Jump to content

MAX FIGHT 18, днес и утре от 23:00 по PRO.BG


Recommended Posts

Днес (20.12.2010) и утре (21.12.2010), в две предавания по 1 час, PRO.BG ще излъчи провелия се миналия петък турнир - MAX FIGHT 18. В Main Event-а на шоуто сили ще премерят MMA дебютантът Любо Стоянов - "Чука" (0-0) и UFC/Pride ветеранът Gary "Big Daddy" Goodridge (23-22). Другата голяма атракция на шоуто ще бъде мач между световният и европейският ни шампион по бойно самбо, Румен "Близнака" Димитров (11-0) и варненецът Иван Иванов - "Машината" (5-3).

Edited by neshev
  • Upvote 2
Link to comment
dr jack levine

Нащо момче дали не беше на зоб.

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

 

Link to comment

^ Да са благодарни, че не ги карат да пикаят в пластмасова чаша. :D

Шоуто ставаше за гледане. Организаторите се бяха погрижили да направят entrance-ите и представянията както подобава. Момчето, което обявяваше имената на бойците, се справи учудващо добре. Коментарът на Камен Петров и на Румен Димитров (за първите няколко мача) беше на ниво. Вярно, че не са Joe Rogan и Mike Goldberg, но поне казваха, какво става на ринга.

Самите срещи не бяха нещо уникално, но поне ставаше шоуто. Повечето бойци имат доста приличен wrestling, но вече в stand up-a и на земята нямат необходимата техника. Все пак имаше 2-3 бойци, които имат шансове да пробият и на международно ниво.

Сега за ME, много хора твърдят, че е бил нагласен, но не е съвсем вярно. Gary Goodridge е на 44, във видимо лоша физическа форма, с 20 килограма по-лек и беше дошъл само за да прибере последна заплата, преди да се насочи към киното.

Единствената издънка на шоуто беше още в самото начало, когато един от бойците получи аркада. Явно си нямаха на идея как се третира такова нещо, бърсаха няколко минути кръвта и прекратиха срещата.

Edited by neshev
Link to comment
The Olimpic Hero

В медиите се тиражираше слухът, че канадската легендата Гудрич рязко е сменил бойния дух с търговски нюх. Цената на загубата му е 20 000$. Този факт го прави предпочитан за противник на дебютиращи в света на ММА бойци.

Аз гледах мейн ивента и донякъде съм склонен да се съглася с горното твърдение, защото Гудрич според мен даже не се и опита да победи, абсолютно никаква офанзива не показа. От друга страна все пак да кажа, че Любо Симеонов наистина е животно, но само времето ще покаже дали може да пробие в този спорт.

               

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...