Jump to content

BWA - Brutal Wrestling Action


Recommended Posts

bwa.jpg

Тази Федерация е клон на BNSA и в нея ще се развиват образите на кечистите. При редовно коментиране на шоутата ще бъдете преместени в BNSA

Данните,които искам от вас са :

Име - Желателно е да не съдържа цифри

*Ръст/Тегло

Арсенал от хватки - Това ще ми трябва главно да разбера какъв стил има вашият кечист (5 хватки най-много като в тях се включват и хватки за предаване - submission)

Signature - Това е хватката,която прилагате на противника преди да направите своят финишър (най-много 2 signature)

Finisher - Тук мисля,че е ясно (най-много 2 finisher-a)

*Образ - Може да избирате между Face и Heel.Може да ми пратите допълнителни детайли за вашият образ.Ако има прекалено много желаещи за Face или за Heel то тогава аз ще променя образа на някой.

Данните с звезда пред тях може да не се попълват въпреки,че е нежелателно.В случай че не ги попълните аз сам ще преценя какви данни да ви сложа.

Данните се пращат на ЛС,а не в темата !

Тъй като съм нов знам,че няма много хора да ми се доверят за дневника,но гарантирам че ще съм редовен даже смятам да правя шоу-та всяка сряда.

В зависимост от коментарите ви в седмичните шоута ще преценя дали заслужавате пуш или не.При обширен добре написан коментар разбира се,че ще получавате пуш.При неграмотно написан коментар може да понижите ранга си от mid carder в low carder или от МЕ до mid card и т.н.

BWA World Heavyweight Championship

PaigeCustom4.jpg

BWA Brutal Championship

nwa-belt3.jpg

Edited by mladen1313

RAW_1019_Photo_042_crop_exact.jpg?w=650&

Link to comment
undertaker_94

Поздравявам те за дневника и ти стискам палци!Записваите се хора ще стане интересно!!!

 • Upvote 1
Link to comment

BWA - Hell's Fire 1

bwa.jpg

К1: Добър вечер на всички фенове на кеча. Денят е исторически, защото днес е първото шоу на BWA.

К2: Така е колега. Зала Универсиада се пука по шевовете.

К1: Днес ще се проведе първия кръг от турнира за определяне на първия световен шампион на тази компания.

К2: Нямам турпение да раз...Каква е тази музика ?!?!

К1 : Спокойно, това е един от младите надежди на компанията Тhe Lightning .... да видим какво има да казва.

Тhe Lightning: -Здравейте, аз съм Тhe Lightning. Искам да ви уверя,че за мен няма значение срещу кой ще се бия на финала, защото е ясно, че аз съм най-добрия тук(публиката го освирква). Няма нужда, знам че съм по-добър от всични вас нищожества и само завижд...

-Хей, хей (чува се глас) тук в публиката.

Тhe Lightning: -Кой си ти???

- Аз ли... Аз съм един от тези хора, който според теб са нищожества... Аз съм Punked (публиката скандира името му).

Тhe Lightning: -Значи мислиш, че си по-добър от мен...защо не дойдеш на ринга да проверим?

Punked:(прави се, че мисли) Ами...ДОООБРЕ!(тръгва уверено)

Punked се качва на ринга, но младока Тhe Lightning побягва по рампата.

GM: Здравейте момчета, значи вече сте се запознали. Виждам че искате вече да започнем турнира.(феновете полудяват)

Само че няма да се биете сдин срещу друг. Съперникът на Punked в първия кръг ще е...Dark Knight.

К2: Ето го и него. Време е за първия мач за днес.

Punked vs Dark Knight

Двамата веднага се вкобчват един в друг. Рицарят започва да налага с юмруци съперника си, но те не помагат и Punked го хваща и го тръшва на земята. Засилва се и му забива лакът в гланата. Повдига го и му прилага Backbreaker и опитва туш, но Dark Knight се повдига на 1. Punked отново го изправя и го забива в най-горната зглобката на въжетата, но Рицаря се съвзема и почва да го удря с юмруци, Punked му отговаря с пържолки (в залата се чува Wooooo) Knight отново е е на земята и се опитва да стигне до въжетата, но съперникът го хваща и му прилага Suplex отново опит за туш 1..2.. и Dark Knight пак се повдига. Той от своя страна запраща Punk в зглобката и прави серия от удари в гърба му, обръща го и забожда страховит Uppercut и продължава да налага вече изтощения Пънкар. Punked е на земята, а Dark Knight показва със самодоволство, че той е най-добрия. Punked се изправя и чака Рицаря да се обърне и да му направи Go To School и..... успява. Тъкмо да направи туш се чува музиката на Тhe Lightning. Младока излиза и грабва вниманието му, а Knight се изправя зад него и забива Sweet chin music на Punked. Опит за туш 1..2.. и Пънкаря се повдига с последни сили. Двамата лежът в средата на ринга, Мълнията се опитва да влезне, но съдията го спира. Но кой е този с маската. Той се качва бързо на ринга от другата страна и премества Punked върху изтощения Рицар. Съдията вижда това 1..2..3! Край на мача Punked победи и се класирва в следващия кръг на турнира.

