Jump to content

Кои трябва да са треньорите в TUF 13?


  

12 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Вече времето напредна, а все още UFC не са обявили треньорите за TUF 13. Dana White обеща, че ще го направи след празниците, но още няма и дума от него. Този сезон ще включва Welterweights и Middleweights, а първите прослушвания бяха на 4-ти ноември. Умишлено не съм включил Sonnen и Wanderlei, заради наказанието на Sonnen, което включва и забрана да бъде треньор в такъв формат.

Brock Lesnar и Frank Mir - Поне за SpikeTV, това е идеалният вариант. Lesnar е номер 1 draw в UFC и едно такова участие ще донесе солидни рейтинги. Frank Mir е точният човек за тази цел и беше спряган за следващия опонент на Lesnar, след като загуби титлата. UFC не бяха особено заинтригувани за един потенциален трети мач между двамата, особено след множеството негативни реакции, но с контузиите на Cain Velasquez и Shane Carwin, както и неясният статус на Roy Nelson, трябва да си изиграят картите добре. Всичко е точно, но надали ще успеят да го осъществят:

1. Lesnar е социопат, който е отлъчен от модерното общество и се занимава само с лов, и чукане на Sable. Много ще е трудно да го навият да отдели толкова време, далеч от семейството си да снима някакво шоу.

2. Проблемите с Lesnar и хората от Primetime шоуто са известни. Lesnar тогава даваше да снимат само как тренира, а нямаше почти нищо от личния му живот. SpikeTV не са останали очаровани от това, след като главната концепция на шоуто е да представят бойците в "друга светлина", а и самите рейтинги не бяха нищо потресаващо.

Все пак, ако предложат на Lesnar достатъчно пари, може би ще свалят бариерите и ще видим "The Ex-Badest Man on the Planet" в действие пак. :D

Frankie Edgar и Gray Maynard - Леко от нищото идва това, но двойка, която би трябвало да влезе в дискусиите след епичният им мач от вчера. По-добър начин да продължат съперничеството им от TUF няма, а и с инерцията, която натрупаха, очаквам да направят солидни рейтинги. UFC направиха добра работа по издигането на Edgar с Profile сериите (1, 2 , 3, който не е гледал да гледа, доста добра поредица). Вече е проблем, че Maynard има харизмата на изтривалка за обувки, но и това може да се избегне, ако не говори много много, а се съсредоточат върху третия им мач. UFC имат нужда от една голяма трилогия в стил Gatti vs. Ward, Ali vs. Frazer, Cena vs. Nexus и т.н. Ако изберат този път, UFC ще дадат малко тласък на по-леките дивизии, които бяха позабравени последните няколко години.

Miguel Torres и Urijah Faber - Двама от най-популярните бойци от WEC, треньори в TUF, което ще доведе до един dream match. На хартия звучи перфектно, но и двамата имат предстоящи мачове. Torres с Banuelos след месец, а Faber с Wineland през март. Съдейки по скорошните upset-и в тази дивизия (Grispi, който трябваше да се бие с Aldo, загуби от пълен анонимни, а Brown, бившият FW шампион, също пропадна след загубата му от Nunes), може лесно да им се объркат плановете. Все пак един сезон с тези двамата би бил забавен, но може би ще изчакат да ги пуснат в сезон само с featherweights и batnamweights.

Dominic Cruz и Urijah Faber - Същото като горе, но враждата между тях е по-оспорвана. Faber би Cruz преди няколко години, а напоследък двамата се хранят стабилно. Това за мен е по-добрият вариант, защото така Cruz ще има опонент, а и няма да елиминират двама от претендентите си с един удар. Естествено проблемът с мача на Faber важи и тук, а и двамата надали са достатъчно популярни за да докарат нужните рейтинги.

Edited by neshev
  • Upvote 3
Link to comment

Да Брок и Мир ще са доста интересна комбинация и ще е супер готин сезон (и от към рейтинг и от към интерес), но някак си враждата между Maynard & Edgar ми се струва много по-надъхваща точно защото не е до такава степен "bad blood", колкото конкуренция.. което и ще помогне на бойците в сезона МНОГО! Каквото и да изберат UFC точно в този момент, мисля че ще бъде правилния вариант!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...