Popular Post Rocky Maivia Posted January 16, 2011 Popular Post Share Posted January 16, 2011 (edited) Слизам аз онзи ден до гаража, за да си заредя акумулатора и се препънах в един огромен найлонов, черен, завързан плик. Любопитството ми надделя и какво да видя вътре? Кеч списанията ми от едно време . Съвсем бях забравил за тях да си призная. Прочетох си ги всички и си викам, защо пък да не ги шейрна тук. Не бях сигурен точно в кой раздел да пусна темата и ако не е в правилният, моля някой да я премести. Повечето са от 2001, тоест преди точно 10 години. За съжаление доста липсват. Някой бяха на съхранение на друго място и при едно пролетно почистване преди години баща ми решил, че съм бил "вече голям за тези неща" и ги изхвърлил... Хубавото е, че доста от тях оцеляха. Надявам се на по-големите да им докара някой и друг спомен, а по-малките да видят какво четохме някога, когато не всеки имаше компютър, а тези които имаха, пък нямаха нет и тези списания бяха "the thing" . Сега като ги чета не мога да се начудя на глупостите, които са писали на много места в тях и как съм им се връзвал някога, а и текста на места е просто епичен - "Баба Рей Дъдли", "Свършека на света" Брет "Удряча" Харт . Нямам скенер, затова ги снимах с фотоапарата, дано не ви пречи. Ще ги поствам малко по малко, защото процесът е по-ангажиращ отколкото очаквах... Дано ви хареса. Enjoy Edited January 16, 2011 by Rocky_Maivia The_Cobra_Killer, mondeo, jerichoholic and 28 others 31 Quote Link to comment
Popular Post Rocky Maivia Posted January 16, 2011 Author Popular Post Share Posted January 16, 2011 (edited) Edited January 16, 2011 by Rocky_Maivia batistaheel, nick, jerichoholic and 21 others 24 Quote Link to comment
koleda321 Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Хаха, първият показан брой го имам. По онова време имаше егати бума на кеч-списания и то не случайно, тогава ако в списанието или вестника ти пишеш каквото и да е за кеч => щеше да се купува. То затова и в "Труд" (мисля, че беше) пускаха профили на кечисти....и се купуваше. Но от всичките списания, някои от които бяха със смешно качество, именно "КечМания" за мен беше най-добро и най-акуратно, да се изразя така. След това бяха "Кечгладиатор" и "Хай Клуб". Поне за мен беше така. Качвай още, ако можеш!!!! Rocky Maivia, Petioo09 and outkast 3 Quote Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
Rocky Maivia Posted January 16, 2011 Author Share Posted January 16, 2011 (edited) Edited January 16, 2011 by Rocky_Maivia MainEventer, Rated-R-Superstar, addict3d___ and 8 others 11 Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted January 16, 2011 Author Share Posted January 16, 2011 Ще качвам Списанията са 33, така че има още мат'рял. Първо ще кача Кечманията, после Кеч Гладиатори, Боен клуб кеч и накрая няколко 100% хит.... :) MainEventer, Lemmon-714, iMMORTAL! and 3 others 6 Quote Link to comment
koleda321 Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Ще качвам Списанията са 33, така че има още мат'рял. Първо ще кача Кечманията, после Кеч Гладиатори, Боен клуб кеч и накрая няколко 100% хит.... Леле, а си мислех, че аз съм имал стабилен брой списания. Винаги като си мисля, че имам най-много или знам най-много, някой идва и ме опровергава. :D outkast 1 Quote Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
impressiv33 Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Страхотни списания аз за жалост имам Кеч Манияк,Кеч звездите отблизо и Супер Кеч, които са за периода от 2006-2007.И там се пишеха много глупости особено в Кеч звездите отблизо, но поне събрах една дозина плакати :D Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted January 16, 2011 Author Share Posted January 16, 2011 Тук е момента да кажа, че ако някой изяви желание да постне и той негови списания тук, да заповяда. Само ще помоля да изчака аз да привърша моите, като ще се постарая да не се бавя много. След това feel free to join :lol: Petioo09, outkast and iMMORTAL! 3 Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted January 16, 2011 Author Share Posted January 16, 2011 (edited) Edited January 16, 2011 by Rocky_Maivia addict3d___, MainEventer, outkast and 10 others 13 Quote Link to comment