Камерите ни пренасят на паркинга кадето туко-що пристигна Johnson “The Killer”, облечен в костюм и изглежда много надъхан за мача си днес.

К1: Време е за втория мач от турнира.

К2: Punked вече се класира за втория кръг и чака да разбере кой ще е съперника му за другата седмица.

The A-List vs Johnson “The Killer”

Johnson, вместо да стисне ръката в началото на срещата на A-List от уважение, го удря с едно убийствено круше !!! ЛОЛ.. Killer веднага вдига зашеметения A-List и го хвърля с един Fallaway Slam в другия край на ринга! Убиеца изревава, биейки гърдите си към феновете, които започват да го освиркват!! Johnson изчаква А-L да се изправи на краката си в ъгъла и charge-ва в посоката с "War face" гримаса.. ЛОЛ А-L успява да се набере на сглобката и да забие един брутален ритник в лицето на Убиеца! Феновете започват да скандират името на A-List-а, Но това не е достатъчно Johnson да бъде сломен и забива един Drop kick в лицето на A_L. Тотална доминация на The Killer в този мач. A-List се изправя много бавно, Johnson се изтласква от въжетата, а A_L го контрира и му прилага The Koji Clutch. Публиката побеснява и чака Убиеца да се предаде. A-List го е заключил здраво...дали Johnson е в съзнание.....съдията прекъсва мача и The A-List побеждава. Той става втория, който отива във втори кръг на турнира.

К2: Пренасяме се в съблекалнята където нашия колега Cole взима интервю от Punked.

С: Вече разбра, че в следващия кръг ще се изправиш с The A-List, какво мислиш за него?

Р: Той доказа, че е един корав тип с добри умения на ринга и за мен ще е голямо удоволствие да се бия с него. Нека по-добрия победи.

С: Много ти благодаря за отговора.

Jeffro vs THE BLING

Първи на ринга излиза един друг млад кечист - Jeffro, но кокво... THE BLING го напада в гръб. Jeffro пада на земята, а Блинг взема един метален стол от публиката и започва да налага Jeffry със стола по главата. Вежда се, че от главата му тече кръв, а BLING не спира с ударите. Той го вдига и го преналя на ринга. Гонгът е ударен Блинг прави опит за туш 1...2... ооо не, Jeffro се повдига. BLING не може да повярва и гледа как Jeffry бавно, бавно се опитва да стане. Явно той това иска. Засилва се и забива Enziguiri право в главата на беззащитния Jeffro. Туш 1..2..3!

К1: Край! Слава богу, че това най-после свърши.

К2: Този THE BLING е откачен, няма никаква милост.

К1: Той също се класира за следващия кръг.

К2: Не искам да съм на мястото на неговия съперник!

К1: Дойде момента за последния мач за днес.

Тhe Lightning vs ???

Първи на ринга излиза Тhe Lightning. Слиза по рампата с бавна стъпка(феновете го освиркват). Време е и за неговия съперник. Но вместо това се вижда как камерата се е запътила към паркинга където неговия опонент лежи в локва от кръв. Тhe Lightning също е изненадан. Вижда се пристигането на линейката.

В този момент се чува музиката на GM:

GM: Мълния, поради стеклите се обстоятелства...няма да имаш мач тази вечер (феновете недоволстват) и директно се класираш в следващея кръг.

Тhe Lightning е видимо довален от това и тръгва да слиза от ринга. Но кой е този...маскираният тип отново се появява и удря Мълнията право в лицето. Тhe Lightning е на земята, а маскираният заключва Ankle lock.

Кой ли е този ???

К1: Това беше всичко за тази седмица. Лека вечер.

К2: Лека и от мен.

Edited by mladen1313

RAW_1019_Photo_042_crop_exact.jpg?w=650&

Link to comment

Много добро начало на първият епизод на BWA.Lightning се мислеше за голям и Punked му разказа играта!

Punked vs Dark Knight-Много добър мач с много динамика.Много интересно кой е този с маската!? :unsure:

The A-List vs Johnson “The Killer”-Страхотен мач според мен най-добрият за вечерта!Много обрати и надмощие на Johnson,но накрая The A-List победи заслужено.Другата седмица ще бъде много интересен мач между Punked и The A-List. :rolleyes:

Jeffro vs THE BLING -Много брутален мач и нечестна победа на THE BLING.

Тhe Lightning vs ???-Интересно е кой беше пребил опонента на The Lightning.И кой беше опонента му!?Надявам се да разберем в другото шоу.

