си и му забива Bicycle kick. The Bling e на земята и е в сериозна опасност, феновете приканват The A-List да приложи The Koji Clutch. Той ги послуша и хватката е заключена. Двамата са в средата на ринга...Блинг има две възможности: да стигне до въжетата или да се предаде. Тръгва към въжетата, влачейки съперника си.... бавно се доближава, но Jeffro слиза по рампата и опъва най-долното въже към себе си и се усмихва. След почти две минути болка The Bling се предава, а The A-List не може да повярва, че е BWA Шампион.

Феновете са на крака и подкрепят своя шампион. Конфети падат от покрива на стадиона, а фойерверки украсяват небето!

К1: Каква вечер само!

К2: Да колега. Имаме си шампион!

К1: Голямо празнуване ще пада, а хубавото е, че и ние ще сме там :P

К2: Лека вечер на всички.

Отново ще коментирам паралелно с четенето.

Честно да си призная наистина ме разсмя с това:

"- Тази вечер ще е историческа, защото аз ще спечеля мача си.

(чува се смях)

- Говоря сериозно. Предизвиквам всеки един от хората в съблекалнята....който и да е!"

Много добре се получи появата на Lightning, който явно ще търн-ва фейс. Всички бяха в шок. ГМ-то обяви мача не знам дали ще е майн ивент понеже има мач за титлата, но определено този мач има голям star power.

РЕКЛАМА - Явно вече BWA имат сключен договор с Pedigree :D Ако си доволен от спонсора драскай ЛС, че скоро на BNSA им изтича договора с "Хартийка Снежинка" и ще трябва да подписвам с други :D

Jeffro vs Dark Knight vs Stan Alexander - Интересен мач. Харесва ми стилът на бой на Александър. Добър старт на кариерата на Александър като той успя да сломи двама тежки съперника.

Още едно интервю и отново мега кратко. Наистина трябва малко повече да разтягаш репликите. Прекалено къси са и изглежда глупаво. Последвалите 2 сегмента бяха интересни. Вярвам, че Lightning няма да предаде Пънк'д.

Lightning and Punked vs Dark Knight and Ahmed Johnson ъЪъЪЪ John Johnson - Честно да си призная предусещах, че ще осереш нещатата като направиш така, че Маскираният да отнесе туша, но слава богу ти не направи това. В момента той е човекът, който draw-ва най-много за мен. Хареса ми че след мача показа как Маскираният не прощава на никой. Загубата си е загуба и загубилият трябва да си понесе последствията - побой с метален стол .

Следващият сегмент според мен има скрито послание. Стан казва, че има да върши някакви важни неща, които явно са по-важни дори от финала. Мисля, че тук си замислил нещо и че всичко е навързано, но да видим...

The Bling vs A-List - Много добър мач. Имаше драма, имаше красиви моменти, имаше дори намеса на фейс, който помогна на Ей Листа. Адмирации към Блинг, койо цели две минути не се е предал след невероятно болезненият и опасен Koji Clutch. Да му е честито на шампиона. Аз лично в момента не виждам кой може да спре Ей Листа и да вземе титлата от него. Единственият потенциален следващ шампион е Маскираният.

Много приятно шоу изпълено и с комични и с драматични моменти, които бяха балансирани перфектно. 9/10

• Upvote 2

Много се смях на "промото" на Johnson

Jeffro vs Dark Knight vs Stan Alexande-Добър мач,дебютантът печели първия си мач,нищо ново.

Тhe Lightning & Punked vs Masked man & Johnson “The Killer”-първоначално си помислих ,че изгрзждаш Маскирания ,като човек който не признва никого.Вечен съм обеден в това.Хареса ми това как наказа Johnson заради загубата.Копието в/у Тhe Light е било зверско.Егото на Johnson му изигра лоща шега.

Ето и мача за титлата

Честито на новия шампион.Мачът си имаше всичко:драма,намеси,спотове.Наистина много добър мач.Чудя се само кои може да спре A-List.

7.5/10-Давам такава оценка ,защото личните ми фаворити(Маскирания и The Bling)загубиха,но такъв е животът.

• Upvote 3

BWA - Hell's Fire 3

Страхотно начало на епизода!Johnson “The Killer” продължава да се мисли за велик,но не вижда,че във всяко шоу само потъва и потъва надолу!Появата на Тhe Lightning беше точно на място.И аз мисля,че той ще търне фейс скоро!Според мен Masked Man и The Killer си заслужиха ударите със стола!GM-то си разбира от работата след като направи толкова хубав мач! :rolleyes:

РЕКЛАМА

От както моето куче яде Педигри е много игриво и има твърдо АКО:2funny:!!!-Страхотна реклама! :2funny: Договора ти с тях си е заслужавал!

Следва страхотно интервю с Punked!

Dark Knight vs Jeffro vs Stan Alexander-Ето го и първият мач за вечерта.Идеален мач в който имаше всичко!Всякакви обрати,красота и много динамика.Първа победа на Stan Alexander за която го поздравявам.

Следва много хубаво интервю с A-List и след това също много хубав сегмент между THE BLING и A-List!

В съблекалните се получи много интересен сегмент между Тhe Lightning и Punked!Според мен Punked беше много прав да не се доверява на The Lightning напълно!

Тhe Lightning & Punked vs Masked man & Johnson “The Killer”-Ето още един страхотен мач.И той имаше всичко динамика,екшън...Masked man беше много прав като разкървави накрая главата на Johnson “The Killer”!

