Jump to content

Кой ще победи в Heavyweight турнира на StrikeForce?


  

21 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

От няколко месеца насам, в интернет пространството се въртеше идеята за Heavyweight турнир от осем души. Повечето фенове бяха негативно настроени, особено след като StrikeForce се провалиха в направата на Middleweight турнир, както и фактът, че имат проблеми с M-1 Global (мениджмънта на Fedor Emelianenko) и настоящия им шампион, Alistair Overeem. След изненадващата победа на Fabricio Werdum над Fedor, работите за StrikeForce се объркаха тотално и не видяхме нито един от триото "Fedor-Overeem-Werdum" отново в действие. Това накара Overeem да продължи кариерата си в Япония, където спечели ежегодния K-1 турнир, както и Dream титлата. За StrikeForce остана да разчитат на по-леките си дивизии, а единствения по-интересен heavyweight мач до края на 2010 беше Antonio Silva, който победи с триста зора LightHeavyweight надеждата Mike Kyle. Все пак, StrikeForce най-накрая са се мобилизирали и вече имаме на хартия мачовете в първия кръг на Heavyweight турнира. Та нещата седят така:

Веднага се набива на очи, фактът, че четиримата фаворити (Fedor, "Bigfoot" Silva, Overeem и Werdum) ще се изправят едни срещу други още в първия рунд. Не виждам, какво ще спечелят StrikeForce от евентуална загуба толкова рано в надпреварата. Аз бих направил двойките Fedor/Rogers, Silva/Barnett, Arlovski/Overeem, Werdum/Kharitonov. Големите фаворити в този турнир ще са Fedor и Overeem, а големият въпрос е дали Overeem ще продължи доминацията си в тези формати? И по-важното е, дали StrikeForce ще успеят да завършат този турнир?

Edited by neshev
  • Upvote 2
Link to comment

Overeem vs Fedor или Barnett vs Fedor ми се струват като добри боеве за финала... Силва е почти сигурно унищожен от Fedor, Arlovski & Sergei са ясни, а Roggers & Werdum тези късметлии "не ми ги хвали"! И все пак ще е интересно турнирче, каквото и да си говорим!

Edited by G
Link to comment

Вердум освен, че е късметлия е и може би най-добрия на земята в тежка категория и освен това има 2 победи над Овърийм. Финалът за мене е Фьодор-Овърийм, с полуфинали Фьодор-Барнет и Овърийм-Вердум. Но Вердум определено не е за подценяване особено на земята. Овърийм ще го бие, само защото бразилеца няма как да го събори, а в стойка нещата са ясни. Краен победител: Юберийм

Link to comment

WOW! Fedor, Silva, Overeem и Werdum в едната половина, а Arlovski, Kharitonov, Barnett и Rogers в другата. Всичките мачове за титлата ще бъдат пет рунда, което значи, че Overeem, за да защити титлата си, ще трябва да победи трима съперници. Честно казано, така нещата имат доста логика. Overeem ще защити титлата си срещу Werdum, а следващият опонент ще се определи от двубоя между Fedor и "Bigfoot" Silva. Междувременно, Arlovski, Kharitonov, Barnett и Rogers, ще бъдат достатъчно заети и ще имат готов претендент за титлата. Така ще внесат малко ред в цялата дивизия. Според Scott Coker, в интервю за ESPN.com, ако всичко върви по план, турнирът може да завърши до септември 2011 и ако това стане факт ще е един много голям успех за компанията като цяло. Очаква се една запомняща се 2011, определено.

Edited by neshev
  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...