Като цяла много добро шоу 9,5/10 :rolleyes:

 • Upvote 3

[size="7"][i][color="#FF0000"][center][font="Garamond"][b]BWA Champion (1)[/b][/font][/center][/color][/i][/size]

Link to comment

Ще коментирам паралелно с четенето!

В началото на шоуто вече виждаме една от изгряващите звезди - The Lightning. Сегментчето между него и Punked беше добро, но мисля, че трябва по-добре да подбираш репликите им, защото Punked никъде не казва, че той е по-добър от него, но изведнъж Lightning изръсва следното: "Значи мислиш, че си по-добър от мен...защо не дойдеш на ринга да проверим?"

Самият факт, че GM-то спря конфронтацията между двамата е ясен знак за бъдеща вражда между тези 2 звезди. Самият мач беше доста интересен, но ми се стори сякъш от никъде дойде този Go To School без никакви знаци. Направи ми впечатление, че Knight доста бързо се надигна след финишъра, който му беше забоден. Мистериозен тип с маска?! Става интересно.

A List vs Johnson - Показа A List в типичен хийлски образ, който отказва да стисне ръката на съперника си. Само един бърз въпрос: Как така Johnson е хийл и е подал ръка в знак на уважение спрямо A List? Такива малки грешчици съм сигурен, че ще бъдат заличени още следващото предаване. Мача беше добър а Koji Clutch-a не прощава.

Jeffro vs Bling - Много кратък мач в който видяхме още една хийлска проява от страна на Bling. Мачът е страшно кратък, но това не пречи на К1 да изръси : "Край! Слава богу, че това най-после свърши." НАЙ-ПОСЛЕ? Не знам какво си имал предвид под това. Както казах - първо предаване напълно нормално е да се правят такива леки грешки.

Последният мач в който трябваше да участва Мълнията не знам от мързел ли не си го направил или просто е началото на някакъв storyline. Никъде не е споменато кой е съперникът на Lightning, но иначе пише, че същият този човек лежи разкървавен на паркинга. Маскираният тип имам чувството, че ще draw-ва доста.

Ем това е от мен. Знам, че има доста критика, но го правя само с цел следващият път продукта да бъде още по-добър.

Като цяло ми хареса шоуто. Другият път се надявам мачовете да са маааааалко по-дълги заради факта, че са полуфинали. Една прилична 7/10 ти давам за шоуто.

Успех със следващите шоута.

Edited by ch1kz magnet
 • Upvote 7

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

Link to comment

За тези от ростера напомням:

В зависимост от коментарите ви в седмичните шоута ще преценя дали заслужавате пуш или не.При обширен добре написан коментар разбира се,че ще получавате пуш.При неграмотно написан коментар може да понижите ранга си от mid carder в low carder или от МЕ до mid card и т.н.

Edited by mladen1313

RAW_1019_Photo_042_crop_exact.jpg?w=650&

Link to comment

Първото шоу е вече факт:

Интересен сегмент между Lightning и Punked. Може да има много интересна вражда между двамата. Явно ги чака светло бъдеще.

Punked vs Dark Knight- интересен мач. Всеки от двамата участници направи своя финишър. Човек с маска ми коства победата- интересно има много варианти за истории с него. Тhe Lightning се намеси вече е явно, че ще има вражда между него и Punked.

The A-List vs Johnson “The Killer”- Мачът не беше толкова интересен, колкото първия. The Killer доста доминира в началото на мача, което малко или много показа, че няма да си тръгне с победата.

Jeffro vs THE BLING - Категорична победа за THE BLING. Явно искаш да го изграждаш, като много лошо момче.

Тhe Lightning vs ??? - не знам каква е причината да не напишеш мача. Но така увеличаваш мистерията около човека с маската.

Горе-долу добро първо шоу. Но има и критики честите правописни грешки и двусмислени изказвания, но мисля, че със следващото шоу ще оправиш това.

 • Upvote 2

[color="#FF0000"]1xUniversal champion[/color]

Link to comment

На мен шоуто много ми хареса, защото имаше хийлски прояви, а и също така има много интересни образи.Според мен историите ще се развиват добре занапред.Интересно ми е да видя какво ще стане с маскирания човек.

Мачът между Punked и Dark Knight ми хареса много, заради неговата напрегнатост и появата на човекът с маската.

A List vs Johnson също беше добър мач.Много ми хареса хийлския образ на Джонсън и развитието на самия мач.

За следващия мач просто няма какво да се каже.Явно Блинг се гради за някаква хийл машина за премазване.

Решението Тhe Lightning да не играе срещу никого, беше добро, но не знам как ще се развият нещата занапред.

Като цяло шоуто беше добро, имаше добри сегменти и някои вражди могат да имат добро развитие.

 • Upvote 2
Link to comment

BWA News

Jeffro е в много тежко състояние и се намира в местната болница. За сега няма информация кога ще се завърне. Напомняме Ви, че главния виновник за случилото се е THE BLING.

