Jump to content

MAX FIGHT 18, днес и утре от 23:00 по PRO.BG


Recommended Posts

Днес (20.12.2010) и утре (21.12.2010), в две предавания по 1 час, PRO.BG ще излъчи провелия се миналия петък турнир - MAX FIGHT 18. В Main Event-а на шоуто сили ще премерят MMA дебютантът Любо Стоянов - "Чука" (0-0) и UFC/Pride ветеранът Gary "Big Daddy" Goodridge (23-22). Другата голяма атракция на шоуто ще бъде мач между световният и европейският ни шампион по бойно самбо, Румен "Близнака" Димитров (11-0) и варненецът Иван Иванов - "Машината" (5-3).

Edited by neshev
  • Upvote 2
Link to comment
dr jack levine

Нащо момче дали не беше на зоб.

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

 

Link to comment

^ Да са благодарни, че не ги карат да пикаят в пластмасова чаша. :D

Шоуто ставаше за гледане. Организаторите се бяха погрижили да направят entrance-ите и представянията както подобава. Момчето, което обявяваше имената на бойците, се справи учудващо добре. Коментарът на Камен Петров и на Румен Димитров (за първите няколко мача) беше на ниво. Вярно, че не са Joe Rogan и Mike Goldberg, но поне казваха, какво става на ринга.

Самите срещи не бяха нещо уникално, но поне ставаше шоуто. Повечето бойци имат доста приличен wrestling, но вече в stand up-a и на земята нямат необходимата техника. Все пак имаше 2-3 бойци, които имат шансове да пробият и на международно ниво.

Сега за ME, много хора твърдят, че е бил нагласен, но не е съвсем вярно. Gary Goodridge е на 44, във видимо лоша физическа форма, с 20 килограма по-лек и беше дошъл само за да прибере последна заплата, преди да се насочи към киното.

Единствената издънка на шоуто беше още в самото начало, когато един от бойците получи аркада. Явно си нямаха на идея как се третира такова нещо, бърсаха няколко минути кръвта и прекратиха срещата.

Edited by neshev
Link to comment
The Olimpic Hero

В медиите се тиражираше слухът, че канадската легендата Гудрич рязко е сменил бойния дух с търговски нюх. Цената на загубата му е 20 000$. Този факт го прави предпочитан за противник на дебютиращи в света на ММА бойци.

Аз гледах мейн ивента и донякъде съм склонен да се съглася с горното твърдение, защото Гудрич според мен даже не се и опита да победи, абсолютно никаква офанзива не показа. От друга страна все пак да кажа, че Любо Симеонов наистина е животно, но само времето ще покаже дали може да пробие в този спорт.

               

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...