Jump to content

Raven/ Sick Nick Mondo


grandeisern

Recommended Posts

grandeisern

Въпросът ми е към Phil но и към всички останали които биха могли а имат идея по въпроса. Има ли създаван сериозен документален филм за ECW годините на Raven. Наскоро си свалих RFI Best of Raven in ECW но бях жестоко разочарован. Имаше само мачове. Никакви интриги, промота, глас зад кадър който да обясни събитията довели до този мач, защо тия хора се мразят аджеба, нямаше никакви off stage прояви и тн. Само мачове. Та въпросът ми е-има ли сериозен документален филм който да показва откъси от мачове но и да разказва самата история.

Искам също така да попитам и за един от любимците ми Sick Nick Mondo. Някой има ли да качи негови промота, интриги мачове. Мондо ми харесва защото се появи изотникъде и направи революция. Поне за мен де. Талант и воля както никъде другаде, при това без претенции за величие, а това е силата на тоя спорт-силния дух, който да гори вътре в теб. И накрая изчезна както се беше появил и в момента работи в Wallmart.

In this battle we may all die!
But if we die, the next generation will fight them too.
And the one after them...
For as long as they must!
And eventually,
one day,
we shall succeed...

Link to comment
nWoHulkster

Ами доколкото знам май няма друго такова Бест от Рейвън.Аз на това си свалих само цд1 и после изникнаха други работи и така си остаба.Разбирам те де,Рейвън колкото и да е добър на ринга,най-силната му част са интервютата му.

За Мондо имам някой друг мач (май да са 3-4),но нямам дата.бг,за да кача (а и преди да ми се махне датата бях почнал да качвам друго нещо и то беше големко за моя ъплоуд спийд).Иначе сега гледам в ПВТ са качили ДВД-то на Мондо.Не съм го гледал,но съм чувал много добри неща за него.

Link to comment

На фен-сайта на Ник Мондо гледах ОТКАЧЕНИ негове филмчета! Абе тоя верно е пълен психопат - на едно от тях се хвърля от 10 метра върху маса, на която има стъклени тръби, които не само се чупят, като той падне на тях, а и се ръзхвърчават навсякъде!

Между другото, ето го сайта :

http://www.geocities.com/mondo_is_god

:!: :!: :!:

35izpu1.jpg

Link to comment

Еее Мондо наистина си е бог. :)

Нещо напоследък тук много се заговори за това момче. Може ли някой да даде линкче да го видя какво представлява :?:

EDIT: Вече гледах някои неща от споменатия по-горе сайт. Пичът верно е луд. Ама, ако някой има някое линкче за мач, все още може да го даде.

Posted Image

Link to comment

Оо мерси са ще ги тегля!

[img]http://img218.imageshack.us/img218/9784/greatness6ho.jpg[/img]
[img]http://img403.imageshack.us/img403/4042/rip0vt.jpg[/img]

Link to comment

Мерси много, Loop. Ще се опитам да ги изгледам. Нещо много ме зарибихте по този пич. Ама има защо. Music video-то My Idol, което го има на споменатия по-горе фен сайт е много добро. Малко е с лошо качество, ама се вижда това, което трябва. Тоя човек верно е бил луд. Ама много гадно са му прекратили кариерата. Какво падане беше. Нямам думи. Невиждано. А сега какъв можеше да е, ако това не се беше случило...

Posted Image

Link to comment
nWoHulkster

А така :).Поредният кечист извън федерацията,който се харесва във форума :).Лека-полека се увеличават,скоро може федерациика да си направим с тях лол.Иначе Мондо верно рулира.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...