HOUSE Show 21.01.2011

The A-List vs THE BLING - И двамата се представиха на ниво. THE BLING имаше контрол над мача,но едно разсейване даде възможност на A-List да заключи The Koji Clutch и да открадне победата.

Winner: The A-List

Тhe Lightning vs Dark Knight - Оспорван мач. Тhe Lightning се представи чудесно срещу Dark Knight и спечели чисто.

Winner: Тhe Lightning

Johnson “The Killer” vs Punked - Johnson отново беше много уверен, че ще победи и за малко да го направи, но се появи Маскирания и му направи PowerBomb.

DQ

Edited by mladen1313

RAW_1019_Photo_042_crop_exact.jpg?w=650&

Link to comment

Айдеее и първото хаус шоу на федерацията вече е факт! Може и да добавиш дата на самото хаус шоу за повече достоверност.

A list vs Bling - Типичен фейс vs типичен хийл. Ей Листа набира повече и повече скорост,а Koji Clutch-a както вече казах не прощава.

Lightning vs Dark Knight - Още преди да прочета резултата бях сигурен при кой отива победата. Светкавицата също набира скорост и също очаквам да draw-ва доста във федерацията.

Johnson vs Punked - На Пънкаря този път му се размина. Този маскиран човек станат най-коментираният човек във федерацията. Историята около него ще се следи и съм сигурен, че финалът ще бъде доста добър.

Добро първо хаус шоу, но те съветвам другият път съвсем малко по-детайлно да опишеш какво е станало в мача. Нещо от сорта на 2-3 реда най-много.

Не мога да дам оценка понеже още сме в началото и не са оформени враждите. Жалко е че имаш желание, но няма кой да се запише за федерацията.

 • Upvote 7

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

Link to comment

BWA News

Jeffro е в много тежко състояние и се намира в местната болница. За сега няма информация кога ще се завърне. Напомняме Ви, че главния виновник за случилото се е THE BLING.-Много лошо за Jeffro.Пожелавам му бързо оправяне и да го видим скоро на ринга!Пак казвам много гадна постъпка на THE BLING!!!

HOUSE Show

The A-List vs THE BLING-Мачът на шоуто според мен,защото има много динамика и екшън.A-List доказа,че THE BLING може да бъде победен и ,че "The Koji Clutch" не прощава! :rolleyes:

Тhe Lightning vs Dark Knight-Също много добър мач и чиста и заслужена победа на Тhe Lightning с което той доказа,че не го е страх да се бие както беше показано в първото шоу! :beer:

Johnson “The Killer” vs Punked-Пак намеса на маскирания нападател!?Кой е той?Надявам се да разберем скоро!:cool:

Като цяло много добро House Show!9/10 за шоуто :rolleyes: .

 • Upvote 2

[size="7"][i][color="#FF0000"][center][font="Garamond"][b]BWA Champion (1)[/b][/font][/center][/color][/i][/size]

Link to comment

И тъй едно прилично шоу като за начало.

За началото имах някакви очаквания. Като начало на ново шоу смятам, че трябваше да има увличащ сегмент, което да те вкара веднага в образите. Вместо това обаче имахме нормално очаквано излизане на надъхан плямпач, който дори и не можа да се наплямпа като хората...Това промо беше слабо. Нямам предвид, че не ми хареса арогантността на образа ми, а че дори не можахме да разберем има ли покритие или не. Казах две страшно изтъркани изречения и преди да се е развило промото ме прекъсват. И Punked да ме беше „оунал” като хората, ами то целият сегмент можеше да мине и за едно изречение. Иначе добро решение с намесата на мениджъра и това само да бъде дрязга за тепърва вражда.

Добро решение след началния сегмент именно Punked да спечели. Мачът беше описан добре и ми беше интересен. Можеше с поне още едно изречение да привлечеш вниманието върху маскирания („Но кой е този с маската? Изневиделица изскочи от публиката и се насочва към ринга!” - нещо подобно) – така просто не усетих намесата му.

За втория мач най-вече да спомена плюсче, че не приключи с туш.

Второто промо също не се получи според мен. Интервюто можеше да има поне още един въпрос, който да ни насочи Punked като реален претендент за титлата.

Третият мач отново показа разнообразие – бърз скуаш над горкия Джеф.

И идва времето на последния мач, който трябва да определи цялостната картинка на шоуто. Отново тук опита изненадващ ход. Идеята за пребиването е добра, намесата на маскирания също. Но реализацията пак куцаше. „Тhe Lightning е на земята, а маскираният заключва Ankle lock.” Ииии..край...Ъ?!? Поне още едно-две изречения как не съм могъл да се изскубна от хватката, някаква емоция да беше показал в този сегмент.

С интерес ще чакам следващото шоу и развитието с маскирания. Добър ход, с който да държиш внимание.