The1948One Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 ^Слагай ги в spoiler tag-ове да не товарят толкова страницата ;) Lemmon-714, HeaDMaKeR™, Rated-R-Superstar and 5 others 8 Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted January 16, 2011 Author Share Posted January 16, 2011 nick, addict3d___, outkast and 6 others 9 Quote Link to comment
VSB Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Колко списания имам и аз, не е истина. Купувах всичко, до което се докопвах. Въпросното списание "Кеч мания", което постваш, ми беше любимото. Беше най-подробно и имаше обширни описания на случилото се в RAW и смака, както и турнирите, това в другите списания го нямаше толкова. Но наистина големи глупости се пишеха, сега ако седна да ги разлиствам, сигурно ще си умра от смях. Имаше един вестник "КЕЧ", който по едно време се превърна в "КЕЧ и Рап", там бяха шампиони по тъпотии. Rocky Maivia and Lemmon-714 2 Quote Link to comment
Vampire_Girl Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Това си беше цяла друга ера! Сега като ги гледам и си спомням как бях едно младо кеч фенче. Много се смях на играта кой е на снимката даже и жокерче си има....И аз повечето ги имам разпилено някъде из къщи. Имаше и едно Кеч ЗОНА, но то не се задържа дълго, имам му няколко броя и един вестник, който не се сещам как се казвапе(не съм си в онова си вкъщи ) Мерси за спомените, Rocky ! The1948One, Toper, Rocky Maivia and 1 other 4 Quote Никога не подценявай себе си,но позволи на другите да те подценят. И да опиташ-също е победа! Link to comment
Rocky Maivia Posted January 16, 2011 Author Share Posted January 16, 2011 ^ Как бе? Кеч зона! Най - великото кеч списание . Имам му само първия брой. Един червен със Скалата на корицата. Останали са ми е един, два броя и от култа "Кеч и рап", в който е култовата новина "Гробаря идва в България! Ще гостува на Слави" . Ама тогава се вързах яко . Lemmon-714 and outkast 2 Quote Link to comment
jerichoholic Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Много се изненадах колко "смарк" е това списание. Имаш ли броя, който покрива Vengeance 2001? Quote [img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color] Link to comment
Loop Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Страхотна тема, продължавай все така. Ранен кандидат за тема на годината, особено ако се включат и други с колекциите си, да си припомним едно по-забавно и безгрижно време. :) Rocky Maivia 1 Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Ще се включа и аз след време, че и аз си ги пазя. Мислех и аз за такава тема, но все ме мързеше да ги сканирам . Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
Rocky Maivia Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 itzo1994, outkast, dbrm and 4 others 7 Quote Link to comment
The1948One Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 (edited) ^Честно тия списания може да не са много акуратни от към инфо (Рейвън и ДДП като моментни шампиони в WCW, без тези титли да са били в WWF по време на инвазията, примерно), да не са много изпипани, но със сигурност имаха яки плакати. Искрено ти завиждам за някои от тях :) Edited January 17, 2011 by radoslav1948 Petioo09 and Rocky Maivia 2 Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 Petioo09, Brock_Lesnar, nick and 3 others 6 Quote Link to comment
triple_H Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Абсолютна класика! Браво за темата, наистина поражда спомени. Точно когато беше бумът на кеча купувах всяко едно възможно списание на тема кеч. В момента имат заслужено място в един кашон на тавана. Ще следя темата и ако забележа нещо,което не е пускано ще се отчета и аз. Относно списанията поне за мен най-качествено си беше "Кеч гладиатори" и е имало причина явно, защото в някоя тема, мисля че HEIDENREICH спомена, че са били почти дословно копие на официалното списание на WWE. Quote and so it begins... again! Link to comment
Rocky Maivia Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 domino55, nick, iMMORTAL! and 2 others 5 Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 domino55, iMMORTAL!, dexim and 3 others 6 Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 The1948One and nick 2 Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 nick, The LEGEND KILLER and The1948One 3 Quote Link to comment
Recommended Posts