Сегмента между Stan Alexander и Jeffro също беше страхотен!Поздравления на Jeffro за доброто отношение спрямо Alexander! :rolleyes:

The Bling vs A-List (BWA World Heavyweight Championship)-Страхотен мач!С много обрати,екшън,динамика,драма и красота! :rolleyes: Както се очакваше Jeffro щеше да попречи на THE BLING да вземе титлата.Браво на A-List,че стана шампион след дълъгия и тежък път,който измина за да стигне дотук!Браво и на THE BLING,че е успял да издържи цели две минути без да се предаде след The Koji Clutch!

Страхотно шоу,което заслужи 10/10 :rolleyes: !

• Upvote 2

[size="7"][i][color="#FF0000"][center][font="Garamond"][b]BWA Champion (1)[/b][/font][/center][/color][/i][/size]

Съветвам ви да напишете коментар до СРЯДА за да можете да се представите добре на следващото шоу. Пък и не пиша заради мен.

Ака има желаещи да се запишат сега е времето!!!

• Upvote 4

Жалко е че и този дневник ще загине рано или късно заради ниската активност. Значи до колкото знам в тази федерация има 8 или 9 потребителя, а коментари пускаме само аз и още двама... Ай стегнете се малко и ако не друго поне уважете труда, който е положил като пуснете един коментар. Разбирам, че е от по-новите потребители и не всеки ще му гласува доверие, но както и сами се убеждавате Младен си върши доста коректно работата като никога не закъснява с шоутата и дори прави хаус шоута. Наистина е жалко колко дневници са пред закриване заради ниската активност - WWP,BNSA,BWA,BKF,Bulgarian Wrestling Alliance. Разбира се когато става въпрос за дневник на някой Супер потребител или по висше стоящ нещата стоят по друг начин. Дневника на Mr.3:16 за отрицателно време събра бройка по-голямата от тази на BNSA или на BWA. Адмирации към Джи, който се опитва да върне интереса на потребители към този забравен от бога раздел.

• Upvote 3

Шоуто започна много добре.Johnson “The Killer” явно ще затъва още повече, но пък появата на The Lighting беше на точното място.Според мен му е време да търне фейс.GM направи отличен мач, но за него после.

Рекламата беше много добро попадение.Просто No Comment! :2funny:

Последвалото интервю с Punked беше невероятно!

Следващия Triple Threat мач между Dark Knight, Jeffro и Stan Alexander беше много добър.Честито на SA за първата победа.Все пак той победи двама много силни опонента, а и направи страхотен мач.

Интервюто с А-Лист беше добро, но ми се стори много кратко.Последвалият го сегмент ми хареса.

Тhe Lightning & Punked vs Masked man & Johnson “The Killer” - Един невероятен мач, изпълнен с екшън, динамика, добри моменти...Много ми е интересно какво ще стане с Masked man и най-важното - кой се крие зад маската.

И ето го мача на вечерта:The Bling vs A-List (BWA World Heavyweight Championship)!!! Поредният страхотен мач за тази вечер.Този мач беше красив, динамичен, напрегнат и много драматичен!Очаквано Jeffro попречи на Блинг, но все пак той издържа на The Koji Clutch над две минути!!!Честито на A-List за усилията положени дотук.Според мен той си заслужи титлата, но не знам как ще се развият нещата занапред.

Невероятно шоу, за което давам 9,5/10. :beer:

BWA Spoiler

Има слухове, че ръководството на BWA обмисля да направи втора титла!!!

Източник: BWA Wrestling News

• Upvote 3

Дано се окаже верен този слух.Мисля ,че ростера е голям и още една титла ,за хората които не са МЕ-търи ,би била добре дошла.

Edited by Теодор
  • Upvote 3

BWA Spoiler

Има слухове, че ръководството на BWA обмисля да направи втора титла!!!-Според мен много добро решение!Ще има много хора,който ще желаят тази титла,защото това сигурно ще е второто ниво след BWA Champion,което също е много престижно!Надявам се в най-скоро време да видим мач Champion vs. Champion :)

Edited by CM NEXUS
  • Upvote 1

BWA Новини:

"Преди минути стана ясно, че компанията подписа с кечист на име Prodigy."

Добре дошъл от името на всички в BWA.

BWA Новини:

"Преди минути стана ясно, че компанията подписа с кечист на име Prodigy."Добре дошъл от името на всички в BWA.-Страхотна новина!Добре дошъл!Ставаме все повече,браво :rolleyes::beer:

• Upvote 1

Тази новина много ме радва, защото ростера е малък и нов кечист ще го освежи, а и може да има нови вражди.Добре дошъл, Prodigy!!!

Дневникът е интересен и като "главен модератор" на този раздел насърчавам подобен труд, но спрете със спамът!! Нека мненията бъдат по темата...

Добре дошъл в семейството на BWA.

Благодаря.

Добре дошъл, Prodigy!!!

Добре, огромната суперзвезда Prodigy подписа с компанията, отворете фен сайта му и го приветствайте там.. :) За мен това е спам, а отговарям един вид за този раздел. Не го правя да се заяждам, но просто заради такива постове всеки предлага иронично "Be The Booker" да бъде част от "Off Topic". Моля, постарайте се да пишете по-задълбочени мнения по темата, това не е Skype. Успех от тук нататък с booking-а!

Edited by G

Името на титлата е Brutal. Това означава ли, че мачовете за титлата ще са "брутални" и ще бъдат с хардкор правила или нещо от сорта?

• Upvote 3