В крайна сметка ще те похваля за старанието, като те съветвам малко повече наблягане на описанията, на предаване на емоциите, на „вкарване” в образа.

Също така да отбележа стабилната доза правописни грешки – нямаше да издребнявам излишно, ако броят им беше дребен. Най-вече дразни това „ЛОЛ” – УОУ ли трябва да е?

Все пак не те карам да спреш - продължавай! И първото шоу на Е-феда не е бил кой знае какво. ;)

Накрая странично отклонение по повод моя образ. Знаех си, че накрая баш на мен ще се лепне русокоско. Добре поне че е Кен, та ще го приема. Също така когато мъдрех името друг превод имах в главата. И определено се изненадах при обръщението „мълния”. Това не го споменавам, за да ми се сменя – напротив, даже харесва ми повече като превод, само отбелязвам, че моя милост не го е усетило също.

И накрая ако шефът няма против бих представил какво Мълнията публикува в своя Туйтър профил след края на шоуто.

Добро шоу се получи тази вечер! Но ако моя милост си беше направил мача щеше да е най-великото. Punked, днес твоя милост се отърва, но пак ще се засечем! А на онзи страхливец,ако се появи пред очите ми втори път, ще му сритам маскирания задник!

Хуас шоуто.

И аз ще повторя ch1kz magnet за допълнителни редчета. Вярно, че целта не е да бъде истинско шоу, но няма как и с две изречения просто.

Първият мач го сбърках, мислех че THE BLING ще спечели. Но поредна изненада от твоя страна.

За моят мач съм доволен, че все пак самочувствието ми получи покритие.

И разбира се поредната поява на маскирания, която само увеличава интереса и напрежението около него. И от трите мача - точно той бе подходящия за намеса. Punked не се нуждаеше в това шоу от победата, както останалите.

Edited by LightOne
 • Upvote 3

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment

Вече и първото house шоу е факт:

Jeffro е зле, но сигурно ще се оправи до шоуто.

The A-List vs THE BLING- почти сигурен бях, че THE BLING ще победи, но ме изненада. Втора поредна победа за A-List, може би ще го издигаш.

Тhe Lightning vs Dark Knight- Тhe Lightning изглежда силен след атаката на маскирания миналото шоу.

Johnson “The Killer” vs Punked- Маскирания отново се намеси отново. Интересно, кой ли ще е той.

Може би трябва да описваш мачовете малко по-дълго.

[color="#FF0000"]1xUniversal champion[/color]

Link to comment

Аз от среднощна скука ще взема да си направя и прогноза за това кой ще излезе шампион накрая.

Имаме четирима претенденти.

THE BLING - макар първия мач да направи якия скуаш, то в хаус шоуто загуби, което го изкара победим и в крайна сметка не ми изглежда вече като реален пръв шампион.

Punked - той получи стабилно изграждане като претендент и като кечист има шанс, но тук се намесва, че зад образа стои ch1kz magnet. И някак си да дадеш титлата на "по-големия шеф" от едната благодарност би било твърде предвидим ход.

The A-List - това ми е фаворитът за първи шампион. Получи две чисти победи и също така пичът се отчете с два коментара. Което го прави сериозен кандидат за шампион и залагам на него. Също така е Face, което повече би "зарадвало" публиката.

Тhe Lightning - Накрая оставям защо не посочвам себе си. Най-вече заради образа ми. Аз съм младок, вярно нахъсан, но все пак младок. И така отведнъж да ми дадеш титлата - не знам дали ще ми е от полза. По-скоро бих заложил на едно плавно изграждане, на набиране на сили и чак тогава да посягам към титлата. Примерно една вражда с Punked много би ми помогнала и ще бъде интересна, докато A-list прави друга вражда за титлата - примерно с маскирания. Така би имал две равностойни вражди. Също така А-list в крайна сметка ще има с една победа повече от мен, което ще придаде повече престиж на титлата, отколкото аз да я взема след едва два мача.

Това е.

 • Upvote 3

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment

BWA - Hell's Fire 2

К1: Здравейте фенове на кеча!

К2: Здравейте и от мен. Днес залата е пълна и всички очакват да видят двата полуфинала.

К1: Така е колега, дори и аз се вълнувам.

Чува се музиката на Johnson “The Killer”. Той слиза по рампата много надъхан и май е готов за битка.

The Killer: Първо искам да кажа, че ми е много приятно да видя колко много почитатели имам.(феновете бурно го освиркват)Сега да карам по същество. В миналото шоу загубих от The A-List (бурни оваци от феновете)......ОООООО ястига....не бях подготвен. За да Ви го докажа ще предизвикам който е да е от ростера.

К2: Това ще е доста интересно.

Няма ли желаещи....така си знаех.

Johnson тръгва да излиза от ринга, но се чува музиката на Dark Knight.

Dark Knight: Още ли е в сила прeдложението?

