wcwmaniac Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 От следващия петък версията на Евроспорт 2, която се разпространява от Булсатком (с Бундеслигата) започва излъчване на Страйкфорс. Шоуто, което е тази събота (Бабалу-Хендерсън 2) ще бъде излъчено на 10-ти декември от 23:30. Продължителността на предаването е 90 минути, а на следващата неделя има повторение от 23:00. Жалко, че няма всички да могат да го гледат, надявам се скоро и по другите версии на Евроспорт да тръгне Страйкфорс. rawhide, MainEventer, mondeo and 6 others 9 Quote "Everywhere I go people stop and ask me, ‘Portia, how did you do it? How did you manage to beat Nikki Roxx so very many times?' And I look at them and say, ‘Kid, get the hell away from me, I'm trying to eat a waffle here." :lol: Link to comment
The Big Boss Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Идеално намери се какво да гледам в събота rolfes 1 Quote [img]http://prikachi.com/images/541/2564541G.png[/img] Link to comment
Master_Chief Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Много приятна новина . Lemmon-714 and idiot^^^ 2 Quote Former UFC Prediction Championship (1) Link to comment
neshev Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Страхотна инициатива от страна на Eurosport. Камен ли ще коментира? Lemmon-714 1 Quote Link to comment
wcwmaniac Posted December 3, 2010 Author Share Posted December 3, 2010 (edited) Страхотна инициатива от страна на Eurosport. Камен ли ще коментира? Предполагам коментара ще е на Огнян Георгиев. Edited December 3, 2010 by wcwmaniac Lemmon-714, rolfes, The1948One and 1 other 4 Quote "Everywhere I go people stop and ask me, ‘Portia, how did you do it? How did you manage to beat Nikki Roxx so very many times?' And I look at them and say, ‘Kid, get the hell away from me, I'm trying to eat a waffle here." :lol: Link to comment
MainEventer Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Супер новина! Евала на Евроспорт. Колкото до Булсатком, много хора ги псуват, че не дават на другите оператори да купят ТВ+ и другите им неща, но аз съм доволен от тях. Обичам да гледам футбол и всякакви спортове и Булсат ми предлагат най-много такива. Ето сега и Страйкфорс ще мога да гледам с коментар на български. Няма причина да съм недоволен. Lemmon-714 and RVD & 619 2 Quote Link to comment
neshev Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Евроспорт не можеха да уцелят по-добро шоу от към нокаути. Много хора, които не са гледали MMA преди, бързо ще се зарибят. Дано го преместят в "първата" телевизия възможно най-бързо. rawhide and rolfes 2 Quote Link to comment
wcwmaniac Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Само напомням, че тази вечер в 23:30 може да гледаде въпросното Страйкфорс шоу по Евроспорт 2 Булсатком с коментара на Огнян Георгиев. HeaDMaKeR™ 1 Quote "Everywhere I go people stop and ask me, ‘Portia, how did you do it? How did you manage to beat Nikki Roxx so very many times?' And I look at them and say, ‘Kid, get the hell away from me, I'm trying to eat a waffle here." :lol: Link to comment
neshev Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 (edited) "Евроспорт" закупи правата за излъчване в Европа на популярната ММА верига "Страйкфорс". Спортният канал ще предава всичките 20 галавечери, които са предвидени за 2011 г. ... "Евроспорт" ще излъчи следващото шоу от веригата "Страйкфорс" с ден и половина закъснение от оригиналната дата. Това ще стане на 9 януари. Все още се обсъжда възможността за пряко излъчване на по-интересните галавечери. http://www.sportal.bg/news.php?news=278641 Не съм сигурен, доколко Sportal са надежден източник, но ако е реалност, това е една много добра новина. Предполагам, че шоуто, което имат предвид Strikeforce - Challengers 13, което ще се излъчи на 07.01.2011, но в програмите на Eurosport и Eurosport 2, не е потвърдено все още, но все пак има време. EDIT: Моя грешка, Eurosport 2 23:30 ММА: "Страйкфорс" САЩ - ._._.: Т. Уудли (САЩ) - Т. Сафиедин (САЩ) (90мин) Edited January 6, 2011 by neshev Quote Link to comment
wcwmaniac Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 Има и още по-добра новина. По предварителни планове от средата на февруари, абсолютно всяка седмица, в петък вечерта, ще бъдат отделени от 90 до 120 минути на Страйкфорс. Знам, че това не е най-добрата вечер, но поне е нещо, пък и има много повторения. Когато има ново шоу, може вместо в петък да бъде излъчено в друг ден, който е по-близо до оригиналното излъчване. А когато няма нови галавечери, то ще даваме стари - включително Карано/Сайборг, Франк Шамрок/Н. Диаз и други. Ако искате може да се направи тема, подобна на посветената на кеча по Евроспорт в която да пиша кои мачове ще даваме. Това ще е полезно не само за старите шоута, но и за новите, защото все пак не даваме всички мачове, а само част от тях. Justin Gabriel 1 Quote "Everywhere I go people stop and ask me, ‘Portia, how did you do it? How did you manage to beat Nikki Roxx so very many times?' And I look at them and say, ‘Kid, get the hell away from me, I'm trying to eat a waffle here." :lol: Link to comment
HEIDENREICH Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 . Ако искате може да се направи тема, подобна на посветената на кеча по Евроспорт в която да пиша кои мачове ще даваме. Това ще е полезно не само за старите шоута, но и за новите, защото все пак не даваме всички мачове, а само част от тях. neshev ,момчето ми, захващай се. ;) Quote Link to comment
Recommended Posts