Jump to content

"Маcho Man" Randy Savage!


nWoHulkster

Recommended Posts

Чудили ли сте какви ги върши този човек? След като яко прецака ТНА миналата година Ренди си продължи с рап кариерата. Това обаче не е причината да правя тази тема. Причината е да ви покажа как изглежда сега :o

Link to comment

Леееле! :o Ако не ми кажеш, че е той, няма да го позная. Macho Man - рапър :w Просто нямам какво да кажа. Иначе верно, как е прецакъл ТНА?

Link to comment

OMG!Ма тва той ли е :o .Не мога да повярвам в какво се е превърнал.Знам му за рап кариерата , но ми е интересно защо точно рап?Доста ми е смешен.

Link to comment

Ами дебютира на финала на Victory Road като нападна The Kings of Wrestling (Jeff Jarrett/Kevin Nash/Scott Hall). Два дена по-късно отказа да участва на записите на Импакт, въпреки че беше букнат в мач за следващото ппв (The Kings of Wrestling vs Jeff Hardy, AJ Styles & Randy Savage). Kaто причина изтъкнал, че ТНА не било безопасно място за работа. Защо ще попитате? Ами защото по време на Victory Road Хълк Хоган дошъл на шоуто зад кулисите просто на посещение както правят и много други кечисти. Хоган предложил на Савидж да се сдобрят (те двамата се мразят много и Савидж много яко го плюе при всяка възможност), но Ренди отказал и излезнал от стаята. Та под този предтекст отказа да участва на записите. Сега сетете се колко кофти е да дебютира звезда от този калибър на ппв-то ти, а после да не участва в следващите две тв шоутa и още повече като е букнат в мач за следващото ппв. ТНА успяха да склонят Савидж да участва в следващите записи и всичко уж беше ок. На Turninig Point, Савидж беше "отвлечен", дойде за 1 минута в края на мача, облечен в нормалните си дрехи, а не кеч облекло, тушира Джарет и така неговият отбор спечели мача. Това с отвличането беше направено, тъй като Ренди беше в прекалено лоша физическа форма. Планът беше сега след този туш над Джарет да има мач между двамата за титлата, НО Ренди заяви, че няма да участва в подобен мач освен ако той не спечели титлата! И това беше вече поредната му глупост, която накара ТНА да го разкарат колкото и голямо име да е.

Link to comment

Савидж в WWF го харесвах ,ама сега е жалка картинка като ти видях снимките даже Флеър изглежда по-добре :)

Иначе за проблемите му с ТНА четох за случая -явно го гризе това че винаги е бил втора цигулка след Хоган според много хора доказа с това че няма акъл за 5 стотинки.

Фил четеш мисли-щях да те питам какво прави в рубриката ти?

 

Link to comment

За пръва път виждам рапър да изглежда като рокер. :lol:

Аз пък, за първи път виждам човек на такава възраст да се интересува от рап ;)

Link to comment

Това си е негов избор и мисля че нямаме право да го осъждаме. Всеки има право на избор а Randy Savage е един от хората заради които все още гледам това. Или по точно това което ставаше преди 10тина-15тина години. А той има много голяма заслуга за тогавашните събития и за историческите моменти като цяло.

Link to comment

Разбира се, че си е негов избор. И разбира се, че беше голям любимец - за мен беше идол - по-велик от Хоган, Стинг и Лекс Лугър, та затова не мога да не се изкажа по темата.

Не ми е кофти как изглежда (даже си изглежда добре за годините) или че пее рап ами, че е прецакал ТНА :(:( :(

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...