Knight извиква съдия и тръгва към ринга.

К1: Явно ще има мач.

К2: Така е, какво удърно начало на днешното шоу.

Johnson “The Killer” vs Dark Knight

Двамата сплитът пръсти и Dark Knight взима надмощие, но Johnson разбира, че не е добре за него и слиза от ринга. Той приканва съперника си да го последва и Рицаря без да си двоуми тръгва след него. След дълго гонене The Killer се качва отново на ринга, след него и Knight, но бива атакуван от Убиеца с колена в гърба. Johnson показва на публиката своето надмощие, но веднага съперника му прилага Zig Zag и опитва туш 1..2..и повдигане. Dark Knight взима надмощие и прави Leg Drop отново опит за туш 1..2 и повдигане. Рицаря се опитва бързо да приключи с този мач и заключва Sharpshooter. Убиеца е много далеч от въжетата и....той се предава.

К1: Много бърза победа за Dark Knight и доказа, че загубата в миналото шоу от Punked не е оказала голяма влияние на психиката му.

К2: Много добре казано, да се надяваме, че в следващото шоу Johnson няма да изнася реч, че пак не е бил готов.

Камерите ни прехвърлят зад сцената където виждаме как THE BLING пристига.

Репортер: Здравей BLING, може ли няколко въпроса?

THE BLING: Питай.

Р: Какво мислиш за развитията в турнира?

В: Какво мисля ли...мисля ще аз ще съм първия шампион на BWA.

Р: Искаш ли да кажеш нещо на съперника си Punked?

В: Ще му кажа само....РАЗКАРАЙ СЕ ОТ ПЪТЯ МИ!!!!

Р: Последен въпрос...Не съжаляваш ли за това което направи на Jeffro?

В: Да много! (смее се злобно) Но днес ще му изпратя Punked да му прави компания.

К2: Мисля че е време за първия полуфинал.

К1: Да започваме!

Тhe Lightning vs "The A-List" "CM Nexus"

Сключване, Тhe Lightning демонстрира сила и блъска A-List назад, позирайки след 'постижението'. Ново сключване... и ново блъскане с още позиране. Мълнията се подиграва на А-Листа и го кани да се пробва отново... и получава страховит Bicycle kick в главата! Тhe Light се срива, а А-L бързо покрива – 1... 2...не успява. Тhe Lightning става замаян и се оттегля в ъгъла, но A-List го следва плътно, нанасяйки няколко ритника в ребрата му, след това А-Л го изправя и го изпраща в отсрещната сглобка. The A-List се засилва ... скок с колене напред... Мълнията заляга и A-L среща сглобките, катурвайки се извън ринга! Тhe Lightning остава на четири крака известно време, все още отърсвайки се от ритника в главата. Събира сили и отива да върне съперника си обратно на ринга. Изкачва въжетата... но се олюлява опасно, А-Л се възползва от тази ситуация и се качва на въжетата за да направи Suplex от най-горното въже.... и успява. Какъв суплекс ... и двамата едвам се движат. Съдията отброява: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, и двамата вече са на крака, но The A-List е по-свеж и заключва неговата непобедима хватка Koji Clutch. Мълнията е в голяма опасност. Той се мъчи да стигне до най-долното въже...и след дълга мъка успява.

К1: Колега, мисля че сме близо до края. След Koji Clutch никой не е успявал да победи.

К2: Не знам колега, Мълнията е много корав борец и ще направи всичко за да победи.

Тhe Lightning леко се съвзема и бърка в очите на А-Л. Мълнията го поваля и му заключва Arm trap crossface.

К1: Нещата се обърнаха на 180 градуса.

К2: Но какво за бога.....

The A-List се обърна по такъв начин, че ще успее да вдигне Мълнията на рамената си. Успява. Каква мощ демонстрира A-L след като повдигна Тhe Light.

Сега се приготвя за GTS и го забожда. Опит за туш 1...2...3. Каква победа за The A-List. След толкова обрати той успя.

РЕКЛАМИ

К1: Дами и господа дойде време и за втория полуфинал.

К2: Първия финалист вече е известен на всички и това е The A-List.

К1: Нека да видим кой ще е неговия съперник.

Punked vs THE BLING

Мачът започва. Двамата се хващат за вратовете, но никой не отстъпва. След няколко секунди те се пускат, а публиката здраво подкрепя Punked. И двамата борци се споглеждат, отново се хващат за вратовете при който Bling хваща съперника си за ръката и му я извива зад гърба. Пънкаря е изпратен към бъжетата и повала Блинг със заблен удър. До този момент двамата изглеждат напълно равностойни и никой няма желание да отстъпва. Bling хваща съперника си за ръката и започва да я обработва, извива я и му прави Suplex, но Punked прави захват със краката си за главата на Блинг, но двамата отново се изправят на крака. След дългото разузнаване между двамата, те най-накрая се хващат в захват. Блинг праща съперника си към въжетата, Punked се оттласква и прави заблен удар на съперника си. Блинг се изправя до въжетата и бива изхвърлен от него. Публиката избухва в уваци за своя любимец. Пънкаря слиза от ринга и почва да обработва кракът на съперника си в металните стълби.

