Jump to content

Бабички гледат кеч

grandeisern

Recommended Posts

grandeisern

Наскоро сгледах един мач на Super Crazy от CMLL и останах удивен от публиката. Тя беше пълна с... бабета. И старци. В смисъл-не само с възрастни хора а с млади и стари наравно. На всичкото отгоре бабите нито се мръщеха нито се чудеха как да се измъкнат, а гледаха с очевиден интерес... Аз бях изумен... Гледал съм кеч по целия свят, но никъде не съм виждал такова нещо-гледам както американските федерации-WWE, TNA, както и индита, така и японските NJPW, AJPW, Noah, Zero One, гледал съм дори и английски кеч от FCW...

Та това, което си мисля е, че кечът в Мексико е дълбоко залегнал в културата на мексиканския народ. Той се свързва с техните митични символи, кеч шампионите са сравнявани с богове, а маските носят дълбоко ритуално значение. Затова нищо чудно, че хора отраснали с тази култура, която носи огромно обществено значение и тежест я тачат и ценят дори на стари години.

Чудя се какво ли би било ако нашите баби и дядовци един ден почнат ни вдигат скандали за мястото пред телевизора и така любимия кеч?

In this battle we may all die!
But if we die, the next generation will fight them too.
And the one after them...
For as long as they must!
And eventually,
one day,
we shall succeed...

nWoHulkster

Ех,как готино ми става катo чуя някой тук да казва,че гледа неща различни от WWE :). Само така! И май искаше да кажеж FWA, а не FCW :)

Иначе много правилно си забелязал. Кечът в Мексико е може би единствената от Меките на кеча, където популярността му не е в упадък. Там кеча се гледа от всички. Което ми напомня за легендарната кеч поговорка (разбирайте я както искате) :

В Канада кеча е традиция, в Япония - спорт, в Мексико - религия, а в САЩ - смешка...

Ми Евалата ! :D

[img]http://img218.imageshack.us/img218/9784/greatness6ho.jpg[/img]
[img]http://img403.imageshack.us/img403/4042/rip0vt.jpg[/img]

Кеча е нещо което се гледа от всички и не съм изумен да разбера,че възрастни хора го гледат със интерес но видеш ли във великата България хората казват,че само тъпаците гледат кеч такаче май само във България не знаем откъде идва топлата вода.

[center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center]

[center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center]

Ами ние по принцип като едно деградентско общество нито имаме критерии за преценка кое е хубаво и кое - не (тези критерии ни се налагат от разни боклуци по и над път), а и на всичкото отгоре не си правим труд малко от малко да се позамислим върху нещата... пак чакаме някой да ни каже, дип че този "някой" може да и 100-пъти по-голям кретен...

Кеча е нещо което се гледа от всички и не съм изумен да разбера' date='че възрастни хора го гледат със интерес но видеш ли във великата България хората казват,че само тъпаците гледат кеч такаче май само във България не знаем откъде идва топлата вода.[/quote']

Доста точно изразяваш и моето становище по въпроса - в БГ определено е пълно със смешници! :evil:

35izpu1.jpg

Да точно така ! В българия като кажа на некои приятел че гледам кеч и ми вика тио си било големо дете. Извинете ме мъжете

[img]http://img218.imageshack.us/img218/9784/greatness6ho.jpg[/img]
[img]http://img403.imageshack.us/img403/4042/rip0vt.jpg[/img]

Ми ще си гледат бабите, какво да правят. Ако сте забелязали, в Америка кеча се гледа и от много деца, а в България точно това беше причината за спирането му - много деца го гледаха и много родители изпращаха писма до БТВ, за да ги молят да го спрат, защото това не било подходящо за децата. Ми в Америка много деца си гледат кеч шоутата всяка седмица, при това и на живо. Например на последното Разбиване, на първия ред зад коментаторите Тазз и Коул имаше много деца с родителите си и всички заедно се радваха на шоуто. На всичкото отгоре, при нас ставаше дума за 9-10 годишни, че и по-големи деца, а тези, който ги видях там бяха на не повече от 5-6 години. Пък като гледам, не им се е отразило на развитието досега по никакъв начин. За тях това е като сбъдната мечта, като да гледат любимите си герои от комиксите и така нататък. Ама ние българите по принцип сме си тъпо племе, особено ако става дума за нови и опасни неща. Хубаво е, че има хора като нас, макар и малко, които да намират хубавите страни на кеча и той да им помага да се развличат от живота :)

Posted Image

Shawn_Michaels

За съжаление е така,в България има много тъпаци,които си налагат мнението(нещо,което много мразя) като не им харесва да не го гледат да оставят тия,на които им харесва да го гледат.Нали нийй сме най-умните дето не пускаме кеча по телевизията.По напред сме от Америка,Англия ,Япония и другите.Много бих се зарадвал,ако има повече хора,които се радват на кеча :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Естествено,че и деца гледат кеча даже Heidenreich като излиза на ринга да си търси приятели винаги избира деца на по 10 или 12 години а и във залите е пълно със тях и хората гледат шоутата във хубави часове а не като нас дето чакахме до 1 или 2 часа за да гледаме половин час със изразяни сцени от женските мачове както и от най-различните конкурси във който участват Дивас както ни бяха спестени и кървавите мачове кога сме гледали Hell In A Cell по БТВ никога.

Значи моят даскал по философия постоянно се хвали как е участвал във тази комисия която спря излъчаването на кеча и видеш ли как ни спасил от това голямо зло но както се знае забраненото е най-сладко.

На кой освен във главите на българите ще се роди идеята,че тази индустрия е лоша и ние трябва да се борим със нея както винаги ние сме пионери във отрицателното и във правенето на кви ли не простотий но нещо което ме дразни,че всички го гледаха, списанията писаха за него и изведнъж българина който го гледаше след като го спряха единодушно каза"Това е простотия която не съм гледал само глупаците я гледаха" не защото така мисли а защото някой хора единици така смятат.

Останахме само ние така наречените "Тъпаци" който гледат кеч но е хубаво,че ние сме постоянни и не се влияем от мнението на некви си там селяни.

Значи моят даскал по философия постоянно се хвали как е участвал във тази комисия която спря излъчаването на кеча и видеш ли как ни спасил от това голямо зло но както се знае забраненото е най-сладко.
Напиши му адреса/телефона на тоя, ние ще се разберем с него. :twisted:
Shawn_Michaels

Да кажи го ние ще се разберем с него :twisted: ,аз както им бях набрал преди на тея поне като ще спират кеча да им покажа опасните моменти на живо поне :lol:

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Не знам нито къде живее нито какъв му е номера на ако има желаещи да го бият освен да ви кажа във кое училище съм и да идвате. :lol:

Не знам нито къде живее нито какъв му е номера на ако има желаещи да го бият освен да ви кажа във кое училище съм и да идвате. :lol:

Абе оправи се сам с него. Няма нужда да бия път 90 км до София като ти и сам можеш да свършиш работата :)

Posted Image