Jump to content

Brian Pillman Appretiation Thread


RcadestickR

Recommended Posts

brianpillman.jpg

Време е да пиша за един от любимите ми кечисти. Нямал съм удоволствието да го гледам, докато е бил жив, но в последствие успях да разровя доста за него и бях наистина впечатлен. Човекът е бил с години напред по отношение на идеите и разбиранията си. Стилът му на ринга е уникален, тъй като е един от малкото, които са успявали да комбинарт толкова успешно high-flying с отличен mat wrestling. WCW кариерата му не е особено бележита, но за мен Hollywood Blondes (отборът му със Steve Austin) е едно от най-интересните неща, които съм гледал някога. Не можете да ми кажете, че това не е едно от най-стабилните промота за всички времена, освен всичко такава ебавка с Flair не съм виждал никога.

http://www.youtube.com/watch?v=tzEaNpMQZfw

Loose Cannon персоната му е била с години напред, особено отчитайки факта, че Pillman е work-вал всички в съблекалнята, че е бил напълно препаткал. Никой, наистина никой, не е знаел какво ще направи Brian Pillman след малко, което го е правело толкова интересен. Имам предвид, такова омешване на kayfabe и реалност през 96-та не е имало почти никъде другаде. Brian дърпа лудите промота в края на WCW периода си като част от Four Horsemen, да не забравяме и инцидента с Kevin Sullivan (I respect you, BOOKERMAN!!!!).

ECW и Brian Pillman са си пасвали идеално. Именно там той достига пълния си потенциал, по мое мнение, въпреки че не се задържа дълго. А и къде другаде можем да видим нещо такова:

Pillman преживява катастрофа, която прецаква глезена му и отнема high-flying възможностите му, но той не се отказва и успява да смени стила си. Подписва с WWF, където го виждаме във вражди с Austin и като част от The New Hart Foundation. На кратко казано - Pillman was Attitude before Attitude was cool! Да не говорим, че благодарение на него ставаме свидетели на един от малкото случаи на изричане на думата "fuck" по телевизията. :D

http://www.youtube.com/watch?v=7uiKQW0ply0

Не ми се влиза в подробнисти за смъртта му, тъй като това не е някаква годишнина. Само мога да кажа, че всички са загубили един велик човек и кечист, за което ме е яд и до ден днешен. Потенциалът му е бил огромен. Имал е пълния пакет от умения и дори не мога да си представя каква звезда е щял да бъде през Attitude ерата и колко много сме изпуснали ние, като фенове. Дори и 13 години след смъртта му някои още го копират. Brian Kendrick и Paul London ми идват на акъла. Първият се опитва да бъде нещо като Pillman, а вторият доста успешно продължава да убеждава всички (kayfabe и реалн), че е абсолютно хахо. Такива заемки не са ми любимото нещо, но поне се радвам, че Pillman е оставил наследство и под такава форма. В заключение - R.I.P Brian Pillman, никога няма да се роди пророк като теб.

Bonus Clip:

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment
Metzgermeister

Наистина имаше потенциал у този човек да стане многократен световен шампион на WWF. Даже съм чел слухове, че Винс е имал намерение да направи него най-голямата звезда на Attitude-ерата след Остин, но в крайна сметка заради смъртта на Пилман се е спрял на Скалата.

 

 

Link to comment

Пилман щеше да е много добро попълнение за Атитюд ерата,ако не беше наркоман междувременно.Престоя му в ECW,колкото и краткотраен бе доста запомнящ се.

Безспорно доста подценен чисто като талант.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...