К1: Това е много умно решениеот страна на Punked, защото по този начин той ще попречи на Bling да използва една от неговите любими хватки, The German Suplex.

Блинг е видимо наранен. Пънкчо го връща на ринга преди съдията да е отбройл до 10. Блингчо се изправя бавно, а в другия ъгъл Пънкед се готви за Spear. Засилва се и.....пропуска съперника си и улучва съдията, който беше застанал точно зад Блинг. На ринга само Punked е на крака. Опитва туш, но няма кой да отброй.

К2: ООООО НЕ!!! Пак ли този?

Камерата ни показва Маскирания, който изкача от публиката и атакува в гръб Punked и му прави неговия собствен финишър Go To School и веднага си тръгва по същия начин. Блинг се изправя бавно и тръгва да се качва на въжетата. Дали ще направи Frog Splash. Вече е на въжетата и ........ успява. Опитва туш, но съдията е в безсъзнание. Друг съдия се втурва по рампата и се ка4ва на ринга и 1...2...3. Край, The Bling печели този невероятен мач и се класира за финала. Той е все по-близо да стане първия BWA шампион.

К1: Какви мачове видяхме днес.

К2: А представи си в другото издание какво ни очаква. The A-List vs THE BLING и един от тях ще е първия BWA Шампион.

К1: Лека вечер на всички и не забравяйте, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ В BWA.

Edited by mladen1313

RAW_1019_Photo_042_crop_exact.jpg?w=650&

Link to comment

Този път шоуто е станало с една идея по-добро! Липсваха ми обаче сегментите, но е разбираемо при такъв малък ростър. Така да започвам със самото шоу.

Johnson vs Dark Knight - В типичен хийсли стил Джонсън слиза по рампата и говори колко е велик и бла бла бла. Да обаче този път си намери майстора. Рицарят го контролираше през цялото време като дори самият "Убиец" започна да тича надявайки се Рицарят да го остави. Лесна победа за Dark Knight и след загубата в първи кръг от Punked го виждаме в съвсем нова светлина.

The Bling разкрива злите си планове преди мачът си с Пънк'д. Добро интервю като цяло. Смятам обаче, че трябва малко повече да разтягаш репликите им защото изглеждат адски късички.

Lightning vs A-List - Ето, че първият от двата полуфинала вече е подхванат. Много красив мач и лично за мен това беше мачът на вечерта. Мълнията успя да стигне въжетата след Koji Clutch като това само по себе си е постижение. В крайна сметка имаше доста обрати до като не се стигна до GTS-a на Ей Лист и всичко приключи. Листа започва да draw-ва все повече и повече, но все пак смятам, че шампион ще стане Дъ Блинг.

Punked vs The Bling - Като става въпрос за Дъ Блинг... Още един добър мач, на който спокойно могат да се дадат три звезди. Мачът беше интересен, но след пропуснатото копие се досетих, че е време маскираният да се появи и да прецака един от двамата. В случая той прецака Пънк'д. Не знам дали е понеже му има зъб или просто е приятел на The Bling или пък просто иска да направи impact в шоуто. Единственото, което ме дразни е че го пишеш "THE BLING" вместо "The Bling". Изглежда доста LAME.

Както казах предаването е с една идея по-добро от старото и получаваш 8/10 от мен.

Гледам, че ти е доста трудно да правиш предавания с толкова малък ростър така че подканвам и аз - записвайте се!

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

Link to comment

Най-напред от всичко.

Да припомня какво писа на миналото шоу

К2: Пренасяме се в съблекалнята където нашия колега Cole взима интервю от Punked.

С: Вече разбра, че в следващия кръг ще се изправиш с The A-List, какво мислиш за него

А днес имаме

Punked vs THE BLING

Откъде дойде промяната? Грешка ли е? И ако не е грешка, защо не бе обяснена промяната в мачовете?

Към самото шоу.

Добро решение за съживяване на загубилите предния кръг да се докажат. Рицарят си връща точки.

Новите двойки не ми харесаха. Нито последиците им. Все пак А-list спечели - това добре.

В другия мач между "Пънкчо" и "Блингчо" нещата не се развиха добре. Маскирания пак се появи - ок, но какви изобщо ги върши. Предното шоу помогна на Punked, в хаус шоуто помогна на Punked, сега го предава...някаква логика в тези нападения изобщо има ли?

Пълно мазало се получи в това шоу. Иначе забелязах опита ти за подобрение в шоуто (интервюто на BLING беше добро), но на фона не нелогичните събития, ми се изгубват в крайна сметка.

