Jump to content

Ретро списания тайм!


Rocky Maivia

Recommended Posts

Хаха, първият показан брой го имам. По онова време имаше егати бума на кеч-списания и то не случайно, тогава ако в списанието или вестника ти пишеш каквото и да е за кеч => щеше да се купува. То затова и в "Труд" (мисля, че беше) пускаха профили на кечисти....и се купуваше. Но от всичките списания, някои от които бяха със смешно качество, именно "КечМания" за мен беше най-добро и най-акуратно, да се изразя така. След това бяха "Кечгладиатор" и "Хай Клуб". Поне за мен беше така.

Качвай още, ако можеш!!!!

  • Upvote 3

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Ще качвам :) Списанията са 33, така че има още мат'рял. Първо ще кача Кечманията, после Кеч Гладиатори, Боен клуб кеч и накрая няколко 100% хит.... :)

  

 

 

Link to comment

Ще качвам :) Списанията са 33, така че има още мат'рял. Първо ще кача Кечманията, после Кеч Гладиатори, Боен клуб кеч и накрая няколко 100% хит.... :)

Леле, а си мислех, че аз съм имал стабилен брой списания. :D Винаги като си мисля, че имам най-много или знам най-много, някой идва и ме опровергава. :D

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Страхотни списания аз за жалост имам Кеч Манияк,Кеч звездите отблизо и Супер Кеч, които са за периода от 2006-2007.И там се пишеха много глупости особено в Кеч звездите отблизо, но поне събрах една дозина плакати :D

Link to comment

Тук е момента да кажа, че ако някой изяви желание да постне и той негови списания тук, да заповяда. Само ще помоля да изчака аз да привърша моите, като ще се постарая да не се бавя много. След това feel free to join :lol:

  • Upvote 3

  

 

 

Link to comment

Колко списания имам и аз, не е истина. Купувах всичко, до което се докопвах. :lol: Въпросното списание "Кеч мания", което постваш, ми беше любимото. Беше най-подробно и имаше обширни описания на случилото се в RAW и смака, както и турнирите, това в другите списания го нямаше толкова. Но наистина големи глупости се пишеха, сега ако седна да ги разлиствам, сигурно ще си умра от смях. Имаше един вестник "КЕЧ", който по едно време се превърна в "КЕЧ и Рап", там бяха шампиони по тъпотии.

  • Upvote 2
Link to comment

Това си беше цяла друга ера! Сега като ги гледам и си спомням как бях едно младо кеч фенче. Много се смях на играта кой е на снимката :2funny: даже и жокерче си има....И аз повечето ги имам разпилено някъде из къщи. Имаше и едно Кеч ЗОНА, но то не се задържа дълго, имам му няколко броя и един вестник, който не се сещам как се казвапе(не съм си в онова си вкъщи :happy: )

Мерси за спомените, Rocky :beer: !

Никога не подценявай себе си,но позволи на другите да те подценят.

И да опиташ-също е победа!

Link to comment

^ Как бе? Кеч зона! Най - великото кеч списание :2funny: . Имам му само първия брой. Един червен със Скалата на корицата. Останали са ми е един, два броя и от култа "Кеч и рап", в който е култовата новина "Гробаря идва в България! Ще гостува на Слави" :ph34r: . Ама тогава се вързах яко :unsure: .

  • Upvote 2

  

 

 

Link to comment

Много се изненадах колко "смарк" е това списание. Имаш ли броя, който покрива Vengeance 2001?

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

Link to comment

Ще се включа и аз след време, че и аз си ги пазя. Мислех и аз за такава тема, но все ме мързеше да ги сканирам :blush: .

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

^Честно тия списания може да не са много акуратни от към инфо (Рейвън и ДДП като моментни шампиони в WCW, без тези титли да са били в WWF по време на инвазията, примерно), да не са много изпипани, но със сигурност имаха яки плакати. Искрено ти завиждам за някои от тях :)

Edited by radoslav1948
  • Upvote 2
Link to comment

Абсолютна класика! Браво за темата, наистина поражда спомени. Точно когато беше бумът на кеча купувах всяко едно възможно списание на тема кеч. В момента имат заслужено място в един кашон на тавана. Ще следя темата и ако забележа нещо,което не е пускано ще се отчета и аз. Относно списанията поне за мен най-качествено си беше "Кеч гладиатори" и е имало причина явно, защото в някоя тема, мисля че HEIDENREICH спомена, че са били почти дословно копие на официалното списание на WWE.

and so it begins... again!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...