Jump to content

Quinton „Rampage“ Jackson : двубоят с Machida е въпрос на чест и уважение


The Big Boss

Recommended Posts

В интервю с "Rampage" Jackson той споделя : "Този двубой няма нищо общо с парите за мен. Този двубой е за честа и уважението. Откакто съм в UFC, за да бъда честен, всичко за мен беше само пари, защото в UFC аз правех повече пари от което и да е друго шоу. Спомням си времето когато бях в PRIDE, тогава просто излизах и се биех за чест … искам да се върна към моето старо аз, от PRIDE, когато се биех за шоуто.

[img]http://prikachi.com/images/541/2564541G.png[/img]

Link to comment

Наистина Rampage изглежда концентриран на 100% и не е шеговития Rampage от последните му няколко двубоя. Личи и чисто физически, че изглежда във феноменална форма, което не е чак толкова изненадващо, след като Mike Dolce му помага с физическата подготовка. Все още е трудно да се коментира, преди да го видим в събота.

Дам, наистина е по-добре да пускаш тези неща в темата за PPV-то, а останалите новини в съответният раздел.

Edited by neshev
Link to comment

А/е не ми остава време да изгледам превиеютата на шоуто, ама все пак ... по принцип тия приказки ги слушаме преди всеки мач на застаряващите звезди - Мирко, Чък Лъдел, Тито Ортиз. Все ще се връщат в "едно време", ама все не става. Няма как и да стане, щото това не е бензиностанция, че да се върнеш.

Пък и не мисля, че ако Рампейдж въобще имаше шанс да победи Мачида (ако не стане нещо случайно де, то в боя става какво ли не), то от UFC щяха да направят този мач. Това е бизнес все пак и Мачида все още е златна рибка, тъй като все на все загуби един път и то в мач реванш, а хората много го обичат. Едва ли ще го пуснат да го изяде ей така Рампейдж и да го изхвърли на боклука. Мисля, че сега Лиото ще победи и ще поiледва мач за тайълшот i някое друго сериозно име. Примерно Форест Грифин, ако победи в следващия си мач даскала ;)

 

Link to comment

Не знам Machida, колко го обичат, но беше брутално освиркан от феновете на weigh ins-a, докато Rampage получи най-големите овации. Machida е доста скучен за масовия зрител и само нокаута над Rashad му вдигна рейтинга. Въпреки това, Rampage си остава по-голямата звезда и е много по-популярен от Machida.

Edited by neshev
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...