Шоуто ме остави със смесени чувства.

Колкото до следващия шампион. Задължително вече трябва да е A-list според мен.

Новия "туйт" на Мълнията след шоуто

Нищо не е приключило! Моя милост тепърва ще докаже на какво е способен и ще видим кой ще се смее последен!
 • Upvote 3

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment

Второто шоу е вече факт.Много добро начало със сегмента между Johnson “The Killer” и Dark Knight.“The Killer” се мисли за голям,но явно правиш така,че да бъде "ДЖОБЪР" до края на кариерата си,за което те подкрепям безословно!

Johnson “The Killer” vs Dark Knight-Много кратък и според мен превидим мач.Както казах малко по-горе мислиш The Killer да "ДЖОБИ ДО КРАЯ НА КАРИЕРАТА СИ"!!!

След това много добро интервю с THE BLING.

Тhe Lightning vs "The A-List" "CM Nexus"-Страхотен мач!Най-добрият за вечерта според мен.Много екшън,обрати и всичко което може да притежава един мач.Пак казвам страхотен мач!Мислиш нещо голямо за The A-List,което чакам да видя с огромно нетърпение... :rolleyes:

Punked vs THE BLING-Много хубав мач с много динамика и екшън.Поява на маскирания,който за първи път предаде Punked и помогна на THE BLING.С нетърпение ще очаквам момента в който ще се разбере кой е този човек!

Като цяло СТРАХОТНО ШОУ!Следващата седмица финал между The A-List и THE BLING,който очаквам много!10/10 за шоуто! :rolleyes:

Edited by CM NEXUS
 • Upvote 1

[size="7"][i][color="#FF0000"][center][font="Garamond"][b]BWA Champion (1)[/b][/font][/center][/color][/i][/size]

Link to comment

Второто шоу ми хареса много и беше по-добро от първото.

Началният мач беше добър, но кратък и предвидим, но все пак ми хареса.

Интервюто с Блинг беше много добро като цяло.

Тhe Lightning vs "The A-List" "CM Nexus"- Перфектен мач!В него имаше динамика,екшън и доста обрати.Това, че Lightning се измъкна от Koji Clutch си беше истинско постижение.

Punked vs The Bling-Това също беше невероятен мач!И отново появата на Маскирания беше много на място.

С една дума:Шоуто беше много добро!В него ми харесаха добрто интервю с Блинг и двата невероятни мача (Тhe Lightning vs "The A-List" "CM Nexus" и Punked vs THE BLING)

Това шоу ми хареса много и ме надъха за следващото.

Давам ти 10/10 за перфектното шоу !

Edited by nick
Link to comment

Exclusive News

Jeffro е напълно въстановен от побоя, който му нанесе The Bling. Очаква се да се появи в House Show-то, което ще се проведе тази сряда.

Днес BWA подписаха с Маскирания. Първата му поява като кечист на BWA ще е тази сряда на House Show-то.

Точно преди минути BWA подписа и с Stan Alexander.
Edited by mladen1313

RAW_1019_Photo_042_crop_exact.jpg?w=650&

Link to comment

Exclusive News

Jeffro е напълно въстановен от побоя, който му нанесе The Bling. Очаква се да се появи в House Show-то, което ще се проведе този четвъртък.-Много добра новина!Браво на Jeffro,че успя да се въстанови толкова бързо.Надявам се в House Show-то да видим Jeffro в най-добрата му форма!

Днес BWA подписаха с Маскирания. Първата му поява като кечист на BWA ще е този четвъртък на House Show-то.-Много интересна новина.Ще го видим как ще се представя!

Точно преди минути BWA подписа и с Stan Alexander.-Ето още едно ново попълнение.Дано да го видим как се бие в най-скоро време.Радвам се,че ставаме все повече!

Edited by CM NEXUS
 • Upvote 3

[size="7"][i][color="#FF0000"][center][font="Garamond"][b]BWA Champion (1)[/b][/font][/center][/color][/i][/size]

Link to comment

Първата новина - Jeffro се завръща и очаквам завръщане с гръм и трясък от който потърпевш ще стане The Bling, който е виновен за контузията на Джефро.

За втората - Според мен тази новина не трябваше да я има. Така или иначе всички знаем, че той е кечист на BWA. Така малко, по-малко се губи мистерията около него.

За третата - Името ми изглежда готино и е лесно за запомняне. Не знам какво да очаквам вече отвърди 2-3 стабилни кечиста, така че не смятам, че Стан ще draw-ва много. Сигурно ще е мид кардър форевър, но това си го решаваш изцяло ти, а аз просто давам предикт.

Искам да напомня, че в края на месеца ще пусна анкетата за кечист на месец Януари и всеки от членовете на BWA спокойно може да гласуват и да дадат вота си за човека, който ги е впечатлил най-много през изминалия месец.

 • Upvote 3

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...